Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ της ΕΕΡ...


30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βγει πάλι ο Τσίπρας?

2Mδης είπε...

Ο Αρπέας ανακοίνωσε ότι θα κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του GE και του PMR.
Είναι κολλητοί και πολύ καλά παιδιά, λέει...

Το αναφέρω απλώς.
...Χωρίς να θέλω να σας επηρεάσω...

2Mδης είπε...

OK o επόμενος πρόεδρος θα είναι Γιάννης.
Κοιτάω τα ονόματα για το ΔΣ: Εμμανουήλ, Δανιήλ, Μιχαήλ...
Πάλι καλά που δεν έχουμε και Γαβριήλ, Σαμουήλ, Ιεζεκιήλ. Θα βγάζαμε τις κεραίες να βάλουμε καμπαναριό!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ????

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΣ IW KAI HER????

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ Ζ-Ω-Η ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ IW OYTE HER??????????

MANOS & SOTIRIS COME BACK!! WE LOVE YOU!

2Mδης είπε...

Γράψε σε παρακαλώ και για την Νατάσα we love you και come back κλπ γιατί θάχουμε ντράβαλα...!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως προτείνω τον Γεράρδο για πρόεδρο...

Άντε, γιατί πολύς εκσυγχρονισμός έχει πέσει και έχουμε απομακρυνθεί επικίνδυνα από τα πατροπαράδοτα...

Αμέρικαν μπαρ θα την κάνουμε την Ένωση...?

Εεεεε...?

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έχουμε: Οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία της εερ είναι διψήφιοι και δεν έπρεπε να έχουν βάλει. Ας τους ψηφίσουν οι υπόλοιποι διψήφιοι. SV1AAU δεν τον ξέρω άρα δεν τον ψηφίζω. SV1IYA δεν είναι αυτός που ασχολείται με την οεα; Δεν χρειάζεται στο δσ ας κάτσει να ασχολείται με την οεα. SV1AER ποιος είναι τούτος; Έχει και διακριτικό που τελειώνει σε εκο ρόμιο; Πάει και αυτός.SV1/SV2FWV είναι αυτός με το μουστάκι; Αν είναι καλώς, αν δεν είναι προλαβαίνει να αφήσει αλλιώς...
SV1PMR; Αυτός δεν ήταν στο δσ του σερ; τώρα θέλει να πάει στο δσ της εερ; δεν πάμε καλά.. SV1JCZ. Αυτός έχει μουστάκι; Εγώ μόνο μουστακαλήδες εμπιστεύομαι. SV1TN δεν βάζει και για πρόεδρος; Θα βάλει και για εξελεγκτική επιτροπή; SV1MO. Κύριος. Είναι διψήφιος αλλά θα τον εξερέσω. Ο άνθρωπος σκίζεται να πάρει κάρτες και να δόσει. Μία ψήφος. Και πολλή είναι. Οι υπόλοιποι ξουτ. Θα βγείτε χωρίς εμένα.
Την επιτροπή τι την θέλουμε; Ο sv1rc δεν έλεγε ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και ότι είναι ηλεκτρολόγος; έκανε μετεκπαίδευση;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ τις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

@11:30 Δεν τις τρολάρει κανείς, αν υπάρχει τρολάρισμα είναι από τους υποψηφίους. Πχ για Υποψήφιος πρόεδρος & μέλος (= μην με ψηφίσετε για πρόεδρο). Υποψηφιότητα μελών που δεν πατάγαν εκεί. Μη υποψηφιότητα πολύ γνωστού μέλους - τακτικού μέλους δσ. Υποβιβασμός πρώην προέδρου σε εξελεγκτική επιτροπή. Αόριστο τι σχέδια έχουν(;) οι υποψήφιοι. Αυτά τα ολίγα φίλε μου.

2Mδης είπε...

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών στην ΕΕΡ τις επόμενες μέρες θα γίνουν δημοσκοπήσεις για να βγάλουμε τα πρώτα προγνωστικά.

Το δημοσκοπικό δείγμα θα είναι 350 άτομα, δέκα φορές παραπάνω δλδ από αυτούς που συνήθως ψηφίζουν, και αυτό θα είναι καινοτομία που θα ταράξει τα νερά των εταιριών δημοσκοπήσεων καθώς δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο παγκοσμίως!!!

Για δεύτερη φορά πρωτοπορούμε.
Η πρώτη ήταν όταν βγάλαμε τον Σωτήριο στο ΔΣ, αμούστακος τότε ραδιοερασιτέχνης, δοκιμάζοντας πως αντιδρά ένας παρθένος οργανισμός στην συναναστροφή του με δεινόσαυρους. Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Ανάλογα με αυτά όσων ψήφισαν σύριζα λέγοντας "Έλα μωρέ, τι χειρότερο θα πάθουμε???"

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι φέτος θα υπάρχουν λευκά ψηφοδέλτια και εμπριμέ παραβάν δίνοντας άλλο τόνο στην ωραία αυτή εκδήλωση...

Τελειώνοντας να υπενθυμίσω ότι ο Αρπέας στηρίζει GE και PMR, και σας προστάζει να τους ψηφίσετε!
Είναι και οι δύο φίλοι του. Λέει...

Ανώνυμος είπε...

GE kai PMR den paei. H GE tosa xronia exei taytistei me ta CB, megales dokses. ti na sou kanoun ta PMR mprosta sto GE 3-5809 ????

Ανώνυμος είπε...

Από την μία εμφανίστηκαν υποψήφιοι που δεν πατάνε στην ΕΕΡ και από την άλλη προσέξατε ποιός εξαφανίστηκε;

2Mδης είπε...

Ποιος?

ΕΝΑΣ ΔΙΨΗΦΙΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΛΛΑΒΩ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΨΗΦΙΟΙ!!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ;;;;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΈΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΊΑ;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΆ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΚΑΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΕΕΡ,ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ HOBBY, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ;;;;;;
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

2Mδης είπε...

...Φαντάσου...!

ΕΝΑΣ ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ είπε...

Κύριε ανώνυμε 4:50 (ή κυρία) με την βεβαιότητα ότι ανήκετε στο ΔΣ και συγχρόνως είστε διψήφιος(ή διψήφια)
Τόσοι τριψήφιοι είναι στο ΔΣ της ΕΕΡ μαζί σας. Γιατί ψάχνετε για άλλους; Αυτοί δεν έκαναν εκδηλώσεις, ημερίδες και διαγωνισμούς που λέτε; Εκτός αν αναφέρεστε σε αυτούς ότι δεν κάνουν τίποτα ενω είναι στο ΔΣ, και οι διψήφιοι του ΔΣ τα κάνουν όλα. Ή όλοι μαζί του ΔΣ δεν έκαναν τίποτα. Τελικά ποιοι ευθύνονται για το ότι δεν πάει ο ραδιοερασιτεχνισμός πιο πέρα; Οι διψήφιοι, οι τριψήφιοι ή η κλίκα που μένει ίδια και προωθεί διψήφιους και τριψήφιους αρκεί να συμφωνούν μαζί τους; Διψήφιοι και τριψήφιοι που στελέχωσαν κατα καιρούς ΔΣ και επιτροπές και δεν συμμορφόνοντουσαν προς τις υποδείξεις τους έφαγε το σκοτάδι. Ποιοι από τους υποψήφιους προτείνουν κάτι στην κατεύθυνση που λέτε, δηλαδή να κάνουν κάτι για να τους ψηφίσουμε και που το ξέρουμε εμείς τι έχουν στο μυαλό τους. Ο ένας γλυφει τον άλλο και λέει ότι είναι γνωστός του γνωστού. Αυτά κάνετε τόσα χρόνια και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε ποιος είναι κουμπάρος ποιου, ποιος αρπάχτηκε με ποιον, ποιος κέρασε τσίπουρο ποιον. Τουλάχιστον σφαχτείτε διακριτικά μεταξύ σας να μην έχουμε πάλι τις γραφικότητες των τελευταίων εκλογών που έγιναν θέμα και στη ΔΣ, τότε που ο ένας κατηγορούσε τον άλλον ότι τον είπε χοντρό, ο άλλος ότι τον είπε κοντό και του έφτεγε ότι δεν είχε παραβάν αλλά μετά το κατάπιε και τα ξέχασε όλα. ΑΡΚΕΤΑ πλήρωσαν τα μέλη την φαγομάρα σας. Λίγη αυτοκριτική αντί για ανώνυμες εξυπνάδες στα μπλογκσ θα βοηθήσει όλους μας.

2Mδης είπε...

Να κάνουν αυτοκριτική αλλά ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ και καμιά εξυπνάδα στα blog...
Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!

Ανώνυμος είπε...


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ;

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ...
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ..

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ....

2Mδης είπε...

Τις παραμονές εκλογών συνήθως γεννιούνται προσδοκίες.
Όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο αλλά συνήθως συμβαίνουν πάλι τα ίδια ή και χειρότερα.
Όπως τώρα.
Περιμένεις ότι κάτι θα φτιάξει και τελευταία στιγμή διαβάζεις τη λίστα υποψηφίων και απογοητεύεσαι...
...Δεν έβαλε τελικά υποψηφιότητα η Όλγα!
Η Κεφαλογιάννη...!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έβαλε η Όλγα και έβαλε ο Άδωνις! Αίσχος.

2Mδης είπε...

Άσχετο: Ο Γκιώνης, το καθιερωμένο μεταμεσονύχτιο mail του χθες, το έστειλε μεταξύ άλλων ασχέτων και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Φώφη Γεννηματά και τον πρώην αντιπρόεδρο της βουλής Γιάννη Δραγασάκη!!!
Έγραφε μέσα την βαρύνουσα και κατασταλαγμένη άποψη του για την ΕΕΡ μαζί με τρία τέσσερα λινκ στο youtube με επαναστατικά άσματα του Ξυλούρη...
Ε ρε μαλακία που δέρνει τον κόσμο.

Κι αυτόν θα τον κουβαλήσουν να εκπροσωπήσει την ΕΕΡ πάλι...

Σε όσους αναρωτηθούν αν αυτά τα αποκυήματα βαρυτάτης μέθης είναι γνωστά στο ΔΣ της ΕΕΡ, το λέω με σιγουριά ότι είναι γιατί μέσα στους αποδέκτες είναι και μέλη του ΔΣ και ειδικότερα αυτοί που τον καλούν σε δραστηριότητες...

Υπενθυμίζω ότι ο Γκιώνης είχε πάει με χρήματα των μελών της ΕΕΡ στην Θεσσαλονίκη πριν λίγα χρόνια να εκπροσωπήσει τις ΟΕΑ.

Συνεχίζει να μας εκπροσωπεί με επιτυχία...

ΕΝΑΣ ΔΙΨΗΦΙΟΣ είπε...

Τελικά υπάρχουν πολλοί ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόση ώρα φιλοσόφισες την εξυπνάδα σου διψήφιε; Ξεπέρασες τον εαυτό σου!

ΕΝΑΣ ΔΙΨΗΦΙΟΣ είπε...

Το ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ δεν είναι εξυπνάδα, αλλά δυστυχώς είναι διαπίστωση από αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά,και ασχολούνται με τα κοινά της ΕΕΡ.

2Mδης είπε...

Συγκινούμαι και μόνο που το σκέφτομαι. Είναι ήρωες! Κοντεύω να κλάψω...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Κικιρίκουουου ...

ΕΝΑΣ ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ είπε...

Θα πρέπει να εισηγηθούμε την βράβευση των διψηφίων που ενδιαφέρονται πραγματικά και ασχολούνται με τα κοινά της ΕΕΡ. Όσων τέλος πάντων δεν έχουν βραβευτεί ακόμα, γιατί οι περισσότεροι ή έχουν βραβευτεί ή έχουν εκπνεύσει.
Κακώς τους τρολάρετε ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!

2Mδης είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΨΗΦΙΟΥΣ???

Να βγει να το πει αμέσως!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρέ...δεν πάτε να πιάσετε κανένα μικρόφωνο η κανένα χειριστήριο και να κάνετε QSO παρά να γράφετε εδώ σαχλαμάρες ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Έστειλε μήνυμα στον Προκόπη ο Δημήτριος Μπούρδας;