Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Και από μεθαύριο face control...

Καλή εβδομάδα σε όλους.
Επειδή σε πολύ κόσμο που με γνωρίζει και ενδιαφέρεται κατά καιρούς για τον ραδιοερασιτεχνισμό, συνιστούσα να επισκέπτονται τα γραφεία της ΕΕΡ για παραπάνω ενημέρωση επί του θέματος. Και επειδή τα τελευταία γεγονότα απέδειξαν ότι αυτό στην ουσία είναι παράτυπο βάση καταστατικού για τα μη μέλη, θέλω να τους ενημερώσω ότι έγινε εκ παραδρομής. 
Στην πραγματικότητα η είσοδος στα γραφεία της ΕΕΡ για τα μη μέλη -ακόμα και αν είναι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Για την είσοδο ενός μη μέλους στην ΕΕΡ πρέπει να ισχύουν τα οριζόμενα υπό των άρθρων Ε9 και Ε9.1 του Ειδικού Κανονισμού.

Αυτό για αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως. 
(Πίστευα -λανθασμένα- ότι τέτοια αναχρονιστικά άρθρα έχουν ρίζες σε μαύρες μεταεμφυλιακές περιόδους και παραμένουν στο καταστατικό λόγω αδυναμίας άμεσης αναθεώρησης τους. Ωστόσο, τρία μέλη του παρόντος ΔΣ με βεβαίωσαν ότι σαφώς και ισχύουν, μάλιστα όποιος τυχόν γνωρίζει έστω μη μέλος που έχει εισέλθει στα γραφεία φέρει βαρυτάτη ευθύνη!)

64 σχόλια:

takis perreas είπε...

...βαρυτάτη ευθύνη;!

Δηλαδή, η τιμωρία του θα είναι κρέμασμα-τράβηγμα και τεταρτισμός;

Βρε για κοίτα που τα άσυλα θα βρίσκουν άσυλο στα γραφεία της ΕΕΡ!

Wee Haa!!!

Ανώνυμος είπε...

και ποιά είναι αυτά τα 2 άρθρα " ακροτηριασμός των όρχεων και ράψιμο του στόματος ???"

Ανώνυμος είπε...

Ο Ειδικός Κανονισμός είναι εμπιστευτικός και διανέμεται μόνο στα μέλη από το παρακάτω link:

http://www.raag.org/LH2Uploads/ItemsContent/25/KATASTATIKO_12.pdf

SV4PBH Manos είπε...

Οπότε από Τετάρτη για να μπούμε στο εντευκτήριο της Ένωσης θα πρέπει να έχουμε την ταυτότητά μας και την ραδιοερασιτεχνική άδεια (κατά προτίμηση τα κρατάμε με τα δόντια για να έχουμε ελεύθερα χέρια για υπογραφές, χειραψίες). Κάποιος από το Δ.Σ. θα είναι στην είσοδο και θα σημειώνει παρουσίες στην αλφαβητική κατάσταση των ταμιακά ενήμερων μελών και εάν συνοδεύουν κάποιο μη μέλος. Σε περίπτωση συνοδείας θα συμπληρώνεται ειδικό έντυπο και πλήρη στοιχεία του προσκεκλημένου και θα τηρείται σε ειδικό αρχείο επισκεπτών, μαζί με υπεύθυνη δήλωση του μέλους που συνοδεύει. Για την διατήρηση της εύρυθμης τάξης και της ασφάλειας του χώρου μέλη των ΟΕΑ θα λειτουργούν ως ομάδα περιφρούρησης και καταστολής.

Τα παραπάνω αποτελούν φανταστικό σενάριο. Αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε οφείλουμε να δράσουμε άμεσα, απαιτώντας την αλλαγή του καταστατικού με αλλαγή αυτής της αναχρονιστικής παραγράφου.

Ανώνυμος είπε...

και τις QSL κάρτες τα μή μέλη της ΕΕΡ (άλλα γραμμένοι στο Bureau) πώς τις παίρνουν? Τους τις πετάνε από το παράθυρο?

Ανώνυμος είπε...

Το bureau και το γραφείο της Νατάσας δεν είναι μέρος των εντευκτηρίων, είναι ανοικτά σε μη μέλη εφόσον έχουν λόγο παρουσίας.

Τα εντευκτήρια αρχίζουν αριστερά από την γραμμή είσοδος - μπαλκονόπορτα.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και open day για τον drele με τη συνεργασία της ΕΕΡ

Φήμες λένε ότι θα έχει τζάμπα φαΐ και πιοτί. Το βγάλαμε το Κυριακάτικο τραπέζι στις 8 Δεκέμβρη.

http://www.drele.com/catalogp/images/20-years-COVER.jpg

http://sv1cdy.blogspot.gr/2013/11/20-dr-electronics.html

Ανώνυμος είπε...

"Τα εντευκτήρια αρχίζουν αριστερά από την γραμμή είσοδος - μπαλκονόπορτα"

Να βάλουν ναρκοπέδιο στη μέση. Και αγκαθωτό.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι τα εντευκτήρια αρχίζουν ΔΕΞΙΑ από την γραμμή είσοδος - μπαλκονόπορτα. (?)

Ανώνυμος είπε...

Όπως κοιτάμε από την είσοδο? Ή όπως κοιτάμε από την μπαλκονόπορτα?
Τι μπέρδεμα και αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσουμε! Πόσοι λένε δεξιά?

Ανώνυμος είπε...



Α-Κ-Ρ-Α Δ-Ε-Ξ-Ι-Α

Ανώνυμος είπε...

...........................................................................................................................................................................................................................................................ΔΕΞΙΑ

17 nailJe είπε...

"Όπως κοιτάμε από την είσοδο? Ή όπως κοιτάμε από την μπαλκονόπορτα?"

Δεξιά για όποιον παρείσακτο θέλει να μπεί.

Αριστερά για όποιο ταμειακώς εντάξει μέλος είναι ήδη μέσα και κοιτάζει προς την πόρτα, π.χ. οι φουσκωτοί των ΟΕΑ/ΕΚΕΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

οκ, αλλά αν διψάσεις ρε παιδί μου την ώρα που παίρνεις τι κάρτες σου και δεν είσαι μέλος, τι κάνεις? Να μην πας να πάρεις λίγο νερό από τα εντευκτήρια? Έχει περίπτερο κοντά?

Ταμτάκος 6710 kHz είπε...

Στην περίπτωση αυτή θα ζητήσεις από τον υπεύθυνο του BURO ή τον φουσκωτό της ΕΚΕΑΝ να σε συνοδεύσει μέχρι τον ψύκτη.

Ταμτάκος 6710 kHz είπε...

Στην περίπτωση αυτή θα ζητήσεις από τον υπεύθυνο του BURO ή τον φουσκωτό της ΕΚΕΑΝ να σε συνοδεύσει μέχρι τον ψύκτη.

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Όπως βγαίνουμε δεξιά έχει ένα γραφείο κηδειών.
Εκεί νομίζω δεν χρειάζεται να είσαι μέλος.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, κοιτάξτε λίγο να σοβαρευτείτε και αφήστε κατά μέρος τις μαλακίες και την προβοκάτσια...
Εγώ ο ίδιος έχω πάει πολλές φορές στα γραφεία της ΕΕΡ και από τη εποχή που ακόμα δεν ήμουν ρ/ε και μέχρι και σήμερα - και δεν είμαι καν μέλος...
Ποτέ δεν με ρώτησαν αν συνοδεύομαι και κανείς δεν απαίτησε να φύγω από εκεί...

Η ενεργοποίηση του κανονισμού έγινε για να αποφευχθούν στο μέλλον, σκόπιμες και προμελετημένες αχρειότητες τύπου Περρέα...
Ο οποίος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα τολμούσε να φερθεί έτσι εντός του SARC του οποίου είναι μέλος, ούτε να γράφει σε οξύ και προσβλητικό ύφος τα περίφημα editorial του κατά του ΔΣ και του προέδρου του...
Αλλά επειδή όταν οι Αγγλοτραφείς έρχονται στην Ελλάδα, βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό, νόμιζε ο Περρέας ότι μπήκε σε χαμαιτυπείο κι ότι θα μπορούσε να συμπεριφερθεί αναλόγως...
Είναι δε πολύ τυχερός που δεν τον πέταξαν με τις κλωτσιές έξω και που δεν του έκανε μήνυση ο CDY για εξύβριση και προπηλακισμό, γιατί με τόσους μάρτυρες κατηγορίας και πρόστιμο θα είχε πληρώσει και την άδεια θα του είχαν αφαιρέσει προσωρινά για αντιδεοντολογική συμπεριφορά...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα συναδελφοι
ολοι ξερουμε τι γινοταν καποτε στην εεερ συγνωμη στην εερ ηθελα να πω.
Υπαρχει και ενα αλλο αρθρο παγιδα στο καταστατικο .Αυτο που οριζει οτι οποιος δεν εχει πληρωσει συνδρομη μεχρι την ημερομηνια της ΓΣ (τους δυο πρωτους μηνες του ετους δηλαδη)δεν εχει δικαιωμα συμετοχης σε αυτην.Δηλαδη εγω που δεν εχω τωρα να δοσω 50 ευρο τι και αν εξαγορασα την ψηφο (αλλο παλι αυτο) με ενα ολοκληρο δεκαρικο τι θα κανω;Μαλον θα παω για καφε

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΝ λεω εγω τωρα ετσι για πλακα δηλαδη δεν πληρωσουμε πως θα πληρωθη η ΣΤΕΓΗ;Θα κανουν χρηση του αρθρου για τις διαγραφες;Και τοτε ποιος θα πληρωνει τα γραμματια;Ο Σπυρος και η νταλικα ή ο Βασιλης και οι ασπροι λασπωτηρες;

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι περίεργος να μάθω πως πάνε τα έσοδα το 2013 - υπομονή μέχρι την τακτική γενική συνέλευση.

Γκιώνης είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ.
Οι συνάδελφοι πρέπει να συνοδεύονται απο μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει οικονομικές εκρεμότητες.
Σε αντίθετη περίπτωση θα καλούνται να πληρώσουν τη συνδρομή του συνοδού.

Γκιώνης

Υγ Ειναι γεγονός οτι σε κάθε χώρο και καθε γραφείο και κάθε εντευκτήριο ειμαστε φιλοξενούμενοι. Με βάση τους κανόνες της φιλοξενίας πρέπει να δειχνουμε τον αντίστοιχο σεβασμό. Επίσης είναι χώρος ιδιωτικού δικαίου και ορθά διέπεται απο κανονισμούς. Τελος θα ήθελα να Ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον SV1CDY που γινεται αφορμή για έναν ποιοτικό διαλογο σε θεματα για τα οποία πραγματικά δε γνώριζε.

Unknown είπε...

ΘΕΜΑ: Ίδρυση νέας ΕΕΡ

Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει τις δραστηριότητες της ΕΕΡ, τα κόστη, το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό, τα έσοδα.
Πολύ-πολύ ενδεικτικά δηλώνοντας εκ των προτέρων άγνοια:

1. Ακίνητο
Ακίνητα για στέγαση της νέας ΕΕΡ υπάρχουν άφθονα. Αρκετοί από όσους διαφωνούν με τα πεπραγμένα της ΕΕΡ, παραχωρούν για 10..20 έτη κάποιο ακίνητο, που τώρα το έχουν κλειστό.

2. SVνέα
Σε μορφή PDF.

3. Ασφαλιστική κάλυψη μελών
Δεν φαίνεται να είναι δύσκολο.

4. QSL bureau
Νομίζω υπάρχουν ξεφτέρια να το στελεχώσουν.
Αναφέρθηκε από τον 25 Νοεμβρίου 2013 - 4:53 μ.μ. ότι "παίρνεις τι κάρτες σου και δεν είσαι μέλος"
Στο http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=9&LANG=GR βρήκα το εξής: "1. Το Γραφείο QSL της Ένωσης διακινεί κάρτες που προέρχονται από ή/και απευθύνονται προς μέλη της Ένωσης, που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού."
Ερώτηση: Είναι συμβατά αυτά;

5. Αναμεταδότες
???

6. Συνδρομή
0€ κόστος εγγραφής, 25..40€ κόστος τακτικού μέλους.

7. Όρος νέου καταστατικού
Όχι περισσότερα από 1 μέλη της οικογένειας στο ΔΣ. Όχι περισσότερες από 2 συνεχόμενες διετίες στην ίδια θέση. Όχι περισσότερες από 3 διετίες σε συγκεκριμένη θέση. Όχι περισσότερες από 4 διετίες (συνολικά, στη ζωή κάποιου) στο ΔΣ (σε οποιαδήποτε θέση). Παρομοίως, (ίσως με τις διετίες αυξημένες κατά μία) για τις επιτροπές.

Σχολιάστε, διορθώστε, συμπληρώστε

ΥΓ: Εννοείται, ΔΕΝ ξαναπληρώνουμε συνδρομή στην (παλαιά) ΕΕΡ (εκτός και εάν γίνουν αλλαγές).

Γκιώνης είπε...

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα συζήτησης.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Το θέμα μας δεν ειναι να καταργήσουμε το θεσμό της οικογένειας αλλα να κάνουμε αυτό το θεσμό πιο λειτουργικό, δραστηριο και αποτελεσματικό με βαση τα δεδομένα της συγχρονης κοινωνίας, σε συνδοιασμό με τις αρχές απο τις οποίες αυτός διέπεται απο τα βαθη των ετών.
Καθε οικογένεια έχει και ένα τουλάχιστον μαλάκα. Τι να κάνουμε. Δε θα χαλάσει η οικογένεια για το πέμπτο το παιδί που βγήκε λάθος. Ολοι μαζί σαν οικογένεια θα διορθώσουμε τα λάθη. Αν έχετε στομάχι καθιστε να κάνετε διάλογο. Τα οφίτσια τελειώσανε. Αν ο πατέρας ειναι αλκκολικός θα προσπαθήσουμε να τον συναιτίσουμε. Δε θα γίνουμε όλοι αλκοολικοί.
Παράδειγμα που βρήκα εεεεε?


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Εχουμε και ενα μπλογκ που ο ένας συγχαίρει τον άλλον και όλοι μαζι το μπλογκερ που συγχαίρονται που ειναι ευτυχισμένοι και δραστηριοι το μέγιστο 3.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι εαν δεν υπηρχε το berau και οι qsl καρτες ελαχιστοι θα ηταν μελη και ακομη λιγοτεροι θα πηγαιναν στα εντευκτηρια .Οι καλες παρεες εχουν καθορισμενους τοπους συναντησεων καθε Τεταρτη.
Γιαννη νομιζω οτι πρεπει να παμε παλι για μανιταρια στα Λιοσια Περιμενω απαντηση

Γκιώνης είπε...

Θα σου φέρω μανιτάρια απο την Ολλανδία και θα περάσεις μια χαρά στην Ενωση.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Μου κάνει εντύπωση ρε Μήτσε που το τρίο-στούτζες δεν έγραψε σχόλιο εδώ.
Έγραψαν και γράφουν τόσοι "ανώνυμοι" χρησιμοποιώντας την φρασεολογία τους αλλά οι ίδιοι χαρακτηριστικά απόντες.
Λες να φταίει το ότι ο blogger δίνει Ip διευθύνσεις κι εγώ μοιράζω ξεφτυλίσματα και ροχάλες;

Προσφέρω ομπρέλα και αδιάβροχο σε όποιον με συνοδεύσει στα γραφεία της ΕΕΡ.
Για τους φουσκωτούς, συνδρομή σε γυμναστήριο!

Γκιώνης είπε...

Δε με πειράζει με ποιον κάνω διάλογο. Αρκει να κάνω διάλογο. Βγήκανε και κάποιοι που λεγανε θα μας σπάσουν τα κόκαλα. Τι να κάνουμε δηλαδί. Παντως με το δικό σου σάλιο εμείς μείναμε ασάλιωτοι τόσες μέρες τώρα. Μιλαμε,μιλάμε,μιλάμε.Λεμε,λέμε,λέμε. Σαλιο δεν έμεινε.
Παντως καπου κάπου χρειάζετε να ξυπνάμε απο το ληθαργο και την αποχαύνωση του καναπε.
Το καλοκαίρι αναλαμβάνεις κανένα αυτόματο πότισμα?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.zougla.gr/technology/article/efarmogi-tou-agiou-orous-gia-smartphones

Ετσι γιατι γουστάρουμε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μητσε ή κατα κοσμον Γκιωνη δεν θελω μανιταρια Ολανδιας .Θελω καλη παρεα και καλη κουβεντουλα χωρις κουτσομπολια και κακιες.Τοσα χρονια εχω βαρεθει να ακουω για πυργους υπερ κεραιες κοτερα και πανακριβα μηχανηματα που στην ουσια ειναι μονοκαναλα.Δωσε θερμους χαιρετισμους στον πατερα σου .Δημητρης

takis perreas είπε...

Μήτσε και σε μιά άλλη ανάρτηση του Γιάννη όταν μου είχε γράψει τα ίδια ένας ανώνυμος του είχα απαντήσει: "...εσύ ρε δεν έχεις κότσια να γράψεις τ' όνομά σου και θα έρθεις να μου σπάσεις τα κόκαλα; άντε ρε στην μάνα σου μην προλάβει και πάει κάποιος άλλος!..."!
Μην επαναλαμβάνομαι αν και για τους τυγχάνοντες αγράμματους η επανάληψις είναι μήτηρ μαθήσεως!
Έχει γούστο που ενώ οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι "ανώνυμοι" με δέχονται σαν καλό τεχνικό και ρ/ε, τους ενοχλεί η όποια προσωπική μου ζωή!
Αυτό δείχνει να είναι το πρόβλημά τους.
Δεν φτάνει που τυχαίνει να τους λένε αγράμματους, είναι και κουτσομπόληδες!
Ροχάλα και ξεφτύλισμα και θα λαμβάνουν τα πτυχία τους με την υπογραφή του ΑρΠέα δι' αλληλογραφίας.
Παρεμπιπτόντως το τρίο-στούτζες επί πολλώ μου έχει δείξει τον τρόπο υπολογισμού των αποτελεσμάτων ενός διαγωνισμού.
Μήπως θέλουν να μου/μας δείξουν επί ποίων επαφών υπολογίζονται αυτά τ' αποτελέσματα;
Ο manager του διαγωνισμού ίσως;
Που έβαλε και την υπογραφή του...

2Μδης είπε...

Για τα μανιτάρια, μέσα! Τετάρτη ή Σάββατο;;

Γκιώνης είπε...

Να σε δούμε τελευταία φορά τη Τετάρτη και πας το Σαββατο.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μάρεσε ιδιαίτερα η παρομοίωση κάποιων με δεινόσαυρους! Αυτό έχει βαθύτερες καταβολές από ένα πχ καταστατικό ηλικίας 50 ετών και τα αναγκαστικά πεπερασμένα (τουλάχιστον κάποια) άρθρα του.
Ευτυχώς μεθαύριο μπαίνει σε τροχιά ο ison και τα πράγματα θα μπουν στο δρόμο τους hihi

Ανώνυμος είπε...

Καλός τεχνικός μπορεί να είσαι Περρέα, αλλά καλός ρ/ε όχι...
Οι καλοί ρ/ε δεν πάνε σε ένα ξένο σπίτι (ΕΕΡ) που δεν είναι καν μέλη, για να προβούν σε προμελετημένες αχρειότητες και προπηλακισμούς εναντίον συναδέλφων τους...
Αν κάποιος έθιξε την τιμή και την αξιοπρέπειά σου, να κινηθείς νομικά, όπως έκανες με τον SV1AMA κι αν έχεις δίκιο να το βρεις εκεί...
Δεν σε νομιμοποιεί κανένας να προβαίνεις σε ζωώδεις συμπεριφορές - αυτές μπορείς να τις κρατήσεις για το οικογενειακό σου περιβάλλον και για τους φίλους σου, εφόσον σε ανέχονται...

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και οι 2 εμπλεκόμενοι εάν αισθάνονται θιγμένοι έπρεπε να κινηθούν νομίμως. Σε κάθε περίπτωση η βία και οι επιθέσεις καταδικάζονται από τους πολιτισμένους ανθρώπους πόσο δε μάλλον από ρ/ε.

Costas SV1XV είπε...

Παρεμπιπτόντως το τρίο-στούτζες

Να ένας όρος ακόμα που δεν ξέρω. Ποιοί αποτελούν το τρίο-στούτζες? Ή είναι ένας μόνον αλλά τρισυπόστατος?

73 DE SV1XV

SV1DBY είπε...

Γιαννη λεω για την Τεταρτη αν ολα πανε καλα θα σε παρω τηλεφωνο για τα υπολοιπα Σκεφτομε για το γνωστο ταβερνακι ισως εχει και ζωντανη μουσικη (λαικο-ρεμπετικο)Μονο να μη το μαθει ο Μανος ο PBH

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qpb8-y3uTYI
για τους νεώτεοους όπως XV κλπ

SV4PBH Manos είπε...

@DBY Μην ανησυχείς... δεν θα μάθω τίποτα...

Καλά να περάσετε!!!

Unknown είπε...

με μενα παντος δεν τεθηκε ζητημα εισοδου παροτι πιανω πολυ χωρο!ισως γιατι θα χρειαζοταν γερανος και εισαγγελεας για να με βγαλουν εξω... SV1MNO...

Ανώνυμος είπε...

Αααχχχχ.... Τα έλεγες εσυ....

takis perreas είπε...

Το τρίο-στούτζες απαρτιζόμενο από το μόγγολο, τον ψηλό και τον ανάπηρο, κάποια χρόνια τώρα ενσυνείδητα θίγει την τιμή και αξιοπρέπεια εμού και της οικογένειάς μου, εκμεταλλευόμενο την Γεωγραφική απόσταση των 2.500 ή οποία μας χώριζε καθώς και την Νομική ανοχή λόγω της "ανωνυμίας του blogger".
Τα πράγματα άλλαξαν άρδην τώρα διότι είμαι μόνο 30 εκατοστά μακρυά τους και η "ανωνυμία του blogger" δεν ανήκει στο λεξικό μου. Ειδικά τώρα που ο ψηλός άρχισε να ανακατεύει την γυναίκα μου στα λιβελλογραφήματά του.

Εσύ λοιπόν ανώνυμε πρόεδρα @ 26 Νοεμβρίου 2013 - 1:19 μ.μ. όταν το τρίο-στούτζες ή όποιος άλλος σου πει ... της μάνας σου το ... να μην αντιδράσεις "ζωωδώς"!
Ως τον Κρητικό του ανέκδοτου ο οποίος αντήλλαξε την μάχαιρα με ένα ρολόϊ, να τους ενημερώσεις ευγενικά και με τακτ ότι η ώρα είναι δύο και σαράντα επτά λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα.

Στον DR θα παρευρεθώ, εκτός απροόπτου, από τις 11:00 έως και τις 12:30. αν συναντήσω το τρίο, θα έχουμε ένα υπέροχο κουαρτέτο κλωτσοπατινάδας!
Σπεύσατε-σπεύσατε!

Στα γραφεία της ΕΕΡ θα πηγαίνω συνοδευόμενος ή μη, όποτε εγώ έχω την ανάγκη να πάω!

Ανώνυμος είπε...

Α ωραία!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν τα πουλάς αυτά ρε Περρέα...?
Είσαι εσύ ο άριστος χαρακτήρας και θα κρίνεις τους άλλους...?
Να σου θυμίσω ποιός μπλέκει οικογένειες χωρίς μάλιστα να του θίξουν τη δική του...?

Αλλά το χειρότερο είναι ότι τα έχεις βάλει και με ανθρώπους που δεν σε έχουν ενοχλήσει, ούτε έχουν ασχοληθεί μαζί σου όπως ο Κωνσταντίνος ο JRM και συλλόγους όπως ο ΣΕΡ...

Αυτός είναι ο ακέραιος ρ/ε σου χαρακτήρας και μόνος σου ξύνεσαι πάνω στη γκλίτσα του τσοπάνη, για να σε στολίζουν...

takis perreas είπε...

Δεν διαφωνώ ποτέ με έναν ηλίθιο και συμπτωματικά "ανώνυμο" διότι με ρίχνει στο επίπεδό του και με νικά εκ πείρας.
Θεωρώ τον εαυτόν μου ηττημένο λοιπόν αλλά ξεκαθαρίζω ότι το τελευταίο σχόλιο είχε γραφεί διότι ο ανώνυμος εκείνος σαν όλα τα ανώνυμα και θρασύδειλα σκουλήκια, είχε δώσει ένα λινκ με ένα άκρως προσβλητικό τραγούδι σε απάντηση της Βίκης.
Δεν το είχα δημοσιεύσει τότε, προστατεύοντας αφενός την Βίκη και αφετέρου το είχα "αφιερώσει" στον ίδιο και τους δικούς του αφού κατά την γνώμη του δεν ήταν προσβλητικό.

Μήπως θες να σου δώσω μία μερίδα από το δικό σου "ανώνυμο" φάρμακο και να βάλω το λινκ εκείνο με αφιέρωση σε όλα τα θηλυκά μέλη της οικογένειάς σου;
Το πολύ-πολύ αφού είσαι και επιπέδου,να με πληροφορήσεις "ανώνυμα" τι ώρα είναι!
Άντε ανώνυμε πρόεδρα σκουληκαντέρα!

Ανώνυμος είπε...

Το θυμάσαι το "άκρως προσβλητικό τραγούδι" αχρείε...?
Αν το θυμάσαι βάλε το λινκ, να το δούνε όλοι, αλλιώς μπορώ να το βάλω εγώ...
Αλλά όσα σχόλια σας σύμφεραν εσένα και την φίλη σου τα άφησες να περάσουν, τα υπόλοιπα τα έκανες μούγκα...

Κι όσο για τη "μερίδα" που θα δώσεις σε μένα και στα θηλυκά μέλη της οικογένειάς μου, άσε μην ορκίζεσαι...
Σου το έγραψε κι ο ψηλός για την αποχή από το sex, αλλά εσύ δεν το "έπιασες" με τη μία και νόμισες ότι αναφέρεται στη γυναίκα σου...
Στη δική σου ανικανότητα αναφερόταν, κακομοίρη...
Που μου θες να μοιράζεις και έρωτες...!!!

takis perreas είπε...

Κανε ότι νομίζεις.
Αρκεί όλοι να ξέρουν ότι αυτό το λινκ, είναι η απάντησή σου στον τότε διάλογο με την Βίκη.

takis perreas είπε...

Ο κος Κωνσταντίνος είναι πραγματικός κύριος σαν άτομο αλλά, σαν "ραδιοερασιτέχνης" αυτός και ο ΣΕΡ, καλύτερα να μασούν παρά να μιλούν.
Μεγαλύτερη ζημιά στον ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ δεν μπορούν να κάνουν.

Με το γράμμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

Με την βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του κου Κωνσταντίνου και τα ψέματα για τον σεισμό στην Καλαμάτα,

Τριτώνοντας το κακό!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σου ζητήσανε δανεικά Περρέα και δεν το ξέρουμε...?
Μήπως σου ζήτησε κανείς να γραφτείς μέλος στον ΣΕΡ...?
Και μήπως θα έπρεπε να σου ζητήσει ο καθένας την άδεια τι θα κάνει και τι θα πει...?

Τελικά μήπως είσαι ο προαγωγός του ραδιοερασιτεχνισμού...?

Υ.Γ. Το "άκρως προσβλητικό" τραγουδάκι της απάντησης στη φιλενάδα σου ήταν αυτό και μπορούν να κρίνουν όλοι αν έπρεπε να τύχει τέτοιας ζωώδους απάντησης από μέρους σου...
Αλλά σαν γνήσιος προαγωγός δεν έχασες την ευκαιρία να εμπλέξεις οικογένειες...

Έτσι...?

Γκιώνης είπε...

Θα ήθελα αν γίνεται να δω καμια φωτο απο τα ζευγάρια (Συνοδευόμενος - συνοδεύον) απο τη σημερινή παρουσία στην Ενωση.
Λυπάμαι για όλα τα σχόλια που κάνουν επίθεση στο Περρέα.
Κυρίες και κύριοι θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μετριάσετε το άγος σας προς υποστήριξη των αδίκων.
Ευγενικά μιλάμε και λέμε το αυτονόητο. Αρκετά θίξατε πράματα και καταστάσεις.
Θα ήθελα στη παρούσα να μη μιλήσω για το ατομό μου. Αλλα αν μιλήσω θα ήθελα να ξέρετε οτι εχετε άδικο.
Ρε Μιχάλη έστειλες συγχαρητηριο τηλεγράφημα στο Νεο Πρόεδρο?
Σας παρακαλώ θα ήθελα να μη
μιλήσω.

Γκιώνης

ΥΓ Απο το καναπέ, και απο το Facebook διαλογος δε γίνετε. Οταν σας διώχναν απο την ενωση γυρνάγατε γλυφτοκώλικα να ζηταγατε συμπαράσταση απο όποιον ετύγχανε να βρισκεται στη οπτική σας επαφή.

Να πάτε να γαμηθείτε τσουτσέκια.

Στ αρχίδια μου το:

GTC club
AQRPnet club
Hellenic Power DX club
White Tower Club
PSK Club
QRO club
QRP Club


Κανένας απο τους παραπάνω δε έδειξε ανθρωπισμό.

Ελα ναι έλα ναι.

Αντε ρε μαλάκες που θα προσεγγίσετε εσείς νέους.

Απο τη καρδιά μου να πάτε να γαμηθείτε.

Θα παρακαλούσα να μην αφαιρεθεί το σχόλιο. Αναλαμβάνω την ατομική μου ευθύνη. Να εχετε τα αρχίδια εσεις να αναλάβεται τη συλλογική.


Γκιώνης είπε...

Η Ενωση Ελληνων Ραδιοερασιτεχνών πάσχει απο τα διάφορα clubs τα οποία έχουν δημιουργηθεί με άγνωστους σκοπούς και άγνωστους κανόνες σε διαφορα σημεία της χώρας και αυτά υποσκάπτουν τη συλλογική δραστηριότητα των ελληνων ραδιοερασιτεχνών κάτω απο τη συλλογική καθοδήγηση.

Ξυπνάτε ρε.

Γκιώνης

Ρε Μιχάλη ο Παπαφούνης έγινε πρόεδρος. Θα κάτσεις στο ίδιο τραπέζι? Καλα κανεις και αυτοθαυμάζεσαι με το στάθη και το κώστα. Αμα μιλήσω..........................................................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο 2μδες συνοδευε τον κο Περρεα
ή οχι; Ο Γιαννης και παραλια,ο Βασιλης καιοι ασπροι λασπωτηρες ειναι στον ιδιο συλογο με τον Μπαμπη τον σκορδαλια;

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτη είδηση!
Δημοσιογραφικό λαβράκι!
Αυτό που μου έμεινε από την ανταλλαγή βρισιών και αποκαλύψεων είναι ότι ο ψηλός λέει ότι ο τάκης είναι ανίκανος σεξουαλικά.
Την τρίζει την όπισθεν ο ψηλός και δεν μπορεί ο τάκης να τον ικανοποιήσει;
Ο λεβιές είναι μαλακός ή το κουζινέτο είναι φθαρμένο;
Τι συμβαίνει;
Είναι άρραγες το όλο θέμα μια σκηνή ζηλοτυπίας;

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικό λάθος ήταν ότι έγιναν, παρά τις πολλές αντιρρήσεις όλα αυτά τα ανθρωποειδή μέλη της ένωσης. Και φτάσαμε στο σημείο να θεωρεί ο SV1CDY τον εαυτό του κοντέστερ. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε τον SV1GSU κατασκευαστή κεραιών-εκτρωμάτων, με 4-5 ρεφλέκτορες και 1 νταϊρέκτορ. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το ίδιο 'παρεάκι' που έκανε ένα field day σαν τα μούτρα του, συκοφαντώντας συναδέλφους τους. Και φτάσαμε στο σημείο να πέσουν αναπόφευκτα οι απαραίτητες ροχάλες. Ας δούμε τι θα γίνει την Κυριακή, θα περάσουμε ωραία. Ήταν να μην γίνει η αρχή με τα τάλιρα, έχουν να πέσουν κι άλλα. Συγχαρητήρια ρε CDY, GSU. Πάλι τα διακριτικά σας ξεχώρισαν. Συνεχίστε την δημιουργική σας πορεία.

Γκιώνης είπε...

Χίλια συγνώμη ξέχασα το SDR club.
Άλλωστε απ ότι μαθαινω ειναι και πρωτοσέλιδο.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Να θεωρήσω τιμή μου που ο SV1CDY ασχολείται μαζί μου;
Μπα!
Τέλος πάντων, εγώ του άφησα σχόλιο και του ζητώ ευγενικά και πολιτισμένα και με ΤΑΚΤ, να δώση στην δημοσιότητα το logbook του 2011 field-day SY1P.

...Μεγάλη μου τιμή ρε Γιώργη να γράψεις ολόκληρη ανάρτηση για να καταλήξεις στο τέλος-τέλος σε μένα!
Αφού λοιπόν με τόσες επαναλήψεις έμαθα τον τρόπο υπολογισμού των βαθμών σε έναν διαγωνισμό, δεν ξεκινάς να μου δείχνεις και επί ποίων επαφών τους υπολογίζουμε;!
Δείξε μου για παράδειγμα πως υπολόγισες τους βαθμούς στο 2011 field-day SY1P.
Πόσες οι επαφές, πόση η απόσταση των σταθμών κλπ ξέρεις εσύ!
Άντε παλικάρι μου!
Άντε γιατί πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα....

Unknown είπε...

Από την άλλη όμως, μην τυχόν και πούμε Δέκα φορές καλύτεροι οι δεινόσαυροι!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τελικά είχε face control χθες;

Costas SV1XV είπε...

Όση ώρα ήμουν εγώ (περίπου 17:30-18:10) δεν είχε. Μάλιστα ήρθε και ένας άγνωστος (SV9RJV νομίζω?) με μια σακούλα από ζαχαροπλαστείο, κάθησε στο εντευκτήριο και ρωτούσε να μάθει κάποια πράγματα από τον πίνακα των επαναληπτών. Πήγε και από το γραφείο της κας Δαρκαδάκη και αγόρασε το χάρτη με τα locators. Δεν τον πυροβόλησε κανείς, χαιρέτησε και έφυγε σαν κύριος.

Λίγο πριν διεχήχθη πολιτισμένος διάλογος μεταξύ SV2FWV και SV1BJY.

Τώρα αν μετά τις 18:10 πλάκωσαν τίποτα άγριοι - δεν το γνωρίζω.

73 DE SV1XV