Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Video από επαφές και φωτογραφίες...


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΑΔΙΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕΙΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΗΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗΡΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ BLOK ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΥΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΠΟΙΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!!

http://www.raag.org/news.asp?ITMID=1088



2Mδης είπε...

Τώρα όποιος κατάλαβε τι εννοεί αυτός πιο πάνω με τον Παναγιώτη, να μου πει και μένα...

Το Πειραχτήρι είπε...

Κάτι με τις ασυναρτησίες για τον κ. Παναγιώτη, κάτι με τις εκλογές της ακατονόμαστης, μπήκαμε για τα καλά στο Φθινόπωρο και ζωντάνεψε πάλι το μπλόγκ!


Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Πως το
τρίβουν τον πιπέρι του Διαβόλου οι καλογέροι.



2Mδης είπε...

ΑΝ δημοσίευα όλα όσα έχω λάβει τελευταία να είσαι σίγουρος ότι θα επικρατούσε μεγάλη ζωντάνια...

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα Σέργιε, βλέπω ότι είσαι και εσύ στην φωτογραφία, άρα ξέρεις από πρώτο χέρι για το πιπέρι.

SV1NJX είπε...

Και στον Βάζελο ψάχνουν Πρόεδρο

Costas SV1XV είπε...

Καλημέρα!

Όσο καλή μπορεί να είναι η 23 Σεπτεμβρίου, που έχει προγραμματισθεί η Συντέλεια του Κόσμου. Φαντάζομαι ότι ενημερωθήκατε σχετικά από τον ειδικό τύπο (Star, Espresso) και τις αναρτήσεις στην μπλογκόσφαιρα.

Όπως ξέρετε έχει ενεργοποιηθει πάλι το HAARP στους 2850 kHz, κάτι σημαίνει προφανώς αυτό. Κάτι έλεγε σχετικά ο γέρων Παραμύθιος.

Μόνο η παρέα του SX2X φαίνεται να αγνοεί τα Σημεία και βγαίνει στο CQ RTTY contest.

Για όσους επιβιώσουν από τον Αρμαγεδώνα, αύριο έχει παρουσίαση του συναδέλφου SV2HPH στο εντευκτήριο της Ε.Ε.Ρ. για τα νομικά θέματα των κεραιών κλπ.

73 DE SV1XV

SV1GAP είπε...

2+8+5+0=15
1+5=6
Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Ο Αντίχριστος έρχεται!
6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

Costas SV1XV είπε...

Χθές στην Ε.Ε.Ρ.: 20170924-RAAG-SV2HPH - O SV2HPH περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις ιδιαιτερότητες και παγίδες του Ν.2801 (DSC_9867)

Ανώνυμος είπε...

Μη λες τετοια οι γνωστοι αγνωστοι μπορει να ριξουν χολη Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός σεισμοπροφήτης Ηλίας Τσιάπας άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο χθές, 28 Σεπτεμβρίου. Όπως ίσως γνωρίζετε ο Τσιάπας είχε αναπτύξει ένα μοντέλο πρόγνωσης μεγάλων σεισμών στον ελληνικό χώρο που βασιζόταν σε καταγραφές σεισμών στην Κεντρική Αμερική και στην ηφαιστειακή δράση στην Ιταλία. Επίσης είχε προτείνει μια νέα θεωρία για την δομή της διεπιφάνειας στερεού φλοιού και εξωτερικού μανδύα της γής (ασυνέχεια Moho) που διαφέρει από αυτήν των βιβλίων της γεωλογίας.

Ο Η. Τσιάπας ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους ασχολούμενοιυς με θέματα Πολιτικής Προστασίας λόγω των επιτυχημένων προβλέψεων του και παλαιότερα είχε δώσει πολυάριθμες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Περισσότερα στο forum που είχε ιδρύσει και που παραμένει ενεργό: http://www.tsiapas.gr/