Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΕΡεστρόϊκα!

Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αναρτήσεις μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών, που έχουν σχέση με την κριτική στο ΔΣ της ένωσης... Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για να υποδείξω που έχει γραφτεί το ένα ή το άλλο, οπότε τα βάζω εδώ συγκεντρωμένα...Ψάχτε!









οι Αδιάβροχοι...

Εσύ τίνος είσαι???

Γκάλοπ (όπως το λένε στο χωριό μου)

Το ανανεωμένο ΔΣ!




...Ρε συ... Τώρα που τα βλέπω μαζεμένα το παρατήρησα... Τους τα έχω χώσει για τα καλά...!

6 σχόλια:

Καλά τα λες είπε...

Και αυτό σχετικό είναι:

Για την υλοποίηση του όλου πειράματος απαιτείται μια συντονισμένη προεργασία περίπου δυόμισι ετών για να υπάρξει μια συνομιλία 10 λεπτών. «Είναι μια επίπονη διαδικασία. Αφού γίνει η αίτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαστήματος και αποσταλεί στη NASA, πρέπει να περιμένουμε την έγκριση του διαστημικού οργανισμού» δηλώνει στο «Βήμα» η κυρία Αθηνά Δαφνομήλη, υπεύθυνη του προγράμματος ARISS. «Είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, μόνο 2.000 παιδιά παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με το Διάστημα».

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=499012

Έλεος με τα κομματόσκυλα της τοπικής αυτοδιοίκησης είπε...

Πολύ καλά τα λες κι εσύ. Όλες οι αιτήσεις πηγαίνουν μέσω ARISS σε ESA και NASA (ξέχασε την ARISS η κα Δαφνομήλη μιας και δεν είχε καμία σχέση με αυτήν την διαδικασία) κι επίσης, όλα τα αντίστοιχα "εγχειρήματα" που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ακολουθούν την ίδια και απαραλλαχτη οδό με αυτήν του "εγχειρήματος" του Περιστερίου.

Το οποίο Περιστέρι απετυχε ΔΙΣ (x2) να επικοινωνήσει με τον ISS ενω και μόνο μέσω τηλεφώνου με Ιταλία "κατάφερε" να επικοινωνήσει. Κι έτσι το εγχείρημα παρά την διπλή αποτυχία του, βαφτίστηκε επιτυχημένο.
Ξεχνιέται εκείνο το καρέ με τον HER ζωσμένο με τα τηλεφωνικά ακουστικά, τα μικρόφωνα της καμέρας και του πομποδέκτη? Αξέχαστες ομορφιές

Costas SV1XV είπε...

Δεν το πιστεύω! Από τότε με το Amprnet (TCP/IP packet radio) η διοίκηση της ΕΕΡ, ο SV1IW αυτοπροσώπως, ο SV1GH (SK) και μερικοί άλλοι μεγαλόσχημοι δήλωναν με παρρησία ότι η χρήση μη ραδιοερασιτεχνικών δικτύων για forwarding είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από τους γνήσιους ραδιοερασιτέχνες. Υπήρξαν και κινήσεις (ή απειλές) που ζητούσαν και νομικές ρυθμίσεθς για απαγόρευση τέτοιων πρακτικών.

Μετά βέβαια μας προέκυψε το Echolink, το D-STAR και άλλα καλούδια, αλλά έκαναν την καρδιά τους πέτρα και τα υιοθέτησαν. είτε γιατί έτσι τους βόλευε, είτε επειδή τα προωθούσαν διάφοροι παρατρεχάμενοι.

Έτσι, για να μην ξεχνάμε την ιστορία μας, μέρες εκλογών που'ναι.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Να δεις τι πέτρα έκαναν την καρδιά τους κάποιοι (όχι απαραίτητα όλοι του δσ) το σεπτέμβρη 2011

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι εννοείς την κατάργηση της εξέτασης σε Morse. Αυτό όμως ήταν σίγουρο ότι θα συνέβαινε, όπως είχε ήδη συμβεί και σε όλες τις δυτικές χώρες.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το σίγουρο και άλλο τι προσπαθούσαν κάποιοι