Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εδώ Λευκάδα...



Το Δ.Σ της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ν. Λευκάδος καλεί τα μέλη και τους φίλους της ένωσης στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στα  γραφεία της ένωσης εντός της Μαρίνας Λευκάδος.

Θα προηγηθεί η ετήσια γενική συνέλευση στον ίδιο χώρο στις 10:00

Το Δ.Σ της Ε.Ρ.Ν.Λ

12 σχόλια:

SV8GKE είπε...

Να τσακιστήτε να έρθετε!

Δυστυχώς Βίκυ μου 3 Φεβρουαρίου είναι η εξεταστική σου, το γνωρίζω, ψάξαμε ψάξαμε και ξαναψάξαμε αλλά όλες οι άλλες ημερομηνίες είναι εκτός εξεταστικής, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ;;;;

The road less pedaled είπε...

Δεν εισαι καλα ενημερωμενος Γκεκα.

Ευχαριστω για την ενημερωση και την εμμεση προσκληση, τωρα ψαχνω προγραμμα απο το ΚΤΕΛ Λευκαδας, αν δεν βολευει θα ερθω Πρεβεζα, σε παρακαλω στειλε καποιον να με παραλαβει.
Πρωτη προτιμηση οχηματος παραλαβης: Σταρλετ, δευτερη προτιμηση: Βαν του ερωτα.

Με καθυστερηση, καλη χρονια σε ολους, καλη προπονηση στον SV1RP και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε τις περασμενες μερες (πχ Γιαννηδες).

Γκιώνης είπε...

Λευκάδα να πας κατευθείαν. Η πρέβεζα τι σου φταίει. Ρε Μιχάλη βαζεις σε κίνδυνο τόσο κοσμο.

Καλη χρονια στην Ενωση Λευκάδας και στα μέλη αυτής.

Μιχάλη θα ερχόμουν αλλα εχει λήξει η ασφάλεια ζωής που έχω. Μη τα αφήσω ορφανά το δόλια.

3/2/2013 Το νησι της Λευκάδος σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης. Ρε συ ΟΕΑ έχετε?

Καλα να περάσετε(λέμε τώρα)

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Ειδικά για τις ΟΕΑ, υπάρχει σιδερένια πλωτή γέφυρα που συνδέει την Λευκάδα με την ηπειρωτική χώρα...

SV8GKE είπε...

Σε ευχαριστώ Βίκυ μου που δεν έβαλες και το civic στις προτιμήσεις σου!!
Ηδη το στάρλετ είναι στην ανακύκλωση, και το βαν του έρωτα στο συνεργείο με βαριές κακώσεις!!

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ τι βλέπουν τ' αυτιά μου, τι ακούν τα μάτια μου...;
Από την μία ΟΕΑ ΕΕΡ, HER, Κος Κωνσταντίνος, KWT και λοιποί ΣΕΡ ΕΕΡ μαζί σε στιγμές γλεντιού και από την άλλη ευχές θερμές από την SV2KBS πρός την μεγάλη της συμπάθεια. Μήδη παίζεται 2o νέο αίσθημα ...;

The road less pedaled είπε...

Καταρχάς, οι συμπάθειες, παντοτε είναι αμοιβαίες, δηλαδή dualbander.

Από εκεί και πέρα, πλέον υπάρχει άπλετος χώρος για όλους τους έλληνες HSTάδες, ιδίως για τους αδικημένους.

Και φυσικά εύχομαι ειλικρινά καλή προπόνηση, σε αδικημένους και μη. Επίσης είμαι σίγουρη πως θα ενδιαφερθούν έλληνες ρ/ε, μιας και έχω τακτική ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον Στάθη SV5DKL, και απ'όσο ξέρω θα κάνει την σελίδα του GTC ακόμα πιο πλούσια με πληροφορίες και νέα από την IARU R1 και το HST Working Group της. Τα εύσημα και δημοσίως στον Στάθη για την προσπάθειά του.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τον παλαίμαχο και μπαρουτοκαπνισμένο SV1RP, να επαναλάβει σε επίσημους αγώνες τα σκορ που ισχυρίζεται ότι έκανε, (στην Πολωνία το 2010) περίπου 20,000 πόντους. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει θαυμάσια.

Καλή επιτυχία λοιπόν !

Ανώνυμος είπε...

Καθαρή προβοκάτσια εναντίον του μπαρουτοκαπνισμένου. Για πες μου που το ειδες γραμμένο οτι έλαβε μέρος στο HST στην Πολωνία ? Δεν φαίνεται πουθενά. Να εισαι δίκαιη και να μην παρασύρεσαι από ποταπά αισθήματα.
Ωρε μπας και ton ζουλεύεις ?

The road less pedaled είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
The road less pedaled είπε...

Πουθενά δεν έγραψε κανείς ότι έλαβε ο SV1RP μέρος σε κάποιον επίσημο αγώνα. Ο SV1RP ουδέποτε εμφανίστηκε σε κάποιον επίσημο αγώνα ως διαγωνιζόμενος, παρόλα αυτά είχε πάντοτε άποψη επί παντός επιστητού, για τα αποτελέσματα κλπ.

Για την ουσία: οι υπόλοιποι (SV2HWR, SV5DKL, SV1JG) που ήμαστε εκεί, τον θυμόμαστε στο lobby του ξενοδοχείου να παίζει με το rufzXP και να λέει ότι σκοράρει 20k. Μάλιστα σε πρόσφατη ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε με συνάδελφο, ισχυριζόταν ότι έκανε 30k. Καμία αδικία λοιπόν και καμία λαθροχειρία. Ίσα-ίσα:
Του εύχομαι καλή προπόνηση, να συνεχίζει να σκοράρει τόσο καλά ΚΑΙ σε επίσημους αγώνες, όχι μόνο ανεπίσημα στον προσωπικό του Η/Υ - και μακάρι να μοιραστεί και με εμάς τους υπόλοιπους τον τρόπο με τον οποίο βελτιώνεται, ώστε να μπαρουτοκαπνιστούμε κι εμείς οι νέοι και να γίνουμε καλύτεροι.

73 ! :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας παρατας κοπέλα μου με τα μορς και με τον SV1RP. Η γιαγια σου στην στανη ήξερε μορς και μας τα εχεις κανει τούμπανο?

The road less pedaled είπε...

Γεια σου Γιώργο !
Αλήθεια, γιατί γράφεις ανώνυμα ?
Αμέ, η γιαγιά στην στάνη όχι μόνο ήξερε χειριστήριο αλλά έπαιζε χαλαρά και το Railroad Morse, την προγενέστερη μορφή πριν μετακομίσει την στάνη της στα Σέρρας.
Άσε τις ανώνυμες τρολιές και προπονήσου - Φέτος θα 'ναι η χρονιά σου, το 'χεις !
Καλή επιτυχία George !
:-)