Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Έπεσε η πρώτη κΑΜπΑνα!

Σε τρίμηνη αφαίρεση ραδιοερασιτεχνικής αδείας θα προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Δνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής. Εκτός αυτού επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο για παράβαση του "Κανονισμού λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου" άρθρο 15 της ΥΑ 38200/1136/11-8-2011 (ΦΕΚ 1969/Β/2-9-2011).

Οι πιο πάνω διοικητικές κυρώσεις επεβλήθηκαν σε γνωστό ραδιοερασιτέχνη της δυτικής Αττικής, κατόπιν ηχητικών αρχείων που έφτασαν στις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Μεταφορών Επικοινωνιών και στην ΕΕΤΤ.

Και στο παρελθόν έχουν αφαιρεθεί άδειες απο συναδέλφους κυρίως για κατοχή παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αφαιρείται άδεια γνωστότατου ραδιοερασιτέχνη, κατόπιν ηχητικών ντοκουμέντων από συνομιλίες εντός ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων (14,285ΜΗz). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απόφαση γίνεται ειδική αναφορά στην μη τήρηση ημερολογίου επαφών, γεγονός που θα αποδείκνυε την ορθότητα ή όχι των καταγγελιών για συνομιλία καταγεγραμμένη σε συγκεκριμένη ώρα και συχνότητα.


Η ταυτότητα του συναδέλφου είναι γνωστή, αφού έχω στα χέρια μου την απόφαση, δεν την δημοσιεύω όμως γιατί πιθανόν να μην του έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. ΑΜΑ του γνωστοποιηθεί, βλέπουμε...

Στην ΕΕΤΤ έχουν φτάσει και άλλα ηχητικά αρχεία από συνομιλίες σε ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες, με σκοπό την καταγγελία αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, ύβρεων κλπ οπότε θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει συνέχεια...

83 σχόλια:

Ανδρέας Νικόλαος Ερμής Μέλι Πέτρος είπε...

Το ψαροκάικο Άγιος Νικόλαος είναι?

2Μδης είπε...

ΆΜΑ λέμε ναι, εννοούμε ναι...

SV1NJX είπε...

Τι δουλειά θέλει ο καφετζής ? 2μηδη άσχετα πρΑΜΑτα ανεβάζεις...

takis perreas είπε...

Την καταγγελία του την έκανα εγώ και είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Αυτό που περιμένω είναι η στιγμή που κάποιος θα προσυπογράψει την μήνυση για όλα τα άλλα τα οποία έχει πει στον αέρα και αφορούν την οικογένειά μου.
Τότε θα την χάσει οριστικά και αυτός και ο Γιαννάκης ο Χοτέλ-Έκο και ο Γιαννάκης από την Φλόριντα και ο Γερμανοτσολιάς και όσοι άλλοι.
Μια Κινέζικη παροιμία λέει: "αν αδικηθής κατάφωρα μην κάνεις τίποτα. κάτσε δίπλα στην όχθη του ποταμού και το πτώμα του εχθρού σου θα περάσει εμπρός σου".
Αυτό κάνω κάποια χρόνια τώρα άσχετα αν μερικές φορές θέλω να βοηθήσω την ροή με την Χέρα μου!

Ανώνυμος είπε...

Οποιαδήποτε απρεπή και μη ρ/ε συμπεριφορά στον αέρα καταδικάζεται από όλους του ρ/ε (ίσως δεν συμφωνούν κάποιοι απλά αδειούχοι).
Η παρέα των 14285 συχνά παραβαίνει της αρχές που μας διέπουν, παρότι είναι όλοι τους μεγάλης ηλικίας και δεν θα έπρεπε να αγνοούν ή να γράφουν τους νόμους και τις ηθικές συνήθειες των ρ/ε. Επιπλέον, η εκπομπή εκεί με ισχύ μεγαλύτερη των 10w παραβαίνει της νομοθεσίες όσων κρατών (της R1)έχουν υιοθετήσει το bandplan (βλ. ν.1969 παρ. 7 άρθρο 21).
Όσο για το ημερολόγιο σταθμού προσωπικά δεν συμφωνώ να είναι υποχρεωτικό, όπως συμβαίνει και σε πολλές ξένες χώρες - ούτε διασφαλίζει κάτι. Μάλλον παρέμεινε λόγω... αδράνειας.
73

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Διομήδη,
ενδιαφέρουσα αυτή η είδηση. Καλά έκανε η ΕΕΤΤ και έκανε έλεγχο.

Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα τα παρακάτω γραφόμενά μου να θεωρηθούν ως άλλοθι στην παραβατικότητα, αλλά...

...αυτοί οι έλεγχοι αφορούν στους νόμιμους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες. Με τους... καθ' όλα πειρατές, τι γίνεται; Μαζεύουν κανένα;

Η ΕΕΤΤ καλά κάνει και διενεργεί ελέγχους, "για να τηρείται η νομιμότητα". Με τους παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς που πρόσκεινται σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και άγονται και φέρονται στην ψηφιακή μπάντα, και τη μπίζνα-φορέα που λειτουργεί σαν ομπρέλα ανομίας και ταυτόχρονα και σα λογοκρισία για όποιον δεν γουστάρει, τι γίνεται; Εκεί η ΕΕΤΤ τηρεί απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου, όπως ακριβώς στους νόμιμους (πλην ενίοτε παραβατούντες) Ρ/Ε;
Γιατί αυτή η ιστορία είναι καρμπόν όπως με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις μικροαπατεωνιές με τους ημιυπαίθριους, ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες που έχουν καταπατήσει ολόκληρο το σύμπαν θα περιφέρονται ανενόχλητοι.

Παναγιώτης

SV3PJL είπε...

ΑΜΑ του κοινοποιηθεί, δημοσίευσέ την να λάβουμε και εμείς γνώση.

Γκιώνης είπε...

Ρε ένας να πει καλή εβδομάδα.
Κανένας?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Α ρε μηδη ήθελα να ήξερα το σκιτσο με τον καφετζή και το δόκανο, που το πέτυχες:-)

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο κοντρολέρο;

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. ρε καταγγελέ σε πειράζει το 14.285, και δεν περιφρουρείς τα εκτός 6.710 ,που έχεις και εκεί δικαίωμα;Ο ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΟΒΕΡ.

Γκιώνης είπε...

Εγω πάντα το έλεγα αυτό το παιδί καποια μερα θα φτασει ψηλά.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Κυρίες και κύριοι.
Αγαπητά μου παιδιά.
Ακολουθεί αφιξη Προέδρου.

https://www.youtube.com/watch?v=mC1mfzXUv3o

Παρακαλώ καθίστε.
Θα έχει και συνέχεια.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

The American Embassy in cooperation with the British Parliament,under the fully compliance of the Saudi Arabia family confirmed that

"Papafounis is the President".

Under the above circumstances the President of the US would like to congratulate the new president.

Ακολουθεί αποχώρηση προέδρου.

https://www.youtube.com/watch?v=mC1mfzXUv3o

Γκιώνης

ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ είπε...

Και στο 6710 κυκλοφορούν αρκετοί αδειούχοι και αρκετά γνώριμες φωνούλες. Ακομα και διψήφιοι προνομιούχοι που θα παρουν το callsign στον άλλο κόσμο. Ας αποφασίσει η Αεροπορία να ξεκαθαρίσει την συχνότητα που της ανήκει και να είσαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουμε όλοι με ηχογραφήσεις γνωστών και αγνώστων.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ.Τι τους πείραζε τόοοσα χρόνια ν'αλλάξουν το 14.285;Δηλ.εγώ με το μαγνητοφωνάκι μου, σε ακούω στους 6.5,σε γράφω και σε στέλνω στην Ε.Ε.Τ.Τ.;Τόσο εύκολα;Καλά δεν με ενοχλείς γιατί ξεβρωμίζει η μπάντα,αλλά λέω αν με πιάσει το Ρωμαίικο!Η η ζήλεια...ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΟΒΕΡ.

ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ είπε...

Όοοχιιι!!! Εμείς με το "μαγνητοφωνάκι" θα ηχογραφούμε ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣ, όπου τα λαμόγια δίνουν και διακριτικά. Στην συνέχεια η ΕΕΤΤ και το ΓΕΑ θα τα συγκρίνουν με τις φωνούλες που θα ακούν στο 6710. Και μετά θα αρχίσει το πανηγύρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν να μήν γίνει η αρχή.Αντε τό έχουνε παραξηλώσει!Η παπσς παπάς η ζευγάς ζευγάς.Κάποιους φωτογραφίζεις τώρα αλλά θα σκανάρω και εγώ,όπως παλιά.ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΟΒΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

144.300 με Τερλένγκα όποτε έχει διάδωση , έτσι για εκδίκηση του "πεσόντα" συνάδελφου , κάτσε και θα δεις πως σε λένε...παλαμίδη , διομήδη ή όπως θές.

Ανώνυμος είπε...

ημερολόγιο που γράφαμε κι οι δυο... ημερολόγιο που γράφαμε μαζί...

θα μας κλάσετε τον γκιώννη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φθάνει απλά να γράψεις συνομιλίες σε κάποια άσχετη συχνότητα και να καταγγείλεις. Η ΕΕΤΤ διαπιστώνει το λεγόμενα και μετά προχωράει. Μην τρελαθούμε.
Τα 6.710 κλπ. δεν είναι στις δικές μας μπάντες και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν εκεί κάποιοι. Ακόμη και αδειούχοι αν είναι η εκπομπή εκεί δεν θεωρείται ρ/ε οπότε έχουν εφαρμογή άλλοι νόμοι και όχι οι ρ/ε

2Μδης είπε...

Ακριβώς. Στους 6,5 οι υπηρεσίες θα κινηθούν μόνο για επιζήμιες παρεμβολές νομίμων χρηστών του ραδιοφάσματος.

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει ποιοι μιλάνε εκεί και τι κάνουνε. Αρκεί να μην δέχομαι παρεμβολές τους μέσα στις ρ/ε ζώνες που ακούω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ξέρεις την θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων **. Εφαρμόζεται και στα δικά μας, οι κακές ραδιοερασιτεχνικές παρουσίες στα 40 και 80 m περνάνε αρκετό χρόνο και στους 6700 για να τα λένε ελεύθερα με τους μη αδειούχους του φυράματός τους.

** Ρώτα το φιλαράκι σου τον Γκιώνη που κινείται στους σχετικούς χώρους να στην εξηγήσει.

2Μδης είπε...

Οι εν λόγω υπηρεσίες δεν έχουν κατα νου τέτοιες θεωρίες "συγκοινωνούντων αμφορέων" οπότε και δεν ασχολούνται...

sv1Ανώνυμος είπε...

"Τα 6.710 κλπ. δεν είναι στις δικές μας μπάντες και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν εκεί κάποιοι.
... οπότε έχουν εφαρμογή άλλοι νόμοι και όχι οι ρ/ε"

"Ούτε εμένα με ενδιαφέρει ποιοι μιλάνε εκεί και τι κάνουνε."

Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται μία παράνομη ενέργεια, υποχρεούται να την αναφέρει. Είτε είναι, είτε δεν είναι άμεσα θιγόμενος. Αυτό, από ότι αμυδρά θυμάμαι από τον Ποινικό Κώδικα. Απο κει και πέρα στον ευρύτερο χώρο των τηλεπικοινωνιών (τ/ε), στις οποίες τ/ε έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις και ως εκ τούτου ιδιαίτερες ευθύνες, συμβαίνουν πολύ σοβαρότερες παρανομίες από γραφικές συζητησούλες εκτός και εντός μπάντας. Πληθώρα παρανομιών με χρήση UHF, wifi, bluetooth κλπ. Από τις οποίες παρανομίες τελικά βλαπτόμαστε όλοι.

SV3PJL είπε...

θα έχουμε ραδιοφάρο με Τερλέγκα στους 144.300 μεγάκυκλους?

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά με το 6710 - για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, στο 14285, τι έγινε τελικά, επιδόθηκε η απόφαση στον καφετζή;

Ανώνυμος είπε...

μαλ/κίδη.. ήρθε το τέλος!!, τώρα οι τραπεζούλες ,θα σας πάρουν τα σπιτάκια μαζί με τις κεραίες και τους πύργους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα, εμένα γιατί να μου το πάρουν; Δεν έχω δάνεια και χρέη.



Ανώνυμος είπε...

"Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται μία παράνομη ενέργεια, υποχρεούται να την αναφέρει. Είτε είναι, είτε δεν είναι άμεσα θιγόμενος."

Κι εσύ ρε sv1νόμιμε, πως θα αντιληφθείς την παράνομη ενέργεια σε μη ρ/ε ζώνη...?
Μήπως το μηχανηματάκι σου είναι ξεκλείδωτο και κάνεις ακουστήρι ή μήπως τα λες κιόλας εκεί κάτω...?
Άντε πες μας ποιόν θέλεις να δώσεις, να γίνουν οι ρουφιάνοι πολλοί εδώ μέσα...

sv1Ανώνυμος είπε...

Ποιες τράπεζες; Να 'ταν αυτές μόνο! Τις προάλλες στη Φυλής περνούσε ένα αγροτικό, με φορτωμένο στη καρότσα ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Σταμάτησαν μπροστά από ένα διώροφο κτίριο και κοιτούσαν μία σιδηροκατασκευή στη ταράτσα. Ο συνοδηγός είπε στον οδηγό: "5€ τα πιάνει"...

Ανώνυμος είπε...

13Δεν πρέπει να γινόμαστε καταδότες, είμαστε όλοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι εδώ μέσα.

sv1Ανώνυμος είπε...

"ξεκλείδωτο και κάνεις ακουστήρι"
Δεν είναι απαραίτητο να 'ναι ξεκλείδωτο για ν'ακούει.
Δεν απαγορεύεται το ακουστήρι (πλην κινητής τηλεφωνίας κλπ), από όσο θυμάμαι τουλάχιστον, μπορεί να κάνω λάθος.

"πες μας ποιόν θέλεις να δώσεις"
Μια συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης, για την ώρα!

"ρουφιάνοι"
Μάλλον για συναισθηματικός εκβιασμός μου ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τις τρίχες με τους πειρατές των 6.5 αρχίσαμε; Με τον τύπο στο σουβλάκι νετ τι έγινε, θα μάθουμε επιτέλους;

2Μδης είπε...

Λογικά θα του πήγε η λυπητερή. Αρμόδιο το ΑΤ Ασπροπύργου.

"3. Το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου προς το οποίο κοινοποιείται το παρόν (εις διπλούν), παρακαλείται να επιδώσει το ένα αντίγραφο στον ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ (κάτοικος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – Οδός ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ) και να μας αποστείλει το σχετικό αποδεικτικό επίδοσης μαζί με την άδεια λειτουργίας του ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου με χαρακτηριστικό κλήσης SV1-ΧΧΧΧΧΧ πού χορηγήθηκε από την Υπηρεσία μας στις ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ που θα του αφαιρέσει."

Ανώνυμος είπε...

"είμαστε όλοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι εδώ μέσα."

Από ότι ξέρω ο ιδιοκτήτης του blog δεν είναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Καμπάνα ξεκαμπάνα οι κυανόκρανοι είναι προ των πυλών.

Ο πρόεδρος και οι υποψήφιοι του χαμηλού προφίλ θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανάμεσά μας!

Τσεκούρι στις παρατηρήσεις!!! (γιατί μπορούμε!)

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολύ καιρό.

Ανώνυμος είπε...

όταν γίνει κυβέρνηση ο συριζα θα αποκαταστήσει την αδικία.

Costas SV1XV είπε...

Ωχ, καταγγελίες, καμπάνες, πρόστιμα: Βλέπω ότι τα πράγματα αγριεύουν σιγά-σιγά. Αυτό με τα "ηχητικά αρχεία" δεν μου πολυαρέσει.

73 DE SV1XV





Ανώνυμος είπε...

(.....Ο/Η Ανώνυμος είπε...
όταν γίνει κυβέρνηση ο συριζα θα αποκαταστήσει την αδικία.

20 Νοεμβρίου 2013 - 7:46 π.μ....)

...όταν...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Ο Γενικός Γραμματέας του είχε πει ότι θα τη γλυτώσει.

Ανώνυμος είπε...

Ουαί, βαβαί, παπαί! Οτοτοτοί!!

2Μδης είπε...

Για δεύτερη φορά εντός του έτους δεν μου ήρθε το περιοδικό της ΕΕΡ. Θα ρωτήσω και άλλους συναδέλφους στη γειτονιά να δω αν το έχουν λάβει αυτοί. Στην επαρχία αντίθετα έχει πάει από χθες.
Φαίνεται ότι ο μεταφορέας που έχει επιλεγεί δεν κάνει καλά τη δουλειά του... Ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κάνουν στην αρχή. Μετά σε διαγράφουν!

Ανώνυμος είπε...

Θα χάθηκε στο δρόμο φαίνεται συμβαίνουν αυτά hihi

Costas SV1XV είπε...

Έτσι κάνουν στην αρχή. Μετά σε διαγράφουν!

Αυτός κάτι ξέρει....




sv1gap είπε...

"δεν μου ήρθε το περιοδικό της ΕΕΡ"

Εάν κάποιος το βουτάει, πες στην ΕΕΡ να το κάνει HOLD. Όποτε περνάς από την ΕΕΡ, θα το παραλαμβάνεις. Όσον αφορά το βουτηχτή, νομίζω τεχνογνωσία αντιμετώπισής του διαθέτεις...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ανάψανε τα αίματα. Είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

den to vlepo sosto vevaia dikaioma tou kathenos den pistevo se mia tetoia periodo oti mporei kapoios na katastrefei kapoion kai epishs den uparxei oute nomimos xoris na kanei lathos apla auta theorounte ligo mikrhs hlikias kai lipamai giauto kai gia tous ellines se mia tetoia krisimh stigmh pou zoume telika eimaste h xeiroterh fara eimai mikros kai exo adeia edo kai liga xronia pote den katalava tous ellines giati kanoun sas ta kokoria ntroph lipamai pragmatika exo milisei kai ego 14.285 qrp alla pote den me evrisan isa isa kai h pio palioi me evalan sthn parea tous den mporo na skefto kati apla kalo einai na mhn eimaste provlimatikh xompi kanoume den exoume na xorisoume xorafia gia tou kataggelontes as evriskan prosopika auton pou den goustaran kai na tou to anakoinonate antropina oxi poustika auth einai h gnomh mou...epeishs polla diakritika kai exo kai hxografiseis 144.300 pou exoun ginei lathei omos xompi kanoume kaneis den ixsere an den kanoume lathos pos tha mathoume tespa na eiste kala kai mhn xseftilizete thn ellada mas auto exo na po 73s kai sugnomh

SV1NJX είπε...

Δεν είναι λάθος το 1 KW και ο Καζαντζίδης στο 14285. Ειναι συχνότητα κλήσης εκεί.

Ανώνυμος είπε...

an den einai lathos tote einai ntroph gia thn xora mas gia thn ellada mas etsi pos sou fenete file?eisai ellinas an nai mhn sxoliazeis ellinas metaksei ellina se ena xompi einai ntroph na ginonte katagkelies den to dexomai giati eimai mikros kai vlepo kapos diaforetika ta prafmata merikh to exoun katastepsei to xompi mas kai einai krima na stamathsoun apantas vromizoume to xompi mas to katastrefoume auto einai arostia na kaneis katagkelies opoios kai na einai autos den thelo na volepso kanenan to leo genika oxi gia ton sikgekrimeno sinadelfo

Ανώνυμος είπε...

Αμα κατι γινεται για εικοσι χρονια συνεχεια δεν ειναι λαθος. Η ενωση καθε κυριακη λεει στις ανακοινωσεις για τις συχνοτητες κλησης και την συμπεριφορα μας. Κάποιοι που αγνόησαν τα παραπάνω ας αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Η Ελλάδα γινόταν ρεζίλι από το σουβλάκι νετ τοσα χρόνια και παρά τις παρατηρήσεις τα εγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Επιτέλους βρεθηκε κάποιος και έκανε την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

entaksei file sou euxomai na mhn to kanoun kai se sena giati den uparxei anthropos pou den exei kanei lathei esto kai mia fora otan tha sthn kanoun esena mhn ertheis kai peis ta antitheta giati apo oti vlepo ftiaxnesai me tetoia na do sths diskoles meres pou pernoume na sou tuxei kati tote tha do an sou aresei sugnomh den xsana apanto ego ena tha po mhn kanete rezili thn ellada mas an den goustarete kati vreiteton kai pes tou to....kai sthn teliki vlepoume kai tous allous nomimous 6710 p.x pou meta erxonte sthn patra me kati tetoies vlakies feugei o kosmos apo thn radioerasitexnikh panta kai paei sto 6710 mhn anarotioste ante polla eipa

Ανώνυμος είπε...

(DIORTHOMENO)entaksei file sou euxomai na mhn to kanoun kai se sena giati den uparxei anthropos pou den exei kanei lathei esto kai mia fora otan tha sthn kanoun esena mhn ertheis kai peis ta antitheta giati apo oti vlepo ftiaxnesai me tetoia na do sths diskoles meres pou pernoume na sou tuxei kati tote tha do an sou aresei sugnomh den xsana apanto ego ena tha po mhn kanete rezili thn ellada mas an den goustarete kati vreiteton kai pes tou to....kai sthn teliki vlepoume kai tous allous nomimous 6710 p.x pou meta erxonte sthn panta me kati tetoies vlakies feugei o kosmos apo thn radioerasitexnikh panta kai paei sto 6710 mhn anarotioste ante polla eipa

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κανείς για τις μάπες που πέσανε; Γιατί τον τραβήξανε τον Τάκη και δεν τον αφήσανε να εκφραστεί; Βγήκανε έξω τελικά; είχα δουλειά ρε γμτι και δεν μπορούσα να κάτσω άλλο.. Τι έχασα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

http://achilleas-epsilon.pblogs.gr/2009/10/royfianoi.html

Αυτά αντιγράφει ο gsu και την πλήρωσε ο άλλος!

Γκιώνης είπε...

Τελικά ποιος έφαγε μάπες ρε παιδιά?
Αυτα γίνανε σήμερα τεσσερις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές?
Ωραια πράματα.
Αξιοι.

Γκιώνης

sv1gap είπε...

Με 50€ στο χώρο σας.
Ολόφρεσκο, μικρούλι, ερεθιστικό, πολυτάλαντο.
Κάνει όσα επιθυμούσατε και δεν τολμούσατε να ζητήσετε.
Δείτε το, να σας εξάψει τη φαντασία σας ...

Εάν, λέμε εάν, δεν είστε ικανοί να το απολαύσετε,
μπορείτε να το προσφέρετε σ' ένα φίλο σας.
Γιορτές έρχονται ...

sv1gap είπε...

Γι' αυτές τις καμπύλες, μόνο 50€.
Μη μου πείτε πως δεν τ' αξίζει!

sv1Ανώνυμος είπε...

Τα απόνερα του κυκλώνα Κλεοπάτρα έπληξαν χτες βράδυ τα γραφεία της ΕΕΡ. Άτυχη της βραδιάς η Σιντυ ή οποία λούστηκε στη ροχάλα.

Costas SV1XV είπε...

Θα μας πει κανείς για τις μάπες που πέσανε; Γιατί τον τραβήξανε τον Τάκη και δεν τον αφήσανε να εκφραστεί; Βγήκανε έξω τελικά; Ατυχία, δεν πέρασα από τα εντευκτήρια χθες και έχασα την παράσταση. Χύθηκε αίμα τελικά? Πόσους πήρε το ασθενοφόρο? Ελπίζω ο SV3AUW να αναρτήσει υλικό και φωτογραφική τεκμηρίωση στο προσωπικό blog του.


takis perreas είπε...

Αγαπητέ Κώστα, το προσωπικό μου ιστολόγιο είναι, προσωπικό τεχνικό ιστολόγια για να κάνω την τιμή να έχω και guess-stars.
Εκτός αυτού δεν... πρόκαμα!

2Μδης είπε...

τι να πεις;

sv1Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
http://achilleas-epsilon.pblogs.gr/2009/10/royfianoi.html

Αυτά αντιγράφει ο gsu και την πλήρωσε ο άλλος!


Αυτά αντιγράφει o gsu γιατί ο ίδιος δεν είναι ικανός να συντάξει το όνομα του. Κάτι για γυναίκα γράφει αλλά ξεχνά ότι τον ίδιο το παράτησε η γυναίκα του!
Όσο για το άλλο που ο ρουφιάνος μαρτυράει παράνομες πράξεις Περραία ετοιμάσου. Το μπουνίδι είναι παράνομο αλλά αυτός δεν θα σε μαρτυρήσει στις Αρχές!!!

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είναι λάθος το 1 KW και ο Καζαντζίδης στο 14285. Ειναι συχνότητα κλήσης εκεί. "

Μα δεν πρέπει να ψυχαγωγήσουμε τα αδέλφια μας στιν Αυστραλία και την Βόρριο Αμερική ? Το σοι ραδιοερασιτέχνες είμαστε.




sv1Ανώνυμος είπε...

@21 Νοεμβρίου 2013 - 8:02 π.μ.
@21 Νοεμβρίου 2013 - 11:52 π.μ.

Σε παρακαλώ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ότι είσαι άλλος "sv1Ανώνυμος".
Δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Το "sv1Ανώνυμος" το έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές έως τώρα σε διάφορα sites και αρκετοί γνωρίζουν σε ποιον αντιστοιχεί.
Ναι μεν, δεν είναι κατοχυρωμένο, αλλά καταλαβαίνεις ότι (άθελα σου) δημιουργείς παρεξηγήσεις.
Ευχαριστώ για την αποκατάσταση.

Costas SV1XV είπε...

Ο πόλεμος άρχισε!

https://www.youtube.com/watch?v=FZsbV4_hkoI

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εννοείς αυτόν τον πόλεμο

http://sv1cdy.blogspot.gr/2013/11/sv3auw_21.html

Ανώνυμος είπε...

¨εεεεεεετσι όλα τα ξεμπούρδελα εδώ να γίνει μπάχαλο........τερλέγκα στο .300 και εγώ καζατζίδη στο .325 και .350 να τα πιάσουμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα - πλάκα καιρό είχαν να ανάψουν τα αίματα....

Λες να είναι τυχαίο ότι πλησιάζουν οι εκλογές στην ΕΕΡ. Εκλογική συγκάλυψη μυρίζομαι...Ρίξτε στάχτη στα μάτια των μελών να την γλυτώσουμε και αυτή τη διετία...

takis perreas είπε...

Το σχόλιό μου επί λέξει στο ιστολόγιο του 1CDY.

Αν εσύ θεωρείς τις ροχάλες στα μούτρα που έφαγες "γνωριμία", κάτσε να σου κάνω και βεγγέρα...

Ανώνυμος είπε...

[Λεξικό Τριανταφυλλίδη]
βεγγέρα η [vengéra] Ο25α : βραδινή συγκέντρωση σε σπίτι για συζήτηση και διασκέδαση. [ιταλ. (διαλεκτ.) vegghera]

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ τυχερός Περρέα που έπεσες στον Γιώργο...
Αν έπεφτες επάνω στον ψηλό ή σε μένα θα σου είχαμε σπάσει τα κόκαλα...

sv1Ανώνυμος είπε...

Δε πας πρώτα να σπάσεις τα δικά σου κόκαλα;

Άτομα που μιλούν σαν εσένα, ΔΕΝ έχουν θέση στο ανθρώπινο είδος.

Φαντάζομαι ΔΕΝ είσαι ραδιοερασιτέχνης, ειδάλλως η ΕΕΡ οφείλει να δράσει. Άτομα της ιατρικής σου κατηγορίας ΔΕΝ έχουν θέση ανάμεσά μας.


Λαμβάνει ο SV1IW και γενικότερα η ΕΕΡ;

Λαμβάνει ο SV1IW και γενικότερα η ΕΕΡ;

Λαμβάνει ο SV1IW και γενικότερα η ΕΕΡ;

Λαμβάνει ο SV1IW και γενικότερα η ΕΕΡ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έρχεσαι εσύ να μου τα σπάσεις...?

Ραδιοερασιτέχνης είμαι, ανεκτικός σε ζωώδης συμπεριφορές τύπου Περρέα δεν είμαι...

Και όταν έχω να κάνω με ζώα, αντιδρώ αναλόγως...

sv1Ανώνυμος είπε...

Τον Περρέα τον γνωρίζω μόνο από το μπλογκ του. Ούτε του έχω μιλήσει, ούτε φυσιογνωμικά πως είναι ξέρω.

Κρίνοντας από τα κείμενα του, τις κατασκευές του, τα λινκς που παραθέτει, τις φωτό που ανεβάζει, το πώς διαθέτει τον ΧΡΟΝΟ του, το πως εκφράζεται, νομίζω είναι ένα άτομο "όμορφο", ευγενικό και που συμβάλλει στην πρόοδο. Ένας πραγματικός ραδιοερασιτέχνης. Δεν δείχνει "ζώον" που το μόνο που είναι ικανός να κάνει είναι να σπάει κόκαλα.

podiote 18 είπε...

sv1Ανώνυμε, έχεις ακούσει για διχασμένη προσωπικότητα? Πως λέμε Dr. Jekyll and Mr. Hyde?

Ανώνυμος είπε...

Sv1ανώνυμε, κοίτα τι γράφει ο ίδιος για τον εαυτό του:
Έχει επίσης κατά καιρούς βγάλει πολύ άσχημη συμπεριφορά από το χαμαιτυπείο blog του, για πολλούς συναδέλφους...
Για κάποιους δίκαια, αλλά για κάποιους άλλους άδικα...
Και του το έχω πει:
Τεχνικός είσαι άριστος, κοίταξε να γίνεις και άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

to band plan http://www.s56g.net/wp-content/uploads/S5_HF_bandplan_1_7.jpg ayto omos den exei kamia shmasia na kanoume katagkelies kai na satirizoume ton kathe ena h to kaneis gia kapoio logo h paratato den tha se pei magka an se vgaloun ola ta blog oti ekanes kati ante exete provlima mhn xseftilizete thn ellada mas ntroph gia osous eiste ellines ntroph

Μας τα επρηξες με τα greeklis είπε...

Προς τον κύριο συνάδελφο που γραφει με γκρηκλις και επιμένει να μην ξεφτυλιζουμε την Ελλάδα.
Κύριε συνάδελφε δεν ξέρω αν εχεις καταλαβει αλλά το θέμα δεν ειναι αν ξεφτυλιζει ή όχι καποιος την Ελλάδα.
Το θέμα ειναι η καμπάνα που εφαγε κάποιος απο τις αρχές. Δεν ξέρω αν είσαι αναρχικός αλλά εγω δεν ειμαι οπότε σέβομαι την απόφαση.
Σεβάσου την και συ λοιπόν και κράτα τις υποδείξεις για τα εγγόνια σου. Άντε μπράβο! Και μάθε το γαμημένο το πληκτρολόγιο στα ελληνικά!!!!!