Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έγινε η Γενική Συνέλευση της ΕΕΡ...

Ευχάριστο ήταν ότι: Είχε πολύ κόσμο, η αίθουσα ήταν γεμάτη.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Δυστυχώς δεν πλακώθηκαν οι όρθιοι με τους καθιστούς για τις καρέκλες, ωστε να σπάσουμε πλάκα...


Ευχάριστο ήταν ότι: Συζητήθηκαν τα οικονομικά του περασμένου έτους και έγινε προϋπολογισμός του νέου…
Δυσάρεστο ήταν ότι: Δυστυχώς και πάλι δεν έπεσε ξύλο!


Ευχάριστο ήταν ότι: Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ήρωες επεισοδίων όπως συζυγικών καυγάδων, νυφοπάζαρων στον αέρα, μουσικών αναζητήσεων και σεξουαλικών εκτιμήσεων…

Δυσάρεστο ήταν ότι: Έκατσαν σαν κότες και δεν έβγαλαν άχνα για όσα ισχυρίζονται κατά καιρούς μεταξύ τους: Ότι δηλαδή κάποια είδη μουσικής επιτρέπονται, ότι δεν θα το κάνουμε και παρθεναγωγείο μπορούμε να λέμε για γκόμενες, ότι δεν επιτρέπεται να ακούνε οι οικογένιες σας ωστε να μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε σα χαμάληδες κλπ…


Ευχάριστο ήταν ότι: Ακόμα ισχύει ο κανονισμός που λέει ότι τα υποψήφια προς μετάταξη μέλη θα πρέπει να ψηφιστούν από την συνέλευση για να γίνουν τακτικά.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους ΔΕΝ μοιράστηκαν στη συνέλευση όπως όλες τις προηγούμενες φορές. Μετά το τέλος της συνέλευσης έγινε ψηφοφορία στην οποία κατά συνήθεια τους ψηφίσαμε όλους. (ΟΚ, εγώ δεν ψήφισα μόνο τον GGW γιατί πιστεύω ότι στην ηλικία του θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος στον αέρα…)


Ευχάριστο ήταν ότι: Αν και υπήρξε παράπονο ότι δεν υπάρχουν εθελοντές, βρέθηκε συνάδελφος που έχει κάνει αίτηση για την τεχνική επιτροπή εδώ και τρία χρόνια και ο Σωτήρης HER τον "έγραψε".

Δυσάρεστο ήταν ότι: Ο Σωτήρης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ένα κάρο προφάσεις, αντί να ζητήσει απλά συγγνώμη…


Ευχάριστο ήταν ότι: Υπήρχαν στη συνέλευση και απλά μέλη και παρακολούθησαν.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Κάποιο από αυτά στην πρώτη σειρά, το έπαιρνε ο ύπνος και κάθε τόσο πεταγότανε απορημένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει που ακριβώς βρίσκεται…

Ευχάριστο ήταν ότι: Η ένωση έχει δημοκρατικές διαδικασίες παρά το ότι γεννήθηκε σε μια αρνητική για τέτοιες ιδέες περίοδο.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Κάποιοι μεθοδεύουν τις διαδικασίες αγνοώντας ότι αυτά θα τα βρουν μπροστά τους.

Έτσι είδα και περιγράφω την συνέλευση, για πιο έγκυρη ενημέρωση ανατρέξτε στις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις της ΕΕΡ! Επιμένω ότι θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής ενημέρωση για τα υποψήφια τακτικά μέλη και να μοιραστούν τα ψηφοδέλτια στη συνέλευση... Θεωρώ ότι εδώ έγινε μεθόδευση από μέλος του ΔΣ που ήταν και στην εφορευτική επιτροπή για να μην υπάρξει πρόβλημα σε "κολητούς" του!...

Κατά τα άλλα, συγχαρηρήρια σε όσους παράγουν έργο για όλους εμάς, χωρίς το σύνδρομο του "βλαχοδήμαρχου"!!!

264 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 264 από 264   Νεότερο›   Νεότερο»
The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ, τον Γκιώνη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά σίγουρα τον εκτιμώ πολύ περισσότερο από τον κάθε μίζερο ανώνυμο σαν κι εσένα που δεν έχει καν το κουράγιο να υποστηρίζει αυτά που γράφει επώνυμα.

Για μένα κακώς που ο 2μδης σας αφήνει να αλωνίζετε και να καταντάτε το μπλογκ του σαν τα μούτρα σας. Για την ακρίβεια, καταντάτε τον χώρο των σχολίων ενός εξαιρετικού blog και συνάμα του πιο δημοφιλούς ελληνικού, κοπρώνα με την χυδαιότητα και τις τακτικές σας.

Για πάμε να δούμε τα πράγματα όμως για να σου λυθούν οι όποιες απορίες για να δούμε ποιός έχει χολή και ποιός είναι σε δυσχερή θέση.

Η κορύφωση του παραληρήματος κάποιων, ήρθε όταν κάποιος υποδήθηκε την ανηψιά ενός νεκρού συναδέλφου για προσωπικές του σκοπιμότητες. Αν θυμάμαι καλά, υπέγραφε ως Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ο 2μδης μπορεί να μιλήσει για το ποιοι ασχολούνταν μαζί του 25ώρες/24ωρο, από αέρος και από ίντερνετ.

Όσον αφορά το πρόσωπό μου, κι ένας άλλος "συνάδελφος", ο SV2GQP, επειδή και καλά δεν του έστειλα κάρτα, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν μιλούσε χυδαία κι όποιος με υποστήριζε, τον έσερνε έλεγε καράβι. Φυσικά ουδέν κρυπτόν στο ίντερνετ κι έφτασε στο σημείο να μου πει, ότι εκείνη την χυδαιότητα με το ** που σέρνει καράβι, δεν το 'πε για μένα προσωπικά (ίσως να είχε πρόβλημα με το καράβι, δεν εξηγείται αλλιώς).

Για τους μπεκρήδες, προτείνω η ΕΕΤΤ να καθιερώσει κι ένα αλκοτεστ στους ελέγχους τους, δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που συμβαίνουν !

Μετά, για το HST επίσης. Ο ένας έγραψε στο 5-9 ψεύδη (επώνυμα), ο άλλος ανώνυμα βγήκε και μας έλεγε προδότες της πατρίδας επειδή διαγωνιστήκαμε με (αξιοπρεπέστατους και αξιολογότατους) συναδέλφους από Ζ3 - από τους οποίους εγώ προσωπικά δέχτηκα βοήθεια όσον αφορά την προπόνηση.
Κι έχουμε εμείς χολή ?
Η κοινή λογική λέει να μην ασχολείσαι. Ωστόσο δεν μπορεί ο καθένας να αλωνίζει.

Το πεκινουά είναι συμπαθής SV1xxx συνάδελφος ο οποίος δήλωσε απερίφραστα ότι θα είναι λέει "πιασμένος στο μπατζάκι μου" ! Αυτό δεν είναι λιγάκι αρρωστημένο και κάπως ενοχλητικό ?

Τώρα αν είσαι εσύ πίσω από όλα αυτά και αναγνωρίζεις όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό σου, αυτό είναι άλλο θέμα. Και είναι αστείο που προσπαθείς να τυλίξεις τον Γκιώνη σε μια κόλλα χαρτί. Είσαι πολύ λίγος για να το καταφέρεις αυτό.

Γκιώνη καλή σου μέρα ολόψυχα και να περάσετε όμορφα σήμερα with your precious !

Γκιώνης είπε...

Οτι πεις. Δεν μπορω να επανέρχομαι. Σκοπός σου ειναι να ανακατεύεις κοσμο και μετα να κρύβεσαι. Καλα να περνας.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Δεν επανέρχομαι.Μναδικος σκοπος σου ειναι να ανακατεύεις κοσμο και μετα να κρύβεσαι χωρίς καμια ευθύνη. Δεν πειραζει καλα να περνάς. Μαθημένα τα βουνα απο τα χιονια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Παιδια τέρμα ο διαλογος με ενολοδόχους που κρύβονται και κλικα εχουν αλλα τελικά δεν εχουν. Ομορφα και ωραία σου εξήγησα πως εχουν τα πραματα εσυ κρύβεσαι πισω απο γενικότητες και αμπελοσοφίες. Ανωνυμε επαιξες και έχασες και όλοι καταλάβαμε από που εισαι ορμόμενος. Ονομαστικά σου εξήγησα πως και γιατι και ακόμα απάντηση δεν πηρα. Ονομαστικά θα εξηγήσω και όπου πρέπει πως και γιατι. Σου επαναλαμβάνω για τελευταία φορα. Δεν εχω φιλους δεν ανηκω σε κλικα ειμαι ανεξάρτητος. Κριμα πραγματικα κρίμα. Λυπάμαι που υπάρχουν καποιοι σαν εσένα κουτσομπόληδες και ανακατώστρες με ελλειψη του θάρρους της γνώμης. Επειδη δεν επιθυμώ να μπλέξω άλλους δηλώνω ότι οσα σχολίασα και όσα εγραψα τα έκανα χωρίς καμία παρέμβαση ή εντολή και ο διαχειρηστής του παρόντος μπλογκ ουδεμια ευθύνη φέρει. Δεν εχεις το θάρρος να ονοματισεις προσωπα και καταστάσεις. Εισαι αξιος της τύχης σου.

Γκιώνης.

Ανώνυμος είπε...

Το μήλο της έριδας που πήγε ρε παιδιά, ξέρει κανείς?
Μήπως ειναι στην Γερμανία?
Μήπως εις τας Μπαχάμας?
Μπαααα, εις τα Σέρρας ειναι και φοράει τας πυτζάμας.

Ενα αινιγματάκι που οποιος το βρεί κερδίζει ............. ένα τοίχο να χτυπήσει το κεφάλι του.
Γριπωμένη ξανθιά πόντια, ελεκτής στατικότητας φούρνων, αγγλώφωνη, αλλεργικη, στατιστηκολόγος, λαδέμπορος, ειλικρινής, οχι αλλαζώνας, δεν την ενοχλεί η κακή κριτική, με άκρες στην διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με φίλη δικηγόρο, πιθανώς ψιλομύτα και με ένα πεκινουά γαντζωμένο στο μπατζάκι. Ποια είναι?

Ανώνυμος είπε...

Παλι δεν πηρες τα χαπια σου Γιωργο;

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yPNFVj-pISU

208 σχολια και δεν εχουν να σας πουν τίποτα? Δεν εχετε καταλάβει οτι ειστε μόνοι σας φερέφωνα ενος καθεστώτος το οποίο δεν υπάρχει πιά. Γιουσουφάκια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ, που πάμε δυο χιλιάδες μόνοι μας;

Γκιώνη έχεις δίκιο.

Το πεκινουά.

Γκιώνης είπε...

Ωρε μην ειναι δεκα να παρω το μαχαίρι?
Ωρε μην ειναι εκατό να παρω την πιστόλα?
Ωρε μην ειναι 2000 να παρω τον πούλο?

Καλο ηταν το ανεκδοτάκι? ΕΕΕ?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Καλό λέει;
Τέλειο.
Και περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα.
Καλύτερα δεν μπορούσες να το διατυπώσεις.

Το πεκινουά.

Γκιώνης είπε...

2midi 2000 ειναι. Αντέχεις τουλάχιστον 2000 σχόλια?
Παμε λοιπόν.

Κυριές,Κυριοι και λοιπά ζώα καλώς ήλθατε.
Εχουμε δυο ανώνυμους και το πεκινουά. Για να δουμε θα μαζευτείτε?

Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

Ρε μηδη και ντι και εξ να εκανες 2000 επαφές δεν θα είχες. Ρε περνάμε σε άλλη διάσταση. Τετοια πιστα παντως δεν εχω ξαναβγάλει. Ουτε στο εξ και μποξ ουτε στο πλεει στασιονε. Τι λες τωρα να εχεις 2000 απέναντι σου? Ρε σεις γιατι δεν κάνετε σύλλογο ? Να μια καλή ιδέα.

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Ποταπό βρωμόπουλο πρόσεχε το χαρτί περιτυλίγματος μήπως είναι λαδόκολλα αντί για απλό χαρτί, διότι η λαδόκολλα προϋποθέτει ξεπουπούλιασμα και επιβάλλει φούρνο. Άφηνε όμως και κανένα κενό για να προλάβει ο κούκος να πάρει μικρόφωνο.
Και τώρα έχει σειρά να γράφει επώνυμα και το πεκινουά. Δεν έφτανε το ψυλιάρικο ορεσίβιο Λευκαδίτικο κουτάβι, το blog απόκτησε και σκυλάκι περιωπής. Εμβόλια και αποπαρασίτωση έχεις κάνει ??? διότι πως θα ανεβαίνεις στους καναπέδες ???
Καλώς ήλθες.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κάνει;
Είναι αυτός ακριβώς ο Σύλλογος, που έχει κατηγορηθεί περισσότερο από όλους τους άλλους.

Υ.Γ. Μέσα στα ζώα, ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις και τα πτηνά.
Ζώα του ουρανού είναι κι αυτά.
Κυρίους και κυρίες, λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω.

Το πεκινουά.

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο;; Δεν νομίζω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως έχω χάσει την μπάλα!!!!
Μου θυμίζει το ανέκδοτο στο σκοτεινό δωμάτιο που γίνονται σόδομα και γόμορα και ακούγεται μια φωνή αγωνίας.....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

Κατά τα άλλα το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο κύριος που έγραφε ανώνυμα κου κου είναι προβοκάτορας και ιμιτασιόν κούκος,δεν έχει καμία σχέση με μένα και το μόνο που αποσκοπούσε ήταν να με βάλει να ξεπουπουλιαστώ με τον συναγωνιστή Γκιώνη.

Γκιώνη πέρνα σε λίγο QRX μέχρι να αποδιαμορφώσουμε την κατάσταση,να δούμε ποιος ειναι ποιός,να ακονίσουμε ράμφη και να επιτεθούμε!!!!

73 Cuckoo μπερδεμένος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και να με βγάλεις προβοκάτορα!! Απλα είμαι κεκεκεκεκές. Αυτοτοτο που ηθηθελα να πωπωπω είναι κου κου κου κου βάου!!!

Γκιώνης είπε...

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΕΚΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ME ΦΙΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=-75o_KpL74A

Καλα να περνάμε εεεεεεεε?

ΓΚΙΩΝΗΣ

ΥΓ Κουκο μου να εισαι καλα. Μπορω να καταλάβω τη διαφορά


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Το αφιερώνεις και στα φιλαράκια σου αυτό Γκιώνη;
Στον εαυτό σου μήπως;
Να σε χαίρεται η φιλενάδα σου, που σε εκτιμάει πολύ και είναι και "ανωτέρου επιπέδου".

Ξεφτιλισμένε ε ξεφτιλισμένε.

Γκιώνης είπε...

Αγαπουλα μου σου ειπα θα τα ακουτε στερεο. Αν δεν μπορεις να τα ακους και σε ποναει παρε προδερμ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ.

Οσο για την αφιέρωση ήμουν ξεκάθαρος. Κωλοτούμπες καντε.

Και κατι ακομα. Μαθε ιστορία.
Μαθε ιστορία γιατι θα βρεθεις προ εκπλήξεων.

Γκιώνης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζουν οι αναγνώστες το επίπεδο της παρέας σας.
Θέλω να δω, ποιοι θα βγουν να επικροτήσουν τα γραφόμενα σου, καθώς και τις ενέργειες του διαχειριστή του μπλογκ.
Ένα screenshot ακόμη, για τη συλλογή μου.
Συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο.

Γκιώνης είπε...

Εσυ και οι φιλοι σου ουτε να μας ξαναδιαβασετε ουτε να ξανακανετε σχόλια. Καλά να περνατε. Αντε πηγαινε καπου αλλου να κανεις σχολια γιατι βαρέθηκα τα μηδενικα.
Οσο για τις απειλές σου δεν με αφορούν. Κρατα αρχείο να δεις ποσοι σε ειπανε μαλακα. Καλο ειναι και αυτο.Δεν παίζεσε ρε? Φαινόμενο εισαι. Αληθεια υπάρχουν ακομα τετοια μυαλα στην Ελλάδα?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο είναι ΚΟΡΥΦΗ!
Γκιώνη, υποκλίνομαι, απλά σεβασμός!

Ανώνυμος είπε...

Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.

Από αύριο οι αναρτήσεις σου εδώ, θα φιγουράρουν σε όλα τα ραδιοερασιτεχνικά μπλογκς, με το χαρακτηριστικό κλήσης σου φαρδύ πλατύ από κάτω.

...de SV1LKM

Εκεί να δεις γέλια.

Γκιώνης είπε...

καθώς και τις ενέργειες του διαχειριστή του μπλογκ.

Σταματηστε να επικαλείστε την δυσκολη ώρα βοήθεια και να απειλειτε. Να εχετε το θαρρος της γνωμης σας και να εκπροσωπείτε τον εαυτό σας χωρίς να ανατατευεται κόσμο.

Με εκτίμηση

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Εγω παντως μπορω και γελάω. Εσεις γιατι δεν το κάνετε?
Παλι απειλείς όμως και τι μ αυτό?
Κανε οτι θες αυτος που ειμαι ειμαι τι να κανουμε κανει και η φυση λάθη.
Επίσης βλεπεις οτι δεν εχω προβλημα με τους ανώνυμους απλα προτάσεις δεν βλεπω.

Το εχω δηλώσει οτι ειμαι αυτός τουλάχιιστον στους γνωστούς μου και εκεί που ήθελα. Απο τους πρωτους ειναι και ο διαχειρηστής του παρόντος.

Καληνυχτα παιδιά

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ρε ανωνυμε ενα τελευταίο. Παντως ρε μπαγάσα απο το να σου δειχνω βίδεο με οπωροκηπευτικά καλύτερα τα πάω?ΕΕΕΕΕ?

Με το χαι και χαι.

Ελα γεια.

Ανώνυμος είπε...

Με το χάι χάι.

Και να σβηστεί, θα βρίσκεται πάντα εδώ:

http://img831.imageshack.us/img831/7903/122ko.jpg

Προσεχώς και με το χαρακτηριστικό σου από κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Τι επίπεδο, τι ποιότητα, τι άνθρωποι !
Ως γνήσιος εκπρόσωπος-κανίβαλος του σκουπιδο-παναλβανικού, μας πείσατε γι'ακόμη μια φορά!
Γκιώνη.. αξίζει? Την ξέρεις την απάντηση, την βλέπεις μπροστά σου.

Ανώνυμος είπε...

Κι όπως έλεγε και κατα το παρελθόν κάποιος/α συνανώνυμος/η........scripta manent ;)

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπητέ, τον Γκιώνη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά σίγουρα τον εκτιμώ πολύ περισσότερο από τον κάθε μίζερο ανώνυμο σαν κι εσένα που δεν έχει καν το κουράγιο να υποστηρίζει αυτά που γράφει επώνυμα.

Για μένα κακώς που ο 2μδης σας αφήνει να αλωνίζετε και να καταντάτε το μπλογκ του σαν τα μούτρα σας. Για την ακρίβεια, καταντάτε τον χώρο των σχολίων ενός εξαιρετικού blog και συνάμα του πιο δημοφιλούς ελληνικού, κοπρώνα με την χυδαιότητα και τις τακτικές σας."

Για να δούμε τώρα αγαπητή μου, τον εκτιμάτε τον κ. Γκιώνη, όσο και πριν;
Επιδοκιμάζετε τα γραφόμενά του;
Αν εμείς "αλωνίζουμε" και "καταντάμε" το μπλογκ του Ιωάννη "σαν τα μούτρα μας", ο κ. Γκιώνης που τόσο εκτιμάτε, πως το καταντάει;
Κι έπειτα μιλάτε για χυδαιότητες.
Να χαίρεστε λοιπόν τον φίλο σας, και την παρέα σας.
Μεγαλύτερο παραλήρημα από αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει:
http://img831.imageshack.us/img831/7903/122ko.jpg

Με τις υγείες σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρηαμε δουλειά τώρα.
Αλλά δεν πειράζει, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει η καραβανα γεμίζει.

Γκιώνης είπε...

http://img831.imageshack.us/img831/7903/122ko.jpg

Να πάτε όλοι να δειτε τα σχολια που κανω για τον ανωνυμο που ανανδρα επιτίθεται σε γυναίκες και που δυσφημεί συλλόγους και 2000 συναδέλφους κρυβόμενος και απειλώντας πισω απο αυτούς χωρίς να τους κατονομάσει. Να πατε να δειτε ολοι σε τι κατάντια μπορεί να φτάσει το ζωο που ονομαζεται ανθρωπος ανωνυμος.
Κριμα λυπάμαι για εσενα και οσους συναναστρέφονται μαζι σου. Εισαι άθλιος προβοκάτορας και ουτε τα παντελόνια που φοράς δεν μπορείς να τιμήσεις.

Καλη συνέχεια με βαρκα την ελπίδα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Σκουλήκι είπε...

Γκιώνη, χαλάρωσε γιατί θα φωνάξω την ......... ξαδέλφη μου την ανακόντα μεταμφιεσμένη σε σκουληκαντέρα για να τσιμπίσεις και πάει την έβαψες. θα σε χάψει μαζί με τις Γκιωνόψειρες σου. Αμάν πια με σένα και τους ανωνυμούς εφιάλτες σου.

2Μδης είπε...

Βλέπω ότι κάποιος τα έχει βάλει τελευταία με τον συνάδελφο που γράφει εδώ με το ψευδώνυμο Γκιώνης. Θα ήθελα να επισημάνω ότι έχει γνωστοποιήσει την ταυτότητα του, οπότε δεν έχει νόημα να παραβιάζει κάποιος ανώνυμος, ανοιχτές πόρτες. Τον ξέρουμε τον Γκιώνη ποιος είναι…
Πάμε παρακάτω.
Τον συγκεκριμένο συνάδελφο δεν τον γνωρίζω παρά μόνο από το ιστολόγιο. Επομένως ούτε φιλίες ούτε συμπάθειες ιδιαίτερες με συνδέουν. Παρόλα αυτά θέλω να θυμίσω ότι τον καιρό που συγκεκριμένη ομάδα «συναδέλφων» ασχολιόταν μαζί μου, και για να θυμίσω όταν έγραφαν και έλεγαν στον αέρα ότι βρώμικο είχαν στην κεφάλα τους για μένα. Όταν έπαιρναν τηλέφωνο συναδέλφους και τους εξηγούσαν ότι πρέπει να σταματήσουν να με κάνουν παρέα για να με απομονώσουν. Όταν συζητούσαν χυδαία για την οικογένεια μου χωρίς καν να την γνωρίζουν. Όταν το κάθε βλήμα έγραφε για ασπασίες και όπερες… όταν έγραφαν και έλεγαν στον αέρα ότι θα πάω φυλακή! Τότε ο μόνος που ήταν αποτελεσματικός, ήταν ο Γκιώνης. Γιατί τους ξέχεσε στη γλώσσα τους και μαζεύτηκαν στα καβούκια τους. Τους στόλισε όπως τους άρμοζε! Μετά έγιναν πολιτισμένοι και ασχολήθηκαν με τα κόντεστ του σαββατοκύριακου… Οι κότες!
Βεβαίως να θυμηθώ ότι δίπλα μου στάθηκαν και πολλοί καλοί φίλοι και συνάδελφοι οι οποίοι όμως έκαναν το ίδιο λάθος με μένα: Δεν τους μιλήσαμε στη γλώσσα τους…
Να θυμηθώ επίσης ότι παρασκηνιακά είχα μιλήσει σε κοινούς γνωστούς, εξέχοντα μέλη της ραδιοερασιτεχνικής κοινότητας (όχι μόνο σε έναν), ζητώντας τους να παρέμβουν και να σταματήσουν την αθλιότητα που είχε ξεκινήσει η παρέα των «συναδέλφων». ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τα παραπάνω (ανώνυμα προς το παρόν)εξέχοντα μέλη προτίμησαν να κάνουν την πάπια ευελπιστώντας σε μια δυο παραπάνω ψήφους στις επόμενες αρχαιρεσίες ενώ δεν παρέλειψαν να πιουν και ένα δυο τσίπουρα με την παρέα του παπάρα και να ανεβάζουν στο δίκτυο ότι πιο πρόστυχο είχε το μυαλό τους. Και οι προστυχιές τους συνεχίζονται συζητώντας πλέον για τους οικείους μας… Και κάποια (ανώνυμα προς το παρόν)εξέχοντα μέλη συνεχίζουν να κάνουν τους αμερόληπτους και να τα έχουν καλά με όλους…

Επειδή το πράγμα παρατράβηξε, θα δοθεί τέλος που σε κάποιους δεν θα αρέσει. Αλλά θα είναι αποτελεσματικό!

Γκιώνης είπε...

"Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζουν οι αναγνώστες το επίπεδο της παρέας σας.
Θέλω να δω, ποιοι θα βγουν να επικροτήσουν τα γραφόμενα σου, καθώς και τις ενέργειες του διαχειριστή του μπλογκ.
Ένα screenshot ακόμη, για τη συλλογή μου.
Συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο."

Απειλή

"Το μήλο της έριδας που πήγε ρε παιδιά, ξέρει κανείς?
Μήπως ειναι στην Γερμανία?
Μήπως εις τας Μπαχάμας?
Μπαααα, εις τα Σέρρας ειναι και φοράει τας πυτζάμας.

Ενα αινιγματάκι που οποιος το βρεί κερδίζει ............. ένα τοίχο να χτυπήσει το κεφάλι του.
Γριπωμένη ξανθιά πόντια, ελεκτής στατικότητας φούρνων, αγγλώφωνη, αλλεργικη, στατιστηκολόγος, λαδέμπορος, ειλικρινής, οχι αλλαζώνας, δεν την ενοχλεί η κακή κριτική, με άκρες στην διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με φίλη δικηγόρο, πιθανώς ψιλομύτα και με ένα πεκινουά γαντζωμένο στο μπατζάκι. Ποια είναι?"

Συκοφαντία

"Καλό λέει;
Τέλειο.
Και περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα.
Καλύτερα δεν μπορούσες να το διατυπώσεις.

Το πεκινουά."

Απειλή

"Και ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κάνει;
Είναι αυτός ακριβώς ο Σύλλογος, που έχει κατηγορηθεί περισσότερο από όλους τους άλλους.

Υ.Γ. Μέσα στα ζώα, ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις και τα πτηνά.
Ζώα του ουρανού είναι κι αυτά.
Κυρίους και κυρίες, λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω."

Παραπληροφόρηση και χωρις εξουσιωδότηση προσβολή συλλόγου

"Με το χάι χάι.

Και να σβηστεί, θα βρίσκεται πάντα εδώ:

http://img831.imageshack.us/img831/7903/122ko.jpg

Προσεχώς και με το χαρακτηριστικό σου από κάτω."

Απειλή και διασυρμός-συκοφαντική δυσφημιση.

Κατοπιν όλων αυτών ο Εισαγγελέας υπηρεσίας μου εζήτησε τις IP απο όλους οι οποίοι συμμετέχουν στα παραπάνω καθώς και την ένορκη κατάθεση όλων όσων επώνυμα συμμετείχαν σε αυτό το φιασκο της δημοκρατίας. Παρακαλείτε ο Διαχειριστής του Μπλογκ εντος τριων ημερων όπως εμφανιστεί με τα στοιχεία στο Πρωτοδικείο Αθηνών στον αρμόδιο εισαγγελέα (θα ενημερωθείς γι αυτό)οπου και τελικα θα αναλάβει την υπόθεση για ενορκη κατάθεση.

Κυριες και κυριοι δυσκολα τα βλέπω τα πραματα.

Για να δουμε τυφλή θα ειναι η δικαιοσύνη?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Να τους δώσει και τα σβησμένα σχόλια σου, στα οποία βωμολοχείς ασύστολα και να να δούμε ποιος θα δικαστεί επί εξυβρίσει και για προσβολή της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Περίμενα από τον διαχειριστή του μπλογκ περισσότερη σύνεση.
Αφού όμως η υπόθεση θα πάει στη δικαιοσύνη, ας προσκομίσει στον εισαγγελέα υπηρεσίας μαζί με τις IP και αντίγραφα των αρχείων (σβησμένων και μη) του ιστότοπου του γιατί σίγουρα θα διαφωτίσουν πολύ, πάνω στο τι γλώσσα και φρασεολογία χρησιμοποίησε ο καθένας.

Άντε να δούμε ποιος θα βγει δικαιωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, με αυτην την φρασεολογια του Γκιωνη που σβηστηκε, ποιος ακριβως προσβληθηκε?
Ενας ανωνυμος, ο κανενας.

Βεβαια εγω διαβασα για οπερες, ασπασιες, δημαρχους, εμετικους, αντιπαθηκους, ελληνες που επειδη ειναι Αγγλια ειναι ομοφυλοφιλοι και πολλα αλλα, που απευθυνοταν σε επωνυμα προσωπα, οχι σε ανωνυμους.

Και δεν χρειαζεται να βριζεις σαν λαχαναγοριτης για να μειωσεις την προσωπικοτητα καποιου. Τα παραπανω, ειναι υπεραρκετα.

Παντως, εσυ ανωνυμε, μπορει να ειμαι κι εγω.
Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα, να είμαστε διπλή προσωπικότητα και κάθε μια απο τις δυο προσωπικότητές μας να είναι κι αυτή διχασμένη...?
Πόσοι χωράμε μέσα...?
Μη μου πεις...
Σε κούφανα ε...?

Γκιώνης είπε...

Ειστε ανωνυμος.
Κυριοι μετα την καταγγελία την οποία και έκανα και με γνωση όλων των οποίων εχουν λάβει χώρα.
Δηλώνω. Το παρόν μπλογκ παρακολουθείτε και καταγράφεται τόσο από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και από την Ασφάλεια Αττικής. Παράλληλα εχει γινει μηνυση επι αγνώστων και εχουν ζητηθεί ασφαλιστικά μέτρα για τυχόν δολιοφθορές τοσο σε κινητη όσο και σε ακίνητη περιουσία των συμμετεχόντων.

Με Εκτίμηση
Παρασκευή Μακρή Δικηγόρος Αθηνών με Α.Μ.Δ.Σ.Α 18347 εκροσωπώντας τον Δημητριο Μπουρα κάτοικο Αθηνών με διακριτικό Κλήσης SV1LKM και συμμετέχοντα στο παρόν μπλογκ με το ψευδώνυμο Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

"Ναι, με αυτην την φρασεολογια του Γκιωνη που σβηστηκε, ποιος ακριβως προσβληθηκε?
Ενας ανωνυμος, ο κανενας."

Όσοι λοιπόν κινηθούν νομικά, ας κινηθούν εναντίον του "κανένα".
Αν όμως αυτός ο "κανένας", αποκτήσει όνομα, επώνυμο και νομική υπόσταση, τότε ισχύει και η φρασεολογία εναντίον του.

Εδώ είμαστε σε κάθε περίπτωση.

2Μδης είπε...

"...Το παρόν μπλογκ παρακολουθείτε και καταγράφεται τόσο από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και από την Ασφάλεια Αττικής..."

Ε τότε να τους πούμε μια καλησπέρα!
...σπέρααα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι καλά ενημερωμένος.

Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζεις.

Καλησπέρα.

sv8gke είπε...

12:25....καλημέρα λένε!!

Ανώνυμος είπε...

γουσταρω να δω μαγκια στα επομενα αποκαλυπτηρια. Προς το παρον εχουμε τελετη εναρξης καρναβαλιων
φιλακια!

sv8gke είπε...

Και τώρα που προβέπεται..ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!

Γιάννη μόνο 3..έχουμε τίποτα να επέμβω;;

Γκιώνης είπε...

Μετά απο έντονες συζητήσεις, και ακραία φαινομενα τα οποία και αντιμετωπήσαμε. Υστερα απο διαλογο με συμβουλάτορες και παρατρεχάμενους. Μετα την νομική συμβουλή εγκριτων νομικών και με την συμβουλή της νομικής υπηρεσιας μου επετράπει να παιξω ενα τελευταίο τραγουδάκι στον ανώνυμο που εκανε αναρτήσεις και χλευάζεει. Εχω καθε δικαίωμα να υποστηρίξω την αποψή μου.

Καληνύχτα λουγκρα που εισαι επώνυμος και επιφανής συνναναναναναννθρωπος. Περιμένω τα αποκαλυπτήρια? Το αγαλμα?Το βιογραφικός σου? τη φωτογραφια σου?Την Παρέα σου?

Εγω ειτε ανωνυμος ειτε επώνυμος με κουστουμάκι και μπαστούνι σου αφιερώνω:

http://www.youtube.com/watch?v=Wsc6-nxhK_U

Την εγκριση εδωσαν και ευχαριστώ γιαυτό:

Το υπουργείο Εσωτερικών.
Το υποργείο Προστασιας του Πολίτη
Το υπουργείο Προικας Κόρης.
Το Υπουργείο Παλινοστούντων της χουντας.
Η γενική γραμματεια νεας γενιας και αθλητισμού.
Το ιδιο το κράτος με βεβαιώνει οπως αμεσα επάρετε τον πουλο και μακρυα από εμας και όσους με εμάς εχουσιν φιλια, σχεση,επαφή,επικοινωνία και τα λοιπά.
Κυριοι λυπάμαι αλλά εχάσατε. Παρακαλώ σας έλθετε σε διάλογο αν και εφοσον εχετε κατι να πειτε.


Με τις υγείες σου?ΕΕΕΕΕ

Γκιώνης

ΥΓ Ευχαριστώ το θεό και την ελληνική δικαιοσυνη. 2μηδη σε ευχαριστώ από βαθυ καρδίας.

Γκιώνης είπε...

"Αν όμως αυτός ο "κανένας", αποκτήσει όνομα, επώνυμο και νομική υπόσταση, τότε ισχύει και η φρασεολογία εναντίον του."

Εχουνε περάσει δυο μέρες και δεν ειδαμε κατι. Θα μας πεις?

Γκιώνης

ΥΓ. Καλο θα ήταν να παραμείνεις ανώνυμος και να βρεις ενα καλο μέρος να πας να κρυφτείς. Επισης θα σε παρακαλούσα να αλλαξεις IP αν και όποτε θα ηθελες να ξανακάνεις σχόλια εδω.

Φιλάκια

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ρε γκιωνη μην νομιζεις οτι φοβιζεις κανεναν με τις απειλες σου περι παρακολουθησεως του μπλογκ απο τη CIA και την KGB ουτε με την υποβολη μηνυσεων κατα αγνωστων.
Απλα δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθει περισσοτερο καποιος μαζι σου.
Τι να κανει να σε βρισει?
Θα τα σβησει ο 2μδης και θα αφησει τα δικα σου τα μπινελικια οπως τα αφηνει μερες τωρα.
Να σου μιλησει λογικα?
Τα λογια του θα χασει γιατι εσυ ζεις στην κοσμαρα σου.
Επειδη λοιπον ο βλακας ειναι ανικητος εχεις δικιο σε ολα και νικησες.
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην ασχοληθουμε αλλο και να σε αφησουμε να νομιζεις οτι εχεις δικιο και οτι εισαι νικητης.

Συγχαρητηρια!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ γενναια δηλωση για ενα πεκινουα.
Οντως η βλακεια ειναι ατελειωτη

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα απο τα 252 σχόλια που διάβασα χαίρομαι που δεν είμαι μέλος της ΕΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ έπρεπε να διαβάσω το 253ο σχόλιο για να καταλάβω ότι εχεις IQ ραδικιού!

Ανώνυμος είπε...

Apo to spoma toy koraka kraaaaaaaaaaaa...tha akoyshs

Ανώνυμος είπε...

..ναι αλλά χαίρομαι που συνεισφέρω στο παναλβανικό!

Γκιώνης είπε...

Ρε παιδια φτάνει πια. Αρχισε μια καινούγια εορταστική εβδομάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=3zIojydN-nk&feature=related

Παρακαλώ τη συνάνανανανδελφο Σιντυ να μην δει το παραπάνω βιδεο γιατι προσβάλεται και ασχημα αισθάνεται.

Με αγαπη σε εμας τους λαϊκούς και ανθρώπους του μοχθου που δεν καταφέραμε να γινουμε μεγαλοστελέχη και να εχουμε το μπανιο μαζι με το σαλόνἴ το ενα και το αυτό.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

2midi το εχουμε κανει το μπλογκ σου δημόσιο ουρητηριο και ρε συ ουτε ενα επιπλο μπάνιου δεν φτιάξαμε ετσι να δείξουμε καποια ποιότητα. Χιλια συγνώμη από εμενα.

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Τι έγινε ??? Ηρέμισαν τα πνεύματα για να πάρει και άλλος σειρά ????
Καλή εβδομάδα πτηνά, κουτάβια και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
για μας τα κουτά και αδαή πρόβατα......τιποτα???

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wVmeynXuuiE

Για εσενα προβατο.

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Δεν ήξερα οτι αποκτήσαμε και πρόβατο. Ο λύκος μας απομένει τώρα.
Κουτό πρόβατο και σε εσένα Καλή εβδομάδα

Ανώνυμος είπε...

Είμαι λύκος (lupus canis) με ερυθρά προβιά αμνού... Οσο για την σημασία του χρώματος της προβιάς..Δείτε στο google τι ήταν (είναι) η ερυθρά προβιά.....

lupus canis

Γκιώνης είπε...

Ειναι γεγονός οτι σιγα σιγά αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες και οι καλά κρυπτόμενοι να αποκαλύπτονται. Δυστυχώς η επίθεση συνεχίζεται και από επίσημα μπλογκ. Εκεί λοιπόν φαίνεται η ματαίοδοξία ορισμένων που θα ήθελαν να λέγονται συνάδελφοι και να αναφέρονται μονο σε ραδιοερασιτεχνικα θέματα. Αυτοί λοιπόν προσβάλουν ασύστολα κάθε ένοια δημοκρατικού διαλόγου και με λάσπες και βιντεάκια που υστερούν ιδεολογικού υπόβαθρου προσπαθούν να αμαυρώσουν τους πραγματικά γνήσιους χομπίστες. Κυριοι δεν ειστε τιποτε παραπάνω από μια άρωστη και ψυχολογικά προβληματική μειωνότητα.

Σας λυπάμαι.

Γκιώνης

ΥΓ Καλησπέρα σε όλους οσους έχουν το θαρρος και συνδιαλέγονται μαζί μας έστω και με ακρότητες. Χαίρομαι που το μενος σας απέναντι μας δίνει την χαρά στον ιδιοκτήτη του παρόντος να βλέπει τριψήφια νούμερα στα σχόλια.

Γκιώνης

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 264 από 264   Νεότερο› Νεότερο»