Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συγκρατήσου, πάρε δυο αναπνοές...

Η χθεσινή μέρα σημαδεύτηκε από δυο "ατυχή" γεγονότα, για τα οποία αν διακρίνω σωστά τις προθέσεις σας θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες... 

Το πρώτο:

Χθες λοιπόν επισκέφτηκα τα γραφεία της ΕΕΡ, μόνος μου, χωρίς να συνοδεύω ή να συνοδεύομαι από κανέναν.

Έκατσα αμέσως μετά την άφιξη μου με το Γιώργο τον SV1KU και αναλύαμε -μέχρι υπερβολής μπορώ να πω- τα άδυτα μυστικά μιας windom. Στη συνέχεια στο τραπεζάκι μας έκατσαν πάνω από δέκα άτομα με τα οποία συζητήσαμε θέματα αντίστοιχου ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος... Εκτός από τα δέκα και πλέον άτομα που ήταν στο τραπεζάκι θα πέρασαν πιθανόν άλλα τόσα και περισσότερα να χαιρετίσουν.
Μετά από πολλές οχλήσεις του Χρήστου SV1IYA, σηκώθηκα και πήγα στην διπλανή κλειστή αίθουσα όπου οι ΟΕΑ θα έκαναν έναν "απολογισμό δράσης" κατά τον πρόσφατο Μαραθώνιο...
Μέχρι εδώ όλα καλά, άφησα την αίθουσα εν πλήρη ειρήνη, ηρεμία και ομοφροσύνη.

Τι μονοτονία θεέ μου...

Εντός της αιθούσης άρχισε ο απολογισμός και όλα έδειχναν ότι το βράδυ θα κυλούσε μονότονα... Φευ! Μετά από λίγο ακούστηκαν από έξω, φασαρία βίαιες μετακινήσεις τραπεζοκαθισμάτων και αλαλαγμοί.
Οφείλω εδώ να σημειώσω οτι, στην εξόφθαλμα διαφαινόμενη έκτακτη ανάγκη την οποία διάγαμε ουδείς -επαναλαμβάνω ουδείς- πήρε θέση μάχης ή εξέπεμψε mayday ως όφειλε. Ουδείς εκτός από τον ΟΑΝ ο οποίος -γυμνασμένος και καταρτησμένος- χύμηξε στην μανιασμένη αίθουσα και επέστρεψε φέρνοντας την πληροφορία ότι "...κάποιος έριξε δυο ροχάλες σε γνωστό συνάδελφο..."
Ο απολογισμός συνεχίστηκε και το επεισόδιο θεωρήθηκε(!!!!) λήξαν ενώ από την διπλανή αίθουσα συνέχισαν να ακούγονται αλαλαγμοί με φθίνουσα ένταση... Μετά από λίγα λεπτά ανοίγει η πόρτα της αίθουσας και εμφανίζεται ο Τάκης SV2FWV. Μου λέει "...έλα έξω να μας πεις αν συνοδεύεις κάποιο άτομο που βρίσκεται στην άλλη(!) αίθουσα..." 
Βγαίνω έξω και βλέπω ακροβολισμένους γύρω γύρω στην αίθουσα από την μια μεριά το CDY (μούσκεμα) και από την άλλη τον AUW μαινόμενο. Ήταν φανερό ότι είχε προηγηθεί ένταση. O SV1GE λοιπόν μου λέει "ξέρεις αυτόν εδώ;" και μου δείχνει τον AUW... 
"Ναι τον ξέρω... τι έγινε;" (ήξερα και όλους τους άλλους στην αίθουσα εννοείται)
"Είναι ραδιοερασιτέχνης; έχει διακριτικό;"
"Ναι είναι, είναι ο SV3AUW..."
"Να τον πάρεις και να φύγετε από εδώ μέσα αμέσως..." (!!!!!!!!!!!)
"Αυτό ποιος το λέει; εσύ;................"
"Όχι το καταστατικό, απαγορεύει να έρθει κάποιος στην αίθουσα αν δεν είναι μέλος και αν δεν συνοδεύεται από μέλος..."
Σε αυτό το σημείο είπα νομίζω, που ακριβώς πρέπει να τοποθετήσουν το καταστατικό του 1958. Συγχρόνως ο Σωτήριος SV1HER, o ΙW (βρήκε τη φωνή του!!! νόμιζα τόσους μήνες ότι την έχασε) και ο RC μου έλεγαν ότι πρέπει να φύγω από την ένωση (χα!)

 Ο SV1CDY μου είπε ότι την εμπλοκή του ονόματος μου την έκανε ο AUW και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Θεωρώ όμως αυταπόδεικτο ότι πάνω από δέκα άτομα είχαν δει αν πήγα μόνος ή συνόδευα τον οποιοδήποτε, και πάνω από δεκαπέντε άτομα ήταν μαζί μου σε μια κλειστή αίθουσα για ώρες και ήξεραν ότι δεν είχα καμία εμπλοκή στον διαπληκτισμό που έγινε στην κεντρική αίθουσα. 

Ο Τάκης SV2FWV εκείνη τη στιγμή εμπνεύστηκε τον εξής τρόπο για να αποκλιμακωθεί(;) η κατάσταση. Λέει: "Υπάρχει κάποιος στην αίθουσα που θέλει να παραμείνει ο AUW ανάμεσα μας;" (!!!!!!!!) Συγχρόνως τα μέλη του ΔΣ κοίταζαν αγριεμένα γύρω γύρω... Του είπα ότι αυτά γίνονταν επί χούντας και θα πρέπει να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες καταστάσεις. Και βεβαίως αφού ήξεραν ότι είμαι σε διαφορετικό χώρο ήταν τουλάχιστον ηλίθιο να με εμπλέξουν.

Θεωρώ υπεύθυνα όλα τα μέλη του ΔΣ που ήταν παρόντα και προσπάθησαν να με εμπλέξουν και μαζί με αυτούς τον Τάκη FWV. Θεωρώ επίσης ότι το έκαναν σαν αντίδραση στην κριτική που τους κάνω και πως με την σιωπή τους εγκρίνουν την προτροπή του SV1GE να φύγω από την ΕΕΡ. 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ! 

Όπως καταλαβαίνετε εγώ γύρισα στην κλειστή αίθουσα και δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με ότι προηγήθηκε ή ακολούθησε στα εντευκτήρια.

Για το γεγονός καθαυτό θέλω να πω ότι το καταδικάζω.  Όπως καταδικάζω κάθε βίαιο επεισόδιο θεωρώντας ότι θα πρέπει να λύνονται όλα με διάλογο. Μάλιστα είχα πει προ καιρού στον AUW  (όποιος αμφιβάλει ας τον ρωτήσει) ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να συγκρατείται, να πάρει στην αρχή δυο βαθιές αναπνοές κλπ. Από την άλλη αν με ρωτήσετε τι θα έκανα εγώ αν έγραφαν για τον πατέρα μου τις μέρες που ήταν στα τελευταία του -γιατί ο AUW για αυτό τα έχει με τον CDY- πιθανόν να παραδεχόμουν ότι δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ.

Ο κανονισμός...

Κάνω μια παρένθεση εδώ: Νομίζω μέχρι το 1982 ίσχυε -χωρίς να είναι ευρέως γνωστό- εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία. Δηλαδή αν κανένας νεοσύλλεκτος την κοπάναγε από το κέντρο εκπαίδευσης να πάει στην κοπέλα του, έπρεπε όταν γύριζε να τον στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα για εγκατάλειψη θέσης (λιποταξία) σε ώρα πολέμου. Αυτό έλεγε ο στρατιωτικός νόμος! Ευτυχώς όλοι οι στρατοδίκες μέχρι το 1982 αναγνώριζαν ότι ο ισχύων νόμος ήταν αναχρονιστικός και δεν τον εφάρμοζαν αλλιώς θα είχαν εκτελέσει χιλιάδες. Κλείνει η παρένθεση.
Εδώ έχουμε έναν αναχρονιστικό κανονισμό στο καταστατικό της ΕΕΡ που λέει ότι για να μπει κάποιος στα γραφεία μας πρέπει να συνοδεύεται από μέλος. Πιθανόν να ακούγεται λογικό για το 1958 αλλά είναι εντελώς αναχρονιστικό για το 2013. Απορώ πως τα μέλη του ΔΣ χθες τον ανέσυραν για να τον χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Κανένας τους δεν ντράπηκε; Αυτά συμβαίνουν μόνο σε τεκτονικές στοές νομίζω. Τι θα πουν αύριο αν κάποιος θελήσει να πετάξει έξω από τα γραφεία έναν που θα έρθει να πάρει πληροφορίες για τον ραδιοερασιτεχνισμό και εννοείται δεν είναι μέλος και δεν τον συνοδεύει κανένας; Και στο κάτω κάτω το θέμα αυτό ήταν; Αν αρπάζονταν δυο μέλη της ΕΕΡ θα ήταν αλλιώς, και θα τους άφηναν να σκοτωθούν; Στην τελική επιτρέπεται κάποιος που δεν είναι μέλος να έρθει στα εντευκτήρια; ή όχι;

Δια ταύτα...

Το θέμα δεν το εξαντλώ εδώ, δεν θα έκανα ανάρτηση αν δεν δεχόμουν δεκάδες τηλέφωνα από χθες για το γεγονός και δεν έβλεπα τις επισκέψεις στο ιστολόγιο. Θα περιμένω εύλογο χρονικό διάστημα (λίγων ωρών) να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα μέλη του ΔΣ και να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για την προτροπή τους να φύγω από την ΕΕΡ. Αν παρασύρθηκαν από την επιτόπου πληροφόρηση αυτό δεν τους καθιστά λιγότερο υπεύθυνους απέναντι μου, δικό τους λάθος ήταν οφείλουν να επανορθώσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσω να ψειρίζω το καταστατικό για άλλου είδους κανονισμούς που δεν εφαρμόζονται στην πράξη... Και βεβαίως θα χαρώ να τους μαυρίσω στις ερχόμενες εκλογές επιθυμώντας να βγουν με ελάχιστες ψήφους, τις δικές τους...

 Μάλλον θα ρίξω εντελώς λευκό! Ας ψηφιστούν μεταξύ τους...

Το δεύτερο ατυχές γεγονός:

Με αυτά και με εκείνα ξέχασα ποιος ήταν  ο συνάδελφος που με είδε μετά από καιρό και μου επιβεβαίωσε ότι εμφανώς έχω αδυνατίσει... Ποιος; Να τον ευχαριστήσω δημοσίως!!!

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΟΜΗΔΗ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έφτυσε ποιόν κσι ποιός κέρδισε τον αγώνα;

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά και των 2 συναδέλφων με αυτά που γράφουν ο ένας εις βάρος του άλλου (άγνωστο ποιος άρχισε αλλά μετά από τόσα δεν έχει σημασία), οδήγησε στην χθεσινή κατάσταση.
Κρατάω την καταδίκη κάθε βίαιας πράξης εκ μέρους σου επειδή πρόκειται για σωστή και ψύχραιμη επιλογή. Εάν κάποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε υπάρχει η οδός της δικαιοσύνης.
Χωρίς να υπερασπίζομαι κάποιον αυτή είναι η μοναδική οδός.
Όσο για την προτροπή να φύγεις μαζί με τον έναν, νομίζω σου έγινε επειδή πίστευαν ότι τον συνόδευες. Ασχετα εάν κάποιοι όροι του κατ/κού δεν θα έπρεπε να ισχύουν ή είναι γελοίοι κλπ.
Ηρεμία παιδιά.
73

Ανώνυμος είπε...

"νομίζω σου έγινε επειδή πίστευαν ότι τον συνόδευες."

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΙΣΤΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι το ΔΣ συνομότισε με τον AUW ώστε να δημιουργήσει ένταση και να αποπροσανατολίσει το θέμα των εκλογών ώστε να βγουν και πάλι οι ίδιοι. Συγχρόνως θα έβρισκαν πάτημα να θέσουν εκτός μάχης τον BJY που τους την λέει για τα κακώς κείμενα ΚΑΙ θα έδιναν ένα μάθημα στον CDY ώστε να μείνει ικανοποιημένος ο AUW που συνεργάστηκε με το ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

ουάου...

Ανώνυμος είπε...

AUW και ΔΣ ΕΕΡ....;;;;

Μπαααα!!! Με τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Τάκη... τελικά σε συνόδευε ο 2Μδης;

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γκαρίζουν ορισμένοι του ΔΣ για το ποιος είναι ποιος και ποιος συνοδεύει ποιον, ας βάλουν μπράβους στην είσοδο να κάνουν έλεγχο και να μην αφήνουν κανένα να μπαίνει χωρίς συνοδό. Οι ΟΕΑ να αναλάβουν αυτό το καθήκον.
Και μετά απορείτε γιατί δεν πατάνε οι νέοι ραδιοερασιτέχνες στην ΕΕΡ;;
Απορείτε γιατί έχουν μείνει μόνο οι μπατσόφατσες εκεί μέσα;;

sv1Ανώνυμος (ο ορίτζιναλ!) είπε...

από Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
"με ελάχιστες ψήφους, τις δικές τους..."

από Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013
"ο ίδιος πυρήνας με "περιφερειακές ανακατατάξεις"."

1.Ανατολική συμπάθεια εναντίον ορθολογισμού

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζαγάρι, τι αδυνάτισες! Λείψανο έχεις γίνει!

Κοίτα να δεις, μία φορά και εμένα δεν με βοηθούν οι "υποχρεώσεις" μου και χάνω τέτοιο ΓΕΓΟΝΟΣ.

Άρα συνέλευση πρέπει να έρθω!

SV10BY

Υ.Γ.ο. Δεν το ξεχνάω.Έρχεται...

2Μδης είπε...

Έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ για ένα κατακρίνω τον SV3AUW:
Που δεν σε ενημέρωσε από πριν να τραβήξεις φωτογραφίες και video.

Μισές δουλειές κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ο Κανίβαλος έχει ενεργό ρόλο στο μαγαζάκι. Καλά, για τον SV2FWV το ξέρουμε ότι έχει εξελιχθεί σε τσάτσο περιωπής.

Γκιώνης είπε...

Συγνώμη αλλα............
Η ΣΙΝΤΥ αδιάβροχη δεν είναι????
Προς τι ο σπαραγμός.

Γκιώνης

SV4PBH Manos είπε...

Η ησυχία πριν από την καταιγίδα...

Αρχίζουν και μαζεύονται διάφορα "περιστατικά" (καταγγελίες, αφαίρεση αδειών, προστριβές, αρθρογραφία, κλπ) και σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα ενημερωθούμε και για περισσότερα.

Η επίθεση σε οποιονδήποτε είτε φραστικά είτε με πράξεις είναι 100% κατακριτέα. Δεν ζούμε σε μία κοινωνία όπου λειτουργούμε με τους νόμους της ζούγκλας (επικράτηση του ισχυρότερου νταή).

Εκτιμώ ότι ο Τάκης θα μπορούσε να το χειριστεί πιο διακριτικά το ζήτημα.

Και εδώ αρχίζω να αναρωτιέμαι...

- Πως ξαφνικά ενεργοποιήθηκε μία παραμελημένη παράγραφος του Καταστατικού, όπου τα μη μέλη πρέπει να συνοδεύονται. (Αύριο να μου έρθεις με τον κηδεμόνα σου...!!!)

Από το 2010 που επισκέπτομαι το εντευκτήριο της Ένωσης, δεν διαπίστωσα να τηρείται ποτέ η επίμαχη παράγραφος. Να σας πω την αλήθεια αν είχε και εκεί face control θα με ενοχλούσε πραγματικά και θα έλεγα... "μα καλά ... τι μυστικά κρύβουν εκεί μέσα;;;"

- Πως εμπλέκουν τον BJY με τη συνοδεία του AUW, καθώς (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη) στην Ένωση έφτασε χωρίς να συνοδεύει κάποιον-α, μίλησε με συναδέλφους και την επίμαχη στιγμή παρακολουθούσε την απενημέρωση του Μαραθωνίου. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να απευθυνθούν και να ζητήσουν το λόγο από οποιοδήποτε συνάδελφο που ήταν στο χώρο του εντευκτηρίου.

- Για το περιστατικό δεν έχουμε ενημερωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή για την άποψη του Τάκη SV3AUW, την οποία και περιμένω, κυρίως για να διευκρινισθεί το θέμα της συνοδείας. Το θέμα με τον CDY αφορά μόνο τον Τάκη και ελπίζω να λυθεί χωρίς να δοθεί επιπλέον δημοσιότητα.

- Και πάλι σύμφωνα με τα αναγραφόμενα, πως απαιτούν από ένα τακτικό μέλος, το οποίο θεωρείται σεβαστό και ενεργό στην ραδιοερασιτεχνική κοινότητα, να αποχωρήσει από τον χώρο της Ένωσης υπαινισσόμενοι διαγραφή, ενώ δεν είχε καμία συμμετοχή στο περιστατικό και από όσο γνωρίζω η διαγωγή και η συμπεριφορά του δεν είναι αντίθετη προς τους ευγενείς σκοπούς του Σωματείου. Μήπως τελικά αυτά που σχολιάζει ο Γιάννης ισχύουν;

- Αλήθεια πόσο επίκαιρο είναι το καταστατικό της Ένωσης και ποιες είναι οι αναχρονιστικές παράγραφοι που απαιτούν αναθεώρηση, ξεκινώντας πρώτα από αυτές που παραμελούνται συστηματικά (πχ συνοδεία μη μελών στα εντευκτήρια).

Και ο συλλογισμός θα συνεχισθεί... εν καιρώ.

73 de SV4PBH Μάνος

Γκιώνης είπε...

Ρε μάνο χίλια συγνώμη.
Οι καταταγγελίες που σου εχω κάνει ειναι σε SV1.Ρε συ στειλε μου 100€ να στις κάνω και σε SV4.
Καλορίζικος.

Γκιώνης

Ολο διεύθυνση αλλάζεις και υπάρχει θέμα. Μεινε λίγο σταθερός. Οπως μετακινήσαι ουτε να σε φτύσω δε μπορώ.Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο auw επισκεπτόταν την ΕΕΡ για να τα σκάσει για το hamfest παλαιότερα, ποιος τον συνόδευε; Ο ge δεν τον γνώριζε; ο her όταν είσπρατε τα χρήματα για το hamfest τον ρώτησε αν συνοδεύεται; ή τότε δεν ίσχυε ο ίδιος κανονισμός;

Γκιώνης είπε...

Υπάρχει ένα θέμα με το pH απο το σάλιο του Τακη.
Κατι λένε για διαπερατότητα.
Παντως για καλό και για κακό αρχίστε καμια προπόνηση σε κοντινό σας κολυμβητήριο.

Γκιώνης

ΥΓ Ρε Τακη να σου στειλω κατι γραμματόσημα να μου τα κολλήσεις?

Γκιώνης είπε...

Τα λένε πολύ ωραία.
Ζητω η Ελλάς.

http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/to-binteo_21.html

Η Ελλάδα ειμαστε όλοι εμείς.

Σας παρακαλώ το θεωρρώ σχετικό.

Η Ελλάδα βράζει.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ρεκόρ επισκεπτών, 308 είδα πριν ~40 λεπτά. Αποτελεσματικό το σάλιο!

Ανώνυμος είπε...

Μπαα. Δεν είναι μόνο το σάλιο. Είναι και το βίντεο στην προηγούμενη ανάρτηση. Χαμός στα ρηπήτερ για το βίντεο.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ?
ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα πράμα δεν κατάλαβα: ο Περραίας τι γύρευε στα γραφεία της ΕΕΡ; Πήγαινε για καβγά με την παρέα του 14285 και ο SV1CDY απλά βρέθηκε στο δρόμο του;

Ο SV1BJY έχει ένα άδικο. Ακόμα και αν το γραφείο της γραμματείας το ταμείο και το bureau είναι ανοιχτά για όποιον έχει δουλειά, το εντευκτήριο σωστά είναι κλειστό για τα μη μέλη. Όποιος έρχεται και δεν είναι μέλος είναι προσκεκλημένος κάποιου μέλους. Τελεία. Στο σημείο αυτό το καταστατικό είναι σωστό.

Σε τελευταία ανάλυση το εντευκτήριο είναι ιδιωτικός χώρος που τον πληρώνουν τα μέλη. Τον κάθε Περραία αν θέλουν τον δέχονται.

Ανώνυμος είπε...

H APLYTH AFASIA - KAI TA MYALA STA KAGKELA!

2Μδης είπε...

Καλημέρα. Θέλω να σχολιάσω ενα δυο σημεία από αυτά που γράφετε.

Ρεκόρ αναγνωσιμότητας κλπ. Την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα το ιστολόγιο την είχε όταν είχα βγάλει το θέμα των κεραιών πριν κάποια χρόνια. Όταν είχε πάει στη βουλή το νομοσχέδιο για να χρειαζόμαστε περιβαλλοντική μελέτη. Τότε στην ΕΕΡ αντιμετώπιζαν με χάχανα την ιστορία και όταν την δημοσίευσα τρέχανε και δεν φτάνανε. Μετά βεβαίως "... το ακούραστο ΔΣ είχε μια ακόμα επιτυχία για τα δίκαια των ραδιοερασιτεχνών κλπ..."

Στο αν χρειάζεται κάποιο μη μέλος συνοδεία κλπ (απαντώ στο αμέσως αποπάνω σχόλιο)
Και πως θα αποδεικνύεται ποιος συνοδεύει ποιον; Ας πούμε έρχεται ένας και πάει και χώνει δυο μπούφλες στον Αρπέα. Και μετά λέει εγώ συνοδεύομαι από το DC!
Τι θα γίνει τότε; Εμφύλιος;

Αφού εγώ ήμουν σε άλλο χώρο και είχα έρθει μόνος μου γιατί με ανακάτεψαν; Γιατί έκαναν ότι δεν γνώριζαν ποιος είναι και ρώταγαν εμένα; Πρώτη φορά έχει πάει ο Τάκης στα γραφεία της ΕΕΡ; Στην Αχιλλέως δεν είχε πάει επανειλημμένα; Στα χάμφεστ δεν ερχότανε τόσα χρόνια; Στα ταμεία της ΕΕΡ και στο Σωτήριο δεν πλήρωνε; Πως βγήκανε όλοι τώρα "παρθένες"

Απλά χρησιμοποίησαν την ένταση για να βρούν πάτημα εναντίον μου.

Ας βάλουν μια πινακίδα πάντως στην είσοδο, με την οποία να απαγορεύουν στα μη μέλη να εισέρχονται. Άλλωστε ένα μη μέλος δεν γνωρίζει το καταστατικό μας θα πρέπει να το ενημερώσουμε!
Να είναι μάλιστα και στα αγγλικά.

Στην ανάρτηση έκανα ένα σχόλιο "για τεκτονικές στοές" και φαίνεται κάποιοι το εξέλαβαν ότι απαξιώνω μια μερίδα συμπολιτών μας. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, εννοώ το "ερμητικά κλειστό χώρο" και σε καμία περίπτωση τις αναζητήσεις ή τον φιλοσοφικό προσανατολισμό του οποιουδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ποινικοποιούμε την παράδοση; Ο Τάκης θαύμασε τον CDY και συγχρόνως τον έφτυσε με τον παραδοσιακό τρόπο για να μην τον ματιάσει! Δηλαδή στη γιορτή του που θα πάει να του τραβήξει τα αφτιά και να του πει Χρόνια Πολλά, πάλι θα τον τραβάτε τον άνθρωπο;
Ήμαρτον.

Ανώνυμος είπε...

το εχω πει ξαναπεί και πάλι απο την αρχη. οι άνθρωποι είναι καφρό-παπαρό-μ@λ@κες και το βγάζουν καθημερινά αυτό. Δεν αξίζουν μήτε τα ωραία σας € , μήτε την τιμή του να είστε μέλη στον μαλ@κοσύλλογό τουσ. μαζευτήτε 10 άτομα σε ενα καφέ ,πείτε τα και τέλος. Οι άνθρωποι είναι ούγκ και για αυτό θα μείνουν μόνοι τους.-

Ανώνυμος είπε...

και μετα μου λες ρε γιαννη να ερχομαι στην Ενωση ...οποτε πηγαινω να πληρωσω την συνδρομη με βλεπεις μου λες οτι χαθηκα ,και καθε φορα μου λες να ερχομαι στην ενωση ...τι να ερθω να κανω ? να βλεπω τα χαλια τους ?

Ανώνυμος είπε...

Το άδειασμα κατάλαβε ο άλλος.

Το ρεζίλι με τις ροχάλες (που άργησαν αλλά ήρθαν) δεν το είδε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ανόητοι μαλάκες,πήγατε στην Ε.Ε.Ρ. να βγάλετε τα μάτια σας;Έχετε ρε αξιοπρέπεια,τσίπα,μυαλό;Ο βλάκας πάντα παρασύρει εκεί πού νομίζει τον άλλον.Ο άλλος όμως μήπως ήταν και αυτός βλάκας;Πολύ πιθανόν.Άλλη. φορά γελοίοι,να παίρνετε ντουφέκια απολίτιστοι!Αίσχος για ραδ/χνες!Ντροπή και στούς δύο.

Ανώνυμος είπε...

Αλητεραδες που εχετε και λογο για την Ενωση.
Εισαστε χειροτεεροι και απο την αλητοπαρεα του 439,000

Ανώνυμος είπε...

"Απλά χρησιμοποίησαν την ένταση για να βρούν πάτημα εναντίον μου."

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι'αυτό. Κρίμα τα καλά λόγια που έγραψες για τον GE τις προάλλες - η αφοσίωση στην κλίκα είναι ισχυρότερη.

Ανώνυμος είπε...

σταματήστε όλοι σας κάνετε ζημιά στους ραδιοερασιτέχνες

Γκιώνης είπε...

Το λινκ με το βιδεο χαθηκε και το ανεβάζω ξανά. Κατι εγινε με το Γιουζερ.

http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1107.html

Αγγελία:

Ζητείται συνάδελφος μέλος της ΕΕΡ να με συνοδεύσει στα εντευκτήρια.
Πήρα πάρα πολλούς τηλέφωνο αλλά δε βρήκα κάποιον διαθέσιμο.

Ερώτηση.
Μα γίνεται να πάω στα εντευκτήρια με νιτσεράδα?

Με ομπρέλα δε γίνεται?

Γκιώνης.

Γκιώνης είπε...

Πότε αρχίζουν τα μαθήματα Scuba Diving?
Πολλοί συνάδελφοι εχουν δειξει ενδιαφέρον.

Παρατήρηση.

Ρε SV1GSU Αφού δεν ήσουν παρρόν πως γίνεται στο εγκριτο μπλογκ σου να μεταφέρεις διαλόγους? Κάποιος ρουφιάνος στους είπε επι λέξη. Μαλλον.

Καποτε με φωνάζατε γιατι πετάω τον Ανάπηρο απο το μπαλκόνι........

Αλλά ειλικρινά μετάνοιωσα.Δεν ασχολήθηκα ξανά με τον ανάπηρο. Όμως βλέπω πολλούς ανάπηρους να τον υπερασπίζονται.

Κρίμα και λυπάμαι πραγματικά.
Όμως θεωρρώ ότι δεν ειναι δυνατόν η ΕΕΡ και το ΔΣ αυτής να ασχολούνται με τις μικροπολιτικές διαφορές και την ανοησία των μελών αυτής και όσα αυτοί εκφράζουν μεσα απο τα μπλογκ τους. Ειναι άδικο.

Ρε Τακη γιατι φτύνεις ανάπηρους?

Αναπηρο των είχαν πει κάποτε οι εκλεκτοι SV1EML και SV1GSU όταν πήγε να φαει μάπες στο ΣΕΡ. Και τον λυπήθηκα το Αναπηρο.

Κριμα που ασχολούμαστε με ανάπηρους.

Γκιώνης

ΥΓ Σε κάθε DX πέφτει τι είναι?


Ανώνυμος είπε...

Ανάπηρος=?
Κανίβαλος=?

Ανώνυμος είπε...

"Απλά χρησιμοποίησαν την ένταση για να βρούν πάτημα εναντίον μου."

Έχεις σκεφτεί Γιάννη το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησε το όνομα σου ο Περρέας, για να μπορέσει να μπει μέσα στην αίθουσα και να προβεί στις προμελετημένες αχρειότητες του...?

Δεν σε ψύλλιασε καθόλου το γεγονός ότι ο FWV ήλθε κατευθείαν σε σένα, όταν άρχισε ο καυγάς...?
Ποιός του είπε το όνομα σου, άραγε...?

Γκιώνης είπε...

Καλά αμα πώ εγω το όνομα του Γιαννη να δούμε τι θα γίνει.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Το θέμα ειναι οτι κάποιος εφτησε κάποιον ή το γεγονός οτι τον έφτυσε σε κλειστό χώρο απάνεμο?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/tragodia-sti-rodo-822488

Μα ο Ταξιαρχης δάκρυσε. Πνιγηκαν απ το κλάμα του?

Συμπαράσταση στην SV5 περιοχή.

Ρε Τακη σταματα να φτύνεις.

Γκιώνης

Ο Σταθης θα ακουστεί maritime.
ΜιΧΑλη κοίτα μη τον ακούσεις.

sv1Ανώνυμος είπε...

Βρε, να σοβαρευτούμε λιγάκι!
Έχουμε χάσει το μέτρο.

Κάποιος έχασε τον έλεγχο και έφτυσε.
Και δεν ξέρουμε καν το λόγο που έχασε τον έλεγχο (τουλάχιστον, εγώ δεν τον ξέρω, δεν είμαι μες τα πράγματα, δε γνωρίζω ανθρώπους και γεγονότα). Έχουμε αποβλακωθεί ΤΕΛΕΙΩΣ???? Έχουμε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει έξω ή μόνο παίζουμε με κουμπάκια και με φωτάκια και με μηχανηματάκια και με contest-άκια? Βγαίνετε καθόλου από το σπίτι να τριγυρίσετε, να δείτε τι βιαιότητα και τι πείνα-εξαθλίωση υπάρχει; Ξέρετε πόσες φορές έχω δει να σέρνουν γυναίκες από τα μαλλιά ή να τις κλωτσούν στο πρόσωπο; Και όχι τώρα με την κρίση. 15 χρόνια πριν. Ξέρετε τι βίαιη συμπεριφορά παρουσιάζουν μαθητές 5ης ή 6ης Δημοτικού; Ξέρετε τι συμπεριφορά παρουσιάζουν off-camera βουλευτές και καθηγητές ΑΕΙ; Έχετε πάρει χαμπάρι πόσους δεκάδες χιλιάδες σκληρούς εγκληματίες έχουμε στη χώρα μας; Μάλλον ζείτε έξω από τον κόσμο, σε εικονική πραγματικότητα. Έφτυσε λέει. Ενδεχομένως να ήταν και λίγο! Μπας και είστε λοβοτομημένοι; Δεν πάτε καλά. Δεν ξέρουμε το ιστορικό (τουλάχιστον εγώ). Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε. Όλοι εμφανίζεστε politically correct και διυλίζετε τον κώνωπα. (1) Και στο κάτω κάτω ότι έγινε, έγινε σε κλειστό χώρο, ελεγχόμενο, οιονεί ιδιωτικό. Δεν έγινε σε δημόσιο χώρο όπως είναι εδώ ή όπως στα ραδιοκύματα όπου κάποιες φορές ντρέπεσαι για ότι ακούγεται και κατεβάζεις το volume μην ακούσει άλλος και γίνεις ρεζίλι.

ΥΓ: Δε γνωρίζω κανέναν από τους 2 εμπλεκόμενους, πάντως με κείμενα ή με λινκ που βρήκα και στων 2 τα μπλογκ πέρασα όμορφες στιγμές.

Λοιπόν, άντε καληνύχτα.


(1) από http://el.wiktionary.org/wiki/
διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον
επιμένω σε ένα ασήμαντο ζήτημα και το αναλύω με σχολαστικότητα και αγνοώ αυτό που είναι πράγματι σημαντικό

Ανώνυμος είπε...

Ρε sv1ανώνυμε, εκτός από τη ρουφιανιά τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι η ζωώδης και παραβατική συμπεριφορά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτούμε φυσιολογικά...?
Δεν ξέρω τι βιώματα έχεις εσύ, αλλά εγώ (όπως και οι περισσότεροι από εμάς νομίζω), τέτοιες συμπεριφορές και περιστατικά που περιγράφεις, έχουμε συναντήσει μόνο σε προαγωγούς, ναρκομανείς, μέθυσους και γενικά ανθρώπους του υποκόσμου και της νύχτας...
Ή σε ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά προβλήματα, που αναγκαστικά τα μεταφέρουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον και κατά συνέπεια στα παιδιά τους...
Εξ' ου και οι συμπεριφορές που περιγράφεις, από παιδιά του δημοτικού...
Δεν είναι λοιπόν θέμα της "politically correct" συμπεριφοράς και αντίληψης, αλλά της αξιοπρεπούς και ευνομούμενης συμπεριφοράς όπως αυτή καθορίζεται σε μία πολιτισμένη και ευνομούμενη κοινωνία ανθρώπων...
Ειδάλλως, αν ο καθένας αγόταν και φερόταν όπως ήθελε - είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά - εφαρμόζοντας τους νόμους της ζούγκλας, θα είχαμε φάει ο ένας τον άλλον...

sv1Ανώνυμος είπε...

Με παρεξήγησες. Συμφωνώ πλήρως με όσα γράφεις.

Όμως, όλοι μας καμιά φορά χάνουμε τον έλεγχο. Και δεν αναφέρομε μόνο για τα χρόνια μετά το 2008 με τις συγκλονιστικές αλλαγές στη ζωή πολλών γύρω μας. Ας μην βιαζόμαστε να είμαστε αυστηροί με τη συμπεριφορά κάποιου. Ξέρεις πόσοι χάνουν εύκολα τον έλεγχο λόγω μιας μικρής διαταραχής στο σάκχαρο ή ενός όγκου μεγέθους κεφαλιού καρφίτσας στο θυρεοειδή ή στα επινεφρίδια;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα επινεφρίδια με προβλημάτισε....

Καλημέρα.

Σημείωση. Άσχετα με το ότι δεν συμφωνώ με την επιθετική πράξη του ενός, ξέρω οτι πολλοί τον είχαν φορτώσει με αυτά που έγραφαν εναντίον του. Απο κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου. Το καλό είναι ότι ο άλλος μαζεύτηκε και δεν γράφει τώρα για τους γονείς του εξ Αγγλίας συναδέλφου.
Καλημέρα και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ανάπηρος=?
Κανίβαλος=?

Νομίζω ότι κάποιοι από την κλίκα Διμετρήδη-Γκιώνη αποκαλούν συνεχώς Ανάπηρο τον SV1CDY, για άγνωστους λόγους. Νομίζω ότι τον ίδιο αποκαλούν και Σίντυ από το διακριτικό του.

Πριν από πολλά χρόνια έλεγαν "Radio Canibal" τον SV1RC από το διακριτικό του και την λαιμαργία του. Ίσως αναβίωσε το παρατσούκλι.



Ανώνυμος είπε...

Ο Κανίβαλος που λέγαμε...

https://www.youtube.com/watch?v=s40hOC0j03g

Ανώνυμος είπε...

Και ο ανάπηρος...

https://www.youtube.com/watch?v=GVM2FBNKc-c

13 Bitedwr είπε...

"Θεωρώ υπεύθυνα όλα τα μέλη του ΔΣ που ήταν παρόντα και προσπάθησαν να με εμπλέξουν και μαζί με αυτούς τον Τάκη FWV. Θεωρώ επίσης ότι το έκαναν σαν αντίδραση στην κριτική που τους κάνω και πως με την σιωπή τους εγκρίνουν την προτροπή του SV1GE να φύγω από την ΕΕΡ."

Άντε ρε! Δεν το πιστεύω. Γίνονται τέτοια πράγματα στην Εθνική μας Ένωση, Μέλος της IARU?

Γουστάρω συσπείρωση πάντως: RC, FWV, GE, όλοι οι διπρόσωποι παρατρεχάμενοι του συστήματος.

Γκιώνης είπε...

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ανάπηρο το συγκεκριμένο συνάδελφο το αποκάλεσαν και τον ονομάτισαν οι SV1EML και SV1GSU όταν εγώ αδικαιολόγητα (Συγνώμη Γιώργο) προσπάθησα να ασκήσω βία επάνω του για τους ίδιους ή παρόμιους λόγους για τους οποιους ο Τακης τον έφτυσε. Δε γνωρίζω εγω πραγματικά αν το συγκεκριμένο άτομο είναι ανάπηρο ή αν φέρει κάποιας μορφής αναπηρίας.
Αλλά αφού το πιστοποιούν έγκριτοι συνάδελφοι δεν έχω λόγο να το αμφισβητησω, το αποδέχομαι και ζητάω συγνώμη.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ε όχι κι έτσι ρε φίλε...
Δεν υπάρχει ποιό αντιερωτική φάτσα από του Γκιώνη και δεν νομίζω να ερεθιζόταν κάποιος σε τέτοιο σημείο βλέποντάς τον, ώστε να του χάριζε μία εκσπερμάτωση και μάλιστα κατάφατσα...

Το μόνο που χρειάζεται ο Γκιώνης είναι ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό, γιατί αν ο άλλος που κατηγορεί είναι ανάπηρος στο σώμα, ο ίδιος είναι ανάπηρος στο μυαλό...
Και πιστεύω πια ότι τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι...

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφοι - ηρεμία και αυτοσυγκράτηση !!!
Να κατι καλο:
http://www.grc.gr/ham-bazaar-5.html

Γκιώνης είπε...

Πάλι σε κλειστό χώρο θα βρεθείτε?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Costas SV1XV είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Και να ήταν μόνο τα 4-5 τελευταία... Εδώ πολλές απαντήσεις και άλλων θεμάτων έχουν ξεφύγει δεοντολογικά. Φαίνεται η ανοχή να είναι υψηλή.

Ανώνυμος είπε...

γιατί σας ΄"σόκαρε" κάτι ;..... ααα ο φάκελος μήπως.
τέτοια νούμερα είστε στό μπακάλικο της εερ και τέτοια θα έχετε.

Ανώνυμος είπε...

Το "άδειασμα" της χρονιάς;;;;

Για να μη πω η φάπα της δεκαετίας:
--Φωνή: "Πως τολμάς και μπαίνεις εδώ; Είσαι μέλος;
--Ρουφιάνος: "Με... συνοδεύει ο Γιάννης εδώ."
--Φωνή: ".... Γιάννη, είναι μαζί σου αυτός; Συνοδεύεται από σένα στα εντευκτήρια;"
--Γιάννης: "Όχι όχι, μόνος μου ήρθα!!"

Αααα χαχαχαχαχα!!!
Ακόμα γελάω!

Ανώνυμος είπε...

Όπως σας έχω πει και έχετε διαβάσει αλλού, εγώ έκανα την καταγγελία στον SV1AMA(και όχι μόνο), ΕΠΩΝΥΜΑ!
Ήταν λογική και αναμενόμενη αντίδραση μετά τα όλα όσα είχε και έχει πει και λέει για μένα, αυτός και η παρέα του, στην συχνότητα των 14.285MHz και σε Παγκόσμια μετάδοση.
Σε ανύποπτο χρόνο και δει στις 09/08/10 έγραφα με σκληρά λόγια: POLH KALH ANTIDRASH MPRABO SOY---AN ERXOTAN PALI OI GERMANOI 8A EBAZES THN KOYKOYLA..............

Ανώνυμος είπε...

MAALON DEN SAS EXEI EPHREASEI H KRISH KI OLA TA ALLA PROBLHMATA POY EXOYME KI ASXOLEISTAI ME KATINIES.....ki PAPARI.E.S .....73s

takis perreas είπε...

Πες μου βρε Γκιώνη, εσύ που είσαι κομμουνιστής και ξέρεις από κουκούλες!
Επώνυμος - κουκουλοφόρος υπάρχει;
Ακόμα κι αν κάποιο ανώνυμο(!) τυχαίνει να τον λένε αγράμματο, μπορεί να διορθώνει τα ορθογραφικά του λάθη μ' έναν διορθωτή κειμένου.
Η μικρόνοια και η εμπάθεια, ξέρεις πως διορθώνονται;
Με γκουλάγκ ή με ροχάλες και κουδούνια;!
Πες μου σε παρακαλώ γιατί βασανίζομαι μέχρις σημείου να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας με Φρέντο καπουτσίνο γλυκό με κανέλα!!!

2Μδης είπε...

Βλέπω τα σαββατοκύριακα δεν κάνετε παύση...

Δυστυχώς ήμουν off-line και κάποια τα είδα καθυστερημένα...

Πολλή βροχή...!

Ανώνυμος είπε...

SV3AUW, FILE OYTE KAN SE GNORIZO,ALLA NA PAS NA TON DOSEIS ETSI STEGNA TON ALLON {POY OYTE KI AYTON GNORIZO}EEEEEE MILAME EINAI MEGALH MALAK.A, TA PROBLHMATAKIA POY EXETE MPOREITE NA TA LYSETE ME ALLON TROPO.OLO AYTO MOY 8YMISE KATI 2MHDH
{EDO O KOSMOS KAIGETAI KAI H POYT.NA LOYZETAI}. KALH BDOMADA S OLOYS 73s.

Γκιώνης είπε...

Τακη και εσυ εκανες το ιδιο λάθος με εμένα. Εδωσες αξία στο μαλάκα. Οπως δε, λένε οι φίλοι του είναι και 1/2 μαλάκας.
Το θεμα είναι οτι δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις για άτομα και συνεργασίες. Συμφωνώ οτι στα ΕΝΤΕΥΚΤΉΡΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΌΜΑΣΤΕ. Τώρα με την ανεργία θα βρούμε πολλούς συνοδούς. Τεχνικό θέμα: Τα μελη που σε συνοδεύουν να είναι οικονομικά ενήμερα.
Απ οτι γνωρίζω ήδη δημιουργήθηκε επιτροπή συνοδείας για τυχαίους ελέγχους.
Α ρε Τακη εχεις δει κανενα μαλάκα να βάζει μυαλό. Μια ζωή μαλάκας θα είναι και κρίμα που καμαρώνουν οτι ειναι και μέλη της ΕΕΡ. Καλά το ΔΣ δε ντρέπεται για τα μέλη που έχει?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Για τα γεγονότα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2014 που έγιναν έξω από τα γραφεία της ΕΕΡ δεν θα αναφερθεί κανείς ?

2Μδης είπε...

ΠΟΙΑ??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ???