Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

2o χειμερινό Hamfest από τον ΣΡΕ...

Χθες διοργανώθηκε από τον ΣΡΕ το 2ο χειμερινό ham fest στο Χαλάνδρι. Ήταν ευκαιρία να πιούμε τον καφέ μας με ραδιοερασιτεχνική παρέα, αφού επισκεφτούμε πρώτα την αίθουσα στην οποία γινόταν το event, κοντά στην πλατεία Δούρου.
Η περσινή εμπειρία για όσους είχαν επισκεφτεί το 1ο χάμφεστ, δεν ήταν και η καλύτερη. Μου είχαν πει ότι δεν είχε ούτε κόσμο ούτε εκθέτες… Πέρυσι!
Φέτος που το επισκέφτηκα ο ίδιος διαπίστωσα άλλα. Αν και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πέρυσι να είχαν επισκεφτεί τον χώρο γκαντέμηδες και γιαυτό να πήγε κατά διαόλου! Τώρα πήγα εγώ και το ζωοποιό πνεύμα μου έδωσε πνοή στο χώρο: Οι πάγκοι ήταν γεμάτοι, η αίθουσα ήταν γεμάτη, οι ραδιοερασιτέχνες ήταν πολλοί, αλλά οι τσέπες άδειες!
Πολλοί οι πάγκοι, παραπάνω από αυτούς που χωρά η αίθουσα, πολλοί οι συνάδελφοι παραπάνω από αυτούς που χωρά η αίθουσα! Είδα πολλούς συναδέλφους και τα είπαμε, ήταν από όλους τους συλλόγους της Αθήνας ανεξαιρέτως, περιφέρθηκα στους πάγκους με τα μεταχειρισμένα…
Από καταστήματα ήταν ο Κονταρίνης και ο Κώστας ο Χριστοδούλου από τη Λάρισα… Στα μεταχειρισμένα υπήρχαν ευκαιρίες, ειδικά σε φορητούς ασυρμάτους… Ο Μάκης o SV1ΝΚ είχε κουβαλήσει μια καραβιά πράγματα…
Ιδιαίτερη αίσθηση ο πάγκος και η οργάνωση του Athens QRPnet με φορητό εξοπλισμό για επίδειξη και παραδειγματισμό! Οι συνάδελφοι του ΣΡΕ που προφανώς είχαν επιφορτισθεί με την επιμέλεια του χώρου, είχαν παρουσία και εξυπηρετούσαν (έτρεχαν), πρόλαβα να δω επίσης ραδιοερασιτέχνες που είχαμε πολλά χρόνια να τα πούμε από κοντά.
Είδα και τον Τάκη SV1AWL πρόεδρο του ΣΡΕ, να τρέχει δεξιά αριστερά να εξυπηρετήσει και την SV1CAS και πολλούς άλλους από τον σύλλογο...
Λαχνοί υπήρχαν αλλά δεν έμαθα τι κλήρωνε και ποιοι ήταν οι τυχεροί, ούτε έμεινα μέχρι το τέλος αν και ο Τάκης μου έλεγε ότι θα ερχόταν ο περιφερειάρχης, ένας πτέραρχος και λοιποί επίσημοι… (Τι να τους κάνεις αυτούς; Αυτοί έρχονται για την πάρτη τους και τώρα είναι και δύσκολο να κυκλοφορήσουν…) Στα μείον ήταν η θέση της εκδήλωσης, αρκετοί συνάδελφοι εκτός από τη χαρά της επίσκεψης πήραν μετά τη λυπητερή της δημοτικής αστυνομίας...
Και του χρόνου λοιπόν, το επόμενο χάμφεστ να είναι ακόμα καλύτερο. Βρείτε και μια μεγάλη αίθουσα όπως αυτή του χάμφεστ της ΕΕΡ για να μπορεί να υποδεχθεί τους συναδέλφους και τους εκθέτες άνετα και είναι σίγουρο ότι η παρουσία του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη.
Φωτογραφίες δεν έβγαλα, αυτές που βλέπετε είναι δια χειρός Μάνου SW1PBH τον οποίο και ευχαριστώ…
73

125 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ήταν και ευτυχώς δεν κάπνιζαν στο εσωτερικό γιατί θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα λόγω μικρού χώρου.
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να στήσουν και να βοηθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ SV1JFO ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ επειγόντως ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

...Δεν ετυχε, πετυχε !!!
Γιαννη νομιζω οτι ηταν ενα πετυχυμενο hamfest που θυμιζε τα ευρωπαικα τυπου μικρα hamfest που γινονται π.χ. καθε εβδομαδα στην Αγγλια ή την Ιταλια.
Ο χωρος ηταν καλος αν και ο AWLεας (αβγουλέας HiHi) θα επρεπε να ειχε διαθέσει και τον χωρο στο πανω επιπεδο , στο παλκο , ιδιαιτερα απο την στιγμη που υπηρχε ζητηση σε τραπεζια και δεν ειχε αλλο χωρο κατω .
Νομιζω οτι θα γινει θεσμός το χειμερινο Hamfest και πρεπει να καταλάβουμε οτι ανεξαρτητα απο τον συλλογο που ειμαστε μελη θα πρέπει ολοι να συμμετεχουμε σε τετοιες εκδηλώσεις αφηνοντας στην ακρη εμπαθειες και μικροτητες του τυπου εγω δεν παω αφου το κανουν οι τάδε..
Πολυ καλη η παρουσια ολων και ιδιεταιρα ωραιοι οι QRPαδες με το παρων που εδωσαν και με την ενημερωση που εκαναν.
(Ας ελπίσουμε να βοηθήσουν μια μέρα να γινει κατι με την ξεφτίλα του .285)
Ενα ιδιαιτερα ενοχλητικο φαινομενο που και εδω υπήρχε ηταν οι μεγαλοι αδειοι παγκοι . Επιτέλους ας γινει κατι ωστε καποιος που εχει για παραδειγμα δυο φορητα και ενα μικροφωνο να μην κλεινει ενα τραπεζι για πεντε ατομα αφηνοντας απ εξω αλλους .
Η επιτυχια της εκδηλωσης βασιζεται κατα πολυ στο ποσοι πωλητες υπάρχουν , και οχι ποσοι αδειοι παγκοι !!!.
Αντε και του χρονου

2Μδης είπε...

Καλημέρα σε όλους,
συμφωνώ σε όλα με τον "αποπάνω" μου ανώνυμο, παρατήρησα και τον άδειο ανεκμεταλλευτο χώρο και τα μεγάλα άδεια τραπέζια. Μάλλον οι οργανωτές δεν είχαν εικόνα του τι θα επακολουθήσει και κινήθηκαν συντηριτικά... Προφανώς του χρόνου θα είναι καλύτερα ειδικά αν γίνει σε μεγάλο χώρο καταλληλο για τέτοιες εκδηλώσεις. ¨Οπως είναι τα εκθεσιακά κέντρα για παράδειγμα....

Πιο πάνω βλέπω μια έκκληση για αίμα. Γνωρίζω το γεγονός, πρόκειται για τον αγαπητό Σάκη sv1jfo (o Tζίφος!)που περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας υγιής και εύθυμος όπως και πριν...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ήταν ένα πετυχημένο κατά γενική ομολογία χειμερινό hamfest, και του χρόνου! Η προσωπική εργασία των διοργανωτών ήταν εμφανής συγχαρητήρια. Νομίζω μετά και από την εφετινή εμπειρία, τα μικροπροβλήματα που γράψατε για τους πάγκους κλπ. θα αντιμετωπίζονται καλύτερα.
Η κατάσταση στο .285 δυστυχώς συνεχίζει να είναι κατάσταση ντροπής.
Τη στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των απανταχού ραδιοερασιτεχνών τηρεί τόσο τους νόμους της πολιτείας όσο και τους άγραφους νόμους με ευλάβεια, μια μικρή παρέα ανερυθρίαστων αδειούχων συνεχίζει να εκθέτει τη χώρα μας. Και συνεχίζει να την εκθέτει παρανομώντας, καθόσον γνωρίζει ότι για αυτού του είδους της επικοινωνίες η συχνότητα εδώ και πολλά-πολλά χρόνια είναι οι 14.340. Ντροπή τους, το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν στο χόμπι είναι... να αποκτήσουν skype!
6146

takis perreas είπε...

Αγαπητέ 6146, θα συμπλήρωνα ξεφεύγοντας από το θέμα της ανάρτησης, ότι όλοι αυτοί του 14.285MHz είναι μέλη της Ε.Ε.Ρ. η οποία αντί να τους "τραβήξει το αυτί" είναι απασχολημένη να στήνει λίνκ σε σελίδες κατασκευής πομπών Μεσαίων και να προωθεί το D-Star.
Σκανδαλωδώς if I may say!

Μακάρι του χρόνου να είναι καλύτερα και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ακόμα περισσότερο να ανεχθούν την παρουσία μου.

Γκιώνης είπε...

Κυριοι αγαπητοί συνανδελφοι καλην εσπερα σας. Σας ακούω και σας μαθαίνω καλά και αυτό ειναι το σημαντικότερο.
Και με αυτά τα ολίγα ταπεινα λόγια κλείνω και την παρέμβαση μου σε τουτο εδω το ιστολόγιο.
Καλη συνέχεια και εις αυριον με υγεία.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Hello Sindy?

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EmTxlZdZVCo

Γκιώνης είπε...

εκτός από τη χαρά της επίσκεψης πήραν μετά τη λυπητερή της δημοτικής αστυνομίας...

Παιδια συγνώμη αλλά αυτό το ειχα κουίζ καποιες μέρες πριν. Επρεπε να το ξερατε. Κριμα. Ε γκεκα για πες?

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα και εγω να συμπληρωσω κατι το οποιο ξεφευγει της αρχικης αναρτησης αλλα εχει να κανει με αυτο που προειπα σχετικα με τους γιδοβοσκους οπως σωστα ονομαζονται οι παρα το .285 καταπατουντες καθε εννοια ραδιοερασιτεχνισμου .
Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της.
Επισης καθε φορα που μου στελνει εκεινο το ενημερωτικο Email μου κοτσαρει απο κατω και την υπογραφη κονσερβα για τα ορια ισχυος αλλα για το διεθνες ξεφτιλικι του .285 ουτε λογος .
Εχουμε αφησει ολοι τον Τακη να παλευει με την στανη και δεν μας καιγεται καρφι .
Βεβαια αν κατι γινοταν με το R τρεχα γυρευε στην κορυφη της καθε τραχανοπλαγιας εκει θα ειχαμε αμεση κινητοποιηση και ενημερωτικα Email κλπ κλπ.
Ενα ενημερωτικο ομως για το QRP band plan ποτε δεν εστειλαν .
Απορω με κατι ομως , οταν τυχει να βρισκομαι σε Hamfest εξωτερικου ολο και καποιος απο τους συναδελφους QRPιδες θα με ρωτησει για το χαλι της στανης και οσα κανουν , φανταζομαι το ιδιο θα γινεται και με τον Τακη που πιο τυχερος απο μενα βρισκεται σε πολλα Hamfest στην Αγγλια . Το ποσο ξεφτιλα αισθανομαι και ποσο ντρεπομαι δεν περιγραφεται , δηλαδη τι απαντας ? ειμαστε αμορφωτοι ? ειμαστε απιδευτοι ? ασχετοι ?.
Οταν λοιπον τα μεγαλα κεφαλια πανε καθε καλοκαιρι στο Γερμανικο Hamfest δεν τους ρωταει κανεις τιποτα για αυτο οποτε εχουν καθε δικαιωμα να σφυριζουν αδιαφορα ?
Επιτελους περιμενω την ΕΕΡ αλλα και τους υπολοιπους ΣΕΡ ΣΡΕ και τους επαρχιακους συλλογους να κανουν μια σοβαρη και εντονη ενημερωση για το QRP και τον σεβασμο που απαιτει η προσπαθεια της low power επικοινωνιας.
Επιτελους ας μαθουμε να σεβομαστε τους κανονες στο συνολο τους και οχι οτι μας συμφερει η μας ενδιαφερει μονο .

Ανώνυμος είπε...

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ και από εδώ.
Δεν υπάρχει τίποτα το "πειρατικό" ή το παράνομο στην εκτέλεση μίας κατασκευής ή στην ανάρτηση σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή (βλέπε βιβλία Τράπαλη και εκδόσεις ΙΩΝ) των κυκλωματικών της διαγραμμάτων, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.
Ειδικά δε, όταν αυτή γίνεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Η παρανομία συνίσταται στην χρησιμοποίησή της μετά την ολοκλήρωσή της, αν δεν πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές, ή αν δεν μπορεί να λάβει αδειοδότηση από της αρμόδιες αρχές και επαφίεται στην αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.
Επομένως δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο, ούτε από μέρους της ΕΕΡ, ούτε από μέρους του ιδιοκτήτη του εν' λόγω ιστότοπου.
Όσον αφορά εμένα μάλιστα, κακώς υπέκυψε η ΕΕΡ και ο ιδιοκτήτης σε παράλογες και άκυρες απαιτήσεις και κατέβασαν το εν' λόγω λίνκ.
Ευτυχώς ο sv3auw, αντιλαμβανόμενος το ατόπημα του, αναφέρεται πλέον σε κατασκευές πομπών Μεσαίων κυμάτων και όχι σε "πειρατικές" κατασκευές.
"Πειρατική" και παράνομη δεν είναι καμία ραδιοερασιτεχνική κατασκευή, παρά μόνο η χρησιμοποίησή της όταν συντρέχουν οι λόγοι που προανέφερα.
Για το θέμα του .285, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
SV1

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση.
Η ΕΕΡ καλώς αφαίρεσε την παραπομπή σε κάποια σελίδα που αναφέρατε επειδή, παρομοίως είχε πράξει και κατά παραπλήσιου δημοσιεύματος στις «Ραδιοτηλεπικοινωνίες». Εάν δεν τον αφαιρούσε θα βρισκόταν σε ανακολουθία με τις πράξεις της. Προσωπικά δεν συμφωνώ να μην δημοσιεύονται ή να μην αναφέρονται παραπομπές σε θεωρητικά κυκλώματα. Στο μεσαίωνα ζούμε;
Για τους 14.285 έχω να προσθέσω τα εξής. Γενικά είναι υπερβολικό να περιμένουμε από κάποιο σωματείο να ενεργεί από μόνο του και χωρίς κάποια προσωπική μας αίτηση προς αυτό. Εφόσον είμαστε μέλη του, κανονικά χρειάζεται να συμμετέχουμε στια διάφορα όργανα, επιτροπές κλπ. για την πραγμάτωση του σκοπού του. Επειδή τα ΔΣ των σωματείων δεν προλαβαίνουν να διεκπαιρεώνουν όλα τα θέματα. Ειδικά βέβαια για το τεράστιο θέμα των 14.285 και έχοντας υπόψη της μέχρι σήμερα συνεχείς προσπάθειες που κάνει η ΕΕΡ για να διατηρήσει το σημερινό τοπικό καθεστώς των 50MHz όπως είναι (λες και εκεί λειτουργούν σήμερα κρατικές υπηρεσίες... ). Μου δημιουργείται εύλογα και εμένα το ερώτημα, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια προσωπική έστω σύσταση βρε αδελφέ στους... παροικούντες στο 14.285, οι οποίοι μας εκθέτουν παγκοσμίως; Εδώ χρειάζεται να δώσουμε έμφαση: από τη μία κάθε Κυριακή στο Ρ1 και με κάθε ευκαιρία υπενθύμιση για την ορθή χρήση των 50MHz, από την άλλη πολύ μικρή αντίδραση για τους 14.285. Βέβαια κάποια εξήγηση θα υπάρχει που δεν την γνωρίζω.
Καλά κάνει λοιπόν ο Τάκης και φωνάζει (κάποιες φορές βέβαια είναι υπερβολικός στις εκφράσεις του). Οι κύριοι αυτοί ηθελημένα παρεμποδίζουν ραδιοερασιτεχνικές επικοινωνίες!
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, τα σωματεία ας επικοινωνήσουν μία φορά μεταξύ τους (το χόμπι μας είναι επικοινωνιακό! ) και ας τηρήσουν την ίδια σωστή στάση, αρχίζοντας από αυτό το θέμα.
Συνεχίζω να έχω την προσωπική άποψη πως, κάποιοι συνάδελφοι παρανομούν απροκάλυπτα και με το έτσι θέλω και μάλιστα εντός συχνοτήτων! Το σωματείο στο οποίο είναι μέλη του τουλάχιστον θα πρέπει αρχικά να προσπαθήσει να τους νουθετήσει. Εφόσον βέβαια δεν πεισθούν να μεταμελήσουν, τότε το σωματείο ας τους διαγράψει. Είναι απορίας άξιον και όχι επιτιμητικό για οποιοδήποτε ραδιοερασιτεχνικό σωματείο, να έχει παρανομούντα μέλη κατά τη γνώμη μου.
Αυτό ισχύει και για τα σωματεία αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του εξωτερικού, διότι κάποιοι από τους κυρίους έχουν τους σταθμούς τους στην αλλοδαπή.


Πιστεύω οι κ.κ. του 14.285 είναι ενσυνείδητα παραβάτες επανειλλημένα και για πολλά χρόνια. Επομένως, δεν θα πρέπει να τους θεωρείται συναδέλφους αλλά απλά κατόχους χορηγηθέντων αρμοδίως ραδιοερασιτεχνικών αδειών. Επιπλέον πάντα κατά τη γνώμη μου, βασιζόμενοι στην παρ. 9 του άρθρυ 15 δεν χρειάζεται να επικοινωνείται μαζί τους. Οι κύριοι αυτοί καταπατούν την παρ. 15 του ιδίου άρθρου και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το bandplan, τους άγραφους νόμους του χόμπι αλλά και τους πειραματιζόμενους με χαμηλή ισχύ συναδέλφους.
6146

2Μδης είπε...

Σχετικά με την χρήση των 50 ΜΗΖ από κρατικές υπηρεσίες. Αναφέρει πιο πάνω ο 6146 κάποια αμφιβολία για την χρήση τους, το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα. Μόνο που τότε είχα διατυπώσει επιφυλάξεις κατά πόσο χρησιμοποιούνται. Πριν λίγες μέρες έμαθα με λεπτομέρειες πόσο και πως χρησιμοποιούνται, καθώς και από ποιους. Δεν είναι του παρόντος χώρου να αναπτύξουμε το θέμα αλλά θέλω να βεβαιώσω πως γνωρίζω λόγω δουλειάς ότι όλο το φάσμα από 32 έως 80ΜΗΖ χρησιμοποιήται!

2Μδης είπε...

Επανερχόμενος και για το θέμα των μελών που κακώς δεν δέχονται συστάσεις θα ήθελα να δώσω μια εξήγηση:
Δυστυχώς κάποιοι που εκλέγονται στο ΔΣ αντί να "σπάσουν αυγά" και να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε μέλη που παρατυπούν, φέρονται ως επαρχιώτες κομματάρχες περιφερόμενοι δεξιά και αριστερά κάνοντας δημόσιες σχέσεις...

Ανώνυμος είπε...

Για την ακρίβεια "ιδιωτικές ή επαγγελματικές" δημόσιες σχέσεις και όχι δημόσιες σχέσεις για την ΕΕΡ (μην τους βρίζουμε και όλας πως το κάνουν "Εθελοντικά".

takis perreas είπε...

Σας ευχαριστώ γιατί συμμερίζεστε το μαζί μου το πρόβλημα του 14.285.
Για να ξεκαθαρίσω τα των συχνοτήτων, δεν υπάρχει πρόβλημα με τους “γνωστούς” όταν πηγαίνουν στο 21.385!
Ελεύθερη συχνότητα είναι. Ας μιλήσουν όσο μπορούν.
Η ζημιά και η δυσφήμηση γίνεται στα 20μέτρα.
Για το άλλο θέμα τώρα των κατασκευών.
Αγαπητέ SV1, αν θες να παίξουμε με τις λέξεις ευχαρίστως να το κάνουμε μέχρι ο Γιάννης να μας πετάξει έξω και τους δύο.
Γράφεις: “...Δεν υπάρχει τίποτα το "πειρατικό" ή το παράνομο στην εκτέλεση μίας κατασκευής... όταν αυτή γίνεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς....”.
Τόσες άλλες απλούστερες, φτηνότερες, ευκολότερες και ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ κατασκευές υπάρχουν! Γιατί άραγε ο “πειραματιστής” να θέλει να πετάξει τα λεφτά του μόνο και μόνο για να φτιάξει κάτι αφού το αποτέλεσμα μόνο σε ένα “dummy load” θα το δει?!
Γιατί να φτιάξει τον πομπό στους 1500KHz αντί να τον φτιάξει στους 1840KHz και να ανοιγοκλείνει την κάθοδο της ταλαντώτριας και να έχει μια χαρά Ραδιοερασιτεχνικό Σταθμό Ασυρμάτου με χειριστήριο στα 160μέτρα?!
Γιατί να μην φτιάξει ένα δέκτη ανάδρασης με δύο τρανζίστορ και να ακούει αφ' ενός πάρα πολύ καλά και αφ' εταίρου να μάθει να “ακούει”?!
Μήπως αγαπητέ μου θες να το χοντρύνουμε και να διαπιστώσουμε ότι τα ¾ στο Ραδιοερασιτεχνική Συγκέντρωση-παζάρι που διοργανώνει η ΕΕΡ, πωλούν υλικά για χρήση σε πειρατικές εκπομπές διαφόρων συχνοτήτων?!
Ή και ακόμα χειρότερα είναι οι ίδιοι πειρατές και διαφημίζουν την πραμάτεια τους μέσα σε έναν αμιγώς Ραδιοερασιτεχνικό χώρο (ελπίζω)?!
Από την πειρατεία ξεκίνησα κι εγώ γιατί, τότε, δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.
Σήμερα υπάρχουν πάμπολλες αρκεί να θέλουμε να ανοίξουμε τα δικά μας μάτια καθώς και τα μάτια των νεοεισερχομένων.
Τα βιβλία του Τράπαλη και του κάθε Τράπαλη, ανήκουν στην εποχή που γράφηκαν.
Σε λίγες μέρες μπαίνει το 2011. Χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον ΕΚΚΖΣ στις συχνότητες 47-68MHz χρήστης είναι οι Ε.Δ.
Το ερώτημα είναι μεταξύ 50-52MHz και μόνο σ'αυτή την υποζώνη, εκπέμπουν κρατικές υπηρεσίες; Της έχει ακούσει κανείς;
Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που εκπέμπουν εκεί Κ.Υ. τί μηχανήματα χρησιμοποιούν; Μήπως σιγά-σιγά χρειάζεται να κατατίθενται αιτήματα για ραδιοερασιτεχνική χρήση;
Να είσαι καλά Τάκη που πάντα μας θυμίζεις και κάτι για κατασκευές όπως οι δέκτες αναδράσεως.
6146

Γκιώνης είπε...

24-12-2010 και ωρα 0930 Athens
Σας καλώ να τραγουδίσουμε όλοι μαζι τα κάλαντα των Χριστουγέννων.
Προτεινόμενη συχνότητα 14285.
Παρακαλώ όπως άμεσα δηλώσετε συμμετοχή.
Θέλω να στείλω τις θερμοτερες ευχές μου στον JFO για ταχεια ανάρωση και γρηγορη επιστροφή στους οικίους του.
Χρονια Πολλα, Χρονια καλά σε όλους.
Ιδιαίτερα σε αυτούς που αυτές τις μέρες βρίσκονται μακρυά από την πατρίδα, και σε αυτούς που εργάζονται για να περάσουμε ολοι εμείς καλύτερα.
Οι μερες που ερχονται ειναι ημέρες ξεκούρασης και όλοι έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με αυτά που αγαπάμε. Καλη συνέχεια καλα να περνάμε.

Γκεκα περιμένω σαλαμάκι λευκάδος να στολίσω το γιορτινό τραπέζι.

Καλά τα λέτε και πάντα έτσι.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

"Το ερώτημα είναι μεταξύ 50-52MHz και μόνο σ'αυτή την υποζώνη, εκπέμπουν κρατικές υπηρεσίες;"
Aπάντηση: ΝΑΙ

"Της έχει ακούσει κανείς;"
Απάντηση: Πιθανόν. Εξαρτάται τι μηχανήματα διαθέτει.

"Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που εκπέμπουν εκεί Κ.Υ. τί μηχανήματα χρησιμοποιούν;"
Απάντηση: Ερώτημα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης Τμήμα (ΔΒ)Διαβιβάσεων... Η περίπτωση να γίνεται χρήση της υποζώνης δεν είναι απίθανη. Είναι σίγουρη!

" Μήπως σιγά-σιγά χρειάζεται να κατατίθενται αιτήματα για ραδιοερασιτεχνική χρήση;..."
Απάντηση: Μήπως χάσουμε και αυτά που έχουμε;;

2Μδης είπε...

Γκιώνη γράφαμε μαζί. Καλησπέρα.
Δεν πήγες ακόμα να κουρνιάσεις; Νύχτωσε!

Σκουλήκι είπε...

Κουίζ :
Τι έγινε το ποταπό πτηνό του ουρανού με το όνομα "κούκος" και σταμάτησε να λαλάει ???
Μπας και τον ντουφέκισε κανένας κυνηγός κατά λάθος???

Σκουλήκι είπε...

Το χειμερινό Bazaar ήταν πολύ ωραίο. Ημουν και εγώ εκεί. Εχω να κάνω 2 αρνητικές παρατηρήσεις. Η πρώτη ειναι οτι τα τραπέζια ηταν ψηλά και δεν μπορούσα να δω τι ειχαν επάνω και η δεύτερη οτι ειχε πολύ κόσμο και κρυβόμουν κάτω απο τα τραπέζια μήπως με πατήσουν. Ο μεγάλος κίνδυνος ήταν απο τους δύο "παχουλούς" κυριους στο βάθος δεξιά της μικρούλας αίθουσας. Ηταν και δίπλα-δίπλα. Κατά τα άλλα άριστα. Μπράβο στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ sv3auw, ο καθένας είναι ελεύθερος να διαθέσει τον χρόνο, το χρήμα και την κατασκευαστική του ευχαρίστηση, όπως επιθυμεί, χωρίς κανένας να μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό.
Κι επειδή αναφέρεσαι στους "ραδιοπειρατές" που πουλάνε την παράνομη "πραμμάτεια" τους στα hamfest που διοργανωνόνται από την Ένωση, θα σου θυμήσω ότι πριν λίγα χρόνια δεν επιτρεπόταν η πώληση ραδιοερασιτεχνικών πομποδεκτών από τα καταστήματα στους μη αδειούχους, αλλά ο νόμος άλλαξε και σήμερα ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί νόμιμα μια τέτοια συσκευή χωρίς ο ίδιος να είναι αδειούχος.
Η χρήση διώκεται λοιπόν και όχι η κατοχή οποιουδήποτε μηχανήματος, είτε αυτό είναι αματερικό, είτε όχι.
Δεν γνωρίζω τι ισχύει στην Αγγλία που διαβιείς, αλλά στην Ελλάδα έτσι ορίζει ο νόμος.
Όποτε ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για την "νομιμοφροσύνη" του καθενός και να το παίζουμε ραδιοδικαστές με κάθε ευκαιρία.
Υ.Γ. Τα βιβλία του Τράπαλη μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, όμως η τεχνογνωσία που κρύβουν μέσα τους είναι αυτή που στηρίζει σήμερα, το δικό μας θεωρητικό υπόβαθρο.
SV1

Γκιώνης είπε...

Μπας και τον ντουφέκισε κανένας κυνηγός κατά λάθος???

Ρε σκουλήκι τετοιες μερες ο κουκος κανει βολτες σε πράσινη τσόχα. Α ρε εισαι βαθεια νυχτωμένος. Μικρός τι επαιζες μόνο μπιρίμπα?

Αφου γλύτωσες και σε βλεπουμε πάλι καλα.

Κουκογκιωναριο ενωμενο δυνατό.


Ελα ρε εχουμε χοντρούς στο χώρο μας? Εμεις ειμαστε όλοι αθλητές. Τρεχουμε στο μαραθώνιο, πάμε στα βουνά, είμαστε εθελοντές του δασους. Ποτε πηραν κιλά? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

Σκουληκάκι μου καλό κρατα με να σε κρατώ να πηγαίνουμε σχολιό .

Τελος θα ηθελα να σε ρωτήσω μικρόφωνο πως πιάνεις? και καλά το πιανεις με το PTT τι γίνεται?

Επισης διαβασα μια μελετη γνωστού επιστήμονα η οποία λέγει ότι τα σκουλήκια εξαφανίζονται με την πολύν αρ και φφφφφ. ΑΠΟΡΡΩ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΩς ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡA

Χρονια πολλά και τα μακαρόνια να είναι μισκο.

Γκίωνης

ΥΓ. Καλό ειναι να γραφουμε και ας ειναι και μαζι μηδη του δυο.
Όπως κέντα στον Ασσο.

Γκιώνης είπε...

Πως το ελεγαν ρε γκαμωτο.
Απο μιλιονι αγγουρι και μισκο κρονια πολλά

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με το λινκαρισμα της ΕΕΡ στο site με τα σχεδια για εκτος μπαντας κατασκευες υπαρχουν πολλα αρνητικα και μην παμε να το περασουμε και αυτο στο ντουκου .
Δεν υπαρχει κανενα θεμα με πειραματιστες και κουραφεξαλα ουτε τιθεται κανενα θεμα δημοκρατιας και μεσαιωνα . Η ΕΕΡ διατηρει μια ιστοσελιδα η οποια ειναι το λιγοτερο αθλια , παλια θεματα , δεν ανανεωνεται , αδιαφορα θεματα , μηδεν παρουσιασεις και αρθρα και γενικα κανενας λογος να συνδεθεις . Ουτε μια περιοχη μονο για μελη με αρθρα ουτε τιποτα το μοναδικο , μια προχειρα στημενη σελιδα και αυτο ηταν . Ουτε καν οι ανακοινωσεις των μηχανηματων δεν ανανεωνονται στην ωρα τους . Οταν λοιπον δεν κανεις τα αυτονοητα , οταν δεν εχεις τιποτα το εξαιρετικο για τους Αδειουχους Ραδιοερασιτεχνες μου κοτσαρεις και το λινκ του πειραταρου ? Για ποιο λογο ?
Λες δηλαδη οτι δεν ζουμε στο μεσιαωνα επειδη δημοσιευουμε κατασκευες για εκτος μπαντας χρηση ?
Τι λετε ρε σεις μας δουλευετε η νομιζεται οτι το τρωμε με μουσταρδα - κετσαπ και κουτοχορτο το σαντουιτς . Οι κατασκευες δημοσιευονται για να τις φτιαξει καποιος και να τις βγαλει στον αερα , τα περι λειτουργιας σε τεχνητο φορτιο και πειραματισμοι τα ακουω βερεσε .
Τετοια σχεδια οποιος θελει να τα βρει τα βρίσκει, στην σελιδα της ΕΕΡ δεν εχουν καμμια δουλεια και παλι καλα που το λινκ το ειδε ο Τακης και το ξηλωσαν στο φτερο γιατι αν το ειχε δει ο Κασιμης που τον στειλαν στο υπουργειο γιατι δημοσιευσε την κατασκευη του πειρατικου περσυ και τους εστελνε και αυτος στο υπουργειο εκει να δεις ξεφτιλα.
Οποιος λοιπον σκιζει τα ρουχα του για τα δημοκρατικα δικαιωματα δημοσιευσης πειραματικων πειρατικων κατασκευασματων προς εκπαιδευση του Κιτσου του Diesel και του Αντωνη του Αβαπτιστου η του Μανωλη του Αγραμματου καλα θα κανει να νοιαστει πρωτα για τα οποια προβληματα αφορουν τους αδειουχους πειραματιστες και μετα βλεπουμε για τους παρανομους .
Αμ πως ρε φιλε ? Εγω δηλαδη θα προσπαθω με 2 watt SSB να κανω qso και ο γιδοβοσκος θα με γειωνει για να πει τις καλησπερες στον καφενε του και ειναι αυτο Δημοκρατικο και νομιμο και θα νοιαστω αν αυτος που θελει να φτιαξει πομπο AM για να τον δοκιμαζει δηθεν σε Dummy load θα βρει σχεδιο στο site της ΕΕΡ ? Ε μην τρελλαθουμε τωρα .
Εχουμε μαθει να προσπερναμε το QRP σφυριζοντας αδιαφορα ή λεγοντας τις γνωστες κοτσανες life too short for QRP και παρομοια ρητα και κανεις δεν φροντιζει να μας ανοιξει λιγο τα στραβα μας και να δουμε οτι θελει να εισαι πραγματικος ραδιοερασιτεχνης για να πετυχεις τα επιτευγματα της Low power communication. Μονο οταν στρωθεις και μεσα απο προσπαθεια πετυχεις την επικοινωνια μπορεις πραγματικα να νιωσεις τι σημαινει το προνομιο να εισαι ραδιοερασιτεχνης. Αν δεν σεβεσαι λοιπον την προσπαθεια του αλλου ρε φιλε πως να γινει δηλαδη... Γιδοβοσκος ξεκινησες και γιδοβοσκος παραμενεις , το μονο που αλλαζει ειναι οτι πριν σφυραγες για να σαλαγας τα γιδια και τωρα σφυρας για να σαλαγας το λινεαρ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, όσον αφορά τη νομιμότητα, δεν τίθεται θέμα.
Βάσει νόμου, ποινικά διώκεται ΜΟΝΟ η χρήση και ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
Τα υπόλοιπα είναι γνώμη του καθενός και άνευ έννομης ουσιαστικής σημασίας.
SV1

takis perreas είπε...

Ανθ' ημών ο Γουλημής!
Μην μου προσάπτεις “ραδιοδικαστικά παιχνίδια” SV1Ανώνυμε και υπό αμφιβολία “συνάδελφε”.
Ραδιοερασιτέχνης είμαι και ακολουθώ τον Ραδιοερασιτεχνικό κανονισμό.
Τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω.
Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει την κατασκευή την οποία θα φτιάξει.
Το κακό είναι στον τόπο μας ότι όλοι διαλέγουν να φτιάξουν μη-ραδιοερασιτεχνικές κατασκευές.
Και έχουν μάλιστα την απαίτηση να τις δοκιμάζουν στον “αέρα”στο μέγιστο των επιδόσεών των.
Διαφημίζουν δε τα επιτεύγματά των σε περιοδικά, όπως για παράδειγμα ο επίμαχος πομπός τηλεοράσεως στους 50MHz ισχύος 12Watt επί διπόλου κεραίας!
Αναγκάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπον την ΕΕΡ να, κατά την λαϊκή έκφραση, “να γλύψει εκεί που φτύνει”!
Μομφή κατά του κ. Κασίμη και μετά λινκάκι για την γνωστή ιστοσελίδα!!!

Σου είπα SV1Ανώνυμε, να μην παίζεις με τις λέξεις θα γράψουμε κατεβατά επί κατεβατών.
Δεν αναφέρθηκα στους εργοστασιακούς πομποδέκτες. Αναφέρομαι στα PLL στους 550KHZ έως 1700KHz και 87.5MHz έως 108MHz.
Αναφέρομαι στα “κάπλερ” των Kilowatt.
Αναφέρομαι στους γραμμικούς ενισχυτές με περιοχές λειτουργίας άλλες πλην ραδιοερασιτεχνικών.
Αναφέρομαι σε “ραδιοερασιτέχνες” που επιδυκνείουν το χαρακτηριστικό κλήσης των επάνω στους λειτουργικούς πομπούς Μεσαίων και Υπερβραχέων Κυμάτων.
Αλλά ξέχασα!
Αυτοί οι επήλυδες ραδιοπειρα(ματισ)τες, δίνουν εκατοντάδες ευρώ για να βλέπουν σε μιά οθόνη υγρού κρυστάλλου κάποια ραδιοφωνική συχνότητα!

Η κοινή ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ λογική δεν ισχύει μόνο στην Αγγλία που διαβιώ, αλλά σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο πλην Ελλάδος.
Η πατρίδα μου, είναι η εξαίρεση γιατί υπάρχουν αυτού του είδους λογικές και συμπεριφορές.

Γκιώνης είπε...

Γιδοβοσκος ξεκινησες και γιδοβοσκος παραμενεις , το μονο που αλλαζει ειναι οτι πριν σφυραγες για να σαλαγας τα γιδια και τωρα σφυρας για να σαλαγας το λινεαρ.

Πολύ πολύ καλό.

Γιατί δεν μποικοτάρετε την ενωση δεν το καταλαβαίνω.
Γιατί στα συμβούλια που πάτε δεν λετε την αποψή σας δεν το καταλαβαίνω.
Γιατί δεν απευθύνεστε στα όργανα του σκοτεινού παρακράτους δεν το καταλαβαίνω.
Γιατί ειστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Μια ζωή εισασταν έρμαιοι των αποφάσεων των εκαστοτε πριμοδοτούμενων συντεχνιών. Ετσι μεγαλώσατε όλοι μαζι και τώρα κανετε τις παρθένες. Και ενας άλλος γιδοβοσκός εφτασε στο επίπεδο να μοιράζει βραβεία. Όταν έχετε φτασει σε σημείο γιδοβοσκοί να μοιράζουν βραβεια είστε άξιοι των ευθυνών σας. Εεεε ρε γλέντια.
Πεταξατε απ έξω αξιόλογα μέλη, λογοκρίνατε δραστήριους συναναδελφους, κριτικάρατε τα πως και τα γιατί, και τωρα καλη σας όρεξη ερχεται η σούπα.
Η ελληνικη αματερική κοινότητα είναι η μοναδική για την οποία γελάνε όλοι. 156 χώρες, 5 ήπειροι, 5000000 συναναδελφοι ακούνε ΄ελληνα και φωνάζουν "ελα μαλακας τι κανεις" "Μουζακα". Τα καλά νέα είναι ότι όπως παέι η χωρα πάτε και εσεις. Καλή τύχη στις καταδύσεις. Εγω εκανα και κανω χαβαλέ και δεν πικράινομαι γιατί σας ξερω από παλιά. Κριμα για τους νέους που επειδή μιλήσανε με την συγχρονη ΕΑΤ ΕΣΑ αισθάνονται ότι καποιοι είναι. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Αποφασίστε φασιστες επιτέλους τι κανετε και που πάτε? Και τους 14385 και το 3770 και το 7150 και το 145400 και το 439100 και όλα είναι άθλια απλα σφίγγουμε το στομάχι και ανταλλάσουμε καμια ευχή ετσι γιατί κάποιοι είναι ανεξαρτητοι και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το μεσο με αγνα αισθήματα.
Καποτε ηταν η ΕΥΠ σήμερα είναι η ΚΥΠ πάντα ήταν αγγλοι και αμερικάνοι. Με τοπικούς δοσίλογους, γερολαδάδες. Ηρθαν χρόνια που θα ξαναδούμε μαυρες κουκουλες και μαυραγορίτες. Ολοι μαζί μπορούμε να αλλαξουμε πολλά πράγματα.
Ολα αυτά αφήστετα πίσω. Πάμε μπροστά αλλάζουμε χρονιά και μυαλά. Κανουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μπραβο στον ΣΡΕ μπραβο στο ΣΕΡ μπράβο σε όλους τους συλλόγους όλης της χώρας που δημιουργούν, δραστηριοποιούνται, επιμορφώνουν, ενημερώνουν, αγκαλιάζουν νεους ανθρώπους.

6146 τις τελευταίες μέρες με βρίσκεις σύμφωνο με αυτα που γράφεις. SV1 κανε κάτι. Οργάνωσε το διαφορετικό καλα τα λες.




Φιλάκια

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

3435
3450
3455
3460
6700
6710
6725
6735
142-143
146-148
440-443


Για τα παραπάνω θα πει κάποιος κάτι?

Αν θελετε να σας πω και άλλα?

ουε και αλλήμονο υποκτητές.
Η αλιμόνου καλή ειναι. Το τζινάκι.

Ανώνυμος είπε...

Σκουλήκιιιιιιι,σου 'λειψα?
Εδώ είμαι και παρακολουθώ τα τεκτενόμενα!!!

Διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω!
Ο άλλος λέει έγινε υποφαινόμενος διαχειριστής!!! ένα πράγμα με τον διαχειριστή πολυκατοικίας!σσσσσ ανατρίχιασα!!!
Τι θα γίνει με την πάρτι σου κύριε διαχειριστά; Το ανακοινώσατε στην ΕΕΡ να σας κάνει εικόνισμα; Μεγάλες δόξες! Από στέλεχος στην ιδιωτική εταιρία , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!!!

Βέβαια από την πολύ αγάπη που έχει στο κουκογκιωναριό όλα τα βραβεία έχουν πουλιά επάνω!!!
Γκιώνη γίναμε ΒΡΑΒΕΙΟ!!!
Συγχίστηκα τώρα....πάω να διαχειριστώ την σφουγγαρίστρα μου!!!

73 Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

50-52 το ναι με καλύπτει, φθάνει να... ακούγονται κιόλας έστω και κωδικοποιημένα.
Αν γνωρίζεις σχετικούς τύπους επαγγελματικών μηχανημάτων που εκπέμπουν εκεί, θα μπορούσαμε να τα βρούμε στο διαδίκτυο.
Η χρήση στη ζώνη αυτή είναι πειραματική. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποιοι εκπέμπουν εκεί με κάθετες, «ενοχλητικούς» ενισχυτές, κλπ. και ότι μέχρι σήμερα δεν είδαμε να διαμαρτυρηθεί κάποια υπηρεσία, θα έλεγα να τολμήσουν τα σωματεία. Και να ζητήσουν το αυτονόητο.
6146

Γκιώνης είπε...

Που εισαι βρε πουουουλιιιιι μουμουμουουουουου
Για πες μου αυτό το διαχειρηστής ειναι κάτι σαν την exprss oil που πληρώνουμε κοινόχρηστα. Με ενδιαφέρει γιατί πάντα θα ήθελα τις παραγγελείες για το πετρέλαιο να τις κανω σε PSK32. Τωρα μπορώ?
Παντως ειμαι σιγουρος οτι το σκουλήκι σίγουρα θα δώσει κανενα φιλο τωρα που ερχονται γιορτές.

Χρονια πολλά νυχτοπούλι.

Γκιώνης είπε...

Εγω να σου πω την αλήθεια εκανα φιλίες και πραγματικά έχω μερίδιο από τα πνευματικά δικαιώματα από τις φωτό (βραβεία) με τα πουλιά. Ειμαι μέλος του οργανισμού "birds for RF" και έχω κάθε νομιμο δικαίωμα.
Καλα να περνάμε.
6146 για κοιτα λιγο military communicatios καλύτερα. Εχουμε καλή παρουσία και γνωστοί προμηθεύουν αρκετα.



Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαι ρε Γκιώνη,συνταξιδιώτη στα σκοτεινά δάση.
Ρε συ έχω ένα πρόβλημα,τώρα στις γιορτές δεν ξέρω τι δώρο να πάρω στην τρίχρονη κόρη μου,έχεις καμιά ιδέα?
Αν παραγγείλεις ένα τόνο πετρέλαιο σε psk31 θα έχεις δώρο 3 βραβειάκια του epc από τον διαχειριστή!

73 Cuckoo

Γκιώνης είπε...

The American assosiation of broadcasting, casting and performanse, proudly announces the new holiday's doll

Sindy goes psk

Soon at the storehouses.

Call now 80118211940

Ανώνυμος είπε...

Σ'ευχαριστώ,με'βγαλες από το δίλημμα τι να διαλέξω,ήμουν μεταξύ της sindy και του Μπομπ μαστορα!!!

73 Cuckoo

Γκιώνης είπε...

Μπομπ μαστορας σε βιδεο συντομα κοντά σου.
Και υπάρχει και ο μπομπ με πουπουλα.


Χρονια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα sv3auw, προς τι το προσωνύμιο "Ανώνυμε και υπό αμφιβολία συνάδελφε";
Και ποιός σου είπε στην τελική, ότι θέλω να είμαι συνάδελφός σου;
Ως πολίτης της χώρας μου, μπορώ να είμαι ότι θέλω - από Ανώνυμος στα μπλογκς, έμπορος και αγοραστής πάσης φύσεως μηχανήματος, κατασκευαστής οποιασδήποτε κατασκευής, μπορώ ακόμα να έχω το σύνθετό μου γεμάτο απο κιλοβατικά λίνεαρ και μηχανήματα μεσαίων, βραχέων και υπερβραχέων και να βάζω τα νηματα των λυχνιών να ανάβουν - έτσι για να τα κάνω χάζι πως φωτίζουν, μπορώ να εχώ όλα τα ραδιοερασιτεχνικά μηχανήματα κι ας μην έχω καν άδεια ραδιοερασιτέχνη και να ανάβω τα display τους για να διαβάζω την εφημερίδα μου και - το καλύτερο απ΄όλα - όλα αυτά να τα αγοράζω και να τα πουλάω, όποτε μου κάνει κέφι, χωρίς να παραβαίνω κανένα νόμο της χώρας μου.
Σε όποιον δεν αρέσει, κάνε του μια πρόσκληση να έλθει στο Λονδίνουμ (και να μείνει για πάντα εκεί), μπας και αισθανθεί πολιτισμένος γιατί εδώ, εμείς οι Έλληνες είμαστε απολίτιστοι.
Άντε μπας και καθαρίσει λίγο ο τόπος από αυτούς, που το ένα τους βρωμάει και το άλλο τους ξυνίζει και το μόνο που κάνουν είναι να θαυμάζουν τα επιτεύγματα των Φράγκων.
Των Φράγκων, που τα μουσεία τους είναι γεμάτα από κλεμμένα εκθέματα των αρχαίων προγόνων των Ελλήνων και που οι ίδιοι εξαντλούν τον πολιτισμό τους στις τοκογλυφικές τακτικές των αναγκαστικών δανείων.
SV1

takis perreas είπε...

SV1Ανώνυμε και υπό αμφιβολία συνάδελφε, χάνεις την ψυχραιμία σου και κατά προέκταση, το ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δίκαιό μου sv3auw, δεν περιμένω να μου το δώσεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος.
Μου το δίνει η νομοθεσία της χώρας μου και αυτό μου αρκεί.

Και δεν θέλω να αποκαλείς συνάδελφο σου.
Ούτε καν υπό αμφιβολία.
SV1

Γκιώνης είπε...

Το δίκαιό μου sv3auw, δεν περιμένω να μου το δώσεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος.
Μου το δίνει η νομοθεσία της χώρας μου και αυτό μου αρκεί.

Malista Malista
gia pes gia pes

Γκιώνης είπε...

Τι λετε ρε σεις μας δουλευετε η νομιζεται οτι το τρωμε με μουσταρδα - κετσαπ και κουτοχορτο το σαντουιτς

Και αυτό παντως καλό ειναι παιδιά.

sv8gke είπε...

Ρε Γκιώνη πως τα καταφέρνεις και κάνεις pileup όπου πας και γραφεις?


Θα σου στείλω πολλά σαλάμια ατελως για να έχεις να τρατάρεις και καμια φίλη σου.

Τάκη από πότε εισαι συνάδελφος με μεσαιατζήδες?

Ανώνυμος είπε...

@SV1 .. όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια, εμείς είχαμε χοληστερίνη.

Καραγκιοζαίοι ελληναράδες.
Οι κακοί Φράγκοι (από τα φράγκα?), οι Γενοβέζοι, οι Τούρκοι, οι Μεξικάνοι, οι Αλλεμάνοι κλπ κλπ.

Αλλωστε, η ΜΙΖΑ, η ΑΡΠΑΧΤΗ κλπ κλπ είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ στην ανώτερη βυζαντινή και καθαρή φυλή των ΕΛ-λήνων.
Εμείς κλέφτες? Σώπα καλέ!

takis perreas είπε...

Ο ... σχολίασε στην επίμαχη ανάρτηση για την ΕΕΡ στο ιστολόγιό μου και τον ρώτησα: "...γιατί δεν στηρίζεις την άποψή σου με το ονοματεπώνυμό σου?..."
Η απάντησή του ήταν: "...Από ότι είδες, έχω υπογράψει ως Έλληνας Ραδιοερασιτέχνης της περιοχής 1....".
Έτσι τον αποκαλούσα, έχοντας τις αμφιβολίες μου. SV1Ανώνυμε (αφού δεν είχα ένα όνομα)και υπό αμφιβολία αφού θα μπορούσε να είναι "μεσαιατζής", όπως του προσάπτεις!
Τον "Κούκο", τον αποκαλώ κούκο!
Τον Γκιώνη", τον αποκαλώ γκιώνη!
Αυτός SV1 υπέγραφε και εγώ με επιφύλαξη τον αποκαλούσα συνάδελφο.
Ας υπόγραφε σαν "Αυνάνας", να τον αποκαλούσα αυνάνα!
Όλα τα άλλα Μιχάλη μου, είναι εκ του πονηρού!!!

Ανώνυμος είπε...

Για μας δεν έχει σαλαμάκι γκέκα;Θα βαρυστομαχιάσω με το σκουλήκι σπληνάντερο μόνο!!!

τέλιωσα και το σφουγγάρισμα..ουφφφ!

73 Cuckoo γιορτινός.

Γκιώνης είπε...

Δεν το επιασα το υπονοούμενο αλλα τελος των παντων και ειρηνη υμιν.
Θελω χαρη από όλους σας.
Θελω εσεις να μου προτεινετε και να περιγράψετε το καλυτερο και αγαπημένο σας προγραμμα log. Logbook for windows and doors.
Παρακαλώ θα ηθελα την βοηθεια σας.
Logger υπάρχει. Κατι το αλλο?

υπερ αγιας θεοτοκε σωσων υμας.

Γκεκα τα τελη μονο εχω αν θες να σου δωσω αυτα τα αλλα μην τα χρεωσεις δεν πειραζει. Τουλαχιστον να τα εχουμε καλα με το κρατος.

Εγω μεσαιατζη δεν ξερω αλλά ματατζίδες πολλούς. Αλλαξαν οι εποχες παιδιά?

sv8gke είπε...

Τάκη το ανώνυμο σχόλιο κρίνεται εξ ολοκλήρου από τα γραφόμενα του και στην προκειμένη περίπτωση το συμπέρασμα που βγάζω εγώ ως βλαχος της περιοχής 8 είναι αυτό....και έχω και μια αλεργία στα μεσαία.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον σβ1 τελος γενάρη στο κόντεστ των μεσαίων και κάτι ψιλά να κάνει cq.

Γκιώνης είπε...

Οταν η ερωτηση του kυριαρχού λαού είναι "εσυ σε ποια πορεια πηγες σήμερα?" δεν μπορουμε εμεις να ρωτάμε "εσυ που εκανες qso"
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρρρρρχεται το φανταστικο 2011. Star treck IV


Καπως ετσι γκεκα μου κανουμε τι πιλε απ

Γκιώνης είπε...

Αγαπητε κυριε γκεκα θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση.
Σήμερα εις την ομορφη τοιαυτη χωρα εχουμε:
Αλβανους, Βούλγαρους, ουκρανούς, ουκρα-νεζες, αισθονούς, μολδαβούς, ινδους, ασιάτες, μαυρους, κιτρινους, κοκκινους, μπεζ.
Οι βλάχοι τι να κλαάσουν? ε οχι πες.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είσαι προκατειλλημένος εναντίον μου, φαίνεται ξεκάθαρα sv3auw, αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Και ο Γκιώνης και ο Κούκος και ο 6146, ανώνυμοι είναι, αλλά δεν τους κολλάς τον χαρακτηρισμό δίπλα από το nick τους.
Άρα, εκ' του πονηρού κινείσαι εσύ.
Σε χαλάει φαίνεται η τεκμηριωμένη άποψη και μην έχοντας τίποτα άλλο να απαντήσεις ρίχνεις την χολή σου με πλάγιο τρόπο.
Το ίδιο και ο sv8gke που βιάστηκε να με χαρακτηρίσει μεσαιατζή.
Μιχάλη άμα έχεις αλεργία, πάρε αντισταμινικά και κορτιζόνη.
Και περαστικά σου.
SV1

Ανώνυμος είπε...

τεκμηριωμένη άποψη ειναι η αποψη αυτή που μπορεί να περάσει και ΚΤΕΟ
Ετσι στο λεω για να μην εχομε στενοχωριες μερες που ειναι.

Γκιωνης

Ανώνυμος είπε...

Πήγες ΣΦΑ?
Κουκο θα πας ΣΦΑ.
Ρε κουκο καποτε λεγαμε FA και εννοούσαμε FACADORO Σημερα λες FA και μπορει να σου ερθει κανενα βραβειο. Πως περνανε τα χρονια?
ΕΕΕΕ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Και που 'σαι...Τάκη.
Δεν χρειάζεται να είσαι ανώνυμος, για να είσαι "αυνάνας".
Και οι επώνυμοι, μία χαρά τα καταφέρνουν.
Ίσως μάλιστα και καλύτερα.
SV1

takis perreas είπε...

Ο Αυνάν ήταν ο αδελφός του Ηρ, δευτερότοκος γιος του Ιούδα και εγγονός του Ιακώβ(του γνωστού!). Δεύτερος σύζυγος δε, της χήρας Θάμαρ.

Επαναλαμβάνω λοιπόν και λέω: "...Ας υπόγραφε σαν "Αυνάνας", να τον αποκαλούσα αυνάνα!...".
Δεν υπόγραψες όμως!
Υπόγραψες?

Σε προσωπικά ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού δεν υπεισέρχομαι και δεν υπάρχει άλλωστε λόγος!

Ανώνυμος είπε...

Γραφει κάποιος...
Ως πολίτης της χώρας μου, μπορώ να είμαι ότι θέλω - από Ανώνυμος στα μπλογκς, έμπορος και αγοραστής πάσης φύσεως μηχανήματος, κατασκευαστής οποιασδήποτε κατασκευής, μπορώ ακόμα να έχω το σύνθετό μου γεμάτο απο κιλοβατικά λίνεαρ και μηχανήματα μεσαίων, βραχέων και υπερβραχέων και να βάζω τα νηματα των λυχνιών να ανάβουν - έτσι για να τα κάνω χάζι πως φωτίζουν, μπορώ να εχώ όλα τα ραδιοερασιτεχνικά μηχανήματα κι ας μην έχω καν άδεια ραδιοερασιτέχνη και να ανάβω τα display τους για να διαβάζω την εφημερίδα μου και - το καλύτερο απ΄όλα - όλα αυτά να τα αγοράζω και να τα πουλάω, όποτε μου κάνει κέφι, χωρίς να παραβαίνω κανένα νόμο της χώρας μου.

Ετσι ειναι οπως τα λες αγαπητε, μονο που υπαρχουν δυο προβληματα , το ενα ειναι οτι τελικα το μονο που εχεις ειναι το μπλογκινγκ και ενα συνθετο με μηχανηματα και λινεαρ που η μονη χρηση τους ειναι να τα αναβεις και να διαβαζεις την 'φημεριδα σου και δεν θα με πειραζε καθόλου να ησουν μονο αυτο , το δευτερο προβλημα ομως ειναι οτι ποτε ποτε στην βαραει και βγαινεις στον αερα και εκει φιλε μου δεν υπάρχει κανείς να σε ελεγχει, αυτοι που σου δινουν το δικαιωμα στην σουπερ δημοκρατικη χωρα μας να τα εχεις βασιζομενοι οτι θα εισαι νομιμος και θα τα χρησιμοποιεις σαν λαμπατερ , ελα ομως που δεν το κανεις , αντι να σε σκισουν σε αφηνουν να κανεις τον τζαμπα μαγκα . Που θα παει ομως , ηδη κατι κουνηθηκε απο την προ περασμενη εβδομαδα και μαλλον θα συνεχιστει και μετα τις γιορτες. Ελπιζω οτι με αργα αλλα σταθερα βηματα θα γινει κατι με ολους τους τρεχαμολες τους καρδερινες τους τουρμπους τους ντιζελ τους αβαπτιστους τους α.....τους και ολα τα λοιπα φυντανια που μοστραρουν τα σκουπιδια τους σε διαφορες φωτογραφιες παριστανοντας τους τζαμπα μαγκες.
Το μονο σίγουρο ειναι οτι εισαι υπό αμφιβολία συνάδελφος . Πιο πολυ για πειράτα μου κάνεις παρα για ραδιοερασιτεχνης . Το SV1 που κοτσαρεις απο κατω δεν ξερω αν σου το εχουν πει αλλα παει παρεα με suffix, δεν το παιρνεις μονος σου .
Αν θες λοιπον διαλεξε κατι απο τα γνωστα preffix - suffix του χωρου που κινησαι και αστο το SV1 .
Δεν παει σε αυτους που εχουν το συνθετο γεματο μηχανηματα και τα εχουν για να διαβαζουν την ΄φημεριδα.
Άντε μπας και καθαρίσει λίγο ο τόπος από αυτούς, που αντι να στρωθουν και να παρουν μια αδεια το ένα τους βρωμάει και το άλλο τους ξυνίζει και το μόνο που κάνουν είναι να θαυμάζουν τα σκουπιδια - επιτεύγματα των καθε λογης ομοιων τους πειρατων .

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός σου είπε εσένα φίλε μου, ότι το ένα αναιρεί το άλλο;
Δηλαδή ποιός μου απαγορεύει εμένα να είμαι νόμιμος ραδιοερασιτέχνης, να εκπέμπω με νόμιμα και κλειδωμένα μηχανήματα και ταυτόχρονα να έχω το σύνθετό μου γεμάτο με κάθε είδους κατασκευές όπως κιλοβατικά λίνεαρ και κάθε είδους πομπούς τους οποίους τους έχω για εκθέματα;
Και ακόμα, ποιός μου απογορεύει, όλα αυτά να τα εμπορεύομαι;
Άμα λοιπόν δεν ξέρεις να μην μην προτρέχεις και προδικάζεις ότι ο άλλος είναι πειρατής, γιατί γι αυτό επιλαμβάνονται οι αρμόδιες αρχές και όχι ο κάθε τυχαίος.
Κι άμα δεν σας αρέσει ο τρόπος που κάνουν την δουλεία τους, τώρα που έχει φθηνά εισιτήρια, πάρτε το αεροπλάνο και πηγαίνετε στας Ευρώπας, για να νιώσετε πολιτισμένοι - μπας και ανασάνουμε εμείς οι υποανάπτυκτοι.
SV1

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδή το ξέχασα πριν.
Τάκη, πολύ ψαγμένο σε βρίσκω σχετικά με τον Αυνάν και την Παλαιά Διαθήκη.
Σε τέτοια ηλικία βρε παιδί μου...και ακόμα ασχολήσαι με τα...Θρησκευτικά;
Αλήθεια με ποιό χέρι την...ξεφυλλίζεις; (Την Παλαιά Διαθήκη εννοώ).
Με το δεξί ή με το αριστερό;
SV1

Ανώνυμος είπε...

XAXA! Καλό!

Γκιώνης είπε...

Περνούσα με το αμάξι από την Κηφισίας κοντά στο δαχτυλίδι και εκεί έχει μαζεμένο κόσμο. Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ έχουν κανει κατάληψη στα γραφεία της ΕΕΤΤ...
, της ανεξάρτητης αρχής που απαγορεύει λέει στον ΟΤΕ να μειώσει τις τιμές!!!. Ποιά είναι αυτή η ΕΕΤΤ ρε παιδιά και από που και ως που απαγορεύει στον ΟΤΕ να πουλάει φθηνότερα? Λέμε πολλά για τους συνδικαλιστές αλλά αυτή τη φορά είμαι μαζί τους. Βέβαια ο μισθός του Προέδρου και αυτής της "Ανεξαρτητης Αρχής" θα φθάνει για να πληρώσει τον ΟΤΕ. Εμάς μας ρώτησε? Την επόμενη φορά να μου πουν να πάω και γω στην κατάληψη.

Πηγή: Τρομακτικο μπλογκ

sv8gke είπε...

Αγαπητέ sv1 η Αγ.Γραφή δεν είναι τσόντα για να την ξεφυλίζεις με το αριστερό και να γυμνάζεις το δεξιό...σεβάσου κάποια πράγματα.

Τώρα αν κατασκευάζεις,χρησιμοποιείς για σόμπα,και πουλάς εξοπλισμό σε παρανόμους γνωρίζοντας για τι χρήση τον θέλουν....τότε είσαι ο αρχιπαράνομος της υπόθεσης.Δεν με νοιάζει πως αυτοπροσδιορίζεσαι,αν είσαι ατομο που κατέχει ρ/ε άδεια,πάντως ραδιοερασιτέχνης ΔΕΝ είσαι!

Σκουλήκι είπε...

Ποταπά πτηνά του ουρανού δεν αφήνετε τα χαζά σχόλια περί Ραδιοερασιτεχνών και να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό για την επιβιωσή σας ??? π.χ. με ποιό τρόπο δεν θα μπορεί να σας μυρίζετε και σας φερμάρει το ψωριάρικο σκυλί ράτσας γκέκα ????
Λίγα τα ψωμιά σας, σας βλέπω στο Χριστουγενιάτικο τραπέζι γεμιστούς με κουκουνάρια και ρύζι, σαν τις γαλοπούλες ! ! ! !

Γκιώνης είπε...

Ρε σεις εχω παρακαλέσει για ένα καλό Logbook για να εχουμε κατι καινουργιο να παίξουμε. Ρε αφηστε τα λαμπατα και πιαστε τα τριγωνα να κανετε καμια προπόνηση για αυριο δεν σας βλέπω καλα.
Παντως εγω στο δεντρο εχω δύο 6146 να φωτίζουν. Δυο Pll, και κονσολα με ομορφα λαμπάκια.
Ρε σκουλήκι που να τρεξεις εσυ να πιασεις το λαγό? Καλά για πτηνα δεν μιλάμε.
Επισης πολύ όμορφο φωτισμό κάνει το 8800 της γιασου στα 220V.

Φιλάκια

Γκιώνης είπε...

SV1 Ξεκινάς υπερεθνικά, μετά το πας νομιμα, υστερα το πας ντεμι παρανομία αλλα ναι μεν, και τελος τα σκιζεις όλα και καταλήγεις σε συγχιση. Συν-χυση. Αλλαλα τα χειλη των ευσεβών.Παντως φωτισμο πρεπει να εχεις καλό.

sv8gke είπε...

Logger 32 γκιώνάκη μου,δεν είναι το καλύτερο αλλα βαριέμε να μαθαίνω άλλο και είναι και τσαμπέξ.
Χρησιμοποιεί και καλή μηχανή στα ψηφιακά...εμεμβαρα,εμεμ-μεβαρεσε καπως έτσι την λένε.
Αντε ρε και καλές παραγγελείες πετρελαίου!
Γεωσκώληκα έ όχι και ψωριάρικο....ξέρεις τι θα πει ορεινός Λευκάδιος Γκέκας..ο Θεός φυλάξει!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ sv8gke, αν πρόσεξες δεν μιλάω για την Αγ. Γραφή αλλά για την Παλαιά Διαθήκη, που είναι η ιστορία των Εβραίων και ως εκ τούτου δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Άλλωστε τον πονηρό συνειρμό τον έκανες εσύ, σε συνέχεια του φίλου σου του sv3auw που από όλο το βιβλίο, έφερε το παράδειγμα του Αυνάν.
Αλλά αυτό δεν σε πείραξε μάλλον και σε πείραξε το δικό μου σχόλιο.
Γιατί άραγε;

Τώρα όσον αφορά τα μηχανήματα που (μπορεί) να πουλάω, η ευθύνη είναι αυτών που θα τα αγοράσουν στο πως θα τα χρησιμοποιήσουν.
Εγώ πάντως (μπορεί να) τα πουλάω για λαμπατέρ.
Και τα οπλοπωλεία πουλάνε όπλα για κυνήγι και μερικοί τα χρησιμοποιούν για να κάνουν εγκλήματα.
Είναι ευθύνη και παρανομία του οπλοπώλη;
Δεν νομίζω.
SV1

sv8gke είπε...

Ναι ναι έτσι να τους πεις όταν σε μαζέψουν,ότι είναι λαμπατέρ και το 80μ σύρμα στην ταράτσα είναι για την μπουγάδα.
Κατά τα άλλα πούλα και όπιο,για φαρμακευτικους όμως λόγους...να το τονίζεις μην τυχόν και σε βουτήξουν για βαποράκι.Οφείλω να ομολογήσω ότι μ'αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πράγματα..τουλάχιστον πείθεις τον εαυτό σου για το θεάρεστο έργο που επιτελείς!

Από γεωγραφία δεν μας τα λες καλά...Αγ.Γραφή=παλαιά και νέα διαθήκη...δεν επιδέχεται αμφισβήτηση,ρώτα τον ρουφιάνο τον google αν δεν με πιστεύεις.

Σκουλήκι είπε...

Ωχ, ωχ, ωχ. Ορεινός Λευκάδιος Γκέκας ???? Καταστροφή. Θα εισαι γεμάτος ψύλλους απο τις αλεπούδες. Ψυλλιάρικο Λευκαδίτικο κουτάβι.

Γκιώνης είπε...

sv1 οπως τα λές βλέπω στον τοιχο διπλα από το πτυχιο του ρ/ε φωτο καρατζαφέρη με ιδιόγραφη σημείωση από πλεύρη μερια.
Τελος των παντων καλές πωλήσεις και το νεο ετος σου ευχομαι και εμεις θα σου δινουμε κοντρολ για τα μηχανηματα που πουλάς σε εκεινους που τα πουλας που μπορει να τα χειρίζονται παράνομα αλλα που εσυ δεν εισαι παράνομος αλλά γουστάρεις χαμηλό φωτισμό για να μην καις ρεύμα και γουστάρεις να κονομάς επειδή βαθιά μεσα σου μπορει να εισαι Εβραίος ή ευραίως γνωστός ντιλερ της λαμπας.Ολα καλα ειναι ρε παιδια και πανω απ ολα ειμαστε δημοκρατες, δεν ειμαστε ρατσιστές, πιστευουμε στην ισοτητα των δυο φύλων αλλα η γυναίκα να φοβαται τον ανδρα. Απο τους ελληνες ξεκινησαν όλα και καθε μεσημέρι μου αρεσει να βλεπω λιακόπουλο και αφους γεωργιαδη.
Ζητω το εθνος.Ευτυχως που εισαι SV1 γιατι αν ήσουν SV2 θε είχες πρόβλημα και με τον μπουτάρη.
Γκεκα ευχστω τα μαλλα.

Γκιώνης είπε...

Ρε παιδια αυτή η χώρα εχει γεμίσει κομμουνιστές και πούστηδες.
Παράλληλα όμως καποιος μεγάλος έλεγε ότι αν δεν εισαι ενα από τα δυο δεν μπορεις να προοδεύσεις σε τουτο τον τοπο. Και στη συνέχεια είπε: εγω κουμουνιστής δεν ειμαι.

Ετσι για την ιστορία.

Παντως εγω ειχα ενα φιλο που στα πρωτα ραντεβου του με καμια πιτσιρίκα πήγαινε σε νεκροταφεία. Η αγια γραφη μου ακούγετε πιο ήπια.

Γκιώνης είπε...

Χιλια συγνώμη ξέχασα τον φιλο μου τον κουκο.
http://www.youtube.com/watch?v=VZeolyAU0E0&feature=related

Να βγάλω εισιτήρια?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι νέα Μιχαλάκη, είναι
Καινή και αναφέρεται στην ζωή και την διδαχή του Χριστού, είναι δε η μοναδική που ενδιαφέρει τους Χριστιανούς.
Οπότε σταμάτα να το παίζεις Θεολόγος και μην βασίζεσαι στο google για την επίδειξη γνώσεων.

Και άσε τα κουτοπονηροβλάχικα.
Δεν μίλησε κανείς για ναρκωτικά, ούτε για αγορά και πώληση παράνομων ουσιών.
Μιλάω για μηχανήματα που η εμπορία τους επιτρέπεται άλλα όχι η χρήση τους (άνευ αδείας) από τις αρμόδιες αρχές και την Ελληνική νομοθεσία.
Και ναι αγαπητέ μου, όχι 80 αλλά 180 μέτρα σύρμα μπορώ να έχω στην ταράτσα μου, αρκεί να μην είναι συνδεδεμένα σε μηχάνημα.
Αν με πιάσουν να εκπέμπω, ας με τιμωρήσουν.
Αλλά θα με πιάσουν;
Από την στιγμή που έχω την άδειά μου κιόλας.
SV1

Γκιώνης είπε...

Μια φιλική ερωτηση προς τα εσένα αγαπητέ & φίλτατε νομιμε εμπορα της λάμπας. Το ανέκδοτο με το " σβησε την λάμπα και έλα να την φας το ξέρεις?"
Σε 180Μ σύρμα πόσα πλυντήρια απλώνεις. Αμα ειναι να το κανω και εγω γιατι βαζω μια φορά τον μήνα.

Οποιος αλλος ξέρει ας απαντήσει ε.
Αλλα προηγείται ο συνανανδελφος με το ηδη τοποθετημένο μπουγαδόσυρμα.

Γκιώνης είπε...

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προχώρησαν την Πέμπτη μέλη της ΟΜΕ-ΟΤΕ, στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων για προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ εκφράζει με την ενέργεια αυτή την έντονη αντίδρασή της για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕΤΤ αντιμετωπίζει τον ΟΤΕ, «με συνέπεια η διοίκηση να επιδιώκει τη μείωση του εργασιακού και μισθολογικού κόστους».

Παράλληλα, «η πολιτική που ασκεί η ΕΕΤΤ συνεχίζει να αβαντάρει ‘ανταγωνιστές’, κάνει πλάτες σε χρεοκοπημένους και δεν επιτρέπει στην πιο υγιή επιχείρηση, τον ΟΤΕ, να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και με λιγότερο κόστος για τον καταναλωτή, φαλκιδεύοντας τον όποιο υγιή ανταγωνισμό στον κλάδο».

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στον ΟΤΕ κατηγορεί την ΕΕΤΤ για αδιαφανή διαδικασία και της προσάπτει ότι στο όνομα «προσφυγών», απαγορεύει στον Οργανισμό να προσφέρει υπηρεσίες ακόμη και για συγκράτηση των πελατών του και ταυτόχρονα επιτρέπει στους «ανταγωνιστές» να πωλούν ακόμη και κάτω του κόστους, «ασχέτως αν οι κύριοι αυτοί χρωστούν ακόμη και ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων και δεν συμβάλλουν ούτε με ένα ευρώ, είτε στην καθολική υπηρεσία, είτε σε επενδύσεις, που μπορεί στο μέλλον να καταστούν χρήσιμες για την κάλυψη του ψηφιακού χάσματος της χώρας».

Καταλήγοντας η ΟΜΕ-ΟΤΕ, καλεί την κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατρακύλα αυτή και να πάρει μέτρα, ή μάλλον να αφήσει την Επιχείρηση, αλλά και την αγορά, να λειτουργήσει».

sv8gke είπε...

Καινή = νεα
κενη= αδεια

Αλλά θα με πιάσουν;
Από την στιγμή που έχω την άδειά μου κιόλας.
SV1


Για τήρα εδώ,τα ίδια προφανώς έλεγε ο συνάδελφος σου.

http://www.raag.org/news.asp?ITMID=308&LANG=GR


Δεν ειμαι μορφωμένος λεβέντη μου,του γυμνασίου είμαι.Και βλάχος είμαι και πονηρός είμαι και γουστάρω και το γκιώνη που στα χώνει.
Οσο για το τι είναι ωφέλιμο για τους χριστιανούς άσε να το κρίνουν αυτοί...

Ελα σκοτείνιασε,άναψε τα νήματα στις ρωσσίδες,μην κάνεις οικονομία.

2Μδης είπε...

Ειρήνη υμίν τέκνα μου!
Τις άγιες τούτες ώρες πρέπει να σταματήσετε τους διαπληκτισμούς γιατί ΕΚΑΝΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς SV1 πειρατα
Φιλε οτι και να λες πειρατα του κερατα εισαι και πειρατα θα παραμεινεις . Μπορεις οποτε θες να πουλας τα αυτοταλαντωτα σκουπιδια σου στα γνωστα site που σε καλυπτουν αλλα ραδιοερασιτεχνης ουτε εισαι ουτε θα γινεις ποτε .
Ντουβαρ ηρθες ντουβαρ εμεινες και ντουβαρ θα φυγεις .
Και για να μη παρεξηγουμαι ακομα και πτυχιο να εχεις παρει με τον Α η Β τροπο παλι πειρατα εισαι .
Σχετικα δε με κατι που εγραψες για τα εισιτηρια σε συμβουλευω επισης να αγορασεις μια δεσμιδα για τα λεοφωρεια του ΟΑΣΑ και να τα δωσεις στους δικους σου τωρα που δεν εχουν ανατιμηθει ετσι ωστε να ερχονται Κορυδαλλο στο επισκεπτηριο να σε βλεπουν .
Μην στενοχωριεσαι θα εχεις και παρεα, ισως να γινεται και DJ στον κορυδαλλο απο την αγγαρεια στην λαντζα δισκων .

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 25 χρόνια Μιχαλάκη στις συχνότητες, τα 20 χωρίς άδεια.
Τρεις φορές έχει έλθει το βαν το mitsubishi, στο πατρικό μου και τις τρεις έφυγαν με άδεια χέρια.
Και την ώρα που έκανα εκπομπή μάλιστα.
Λες να μην ξέρω να καλύπτω τα νώτα μου;
Οπότε τις φοβέρες σου αλλού, γιατί σε μένα δεν πιάνουν.

Ο γκιώνης κάνει το παιχνίδι του και καλά κάνει.
Εριστικός δεν γίνεται όμως, σαν κι εσένα και σαν τον μελετητή του Αυνάν κι αυτό το σέβομαι, γι αυτό και δεν του απαντώ.
Και είναι και δίκαιος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Καινή = Καινούργια και όχι απαραίτητα νέα.
Αφού δεν το κατέχεις, μην το παιδεύεις.
Ασχολήσου με άλλα πιό ενδιαφέροντα σπορ, όπως οι αναφορές στη ΕΕΤΤ κανενός φουκαρά μεσαιατζή που σας ενοχλεί και καταστρατηγεί την νομιμότητα των ραδιοερασιτεχνικών σας αδειών.
Άγιες μέρες έρχονται άλλωστε, δεν θα κάνετε την καλή σας πράξη;
SV1

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μας τη χάρη ρε ανώνυμε που θα μας στείλεις και στον Κορυδαλλό.
Εσένα περιμέναμε.
Το αν είμαι ντουβάρι, άσε με να το ξέρω εγώ.
Και στην τελική, ντουβάρι αντέχω να είμαι.
Τα ντουβάρια, στηρίζουν ενίοτε ολόκληρα σπίτια.

Κόπανος και ντενεκές σαν εσένα όμως, δεν θα το άντεχα με τίποτα.
SV1

Γκιώνης είπε...

23 Δεκεμβρίου 2010 7:27 μ.μ.

Για εισιτήρια νομιζω οτι εγραψα εγω σχετικά με την ταινία που θα παω να δω με τον φιλο μου τον κουκο.SV1 δινεις και εσυ εισιτήρια?
Διευκρίνηση εχω κλεισει σουιτα αγροτικές φυλακες κασσανδρας διοτι το καλοκαίρι θα την περναω φινα. Μην μου χαλασεις την δουλειά.

Αντε γεια σου

Ανώνυμος είπε...

Όχι γκιώνη, εγώ του είπα ότι τώρα που φθήνηναν τα αεροπορικά εισιτήρια, να σηκωθεί να πάει στας Ευρώπας, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
SV1

Γκιώνης είπε...

Α συγνωμη παρεννόησα αλλα καλά του κάθησε θα δει την ταινιούλα και θα παει και στας ευρώπας. Και τυχερός ειναι και εμείς τον φροντίζουμε και τον αγαπάμε γιατί θα μπορούσαμε να τον στείλουμε και στο διάολο. Αλλα ειμαστε καλοί ανθρωποι με λεφτά αισθήματα..Ακου εισητήριο ΟΑΣΑ. Τι λετε ρε πατε καλαά? SV1 κασσάνδρα δηλωσε. Αγροτικές, μισή θητεία και μπάνια στο Porto Karras. Τεννις καθε απόγευμα με τρίωδες.

Γκιώνης είπε...

Δεν ειμαι μορφωμένος λεβέντη μου,του γυμνασίου είμαι.Και βλάχος είμαι και πονηρός είμαι και γουστάρω.


Σου προτείνω Nissan Navara diesel

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Παιδιά έχω έναν γάτο. Έμαθε τέχνη ηλεκτρολόγος, μετά σπούδασε ηλεκτρονικός, έκανε μεταπτυχιακό στην ελληνική φιλολογία και τώρα ετοιμάζεται για διδακτορικό στην θεολογία.
Πολύ βιάζεται ο γάτος μου όμως και ούλα τα μπερδεύει.

Ανώνυμος είπε...

Το logger32 είναι πολύ καλό, δωρεάν, διαθέτει ψηφιακά, σου δείχνει πάνω στον παγκόσμιο χάρτη τα διακριτικά που σου λείπουν με κόκκινο, τα χτυπάς και μεταφέρει τη συχνότητα σου εκεί και όσο το ψάχνεις βρίσκεις και άλλα καλούδια.
Επίσης και το HamradioDeluxe πολύ καλό, δωρεάν, περιέχει το dm780 το καλύτερο κατά τη γνώμη μου πρόγραμμα για ψηφιακά με αποκορύφωμα το pskreporter, διαθέτει logbook πολύ καλό που επιπλέον μπορείτε να το επεξεργάζεσται με την access.
Τα δοκιμάζετε και επιλέγετε.
Και καλά χριστούγεννα παιδιά ειρήνη υμίν.
6146

Γκιώνης είπε...

Ευχαριστω πολύ 6146. Και τα δύο τα δουλεύω και ειμαι ευχαριστημένος. Απλα έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που δεν το ήξερα. Γενικα ειμαι και εγω του τσάμπα σε αυτό το θέμα. Με το Hamdeluxe τα πάω καλά με ένα 897 που έχω αλλά δεν με βολεύει με το TS2000x. Μου το κανει μονονμπαντον. Τα δυο Logs πως μπορω να τα κάνω ένα? Τελος παντων καλη καρδιά και πολλες πολλες ευχές για τις ημέρες που ερχονται.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα γκιώνη, μου έκαψες την καρδιά.
Μα τένις, με τις τρίοδες θα παίξουμε ρε αθεόφοβε;
Δεν τις λυπάσαι;
Χάθηκαν οι κίτρινες μπαλίτσες, που κάνουν και γκελ;
Πάντως η Κασσάνδρα ενδείκνυται, μόνο για καλοκαίρι.
Το χειμώνα, έχει πολύ κρύο και χιόνι.
Ο Κορυδαλλός είναι καλύτερος, γιατί έχει και καλοριφέρ.
Μπορούμε όμως να το χουμε και δίπορτο.
SV1

Ανώνυμος είπε...

Αν ρωτάς πως θα κάνεις το DM780 να βλέπει το ίδιο ημερολόγιο με το HrD Logbook τότε μέσα από τα μενού του DM780 επιλέγεις Logbook / Options / Connection / Database και ορίζεις το ίδιο όνομα στη database πχ. My logbook
Αν δεν κατάλαβα σωστά sri για την λάθος απάντηση.
Το πρόβλημα με το 2000 χρειάζεται να ερωτηθεί στο φόρουμ του HrD.
6146

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VZeolyAU0E0&feature=related

Γκιώνη φύγαμεεεεεεεεεεεε
Κερνάω τα εισιτήρια.

Τουλάχιστον αυτός ΔΕΝ τσακίστηκε!!!

73 Cuckoo

Γκιώνης είπε...

Να σου πω την αλήθεια θα ειμαστε ωραία γιατί εμενα μου αρέσει επάνω στην κουκέτα. Εσυ ξέρω θέλεις κάτω για να μην πέσεις και ματώσεις. Το κάτω βέβαια έχει κάποια μειονεκτήματα. Ενταξη μωρε θα κλεινεις διάφραγμα και ολα καλαά.
Περδεστε κυριε προεδρε?
Κατι αλλο βασικό. Τι τιμη σου δώσανε για την μπάλα στο πόδι? Ακουσα κατι τρελά γιατί λεει ερχεται με αλυσίδα Facadoro. Φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα?
Δεν γνωριζω αλλα. Αναμένω ενημέρωση.
Φορμα Τσεκλενης eee ριγα εκρου του νεκρου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι πρώτα πάει το Fac και μετά το doro.
Τώρα, πως το έχεις εσύ, δεν ξέρω.
Πέρδομαι μόνο, αν έχω φάει φασολάδα και μπρόκολα.
Αλλά μην ανησυχείς, δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύο..
Οι τιμές γιά την μπάλα στο πόδι, ποικίλουν αναλόγως μεγέθους και μετάλου.
Όσο πιό βαριά και τιμαλφής, τόσο πιό ακριβή.

Γκιώνης είπε...

Ευχαριστω κυριε 6146 κατενοήθει και κατεχωρήθει εεε. Α και τα ενώνεις ετσι εεε. =Να σου πω δεν το δοκίμασα. Απλά την αλήθεια κρατάω τρια -τεσσερα λογκ αλλά τα θελω ολα σουμα δια το τυπικόν. Και εκτύπωση.
Να σου πω τωρα εσυ εισαι σε κανένα ελατο αναμένος? Καλα να περασεις οπου και αν πας. Θα ηθελα αυτό το θεμα καποια στιγμή να το συνεχίσουμε.
Χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

Πειρατα λεγε οτι θες - Ντουβαρι εισαι και αυτο που 17χρονα παιδια κανουν για την πλακα τους -να ειναι νομιμοι ραδιοερασιτεχνες εσυ δεν το καταφερνεις οσο και να χτυπιεσαι.
Κατσε λοιπον με τον καθε λιγδη στα μεσαια και φυλαξου οσο μπορεις .
Ο καιρος γαρ εγγυς φιλε μου που θα σε μαζεψουν και εσενα και ολο το team της ξεφτιλας.
Στο μεταξυ ο αβαφτιστος ο καρδερινος και ο πορδαμολας οπως τον ελεγε ο Τακης σε περιμενουν να τα πειτε .
Αιντε που θες και εξυπναδες , κρατατες αυτες για το κελλι 33 που σε περιμενει .

sv8gke είπε...

SV1 κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα γιατί κάπου τα έχεις μπερδέψει.
Το τι είσαι και τι θα ήθελες να είσαι δεν με απασχολεί,μεγάλο παιδί είσαι,όταν κατασταλάξεις μας λες και εμάς.Οπως σου είπα ρ/ε δεν είσαι και με τα μυαλά που κουβαλάς δεν πρόκειτε ποτέ να γίνεις.

Τον ρ/ε μου προσανατολισμό,όπως επίσης και τον θρησκευτικό σαφώς και δεν θα τον διαπραγματευτώ με κανένα πειρατή,γράφω επώνυμα και η ρ/ε μου πορεία μπορεί να κριθεί από τον καθένα.

Αυτά τα ολίγα,καλές γιορτές να έχεις εσύ και η οικογένεια σου.
Πιστεύω ότι το θέμα έχει εξαντληθει και γιαυτό το λόγο δεν θα επανέλθω.

Γκιώνη καλό το ναβάρα αλλα την μιτσουμπισάρα ντεν την αλλάζω με τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους.
φαίνεται δεν θα χρειασθεί να ανάψω της 6146 αυτά τα Χριστούγεννα λόγω... καιρού. Επιφυλάσσωμε όμως ο χειμώνας είναι μπροστά.
Μέχρι τότε πάρτε ένα γνώριμο τραγουδάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=Q19_CIDycWg&feature=related
6146

Γκιώνης είπε...

Αγπητέ και φιλε ανωνυμε. Σου αποκαλύπτω μυστικές πληροφορίες.
Ν. κελιού 711
Τοσκα
Πακο ρα μπανα.
Ε της γενιας σου.
Παντως αντιξουριστικό ειχα παντα αυτό με το καραβάκι.
Ρε σεις δεν πατε για κανενα ξουρισμα.
After save denim.
Ου ρε τι εχουμε να χωρήσουμε αγιες μερες.

Εγω πάντως πηρα δώρο την Sindy με pantle key
Εσυ τι θα πάρεις ρε κακομούτσουνε?
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή?

Γκιώνης είπε...

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ.


ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη ότι και αν είμαι, πάντως βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας πειρατής δεν είμαι.
Οι δραστηριότητες μου είναι απολύτως νόμιμες, σε όποιον τομέα και αν κινούνται.
Τώρα αν κάποιους από εσάς, σας συμφαίρει να με παρουσιάζετε σαν πειρατή, επειδή δεν μπορείτε να αντικρούσετε τα επιχειρήματά μου, με γεία σας με χαρά σας.

Καλά Χριστούγεννα κι εσένα και στην οικογένειά σου.

Όσο για τον άλλον, που εξακολουθεί να λέει παπαριές περί κελιών, λέω να μην τον στείλω στο εξωτερικό τελικά, αλλά έκεί που είπε ο Γκιώνης.
Στον αγύριστο δηλαδή.

Γκιώνης είπε...

Δεν σχολιαζω το οτι και και και και εσυ εκανες προφίλο.

Μια φορα ήταν ενας μπαρμαν και ξαφνικά βλεπει να μπαίνουν μεσα στο Μπαρ :Ενας Ελληνας, ενας εβραίος,ενας γερμανός, ενας αμερικάνος, ενας αλβανός, ο κωστικας, ο γιωρικας, ο ποντιος,ενας πιλότος, ο τοτος και η αννουλα.
Και λεει ο Μπρμαν:
Ρε μαλακες πλακα μου κανετε?

Ανώνυμος είπε...

Ε, για να μην με λένε μερικοί μερικοί, ανώνυμο.

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Ρε κουκο σορι αλλά ακου
http://www.youtube.com/watch?v=VEiLSFJwS4I
Γαντι του παει και ας ειναι υποφαινόμενο.

Ενταξη γελαμε και λιγο αλλα ειναι και για γελια.

Γκιώνης είπε...

Χιλια συγνωμη παιδιά.
Ρε κουκο πριν καμια δεκαρια μέρες τι εκανες βρε καφενείο?
Εκεί το χασαμε ρε παλιοκουναβι πτερωτό.
Απεταξαμιν και αμιν το πτερωτο αυτό.
Ακου τι γινεται ρε παιδια.Και αληθεια ειναι δεν θελει πολύ να σου συμβει. Πριν καμια δεκαρια μερες συν και πλην. Αραγε τοτε ο αρης ήταν απεναντι στον Ερμη και ολοι μαζί κοιτάζανε τον πλουτωνα.
Και συ ρε κουκε που κοιτουσες ωρέ?

Ω αλλι και τρις αλλι (αλη) θεοί του ολύμπου.

Σε καμια δεκαρια μερες λες να παρω OSCAR. Αρρρρρρρρρρρρρρ.

Την ταινιούλα την βλέπω και σε DVD μετα του ποπ και κορν και ζύθου.

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανα πάλι ρε γκιωνόπουλο?

Επειδή πήγα και γράφτηκα μέλος στην Panradioerasitexniki Sxoli Fotomontelwn Athinas(PSFA)?
Να πας και εσύ,να το στηρίξουμε το κλαμπ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ de Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

μπα για φωτομοντέλο δεν σε κόβω, εσύ είσαι για την ΕΕΡ (ENOSH ELLHNON PAPOUDON)

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από παππού θα την βρεις!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα»
Την πίστη του ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει τη σημερινή κρίση εξέφρασε την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υποδεχόμενος για 12η συνεχή χρονιά τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης που του είπε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αλλά και μαντινάδες.. Οι ευχές του "Επίτιμου" είναι και για την ΕΕΡ (ENOSH ELLHNON PAPOUDON);

http://www.skai.gr/news/politics/article/159206/k-mitsotakis-i-ellada-tha-ta-vgalei-pera/

sv8gke είπε...

Μην φοβασαι ρε σκουλήκι,έχουμε φιλοζωική καλή εδώ και μου έκανε δώρο κολλάρο για τους ψύλους εν όψη εορτών!

Για πειρατάκο σε κόβω και σένα....άντε στην χειρότερη να είσαι κανένας ουίσκης...τζιμ μπιμ η βατ 69..

Xρόνια πολλά σε όλους ανεξαιρέτως τους αποτελούντες χλωρίδα και πανίδα του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ολοι εσεις εισαστε ραδιοερασιτεχνες ?
Μπραβο σας ......
χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω, ποιά μαλακισμένη αντίληψη επιβάλει στους ραδιοερασιτέχνες να μιλάνε συνέχως για αμιγώς ραδιοερασιτεχνικά ή τεχνικά θέματα, είτε από αέρος, είτε μέσω τον μπλογκς.
Δεν υπάρχουν δηλαδή, άλλα θέματα προς συζήτηση;
Ο χαβαλές και η πλάκα είναι απαγορευτικά σε μία συζήτηση μεταξύ ραδιοερασιτεχνών;
Τέλος πάντων.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και στις οικογένειές σας.

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

"Οπως σωστα αναφερει ο Τακης η ΕΕΡ αναλωνεται σε λινκαρισμα πειρατικων κατασκευων και αλλα τινα αλλα ενα μπανερακι οτι το .285 δεν ειναι καφενειο των απανταχου ελληνων δεν το βαζει στην σελιδα της"

Αγαπητέ και περισπούδαστε συνάδελφε, αραδιάζεις σειρά από ανακρίβειες και βγάζεις κανόνες από μεμονωμένα περιστετικά και γενικά κάνεις κακοπροαίρετα σχόλια υποθέτοντας ότι μάλλον απευθύνεσαι σε βλάκες. Δεν είναι όμως έτσι γιατί και διαβάζουμε και κρίνουμε και δεν περιμένουμε από άσχετους να μας μάθουνε τι συμβαινει στον χώρο μας. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι QRP δεν είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι γιαλαντζί άδειες, τα πειρατικά λινκ και επαναλήπτες μέσα και έξω από τις μπάντες, οι βωνολοχίες από επώνυμους και ανώνυμους δεν σε απασχολούν, αρκεί να σέβονται το 14.285! Επίσης Η Ε.Ε.Ρ. αλλά και κάθε άλλος Σύλλογος δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε πειθαρχική ούτε αστυνομική αρχή. Το baneraki το διαβάζεις (αν δεν σου αρέσει πες να μην στο στέλνουνε η πρότεινε αυτό που λες εδώ σε εκεινους που πρέπει, μην το λες στον καστανά της γειτονιάς σου και περιμένεις να το μάθουνε)αλλά το Ρ1 μάλλον δεν το ακούς, που ανακοινωνότανε επί μήνες για το 14.285. Τέλος μάθε ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων και δεν είναι υποχρέωση στον νόμο η στις Υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παρανομούν. Εσυ δεν μπορείς με αφορμή 4-5 άτομα που βγαίνουν εκεί να βάζεις στο ίδιο καζάνι του υπόλοιπους 6000 Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που το σέβονται.
Τέλος η δική σου συνεισφορά ποιά είναι; Μερικές γραμμές σε ένα blog και καθάρισες. Αν ήταν τα θέματα να λύνονται από τα blog δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε Σύλλογοι ούτε τίποτα θα τα λύναμε όλα με το σβήσε γράψε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

Το qrp μπορεί για εσένα να μην είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού, κατανοητό καμμία αντίρηση.
Ο σεβασμός όμως στις συμφωνίες κυρίων μεταξύ ραδιοερασιτεχνών χρειάζεται να είναι απόλυτος. Οι κύριοι που δεν σέβονται το bandplan που ορίζει το πλαίσιο συχνοτήτων μας είναι τελείως κατακριτέοι και δεν έχουν καμμία δικαιολογία. Σε κάποιες δε χώρες το bandplan ενσωματώνεται στην νομοθεσία. Στη δική μας δεν αναφέρεται ρητά αλλά γίνονται αναφορές σάυτό στην Υ.Α. Είμαι υπέρ του να συμπεριληφθεί στην νομοθεσία.
Οι παραπάνω κύριοι ας πάρουν cb, skype, msn κλπ. με την συμπεριφορά τους θέτουν τους εαυτούς τους εκτός χόμπι, κάτι σαν τον Νίνο στους 14.195... Σου άρεσε;
Μην δέχεσαι τις σοφιστίες τους ότι δεν το προβλέπει η νομοθεσία. Το προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί.
Μην δέχεσται της δικαιολογίες τους. Υπάρχουν και οι 14.340 Λέγοντας βέβαια ότι το bandplan είναι συμφωνία κυρίων δέχεσαι μάλλονότι δεν είναι κύριοι.Το ερώτημα είναι αν είναι και ραδιοερασιτέχνες...
6146

Ανώνυμος είπε...

Κατ’ αρχην φιλε πριν κανεις δημοσιευση σε ενα Blog η προσπαθησεις να ανεβασεις το κειμενακι που σου δωσαν ετοιμο μαθε πως στην ευχη δουλευει το Blogspot , ΕΞΙ φορες το ιδιο post ??? . Αν δεν μπορεις να κανεις ενα post χωρις να κανεις μπαχαλο ολοκληρο το θεμα απορω πως χειριζεσαι τον ασυρματο σου .
Οσον αφορα το QRP δυστυχως για σενα αλλα ειναι πραγματικα η πεμπτουσια του ραδιοερασιτεχνισμου , ασχετα απο τις μπαντες και το mode θελει πολυ τεχνη και μαστορια φιλε μου , θελει καλα αυτια , μεγαλη υπομονη και την καλυτερη on the air τεχνικη . Αν για σενα ειναι η πεμπτουσια του χομπυ το να συντονιζεις το linear συγνωμη αλλα δεν θα παρω . Καλο το linearaki εχω και εγω αλλα το QRP αστο φιλε μου , δεν το φτανεις , το εαν ειναι η πεμπτουσια επισης θα το πουν τα εκατονταδες club ανα τον κοσμο , ουτε εσυ ουτε εγω ουτε οι γιδοβοσκοι θα το πουν .
Σχετικα με τις ανακριβειες που λες οτι ανεφερα , ποιες ειναι σε παρακαλω ? Κανε ενα κοπο και απαντησε μου τι ειναι ανακριβεια σε οσα εγραψα ? .
Ναι το κυριακατικο γυφτοπαζαρο με τα μεταχειρισμενα μηχανηματα σε τιμες καινουργιου τα οποια ειναι για πουλημα δεν το ακουω , μπραβο στην ΕΕΡ εαν ελεγε για το 14.285 ομως γιατι σταματησε ? Λυθηκε το προβλημα η θιχτηκε η στάνη ?
Η συνεισφορα μου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο μερικους μπαρουτοκαπνισμενους που απομακρυνουν τον κοσμο απο το χομπυ και απο την διοργανωση φωτοδιαγωνισμου με θεμα καλοκαιρινες φωτο με σαγιοναρα και φραπεδουκλα στο ενα χερι και με την πατσοκοιλια και την φανελλα να χειριζουν CQ DX .
Μην τρελλαθουμε τωρα , εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα και θα

Ανώνυμος είπε...

ασχοληθουμε με το φοτο κουιζ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τι να κάναμε να ντύναμε τον Παντελή... σκύλος είναι καλέ μου θες δεν θες θα βλέπεις την πατσοκοιλιά του.

Ανώνυμος είπε...

Ο παντελης καλος ειναι, το αφεντικο του ομως ???
Αυτος δεν ειναι που ειχε γραψει την κοτσανα για τους μπαρουτοκαπνισμενους στ SV Νεα ?

Ανώνυμος είπε...

μπαρουτοκαπνισμένος εγκέφαλος... χώρια τ'άλλα....