Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΟέΑ-ΟέΑ, γιατί έφυγες Αντρέα;

Με ρωτάνε γιατί έφυγε ο Αντρέας-Νικόλαος κλπ από τις ΟΕΑ. Δεν ξέρω. Στατιστικά οι περισσότεροι αποχωρούν επειδή δεν έχουν στομάχι. Να καταπίνουν τα πάντα για πάντα…
Υποθέτω λοιπόν ότι τη δεδομένη στιγμή κάποιος ξεπέρασε τα όρια κάνοντας μια (εσφαλμένη ή ορθή) παρατήρηση και αντί απάντησης ή ανοχής ήρθε μια παραίτηση. Την παραίτηση από ένα συγκεκριμένο πόστο πχ των ΟΕΑ, την καταλαβαίνω: Διαφωνείς διαδικαστικά ή δεν μπορείς να συνεργαστείς και αποχωρείς. Την αποχώρηση όμως από ένα σύνολο που συμπεριλαμβάνεσαι –γιατί η Ένωση είμαστε όλοι εμείς, τα μέλη- δεν την καταλαβαίνω. Τι θα έπρεπε να κάνουν τα μέλη και δεν έκαναν στην προκειμένη περίπτωση; Ήξεραν τι έγινε και σιώπησαν; Όχι, ακόμα αναρωτιούνται. Δεν πήραν θέση; Μα δεν ξέρουν τίποτα!
Και στο κάτω-κάτω ποιοι πήραν θέση και πότε; Να θυμηθώ περιπτώσεις που κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα και δεν έπαιρναν θέση όταν άλλοι συνάδελφοι θιγόντουσαν; Να θυμηθώ περιπτώσεις που κάποιοι είχαν ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιότητας και αντί να αντιμετωπιστούν ανάλογα, έχαιραν της παρέας ορισμένων που ένεκα δημοσίων σχέσεων πρέπει(;) να τα έχουν καλά με όλους;
Αυτά πληρώνονται κάθε φορά που αποχωρεί κάποιος που προσέφερε.
Τον Αντρέα τον γνώρισα στις ΟΕΑ και πραγματικά γνώριζε το αντικείμενο. Καλώς-κακώς, παραιτήθηκε και καλά έκανε αν αντιμετώπιζε δυσκολία συνεργασίας ή απλά αν δεν είχε καλό στομάχι. Ας αναλάβει άλλος και μακάρι να βρεθεί κάποιος ισάξιος του προκατόχου του.
Θεωρώ όμως ότι ήταν λάθος η αποχώρηση από την ΕΕΡ. Ελπίζω και ζητώ να μην γίνει αποδεκτή και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι λαλίστατοι συνάδελφοι που γράφουν δεξιά και αριστερά επί παντός επιστητού. Η Ένωση είμαστε εμείς και μεταξύ μας θέλουμε και τον συγκεκριμένο συνάδελφο! Και πρέπει να τον στηρίξουμε εμείς τα μέλη. Γιατί αν περιμένει κάποιους που είναι πιο πάνω, προς το παρών ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις. Που κάποτε τις πληρώνουν…

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2ΜΗΔΗ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο ερώτημα μου για τον αντρέα. Πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Ετοιμο το ειχες βρε μπαγάσα το θέμα. Τελικά όμως ακόμα δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς έγινε. Πάντως τα βρόντηξε και έφυγε και αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο που είχε να κανει ο ανθρωπος γιατί του είχανε πρήξει τα συκωτάκια απ οτι φαίνεται. Καλυτερα να ξεκουραστεί και να δώσει αλλού τις δυνάμεις του. Πραγματικά είχε γνώση του αντικειμένου και πολλοί είναι αυτοί που έμαθαν δίπλα του. Μακάρι να μην χαθούμε εστω και εκτος ενωσης(ποτε δεν ημουν εντος χαχαχαχα). Θα μαθαίνουμε νέα του και πιστεύω αρκετοί να τον ακολουθήσουμε στις όποιες δραστηριότητες ετοιμάσει.

2μηδη πραγματικά αφουγκράζεσαι το κοινό σου.....


Γκιώνης

2Μδης είπε...

Άστα αυτά και πήγαινε ψήφισε!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εχουμε κάλπες? Για λεγε για λέγε? Τι ψοφίζουμε βρε παιδί μου?

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Έξω δεξιά στην αρχική σελίδα, υπάρχει ψηφοφορία!
"Save Andreas"
Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τις πολικές αρκούδες...

Ανώνυμος είπε...

Χιλια συγνώμη δεν το ειδα. Με την ιδια ΙΠ πόσες ψήφους μπορούμε να στείλουμε? Βαριεμαι να αλλαζω κομπιουτορες. Save andreas and kareta kareta.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

2μηδη αυτό το πρόσφερε δεν το κανεις προσέφερε μπας και παει καλύτερα. Ετσι λέω εγω μην το κανουμε και θέμα. ΟΕΑ ΟΕΑ τι ωραια τι καλά.


Γκιώνης

SVετλάνα είπε...

Πριν απ' όλα νομίζω πως τον λένε Ανδρέα με Δ.
Από την άλλη πολύς κόσμος τελικά κάνει πως έμεινε άφωνος, αλλά το τηλέφωνο του και το που "συχνάζει" μας είναι γνωστό όποιος θέλει τον βρίσκει.... και μαθαίνει... τελικά ακόμα και τώρα η συμπεριφορά μελών του ΔΣ της ΕΕΡ εξακολουθεί και μας ξαφνιάζει.
Τον γνωρίζω χρόνια εντός και εκτός ΟΕΑ και πιστεύω πως δεν του έπρηξαν απλά το συκώτι, αλλά τον (- μας) προσέβαλαν.
Είμαστε πολλοί που περιμένουμε την επόμενη "κίνηση" του, αν και την φανταζόμαστε ήδη (ή και την ξέρουμε, ας είναι καλά το google).

Ανώνυμος είπε...

SVλετανα και εγω μαζί σας. Θα τον πάρω και τηλ θα δω και google απλά τις τελευταίες δυο μερες διαβάζω διάφορα και δεν βγαζω συμπέρασμα. Τωρα εγω καλός ή κακος δεν γνωρίζω τα της ένωσης. Τελος των πάντων πιστεύω ότι οι αξιοι χαμένοι δεν πάνε ποσο μάλλον όταν υπάρχουμε πολλοί συμπαθούντες.
Θεωρώ οτι και με Τ καλό είναι εε?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει Ανδρέα μου καλό μου παιδί,έτσι και η κόρη μου τα βρόντηξε και έφυγε από τον Αντωνάκη και έφτιαξε δικό της κόμα.
Κανείς δεν πάει χαμένος.Εσύ αντί για ΔΗΣΥ φτιάξε το ΔΙΣΕΡ(Διασώστης στον ΣΕΡ),και εγώ θα σου ΕΥΧΗΘΩ ΟΛΟΨΥΧΑ να πετύχεις στα νέα σου καθήκοντα χε χε χε.

73 Κ. Επίτιμος

sv8gke είπε...

Αντρέα μην μας το κάνεις αυτό!
Σύσσωμος ο σύλλογος Λευκάδας(εγώ και ο πρόεδρος δλδ) σε παρακαλούμε να ανακαλέσεις ΤΩΡΑ.

2Μδης είπε...

Επειδή ακούω διάφορες φαιδρότητες πάνω στο θέμα, θα παρακαλούσα ορισμένους να μην φέρονται "βασιλικότεροι του βασιλέα" κάνοντας δηλώσεις.

Εγώ εύχομαι ο επόμενος που θα αναλάβει τις ΟΕΑ να είναι και αυτός ικανός. Ίσως θα πρέπει να έχει πιο ανθεκτικό στομάχι γιατί αποδείχτηκε ότι είναι απαραίτητο προσόν. Όποιος δεν το έχει σε αυτή την χώρα αναγκάζεται και παραμερίζει. ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΛΟΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Dear Gekas ρε συ οποτε εχετε απαρτία στο σύλλογο πάρε κανενα τηλ να έρθω. Πιστεύω να χωράμε εεε. Και πες μου ο 2μηδης ποτε θα κανει παρουσίαση σε εσας. Το καλοκαιρι ήμουν μια εβδομάδα στο νησί σου αλλά τοτε δεν τα λέγαμε ρε παιδί μου να ξερώμαστε.
Τα έλεγα με κάτι παιδια απο αρτα μερια. Μαζι σου ανδρεα για μια ΟΕΑ νέα. Ελπιζω αυτός να μην μας φερει καμία Μιμή ε.

Ανώνυμος είπε...

2μηδη που τα ακουτε όλα εσεις ρε παιδί μου. Τα βραδια που κυκλοφορώ δεν ακούγεται τίποτα. Ολοι λενε γράφουν, σχολιάζουν ρε ποιος εχι αναλάβει την ευθυνη δεν γνωρίζουμε εεε. Πειτε και σε εμας κατι να γνωρίζουμε.

Μαζι σου ανδρεα για μια ΟΕΑ νέα.

Γκιώνης

sw1izf είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι ΟΕΑ και μη το θέμα είναι ότι αυτός ο θεσμός και εννοώ των Ομάδων εκτάκτων αναγκών τείνει να γελοιοποιηθεί. Διαβάζοντας αυτές τις ημέρες διάφορα e-mail άλλος για να βρεθεί η ομάδα στην καφετέρια να μας πούνε ποιος φταίει άλλος γιατί να βρεθεί η ομάδα στην καφετέρια και όχι στα εντευκτήρια άλλος γιατί μου είπε εμένα έτσι ! και συνεχίζοντας στον αέρα διάφορα .
Καλό θα είναι να σταματήσουν όλα τα παραπάνω σίγουρα ο Ανδρέας ήταν και γνώστης και έδωσε και ψυχή και χρήμα για αυτό που έκανε και μόνο για αυτό θα ήταν καλό να σταματήσουν όλα τα παραπάνω. Μακάρι να βρεθεί κάποιος συνάδερφος που να μπορεί να συνεργαστεί ακόμη και με τους ποιο δύσκολους Ανθρώπους γιατί αυτοί που είχαν το όραμα και ξεκίνησαν την ΟΕΑ δεν θα περίμεναν μια τέτοια κατάληξη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Παναγιώτη. Το ζητούμενο είναι η αξιόπιστη συνέχεια των οεα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι με το παρον σχόλιο θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το στουντιο του Sv1eiw. Ειναι μερες τώρα που το παρατηρώ μέσα απο το QRZ. Γιαννη λοιπόν θα ήθελα η επόμενη παρουσιάση του 2 μηδη να γινει στο στούντιο σου και εκει να μας εξηγήσεις όλα τα θαυμαστα που εσυ βλέπεις. Πραγματικα φτου σου φτου σου είναι μια εγκατάσταση που σπάνια βλέπουμε και πολύ χαιρόμαστε. Γκεκα μην πεις καμια ακκακια οτι εχουμε γλυφιτζούρι. Πραγματικά το βλέπω και το θαυμάζω. Να ειστε καλα και χαίρομαι που έχετε τοσο μερακι.


εγω Γκιωνης εεεε

Ανώνυμος είπε...

Gkeka το καλοκαίρι που επέρασε εμενα στους τσουκαλάδες. Ημουνε κοντά σε όλες τις ωραίες τοποθεσίες. Στο νησί σου εκανα τις πρωτες διακοπές ώς οικογενιάρχης με δυο όμορφα παιδιά και μια κυρά λεβέντησα. Εκανα αλεξίπτωτα στο καθισμα και περασα πολύ όμορφα. Το 1986 έκανα ελέυθερο καμπινκ στο κάθισμα για πρώτη φορά. Τοτε οι λευκἂδίτες τουρμπάνια δεν είχαν. Ναξερα τη φημη σου τζαμπα θα την περνούσα. Εχε το νου σου όμως γιατί ειμαστε κοντοπατριώτες μη σε πετύχω πουθενα και το τουρμπάνι χασεις. Σακ βουαγιάζ


Γκιώνης


υγ. Ποιά η διαφορά της ζαρντινιέρας από τη ζαρτιέρα?

sv8gke είπε...

Ρε Γκιώνη γιατί να πω κακία?μακάρι να είχα και εγώ τέτοιο shack.

1986 στο Κάθισμα;;;;;;
Γκιώνη δεν μας τα λες καλά....τι δουλειά είχες εσύ στο στρατόπεδο γυμνιστών;;;

Και επειδή βλέπω ότι από γεωγραφία είσαι σκράπας θα σου πω.
Ζαρντινιέρα είναι κάτι διακοσμητικό,κάτι που ομορφαίνει τον χώρο π.χ πως έχει ο διομήδης τα μπανεράκια με το SY8VHF?? κάτι τέτοιο να φανταστείς.
Ζαρτιέρα είναι κάτι που σε παραπέμπει αλλού π.χ σχόλια και αναρτήσεις ραδιοερασιτεχνικών μπλογκς...γκε γκε???

υ.γ την επόμενη φορά που θα ξαναματάρθεις Λευκάδα φρόντισε να με βρεις,ειδάλλως εσύ θα χάσεις...ρώτα τον 2μδη για την ποιότητα της προβατίνας!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους. Να είμαστε καλά και να τα λέμε. Γκέκα το 1986 λοιπόν ήμουνα νέο παιδί με όρεξη για βόλτες και καλή παρέα. Ως κοντοπατριώτης σου λοιπόν έχω βρεθεί πολλές φορές στο νησί σου. Και γυμνοί και ντυμένοι και με πολλές καλές βραδιές με καλή μάσα. Τωρα για τις ζαρντινιέρες εχω ένα φιλαράκι ο οποίος πρόσφατα γνωρισε τον έρωτα. Ερχεται λοιπόν προχθές και μου λέει : Πήρα κάτι όμορφες ζαρντινιερες για την Αννούλα που θα πάθει πλάκα. Τον ρωτάω λοιπόν εγώ: Η αννούλα έχει μεγάλο κήπο? και με κοιτάει σα χαζός.Τι να πουμε ρε παιδια ο κοσμος τα εχει χαμένα. Προβατίνα εεεε??? Για να δουμε πότε θα τα πούμε από κοντά. Τις σόδες τις βάζω εγώ.

Γκιώνης

SVετλάνα είπε...

Ο κ. επίτιμος, αναφέρετε σε αυτό ....
http://ethelontis-hares.blogspot.com/2010/11/blog-post_24.html το χιούμορ κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

Tι σχεση εχει το D-star με τους τρεις μαγους?


(γκεκα αυτό ειναι στο επίπεδό σου)


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό μου παιδί Γκιώνη,αυτόν τον σύνδεσμο δεν τον είχα δει!!!Τελικά εκτός από καλορίζικος που είμαι στις ευχές μου έχω και το προφητικό χάρισμα!!
Δεν μου μένει παρά να σου ευχηθώ και εσένα καλή ρ/ε πορεία και χαμηλά στάσιμα στις κεραίες σου...χε χε χε!

73 Κ.Επίτιμος.

Ανώνυμος είπε...

Επίτιμε το σχολιο για τον συνδεσμο δεν το εκανα εγω. Παράλληλα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι εδω εμεις δεν δεχομαστε αποστασίες. Τέλος θα ηθελα να σου πω ότι δοξα το θεό ούτε στασιμα έχω ούτε πρόβλημα με κάποιο μηχάνημα. Ότι εχω αγορασει είναι σε άριστη κατάσταση και ποτέ δεν εχω παει μηχάνημα για επισκευή. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Γειασου ΦΤ 200Ο, το γειασου φτ8800, το γειάσου φτ8900, το κενξυλο τσ2000χ,το κενξυλο τμ742μ,και το κενξυλο τηφ7, απο εικονα εχω το τ81 καί το τ8ε. για κεραίες εχω μια 6000, δυο δισκοτυπος χταποδι, μια 510, 2 χ300, δυο χ50 και 3μαγνητικές μοβιλο. παραλληλα έχω 2 διπολα απο χερι, δυο καμπλερια σι και τζι 3000, μια πολυτραπεζι με παγιδες και μια καθετη για τα απειρα μετρα. Για κατευθυντική εχω μια κουσμαρτ με 8 στοιχεία.

Ολα αυτά τα αγόρασα για να ακούσω τον γκέκα των Ιονίων νήσων μια και δεν μπορούμε να ακούσουμε τα καναριαν αιλαντσ.Και όμως δεν τον ακούω. Σκεφτομαι λοιπόν να τα πουλήσω όλα σε οποιον μου δώσει μια μεζονέτα με θέα τη λευκάδα. ΟΕΟΕΟΕΟΕ και ΟΕΑΟΕΑ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

2μηδη πραγματικά ζήσαμε απ ότι φαίνεται ιστορικές στιγμές. Την τελευταία φορά που έκανε καθοδήγηση ειμασταν μαζι ρε μπαγάσα και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εσυ ματι εγω μακρη και μαθε και βγάλε συμπέρασμα. Όμως πραγματικά δεν περίμενα τέτοια πράγματα. Ησουνα τριτη σειρά και με χώρισμα το διάδρομο ημουνα δίπλα σου. ΕΕΕ καλοοοοοοοο?
Φιλια πολλά


αντερκαβερ


Γκιώνης

2Μδης είπε...

Να μην γίνει αποδεκτη η παραίτηση.
21 (52%)

Να τον δέσουμε στα εντευκτήρια και να κλειδώσουμε!
23 (57%)

Τι ακριβώς ψηφίζουμε;;
7 (17%)

Στο καλό και με τη Νίκη!
5 (12%)

Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 40Η ψηφοφορία έκλεισε


Τέλειωσε μετά από τέσσερις μέρες η ψηφοφορία για τη “διάσωση” του Αντρέα-αντρέα. Σαράντα συνάδελφοι ψήφισαν αν και 21+23+7+5 δεν μας κάνουν σαράντα και αυτό έχει σχέση με την δυνατότητα να ψηφίσει κάποιος περισσότερες επιλογές. Επίσης 52% + 57% + 17% + 12% μας κάνει πάνω από 100% αλλά έτσι τα βγάζει η Google...
Ελάχιστοι λοιπόν (5) θέλησαν να συνεχίσει ο Αντρέας με την Νίκη (μάλλον δεν έπιασαν το υπονοούμενο!) ενώ 7 δεν κατάλαβαν τι ψήφιζαν! Η πλειοψηφία (21) θέλουν να μην γίνει αποδεκτή η αποχώρηση από την ΕΕΡ, ενώ 23 επέλεξαν την παραμονή δια της βίας! Καθόλου άσχημα!
Λοιπόν Αντρέα, συνήθως ο κόσμος παίρνει το μέρος του “αδικημένου” χωρίς να εξετάζει αν και πόσο αδικήθηκε. Γιαυτό οι ταινίες του Ξανθόπουλου έσπαγαν ταμεία. Τώρα που είπα για ταινίες θυμήθηκα ένα τσουτσέκι που στα έχωσε στο μπλογκ του, αλλά δεν είναι της ώρας.
Αντρέα θα σου πρότεινα να παραμείνεις στην ΕΕΡ γιατί δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης. Τις ΟΕΑ ξέχνα τις αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις ή για ότι άλλο έγινε. Το τι ακριβώς έγινε ας πόυμε ότι δεν το γνωρίζω και δεν έχει σημασία. Θα έπρεπε να λυθεί επιτόπου αλλά αφού αποφάσισες να διακόψεις σταμάτα να ασχολείσαι. Μην γκρεμίζεις ότι έχτισες μαζί με άλλους τόσα χρόνια. Όταν κλείνουμε μια πόρτα φεύγουμε, δεν καθόμαστε απέξω φωνάζοντας...

sv8gke είπε...

Εγώ πάντως ψόφησα να δεθεί πισθάγκωνα σε καρέκλα και να του προβάλεται dvd δια της βίας με δράσεις της εοδ....να μάθει!!

Andreas είπε...

http://ethelontis-hares.blogspot.com/2010/12/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Water gate μου μυρίζει. Μαγνητοφωνήσεις(παράνομες), αποδεικτικά email. Πω Πω τι κρατάει στο χέρι του ..... ο ποιητής ! ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

"Water gate" ? Α ρε Γίωργο πλάκα έχεις....