Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δοκιμές για τον Αίολο-2

Στις τελευταίες δοκιμές πέρασαν την περασμένη Κυριακή, ο εξοπλισμός του payload που θα ταξιδέψει στην Στρατόσφαιρα σε λίγες μέρες.
Ο σταθμός ελέγχου J43VHF που θα στηθεί στην Μεγαλόπολη, δοκιμάστηκε στον Υμηττό, από τον Μάνο SV1DAY και τον Κώστα SV1OAA


Το φορτίο που θα ανέβει στην Στρατόσφαιρα, δοκιμάστηκε στην Πάρνηθα. Από τον Χρήστο SV1NJX και τον SV1BJY. Ενώ στις δοκιμές βοήθησε και ο Νίκος SV1BHF που βρισκόταν στο κέντρο των Αθηνών.


Όλα πήγαν καλά και στην συνάντηση της Κυριακής θα εξηγηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την νέα αποστολή ραδιοερασιτεχνικού φορτίου στην Στρατόσφαιρα...






3 σχόλια:

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας (Ο.Ρ.Α.) έδωσε το παρόν στις αθλητικές, θρησκευτικές και άλλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

1. Συντονισμός πομπής της περιφοράς της τιμίας κάρας του Αγίου Νεκταρίου την ημέρα του εορτασμού του στις 9 Νοεμβρίου 2014.

2. Μεταφορά του Αγίου Φωτός από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πλωτό του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα και στη συνέχεια, με οχήματα των ευσεβών Ραδιοερασιτεχνών, στους Ι. Ναούς και τις Ι. Μονές του νησιού.



Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγώ ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα....

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτά που κάνουνε οι ΟΕΑ είναι ραδιοερασιτεχνικά;