Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

sv2/sv1rp/a update...

 Μέσα σε διάχυτο ενθουσιασμό σήμερα, επιφανείς ραδιοερασιτέχνες, συνεχάρησαν τον SV1RP για τις πρόσφατες επαφές που έκανε από το Άγιο Όρος με το διακριτικό sv2/sv1rp/a.
Στη συνέχεια ο Γιώργος αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν από δήθεν γνώστες και επαΐοντες της "αγιορείτικης ραδιοερασιτεχνο-φιλολογίας" σκορπίζοντας γέλιο στους συναδέλφους... 
Οι πρώτες επαφές μετά από χρόνια άρνησης και παρεμπόδισης της δραστηριότητας στο συγκεκριμένο τμήμα της SV2 περιοχής είναι γεγονός!

Δίπλα η τελική μορφή της κάρτας...

17 σχόλια:

2Μδης είπε...

Όξος. Στα νέα ελληνικά Ξύδι. Εκ σταφύλης ή άλλων καρπών προσθέτει γεύση σε σαλάτες και φαγητά, είναι δε εξαιρετικά χωνευτικόν κατά της δυσπεψίας! Σε μεγάλο βαθμό οξύτητας (όξος δριμύς) δρα και ως αναισθητικό σε τοπικούς πόνους, κεφαλαλγίες αλλά και ως καταπραϋντικόν σε οξύ θυμό, φθόνο και διαταραχές του θυμικού. Η δοσολογία είναι ανάλογη της σοβαρότητας και η χρήση μπορεί να είναι εσωτερική (πόση ή παπάρα με ψωμί) και εξωτερική (εντριβές στο τριχωτό και στις παρειές) Προσοχή στις οδηγίες χρήσης! Σε περίπτωση υπερβολικής λήψης συμβουλευτείτε ψυχολόγο δείχνοντας του το κλάστερ.
Περαστικά και "με ένα πόνο!"

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, πώς τους ξέφυγε?

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ το "τάκα-τάκα" κάνει το παιδί .... λεβέντη. Δυστυχώς έχει σοβαρό πρόβλημα το παλληκάρι. Κάτι θα πρέπει να κάνει για να ξελαμπικάρει. Και θα πρέπει να αλλάξει διευθυνση κατοικίας, από Λευκάδα να μετακομίσει στην οδό "Αγαμήτου 1"

Dx Plus Team είπε...

Λοιπόν, μετά από τις τελευταίες δημοσιογραφικές "επιτυχίες" του Αθωνίτη παπαγάλου, προτείνω (ανεπιφύλακτα) για την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση περί του θέματος, να διαβάζετε το blog της αλήθειας. Βέβαια οι ιστορίες του μοιάζουν λίγο με Αρλεκιν αλλά όπως είναι γνωστό..." μ ένα Αρλεκιν ξεχνιέμαι".
Από σήμερα θα το παρακολουθώ κι εγώ για να μαθαίνω τι γίνεται στο Αγιον Όρος γενικά αλλά και το τι συμβαίνει στις συνάξεις της Ι. Επίστασίας, τις αποφάσεις της, τις ανακοινώσεις της κλπ και πριν αύτές ανακοινωθούν επισήμως, έχουν ανακοινωθεί από το "έγκυρο" blog !!! και μάλιστα χωρίς καμία εξουσιοδότηση.
Εγκυρη ενημέρωση λοιπόν, Όλοι την έχουμε ανάγκη από υπεύθυνα άτομα όπου έχουν και ένα επιπλέον χάρισμα. Μπορείς να διαλέξεις όποιο πρόσωπο του σου ταιριάζει, μιας και διαθέτουν 2.
Πάντως αυτό το μυθιστόρημα θα εκδοθεί σε πολλές γλώσσες , γιατί την ανάγκη για γέλιο δεν την έχουν μόνο οι Ελληνες ...
Συνέχισε λοιπόν παπαγάλε να πληροφορείς τον κόσμο με το τι έγινε ή τι θα γίνει στο Άγιο Όρος για το θέμα αυτό.

Και τώρα η αλήθεια.
Σε κατηγορώ ευθέως για παραπληροφόρηση, αντιραδιοερασιτεχνική συμπεριφορά, διπροσωπία, αχαριστία, οσφυοκαμψία και τέλος για φιλοδοξία χωρίς κανένα όριο
Σε λίγες μέρες θα βγει όλη η ιστορία και τα συνοδευτικά χαρτιά στον αέρα.
Θα τα βγάλω εγώ ο ίδιος μόνο και μόνο για να αποδείξω σε όλη την ραδιοερασιτεχνική κοινότητα, πόσο αναξιόπιστις είσαι σαν άτομο αλλά και θα φανερώσω και όλο το παρασκήνιο για να μάθουν οι πάντες τον τρόπο που ενήργησες.
Τότε θέλω να ξέρω που θα κρυφτεις ?
Στο μεταξύ, επειδή αρκετά ασχολήθηκα με τον βλάκα, οι εκπομπές από το Αγιον Όρος θα πραγματοποιηθούν κανονικσ και σύμφωνα με το πρόγραμμα ...

Ανώνυμος είπε...

οι εκπομπές από το Αγιον Όρος θα πραγματοποιηθούν κανονικσ και σύμφωνα με το πρόγραμμα ...

Που μπορούμε να δούμε αυτό το πρόγραμμα;

Ανώνυμος είπε...

Ζητησέ το από την ταξιθέτρια

Dx Plus Team είπε...

Για τέτοιες σοβαρές πληροφορίες, στο blog "Άρλεκιν"... , από εκεί τις μαθαίνουμε κι εμείς .. Ναι ναι καλά διάβασες.

2Mδης είπε...

Κοίτα ... καλό είναι να υπάρχει κι αυτό για να βρίσκουν χώρο τα τρολ και ο Γκιώνης. Οι "πατέρες" στο όρος κάνουν πως και πως να δουν τα λινκάκια στο youtube και τα "γαλλικά" του. Μετά γίνονται λιάδα με τα τσίπουρα...

2Μδης είπε...

Μου το έστειλε κάποιος συνάδελφος για μελέτη:

http://archangelosmichail.gr/pii-agii-mas-voithoun-ke-se-pia-pathisi

O Άγιος Βονιφάτιος χρειάζεται άμεσα και μετά βλέπουμε...

2Μδης είπε...

Μετά η Αγία Αικατερίνη και ο Άγιος Θεόδωρος... (εξ' αντικειμένου ειδικοί)

Ανώνυμος είπε...

Το Α.Ο. δεν είναι υπό την διοίκηση του ΓΕΕΘΑ. Αν ήταν μπορεί να γινόταν κάτι,τώρα στά "κλεφτά" δεν γίνετε τίποτα. Άντε σε καμιά βραχονησίδα γιά "ξεκάρφωμα"

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Όχι του ΓΕΕΘΑ αλλά του Πούτιν. Μήπως ο νεοτσάρος της Μόσχας μπορεί να επέμβει για μια DXpedition?

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον δοχειαρίτη ρασοφόρο:

http://www.youtube.com/watch?v=SYnVYJDxu2Q

Ευχτυχώς ο Αρπέας τον έβαλε στη θέση του, τέλος πια τα πεντοδόλαρα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια η καρτα το διαμονητηριο δεν ειδαμε.

Dx Plus Team είπε...

Αυτή η ιστορία μου δίδαξε ότι, στην Ελλάδα είναι καλύτερα να μην κάνεις απολύτως τίποτα, (θα είσαι τουλάχιστον ήρεμος).
Επίσης μου δίδαξε ότι, οι περισσότεροι ραδιοερασιτέχνες δεν επιθυμούν να "πράττουν" αλλά να "ενημερώνουν" για τα τεκταινόμενα όσων πράττουν. Είναι πιο ασφαλές και αισθάνονται και λίγο την εξουσία του ... καναλάρχη.
Εδώ θέλω να τονίσω ότι το "μπόι" δεν το αποκτάς ενεργώντας σε καθεστώς save mode αλλά βάζοντας το κεφάλι σου στην λαιμητόμο. Το να προβάλλεις ότι "ξέρεις" ικανοποιεί μόνο τον εγωισμό σου και τα κόμπλεξ που κουβαλάς από παιδί με ότι αυτό συνεπάγεται.
Επειδή όμως όλα τελειώνουν κάποτε, έρχεται και η ώρα της αλήθειας.
Ολοι θα εισπράξουν την συμπεριφορά που τους αξίζει, όπως κι εσύ ...
Γεια σου Βλάκα , δηλαδή τι βλάκα ... Πανίβλακα.
Σου εύχομαι περαστικά αν και ...

2Mδης είπε...

E καλά τώρα... Αφού ξέρει! Να μην ενημερώσει; Δε λες πάλι καλά που τώρα τον βρήκαν και δεν μάζευε ελιές πάλι;
Και τον άλλον τον ρωτάνε λόγω επαγγέλματος! Να μην πει;
Μην είμαστε και πλεονέχτες...

Ανώνυμος είπε...

http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/2015/07/6829.html

Ίσως βέβαια οι περισσότεροι να το έχετε δει το παραπάνω link, το ποστάρω για όσους δεν το έχουν δει και τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο.

Σε διαβάζω 2Μδη, συνέχισε ως το μοναδικό σοβαρό SV blog.
73 de SV1B..