Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Σέρνεται ίωση...

Σε έξαρση βρίσκεται εποχική ίωση που εκδηλώνεται κυρίως με δυνατό πονόλαιμο και έντονο βήχα! Η ίωση έχει χτυπήσει μέχρι στιγμής αρκετούς συναδέλφους που απουσίαζαν χθες από τα εντευκτήρια, όπως ο υπεύθυνος του μπυρό ο Μιχάλης SV1MO. 
Υποθέτω δηλαδή ότι έλειπε λόγω της ίωσης γιατί όσα μέλη του ΔΣ ρώτησα για να το επιβεβαιώσω απομακρύνθηκαν... ξεροβήχοντας!! 

Δύσκολα τα πράγματα, και ο χειμώνας ακόμα είναι μπροστά μας...

Θέλει προσοχή...

102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό δεν πήραμε κάρτες, αντικαταστάθηκε από... το ΔΣ και κάποιους άλλους. Κάποιοι λέγανε πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, ενωσίτες θάτανε φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι είναι ο καρκίνος για τον άνθρωπο είναι η ΟΕΑ για την ΕΕΡ. Στην αρχή εκδηλώθηκε στο μέσα δωμάτιο. Μετά εξαπλώθηκε και κατέλαβε το δωμάτιο της Γραμματείας. Πρόσφατα έμαθα έκανε μετάσταση και κατέλαβε το QSL bureau. Ποιο όργανο είναι το επόμενο άραγε. Ο ασθενής (εν προκειμένω η ΕΕΡ) πρέπει να αρχίσει επειγόντως χημικοθεραπεία για να μην επέλθει το μοιραίο.

Ανώνυμος είπε...

Οι ΟΕΑ των συλλόγων παλαιότερα ήταν αναγκαίες για συγκεκριμένους λόγους.Εδώ και χρόνια εξέλιπαν οι λόγοι και τις διατηρούν για λόγους δημοσίων σχέσεων. Αλλά τι δημ. σχέσεις να κρατάς με έναν Μαραθώνιο το χρόνο; Σε θυμούνται μόνο οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ. Από την άλλη πολλοί από τους οεάδες θα χαθούν απ'το χόμπυ αν σταματήσει και αυτό. Ο Μαραθώνιος τους φέρνει στο σύλλογο και όχι... οι κάρτες (αν καταλαβαίνεις)
Βέβαια οι συγκλητικοί ξέρουν περισσότερους λόγους από τον υποφαινόμενο που τους προωθούν.

2Mδης είπε...

Είμαι /3 για το σ/κ.
Φρόνιμα, μην το κάνετε αμέρικαν μπαρ...

Ανώνυμος είπε...

Πάει και Μιχάλης... Είχε την (προβλέψιμη) αντιμετώπιση όσων άλλων θέλησαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς και έφαγαν πόρτα.

2Mδης είπε...

Α! Δηλαδή έφυγε ο Μιχάλης????
Εγώ από εσάς το μαθαίνω!!! Πέφτω από τα σύννεφα...

Μα καλά αφού το ΔΣ προσπαθεί να φέρει κόσμο στην Ένωση αυτός πως φεύγει? Πως? Πως?

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσες να αποφύγεις την πτώση από τα σύννεφα αν φρόντιζες να ενημερώνεσαι από το site της Ε.Ε.Ρ. και την σελίδα ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

SV1GAP είπε...

Αναγκαίες, ξεαναγκαίες, όπως και να'χει οι ΟΕΑ πρέπει να δείχνουν προς τα έξω δραστηριότητα. Αλλιώς θα μειωθούν τα δικαιώματα των ραδιοερασιτεχνών.

Κάντε Control+F 2643
http://www.hellenicparliament.gr/praktika/synedriaseis-olomeleias

Ανώνυμος είπε...

@3:10 από που προκύπτει ο σιχυρισμός σου θα μειωθούν τα δικαιώματα των ραδιοερασιτεχνών;
Από τα κείμενα των Μαντέλη - Π"ντωνίου (γνωστοί και μη εξαιρετέοι αμφότεροι); Οι καιροί των εις είδος παροχών - αν αυτό εννοείς - πέρασαν προπολλού, για αυτό και αυτοί περιορίζονται στον Μαραθώνιο. Οιδε τωνάλλων συλλόγων δεν εμφανίζονται
Όσο για τον συγκλητικό που έγραψε για επιτροπές, καλύτερα να αφήσει τις προτροπές κιας ψάξει να γνωρίσει τους συνεργάτες του

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι λέμε τώρα? Ο Μιχάλης εξελέγει μέλος του Δ.Σ και παραιτήθηκε επισοδειακά διαφωνόντας με αυτό. Τι περιμένατε λοιπόν να κρατήσει το μπιρό? Αφου τους διευκόλυνε και έφυγε μόνος του απο τα πόδια τους, τα πόδια πήρα φόρα και του δώσανε μια κλοτσιά και δρόμο... και πολύ έμεινε.
Και για να μην μπερδευτούμε προσωπικά διαφωνώ με την απομάκρυνση του Μιχάλη

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σίγουροι είμαστε οτι τον έδιωξαν ?
Κάτι λέγεται για επιστολή παραίτησης.

2Mδης είπε...

Μα πως? Πως?

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 19/11/2016 -7,54 μμ. Κοντός ψαλμός: Αλληλούια
Πολύ βιάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε... Στην Ε.Ε.Ρ. πάντα η εκδίωξη συγκαλύπτεται με επιστολή παραίτησης, με αποστασιοποίηση για προσωπικούς λόγους, με οτιδήποτε πρόσχημα τέλος πάντων προστατεύει την ωραία εικόνα της Σεβαστής Διοίκησης.

Θυμίζει λίγο την ανακοίνωση του θανάτου του Ρόμμελ... από... εγκεφαλική αιμορραγία.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι...
Ακόμα ενας 2ψήφιος σπίτι του.
Αμα σου αρέσει άλλωστε , αλλιώς νομίζω οτι εχει προσφορά στα ΑΒ το ξύδι.

Για τον ανώνυμο 19/11/2016 -8,16 μμ. Μακρύς ψαλμός: Ωσαννά

Ανώνυμος είπε...

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις στο Καταστατικό το Άρθρο 31 και στον Ειδικό Κανονισμό τα άρθρα Ε.1 και Ε.7 και Ε.7.2 και πιστεύω να γαληνέψεις και να προτείνεις τουλάχιστον balsamico. Είναι λίγο ακριβότερο αλλά ποιο εύγευστο. Ρίξε μια ματιά όταν πας ξανά για ψώνια στα ΑΒ.

Costas SV1XV είπε...

Ο αγαπητός Μιχάλης SV1MO απαντά στο τηλέφωνο του QSL bureau, μια σκηνή που από ότι φαίνεται δεν θα ξαναδούμε. Στο βάθος (πλάτη) ο Μάκης SV1IZR.

73 DE SV1XV

2Mδης είπε...

Και ο Μάκης? Και ο Μιχάλης??
Μα πως? Πως??

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 20 Νοεμβρίου 2016 - 1:07 π.μ.
Δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα, τον ξέρω απ΄εξω . Εσυ αμα σε γράψουνε και αποκτήσεις δικαίωμα λόγου χρησιμοποιήσε τον. Αμα θέλουνε εκείνοι όμως. Αντε μην τον αλλάξουνε και αυτόν. Μια γενική 1-1-2017 μοναχά το Δ.Σ. και τον ξαναγράφουνε όπως τους αρέσει . Ετσι να βρεθουνε για να φάνε κανα κουραμπιέ να τα πούνε και να τον ξαναγράψουνε . Αυτοί εκεί και εσύ εδώ να σκας.

Costas Και να μην τους ξαναδούμε τι έγινε ? Κάθε εμπόδιο για καλό. Οι καινούργιοι είναι και καλύτεροι και ΟΕΑ... ( Ξυδάκι για οποιον ενοχλείτε )

Το qsl bureau και οι επιτροπές δεν είναι παραμάγαζο κανενός εφόρου. Όποιος καβαλάει καλάμι στο λεπίδι να στρώσει .

@ 2μήδης
Στο πως πως η απάντηση ειναι Ετσι έτσι για να σφίξουνε και λιγο οι κ... Βέβαια θα περίμενα να μάθω απο σένα τί έγινε αλλα μάλλον δεν εχεις πια πηγές... Σε αναμονή, κατι θα ακουστεί.

2Mδης είπε...

Εγώ πηγές??? Εγώ εδώ το έμαθα!!! Νόμιζα ότι είχε πονόλαιμο και εδώ έγραψαν ότι έφυγε! Μα πως? Πως??

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται δεν ξέρετε ποιός είναι ο καινούργιος βαρώνος του Bureau. Αν έχετε απορία, ξαναεμφανίστηκε εκείνος ο ανεκδιήγητος λιβελογράφος που είχε πάρει πόδι από όλες τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες προ 15ετίας. Με τις ευλογίες του γραμματέα και τις πλάτες του ευτραφούς βαρώνου των ΟΕΑ. Όσο για τον πρόεδρο, αυτός απλώς προεδρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Καλοοό, για πές για πές, Ποιός είναι ?

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο της 20/11 ώρα 1,32 μμ.
Εσύ φιλέ μου ξέρεις πάρα πολλά. Με τόσες λίγες λέξεις περιέγραψες την ΕΕΡ.
Διαφωνώ με την τελευταία σου πρόταση. Η σωστή πρόταση είναι: "Όσο για τον πρόεδρο νομίζει ότι προεδρεύει" .Άπλά υπογράφει σαν "πρόεδρος" ότι του σερβίρει ο γραμματέας. Κατάντια. Μπορεί να έχει τους λόγους του.

Ανώνυμος είπε...

Είπα και γώ , νοιάστηκε κανείς για το bureau.
Και βέβαια έχει τους λόγους του. Εσυ δεν του ξέρεις και λυσσάς ομως.

Τι καιρό κάνει στο καπανδρίτι , μήπως ξέρετε ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι εδώ και καιρό κάνει παγωμάρα.

Για τον ανώνυμο 20 Νοεμβρίου 2016 - 1:32 μ.μ.
Μην μπερδεύεις τους βαρώνους, ο τωρινός δεν έχει καμμία σχέση . Ο κοντός ειχε επίσης φάει σουτ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο της 20/11 ώρα 1,32 μμ.
Εσύ φιλέ μου που ξέρεις πάρα πολλά μπορείς να μας ανεβάσεις ενα λινκάκι με ενα λιβελογράφημα του bureau βαρώνου γιατί τον γκουγκλάρω και δεν βρίσκω τίποτα ?
Οχι τίποτα αλλο να μην λένε οτι τα γράφει ο ίδιος ο 2μήδης .
Αποστόμωσε τους σε παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ διαπίστωσα ότι καιρώ τώρα κάνει μια "ψυχρίαση) που λέει ο Χατζηχρήστος στον Μπακαλόγατο.
Κατά τα άλλα, μη ψάχνεις στο ίντερνετ. Όλα υπάρχουν στα αρχεία της ΕΕΡ. Ζήτα από εκεί ότι θες. (και όταν σου το δώσουν να κάτσω να με χ....σεις. Δεν σου λέω να κάτσω να με γ...σεις γιατί μπορεί και να μ'αρέσει Ηα Ηα Ηα)

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο βαρώνος τότε, με την φασαρία που έγινε, τα γύρισε και άρχισε να λέει ότι κάποιος κακός του έκλεψε τον κωδικό στο φόρουμ και το έγραψε με το όνομα του. Το φορουμ ατυχώς δέχτηκε την δικαιολογία, γιατί τότε το έπαιζε μεγάλος dxer. Αποτέλεσμα το αρχικό κείμενο διαγράφτηκε, αλλά όχι και τα σχόλια που ακολούθησαν, οπότε όσοι ξέρουν τι έγινε βρίσκουν μια μαύρη τρύπα.

Εν τω μεταξύ όλοι οι έλληνες dxers τον έβαλαν στον πάγο, οπότε ο φιλαράκος εξαφανίστηκε από τον αέρα και έγινε αρχικά συλλέκτης κλειδιών και αργότερα τορναδόρος. Και ξαφνικά εδώ και 1 χρόνο περίπου ξαναεμφανίστηκε σα να μη συνέβη τίποτα και τώρα ο κολλητός του ΓΓ του έδωσε και πόστο. Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλό , χαραμίζεσαι αδερφέ , να πάς στον κοντό (τον αλλο κοντό ) να βγάλεις βιβλίο με την ιστορία του ραδιοερασιτεχνισμού. Την ιστορία με τον βαρώνο την ξέρω, 98 ή 99 νομίζω είχε γίνει φρέσκα πράγματα δλδ , μούφα ήταν και σε σχέση με το όσα του έχει σούρει ο 2μήδης του παππά πρέπει να την διαβάζει σαν παιδικό παραμύθι για να τον παίρνει ο ύπνος τα βράδια.
Οταν στέκεσαι προσοχή μπροστά του όλο ευγένεια ζήτα του να σου πεί εαν είναι μεγάλος DXer, εχω την εντύπωση οτι είναι μεγάλος χειριστής CW αλλα Dxer δεν θα τον έλεγες. Για τους Έλληνες DXers και τον πάγο, το αλλο με τον Τοττό το ξέρεις ? Αν δεν το ξέρεις κατέβα μια τετάρτη στην ένωση, έχω την εντύπωση οτι σκοτίστηκαν οι Dxers για τον παππά, αν ζει και εαν πέθανε , σε τι πάγο να βάλουνε ποιόν και τι είναι ο πάγος ? Αν λές για το αν θα του σφυράνε κανα διορισμό , δεν ξέρω μπορεί και όχι, βρες τους και ρώτα τους. Κατα τα αλλα΄ξύδι σε μικρές δόσεις και μια φορά την εβδομάδα γαργάρα να καθαρίσει ο λαιμός.

Ανώνυμος είπε...

...Είπαν οι βλάχοι και πήγαν να πάρουν ευλογία κάτω απο το πετραχήλι.

Ανώνυμος είπε...

από το bureau ξεκινήσαμε, πάλι στον καλόγερο καταλήξαμε και από ότι μου έλεγαν δεν είναι παπάς, σκέτος καλόγερος.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρος τίτλος - Θα τον διαβάσουμε σε επιστολή προς το SV-Νεα

http://www.tanea.gr/news/nsin/article/5407905/mpaltas-moy-exei-meinei-h-aporia-gia-thn-apomakrynsh-moy/

Ανώνυμος είπε...

...ξαναεμφανίστηκε σα να μη συνέβη τίποτα και τώρα ο κολλητός του ΓΓ του έδωσε και πόστο. Και μη χειρότερα.

Μπά δεν έφυγε και ποτέ μια ζωή στο 145.300 είναι και με το σεις και το σας τον έχουνε τα γεροσάψαλα .

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε κάτι, με μονο 30 ανώνυμα σχολια θα χασουμε την θέση μας .

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500115870

2Mδης είπε...

Δυο τρία σχόλια βγάζανε μάτι και τα έκοψα, τα υπόλοιπα όπως ερχόντουσαν στο κινητό το σ/κ έτσι ανέβαιναν.

Για τον "ανώνυμο" 6:55 να πω μόνο πως ξέρει πολύ καλά, ότι έχω καλυτερα και πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω τα σ/κ, ας κάνει μια αναζήτηση στο aprs να το διαπιστώσει.
Άλλωστε αν ασχοληθώ εγώ μαζί του θα το καταλάβει...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 20/11/16 - 8,39μμ. Σβήσε από την δεύτερη παράγραφο την λέξη "ξαφνικά".Λέμε: ξαφνικά έπιασε βροχή. Αν ξέραμε τι διεργασίες γινόταν εκεί πάνω πριν λίγο, θα περιμέναμε την βροχή.
Κάθε υπηρεσία, κάθε φορέας, κάθε μαγαζί θέλει να έχει την "εσωτερική πληροφόρηση". Αυτό λέγεται μονολεκτικά κάπως αλλιώς, βεβαίως- βεβαίως.
Για τον ανώνυμο 20/11/16-10,11 μμ που προτείνει πάλι ξίδι. Δείξε λίγη συμπόνια και πρότεινε balsamico.

Ανώνυμος είπε...

2μήδης, Καλά, η ιστορία του 98 με τον παππά ηταν όλο ? Αυτός γράφει οτι τα μοιράζεστε τα λεφτά απο την επισκεψιμότητα, με 30 σχόλια θα πεινάσετε.

2Mδης είπε...

10:47 αν θέλεις απάντηση από μενα γίνε πιο σαφής. Η ιστορία του 98?? ο παπάς??? Αυτός?????
Το ότι σας ανεβάζω τα σχόλια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας καταλαβαίνω...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι παρακαλω να μην τους αποκαλειτε βαρωνους αλλα κομηδες (θα το εξηγησω μετα)
Στα 20+ χρονια που ασχολουμαι τους εζησα εκ του μακροθεν (για καρτες περνουσα αραια) αλλα μαθαινα πολλα απο φιλους. Μπορει πολλα προσωπα να αλλαξαν οι συμπεριφορες οχι. Καθε καινουργιος που εκλεγοταν αφηνε τη σαλα και ους συναδελφους και κλεινοτν στο γραφειο. Πολλοι που προσφεραν εφυγαν με πικρια.
Ετσι και τωρα μια απο τα ιδι ο απολυτα ελεγχομενος απο τον αυτοκρατορα κομης επαψε καποιον συναδελφο. Σημειωστε τη μερα της καρατομησης ο αυτοκρατωρ περασε μετα τη συζυγο να ελεγξει τον κομη. Τουδωσε αριστα προφανως. Ο αλλος κομης που δινει γη κι υδωρ τον αυτ. Δεν κρατουε τη χαρα του. Ο νεοδιορισθεις χαιρει της υποστηριξης του 2ου κομη.
Το απλο ερωτημα ειναι ο γγ κομης ειχε εντολη του δσ για την καρατομηση; μετα θα τηνελαβε φυικα για λογους που μπορειτε να αντιληφθειτε.
Ενα αλλο ερωτημα: τα αλλα μελη γιατι θυσιαζουν την αξιοπρεπια τους παραμενοντας θεατες; Η ιστοριαετσι οπως γραφεται δεν θα τους αναφερει με καλα λογια...
Παρακαλω μην τους δινεται την παραμικρη χαρα οτι αχολεισται μαζι τους.Εχουμε ολοι καθημερινα προβληματα ας μην προσθετουμε αλλα.
73
Κομης= γκρσονι του αυτοκρατορα

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι διάλογοι του «εκλεκτού» συναδέλφου μας, με συναδέλφους του από τον άλλο του σύλλογο. Διαβάστε το και θα βγάλετε συμπεράσματα για το πώς τον αντιμετωπίζουν κάποιοι άλλοι.
Εκτός και αν είναι συνωνυμία…….

SV1EDY:
Κυριοι
Λυπαμαι που το πρωτο μου μυνημα σε αυτο το φορουμ αφορα αυτο το θλιβερο οπως εξελισεται θεμα αλλα με την οποια εμπειρια εχω απο αλλους συλογους πιστευω οτι πραγματικα τετοιου ειδους διαμαχες δεν καταληγουν πουθενα εκτος βεβαια απο το να αμαυρωνεται η εικόνα του Hobby η του αθληματος, οπως θελεται πειτε το .

mastoras:
Αγαπητέ φίλε SV1EDY, όντως καλά κάνεις που λυπάσαι για το 1 σου θλιβερό μήνυμα. Μπήκες στον κόπο να υμνήσεις τον Jkon, και να κατακρίνεις τον Μεσκο, χωρίς να γνωρίζεις τίποτα από γεγονότα του κοντινού παρελθόντος.
Αυτό πιθανόν η το έκανες από άγνοια

SV1EDY:
Εαν καταλαβα καλα κρινεται το post moy ?
Μην ριχνεται λαδι στην φωτια αγαπητε Mastoras , ηδη οι περισσοτερες δημοσιευσεις στον σκουπιδοντενεκε ειναι δικες σας .

mastoras:
Θίχτηκες λαλίστατε μίστερ SV1EDY ? 8)smiley Γιατί ?
Μόνο ένας "αρχοντοχωριάτης " σαν και εσένα θα τολμούσε με το 2 μήνυμα του στο φορουμ, να προσπαθεί να μας διδάξει κανόνες καλής συμπεριφοράς !!!!!

SV1EDY:
Oμιλει ο Moderator του σκουπιδοντενεκε ? :laugh:

kostas M.:
Ποιος είσαι κύριε SV1EDY, δεν θα μας πεις το όνομά σου;
Δεν είναι κρίμα τα σοφά σου λόγια να αποδοθούν σε έναν ανώνυμο;


ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ…………………….

Ανώνυμος είπε...

Ο νεος εφορος

Ανώνυμος είπε...

@5:26 άξιος άξιος. Τώρα απο ποιους πλαισιώνεται;

Unknown είπε...

Μια από τις πληγές αυτής της χώρα, οι κοτσομπόλες... για τα ραδιοερασιτεχνικά, ακόμη χειρότερα, οι ανώνυμες κοτσομπόλες. Δεν αναφέρωμαι στο περιεχόμενο αλλά στο θάρος της επώνυμης γνώμης.

Ιωάννη πήγα στο σεμινάριο για το LOTW μαζί με έναν κοινό μας φίλο, άντε λέω να γνωρίσω και τον 2μδη.... δεν ήξερα ότι θα έλειπες...

Ανώνυμος είπε...

Από αριστερά ο τότε πρόεδρος του Σ.Ε.Ρ κ. Κράλογλου Κων/νος SV1JRM και από δεξιά του ο κ. Ψιλογιάννης Κων/νος SV1DB.

2Mδης είπε...

Καλησπέρα Γιάννη, όλα σχεδόν τα σ/κ λείπω εκτός Αθηνών. Έλα μια Τετάρτη να τα πούμε...

73

Ανώνυμος είπε...

<Για τον Jonny B, διάβασε το κείμενο και πες μου αν πρόκειται για κουτσομπολιά

Τα σχόλια του Απόστολου δεν χρειάζονται κριτική «ομιλούν» από μόνα τους.

Apostolos Bourousis

Εδώ και καιρό ήθελα να ανεβάσω αυτή την φωτογραφία αλλά ξέχναγα το στικάκι… Να την λοιπόν – Αριστερά SV1JRM – Ευχαριστώ για την φιλοξενία στα γραφεία του ΣΕΡ – Θερμή υποδοχή και άνετο κλίμα για κάποιον που δεν είναι καν μέλος…
Στην μέση εγώ με το βραβείο στα χέρια και δεξιά ??? Ο Living Legend SV1DB – Το βραβείο στα χέρια μου κυκλοφορεί πολλά χρόνια αλλά πήρα το πρώτο σε αποκλειστικό CW mode .
Βασικά τα πήρα και τα τρία που εξέδιδε η ΕΕΕΡ και είναι καταπληκτικά . Αληθινά, παπυρένια με βουλοκέρια και σφραγίδες όχι ηλεκτρονικά από τον εκτυπωτή .

Υ. Γ. Και μέλος της ΕΕΡ είμαι και την αγαπάω την ένωση αλλά δεν μπορώ να μην το πω… Φαντάζεστε που θα ήταν ο Ελληνικός Ραδιοερασιτεχνισμός εάν δεν είχαν πολεμήσει τόσο την ΕΕΕΡ.
Όταν ένας άνθρωπος όπως ο SV1DB – ο Κος Ντίνος μετά από τόσα πράγματα που τον πικράνανε στο ραδιοερασιτεχνισμο εξακολουθεί και δίνει τόσα πολλά φανταστείτε τι αγάπη είχε και έχει για το χόμπυ και τι θα είχε κάνει εάν όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν στο περιθώριο .
Εγώ το μόνο που έχω εναντίον του είναι ότι δεν έπρεπε να είχε μείνει στο περιθώριο τόσο καιρό , είχε και έχει πολλά να δώσει .
Τον ευχαριστώ λοιπόν και από εδώ και είμαι περήφανος που τον γνώρισα από κοντά και που έχω αυτή την φωτογραφία μαζί του .

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει ΄μπορεί να ανεβάσει κάποιος τους κανονισμούς πώς δίνονται αυτά τα βραβεία ?

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ που τα ΞΑΝΑδιαβάζω , τι ακριβώς πρόβλημα έχουμε ? Νομίζω οτι σε κάνει ρόμπα στο φέις 2μήδη.

Ανώνυμος είπε...

@12:00 κανονισμούς δεν έχω αλλά πίστεψε με δεν σε ενδιαφέρει, πρόκειται για... vintage βραβεία τι να τα κάνεις.

2Mδης είπε...

Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί φαίνεται κάποιοι παρεξηγούν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Εδώ έγραψαν και γράφουν όσοι θέλουν, μέσα σε κάποια όρια. Αν θέλουν ανώνυμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν ανέχομαι όμως τον κάθε μούργο που μέχρι χτες έγραφε ανώνυμα εναντίον όλων, να βγαίνει σήμερα που άλλοι γράφουν εναντίον του και να λέει ότι τα γράφω εγώ. Όταν τρώγεσαι με όλο τον κόσμο και καμάρωνες ότι τρόλαρες εναντίον τους θα έπρεπε να περιμένεις ότι όταν βγεις στο προσκήνιο θα σου την έχουν φυλαγμένη.

Άλλωστε όταν αναλαμβάνεις κάποιο πόστο γίνεσαι στόχος, αυτό είναι γνωστό.
Κάτι που όμως δεν έγινε ούτε όταν ανάλαβε ο Μάκης sv1izr το μπυρό, ούτε όταν το ανάλαβε ο Μιχάλης sv1mo γιατί κατά την γνώμη μου και οι δύο πέρα από φιλότιμοι και εργατικοί υπήρξαν και Κύριοι! Τώρα αν ο νέος έφορος αδυνατεί να κάνει το τελευταίο, ας επιδείξει τουλάχιστον εργατικότητα.

Και για να τελειώνει το παραμύθι: ΑΝ ο νέος έφορος νομίζει ή διαδίδει ότι τα εναντίον του σχόλια είναι γραμμένα από εμένα ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ να ελέγξουμε μαζί τις ΙΡ παρουσία τρίτου ατόμου. Πχ όλο το σαββατοκύριακο εγώ ήμουν στη Αρκαδία μπορούν να το επιβεβαιώσουν πάνω από δέκα συνάδελφοι που δοκιμάσαμε το R2 στα Δολιανά μετά την επανεγκατάσταση του, την οποία έκανα μαζί με τον sv3auz. Η ΙΡ των σχολίων επομένως θα πρέπει να είναι από Τρίπολη αν έκανα εγώ τα σχόλια. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα χτεσινά, σημερινά κλπ αφού ταυτοποιήσουμε πριν την τωρινή μου ΙΡ. Απλά πράγματα, τον προκαλώ! Αλλιώς ρίχνει λάσπη για ακόμα μία φορά όπως έκανε τόσα χρόνια σαν ανώνυμος στον παρόντα χώρο εναντίον όσων σήμερα κάνει παρέα.

Ανώνυμος είπε...

Το εγραψα και παραπανω μην τους δινεις/δινεται αξια. Ας αποκτησουν αξιοπρεπια πρωτα. Αληθεια ποιος σοβαρος συναδελφος θα αναλαμβανε να αντικαταστησει καποιον που του φερθηκαν σκαια; Οσοι γνωριζουν την απαντηση ξερουν οτι προυποθετει αξιοπρεπια. Ο νεος δεχθηκε να παιξει καποιο παιχνιδι και αυτο δεν τον τιμα. Ειναι προφανες βεβαια πως ωτο και αξιοπρεπη δυσκολα θα βρισκανε... Αλλη μια αρνητικη του ενεργεια ειναι να κατηγορει χωρις να γνωριζει. Μην σταθειτε στις ανορθογραφιες μου παρακαλω δεν θα σας κουραζω συχνα
Η αδυσωπητη ερωτηση που θαπρεπε να τον - τους απασχολει ειναι γιατι δεν υπηρξαν αντιδρασεις στους δυο προηγουμενους...

SV1MO είπε...

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον φίλο και συνάδελφο Πάνο (SV1GRN) για τα τόσα καλά λόγια που έγραψε στο blog του (sv1grn.blogspot.gr) τόσο για μένα όσο και για τον προκάτοχό μου Μάκη (SV1IZR). Πάνο το κείμενο σου είναι τίτλος τιμής για μένα. Σε ευχαριστώ. Θα τα πούμε και από κοντά στην ΕΕΡ. 73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Καλόγεροι, Φαραώ, Βαρώνοι, Κόμητες, γίναμε ζωολογικός κήπος.

Costas SV1XV είπε...

Και μέλος της ΕΕΡ είμαι και την αγαπάω την ένωση αλλά δεν μπορώ να μην το πω… Φαντάζεστε που θα ήταν ο Ελληνικός Ραδιοερασιτεχνισμός εάν δεν είχαν πολεμήσει τόσο την ΕΕΕΡ... Όταν ένας άνθρωπος όπως ο SV1DB – ο Κος Ντίνος μετά από τόσα πράγματα που τον πικράνανε στο ραδιοερασιτεχνισμο... ότι δεν έπρεπε να είχε μείνει στο περιθώριο τόσο καιρό , είχε και έχει πολλά να δώσει.
Συντάντησα για πρώτη φορά τον SV1DB το 2014 στα εντευκτήρια του ΣΕΡ, ενώ γνώριζα την δραστηριότητα του από την δεκατετία του 1970 μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "Ηλεκτρονικά Νέα" και θα μπορούσα να γράψω ακριβώς τα ίδια.
Άλλωστε τα έχω αναφέρει και στο blog μου:
Σεμινάριο με τον SV1DB για κεραίες και DX
Διαλέξεις του SV1DB

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Υπάρχει στην σελίδα 27svag.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html δίπλα σε φωτογραφία του ιδίου. (copy/paste)

"Ο Χρήστος Κουγιουμτζόγλου είναι Βοηθός Εκπαιδευτής του κλάδου Προσκόπων και Έφορος υλικού της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Είναι Πτυχιούχος Ραδιοερασιτέχνης, και τα τελευταία χρόνια βοηθάει στην αναθεώρηση της προσέγγισης του Ραδιοερασιτεχνισμού σε σχέση με την ειδικότητα Α/Π, ωστέ αυτός να αναδειχθεί σε Αεροπορικές Τηλεπικοινωνίες.

Μέλος του Δ.Σ Της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών και Έφορος των Ομάδων Έκτακτης Ανάγκης."

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ. Μόνο δεν καταλαβαίνω την δεύτερη παράγραφο από το ...βοηθάει στην αναθεώρηση ........

Ανώνυμος είπε...

Αστο, δεν είναι για σένα. Πρέπει να έχεις βγάλει δημοτικό για να τα καταλάβεις. Εσυ στην νταλίκα σου.

Costas SV1XV είπε...

"αναθεώρηση της προσέγγισης του Ραδιοερασιτεχνισμού σε σχέση με την ειδικότητα Α/Π, ωστέ αυτός να αναδειχθεί σε Αεροπορικές Τηλεπικοινωνίες."

Μοιάζει σαν κάποιος να το σκέφτηκε στα γιαπωνέζικα, να το διατύπωσε στα αγγλικά και μετά κάποιος άλλος να προσπάθησε να το μεταφράσει στα ελληνικά μέσω google translate.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Αναθεωρητικός θα τόγραψε

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν ψηφίσατε αυτός μας αξίζει. Υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές. Πάντως καλή η ιδέα του Κώστα. Μεταφράζει το google translate από τα Ελληνικά στα Ελληνικά?

Ανώνυμος είπε...

Η βασική αιτία απομάκρυνσης του MO

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να ψηφίσεις, θα βγεί το αποτέλεσμα που έχει προαποφασιστεί. Π.χ. δεν ψηφίσαμε SV1PMR αλλά με τις κατάλληλες διεργασίες πήρε την θέση που προβλεπόταν στο ΔΣ.

SV1MO είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε της 24/11/2016 6,03 πμ.
Σε βρίσκω άδικο όταν λες αυτά στην ανάρτηση σου. Όλα γίνονται με δημοκρατικές διαδικασίες. Αποκλείεται να υπάρχουν «σκοτεινές δυνάμεις» και να επεμβαίνουν. Ο SV1PMR κατέλαβε την δική μου θέση στο ΔΣ ως πρώτος επιλαχών σε αριθμό ψήφων. Προηγήθηκε ή δική μου παραίτηση από το ΔΣ ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου. Δεν φταίει ο Μάνος που εγώ αισθανόμουν όλο και ποιο πολύ «άβολα» εκεί μέσα. Έτσι αντί να φέρνω προσκόμματα στο ΔΣ προτίμησα να παρατηθώ. Τι ποιο απλό και έντιμο.
SV1MO
Τακτικό μέλος ΕΕΡ
Τέως μέλος του ΔΣ
Τέως συντάκτης της στήλης του περιοδικού "Η γωνιά των DXers"
Τέως διαχειριστής του bureau.

2Mδης είπε...

Εκτός αυτού ο PMR ως μέλος του ΔΣ παράγει έργο.
Νυχθημερόν και καθημερινά.
Όλοι το ξέρουν αυτό!!!

(Να τα λέμε αυτά...)

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω 2 πραγματα για να βελτιωθουν
1. Ετσι οπως κατεληξε το μπυρο να γινουν δειγματοληπτικοι ελεγχοι επιβεβαιωσης καλης λειτουργιας (εδω αλλοι εχουν iso καιρος να παρει και το μπυρο)
2. Να συσταθει ομαδα με ευρεια συμμετοχη περιλαμβανοντας πανω απο 50% συναδελφους που δεν ειχαν σχεση με δσ. Η ομαδα αυτη να διερευνησει τους λογους αποχωρησης πικριας κλπ του μεγαλου αριθμου συναδελφων εδω και χρονια
Ακομη να μας πει ο κ. Προεδρος γιατι παρατησε την προσπαθεια συνεργασιας με αλλα σωματεια.
Με αγαπη προς το χομπι τους συναδελφους και την ΕΕΡ

SV1MO είπε...

Για τον ανώνυμε της 24/11/16, ώρα 1,08 μμ.
Αγαπητέ Συνάδελφε.
Γιατί το μήνυμα σου είναι ανώνυμο. Οι προτάσεις σου είναι (για μένα) εξαιρετικές.
Εγώ βέβαια έχω απαντήσεις και στα δύο ερωτήματα σου. Αλλά το σωστό είναι να σου απαντήσει κάποιος από την Διοίκηση.

Εσύ εδώ έκανες 2 προτάσεις. Στείλε μου το μειλ σου να σου στείλω εγώ 12 προτάσεις που με έστειλαν άδοξα στο σπίτι.

Μου επιτρέπεις να σου κλέψω την τελευταία σου γραμμή.

"Με αγάπη προς το χόμπι, τους συναδέλφους και την ΕΕΡ"
Μ. Χατζημιχαλάκης

Τακτικό Μέλος.

Τέως μέλος ΔΣ

Τέως συντάκτης της σελίδας του περιοδικού "η γωνία των DX ers"

Τέως έφορος QSL BUREAU EEP.


Ανώνυμος είπε...

Όταν πριν από τέσσερις μήνες έλεγα για τα κακώς κείμενα στην ΕΕΡ, έβγαινε ο άλλος ο πονηρός κι έλεγε "βάλτε πλάτη, κάντε προτάσεις, μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους"...
Τώρα που είναι να μας πει, γιατί αντιμετωπίζονται έτσι άνθρωποι που έχουν και πλάτη βάλει και προτάσεις έχουν...αλλά πήγαν σπίτι τους...

Στο μεταξύ έχω μια απορία...
Πως χώρεσε ρε παιδιά ο Χριστάκης στο κόπκιτ...?

Άγης

Ανώνυμος είπε...

Πως χώρεσε στο Φάντομ? Μα... τον πασάλειψαν με γράσο !

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ατίθασο άλογο είναι το καλάμι.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κοροϊδεύεται αλλά αυτός μας διοικεί. Σκεφτείτε το λιγάκι. Η Πολιτική προστασία της Χώρας μας είναι στα χέρια του.(μαζί με τα χειριστήρια του Φάντομ)

Ανώνυμος είπε...

Η Πολιτική προστασία της Χώρας μας πάει κατά διαόλου για λόγους που δέν έχουν σχέση ούτε με τον Χριστάκη ούτε με την ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Φωνάξαμε... βρίσαμε... εκτονωθήκαμε... ηρεμήσαμε... και χθες βράδυ τα πίναμε στην κατεδάφιση με τον IYA και τον PMR. Τέτοια σκ@τ@ λαός είμαστε, γιαυτό παθαίνουμε αυτά και άλλα παρόμοια.

Ανώνυμος είπε...

Για πες ποιοι τα πίνανε να γελάσουμε

2Mδης είπε...

Εγώ είμαι πάλι /3 και βάζω φ/β πάνω στη στέγη. Κανονίστε να φάτε πάλι τα μουστάκια σας...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απορώ για έναν από αυτούς πώς εξακολουθεί και ανέχεται να βρίσκεται ανάμεσα τους. Είπαμε να αλλάξουμε τους παλιούς με νέο αίμα. Αλλά εδώ είναι παιδική χαρά.
Ο πρώτος στόχος που έγινε πράξη είναι ότι έφτιαξαν και φορούν μπλουζάκια με το σήμα της ΕΕΡ ώστε να ξεχωρίζουν απ την "πλέμπα".

Ανώνυμος είπε...

Εξ εγκύρου πηγής έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος στόχος που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, είναι η ανάθεση σε γνωστό κορωνοποιείο ώστε να κατασκευάσει εγκαίρως από μια κορώνα για κάθε ένα από αυτούς , για να είναι έτοιμες και να επιδειχθούν για πρώτη φορά στην εκδήλωση της κοπής της πίτας στις αρχές του 17. Λέγεται ότι κάθε κορώνα θα έχει μπροστά το σήμα της ΕΕΡ και πίσω το διακριτικό του κάθε μέλους. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν θα έχει λοφίο και τι χρώμα. Όταν θα έχουμε νεώτερα θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος στόχος τι ήταν? Να φάνε τον MO ?

Ανώνυμος είπε...

O MO έφαγε το κεφάλι του μόνος του. Όλοι του τα λέγαμε ένα απόγευμα στο μπαλκόνι αλλά αυτός δεν καταλάβαινε. Νόμισε ότι θα μπορούσε να αλλάξει το "κατεστημένο". Έτσι τσακ-μπαμ βρέθηκε στο σπίτι του. Εδώ τόσοι και τόσοι φαγώθηκαν. Σιγά μην άφηναν τον γέρο-ΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Όσο εισπράττουν συνδρομές τπτ δεν αλλάζει

Ανώνυμος είπε...

Όλα αλλάζουν αρκεί να βρεθούν κάποιοι που να μην ενδιαφέρονται για παράτες και αυτο- διαφήμιση και να έχουν όρεξη για δουλειά. Αρχικά θέλει κάποια πυραμοειδή οργάνωση και όχι να τα κάνει ένας όλα και όλοι να τα κάνουν όλα. Σε εμάς έχει καταργηθεί το μοντέλο Ο.Δ.Ε. που διδάσκονται οι φοιτητές της ΑΣΟΕ στο πρώτο εξάμηνο. Δεν είναι λύση να μη πληρώνονται οι συνδρομές γιατί έτσι δεν θα φτιάξουν τα πράγματα αλλά θα καταρρεύσει η ΕΕΡ και είναι κρίμα μετά από τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Καμιά φορά πρέπει να γκρεμίσεις κάτι από τα θεμέλια, για να το ξαναχτίσεις πιο γερό από πριν...
Τα μπαλώματα δεν έχουν αποτέλεσμα και απλά φτιασιδώνουν μια όψη που μπορεί να φαίνεται εξωτερικά ωραία, αλλά από μέσα είναι σάπια...

Η λύση είναι η αποχή από τα κοινά και το κόψιμο των συνδρομών...
Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν καθολικά κι όχι μεμονωμένα, για να έχουν αποτέλεσμα...
Μόνο όταν μείνουν μόνοι και άφραγκοι, θα ταρακουνηθούν οι καρεκλοκένταυροι και θα αλλάξουν νοοτροπίες δεκαετιών...

Αλλιώς μην περιμένετε να χαμπαριάσουν...

Άγης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Άγη, όταν τόσοι φτύνουν κάποιο και αυτός πιστεύει ότι ψιχαλίζει δυστυχώς αυτή θα είναι η κατάντια. Θα βγουν και άλλα στη φόρα. Όμως δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Ηabemus Papam !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πυραμυδοειδής κλπ οργανώσεις δεν μπορούνε να εφαρμοστούνε εκεί δεν αφήνει το κατεστημένο και αυτό στηρίζεται στις εισφορές Συμφωνώ με τον Άγη μόνο οικονομικά μπορεί να ζοριστούνε από άλλα πράματα δεν χαμπαριάζουν και είναι αποδεδειγμένο περίτρανα για δεκαετίες

Ανώνυμος είπε...

Το κατεστημένο θα καταρρεύσει μόνο όταν τα έσοδα από συνδρομές πέσουν κάτω από το μαγικό νούμερο που επιτρέπει διατήρηση των γραφείων (δόσεις, ηλεκτρικό, ΕΝΦΙΑ κλπ). Μέχρι τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ζηλιάρηδες, φαρμάκι στάζετε για την Ένωση !

Να δούμε πως θα τα καταφέρετε όταν/εαν πάρετε την εξουσία.


Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει η ΕΕΡ γι αυτή την κατάντια. Κάποιοι από εμάς ψηφίσαν την παρούσα διοίκηση. Από τα 1500 μέλη της ψήφισαν οι 80 και σήμερα μας διοικούν κάποιοι που πήραν 27 ψήφους. Δεν θα λύση το πρόβλημα η στάση πληρωμών. Διαβάστε αυτό το απαρχαιωμένο καταστατικό που έχουμε. Στην κοπή της πίτας πέρσι ήρθαν πάνω από 200 άτομα ενώ δεν μαζεύτηκαν όσοι έπρεπε τότε που θέλαμε να εκσυγχρονίσουμε το καταστατικό ή στις εκλογές. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Όσο για τον ανώνυμο στις 6,00μμ, άλλο είναι η εξουσία και άλλο είναι η διοίκηση. Σήμερα στην ΕΕΡ έχουμε εξουσία αντί διοίκηση. Αλλά αυτά είναι "ψηλά γράμματα". Φαίνεται όταν πήγαινες σχολείο, περισσότερες ώρες περνούσες στην αυλή παρά στην τάξη.
Τελικά η ΕΕΡ είναι μια μικρή Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

όταν τόσοι φτύνουν κάποιο και αυτός πιστεύει ότι ψιχαλίζει

Σε ποιόν αναφέρεσαι?

Ανάλογα με την πλευρά που το βλέπεις ταιριάζει το ίδιο καλά στον SV1MO, στον SV1EDY, στον Mr OEA και φυσικά στον SV1GE.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτοί που διοικούν (ή εξουσιάζουν), θα μπορούσαν να κάνουν έργο και να μην καβαλάνε καλάμι...
Μεγαλύτερη συμμετοχή ίσως έδινε διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά οι ψήφοι δεν έχουν τόσοι σημασία, όσο τα άτομα τα ίδια...
Αν είσαι άνθρωπος σεμνός που θέλει να παράξει έργο, είτε με 27 είτε με 1127 ψήφους, θα κάνεις το σωστό...
Άμα όμως το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες, όσο πιο πολλούς ψήφους πάρεις, τόσο πιο καβαλημένος θα είσαι...

Άγης

SV1MO είπε...

Αναφέρομαι στην ανάρτηση του Ανωνύμου 27/11 ώρα 9,55 γιατί είδα γραμμένο το χαρακτηριστικό μου. Εγώ συνάδελφε επειδή κατάλαβα ότι τελικά δεν ψιχαλίζει και δεν μπορούσα να "κάνω κάτι" όπως ήθελα "άφησα γεια στις όμορφες και γεια στις μαυρομάτες" που λέει το λαϊκό άσμα.
Πάντως είναι μεγάλη εμπειρία το bureau αλλά κανείς δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία γιατί δεν το ξέρει από μέσα. Νομίζω τα τόσα πολλά μέλη της ΕΕΡ οφείλονται στο bureau το οποίο πρέπει και μπορεί να παρέχει περισσότερες υπηρεσίες, τώρα που έχει να "ανταγωνιστεί" το LoTW και το e-QSL . Είχα αρκετά συχνά επικοινωνία με ομολόγους μου από άλλα bureaus και συζητούσαμε για το πως αντιμετωπίζουν κάποια θέματα. Μάλιστα με δυο από αυτούς συναντηθήκαμε, όταν πέρασαν από την Αθήνα για τις διακοπές τους, και τους έδωσα τις κάρτες για το bureau τους.

Όσο για το θέμα των ψήφων 27/1127 έχει δίκιο ο Αγης. Αλλά υποθέτω πως θέλει να πει ο ανώνυμος 27/11 ώρα 6,46 ότι μια πολύ μικρή μερίδα των συναδέλφων συμμετέχει στις διαδικασίες και το αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει όλους μας αλλά τους 80 που ψήφισαν. Ας μας πει ο ίδιος.Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω.
SV1MO
Τέως διαχειριστής του bureau.

Ανώνυμος είπε...

Περισυ ο SV1MO παραιτήθηκε από μέλος της Σεβαστής Διοίκησης λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι η "παραίτηση" είτε μεθοδεύτηκε είτε ήταν αποτέλεσμα συμφωνίας για να ανατραπεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να εκλεγεί ο επιλαχόντας SV1PMR που εμφανώς ταιριάζουν καλύτερα τα χνώτα τους. Μετά μιλάμε για εκλογές, προσφορά και άλλες τρίχες.



Ανώνυμος είπε...

11:41 μμ, 02:27 πμ, 05:27 πμ, καλά πότε πηγαίνετε για ύπνο εσείς ?

Ανώνυμος είπε...

@27/11/16 6:46μμ
Η αδιαφορία των πολλών δυναμώνει τους συγκλητικούς εν κατακλείδι Και οι απόντες έχουν μερίδιο ευθύνης.
Άσχετα αν συμφωνείτε ή όχι ο ικανός περιορισμός συνδρομών μπορεί να καταφέρει να πιέσει τους συγκλητικούς και να "ξυπνήσει" τους αδιάφορους. Δεν έγραψα για καταστροφή του σωματείου έγραψα για κλείσιμο στρόφιγγας 1 ή 2 έτη. Μετά το 1ο να δεις που θα στέρξουν... εκτός αν γνωρίζεις κανένα καλύτερο τρόπο που δεν τον είδα τα τελευταία 30 χρόνια Αντίθετα είδα πολλούς να μπαίνουν στην άκρη και να αποδυναμώνεται η ΕΕΡ και αυτό με αποκλειστική ευθύνη των διοικήσεων
Για αυτόν που είπε "ζηλιάρηδες" για όσους απομάκρυναν και απομακρύνουν κόσμο έχεις κάποια κριτική; ή αυτοί είναι στο απυρόβλητο; Έχεις καμια κουμπαριά μαζί τους κλπ;

Ανώνυμος είπε...

Παραδίδονται μαθήματα διοίκησης
Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία.

Κιμ Γιονγκ-0υν

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί ακριβώς είναι οι "συγκλητικοί" ? Στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για το Διοικητικό Συμβούλιο αλλα στο 28 Νοεμβρίου 2016 - 1:54 μ.μ. νομίζω ότι εννοεί κάποιους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις καμια κουμπαριά μαζί τους κλπ;

Πάντα στη ολιγαρχία της Ένωσης οι κουμπαριές ήταν μέρος της εξίσωσης. Τα τελευταία χρόνια όμως αποδείχτηκε ότι οι κουμπαριές δεν δουλεύουν τόσο καλά όσο παλιότερα. Να θυμίσω την πρόσφαη ρήξη σε Προεδρικό Επίπεδο στην αμέσως προηγούμενη Διοίκηση;

Άσε που λιγόστεψαν γάμοι και βαφτίσεις λόγω γήρανσης του πληθυσμού, γεμίσαμε ραμολί ογδοντάρηδες, και σαν αποτέλεσμα αραίωσαν οι κουμπαριές.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί παραπονιέστε για αυτούς που σας διοικούν; Υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς που είναι τώρα στο ΔΣ;

2Mδης είπε...

Αυτός! 1-0.

Ανώνυμος είπε...

@29/11/16 5:26πμ συγκλητικοί= εσωτερικός κύκλος του εκάστοτε ΔΣ υπακούν στον αυτοκράτορα απευθείας οι περισσότεροι διαθέτουν οίκημα στο Καπανδρίτι (ένας Καπανδριτινός δεν παίζει τώρα).

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 29/11, 12:42 μμ. Η απάντηση είναι Γιατί "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες". (εσύ διάλεξε ποιοι αντιπροσωπεύουν τα πίτουρα και ποιοί τις κότες)

2Mδης είπε...

Το βλέπω ΄γω... Θα τα ΄κατοστήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

@29/11/16 5:26πμ με συγχωρείς 2 καπανδριτινοί δεν παίζουν. Υπάρχει και ένας που ωομίζει πως είναι συγκλητικός και γίνεται συχνά βασιλικώτερος του βασιλέως αλλά φευ δεν έχει ελπίδες ανέλιξης.Χωρίς χρυσάφι στο μανίκι προκοπή δεν μπορεί να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Το εμπεδώσαμε το σκηνικό. Καμιά ιδέα για κάτι καλύτερο? Ή δεν υπάρχει περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

AZAX o ο άσπρος σίφουνας. Τα πάντα καθαρίζει. Τζάμια μπίρο και τον ΜΟ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1810849429192510&set=a.1436276576649799.1073741828.100008024107012&type=3