Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τι έκπληξη!!! Οι ίδιοι!!!

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΕΡ είναι αυτοί της προηγούμενης (χθεσινής) ανάρτησης. Είτε τους ανακοινώσει η ΕΕΡ είτε όχι, αυτοί είναι...  Δηλαδή ο ίδιος πυρήνας με "περιφερειακές ανακατατάξεις". Οι νέες υποψηφιότητες σίγουρα δεν έχουν εκφράσει -μέχρι τώρα- την διαφορετική άποψη... Αντιθέτως έχω την γνώμη ότι συμφωνούν σε όλα με την έως τώρα κατεύθυνση του συλλόγου και δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καινούριο. Από την άλλη, καινούριοι υποψήφιοι με διαφορετική άποψη δεν προσέρχονται στις εκλογές.


Πιστεύετε ότι νέοι υποψήφιοι δεν προσέρχονται λόγω πεποίθησης πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και η Ένωση διοικείται από κλειστό κύκλο? Ότι και να βάλει κάποιος υποψηφιότητα, θα φάει τα μούτρα του σε ένα τοίχος μεθοδεύσεων από αυτούς που έχουν βγάλει ρίζες στο ΔΣ? Ότι απλά θα έδιναν "δημοκρατικό" άλλοθι σε πάγιες παρασκηνιακές τακτικές?

Δεν προσέρχονται γιατί βαριούνται, δεν θέλουν ευθύνες, είναι μόνο ιδέες κλπ? Οι νεότεροι δεν μπορούν να διαχειριστούν τις υποχρεώσεις των μελών του ΔΣ, άρα επιλέγουν την εύκολη λύση της ανεύθυνης κριτικής? Οι νεότεροι τα θέλουν όλα ακούραστα και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα?

Απαντήστε στα πιο πάνω ερωτήματα με προτίμηση στο Α ή στο Β της διπλανής ψηφοφορίας.

Τέλος της ψηφοφορίας είναι το πρωί της 7ης Νοεμβρίου 2013, ώρα 08:00

Αν παρόλα αυτά καμία από τις δυο παραγράφους δεν σας καλύπτει υπάρχουν και τα σχόλια...

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλφα " Α.

Ανώνυμος είπε...

Στο άλφα δεν προσθέτεις και την υποχρέωση αποπληρωμής της στέγης, τον κλειστό τρόπο διοίκησης όπου δεν θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση επί των θεμάτων και αποφάσεων σε περίπτωση μετάβασης της προεδρίας, η λήξη συνεργασίας με αξιόλογους τεχνικούς και εθελοντές (πχ EDZ, GFH, κλπ), η συντήρηση των αναμεταδοτών και του δικτύου DSTAR.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "λήξη συνεργασίας" ήταν πολύ ευγενικό, οι σωστές λέξεις είναι "αποπομπή" και "εκπαραθύρωση".

Τώρα, σχετικά με τον "κλειστό κύκλο", από ότι βλέπω έμειναν δυο, ο Μάνος και ο Σωτήρης. Η Νατάσα απλώς εκπληρώνει τα συζυγικά της καθήκοντα, οι υπόλοιποι είναι της προσκολλήσεως. Η σκληροπυρηνική ομάδα SV1DC-SV1RD-SV1VS κλπ φαίνεται ότι απέχει από τα δρώμενα.


Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παιδια όλοι εσεις με τις φρεσκιες ιδέες και την ορεξη δεν φτιαχνετε μια ομαδα και να προσπαθησετε για κατι καλυτερο;
Μην μου πειτε πως "δεν προκειτε να γινει κατι", "κουμαντο κανει η κλικα" "οσοι ψηφιζουν δεν ενδιαφερονται για κατι καινουργιο" και αλλες γνωστες δικαιολογιες.
Σας διαβεβαιωνω πως ενας απο αυτη την ομαδα να εκλεγει αρκει να σε πρωτη φαση να βελτιωσει τα πραγματα και σε δευτερη να τα αλλαξει. Ειναι ο ανθρωπος που θα τους παρασυρει ολους μαζι του, αυτος που θα κανει τουε μεχρι τωρα αδρανουντες να δρασουν μπροστα στον κιδυνο να εκτεθουν.
Δεν το πιστευετε; Ειμαι σιγουρος. Ειστε ενας απο αυτους που θα ηταν αδρανης αρκει να σας δινονταν η ευκαιρια.
Αν θελετε να ειστε τιμιοι παραδεχτειτε οτι απλα σας αρεσει να καθεστε και να κανετε κριτικη και τιποτε αλλο.
Εμπρος 2μηδη τολμησε φτιαξε μια ομαδα και μπες μπροστα και κατι θα καταφερεις. Τι; δεν μπορεις να βρεις αλλους 4-5 αξιους-τιμιους-δραστηριους κλπ συναδελφους; καισε ποιους απευθηνεσε τοσα χρονια; τιποτα δε καταφερες να τους περασεις;
Ρε παιδια μηπως αυτη τη διοικηση της ενωσης αξιζουμε γιατι ειμαστε και εμμεις σςν και αυους;

Ανώνυμος είπε...

Θα μου πει τελικά κάποιος; Ποιον να ψηφίσουμε; Ποιος νέος αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο ΔΣ; Εδώ είμαστε να τον στηρίξουμε.

Γκιώνης είπε...

Ρε κάνένας επώνυμος? Μα ούτε ένας.
Ειναι να γελάς.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Toν RC!

Γκιώνης είπε...

Τον GE τον δίνει το ΗΑΜΒΕΤ.COM με 3,76. Εβαλα 10 ευρώ.

Γκιώνης

ΥΓ Λες να τα πάρω?

Ανώνυμος είπε...

Μπαααα...
Έλεφας ο Αστραχάν!

Γκιώνης είπε...

Τυχερα νουμερα για το μήνα.

17,24

Καλό μήνα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Νεο διακριτικο ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΤΕΣ !!!
SX1GTC

ΠΩΠΩ ΤΙς ΠΛΑΚΕΤΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ

ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΞΥΛΟ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΑΛΙ - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ HAM SPIRIT !!!

Μένω άφωνος είπε...

NAI! Τι έκπληξη!!! Δεν το περιμέναμε καθόλου ότι δεν αφήνουν με τίποτα τις καρέκλες τους!!!!!

2Μδης είπε...

Υπάρχουν κάποια σχόλια εδώ τα οποία θα έπρεπε να έχω απαντήσει από ώρες. Δυστυχώς (ευτυχώς) έχω αρκετή δουλειά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Σχετικά με την ερώτηση για το ποιον (ή ποια) θα πρέπει να στηρίξουμε στις εκλογές:

Θεωρώ ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει. Όποιος και να βγει θα επικρατήσει η ίδια τακτική στην ΕΕΡ αφού ο πυρήνας του ΔΣ παραμένει ο ίδιος για δεκαετίες. Οποιοσδήποτε εκλεγεί από τους υπόλοιπους θεωρώ ότι θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

Επομένως αν ψήφιζα με βάση ποιος θέλει να ανανεώσει την ΕΕΡ, δεν θα έβρισκα κανέναν και θα έριχνα λευκό.

ΑΝ ψήφιζα με βάση ποιος είναι γνωστός, με ποιον λέμε μια καλημέρα ή με ποιον μπορώ να κάνω διάλογο, θα τους ψήφιζα όλους. Γιατί με όλους μιλάω και οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι οι διαφωνίες μου έχουν βάση.

(ΟΚ δεν θα ψήφιζα έναν απόλους που μου έχει κόψει την καλημέρα, αλλά αυτός θα βγει έτσι κι αλλιώς γιατί δεν έχει αντίπαλο. Ακόμα και με μία ψήφο! Δεν θα πω όμως ποιος είναι, για να μην σας επηρεάσω. Έχει μουστάκι...)

Στο άλλο θέμα που λέει ο συνάδελφος, γιατί δεν κάνουμε μια κίνηση κλπ να αλλάξουμε τα πράγματα κλπ.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να απαιτήσουμε -και θα το κάνουμε- να αλλάξουν τα πράγματα... Εντός της ΕΕΡ χωρίς διασπαστικές κινήσεις.

Δεν κάνουμε απλά κριτική. Τουλάχιστον από αυτό εδώ το ιστολόγιο έχουν στηριχτεί δραστηριότητες που ξεκίνησαν από το μηδέν και κατέληξαν απόλυτα επιτυχημένες. Χωρίς να τις απαριθμήσω θα πω ότι όλες ξεκίνησαν με σωστό σχεδιασμό, σωστούς συνεργάτες και μελετημένες κινήσεις. Και στο τέλος πέτυχαν.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.

Γκιώνης είπε...

"Γιατί με όλους μιλάω και οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι οι διαφωνίες μου έχουν βάση."

Αυτό ειναι υπέρ-ρεαλισμός.

Οσο για το GTC φημες θέλουν τις πλακέτες απο τίμιο ξύλο.

Αντε να δω τον RP με τη Δαμανακη στο πολυτεχνείο με ειδικό διακριτικό.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t90NHT_Lak0

Γκιώνης είπε...

Εγω δε θα πω ποίημα.

Θα πω τραγουδακι.

http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E

Ελπίζω να επιτρέπετε.

Στραβα αρμενίζουμε τελικά

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Σώπα που αρμενίζουμε στραβά ........

http://1.bp.blogspot.com/-pGLmeoPLx3A/UnDHQNSzD-I/AAAAAAABCYI/95A7NKwRSAo/s1600/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2598%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591_%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591.jpg

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιόμαστε αν οι νέοι δεν αναλαμβάνουν κάποια ευθύνη στο ΔΣ επειδή "δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και η Ένωση διοικείται από κλειστό κύκλο"? Ούτε στο bureau δεν βλέπουμε νέους! Ούτε εκεί πιστεύουν πως θα αλλάξει κάτι;
Οι νέοι ξέρουν τί κάνουν, έχουν βρει τον ευκολότερο δρόμο. Αυτό που κάνουν οι νέοι στην υπόλοιποη κοινωνία (φραπές, marlboro, sport day) κάνουν και στον ραδιοερασιτεχνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι νέοι αδιαφορούν, φταίμε εμείς οι παλαιότεροι. Αν όχι εμείς προσωπικά, τουλάχιστον αυτοί που δεχθήκαμε να διαχειρίζονται τα της Ενώσεως.

Πότε είπε κάποις στους νέους:
* Πάρε 500 QSL για ταξινόμηση για το bureau
* Έχουμε 2 διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο SX1DX και θα θέλαμε κάποιους νέους να δοκιμάσουν σε εύκολο pile-up
* Ποιός μπορεί να ετοιμάσει κάτι για εκπαιδευτικό σεμινάριο ? (μερικοί νέοι έχουν καλύτερες τεχνικές γνώσεις από όλο το υποψήφιο ΔΣ μαζί)
* Έχουμε 2 θέσεις κενές στην Τεχνική Επιτροπή για νέους συναδέλφους. Ενδιαφέρεται κανείς ?

Τους νέους ποτέ δεν τους εμπιστέύθηκαν ουσιαστικές αρμοδιότητηες τα αλλεπάλληλα ΔΣ από το 1987 (να μην πούμε για τους παλιότερους) γιατί ζούν με τον ανόητο φόβο ότι θα χάσουν τον έλεγχο της Ένωσης, όπως έπαθε ο SV1AN από τον SV1GL και την παρέα του. Τους νέους τους θυμόμαστε μόνο όταν ψάχνουμε ιπποζύγια για τραπεζοκαθίσματα. Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί δεν έρχονται στο ΔΣ...

Ανώνυμος είπε...

@10:43 Στο προηγούμενο θέμα «μια τονωτική ένεση» αναφέρθηκαν αρκετά πράγματα που βοηθούν τα σωματεία να εκσυγχρονισθούν.
Από εκεί και πέρα:
Για τις 500 κάρτες κλπ., εκείνο που χρειάζεται είναι καταρχήν να ζητηθεί εθελοντική βοήθεια από τα μέλη και φίλους. Οι εθελοντές θα επιλέξουν που μπορεί να βοηθήσουν. Για το sx1dx νομίζω δεν είναι πρωτοβουλία της ΕΕΡ αλλά κάποιων ραδιοερασιτεχνών. Προσωπικά θα παρακαλούσα να ξεχαστεί το απώτερο παρελθόν (sv1an, sv1gl κλπ. – δεν τους γνωρίζω και δεν ενδιαφέρομαι να μάθω σχετικά). Η αναφορά σε τόσο παλιές περιόδους δείχνει της πικρίες (δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες) που δεν μπορείτε να ξεχάσετε κάποιοι αλλά, δεν έχει καμία σχέση με το παρόν. Οι αναφορές αυτές δεν απασχολούν καθόλου τους καινούργιους (πχ αδειούχους μετά το 2000) και ίσως προκαλούν κάποια ειρωνικά χαμόγελα.
Εάν κάποιος θελήσει να μάθει κάτι για την παλιά εποχή, δεν είναι δύσκολο να το μάθει από τους παλαιότερους, από το βιβλίο του 1aia κλπ. Κουλάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος νομίζει ότι το πράγμα δουλεύει έτσι απλά, μπορεί να το θέσει σαν θέμα προς συζήτηση στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση τον Ιανουάριο. Από όσο λίγο ξέρω τον πρόεδρο, φαντάζομαι ότι θα δοθεί μια περίτεχνη και δακρύβρεκτη απάντηση 3 σελίδων που θα καταλήγει "θα το εξετάσουμε", "θα φέρουμε πρόταση" κλπ.

Γκιώνης είπε...

Πας στη Λαϊκή.
Φωνάζεις Πρόεδρε???
Κανεις δεκα φίλους.
Πας στο Συνταγμα.
Φωνάζεις Πρόεδρε?
Κανεις πέντε φίλους.
Πας στο καφενέίο.
Λες καλημερα ρε πρόεδρε.
Κανεις τρεις φίλους.
Πας στην ΕΕΡ φωνάζεις Πρόεδρε και δε κανεις κανενα φίλο.

Ειναι φοβερό.

Με καθε εκτίμηση και καλή καρδιά.

Γκιώνης

ΥΓ Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ειναι Άγιοι.

Γκιώνης είπε...

Κοιτάξτε πως μια ελληνίδα θεά οδηγεί τον πολιτισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=5PDVHlA3eD4

Μπράβο.

Γκιώνης.

Γκιώνης είπε...

Μεγαλείο δημιουργίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Yk7BvQIF-3c

Δυσκολα χρόνια για όλους.

Νεοι και γέροι.

Εφηβοι και άντρες.

Ας αναλάβουν την ευθύνη.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Υπάρχει λέει βίντεο, στο οποίο γενικός γραμματέας ραδιοερασιτεχνικής ένωσης περιγράφει στον αέρα ποιους ακριβώς συναδέλφους γράφει στα "γεννητικά του όργανα"...

Τι να πεις?

Γκιώνης είπε...

Στ αρχίδια μας.

Αμα ναι.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Βρε "6 Νοεμβρίου 2013 - 1:53 π.μ.",

προσπάθησε να καταλάβεις ότι εδώ δεν το σπίτι σου, αλλά δημόσιος χώρος. Προσπάθησε λιγάκι. Είναι προφανές, ότι αντιμετωπίζεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου, όλοι μας κατά καιρούς περνάμε κάτι δύσκολο, βρες όμως κάτι άλλο για να εκτονωθείς.

Άντε, καλό ύπνο

ΥΓ: και εσύ βρε 2Μδη,
αυτά τα CAPTCHA πού πήγες και τα βρήκες;!
Δεν έχω συναντήσει πιο δύσκολα, μόνο στο δικό σου σάιτ έχει τόσο δύσκολα!

ΈΕΕλεοςς

Γκιώνης είπε...

Χιλια συγνωμη, απάντησα στο Γιαννη που είπε για το Γενικό γραμματέα που μας γραφει στ αρχίδια του. Η παραπάνω απάντηση δεν ειτανε για σενα.

Ακολουθεί σχόλιο:

Στ αρχίδια μας.
Μα ναι.

Γκιώνης

ΥΓ 2 που γραφουνε και δυο που μας γραφουνε = 4.Κριμα ρε σε τοσες δυσκολες ώρες ιστολόγια να χάνουν αναγνώστες.

Γκιώνης είπε...

6 Νοεμβρίου 2013 - 2:25 π.μ.

Αν δε μπορεις να με διαβαζεις, πέρνα σχόλια.
Διαβαζε τα απο κάτω. Τη ούγια.

-2

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι: καλό ύπνο

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτήριος έχει πάρει σβάρνα τα ρεπήτερ και:1)Κοροϊδεύει ;2)Αρμέγει ψήφους;3)Νουθετεί ερασιτέχνες επαγγελματίες, να μήν ξεχνάνε το κόλσάιν;4)Θέλει να γίνει Χαλίφης(λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)στήν θέση τού Χαλίφη;5)Αναγκάζεται να μαθαίνει τήν κίνηση των δρόμων;Ααάαακούει και μιά κόρη λέει.Ακούνε ρε πούστη μου και τα μάτια;Αυτό άσχετο με τόν γάμα γάμα.

Ανώνυμος είπε...

Akou meta tin egrisi.Ela twwwwra den toxera!!!