Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Καλές Διακοπές...

Έναν οχετό υβριστικών και εμετικών επιστολών λαμβάνω τελευταία σε μια προσπάθεια υπεράσπισης συγκεκριμένων μελών του ΔΣ της ΕΕΡ. Ο αυτόκλητος υπερασπιστής του ΔΣ, των ΟΕΑ κλπ κοινοποιεί τις επιστολές και σε μέλη του ΔΣ και των ΟΕΑ, οπότε περιμένω την αντίδραση τους με την ίδια φειδώ που αντέδρασαν και στην υποτιθέμενη επίθεση που δέχτηκαν πρόσφατα, εκείνο το mail  που τους έλεγε κοιμισμένους... 

Καλά ντε, αστειεύομαι! ΔΕΝ περιμένω καμία αντίδραση, ως γνωστόν αντιδρούν μόνο όταν κάτι αφορά τους ίδιους και όχι όταν -όπως τώρα- ο αισχρός υβριστής τους υπερασπίζεται...

Μεταξύ άλλων μου εύχονται "καλό ψόφο" και ότι όπου νάναι πεθαίνω, κλπ. Ψυχούλες!


Η εκδίκηση μου: το χαμόγελο μου...

Καλές διακοπές, καλά να περάσετε και καλή επιστροφή.

74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι κάποιες αρρώστιες προσβάλουν και το μυαλό (αν δεχτούμε ότι υπάρχει ακόμα και δεν έχει γίνει σούπα).
Υπομονή, ο χρόνος θα δώσει την λύση...

Ανώνυμος είπε...

Οι υβριστικές επιστολές είναι ανώνυμες ή ενυπόγραφες?

Αν είναι ενυπόγραφες, νομίζω ότι ο αποστολέας τους ενεργεί συνειδητά: Χτίζει θέση στο Χρηματιστήριο Ραδιοερασιτεχνικής Παλιανθρωπιάς, για να στηρίξει την πιθανή υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ντεν καταλαβαίνει καρντιά μου...Χρηματιστήριο Ραδιοερασιτεχνικής Παλιανθρωπιάς ??????????

Ανώνυμος είπε...

Καλές διακοπές...αλλά η φαγωμάρα δεν λείπει... Όπως γράφει και παραπάνω... είναι χρονιά εκλογών ΕΕΡ!

Ανώνυμος είπε...

50 χιλιαρικα το χρονο ζητανε "διαχειριστή", κάποιον δημοσιοσχετίστα δηλαδη με δυο τρεις εμπειστους. σας θυμιζει κάτι;;

SV-radioamateur είπε...

Γιατί όταν μέλος σας, ζήτησε να μάθει την ίδια απάντηση από την παραπάνω ερώτηση... tον στείλατε σπίτι του κάνοντάς του 6 μηνη διακοπή συνδρομής, (αστειότητες) απειλώντας τον μάλιστα και με διαγραφή αν επιμένει? (η συνέχεια εδώ)



Ανώνυμος είπε...

Την στιγμή που η γενική συνέλευση απαλλάσσει τις διοικήσεις ΤΕΛΟΣ.
Ελάτε στις γενικές συνελεύσεις και ρυθμίστε τα αποτελέσματα. Μη περιμένετε τους άλλους να κάνουν αυτό που εσείς θέλετε. Μην αφήνεται να διοικούν οι μειοψηφίες. Ως προς την διαχείριση των οικονομικών, υπάρχει και ο θεσμός του Ορκωτού Λογιστή. Αν όλα είναι τέλεια (όπως νομίζω) γιατί να μη το επιβεβαιώσει ένας Ο.Λ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλαβαίνεις νομίζω γιατί το ταμείο θα το διαχειρίζεται η κα Νατάσα και όχι το κάθε τυχαίο εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.

Τουλάχιστον μέχρι να επέλθει παραγραφή, δηλαδή 5 χρόνια για τα πλημμελήματα, αρχίζοντας από 1-1-2016 από ότι λέει ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έχεις δικηγόρο και συμβουλεύεσαι ρώτησε τον πως και από ποιους μπορεί να ανατραπεί αυτό το καθεστώς που κρατά τόσα χρόνια. Ρώτησε τον πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ελεγχόμενος και ελεγκτής να ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Αλλά είπαμε, όταν η γενική συνέλευση απαλλάσσει την διοίκηση με ποσοστό 98,5 % το δε 1,5 % το εξαϋλώνει , τότε όλα καλά.Σκάσε και κολύμπα.

(Τα παραπάνω συμβαίνουν σε κάτι νομάδες της υποσαχάριας Αφρικής και στις ζούγκλες του Αμαζονίου. Μη νομίσετε ότι αναφέρομαι κάπου αλλού.)

Historiker είπε...

Το καθεστώς μπορεί να ανατραπεί με προσφυγή στο Πρωτοδικείο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να τεκμηριώνεται ουσιαστική παραβίαση του καταστατικού, π.χ. καθυστέρηση ή σκόπιμες παρατυπίες στις εκλογές, είτε να υπάρχουν στοιχεία για ατασθαλίες. Ορίζεται προσωρινό ΔΣ με βάση πρόταση του ενάγοντος και διεξάγονται εκλογές.

Αυτό έγινε μια φορά στο απώτερο παρελθόν λίγο μετά τον θάνατο του Γεράρδου, όταν ο SV1GL και ο SV1BK και τα άλλα καλόπαιδα της παρέας (SV1SQ, SV1BY, SV0BS και τα ρέστα) ανέτρεψαν την διοίκηση SV1AN. Τότε οι προσφεύγοντες είχαν ασήμαντα στοιχεία αλλά συνέτρεχαν και άλλοι παράγοντες, γράψε κυβερνητική παρέμβαση.

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικέ, δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Μπορείς να μου πεις τι γίνετε στο παρόν και στο εγγύς μέλλον. Τώρα τα πράγματα είναι σοβαρότερα γιατί υπάρχει και το ακίνητο. Πως να αποδείξεις ατασθαλίες όταν έχουν μπλοκάρει τα πάντα και οι ελάχιστοι συνάδελφοι που παρευρίσκονται στις συνελεύσεις είναι :Ναι σε όλα....

2Mδης είπε...

Καλησπέρα από το Άστρος. Υπάρχουν και πιο απλές λύσεις που στο τέλος αποφέρουν και εξοικονόμηση 50€ ετησίως....

Unknown είπε...

Την σχέση μου με ορισμένα μέλη του παρόντος (αλλά και του προηγούμενου)ΔΣ της ΕΕΡ και την γνώμη την οποίαν έχω σχηματίσει για αυτά, μάλλον την ξέρετε από παλιά.
Αυτή τη στιγμή πο γράφω αυτό το κείμενο, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό όμως, όταν πρόκειται για τόσο σοβαραρές υποψίες, οι οποίες κινούνται στα όρια της καταγγελίας, δεν θα έπρεπε, τουλάχιστον,τα κείμενά σας να είναι ΕΠΩΝΥΜΑ ???
Προφανώς εσείς που γράφετε ανώνυμα, δεν έχετε στο ενεργητικό σας και πολλές ενέργειες να επιδείξετε. Απλά είστε δειλά ανθρωπάκια που θέλετε να εντυπωσιάσετε αλλά, τον μόνο που εντυπωσιάζετε, είναι τον εαυτός σας ... ''Ααααχ, τα είπα και ησύχασα''.
Μιλάω σε σένα Καραγκιοζάκο, που γράφεις ότι μαλακία σου έρθει στο κεφάλι, επικαλείσαι νόμους, διαδικασίες, κάνεις υποδείξεις αλλά, ... ΑΝΩΝΥΜΑ !!!
Δεν υπερασπίζομαι το ΔΣ της ΕΕΡ, δεν έχω καμμία όρεξη να το κάνω γιατί στο κάτω κάτω, δεν αξίζει κιόλας. Αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι την άνανδρη ανωνυμία. Την έχω νοιώσει στο πετσί μου και ξέρω τι σημαίνει να σε καταγγέλει ένας άνανδρος, δειλός και φοβισμένος ανθρωπίσκος.
Σαν εσένα ακριβώς ...

Ανώνυμος είπε...

Από την λυσσασμένη αντίδραση του Theodore Giamtsidis φαίνεται ότι οι διάσπαρτες καταγγελίες είναι τουλάχιστον βάσιμες, αν ίσως όχι απόλυτα ακριβείς. Αυτός κάτι παραπάνω ξέρει.


Ανώνυμος είπε...

Γκιαμτζίδη ασε τα σάπια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Unknown είπε...

Είσαι ραδιοερασιτέχνης. Υποτίθεται ξέρεις ότι, από τον ασύρματό σου πρέπει να εκπέμπονται μόνο έγκυρες πληροφορίες. Η διασπορά ψευδών η αναληθών ειδήσεων,έρχεται σε αντίθεση με το πτυχίο σου. Υποτίθεται επίσης ότι, είσαι ενημερωμένος πολίτης, ξέρεις τα δικαιώματά σου, άρα σε κάθε περίπτωση ξέρεις που πρεπει να απευθυνθείς και τι ακριβώς πρέπει να πράξεις.
Πράξε λοιπόν ... η μήπως βαριέσαι ???
Αυτά που έζησα, από παρόμοιες συμπεριφορές στο Άγιο Όρος, με ανώνυμες επιστολές ''αγανακτισμένων'' ραδιοερασιτεχνών, αποτελούν πλούσιο υλικό για αρνητικό σεμινάριο.
Τώρα λοιπόν που είναι και μία χαλαρή περίοδος, θα σου συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις, πως πρέπει να φέρεται ένας πραγματικός ραδιοερασιτέχνης και όχι πως φέρεται μία κακογαμημένη κυράτσα καθήμενη σε επιλεγμένο σημείο του χωριού, πλέκοντας - ως άλλοθι - πουλόβερ (με τα χέρια) αλλά, τα μάτια της έχουν άλλη αποστολή.
Πράξε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαμτσίδη,
Αν μου βρεις μια απόφαση του ΔΣ που πέρασε με ψήφους 4/3 θα σου βγάλω το καπέλο, θα γράφω επώνυμα κλπ. Όμως οι αποφάσεις παίρνονται παμψηφεί και κάποτε κάποτε με τηλεφωνική διαδικασία. Αυτό σου λέει κάτι? Σε περιβάλλον βορειοκορεάτικο δεν είναι να το παίζεις ήρωας.
Τα υπόλοιπα άλλη φορά. Πάω για μπύρες.

Ανώνυμος είπε...

Οι υπαινιγμοι χωρις στοιχεια ειναι αβασιμοι αλλα υποδεικνυουν την ψυχικη κατασταση του ιδιοκτητη τους κατα τα αλλα σας ξεφυγαν οι εκπομπες που γινοντουσαν το σ.κ. συνεχως στο ρ2 χωρις διακριτικο απο μη αδειουχους προσκοπους. Εκει τα αφεντικα εκαναν μοκο για να μη θιξουν ανθρωπο του δσ για ολους τους αλλους ειναι επικριτικοι κατα τα αλλα

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιαμτσίδης έχει δίκιο, οι ανώνυμες καταγγελίες δεν έχουν καμία ισχύ, όσο αληθείς κι αν είναι...
Άλλωστε ακριβώς πάνω σε αυτό βασίζονται και παρανομούν όσοι παρανομούν, επειδή κανείς δεν έχει το θάρρος και την όρεξη να την ψάξουν και να καταδείξουν (επώνυμα) τις παρανομίες...
Όταν στην γενική συνέλευση όλοι (όσοι πάνε) βαράνε παλαμάκια, δεν έχει καμία αξία μετά να βγαίνουν στα μπλογκς και να κατηγορούν ανώνυμα...

Πράξτε σωστά για να φέρετε αποτέλεσμα, αλλιώς σταματήστε τις κατινιές να ησυχάσουμε...

2Mδης είπε...

Αν ο υπαινιγμός είναι για μένα, αυτό για το ρ2 και τους μη αδειούχους που έβγαιναν, εγώ δεν αντιλήφθηκα τίποτα ήρθα στην περιοχή την Κυριακή αργά, απευθείας από sv4. Άλλωστε αν έχω να πω κάτι το λέω δεν κρύβομαι ουτε χαριζομαι σε κανένα πολύ περισσότερο σε άτομα του ΔΣ
Ρωτήστε και τους ίδιους!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο που επικαλείται "βορειοκορεάτικο" περιβάλλον:
Σε ντύνει το Δ.Σ ή σε ταΐζει, αγαπητέ συνάδελφε...?
Μήπως έχεις κάποιο "αλισβερίσι" μαζί τους και φοβάσαι να γράψεις επώνυμα, μην τυχόν και σε "πετάξουν" από την Ένωση...?

Αν είναι έτσι, καλά θα κάνεις να κάτσεις στα αβγά σου και να μην γράφεις, ούτε καν ανώνυμα...
Αλλιώς ευτελίζεσαι περισσότερο, δημοσιοποιώντας τον φόβο σου...
Κι αν όχι στα μάτια των άλλων, στον ίδιο σου τον εαυτό...

Unknown είπε...

Επειδή (δεν ξέρω γιατί)πάει να φανεί ότι υπερασπίζομαι!!! το ΔΣ, σας λέω λοιπόν ότι το παρόν αλλά και το προηγούμενο ΔΣ της ΕΕΡ, δεν το υπολογίζω καν. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο τρόπος που σκέφτεται αλλά, ούτε και ο τρόπος που ενεργεί. Είμαι εντελώς αντίθετος και με τις πρακτικές τους αλλά και με τις μεθοδεύσεις τους. Έχω αρκετά έγγραφα στοιχεία για να τους γελοιοποιήσω, δεν το κάνω όμως.
Αυτό που καταγγέλω είναι την ανώνυμη κακοήθεια. Πίσω από κάθε ανώνυμο σχόλιο, κρύβεται ένας δειλός και άτολμος άνθρωπος, ο οποίος δεν επιθυμεί να εμπλακεί ώστε να δώσει λύση αλλά, περιμένει άλλοι να ''καθαρίσουν''.
Είπαμε, υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που είναι μπροστά και δεν φοβούνται να βάλουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο και οι άλλοι που απλώς παρακολουθούν.
Προσπάθησε να είσαι στους πρώτους, έχει λιγότερο ανταγωνισμό (και συνωστισμό).

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θοδωρή, κάτσε γιατί ούτε εσύ μας τα λες καλά...

Υποτίθεται ότι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία δηλαδή σε αυτούς που δεν φοβούνται να βάλουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο κι από την άλλη λες ότι έχεις αρκετά "έγγραφα για να γελοιοποιήσεις το Δ.Σ", αλλά δεν το κάνεις (γιατί άραγε)...
Επίσης, όποτε σου έχουν ζητηθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση του Όρους, συνεχώς τα στρίβεις και απαντάς με ασυναρτησίες του στυλ "θα τους δείξω εγώ", "έχει αναλάβει ο εισαγγελέας", "άμα σας δείξω τι απάντησε ο έφορος του DXCC θα κλαίτε" και άλλα τέτοια γλυκανάλατα...

Αν δεν μπορείς να γίνεις ξεκάθαρος, κάτσε κι εσύ στα αβγά σου, γιατί τέτοιου είδους "κορώνες" σε κάνουν να φαίνεσαι αναξιόπιστος και σε κατατάσσουν μοιραία στην δεύτερη - "επώνυμη" - πλέον κατηγορία...

2Mδης είπε...

Για να εγκρίνω όλα αυτά τα σχόλια έχω γεμίσει αντιλιακό το iPhone...
αμάν...!

Unknown είπε...

Εαν θέλεις να δεις ΟΛΑ αυτά τα χαρτιά, πάρε με τηλέφωνο να συναντηθούμε και να στα δείξω σε προσωπικό επίπεδο.
Αν τα εμφανίσω δημόσια, μόνο κακό θα κάνουν και δεν είναι στις προθέσεις μου.

Unknown είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, για να φαίνομαι σοβαρός και αξιόπιστος, πρέπει να δημοσιοποιήσω όλη την αλληλογραφία μου και να βγάλω σε δημόσια θέα τις κινήσεις μου ???
Νέα κόλπα αυτά !!!
Όλα όσα έχω πει, έχουν γίνει αλλά και όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον και τα οποία θα προκαλέσουν (πάλι) τις ίδιες αντιδράσεις, είμαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσω.
Για πες μου πότε ήμουν ανακόλουθος με τα γραφόμενά μου, πότε ???
Τι ακριβώς είπα και δεν έγινε ??? Αν ξέρεις κάτι, πες μου να το μάθω κι εγώ.
Είμαι περίεργος !!!

Ανώνυμος είπε...

Για να φαίνεσαι σοβαρός και αξιόπιστος θα πρέπει να κάνεις, αυτό που προτρέπεις τους άλλους να κάνουν:
Να βγάλεις σε δημόσια θέα ότι στοιχείο έχεις, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε στην Γενική Συνέλευση (αν είσαι μέλος της Ένωσης)...
Έτσι θα κάνεις τα λόγια σου πράξεις, γιατί τα μισόλογα που πετάς αφήνουν να εννοηθούν πολλά, όμως τελικά αποδεικνύονται πολύ λίγα...

Αν πάλι θέλεις να μην δέχεσαι ενοχλητικές ερωτήσεις σχετικά με τις ενέργειές σου, στις οποίες δεν έχεις πρόθεση (ή ίσως δεν μπορείς) να δώσεις απαντήσεις, τότε μην πετάς καθόλου μισόλογα, εργάσου σιωπηλά και - όταν και αν - έχεις αποτέλεσμα δημοσιοποίησε το...

Αλλιώς το ξαναλέω, κατατάσσεις από μόνος σου τον εαυτό σου στην δεύτερη - επώνυμη - κατηγορία και καθίστασαι φαιδρός και αστείος...

Vito Corleone είπε...

(αν είσαι μέλος της Ένωσης)

Σιγά μην είναι, ο λιγούρης...που να βρει το πενηντάρικο... άλλος ένας καραγκιόζης.

Unknown είπε...

... είπε ο γενναίος ανώνυμος και κλείστηκε για πάντα στον εαυτό του !!!
Φαιδρός και αστείος λοιπόν. Τότε από δω και πέρα να μη λαμβάνεις σοβαρά αυτά που ανακοινώνω. Ίσως το πρότυπο της ανωνυμίας, να αποτελεί, για σένα και μερικούς άλλους ''γενναίους'', το μελλοντικό παράδειγμα επικοινωνίας.
Με παροτρύνει να ''μιλήσω'' ένας ανώνυμος !!! ένας που φοβάται τον ίσκιο του !!!
Τι άλλο θα ακούσω σ αυτή τη ζωή ???

Unknown είπε...

Τώρα, μου επιτρέπεις να φύγω για διακοπές.
Μη χάσω και το πλοίο εξ αιτίας ενός ανώνυμου !!!
Θα τα πούμε όταν γυρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη αυτά που ανακοινώνεις, είναι σίγουρο - το έχεις καταλάβει κι εσύ άλλωστε...
Και πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού όλο λες ότι έχεις προβεί (ή θα προβείς) σε ενέργειες που θα φέρουν ανατροπές κι αντιδράσεις κι όταν έρχεται η ώρα των ανακοινώσεων, υπεκφεύγεις σε βαθμό αηδίας...
Άσε που σε κράζουν από τα δυτικά και ποτέ - μα ποτέ - δεν έχεις απαντήσει με στοιχεία...

Όσο λοιπόν φοβάμαι εγώ τον ίσκιο μου ως ανώνυμος, άλλο τόσο τον φοβάσαι κι εσύ, μόνο που εσύ το κάνεις επώνυμα κι αυτό σε εκθέτει ακόμα πιο πολύ στα μάτια αυτών που κατηγορείς κι αυτών που μας διαβάζουν...

Ανωνύμων κι επωνύμων...

Ανώνυμος είπε...

@ 8 Αυγούστου 2017 - 5:22 μ.μ.
"Πως να αποδείξεις ατασθαλίες"

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι ατασθαλίες, ώστε να υπάρχει πληροφόρηση. Γράψε ανώνυμα, δεν είναι εκεί το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 9/8 ώρα 7,35 σου απαντώ. Ρώτα τον Historiker 8/8 ώρα 3,37

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγαμε για μήνυση Theodore Giamtsidis vs The American Radio Relay League, που υποβλήθηκε στον Attorney General του Connecticut. Τι έγινε ρε παιδιά, πότε εκδικάζεται? Θα μας γράψει και το QST λέει?

Unknown είπε...

Ρε Βλάκα, ποιός υπεκφεύγει ?
Πότε είπα εγώ ότι θα φέρω ανατροπές ? Είσαι τελείως ηλίθιος ?
Για ποιές αντιδράσεις και ατασθαλίες μιλάς ?
Που τα διάβασες όλα αυτά ? στον Μικρό Ήρωα ?
Υποψιαζόμουν ότι, μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών, υπήρχαν και άτομα με μειωμένη αντίληψη αλλά, δεν πήγαινε το μυαλό μου μέχρι εκεί !!!
Είσαι μέλος και φαίνεται.
Δε μου λες ρε βλάκα, αντέχεις σε επώνυμο δημόσιο διάλογο με χαρτιά ???
Εγώ τα έχω όλα στο συρτάρι μου, εσύ ?
Σε πληροφορώ πως με διασκέδασες αρκετά. Φαίνεται πως οι φετεινές μου διακοπές ξεκινούν ευχάριστα.
Εφυγα ...

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 9/8 ώρα 1,13 το εν λόγω μέλος του ΔΣ διοικεί τον σύλλογο και είναι απόλυτος άρχων. Τι, να τα βάλει με τον εαυτό του? Δικός του είναι ο σύλλογος και τον κάνει ότι θέλει. Βέβαια από πίσω του είναι ο ΘΕΟΣ που τον προστατεύει. Λογαριασμό θα σου δώσει??

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες ρε βλάκα, αντέχεις σε επώνυμο δημόσιο διάλογο με χαρτιά ? Εγώ τα έχω όλα στο συρτάρι μου,Δηλαδή επιτέλους θα τα βγάλεις απο το συρτάρι? Γουστάρω. Αφασία. Κόλαση.

Μια και χοντρύναμε το παιχνίδι, εκείνος ο κολητός σου ο Αρπέας που χάθηκε?

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν γίνεται δημόσιος διάλογος. Ηρεμήστε............

Unknown είπε...

Τώρα που βρίσκομαι στο σκάφος και ετοιμαζόμαστε να σαλπάρουμε ξημερώματα για 10ήμερη αλητεία στο Αιγαίο, κατάλαβα πόσο χαμένο χρόνο ξόδεψα πριν να εξηγώ στον έναν και στον άλλον.
Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα όλο αυτό.
Εμείς πάντως, παρ όλες τις δυσκολίες, πετυχαίνουμε όλους μας τους στόχους κι εσύ κάτσε στο καβούκι σου και σχολίαζέ μας, βρίσε μας, συκοφάντησέ μας, πρόσεξε όμως να λες το όνομά μας και το διακριτικό μας σωστά.
Έτσι μόνο έχει αξία.
Καλές διακοπές και είπαμε, όνομα και διακριτικό σωστά, μη μας μπερδέψουνε με τίποτα Δυτικούς.
QRT (Αν ξέρεις τι σημαίνει) ...

Ανώνυμος είπε...

Πάλι υπεκφευγεις Γιαμτσιδη...?
Τώρα που σε ρωτάνε για τον Αρπεα, πάλι το κορόιδο κάνεις...

Να έχεις χάρη στον 2μδη που κόβει σχόλια και δεν παίρνεις τις απαντήσεις που σου πρεπουν ενώ εσύ μπορείς αβασανιστα να μας αποκαλείς βλάκες και ηλίθιους...

Unknown είπε...

2μίδη κόβεις σχόλια ???
Αααα δεν παιζεις τίμια ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιαμτσιδη σε κάνω πολύ κέφι πάντως.
Ποτέ με το ομιχλώδες βουνό στο ένα παράθυρο και την αγριεμενη θαλασσα στο άλλο, ποτέ με την 10ημερη αλητεία στο Αιγαίο, όταν σε στριμώχνουν όλο στη φυσιολατρία το γυρνάς ρε μπαγασα.

Κι όλο επικαλείσαι τον χαμενο χρόνο που ξοδεψες για να εξηγήσεις σε κάτι ανωνυμους τύπους που δεν σε καταλαβαίνουν, ότι πετυχαίνεις τους στόχους σου και ξεπερνάς τα εμπόδια..αλλά δεν μας λες ούτε ποιοί είναι οι στόχοι σου ούτε ποια εμπόδια ξεπέρασες.

Και στο τέλος μόλις στριμωχτεις και δεν μπορείς να απαντήσεις, τους ζητάς να σε βρισουν ενώ ο μόνος που ουσιαστικά προσβάλει είσαι εσύ.

Έχεις τελικά πολύ πλάκα..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Άγνωστε ώρα 2,54 ώρα 3,26 ώρα 5,00 παρ όλου ότι τα "χώνεις" κατά το κοινώς λεγόμενο και απειλείς "κάτσε στ΄ αυγά σου και να μη γράφεις" παρ όλα αυτά ΚΑΙ ΕΣΥ τα γράφεις ανώνυμα. Δηλαδή εμείς να γράφουμε επώνυμα και εσύ να απαντάς ανώνυμα. Ωραίος είσαι.
Ήθελα να μου πεις από πότε απαγορεύεται να έχουμε άλλη άποψη από την κρατούσα και από πότε απαγορεύεται να κουβεντιάζουμε και να υποστηρίζουμε την άλλη μας άποψη. Η δημοκρατία βασίζεται στο δίπολο Κυβέρνηση/Αντιπολίτευση. Εμείς έχουμε μόνο κυβέρνηση (όλοι ΝΑΙ σε όλα). Με την ευκαιρία για ρίξε μια ματιά στην προτροπή του 2μδη τελευταία γραμμή. Σου την αντιγράφω: όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα. Μήπως να ψάξεις για κανένα φτηνό εισιτήριο κατά κείθε μεριά.?
Στα αυγά τους κάθονται οι κοτούλες. Οι άνθρωποι έχουν μυαλό, κρίση, άποψη και έχουν το δικαίωμα να συνδιαλέγονται. Όχι εμένα δεν με ντύνει ούτε μα ταΐζει το ΔΣ. Ευτυχώς. Αυτά τα κάνει ο σύντροφος Κιμ-Γιονγκ-Ουν. Έτσι εξηγείται ότι είναι ντυμένοι όλοι με ρούχα Πιερ Γκαρντέν προς το χακί.
Ο στόχος μου δεν είναι το ΔΣ του Συλλόγου γιατί αυτοί έρχονται και παρέρχονται. Ο στόχος μου είναι μια εύρωστη και διεθνής ΕΕΡ που να βγαίνει στον αέρα τουλάχιστον στα μεγάλα contests. Μπορούμε να δούμε το logbook του SZ1SV ή του SX1A (team of RAAG) όπως αναπροσδιορίζεται.
Αντίθετα, δες τι γίνεται με τον SZ1A που σε κάθε contest σκίζει. Μήπως μπορείς να φανταστείς γιατί?
Ρίξε μια ματιά στην σελίδα της ΕΕΡ στο QRZ.COM . Η απόλυτη κατάπτωση. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον «καθρέπτη» του Συλλόγου που απευθύνεται σε συναδέλφους του εξωτερικού κυρίως. Μήπως μπορείς να μου πεις από πότε έχει να εμπλουτιστεί με υλικό που να μυρίζει Ελλάδα και Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό.
Εμείς κοιτάζουμε πως θα αναδεχθούμε σε προσωπικό επίπεδο πως θα ποστάρουμε τα επιτεύγματα μας (που αφορούν στον Σύλλογο) στο fb και πως θα βγάλουμε το μάτι του άλλου συναδέλφου όσο ποιο βαθειά γίνεται.
73
2Γένης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2Γένη, τα "χώνω" σαφώς σε αυτούς που είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα πετάνε "κορώνες" σχετικά με τις ατασθαλίες, την κακοδιαχείριση και την εν' γένει αυταρχική συμπεριφορά του Δ.Σ...
Όμως ούτε οι μεν, ούτε οι δε είναι διατεθειμένοι να βάλουν το κεφάλι τους στην "λαιμητόμο" για να βγάλουν στη φόρα τα κακώς κείμενα...
Και στους επώνυμους θα τα "χώνω" ακόμη περισσότερο, γιατί αν όπως λένε έχουν στοιχεία να αλλάξουν ένα καθεστώς το οποίο είναι βλαπτικό για την Ένωση και τον Ελληνικό Ρ/Ε, δεν το κάνουν, παρά μόνο προτρέπουν τους ανώνυμους να...γίνουν επώνυμοι και να κάνουν αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι ως...επώνυμοι...
Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι το οξύμωρο του θέματος και εκεί πάει το "κάτσε στα αυγά σου" κι όχι ως απειλή "βορειοκορεάτικου" στυλ...

Έπειτα γράφεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το Δ.Σ το οποίο σωστά επισημαίνεις ότι έρχεται και παρέρχεται...
Είναι όμως έτσι, ή τελικά η πορεία της Ένωσης μας δείχνει ότι αυτές οι νοοτροπίες ισχύουν δεκαετίες τώρα, καθώς οι άνθρωποι που διοικούσαν χθες ως Δ.Σ, διοικούν και σήμερα από το παρασκήνιο και θα διοικούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα, διαιωνίζοντας την ίδια κατάσταση ως "κληρονομία" στους νεότερους...

Καλώς ή κακώς αγαπητέ 2Γένη πάντα το Δ.Σ κάνει κουμάντο σε έναν σύλλογο, αυτό παίρνει τις αποφάσεις και εφαρμόζει πολιτική και δυστυχώς αυτό το κάνει, είτε με την ανοχή, είτε με την αποχή των μελών του συλλόγου, που το νομιμοποιούν δια της ψήφου τους στις αρχαιρεσίες και στις Γενικές Συνελεύσεις...

Τέλος, η Αντιπολίτευση έχει αξία όταν καταγγέλλει επώνυμα και με στοιχεία κι όχι ανώνυμα (ή και επώνυμα) με ασυναρτησίες του στυλ: "Είμαι εντελώς αντίθετος και με τις πρακτικές τους αλλά και με τις μεθοδεύσεις τους. Έχω αρκετά έγγραφα στοιχεία για να τους γελοιοποιήσω, δεν το κάνω όμως. Αυτό που καταγγέλλω είναι την ανώνυμη κακοήθεια" ή "έχω ρωτήσει δικηγόρο" ή ακόμα "Σε περιβάλλον βορειοκορεάτικο δεν είναι να το παίζεις ήρωας"...

Ε τότε τι αξία έχουν αυτά που γράφετε βρε κακομοίρηδες...????????
Τι μπορεί να αλλάξει όταν ανώνυμοι και επώνυμοι φοβάστε να ορθώσετε ανάστημα και να πείτε αυτό που έχετε να πείτε, ανοιχτά...???????


Γι αυτό αγαπητέ 2Γένη θα το ξαναπώ:
Ας κάτσουν στα αβγά τους, να ησυχάσουμε επιτέλους...

Unknown είπε...

Όταν όλα τα παραπάνω τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είναι πολύ καλογραμμένα και με πολύ καλό συντακτικό, τα γράφει ένας ανώνυμος, τότε όντως τα γραφόμενα δεν έχουν αξία.
Με φάγατε με το μάτι σας. Ήταν να έχουμε φύγει από σήμερα ξημερώματα αλλά το imbeller μας τα χάλασε κι έτσι θα φύγουμε αυριο αξημέρωτα.
Πάντως αγαπητέ ανώνυμε, με τον συγκροτημένο λόγο, αν θες σου δίνω το τηλέφωνό μου και τότε θα δεις τι ξέρω και τι δεν ξέρω. Αν αυτά που θα ακούσεις είναι ασυναρτησίες ή θα σε κάνουν να χορέψεις τον χορό του Ζαλόγγου.
Μην ''τρέχεις'', παρακάτω είναι γκρεμός.

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε τα γραφόμενα εδώ θα έχουν αξία για εσένα αν είναι κακογραμμένα, ασύντακτα ΑΛΛΑ υπογεγραμμένα? Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

Unknown είπε...

Δεν θέλεις να καταλάβεις, δεν θέλεις να καταλάβεις και είναι φανερό, δεν πειράζει.
Τώρα όμως πρέπει να κλείσω γιατί αύριο φεύγω ξημερώματα.

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε γράφεις¨:Όταν όλα τα παραπάνω τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είναι πολύ καλογραμμένα και με πολύ καλό συντακτικό, τα γράφει ένας ανώνυμος, τότε όντως τα γραφόμενα δεν έχουν αξία.

Εγώ σου απαντώ: τα γραφόμενα εδώ θα έχουν αξία για εσένα αν είναι κακογραμμένα, ασύντακτα ΑΛΛΑ υπογεγραμμένα?

Και μου απαντάς: δεν θέλεις να καταλάβεις και είναι φανερό, δεν πειράζει.

Η το ένα ισχύει ή το άλλο. Άντε καλές διακοπές....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε που μου απαντάς 10/8 ώρα 5,12. Σε κάποια συμφωνώ, σε πολλά διαφωνώ και κάποια δεν τα καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου.
Αν αρχίσεις να υπογράφεις τα κείμενα σου θα αρχίσω να τα υπογράφω και εγώ.
Στην περασμένη ανάρτηση σου έφερα μερικά παραδείγματα που δείχνουν την κατάρρευση. Δεν μίλησες όμως για κανένα από αυτά.
Μεγάλα σχέδια μεγάλα λόγια, υπογραφές M.O.U. (memorandum of understanding) με γειτονικές ενώσεις, (εξώφυλλο τεύχους 141) δορυφορικά επιτεύγματα, και αναρτήσεις των πρωταγωνιστών στο fb και στο περιοδικό (που συντηρείται μόνο γι αυτά).
Τώρα στους σεισμούς περίμενα την ΟΕΑ να τρέχει από Μυτιλήνη σε Κω. Έτσι για τα μάτια βρε αδερφέ. Τι λες τώρα. Μόνο ο ετήσιος μαραθώνιος είναι το πεδίο δράσης των μελών «εν πλήρει εξαρτήσει.» Κάποιοι δεν βγάζουν το κίτρινο μπουφάν με τα σχετικά σήματα ούτε και σε μέρες καύσωνα και εκτός υπηρεσίας.
Ναι τα πράγματα έχουν έρθει έτσι από παλιά. Θα αλλάξουν μόνο όταν το καταλάβουν κάποιοι συνάδελφοι και αφού διαβάσουν το καταστατικό να παρευρίσκονται στις γενικές συνελεύσεις.
2Γενης

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε φίλε, τον Θοδωρή τον έχουμε μάθει πια...
Όλο έχει στοιχεία αλλά δεν τα βγάζει, έχει πάει στον εισαγγελέα για την υπόθεση του Όρους, έχει στείλει επιστολές στο DXCC...αλλά από παντού έχει φάει φόλα...
Σήμερα, όλα μαθεύονται τίποτα δεν μένει κρυφό...

Παρεμπιπτόντως όποιος θέλει να μάθει τον δολοφόνο του Κέννεντυ ή αν τελικά πήγαν οι Αμερικάνοι πραγματικά στο φεγγάρι, ας μου ζητήσει το τηλέφωνο μου να τον πληροφορήσω
κατ' ιδίαν...
Όπως καταλαβαίνετε (αν θέλετε να καταλάβετε, αν δεν θέλετε δεν πειράζει, έχω και διακοπές να πάω) τέτοιες πληροφορίες δεν μπορούν να βγουν δημόσια...απ' το συρτάρι μου...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2Γένη, δεν έχει νόημα να υπογράφω τα κείμενά μου καθώς εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι ειδικό να καταγγείλω εις βάρος του Δ.Σ, πέραν της γενικής κατάπτωσης που όλοι βλέπουμε και που δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν το αποφασίσουν τα μέλη...

Αυτό που με εκνευρίζει όμως και τα "χώνω", είναι αυτοί - ανώνυμοι και επώνυμοι - που ισχυρίζονται ότι έχουν στοιχεία να ανατρέψουν αυτήν την κατάπτωση, αλλά δεν το κάνουν, ή περιμένουν άλλους να το κάνουν για λογαριασμό τους...

Αυτούς, εμείς στο χωρίο μου, τους λέμε τσάμπα μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. (Πιραντέλο.)
The game is over.
2Γενης

Ανώνυμος είπε...

Τώρα στους σεισμούς περίμενα την ΟΕΑ να τρέχει από Μυτιλήνη σε Κω.

Φίλε μου, το σύστημα που ελέγχει την ΕΕΡ φρόντισε να διώξει αυτούς που είχαν όρεξη να τρέχουν σε σεισμούς και το είχαν αποδεξει. Μια σειρά από ανίερες συμμαχίες και λυκοφιλίες αποψίλωσε τις ΟΕΑ από τα άξια μέλη και μας άφησε με την παρέα των μαραθωνίων. Περαστικά μας.



Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να το πιστέψω.Αυτά συμβαίνουν στην "αιχμή του δόρατος" της ΕΕΡ που λέει μια ψυχή?
Αν είναι δυνατόν. Πάντως ο καπετάνιος μας κέρδισε και νέο κύπελλο.
Περαστικά σας.

Vito Corleone είπε...

Μπράβο Διομήδη, έπιασες τα 54 σχόλια! Βέβαια τις παλιές καλές εποχές με Γκέκα και Γκιώνη στο πάνελ χτυπούσες 100-150 στον Καζαμία. Αλλά για τα σημερινά δεδομένα και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο τα 54 είναι πραγματικά μεγάλο νούμερο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιαμτζίδης είναι πολύ "λίγος" για να στηρίξει το μπλόκ. Ο Γκιώνης είναι αναντικατάστατος και πρέπει να τον επαναφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ χειροτεροι οι επωνυμοι καταγγελτες που σωνει και καλα εχουν στοιχεια σε βαρος σωματειου αλλα μπορουν να τα δειξουν μονο στα κρυφα... Οι αλλοι οι ανωνυμοι απλα ειναι γραφικοι και ισως καποιοι κανουν την ψυχοθεραπεια τους. Κυριως τωρα με τις ζεστες στην αθηνα. Κλα ναπερνας περνατε

Ανώνυμος είπε...

Μάθατε αν οι ΟΕΑ της ΕΕΡ πήγαν στην Ζάκυνθο για προσφέρουν (εθελοντικά) τις υπηρεσίες τους ή ανέλαβε η τοπική ΟΕΑ?

Ανώνυμος είπε...

@19:08 Αυτό τώρα με τις ΟΕΑ το λες για αστείο, έτσι δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Κάλαμο έχει ήδη φθάσει στις περιοχές Καπανδρίτι και Βαρνάβα, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μην απασχολούν τον επαναλήπτη R7 της Πεντέλης.

Ο επαναλήπτης χρησιμοποιείται μόνο για κλήσεις ανάγκης ραδιοερασιτεχνών της περιοχής που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Η παρέα από το Καπανδρίτι δεν φαγώθηκε να υποβαθμίσει τις ΟΕΑ?

Αυτοί δεν έκαναν πέρα τον SV1EM, και από τότε οι ΟΕΑ υπολειτουργούν?

Τώρα θέλουν και προστασία?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Βοηθείστε ρε να σβήσει η φωτικά και μετά έχετε όσο χρόνο θέλετε να βγάζετε τα μάτια στας στα blogs.

2Mδης είπε...

Της Κοιμήσεως σήμερα.
Χρόνια πολλά στους κοιμισμένους του ΔΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΦΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ενεργοποιήθηκαν οι Ο.Ε.Α. της ΕΕΡ στο R1. Οι SV1IYA, SV1QNW και SV1CHJ θα είναι από ώρα 16:00 στο Καπανδρίτι όπου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΤΙΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ SV1CHJ
ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η SY1CHJ
Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑ ΑΘΗΝΑ ΔΑΦΝΟΜΗΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Added: SY1CHJ (Greece)
Name: ATHINA DAFNOMILI
Manager: SV1HER
Date: 2017-07-29 14:53:26
https://www.qrz.com/db/SY1CHJ

Added: SY1CHI (Greece)
Name: MAIRYLIN VANIKIOTI
Manager: SV1HER
Date: 2017-07-29 15:03:26
https://www.qrz.com/db/SY1CHI

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Προσπαθώ να βρω τι μου θυμίζει...

Αυτός ο σύλλογος δεν σώζεται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο συγγραφέα στο SVΝΕΑ...

Ανώνυμος είπε...

@ 21 Αυγούστου 2017 - 3:13 μ.μ.

Σε ποιον αναφέρεσαι, μη τους πάρει όλους η μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Αυγούστου 2017 - 12:40 μ.μ.
TY6OJR

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Αυγούστου 2017 - 4:31 μ.μ.

Και εγώ τον υποπτευόμουν τον TY6OJR οπότε διασταυρώνεται. Πάντως πρόσθεσε και τον QK7YZA.

Κύριοι, αν έχουμε κάτι να πούμε να γράφουμε εδώ. Αν είναι για αστειάκια, στην παιδική χαρά..

Άμα φοβάστε να γράψετε και ανώνυμα φαντάζομαι θα είστε "κότες" στις Γ συνελεύσεις..

Ιεροδιάκονος Ανανίας είπε...

Άμα φοβάστε να γράψετε και ανώνυμα φαντάζομαι θα είστε "κότες"

Συνάδελφε, δεν υπάρχει ασφαλής & εγγυημένη ανωνυμία στο Internet.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΣ: Συνάδελφε, δεν υπάρχει ασφαλής & εγγυημένη ανωνυμία στο Internet.


ΑΠΑΝΤΩ: Συμφωνώ, αλλά ή πες κάτι ή άραξε. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε τις σελίδες του μπλοκ με ανούσιες αερολογίες.

Στο κάτω - κάτω αν ένας αρθρογράφος του περιοδικού είναι κακός, έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε την διοίκηση για να τον αλλάξει. Έτσι θα ανέβει η ποιότητα και η αξιοπιστία του περιοδικού. Νομίζω.

2Γένης