Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

HAMFEST 2011

Αύριο και μεθαύριο η 19η ραδιοερασιτεχνική συνάντηση στην Αθήνα. Το φετινό χάμφεστ θα γίνει στον ίδιο χώρο που έγινε πέρυσι, στο Περιστέρι.

Τα ραντεβού έχουν δοθεί και συνάδελφοι από όλη την χώρα θα βρεθούνε και από κοντά. Μηχανήματα θα αλλάξουν χέρια, άλλα θα ρευστοποιηθούν για να κλειστούν «τρύπες» του οικογενειακού προϋπολογισμού, άλλα θα πάνε βόλτα στο Περιστέρι και θα γυρίσουν…

Πολλοί θα εκμεταλλευτούν τις προσφορές των καταστημάτων, άλλοι θα ψάξουν για ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα. Άλλοι θα αγοράσουν αύριο αυτά που θα κατασκευάσουν αργότερα!... Θα είμαστε εκεί.

Έχει κυκλοφορήσει και μάλλον είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι στο χάμφεστ ο ΣΕΡ. Το ζωηρό παρασκήνιο των τελευταίων μηνών, φαίνεται ότι κατέληξε στην παραπάνω απόφαση των διοργανωτών, της ΕΕΡ.

Τα Δ.Σ. των δύο σωματείων ας συζητήσουν για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ας τα βρούν ή ας τα χαλάσουν μεταξύ τους για αυτό έχουν αναλάβει τις διοικήσεις, και ας αφήσουν μακριά από την διαμάχη τα μέλη τους σε όλη την Ελλάδα. Όσοι επισκέφτηκαν το χάμφεστ του τρίτου συλλόγου της Αθήνας τον περασμένο χειμώνα κατάλαβαν, ότι «φετφάδες» δεν περνάνε. Καλό είναι όσοι σκέφτονται να εκδώσουν ταξιδιωτική οδηγία ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ…

Το είχα γράψει στις 21 Μαΐου 2009, το επι συνάπτω και εδώ:

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που καπνίζουν, να το κάνουν στους εξωτερικούς χώρους του χάμφεστ. Εντός του χώρου, απαγορεύεται το κάπνισμα, εκτός του ότι είναι αγένεια προς τους συναδέλφους που δεν καπνίζουν.
Έτσι, αφού δεν θέλετε να το κόψετε το ρημάδι, καπνίστε όπου αλλού θέλετε, αλλά όχι μέσα στο χώρο της εκδήλωσης. Κάνω έκκληση και προς τους διοργανωτές, να συστήσουν ομάδες περιφρούρησης -ας βάλουν τις ΟΕΑ- και να αρπάζουν όποιον καπνίζει να τον βγάζουν σούρνοντας (διακριτικά) στον προαύλιο χώρο να του ρίχνουν ένα μερεμέτι...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Όσοι επισκέφτηκαν το χάμφεστ του τρίτου συλλόγου της Αθήνας τον περασμένο χειμώνα κατάλαβαν, ότι «φετφάδες» δεν περνάνε. Καλό είναι όσοι σκέφτονται να εκδώσουν ταξιδιωτική οδηγία ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ…"
...καλησπέρα,
τι εννοείς με το "φετφάδες δεν περνάνε?"
βοήθησε με λίγο γιατί δεν το πολυκατάλαβα!!!
73 sw1lhp

2Μδης είπε...

ΠΑΠΥΡΟΣ (Λεξικό)
φετφάς
και φετβάς, ο, Ν· (άκλ.) 1. (στις μουσουλμανικές χώρες) επίσημη γνωμοδότηση ή ερμηνεία θρησκευτικού ή νομικού ζητήματος τού ιερού μουσουλμανικού δικαίου που δίνεται από τον μουφτή ή τον ιμάμη· 2. (κατ' επέκτ.) επίσημη διαταγή («έβγαλε φετφά να μην αργεί κανείς ούτε ένα λεπτό»)· 3. (μτφ.) αυθαίρετη γνωμοδότηση ή διαταγή.
[ΕΤΥΜΟΛ. < τουρκ. fetvā].



METAΦΟΡΙΚΑ: αυθαίρετη γνωμοδότηση ή διαταγή...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα εννοεί οδηγίες που ενδέχεται να δώσουν προς τα μέλη τους.
Στην Αθήνα που συγκεντρώνει τον μισό πληθυσμό των αυτόχθωνων αλλά και τον επισκεπτών της χώρας, έτυχε να συμβιώνουν τρία ραδιοερασιτεχνικά σωματεία. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός που μέχρι σήμερα οι διοικήσεις τους δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν αλλά ούτε και να συνεργαστούν. Αποδεικνύοντας έτσι ότι σίγουρα κατάγονται και έχουν συγγένεια με τους αρχαίους μας προγόνους. Οι οποίοι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους...
Η μπάλα τώρα είναι στα μενονομένα μέλη τους, που καλούνται να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προς αλλήλους σχέσεις.
6146

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0TvpGw7xDv8

Με τις καλύτερες ευχές μου.

Γιουχου απο όλους. Ντου απο παντού.

Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Οι κυριοι οι οποίοι ειναι υπεύθυνοι για τον εισαγγελέα καλο θα ήταν να φοράνε κρανος. Η ασυδοσία και ο ρουφιανισμός έχουν καποια όρια. Καλα να περάσουμε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν εχω καταλάβει. Ο μπαρμπα Μητούσης είναι oeisaggeleas ή η άλλη;

Γκιώνης είπε...

O SV1HAG kai o SV1CDY θεωρώ οτι θα δώσουν επερκείς εξηγήσεις. Αλλιώς θα έχουμε μια όμορφη δικαστική συνέχεια. Τελειώσανε τα ψέματα. Μεγαλη η χαρη του αγιου. Αλλα τι να κανει και αυτός. Ειναι υπόλογοι και τερμα τα χχαχχαχαχαχαχαχαχ. Τους εγκαλώ από παντού. Ειναι απαράδεκτοι και δεν τρεφω κανεναν σεβασμο απέναντι τους. Ως εδώ. Ειναι μια ευκαιρία αύριο για οποιον κάποιο διάλογο αλλιώς δυστυχώς το λόγο εχει η δικαιοσύνη. αρκετά με τους τεμπέληδες, αργόσχολους συνταξιούχους. Τα του καισαρα τω καίσαρι.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Εαν αυριο δεν βρω επαρκείς εξηγήσεις ειλικρινά θα κινήσω δικαστικές διαδικασίες και οποιον παρει ο χαρος. Σιγουρα υπάρχουν μηνύσεις εναντίον των SV1HAG και SV1CDY και έπετε συνέχεια. Δεν φοβάμαι ούτε τους ρουφιάνους, ουτε τους κυπατζήδες, ούτε τα γιουσουφάκια. Οσο για τον Σταθη εχω καταλάβει ότι ειναι ο χαχανούλης της παρέας. Ερμαιο ερχεται και πάει. Ολοι μαζι σε μια κολλα χαρτί. Καλα για το μητσο δεν το συζητώ μεγάλος ανθρωπος ειναι ας αναλάβει την υπεράσπιση. Κυριοι δυστυχώς επτωχεύσατε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Θα ήθελα ο Sv1HAG και ο SV1CDY να ονοματήσουν σε ποιον εδωσα τα 1500E και πηρα την άδεια. Παράλληλα θα ηθελα να μου κατονομάσουν τον διαχειριστή του μπλογκ εισαγγελέας ο οποίος μετα την συνομιλίας τους εις το μπλογκ του αξιοσέβαστου GGW-αντιγραφεα μαρκαδόρο δυσανασχέτισε με δικά μου σχόλια. Τελος θα ήθελα ο πιθικάκος στάθης να ομολογήσει εάν τα σχόλια ήταν δικά του ή υποβοσκούσε η αδερφή τερέζα.


SV1LKM μέλος του ΣΕΡ απέχοντα απο το χαμ ακι φεστ του 211.

Επισής ο εμελε κατι παει να πει αλλα δεν τα λεει όλα. Γιατι ρε εμελε περιμένεις και διαδίδεις?

Αγκαλίτσα ολοι μαζι τουφα το ντουμάνι.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0TvpGw7xDv8

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XjNjJR9jUGo

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TAslE0zjj64

Γκιώνης

ΥΓ Μια γενια νέων ανθρώπων δεν νομίζω οτι μπορούν καποιοι ανάπηροι να την καταστρέψουν. Αρκετά κατέστρεψαν τη χώρα.
Τρεχει διαγωνισμός. Ποια ειναι η πιό γκέι διαμόρφωση? Ο τυχερός κερδίζει σιγουρα. Ακροαση 145400.

Γκιώνης είπε...

Και του χρονου να ειμαστε καλά εμεις και αυτοί καλύτερα. Ανταγωνιστές λοιπόν σε μια όμορφη εκδήλωση.

Γκιώνης