Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

First 144MHz Es for 2011...

Χθες το βράδυ, όσοι ήταν active στους σταθμούς, είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαφές με Δυτική Ευρώπη κυρίως Γαλλία και Ισπανία. Μια πρώτη ανάγνωση λέει ότι οι ευρωπαϊκοί σταθμοί που πέρασαν ήταν από τους πλέον έμπειρους και ισχυρούς με αποτέλεσμα να γίνουν λίγες επαφές. Θέλω να πω ότι το άνοιγμα τουλάχιστον από την δυτική πλευρά δεν ήταν τόσο δυνατό ώστε να επιτρέψει να ακουστεί οποιοσδήποτε σταθμός. Το σημείο ιονισμού μεταξύ Κεντρικής Ιταλίας και Κορσικής έδωσε επίσης την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ Νότιας Ισπανίας και βορείων Βαλκανικών χωρών με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Πληροφορίες εδώ...
http://www.mmmonvhf.de/es.php?year=2011
Δείτε με προσοχή τις κεραίες και τις ισχείς που έχουν οι σταθμοί στην Ευρώπη σε σχέση με αυτά που ισχύουν εδώ...

Τυχεροί στην Ελλάδα έτυχαν όσοι από νωρίς ήταν στα 2Μέτρα για τα event's που είχαν οργανωθεί...
Καλές επαφές στο... επόμενο!

54 σχόλια:

F/SV1NZX Alex είπε...

Το χασαμε.. Αν και επεσε λιγο κοντα το συννεφο :)
Στο επομενο

73

2Μδης είπε...

Δεν έπαιρνες το αμάξι να πας πιο δυτικά;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξαν τα 2 μετρα, ανοιξε και η διαβούλευση, εχουμε και την απογραφή. Τι μέρες ειναι αυτές? Πολύ τραφικ ρε παιδιά. Μπραβο σε όλους για τις επαφές και ελπίζω μετα το σχεδιο νομου να μην ειναι οι τελευταίες. Ιστορικές στιγμές.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Αλεξ κορόιδο πιάστηκες που μάθαινες cw πέρσυ,τώρα θα γίνουν οι sw sv kai oi sv θα γίνουν όλοι /qrp.

Και για τους συμμετέχοντες στην διαβούλευση καλό θα ήταν να μην βγάλουν τα προσωπικά τους εκεί όπως στην προηγούμενη όπου καμάρωναν για την κάθε αρνητική ψήφο που έβαζαν.

Δόξα τω Θεό έχουμε ξεκατινιαστεί επαρκώς στα blogs ας μην δώσουμε δικαίωμα και εκεί!!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην Διαβούλευση άρθρο 5....
..Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα η Λευκάδα για καποιες ώρες δεν ειχε τηλεόραση και πολλά χιόνια ειδικά στις ψηφιακές. Τωρα όλα καλά? Κατι λενε οτι τις τελευταίες μέρες ακούνε Γαλλικά και Ισπανικά ειδικα στο καναλι της ΕΤ3.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός –Πίσω ή Τάξης και Ηθική του κ.κ. Πόποτα Κοινοτάρχου Άνω Κάτω χωρίου από την σειρά Καφέ της Χαράς, τηλεοπτικού σταθμού που έχει κάνει την ανάλογη μελέτη ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών των κεραιών μέσω ειδικού μελετητικού γραφείου.

# Radio.. πάει το ..ecology # ε!!
SV3ICK (ευτυχώς η SPIDERBEAM κάνει για ψάρεμα έχει και πετονιά !! )

Ανώνυμος είπε...

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν 1Kw στους 144 παρακαλούνται όπως άμεσα ενημερώσουν την τοπική ένωση και στη συνέχεια το αρμόδιο υποκατάστημα της ΔΕΗ για παροχή νυχτερινού οικονομικού πακέτου σύνδεσης. Οσοι δε επιθυμούν περισσότερη ισχύ μπορουν να υποβάλουν αιτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης για την χορήγηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Κατοπιν το Υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασια με τους αρμόδιους φορείς βγάζει ειδικό διακριτικό το οποίο πληρώνουμε στις ΑΠΥ. Σε περίπτωση που επιθυμούμε επικοινωνία με το Αγιο όρος ειναι υποχρωτική η συμμετοχή μας σε μια αρτοκλασία και σε δυο εσπερινούς όπου και αποκτούμε την απαραίτητη βεβαίωση απο την τοπική μητρόπολη. Ο Θεός ειναι μεγάλος για όλους.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

gkeka το παλευεις 10107 ε?

Γκιώνης

sv8gke είπε...

γες ιτ ιζ!!

Γκιώνης είπε...

Γκεκα δεχομαι πολλα τηλεφωνήματα για ενα κόκκινο αμαξι που παρεμβάλει τηλεοπτικές συχνότητες στο νησί σου. Για κοιτα το λίγο το θέμα?

Γκιώνης

ΥΓ Ρε ακου κωδικό που μου δίνει το μπλογκ του σκοτεινου. clanis. Τι να πω ρε?

sv8gke είπε...

Χτες όντως ήταν τόσο δυνατό το τροποσφαιρικό που η μισή Λευκάδα έβλεπε Ιταλικά κανάλια!!
Αντε τώρα γκιώνη να τους εξηγήσω ότι δεν ήταν η κόκκινη κινητή μονάδα εκπομπών υπεύθυνη για το θέμα αυτό!!
Και ήμουν κιουαρπις χτες ρε παιδί!!

Ανώνυμος είπε...

Προς GKE:

Προειδοποίηση. Αν ξαναβρεθείς qrp, υπάρχει περίπτωση διαγραφής.

εκ του QRO Club

Ανώνυμος είπε...

Προς QRO club σταματείστε τις διαγραφές και ετοιμαστείτε για αλλαγή των όρων του καταστατικού σας μετά... τη διαβούλευση σε QRP club hihi
QRO θα μπορείτε να βγαίνεται από... τον Όλυμπο.
6146

sv8gke είπε...

Αγαπητό qro club΄στην οδήγηση αναφέρομαι..μετά τα 25 βατ μπαίνει η προστασία....


SV8GKE/qrp

2Μδης είπε...

Εγώ πάντως μια πληροφορία που έχω από βάσιμες και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές σχετικά με την διαβούλευση, είναι ότι:
ΑΝ παρουσιαστεί ο Μαϊντανός θα ακολουθήσει ΧΑΜΟΣ!

F/SV1NZX Alex είπε...

Γιαννη, ημουν στις Καννες και απολαμβανα αλλο σποραδικο - απο αστερια χαχα ! Αντε, ισως αυτη την εβδομαδα θα ειμαι πιο τυχερος...

Διαβουλευση: Λεω να κατσω εδω τοτε και να παιξω εδω με τις κατευθυνομενες μου. Να βγαλω και κανονικο F.. Εδω σκοπευα να γυρισω Ελλαδα το καλοκαιρι και τωρα γινονται ακομα χειροτερα πραγματα.. δηλαδη, αντε, πες οτι δουλειες δεν υπαρχουν, θα γινω πιτσαδορος. Αλλα 100W ERP ???????? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!!! Θα κανω διαδηλωση στις Καννες στο φεστιβαλ..

ΨΥΧΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ναι, καλύτερα να κάτσεις εκεί να γλιτώσουμε.

ΟΑΑ

ΨΥΧΟΣ είπε...

Ο Μπακαλόγατος χαιρετάει όλη την καλή παρέα.
Νιάου!!!

F/SV1NZX Alex είπε...

ΟΑΑ εσυ πισω στα ντι ντα σου - εχει περασμα στα 30Μ - δεν εισαι για σποραδικα εσυ :)

Γκιώνης είπε...

Θεωρώ απαράδεκτο ραδιοερασιτέχνες να ζητούν απο τον αλέξη να επιστρέψει απο τις Καννες για να παρει μερος στη διαβούλευση. Αλεξη στειλε λογαριασμό να κανουμε ραδιομαραθώνιο να μεινεις οπως εισαι αγόρι μου. Θερμή παράκληση. Μακρυα απο τις καμαριέρες. Δικηγόρο δεν μπορούμε να παράσχουμε. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Γκιώνη! Δεύτερος δεν υπάρχει!

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ο διοικητής του ΚΑΤ μετά από μήνυση που υπέβαλε Περιβαλλοντικός Σύλλογος της περιοχής, σύμφωνα με την οποία υπήρχε στην ταράτσα του νοσοκομείου κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πράγματι υπήρχε η κεραία και γι΄ αυτό οδήγησαν τον διοικητή στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, με προφορική εντολή του οποίου ο διοικητής αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Γκιώνης είπε...

Αλεξ ήδη έχω την πρώτη προσφορά υπερ της παραμονής σου στις όμορφες κάννες. Φίλος προσφέρει Ιταλική κατασκευή με ελληνική υπογραφή στην ούγια. Ενω απο αυριο θα τυπωθούν χιλιάδες μπλουζάκια με σλογκαν "Alexis stay away"
Ειμαστε μαζί σου.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Αλλος ενας εισαγγελέας που δεν κανει σωστα τη δουλεία του. Στην Νεα Υορκη ο εισαγγελέας τον πήγε μεσα τον άλλο επειδή δεν βρηκε την κεραία πανω στην καμαριέρα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

EKTAKTH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο ΠΑΤΑΤΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

ΕΜΕ ΕΣΕ

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Member of
http://www.potatocongress.org/

ΨΥΧΟΣ είπε...

Από το Blog της cdης:

Εύχομαι σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία και καλού κακού φτύστε και τον κόρφο σας καθώς θα φεύγετε! You know what I mean!!!

Όχο ρε φίλε δεν ξέρουμε τι και ποιούς εννοείς.
Δεν μας το κάνεις και μας λιανά???

Άντε γιατί πολύ μας τα έχεις πρήξει εσύ και οι φιλενάδες σου οι κατασκευάστριες!

Γκιώνης είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον ΝΚ μακη και τον υιό του δημήτρη για την όμορφη παρουσίαση-σεμινάριο που πραγματοποίησαν σημερα στα γραφεία του ΣΕΡ. Με οργάνωση,τάξη και αναλυτική πληροφόρηση εδωσαν χρησιμες πληροφορίες στους παραβρισκόμενους που ομολογο ήταν πολλοί και χαρηκα ιδιαίτερα γι αυτο. Αξιοι λοιπόν και καλες συνέχειες. Πολλοί περισσότεροι θα δοκιμάσουν simplex επαφές, και ακομα περισσότεροι θα συμετάσχουν στο Aegean contest.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Διαβούλευση λοιπόν. Ολα καλα όλα ανθηρά. Αλήθεια μπορεί οι κυνηγοί να ειναι και οικολόγοι? Ή μπορει ενας οικολογος να γινει κυνηγός? Καπως ετσι ειναι ο ραδιοερασιτέχνης οικολόγος ή ειναι οικολογική η ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα? Τα 100w ειναι οικολογικά ή καταστρεφουν το οζον και τα βλητα. Μηπως εκπομπές με ισχυ μεγαλύτερη ψηνουν τον εγκέφαλο του διαχειριστή της πολυκατοικίας? Αλλοι οικολόγοι εχουν ΕΔΚ? Και ένα τελευταίο και γνωριζω οτι διαφωνώ με αρκετούς αλλα τα διακριτικά για πολλούς λογους μου αρέσει να ειναι μοναδικά. Ειτε πεθάνει καποιος είτε αδρανοποιηθεί θα ήθελα να τον θυμάμαι και εγω και όλοι μας. Επίσης τα διακριτικά δίνουν και μια ιεραρχία,παλαιότητα,εμπειρία. Δεν επιθυμώ να γίνω Αλφα Αλφα ή Βητα Βητα.Ουτε θα μου αρεσε να επιλέξω διακριτικό της αρεσκείας μου αν και εφοσον ειναι διαθέσιμο. Ας ειναι η Ελλαδα λιγο διαφορετική σε αυτό το θεμα απο τις μεγαλες χωρες του απολίτιστου καπιταλισμού. Αυτες οι πρωτες παρατηρήσεις. Παει καλά,βλέπω όμορφα δομημενα σχόλεια ασχετα αν με ορισμένα διαφωνώ και βλέπω συμμετοχή σε ψήφους.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω και εγώ τον ΝΚ για της προσπάθειες που κάνει θυσιάζοντας αρκετό από τον ελέύθερο χρόνο του. Ο ΝΚ πηγαίνοντας στα διάφορα σωματεία χωρίς διάκριση (ναι - ο σεβασμός όλων των ραδιοερασιτεχνικών σωματείων είναι κάτι που λείπει από μερικούς)και παρουσιάζοντας θέματα με μεγάλο ραδιοερασιτεχνικό ενδιαφέρον, βοηθά στη διάδοση του αυτού του χόμπι ίσως περισσότερο από όσο νομίζει. Άξιος λοιπόν και καλή δύναμη στη συνέχεια. Η πρακτική του ΝΚ αντικατοπτρίζεται και στο πνεύμα της νέας διαβούλευσης. Πως; Μα με την καθιέρωση της νέας κατηγορίας εισαγωγικού επιπέδου σύμφωνα με την προτροπή της IARU. Η κατηγορία αυτή έχει σκοπό να γνωρίσουν τον ραδιοερασιτεχνισμό νέοι άνθρωποι και εφόσον τους αρέσει να παραμείνουν και ίσως η ασχολία αυτή να τους οδηγήσει σε αντίστοιχες τεχνολογικές σπουδές.
Εδώ έρχονται οι συνάδελφοι όπως ο ΝΚ και βοηθούν αφιλοκερδώς την όλη κατάσταση.
Μακάρι το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι με δράση, επιτυχίες και διακρίσεις στο χόμπι (πράγμα που ήδη γίνεται αλλά μόνο από ελάχιστους συναδέλφους πχ. όπως ο ιδιοκτήτης της παρούσας σελίδας, ο IW, ο DH κ.α.).
6146

Ανώνυμος είπε...

Για τα διακριτικά η γνώμη μου είναι εφόσον παρέλθει μεγάλο διάστημα πχ 10 έτη από θάνατο συναδέλφου να επαναχορηγούνται, δεν είναι κακό. Ίσως τα διψήφια να διατηρηθούν για να θυμίζουν τους πρωτεργάτες του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα τιμής ένεκεν.
6146

2Μδης είπε...

Εγώ το δικό μου σκοπεύω να το κρατήσω για τριακόσια χρόνια τουλάχιστον. Και έτσι και πάθω τίποτα (χτύπα το κεφάλι του κατασκευαστή...) να αφήσετε το διακριτικό μου στην άκρη γιατί νύχτα θάρθω και θα του πιω το αίμα όποιου το πάρει! Ορίστε μας!!

Ανώνυμος είπε...

οταν υπαρχουν κατασκευαστες σαν τον gi gi δεν ειναι υπεροψια να ζητας να γινεις ιστορια?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουν καλά τα μάτια μου??
Αρθρ.12, παρ.14


...''Σε περίπτωση ανάστασης του νεκρου, το callsign επιστρέφεται...''

The road less pedaled είπε...

Το σημαντικότερο είναι να λυθεί το θέμα της ισχύος και εν συνεχεία του αδιάβλητου των εξετάσεων με χρήση Η/Υ εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Από εκεί και πέρα, στο εν λόγω άρθρο (12), αν δεν διαβάσει κανείς τον τίτλο και δει τα σχόλια με τα νεκροταφεία, τα χωνευτήρια, τους τυμβωρύχους, τους θανάτους κλπ, μόνο σε callsign δεν θα πάει το μυαλό του. Σε λίγο θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε για επιχειρήματα ταριχευμένα μουστάκια και μαυσωλεία, για προβλήματα που έχουν λυθεί σε άλλες χώρες προ πολλού, ή μάλλον, δεν υπήρξαν ποτέ πρόβλημα εκεί.

Βέβαια, μόνο η ικανοποίηση για τα μεταθανάτια εκφράστηκε. Γιατί γι'αυτούς που θα μείνουν σε αυτόν τον ντουνιά, και θα παίρνουν τους 4ψήφιους (!!!) τραγέλαφους για callsign, δεν ειπώθηκε ΚΑΜΙΑ κουβέντα.
Στο μπλογκ μου έβγαλα κουμπιουτεράκι, χαρτί, μολύβι, έκανα κάτι υπολογισμούς, αν σας ενδιαφέρει, κοπιάστε.

Γιάννη είτε σ'αυτόν τον μάταιο τούτο κόσμο, ούτε στον άλλον, να κανονίσουμε ένα σκεντ.

Πάντως, μια και μιλάμε για μεταθανάτια, σύμφωνα με έναν χριστιανό ιεροκύρηκα τον Harold Camping, η συντέλεια του κόσμου θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο, στις 18:00 τοπική ώρα (Καλιφόρνια).
(επίσης, αυτό το Σ/Κ είναι και το Dayton Hamvention)
Οι αληθινοί Χριστιανοί φλοοοοουπ! θα αναληφθούν στα ουράνια. Οι υπόλοιποι, λέει, δεν έχουν περιθώρια μετάνοιας. Γι'αυτό ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το μέχρι το Σαββατόβραδο.

Ζωή σε σας !

2Μδης είπε...

Το Σάββατο;;;
Φτου! Και είχα δουλειά την Κυριακή!

sv8gke είπε...

Ευτυχώς γιατί το Σάββατο το βράδυ έχω ραντεβού με μια super χριστιανιά κοπέλα...θα αναληφθούμε από ότι φαίνεται Βίκυ μου..ευχαριστώ για την πληροφορία!!

The road less pedaled είπε...

Αχαχαχαχαχχχ !!

http://www.familyradio.com/index2.html

"The Bible guarantees it!"

2 days left έχει και μετρητή κάτω !
Στάχτη και μπέρμπερη, εγγυημένα πράματα !

Γκιώνης είπε...

Στο bet.com δινουν 10 προς 1 τον βρυκολακα νεκρό και το διακριτικό του στη Σιντυ μετά από αίτηση.
Επισης θα καθιερωθούν συμβόλαια θανάτου για διακριτικά της αρεσκείας μας. Δηλαδι γουστάρεις το JGW. Απλα πράματα. Εκει στην πάρνηθα τον πας στη γωνία να του δείξεις τα κυκλαμινα ως οικολογος ραδιολελελελες. Του ριχνεις μια σπρωξια και το διακριτικό γίνεται δικό σου. Σπρωξε και σωσε. Θες το PBH, του λες του μανου να πάρει βίντεο. Πιο πισω,πιο πισω πιο πισω δεν χοραμε όλοι ωπ και έπεσε. Θες το CDY κάνεις αλλαγή φύλου και ειναι και δικό σου.

Φιλια πολλά

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Αγαπητη Βικυ αν ξυπνήσω την κυραιακή να ξέρεις ότι όλα μου τα δάνεια τα εχω μεταφέρει στο όνομα σου διοτι σε όρισα ώς τη μοναδική αγαθή ψυχή εν τω κοσμο ετούτο.Ρωτα και τον Αγιο Πέτρο.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Εδω ο κοσμος χάνεται και ο γκέκας βρήκε χριστιανή. Τι να πω ρε παιδια. Έλεος.

http://www.youtube.com/watch?v=-hChIOd7poc

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1RR0QQq8KC4

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Γιουσουφακια και χανουμια τριγυρνούν και ρωτούν φίλους αν ειμαι φίλος. Με το βλέμα του βιαστή, απεγνωσμέnα ψάχνουν να λιδωρίσουν προσωπικότητες και ανθρώπινες υπάρξεις. Εμελε όμως οι φιλοί να ειναι πραγματικοί φίλοι και συντροφοι ζωής επιβεβαιώνοντας οτι εσεις ειστε γιουσουφακια και χανούμια. Εμελε.

Γκίωνης


ΥΓ Αν ο κουμπαρος σου ειναι παλικαρι αυτο δεν σημαίνει οτι εσυ δεν εισαι αδερφή.

Γκιώνης είπε...

12.22 μπραβο μπραβο μπραβο

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6v3aTea1H0E

Γκιώνης είπε...

γκιώνης ξεχασα να υπογράψω

Γκιώνης είπε...

Πιο πολύ λυπάμαι για τους πεθαμένους που έχουν διακριτικό και όχι για αυτούς που πέθαναν γραφοντας ιστορια με το διακριτικό τους.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TAslE0zjj64

Ξυπνήστε ωρέ.

Γκιώνης είπε...

Ρε βικυ τι να κανω? Αφηνω τα μαλλια μου μακρυα, τα κανω χενα καθε μέρα και προσεύχομαι στον αλαχ εσυ να φας πιλαφι και εγω να παρω το διακριτικό σου. Καλα μεχρι εδώ. Ρε με το τρελο το σκορ σου στα 1500 γραμματα το λεπτο τι να κανω?Προσευχές στο βουδα να μην μας παρουνε χαμπάρι?

Φιλια πολλά

Ολοι εμεις απο ελλαντα βλεπουμε μπεν χουρ σε σειρές απο το βιδεο κλαμπ.

Γκιώνης

F/SV1NZX Alex είπε...

Οχι μη μου το κανετε αυτο.. Ειπα και εγω να δω αγωνα F1 και μου λετε οτι θα πεθανω πριν καλα καλα δω τον Αλονζο..








φτου.

The road less pedaled είπε...

Γκιώνη !! Που είσαι ?
Εδώ προς το παρόν ο κόσμος εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν τσέκαρα τι γίνεται Αμερική μεριά ήμαν busy με το ράδιο ολημερίς.
Πάντως με τα κληρονομικά θυμήθηκα τις γριές και την μαντάμ Ορτάνς που περίμεναν σαν τα κοράκια.
Σε λίγο θα αρχίσουμε να φτύνουμε τους κόρφους μας.
Που 'σαι Τζίμη ?? Έτρεχες το καζάκικο κοντεστττ ??

Γκιώνης είπε...

Απο προχθες επροσεύχομαι δια την σωτηρια των ψυχών ημών και δεν ειχα χρονο για σχόλια. Οι προσευχές μου στο Θεό έπιασαν τόπο και χαίρομαι που σε διαβάζω. Αλλη μια δυσκολη στιγμή επέρασε και συνεχίζουμε.

Γκιωνης μετα αδελφικής αγάπης.