Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

STOP PRESS...

Έκτακτο Παράρτημα:
"Η IARU θα ακυρώσει το fielday και το VHF contest για να στηρίξει το χάμφεστ της Λάρισας!!!"

Αυτό ανέφεραν μεταξύ άλλων καλά πληροφορημένες πηγές που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους... Τι να πεις?

9 σχόλια:

SV1NJX είπε...

Επιτέλους!

2Μδης είπε...

Ε ναι! Αυτό πια, να βάζουν κόντεστ πάνω στο χάμφεστ της Λάρισας ήταν εξοργιστικό.
Η υπομονή έχει και τα όρια της!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είπαμε θα βάλουμε κόκκινες γραμμές άλλαξε ημερομηνία το fieldday
6146

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν ειναι "Hamfest" αυτα που γινονται στην Ελλαδα. Μπορείς να τα πεις εμποροπανήγυρη ή ακομα αγοροπωλησιες πανάκριβων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ανευ χρηστικότητας. Ή ακομα και υλικα εκτος ραδιοερασιτεχνικης μπαντας ή ασχετα με τον ραδιοερασιτεχνισμο. Μπορεις να το πεις οτι γυρολογοι μαζεύονται και πωλουν την πραματειά τους. Οπως θες πεστο. Το οτι ειναι πραγματικα hamfest ριξτε μια ματια τι γινεται στο εξωτερικο

SV1NJX είπε...

Πες το Μοναστηράκι καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Οπως θές πέστο ρε φίλε - και γιατι δηλαδή οι ξένοι ειναι καλύτεροι ? Εχεις δει τιμές σε ξένα χάμφεστ ? Δεν σε υποχρεωσε κανεις να πας με το ζόρι , δεν σου αρεσει, μην πας , μην πουλάς , πουλα φτηνά , χαρισε μας καλύτερα οτι εχεις η κάτσε σπίτι σου . Αυτό ελειπε να βάλουμε κανόνες στο χαμφέστ. Πολύ ρομαντικά τα βλέπεις ολα αλλα οταν πουλας ΕΣΥ κανα Bafofeng ζητάς και 15 ευρώ παραπάνω απο καινουργιο. Αντε ρε ολα σας φταινε στην ελλάδα , δηλαδή στο φριτσοχάφτεν ειναι φτηνότερα τα πράγματα που χρεώνουν μεχρι και τα αποχωρητήρια οι φριτσιδες με την κάλτσα και το σανδάλι . Αυτο μας τρώει ομως πάντα , τι κάνουν οι αλλοι , να το κάνουμε και εμεις, αυτοι θα ξέρουν καλύτερα. Στο χαμφέστ πάς για να πουλήσεις η να αγοράσεις ,αμα λάχει βλέπεις και κανα φίλο και αυτο ειναι .

SV3PJL είπε...

Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του ως άνω συναδέλφου...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην σύχναζε στου Παπασπύρου. Πήρε άδεια με την 3ΕΡ του Ψιλογιάννη και μετά τον πούλησε και πήγε με το κοπάδι του Γεράρδου. Το πρώτο γράμμα στο suffix είναι D για να μην ξεχνιώμαστε.



Ανώνυμος είπε...

Ότι γνωρίζω για εκείνα τα χρόνια είναι από το βιβλίο του ΑΙΑ και ακούσματα. Νομίζω μιλάς για τον επίμονο κηπουρό.
6146