Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας ΕΕΡ 22 Φεβρουαρίου...

Ο Γενάρης είναι πάντα ο πιο ραδιοερασιτεχνικός μήνας! Για τους συλλόγους. Επειδή αυτόν το μήνα συνήθως κόβουν την πίτα τους! Είναι ευκαιρία τα μέλη να βρεθούν στα γραφεία εκάστου συλλόγου (και στα ταμεία!) και να δώσουν ραντεβού για το... χάμφεστ. Άλλη κορυφαία ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα και αυτή...

Η κοπή πίτας είναι μάλλον η μοναδική δραστηριότητα την οποία κάνει και ο τελευταίος σύλλογος της χώρας! Ακόμα λιγότεροι κάνουν χάμφεστ και ελάχιστοι όλα τα υπόλοιπα: σεμινάρια, κόντεστ κλπ.

Εκτός Αθηνών υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που επικεντρώνονται σε αυτά που επιβάλλεται να γίνονται και λιγότερο σε αυτά που συνηθίζεται να γίνονται... 

Τελευταία βλέπω την ΕΡΒΕ, να μην στέκεται σε χλωρό κλαρί, και γενικά την Θεσσαλονίκη να δίνει το παράδειγμα σε πολλούς τομείς, όπως η συνεργασία και η εξωστρέφεια.

Τα ίδια διαπιστώνω και για την ΕΡΔΕ, χρόνια τώρα έχουν βάλει σε σωστό δρόμο την παρουσία του συλλόγου και αποτελούν παράδειγμα.

Αντίθετα αλλού έχουν αρχίσει τα νταούλια -όχι του Τσίπρα- της εσωστρέφειας, και πραγματικά απορώ γιατί έχω γνωρίσει τους συλλόγους αυτούς σε καιρούς δόξας. Τι συμβαίνει τώρα; το κακό μάτι; η γλωσσοφαγιά; αν δεν απατώμαι κάνανε αγιασμούς. Άρα κάτι άλλο φταίει! Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η σύνεση και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά οι γνωστοί άγνωστοι με δηλητηριώδη σχόλια δεξιά αριστερά...

Και μια και αναφέραμε για πίτα, σημειώστε για τις 22 του Φεβρουαρίου την κοπή πίτας στην Ε.Ε.Ρ. στα "ιδιόκτητα γραφεία μας" όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση!

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Αφέθηκε στο έλεος των διαρρηκτών ο ισχυρότερος ραδιοφωνικός πομπός της Ελλάδας

2Μδης είπε...

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσαν όλοι αυτοί οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που έκλεισαν. Ποιος τους άκουγε? Η ακρόαση στα μεσαία έχει καταστεί βασανιστική με τόσους θορύβους. Από την άλλη είχαν τεράστιο κόστος λειτουργίας και αυτό από τον κρατικό προϋπολογισμό. Σε καιρούς λιτότητας που έχουν γίνει περικοπές σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς θα έπρεπε να διατηρήσουμε ζωντανούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των μεσαίων?

Πολύ καλά έκαναν και τους έκλεισαν. Μάλιστα καλά θα κάνουν να τσιμπήσουν και μερικούς πειρατές που βγαίνουν στα μεσαία και καλύπτονται με ραδιοερασιτεχνική άδεια εδώ στην Αθήνα.


Άσχετο: είδα εκεί στα σχόλια της παραπομπής κάποιους πειρατικούς στα μεσαία και μεταξύ αυτών και τον champion στους 1251. Αυτός ποιος είναι πάλι?
Champion???
εμένα άλλα μου λένε...

2Μδης είπε...

τι να πεις;

2Μδης είπε...

Σημαντική ενημέρωση:
Όπως θα ενημερώσει και επισήμως η ΕΕΡ (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες), την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα εορταστεί και η έναρξη της σαρακοστής (είναι Κυριακή της Απόκρεω της Τυρινής!).
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη να φοράνε στολές και τα απλά τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Πίτα θάρθω ΓΣ όχι. Όσο το ΔΣ δεν φέρνει τη συζήτηση για το κατ/κό σημαίνειδεν με θέλει. Άλλο τόσο και εγώ.
73

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη να φοράνε στολές

Μαθαίνω ότι αρκετοί άχρηστοι, π.χ. ένας κοντρολέρο με καίκι, η παρέα του 6710, κάποιοι που το έχουν δίπορτο με μαγαζί του Βοτανικού κλπ, θα μεταμφιεστούν σε ραδιοερασιτέχνες ειδικά για την Συνέλευση.

2Mδης είπε...

Βοά ο τόπος!

SV1NJX είπε...

2mdh η χρήση ραδιοσυχνότητας ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ και επίσης ΜΕΤΑΠΩΛΕΙΤΑΙ αφήνοντας τρελά κέρδη

Ανδρέας 811 είπε...

Πάτρα
146.275 <-> 440.010

Έχουμε ΔΣ!

2Μδης είπε...

Αμ δεν τα ξέρουν καλά...

amfivolies-gia-tin-exafanisi-ton-deinosauron/