Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Νέα από τη διαβούλευση...

Την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι –σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες- το υπουργείο θα δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικές με την συμμετοχή στις διαβουλεύσεις των τελευταίων μηνών, μεταξύ άλλων και αυτής που αφορά τον νέο κανονισμό ραδιοερασιτεχνών.

"...Στα στοιχεία που θα δοθούν περιλαμβάνονται στατιστικά που αφορούν την προέλευση των σχολίων και ψήφων ανά περιφέρεια, τις ΙΡ από τις οποίες ψηφίστηκαν ή καταψηφίστηκαν προτάσεις, την αναγνωσιμότητα του κάθε σχολίου, συμμετοχή ανά θέμα κλπ. Η παρουσίαση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση με θέμα το "opengov" και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, στο αμφιθέατρο της Αρχιεπισκοπής. Χορηγός θα είναι η Panafon και οι "Σφολιάτες Κατσέλη" ..." καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα μάθουμε αν οι αρνητικές ή θετικές ψήφοι που πήρε κάποιο σχόλιο, προέρχονται από αριθμό αναγνωστών ή απλά κάποιος δεν είχε δουλειά να κάνει και έμπαινε και υπερψήφιζε το σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος, ή το χειρότερο, έμπαινε και έχωνε αρνητικές σε κάποιον που δεν χώνευε!!

Όπως μου έλεγε και κάποιος συνάδελφος που ξέρει περισσότερα για το θέμα, υπάρχουν και άλλα ευτράπελα: Πχ κάποιος πασίγνωστος για τις χι δημαγωγικές θέσεις του σχετικά με το θέμα των SW, είχε δημιουργήσει λογαριασμό με ένα κοινό ψευδώνυμο (Χρήστος Χρήστου για παράδειγμα), και τα έχωνε στη διαβούλευση! Στην πραγματικότητα βέβαια δεν υπήρχε ο «Χρήστος Χρήστου» αλλά έγραφε ο Σωτήρης Σωτηρίου!! …λέμε τώρα! Αυτό αποκαλύφτηκε όταν ο εν λόγω συνάδελφος ξεχάστηκε και έστειλε από τον «μαϊμού» λογαριασμό του μηνύματα σε γνωστούς και φίλους! (Πιθανόν να μην έχει καταλάβει ακόμα την γκάφα του οπότε παρακαλείται να ελέγξει την αλληλογραφία του πριν εκτεθεί κι άλλο!)

Κατά τα άλλα θα έχουμε αποτελέσματα και για την διαβούλευση λίαν συντόμως. Αυτό που θέλω να επαναλάβω για να το εμπεδώσουν ορισμένοι, είναι ότι στη διαβούλευση δινόταν η ευκαιρία στον οποιοδήποτε ανώνυμο ή επώνυμο να κάνει ένα ή εκατόν ένα σχόλια! Δικαίωμα που άλλοι χρησιμοποίησαν και άλλοι όχι…

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ψηφιστικε αυτο το νομοσχεδιο για τους ραδιοερασιτεχνες, η ακομα περιμενουμε τα αποτελεσματα τις διαβουλευσης?

2Μδης είπε...

Τι το πέρασες συνάδελφε; Νόμο για αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης για να ψηφιστεί αμέσως;
Θα περιμένουμε! Το καλό πράμα αργεί...
Δεν την αφήνανε τουλάχιστον ανοιχτή σε σχόλια να γράφαμε τον πόνο μας...;

Ανώνυμος είπε...

Τί να ψηφιστεί; Έάν προσέξεις την ανακοίνωση, μετά παρέλευση ΤΕΣΣΑΡΩΝ μηνών εκείνο που θα ανακοινωθεί είναι αυτό που οι υπηρεσίες του υπουργείου γνώριζαν πριν... τέσσερις μήνες! Δλδ τα στατιστικά της διαβούλευσης! Μην παραλείψετε ναρθείτε στην κοπή της πίτας ίσως σας δοθεί ευκαιρία να συγχαρείτε τον κ. γενικό γραμματέα του υπουργείου για την ταχύτητα διεκπαιρέωσης...
6146

Γκιώνης είπε...

Συγνωμη μηπως γνωρίζεται. Πακιστανός λαθρομετανάστης με διακριτικό κλήσης μπορείς να κανει QSO σε τοπικούς επαναλήπτες? Μπορει να κανει DX κοντεστ απο ελλαδα και οι καρτες του μεσω μπουρεο να πηγαίνουν πακιστάν. Αν οχι μπορει να παει στα γραφεία της χρυσής αυγής για ανανέωση και σφραγιδα επισημοποίησης της αδειας?
Ευχαριστώ περιμενω απαντήσεις?
Κυριε 2μηδη το ιδιο υπουργείο που έκανε την διαβούλευση θα βγάλει το σχετικό νόμο ή θα απευθυνθούμε στο υποργείο πολιτισμού γιατι κατι τετοιο συζητάνε τα στελέχη. Αν γνωρίζεις θα θελαμε και εμεις να μάθουμε.

Με εκτιμηση

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να είμαστε στο υπουργείο δημοσίας τάξης! Άντε στο εθνικής αμύνης, πιο κάτω με τίποτα σου λέω....

Γκιώνης είπε...

Ρε μηδη το δημοσιας "τακης" εχει γινει προστασίας του πολίτη. Και αυτό έγινε γιατι πρωτα σε βαράνε και μετα σε στέλνουν σε ένα απο τα δημόσια νοσοκομεία για την προστασία σου και την στοργική φροντιδα. Με βαση νεες πληροφορίες που εχω το νομο θα τον εκδώσει το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης σε συνεργασία με το υπουργέιο περιβάλλοντος και ενέργειας. Κανουν διαβούλευση τωρα τα υπουργεία. Α ρε καποτε ειχαμε το υπουργείο προεδρίας ρε και ολα απο εκει γινότανε στο αψε σβησε. Και καταγγελίες κάναμε και αμέσως τους μαντρώναν ρε μηδη. Τωρα ενα χρονο δεν εχουν μαζέψει κανέναν τσαμπα τρεχαν τα παιδιά να υπογράφουν τις κόλλες αναφοράς. Κριμα ρε παιδι μου και υποχρεωμένος είσαι και άπρακτος και όχι τιποτα άλλο αυτοί ακόμα εκει μιλάνε τους αλήτες?

Γκιώνης

SW1NJX είπε...

Αμα ειναι στην εκδήλωση οι σφολιατες Κατσέλη να πάμε να τις τιμήσουμε

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαι και εγώ που ανησυχήσατε.
Το τελευταίο διάστημα δεν έχω αντικείμενο εργασίας καθώς δείχνει να γίνεται άνθρωπος....καλά μην βαράτε,κάνει προσπάθειες πάντως!!!!

Πήγα και εγώ χτές στο έγκριτο(μακριά από εμάς)μπλογκ,διάβασα για τα κόντεστ του σ/κ,ετοίμασα τα μικρόφωνα,ματσακόνια κάρτες ήχου,σιμπικουτιά και παίρνω φόρα να τσακίσω το Μαρόκο στην dxpedition που ανακοίνωσε το κατά τα άλλα έγκριτο(μακρια..κλπ κλπ)μπλογκ.
Πάω και σήμερα να τσεκάρω ημερομηνίες κλπ και βλέπω τι??????

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ η αποστολή γιατί κάποιος κατσικοπόδαρος γκαντέμης φτου φτου ρε όξω απ εδώ,την ανακοίνωσε από το μαύρο κι'αραχνο blog του και οι άνθρωποι έφεραν 15 τούμπες με το τζιπάκι τους καθώς πήγαιναν και είναι τώρα στα νοσοκομεία!!!!

Αρε Δανάη τα έφαγες τα παληκάρια!!!!

Cuckoo

Γκιώνης είπε...

Ρε σε κουκε εχεις παρατηρήσει ότι η παρεούλα η συγκεκριμένη όποτε πάει για ντι και εξ τσακίζεται? Τις προάλες το ειχανε κανει και αρθρο-ανταπόκριση σε εγκριτο ο θεος να το κανει περιοδικό του χώρου. Κουκε κρυο πολύ και δεν πολυ βγαίνω και προχθες που εκανε μια βολτα μου την πεσανε κατι ανώνυμοι και μου ανεβάσανε πίεση. Πηγα στον ζωοκτηνίατρο και μου εδωσε μαγνήσιο για τα κοκκαλα. Εκανα μια βολτα σε ενα λιβαδι τις προάλες και κατι κοινοί γιοί προσπάθησαν να μου ριξουν σε εμενα και την παρέα μου. Καθως κοιταξα πιο προσεκτικά ειδα και φίλους αναμεσα στους καινούς γιούς. Θα στα πω ρε διλε καποια στιγμή. Εχω και παραμύθι να σου πω. Η σωτηρούλα, η γιαννούλα, και η βαγγελίω οι τρεις καλόγριες. Το Ξέρεις? Το αφηνω να χειμωνιάσει λίγο.

Χαιρομαι που ξεφυγες και εισαι καλα.

Το στερνοπούλι σου.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Το είδα ρε πτηνό που στην πέσαν τα ανώνυμα,΄μπορεί να μην γράφω αλλά είμαι στην "κουρτίνα".
Και την Γαλλική προφορά σου είδα και τα πάντα όλα......αλλά δεν είναι του αντικειμένου μου να ασχοληθώ,εξάλλου μια χαρά τα πήγες.Αν στην πέσουν πάνω από 15 νοματαίοι θα βάλω ένα χεράκι τότε.

Κούκου ο Cuckoo

Γκιώνης είπε...

Κουκε αυτοί ειναι οι καινοί υιοί που μπαμπέσικα εθελησαν να με φανε μια τριτη πρωϊ.

http://www.youtube.com/watch?v=cWo__6Xn6Qs

Μπορεις και εσυ να τους δεις. Κατάλαβες ε? Τους αναγνώρισες και εσύ? Ω ημέ τι μου συμβαίνει?

Γκιώνης

ΥΓ Δεν πιστευα οτι ήξεραν γραφή.
Ο Γραμματέας μου ειπε μετα οτι τα εγραφε αυτός για τους αλλους.
Να ναι καλά ο ανθρωπος.

Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

Αφου λοιπόν κανεις δεν γράφει μα με δεδομενο οτι τα 11 σχολια ειναι λίγα για την κλικα την δικιά σου 2μηδη θα ήθελα να σου αφιερωσω ενα τραγουδάκι.

http://www.youtube.com/watch?v=cTXWXufaTSQ

Ευχαριστω για την υπομονή σου και για την φιλοξενεία που παρέχεις σε εμένα. Οπου μπορω θα αντιστέκομαι. Οσο μπορω θα κανω διάλογο. Καλο μηνα να έχουμε. Τιποτα δεν μενει κρυφό τιποτα δεν ειναι ασχολίαστο. Ολα τα συζητάμε.

Καλο μηνα σε όλους.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Τι; Δεν έγινε η ανακοίνωση; Ε θα ήταν απασχολημένοι στην αρχιεπισκοπή και δεν θάδωσαν την αίθουσα! Άσε που και η χορηγός πάναφον έχει κλείσει εδώ και δέκα χρόνια!
Εντάξει, τις σφολιάτες κατσέλη τις έβαλα για να σας μπερδέψω....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν σε κάθε θέμα να μην υποχρεώνετε τον διαχειριστή να διαγράφει φράσεις που δεν δημοσιεύονται. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά ας ασχολούμαστε μόνο με το συγκεκριμμένο θέμα.
Όσο αφορά την διαβούλευση η τελευταία επιβεβαιωμένη είδηση είναι:
Ραντεβού τον... Σεπτέμβρη!
6146