Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Να οργανωθούμε ρε παιδιά!

Φίλοι μου καλημέρα. 
Ανησυχούν πολλοί και ρωτούν αν είμαι καλά, αν έχω πάθει τίποτα και δεν γράφω για πράγματα που γίνονται και διαρρέουν ύστερα από καιρό (ή ακόμα δεν έχουν μαθευτεί...) που δεν σχολιάζω όπως σχολίαζα κλπ.
Αλήθεια είναι ότι πολλά γίνονται. Δεν τα σχολιάζω όμως γιατί αν γραφούν δημόσια "είναι κουτσομπολιό". Και φταίει κατά κανόνα αυτός που τα σχολιάζει. Ενώ αν δεν τα σχολιάσει είναι όλα καλά! Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η τελευταία Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας στην οποία επικράτησε(?) σύμπνοια και συναδελφικότητα την οποία εν ομονοία ομολογήσαμε...

Εκτός αυτού, το καινούριο ΔΣ χρήζει περιόδου χάριτος για να βρει τον βηματισμό του και να πραγματοποιήσει όλο εκείνο το (εφτασφράγιστο μυστικό) φιλόδοξο πρόγραμμα για το οποίο εξελέγη.
Περίοδο κατά την οποία δικαιολογούνται λάθη και παραλήψεις. Όπως αυτή στο τελευταίο περιοδικό SVNEA που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες: Περιείχε την γνώμη του ΔΣ σε παραίτηση μέλους του νεοσύστατου ΔΣ, όχι όμως και την άποψη του μέλους! Ε, λάθη γίνονται...
Διορθώνουμε μερικά σήμερα: Δημοσιεύω α) την επιστολή παραίτησης του αγαπητού Μιχάλη SV1MO προς το ΔΣ της  Ε.Ε.Ρ.  και β) την δεύτερη επιστολή του Μιχάλη προς το ΔΣ μετά την έκδοση του περιοδικού και την εκ παραδρομής(?) αποσιώπηση της γνώμης εκλεγμένου μέλους του ΔΣ...

α)  
          Προς τον Πρόεδρο
και τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ

ΘΕΜΑ: Παραίτηση από μέλος του ΔΣ της ΕΕΡ

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητοί Συνάδελφοι του ΔΣ.

Μετά την τιμή που μου έκαναν τα μέλη της ΕΕΡ  και με εξέλεξαν στην νέα διοίκηση για να τους αντιπροσωπεύσω για την επόμενη διετία και μάλιστα δεύτερο σε αριθμό ψήφων από τους συνυποψήφιους μου, παρευρέθηκα σε όλες τις συνεδριάσεις του νέου ΔΣ.

Μέρα με την μέρα, κάθε φορά, διαπίστωνα ότι οι απόψεις μου ήταν αιρετικές σε σχέση με των υπολοίπων. Οι προτεραιότητες  μου ήταν διαφορετικές και οι στόχοι άλλοι από όλους εσάς. Το μοντέλο διοίκησης είναι αντίθετο από αυτό που νόμιζα ότι μπορούσα να συνδιαμορφώσω.

Επειδή δεν μπορώ να συμπλεύσω με απόψεις που δεν έχω την δυνατότητα να επηρεάσω κατ’ ελάχιστον όπως απεδείχθη αυτό τον μήνα, θεωρώ ότι είναι εντιμότερο να παραιτηθώ ώστε οι υπόλοιποι και το νέο μέλος, να εργαστείτε αρμονικά, χωρίς προστριβές, για να πάτε την ΕΕΡ μπροστά. Έτσι σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΕΡ.

Η απόφαση μου είναι αμετάκλητη και παρακαλώ να γίνει δεκτή.

Σας παρακαλώ σε εύλογο χρόνο να μου απαντήσετε στην παρούσα επιστολή με παρόμοια,  ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα μου.

Παρακαλώ η επιστολή παραίτησης μου  να δημοσιευτεί στο επόμενο περιοδικό και στο site της ΕΕΡ.

Με τιμή,


Μιχ. Χατζημιχαλάκης
(SV1MO)
Γλυφάδα 23/1/2015

β)  Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού SV NEA διάβασα το σημείωμα που υπογράφει ο Πρόεδρος της ΕΕΡ σχετικά με την παραίτηση μου από το ΔΣ της ΕΕΡ.
Στην τελευταία παράγραφο της επιστολής μου σας είχα παρακαλέσει να δημοσιευτεί στο περιοδικό και στο site, η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ μου και όχι αυτό που τελικά δημοσιεύσατε.
Καταλαβαίνω ότι εσείς σαν ΔΣ έχετε τον απόλυτο έλεγχο για το τι θα δημοσιευτεί στα μέσα του συλλόγου λογοκρίνοντας όποια κείμενα δεν συνάδουν με την κρατούσα άποψη.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησε στην παραίτηση και που κατά το τελευταίο ΔΣ που συμμετείχα πολλοί από εσάς μου ζήτησαν να μάθουν, γιατί σε τόσο σύντομο διάστημα έλαβα αυτή την απόφαση.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο ο Γραμματέας της ΕΕΡ μου ζήτησε να του στείλω σε ηλεκτρονική μορφή την επιστολή της παραίτησης μου (για να δημοσιευτεί στο περιοδικό και στο site όπως μου εξήγησε τηλεφωνικώς) αφού δεν είχατε σκοπό να την δημοσιεύσετε αυτούσια, παρά δημοσιεύσατε τα συμπεράσματα κατά την άποψη του ΔΣ που εκφράζει ο Πρόεδρος.
Δεν καταλαβαίνω τι ενοχλητικό για το ΔΣ περιέχεται στην επιστολή μου ώστε αποφασίσετε να μη την δημοσιεύσετε.
Κρίμα…. Πρόεδρε….
Το να ξέρει κάποιος να διαχειρίζεται το «ανθρώπινο δυναμικό» είναι δύσκολη υπόθεση.

Με τιμή
Μιχ. Χατζημιχαλάκης (SV1MO)

Τα σχόλια ευπρόσδεκτα αλλά στα ανώνυμα θα πέσει πέλεκυς...

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν λες Μιχάλη εννοείς την σουπιά από την Λευκάδα που παρεπιπτώντος γιόρταζε εχθές ????

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μιχάλη, τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι?

Το ΔΣ της ΕΕΡ είναι για μεγάλα και περπατημένα παιδιά, από καλή στοά.

Έπαιξες και έχασες...


Ανώνυμος είπε...

Εκφραζω τη συμπαθεια μου στον συμπαθη ΜΟ η διαδικασια που ακολουθηθηκε ηταν αναμενομενη και δεν με εκπλησει. Αντιθετα αν ειχαν δημοσιευσει την επιστολη του θα ανησυχουσα. Φανεται το πνευμα Ερντογαν ισχυει αν και ο σουλτανος τυπικα δεν παρισταται.


Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Καλωσορίζουμε με χαρά στο ΔΣ τον συνάδελφο και συναγωνιστή PMR του οποίου ο τρόπος σκέψης είναι ολόιδιος με τον δικό μας. Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

@10:02 είναι νωρίς για συμπεράσματα, ας γίνουν πρώτα κάποιες συνεδριάσεις και ο συνάδελφος θα μπορέσει να αποδείξει τον τρόπο σκέψης του. Αν θέλει βέβαια να το κάνει από τώρα, το πρώτο θέμα είναι να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την φήμη του ΔΣ δημοσιεύοντας την ως άνω επιστολή.
Είναι στο χέρι του να δώσει το στίγμα του ή να συνεχίσει την πολιτική του σουλτάνου, ίδωμεν.
Ερμής

2Mδης είπε...

Μου λένε ότι πρέπει να συμπεριλάβω στην ανάρτηση και τις απαντήσεις του ΔΣ προς τον παραιτηθέντα συνάδελφο. Όμως ακόμα και αν τις έχω-εννοείται πως δεν τις έχω- δεν θα ήταν νόμιμη η δημοσίευση τους αφού ο αποστολέας τους δεν απευθύνεται δημόσια.

Ωστόσο δημοσιεύω ένα κείμενο το οποίο σύμφωνα με όραμα που είδα σήμερα τα ξημερώματα, το υπαγόρευσε ο Τσάρος Νικόλαος στον Τζέκινς Χαν κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου της Χαλκιδικής.
Εμφανώς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα:

"Αγαπητέ Μιχάλη,

σε απάντηση της από 12 Μαρτίου 2016 - 9:59 μ.μ ηλεκτρονικής επιστολής σου, σε ενημερώνω ότι το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2016 έλαβε απόφαση (2016-03/014) να δημοσιευτεί η επιστολή σου στο περιοδικό SV ΝΕΑ και ενημερώθηκες προσωπικά με επιστολή (10 Φεβρουαρίου 2016) για την εν λόγω δημοσίευση.

Η μη δημοσίευση της επιστολής σου οφείλεται σε δική μου προσωπική παράληψη και για το λόγο αυτό απολογούμαι. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν έχει καμία ευθύνη για την εν λόγω παράληψη.

Η επιστολή σου θα δημοσιευτεί σε επόμενο περιοδικό SV ΝΕΑ.

Το τραίνο συνέχισε να βγάζει σύννεφα καπνού μέσα στο σκοτάδι της νύχτας...

Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου θέμα λογοκρισίας στο χρονικό διάστημα που υπηρετούσες την Ένωση ως μέλος του Δ.Σ. εκτός αν εννοείς ότι η προτροπή μου τις προτάσεις των μελών να τις συμφωνούμε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και όχι προφορικά είναι λογοκρισία, εξάλλου ποτέ δεν αποσαφήνισες τους λόγους της παραίτησής σου. Το Δ.Σ. είναι πάντα στη διάθεσή σου, όποτε και εφόσον αποφασίσεις να το κάνεις.

Και ρώτησε η Κοκκινοσκουφίτσα: "Γιαγιά γιατί έχεις μεγάλα δόντια?"

Λογοκρισία δεν υπάρχει και το κάθε μέλος της Ένωσης έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να πάρει το λόγο και να τοποθετηθεί κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ή να εκφράσει τις απόψεις του επιστολικά στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ρ.

Ζήτωσαν αι ένοπλαι δυνάμεις! ...

Μετά από τα παραπάνω τη μομφή σου κατά του Προέδρου της Ε.Ε.Ρ. τη θεωρώ αβάσιμη, επειδή όμως είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και σημασίας θα την φέρω ως θέμα σε επόμενο Δ.Σ.

Ή στραβός είναι ο γυαλός, έφαγε παχυά φακή...

Ρομπέν των Δασών
Γραμματικός "

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο που εκφράζει την επίσημη θέση της ΕΕΡ υπέγραψε ο Γ.Γ., όχι ο πρόεδρος. Η επιστολή καλώς απευθύνεται στον πρόεδρο ως επικεφαλής του ΔΣ (άλλωστε σύμφωνα με το παλιό αλλά "βολικό" κατ/κό του... 1956 αυτός είναι υπεύθυνος). Ακόμη, πριν την κυκλοφορία του περιοδικού θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο πρόεδρος για την μη δημοσίευση και όχι να "δέχεται" τώρα να απολογείται ο ΓΓ.
Πληροφορώ τον κ. ΓΓ ότι η οποιαδήποτε μομφή προκύπτει από την μη δημοσίευση (απόκρυψη) της επιστολής και όχι από την ίδια την επιστολή. Ας ψάξουν τον/τους φταίχτες μεταξύ τους καιρός είναι.
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Ο παπάς ο παχύς ή στραβά αρμενίζουμε.

2Mδης είπε...

Τελικά το όραμα που είδα τα χαράματα δεν είναι τόσο απλό.
Μια χειρομάντισσα (πρώην χαρτορίχτρα) μου εξήγησε ότι το εν λόγω κείμενο σημαίνει:

" Αγαπητέ Παναγιώτη
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
Ακολούθησε την σειρά των γεγονότων.
1) Στην επιστολή παραίτησης μου παρακαλώ να δημοσιευτεί στο περιοδικό και στο site.
2) Στην επιστολή σας με Α.Π. 3824 που υπογράφεται από τον Πρόεδρο και εσένα αναφέρει κάτω -κάτω ότι θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος.
3) Στο επόμενο τεύχος αν απλά δεν δημοσιευόταν η επιστολή παραίτησης μου θα μπορούσα να δεχτώ αυτό που γράφεις στο μειλ σου, δηλαδή.
"Η μη δημοσίευση της επιστολής σου οφείλεται σε δική μου προσωπική παράληψη και για το λόγο αυτό απολογούμαι. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν έχει καμία ευθύνη για την εν λόγω παράληψη."
4) Όμως στο τεύχος Μαρτίου/Απριλίου δημοσιεύεται ένα σημείωμα που υπογράφει ο Πρόεδρος που αναφέρεται στην επιστολή παραίτησης μου. Φυσικά δεν κατηγορώ τον Πρόεδρο για την δική σου παράληψη που την αποδέχομαι. Όμως πες μου λοιπόν, πως θα εκλάβει την αλληλουχία των γεγονότων ένας άνθρωπος με μέτρια νοημοσύνη που ελπίζω να διαθέτω όταν δεν δημοσιεύεται η επιστολή αυτούσια, παρά δημοσιεύεται αντί αυτής ένα σημείωμα στο οποίο κάνει μνεία ο Πρόεδρος της ΕΕΡ για την παραίτηση μου.

Αν δεν σ΄ αρέσει η λέξη λογοκρισία να την πάρω πίσω και να γράψω "επιλεκτική δημοσίευση κειμένων" (δεν μπήκε το δικό μου κείμενο, αλλά του Προέδρου)
Τώρα πού (?) βλέπεις μέσα στο κείμενο του προηγούμενου e-mail μου μομφή κατά του Προέδρου, δεν ξέρω. Εσύ ξέρεις.
Δεν πιστεύω ότι πρέπει να εκλάβω την πρόταση σου :" επειδή όμως είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και σημασίας θα την φέρω ως θέμα σε επόμενο Δ.Σ." ως απειλή. Υποθέτω ότι θα ήσουν φορτισμένος όταν έγραφες την απάντηση σου.
Πάντως θέλω να σου υπενθυμίσω ότι σήμερα επανέρχεσαι σε ύφος και σε ένταση όπως ένα άλλο σου e-mail της 21 Ιανουαρίου όπου μου έγραφες επί λέξει:
Μιχάλη είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεις υποτιμητικά σχόλια για τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΕΡ, δεν ξέρω την άποψή σου και θα ήθελα να την συζητήσουμε δια ζώσης,
Αυτή η απάντηση σου αφορούσε σε κείμενο μου προς όλους σας για μια ιδέα που είχα το να στέλνουμε μια υπενθυμητική επιστολή μαζί με τις κάρτες που ταχυδρομούμε στην περιφέρεια. Και τότε το εξέλαβες σαν να εξέφρασα "υποτιμητικά σχόλια" για τις προηγούμενες Διοικήσεις. Εκτώς και αν απαγορεύεται να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη ανοιχτά και κατά πρόσωπο. (Αυτό το e-mail σου με οδήγησε στην παραίτηση. Η επιστολή παραίτησης μου συντάχτηκε 23 Ιανουαρίου)
Κάτι δεν πάει καλά. Την μια φορά διαβάζεις πίσω από τα γραφόμενα μου "υποτιμητικά σχόλια" την άλλη διαβάζεις ότι "μέμφομαι τον Πρόεδρο", τι να πω δεν ξέρω.
Πάντως αφού εσύ θίχτηκες που έθιξα τον Πρόεδρο και θα φέρεις ΕΣΥ το θέμα στο επόμενο ΔΣ (και όχι ο θιγείς Πρόεδρος) ελπίζω να με καλέσετε για να απολογηθώ. Σου δηλώνω ότι θα αποδεχτώ κάθε απόφαση που θα λάβετε και θα ενεργήσω κατά τον νόμο και το καταστατικό. Περιμένω λοιπόν την απόφαση σας.
Τελειώνοντας νομίζω ότι φόρτισες περισσότερο του δέοντος το θέμα. Θα ήταν αρκετό να μου γράψεις: Ρε Μιχάλη μας ξέφυγε και δεν δημοσιεύσαμε την επιστολή σου, την άλλη φορά.....
Έτσι κάνουν οι φίλοι και οι συνεργάτες. Εκτός και αν δεν με θεωρείς φίλο και συνεργάτη παρά φαντάρο που θα τον βγάλει ο λοχαγός στην «σέντρα»
...
Και τότε όρμησαν οι Απάτσι: Χλωμά πρόσωπα θα σας πάρουμε τα σκαλπ!! Είπαν.

Με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα μας κάνετε τίποτα, απάντησε ο Όμπραξ.

Ανώνυμος είπε...

Μωρή κουφάλα 2μηδη πως τα βρίσκεις όλα τα απόρρητα έγγραφα ???? Εκτός του Σουλτάνου έχεις άκρες και με τον Snowden. Φοβάμαι οτι θα σε βρούμε σε θαλάσσια περιοχή του Ιονίου πελάγους με τσιμέντο και αλυσίδα στα πόδια. Ονειρο οχι πολλών, αλλά ενός.

2Mδης είπε...

Δεν πλησιάζω εγώ κατά Ιόνιο μεριά.
Έχει κάτι σουπιές εκεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε σκευωρία ολόκληρη με αντάλλαγμα την εύνοια του σουλτάνου. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος/κάποιοι. Όσο απαντούν τόσο ρεζιλεύονται.
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Συμβουλεύω οι επόμενες ανταλλαγές επιστολών να γίνουν με κούριερ:
http://www.newmoney.gr/diethni/276529-tittygram-nea-ipiresia-rosikis-startup-gia-minimata-pros-tous-epistithious-filous-sas

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ότι θέλετε για τον σουλτάνο όμως είχε καταφέρει στη θητεία του να ξεχαστούν κάπως παλιές άσκημες συμπεριφορές προς μέλη και συναδέλφους. Τουλάχιστον οι νέοι δεν αντιλαμβάνονταν κάτι. Τώρα όμως με τη συνεχιζόμενη αλληλογραφία, ο τρόπος συμπεριφοράς ήρθε ξανά στο προσκήνιο.
Είναι προφανές πως δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτό το μικρό αρχικά πρόβλημα παραμένοντας σιωπηλοί και φανερώνονται οι προθέσεις αλλά και η μικρότητα κάποιων.
Λίγο οι αδυναμίες τους, λίγο η προσπάθεια να διατηρούν τις παλιές συνήθειες (από ευγνωμοσύνη στον σουλτάνο; περιμένουν επιβράβευση;) τους εκθέτει περισσότερο.
Η μη ενασχόληση μαζί τους είναι μια λύση αφήστε τους στον "τεχνητό" κόσμο τους. Μια αίθουσα κάθε βδομάδα σας την προσφέρουν ούτως ή αλέως.
Θα έλεγα στον συνάδελφο Μιχάλη (δεν τον γνωρίζω καλά) να μην καταδεχθεί να πάει σε οποιοδήποτε κάλεσμα διότι θα επαληθευθεί η ρήση: μη συζητάς με τον ανόητο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω εμπειρίας.
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ο παλιός καλός 2μήδης!!!!!
Μα είπα και εγώ, ηρεμιστικά του βάζουν στον καφέ;

2Mδης είπε...

Ας είναι καλά ο Γιάννης...

Διάκονος Εφραίμ είπε...

Ας είναι καλά οι ανώνυμοι....

Τελικά ο πέλεκης στους ανώνυμους έπεσε βαρύς!!!

2Mδης είπε...

Και που το ξέρεις εσύ? Ξέρεις πόσα έχω κόψει?

Διάκονος Εφραίμ είπε...

@ Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2016 - 12:37 μ.μ.

Φίλτατε ανώνυμε επίτρεψέ μου να σε ενημερώσω ότι δεν υπάρχει παλιός καλός 2μδης.

Ο 2μδης ήταν είναι και θα παραμείνει απαράλλαχτος. Καυστικός λιβελογράφος που αρέσκεται να προκαλεί εντάσεις, με απώτερο σκοπό την ψυχική του ευχαρίστηση. Αν και αναδεικνύει πολλά εσωτερικά προβλήματα του ραδιοερασιτεχνικού παρασκηνίου, ωστόσο παραμένει υποκινητής εσωτερικών προστριβών.

Εύχομαι σύντομα να αποκτήσει καίρια θέση σε ΔΣ μεγάλου ραδιοερασιτεχνικού συλλόγου, μέσω της οποίας να αναγκαστεί να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό. Τότε και μόνο τότε θα κριθεί επί του αποτελέσματος για τις απόψεις του και τις πράξεις του.

Μέχρι να έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή της ευθύνης - υπευθυνότητας, ας αντιμετωπίσουμε τον "εν Χριστό αδελφό" με σύνεση, κατανόηση και υπομονή.

Αμήν αδελφοί

2Mδης είπε...

1ον Το "εν Χριστό" γράφεται "εν Χριστώ" είναι δοτική και έπαιρνε και μια ουρίτσα από κάτω αλλά δεν την έχει το σύγχρονο πληκτρολόγιο.

2ον Λες βλακείες. Ότι θα κριθώ ΟΤΑΝ πάρω θέση σε ΔΣ κλπ και λύσω τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ραδιοερασιτεχνισμό και μπούρδες μπλε. Και ποιος σου είπε ότι θέλω να κριθώ σαν μέλος ΔΣ ή επιλυτής τέτοιων προβλημάτων? Blogger είμαι, γράφω, και βάση όσων γράφω κρίνομαι για αυτά. Μπορείς να ισχυρισθείς ότι δεν γράφω καλά, θα το δεχτώ, αλλά ότι θα κριθώ ΚΑΠΟΤΕ για αυτά που θέλεις εσύ δεν γίνεται.

3ον Το υποκινητής εσωτερικών προστριβών στο επιστρέφω. Μπορούν να γραφούν ΤΟΜΟΙ ολόκληροι για τις προστριβές των ραδιοερασιτεχνών πολύ πριν γεννηθώ. Που ξεκίνησαν την δεκαετία του 50 και όσο ζουν κάποιοι διψήφιοι τις αναπαράγουν μέχρι σήμερα. Για να μην σου πω για γενικές συνελεύσεις μεγάλων συλλόγων που κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, εκτός αν αυτά δεν μας πειράζουν μιας και δεν βγήκαν στην επιφάνεια από κανέναν. Ας μη μιλήσω και για άλλους συλλόγους πιο έξω που αποτελούνται από τρία άτομα στο ΔΣ όλα και όλα και ο ένας θάβει τον άλλο.

Άσε λοιπόν τις "ενημερώσεις" και τις δήθεν προστριβές που υποκινούνται από "άλλους" και κοιτάτε μήπως φταίει τίποτα άλλο που κοντέψατε να το κάνετε παλαίστρα το Γενάρη.

Άντε μπράβο...

Ανώνυμος είπε...

@5:46 οι καίριες θέσεις αποκτούνται αφού οι ενδιαφερόμενοι περάσουν δοκιμασίες και δώσουν όρκους. Νομίζεις πως μπορεί να ορκιστεί;
Η κατάσταση σε μεγάλο σύλλογο μπορεί να φτιάξει αφού περάσει η κρίση στη χώρα...

2Mδης είπε...

Μπορώ να ορκιστώ για οτιδήποτε. Στη ζωή της πεθεράς μου!

SV1NJX είπε...

Πάει η πεθερά σου

2Mδης είπε...

Και όχι μόνο...

2Mδης είπε...

"Ώτη πης εσί Τάκη" είπε ο Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τακης τι απαντησε;

Ανώνυμος είπε...

αλλά ότι θα κριθώ ΚΑΠΟΤΕ για αυτά που θέλεις εσύ

Αυτό είναι το νόημα του Χριστιανισμού.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν έχει καμία ευθύνη για την εν λόγω παράληψη."

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ούτε το editorial γράφει, ούτε μιλάει στην Γενική Συνέλευση. Μόνο κάτι χαρτονάκια μοίραζε στην κοπή της πίτας. Είναι υπο κηδεμονία?


Ανώνυμος είπε...

Άλλα e-mail δεν διαρεύσανε; Οι δεινόσαυροι αύξησαν το επίπεδο ασφαλείας μου φαίνεται.
Ερμής

Ιεροδιάκονος Ανανίας είπε...

Δεινόσαυρος είναι και φαίνεσαι !

2Mδης είπε...

Εμένα με απασχολεί που δεν έχει γυρίσει ακόμα η γειτόνισσα να πάρω ίντερνετ και είμαι δέκα μέρες με το κινητό...

Κατά τα άλλα δεν διαρρέει τίποτα. Ούτε καν αν έκαναν έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη για αυτό το θέμα...
Μα καλά υπάρχει περίπτωση σοβαροί συνάδελφοι να έκαναν ΔΣ με θέμα ενα μεηλ που υπογράφει ο Ρομπέν των δασών???
Για μ@λ@κες τους έχετε???

ΜουζαχεΝτίνος είπε...

H ΕΕΡ διοικείται από Γενικό Γραμματέα όπως το ΚΚΣΕ .

Ανώνυμος είπε...

Το πνευμα "παπασπυρου" ζει και βασιλευει μεταξυ του δσ...

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Ντίνο, η Ε.Ε.Ρ. έχει πολλά κοινά με την ΕΣΣΔ. Αυτό με τον Γενικό Γραμματέα είναι το λιγότερο σημαντικό και οφείλεται στην αδυναμία του Προέδρου να ασκήσει ορισμένα καθήκοντα του.

2Mδης είπε...

Πάντως στο ΚΚΣΕ κάποια στιγμή τους πήρε ο διάβολος. Όλους μαζι...
Να τα λέμε αυτά.

SV3/2Μδης

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τα λέει αυτά?

Όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη του ΚΚΣΕ έγιναν ολιγάρχες και καλοί χριστιανοί.

Ακόμα και οι ψιλικατζήδες βολεύηκαν. Δες για παράδειγμα τον Ιβάν Σαββίδη, παλιός ρωσοπόντιος πρακτορίσκος της КГБ, "πήρε μετάθεση" στην ФСБ και διαχειρίζεται εκατομμύρια. Για το παρελθον του δεν συζητάει κανείς.