Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Όπου φύγει, φύγει...

Για την σημερινή κατάσταση του συλλόγου συζήταγα με παλαιό στέλεχος που συμμετείχε επανειλημμένα στο Δ.Σ.

"...Στο παρελθόν είχαμε επιτυχημένες δραστηριότητες όπως το '92(?) που κάναμε χοροεσπερίδα στο REX και ήρθε πολύς κόσμος..."

ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα σας λέω! Δεν είναι για παραπέρα... Φύγετε!!!

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ραδιοερασιτεχνικά και τεχνικά που γράφεις δεν έχουν ελπίδα σχολίων. Θέματα όπως αυτό εδώ έχουν κάποιες ελπίδες...

2Mδης είπε...

I know! Τα τεχνικά γίνονται αντιληπτά με την πρώτη. Στα διοικητικά υπάρχει θέμα...

Ανώνυμος είπε...

Χαμός στο Rex!

Ανώνυμος είπε...

Οσο παλαιοτερο μελος δσ τοσο περισσοτερο δεινοσαυρος και με σκληροτερες αποψεις για τους εκτος στενου κυκλου. Παραλληλα αυτοι των δσ δεν ειχαν ολοι ραδιοερασιτεχνικες ενασχολησεις κατι που συνεχιζεται

2Mδης είπε...

Έτσι είναι. Μόνο η Νατάσα ασχολείται πλέον...

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ειναι αφου ασχολειτε να βοηθα και λιγο στο μπυρο που αποτι φαινεται καθυστερει η διεκπαιρεωση εισερχομενων. Ειχα να παω κανα διμηνο και δενβρηκα καρτες. Ερμης

2Mδης είπε...

Άσε που θες και κάρτες!
Πλήρωσες για το ΄18 ή ακόμα? Τα 40 χιλιάρικα τα περσινά τέλειωσαν, να πας να δώσεις για να μαζευτούν τα φετινά 40 χιλιάρικα και μετά να ζητάς κάρτες...
Ορίστε μας!

Ανώνυμος είπε...

Ερμή, πως περιμένεις να λάβεις κάρτες, όταν η ΕΕΡ δεν έχει στείλει εδώ και καιρό τις εξερχόμενες στις άλλες ενώσεις?

Καλά Χριστούγεννα

Αντίο! είπε...

"Ο φόβος, η αδράνεια και η αδυναμία είναι αυτά που μας εμποδίζουν από το να κάνουμε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στην ζωή μας."
http://www.spiritalive.gr/oliki-ananeosi-giati-ena-mono-kolpo-bori-na-allaxi-olokliri-tin-zoi-sas/
Από https://www.facebook.com/gchrysan/posts/923922827764644

SV1MO είπε...

Ερμή και εγώ ενώ έπαιρνα 10-20 κάρτες την εβδομάδα τώρα παίρνω 5-10 τον μήνα. Ξέρεις πόσες φορές έχω προτείνει να ταξινομώ το εισερχόμενο μπιρο (εκτός των χώρων της ΕΕΡ) ώστε οι νέοι συνάδελφοι να ασχολούνται με το εξερχόμενο? Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, αυτό δεν γίνεται εφικτό. Φαίνεται πως έχουν κάποιους «φανταστικούς» λόγους ώστε αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Την τελευταία φορά που έκανα λόγο στην Διοίκηση, σημαίνον στέλεχος αυτής, μου απάντησε ότι «τώρα έχουμε 4 που ασχολούνται με το μπιρο και δεν χριζόμαστε την προσφορά σου».
Όπως ίσως ξέρεις διαχειριζόμουν το μπιρο κάποια χρόνια και όντας συνταξιούχος, έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου. (Γιατί το μπιρο θέλει ΠΟΛΥ χρόνο, Υπολόγιζα –τότε που το διαχειριζόμουν- ότι ήθελα 40-50 ώρες την εβδομάδα. Δεν είναι αρκετές μερικές ώρες κάθε Τετάρτη απόγευμα)

Περιμένω να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ από τον καινούριο χρόνο για να γνωστοποιήσω την πρόθεση μου αυτή ξανά εγγράφως (τυπικά) στην νέα Διοίκηση.

Βέβαια για να βρεθεί μια λύση σε ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί το πρόβλημα. Αν η πλειονότητα των συναδέλφων δεν εντοπίζει καθυστερήσεις, ως προς την διακίνηση τα καρτών, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση, οπότε όλα τα παραπάνω είναι «έπεα πτερόεντα».

Γνωρίζω ότι κάποιοι φίλοι θα δυσανασχετήσουν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, αλλά πάνω από όλα προέχει η προσφορά στον Σύλλογο. Γιατί ο Σύλλογος είμαστε εμείς τα μέλη και όχι το κάθε ΔΣ.

Προς το παρόν, Καλές Γιορτές σε όλους.
73 Μιχάλης
SV1MO

2Mδης είπε...

Μιχάλη πολύ ρομαντικά τα βλέπεις. « ο σύλλογος είναι τα μέλη και όχι το ΔΣ» αυτή είναι η φράση που με κράτησε χρόνια στην ΕΕΡ αλλά μετά από χρόνια κατάλαβα ότι δεν ισχύει.
Ο σύλλογος διαχειρίζεται αποκλειστικά από το ΔΣ που καλυπτόμενο από το αρχαίο καταστατικό διαγραφεί όσους διαφωνούν ή ζητάνε διαφάνεια.
Αυτά που συμβαίνουν όπου και να τα πεις θα γελάνε, σε κανένα σύλλογο δεν θα τα ανεχόντουσαν τα μέλη. Μοναδική λύση είναι να κοπεί το χρήμα.
Δεν λέτε που πάνε τα χρήματα; Πάρτε τα @@@ μας! Δεν λέτε τι αποφασίζετε στα ΔΣ; Ξαναπαρτε τα!
Αν ξεμείνουν από χρήμα τότε ίσως ξυπνήσουν όσοι ψηφίζουν εν λευκώ κάθε χρόνια προϋπολογισμούς των 40 χιλιάδων ευρώ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε Μιχάλη έλεος πια με το μπυρό...τι κόλλημα είναι αυτό...?
Τόση απόρριψη έχεις φάει κι εσύ εκεί, να τους παρακαλάς να γυρίσεις...
Ακόμα φαντασιώνεσαι ότι η ένωση είναι τα μέλη κι όχι το Δ.Σ...?
Τι λέγαμε τόσο καιρό...ότι το ΔΣ κάνει κουμάντο, νομιμοποιούμενο από τις ψήφους των αδιάφορων...ότι πρέπει να ασχοληθείς με το χόμπι και να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου...
Κι εσύ τι κάνεις...πάλι επιστολή θα στείλεις στους ίδιους ανθρώπους από τους οποίους εκδιώχθηκες και θα τους γνωστοποιείς (παρακάλια τα λέμε εμείς αυτά στο χωριό μου) την πρόθεσή σου να συμβάλεις και να ασχοληθείς με το μπυρό...

Σύνελθε αγαπητέ Μιχάλη και σταμάτα να εθελοτυφλείς...
Και κυρίως, σταμάτα να τους παρακαλάς...
Λίγη αξιοπρέπεια, δεν βλάπτει...

Son of a beach είπε...

2Μδη αυτά είναι νέα από το ΔΣ:
1) Σου ετοιμάζουν διαγραφή στην συνέλευση.
2) Θα κινηθούν νομικά εναντίον του DR για αυτά που χρωστάει.
Για να μην λες ότι δεν κάνει τίποτα το ΔΣ.

SV1MO είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 20 Δεκ. 12,17 π.μ.
Πρώτα από όλα γιατί κρατάς την ανωνυμία σου όταν απευθύνεσαι σε εμένα, και όχι στην Διοίκηση της ΕΕΡ. Στο κάτω κάτω εμένα καταχερίζεις και έχεις δίκιο. Μήπως φοβήθηκες μη κινηθώ νομικά απέναντι σου? Αφού έχεις δίκιο.
Εκεί που έχεις άδικο είναι ότι συνδέεις τον …ρομαντισμό με την αναξιοπρέπεια. Εγώ γράφω τα πράγματα όπως εγώ θα ήθελα να είναι. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι διαφωνούν. Και καλά κάνουν.
Κάνω ότι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου και νομίζω ότι έχουμε ακόμα την ελευθερία του λόγου. Και το ΔΣ κάνει ότι εκείνο θέλει με βάση την εμπιστοσύνη των μελών που το ψήφισαν. Και καλά κάνει.
Για εμένα ισχύει το : The final courtesy of a QSO is a QSL card. (www.eham.net/articles/3943) Καλά όλα τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα επιβεβαίωσης ενός QSO αλλά η συλλογή καρτών είναι ένα χόμπι μέσα στο χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού. Επειδή κάτι ξέρω από μπιρο, τις κάρτες μου τις στέλνω απ ευθείας στα άλλα μπιρο της ΙARU και ελπίζω συντομότερα να έχω τις απαντητικές κάρτες.
Το να παρακαλέσω ένα Υπουργό να διορίσει τον γιο μου είναι μεμπτό. Το να ενημερώσω τον Υπουργό ότι έχω την πρόθεση να έρχομαι στο υπουργείο και να σκουπίζω τις σκάλες χωρίς μισθό και χωρίς να έχω κάποια αξίωση, αλλά γιατί θέλω να είναι καθαρές, αυτό λέγεται προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. (Και κάπως αλλιώς)
Για να μη μακρηγορώ, ξέρεις ποιος είμαι, αν θες να πάμε για κανένα καφέ και να τα κουβεντιάσουμε, είμαι στην διάθεση σου. Ο καφές κερασμένος. (Και έχεις τον λόγο μου, δεν θα σε αποκαλύψω ούτε στον 2Μδη ούτε αλλού!!!).
Ευχές για Καλές Γιορτές.
Μιχάλης
SV1MO




Ανώνυμος είπε...

Είπε ο γέροντας... "...Θεέ και Κύριε! Που ακούστηκε ότι πρέπει το ΔΣ να εξηγεί σε αυτούς που πληρώνουν, που πάνε τα λεφτά του και τι ακριβώς αποφασίζει!!!??? Που??? Που??"

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΕΡ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

2Mδης είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Son of a beach είπε...
2Μδη αυτά είναι νέα από το ΔΣ:
1) Σου ετοιμάζουν διαγραφή στην συνέλευση.
2) Θα κινηθούν νομικά εναντίον του DR για αυτά που χρωστάει.
Για να μην λες ότι δεν κάνει τίποτα το ΔΣ.

Η νομική κίνηση εναντίον εμπόρου για αυτά που χρωστάει έχει εξαγγελθεί τουλάχιστον 5-6 χρονιές. Θα έχει ενδιαφέρον να ανακοινωθεί ότι έγινε ΑΛΛΑ να δημοσιευτούν και οι αποφάσεις του ΔΣ στις οποίες αποφασίστηκε και ξαναποφασίστηκε η αγορά υλικών από τον εν λόγω έμπορο που χρώσταγε όπως έλεγαν. Για να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον...

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μιχαλη σε εκτιμω απο τοτε που ησουν το μπυρο αλλα παρακαλω μην ξαναζητησεις να βοηθησεις πανω απο μια φορα το 18 αν δεν δεχθουν εκτιθενται. Τωρα εμαθα απο εδω πως μπορει να μην φευγουν καρτες κατι που δεν τοξερα. Με ξενισε το οτι εαν καποιος χρωσταει συνεχιζουν και συνεργαζονται, κατι τετοιο εκαναν και οι τραπεζες και στο τελος τα απληρωτα τα φορτωσαν στους φορολογουμενους. Λες να επαναληφθει κατι αντιστοιχο; λες;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν είσαι ρομαντικός, αλλά μάλλον αρχομανής...
Αν θέλεις να βρεις κάτι να ασχοληθείς και να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, βρες κάτι άλλο εντός ή εκτός χόμπυ και κάνε το...
Αλλά το να παρακαλάς ανθρώπους που σε έχουν εκδιώξει πολλάκις και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, αυτό φίλε μου, μετά λύπης σε πληροφορώ ότι ονομάζεται αναξιοπρέπεια και όχι ρομαντισμός ή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ή όπως αλλιώς θέλεις να το βαφτίσεις...

Και ξέρεις και κάτι άλλο...?
Με αυτήν την αναξιοπρεπή συμπεριφορά σου και με το να συνεχίζεις να είσαι μέλος και να πληρώνεις κανονικά την συνδρομή σου, φέρεις κι εσύ τεράστιο μέρος της ευθύνης για την συμπεριφορά του εκάστοτε ΔΣ, το οποίο βλέποντας ότι τα μέλη είναι γραμματόσημα (δηλαδή, όσο πιο πολύ τα φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε), συνεχίζει να συμπεριφέρεται αυταρχικά και να οδηγεί την ένωση στην παρακμή...

Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα, αλλά επειδή σε εκτιμώ έπρεπε να στα πω ανοικτά και για το δικό σου καλό και το μέλλον της ένωσης...αν θέλουμε να υπάρξει μέλλον, φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη συμφωνώ να κάνεις μία και μόνο μία γραπτή πρόταση του χρόνου, αν δεν δεχθούν (δεν είναι δα και υποχρεωμένοι) πήγαινε σε εθελοντικές οργανώσεις όπως το όλοι μαζί μπορούμε

Ανώνυμος είπε...

@ 20 Δεκεμβρίου 2017 - 10:37 π.μ.
Ο DR τι χρωστάει; Συνδρομές απλώς; Πόσα €; Κάτι άλλο;

2Mδης είπε...

Όχι συνδρομές. Μάλλον διαφημίσεις που έβαζε στο SVNEA πριν αρκετά χρόνια. Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια η ΕΕΡ αγόρασε υλικό, πομποδέκτες κλπ? Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για κακοδιαχείριση. Γιαυτό δεν κοινοποιούν τις αποφάσεις του ΔΣ και κάνουν ότι θέλουν με τα χρήματα των μελών...

SV1MO είπε...

Αγαπητοί Ανώνυμοι (γιατί άραγε) συνάδελφοι,

Φαίνεται ότι δεν χειρίζομαι καλά την Ελληνική γλώσσα και έτσι δεν γίνονται κατανοητά τα όσα γράφω. Δεν αποδέχομαι τους χαρακτηρισμούς που μου προσάπτετε αλλά δεν μπορώ να σας στερήσω την χαρά να έχετε αυτή την γνώμη για μένα.
Η άποψη μου για τελευταία φορά είναι, ότι ΔΕΝ θέλω να πεθάνει η ΕΕΡ (με την στέρηση εσόδων από συνδρομές) ώστε να έρθουν κάποιοι άλλοι για να την σώσουν. Όμως ΔΕΝ στεριώνει Σύλλογος αν δεν υπάρχουν εθελοντές να τον στηρίξουν.
Πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι σήμερα πήγα να πάρω κάρτες μετά από ένα (1) μήνα και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΜΟΥ. Τον περασμένο μήνα πήρα 7 κάρτες. Αν θέλετε να συμβεί το ίδιο σε όλους κανένα πρόβλημα.
Τελειώνοντας, δεν ξέρω αν το προσέξατε, τούτες τις μέρες έχουν δραστηριοποιηθεί callsigns με suffix YOTA και XMAS. Η Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει. Αντίθετα μεταξύ άλλων είδα Tanzania, Macedonia (FYROM), Kosovo κλπ.
Εμείς να μαλώνουμε μεταξύ μας και οι άλλοι να προσχωρούν.

Κάπου διάβασα κάτι και μου άρεσε: Εμείς –λέει- δεν θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, αλλά περιμένουμε να πεθάνει ο γείτονας για να του πάρουμε την κατσίκα.
Καληνύχτα σε όλους.
Μιχάλης
SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μου, δυστυχώς κάποτε για να χτίσεις κάτι καινούργιο, μερικές φορές πρέπει να γκρεμίσεις από τα θεμέλια το παλιό, το σαθρό, το σάπιο...
Και η ένωση έχει σαπίσει τόσο πολύ, ώστε δεν παίρνει μπαλώματα και μερεμέτια...

Αφού λοιπόν δεν θέλεις να πεθάνει η ΕΕΡ (που όπως είπαμε, είναι το ΔΣ και όχι τα μέλη), στήριξε το ΔΣ με την χρηματική σου συνδρομή και πήγαινε για μια ακόμη φορά να τους παρακαλέσεις να σε επανατοποθετήσουν μπύραρχο...
Μόνο μετά, μη βγαίνεις και λες ότι σε εκδίωξαν κακήν κακώς, χωρίς να σου δώσουν το δικαίωμα να απολογηθείς, ή ότι αρνήθηκαν για μία ακόμη φορά την προσφορά σου, γιατί ο πρωταίτιος και υπεύθυνος αυτής της συμπεριφοράς, είσαι εσύ που την ανέχεσαι και την ενθαρρύνεις και κανένας άλλος...

Καλά λένε τελικά, ότι τέτοιοι που ήμαστε, τέτοιοι "ηγήτορες" μας αξίζουν...

Ανώνυμος είπε...

κ. Μιχάλη όταν γράφεις σε μπλογκ που δέχονται ανώνυμα σχόλια το να ζητάς ή να αναρωτιέσαι για ανώνυμους αποτελεί αναντιστοιχία. Με συμπαθητική κατανόηση παρακολουθώ τα γραπτά σου ανώνυμα και πιστεύω ότι έκλαψες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ούτε γκομενάρα να ήταν το μπυρό δεν θα έκανες έτσι, θα την είχες ξεχάσει. Παρακαλώ άσε τις κλάψες στον χρόνο που φεύγει, να είσαι καλά.
Κατά τα άλλα δεν είναι ανάγκη όσοι διαφωνούν με τη διοίκηση να κόψουν συνδρομές κάτι που δεν το βλέπω να περπατάει άλλωστε, η διοίκηση όμως χρειάζεται να ασχοληθεί με το μπυρό που μετά από ένα χρόνο ακόμη δεν βρήκε τα βήματα του και αποτελεί το κυριότερο ατού του συλλόγου.

SV1MO είπε...

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα, αλλά επανέρχομαι και παρακαλώ να μου περιγράψετε –επώνυμα ή ανώνυμα- το «σενάριο» της επόμενης μέρας.
Μην αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς και προπαντός μην υπαινίχθητε ότι είμαι …λαγός του ΔΣ. Αν είναι δυνατόν μετά από όσα έγιναν!!!!!
1-Σταματάμε όλοι τις συνδρομές μας.
2-Ο Σύλλογος δεν έχει στο ταμείο ρευστό.
3-Υποθέτω αρχικά θα κόψει τις «ελαστικές» δαπάνες και πρώτο το μπιρό, συντήρηση αναμεταδοτών, το ηλεκτρονικό περιοδικό (που αυτό θα έπρεπε να κοπεί εδώ και χρόνια) τα λειτουργικά έξοδα εντευκτηρίων.
4-Μετά θα κόψει δαπάνες για φως, νερό, τηλέφωνο.
5-Αν συνεχιστεί η κατρακύλα θα έρθει η στιγμή να μη μπορεί να πληρώνει την δόση για την αίθουσα.
ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????????????????????????????
Δεν ξέρω τι έχει υπογραφεί στο συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου.(Υπάρχει μήπως κάπου στο site της ΕΕΡ?)
Επειδή δεν έχω νομικές και οικονομικές γνώσεις τι θα ακολουθήσει?
Παρακαλώ ενημερώστε με σε αυτό άμεσα ώστε να έρθω και εγώ στο club των «δεν πληρώνω» από τον επόμενο Ιανουάριο.
Πως φαντάζεστε την επόμενη μέρα???
Να θυμίσω ότι και ……. Κάποιος Άλλος πριν κάποια χρόνια ήταν υπέρμαχος κάποιου άλλου κινήματος «δεν πληρώνω» και τώρα …….
Μιχάλης
SV1MO
Σημ1. Στις τελευταίες εκλογές απείχα ενσυνείδητα. Γκε-γκε?
Σημ2. Παρακαλώ απαντήσεις σε όσα γράφω και όχι σε ότι νομίζετε ότι επιδιώκω, μήπως βγάλουμε κανένα συμπέρασμα.

2Mδης είπε...

"Μετά από ένα χρόνο" από τότε που τσακώθηκε ο ΙΥΑ με τον Μιχάλη και τον πέταξαν έξω, λίγα χρόνια που τσακώθηκε ο ΙΥΑ με τον Κλεάνθη και ο δεύτερος έκοψε ρόδα μυρωμένα και λίγους μήνες από τότε που ο ΙΥΑ παρεξηγήθηκε που ένας ανώνυμος τον είπε χοντρό και έφερε τον νέο έφορο να κάνει επεισόδια στα εντευκτήρια. Και σε όλα αυτά ήταν μπροστά ο αγέρωχος πρόεδρος και έπινε τσίπουρα. AN ήταν στην θέση του οποιοσδήποτε άλλος θα είχε βάλει τον ΙΥΑ στη θέση του και τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Να τα λέμε αυτά...

2Mδης είπε...

Μιχάλη καλημέρα. Το συμβόλαιο αγοράς αξίας άνω των 120χιλιάδων, η δωρεά των 50 χιλιάδων και το τι γίνονται 40 χιλιάδες κάθε χρόνο δεν μπορεί να τα δεί ο καθένας που πληρώνει. Μόνο συγκεκριμένα μέλη ΔΣ επιτροπών κλπ.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!

Son of a beach είπε...

Έχει πέσει χοντρή μάσα λέμε

SV1MO είπε...

κ. Μιχάλη όταν γράφεις σε μπλογκ που δέχονται ανώνυμα σχόλια το να ζητάς ή να αναρωτιέσαι για ανώνυμους αποτελεί αναντιστοιχία.
Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης γράφει επώνυμα. Στο κάτω κάτω κουβέντα κάνουμε.
Οι υπόλοιποι ανώνυμοι και όσα γράφουν κρίνονται τουλάχιστον ως τρολ…..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ούτε γκομενάρα να ήταν το μπυρό δεν θα έκανες έτσι, θα την είχες ξεχάσει.
…………………………………………….

Δεν με ενδιαφέρει το μύρο, ούτε να ξαναγίνω μπυραρχος.
1-Με ενδιαφέρει αυτός ο "μαλάκας" ο συνάδελφος από του διαόλου την μάνα που έστειλε την κάρτα του και θα περιμένει την δική μου που δεν θα λάβει ποτέ.
2-Με ενδιαφέρει που θα κουβεντιάζουν στο club station της πόλης του και θα λένε: "Οι Έλληνες είναι καθίκια, δεν στέλνουν κάρτες" . Και δεν θέλω να είμαι ένας από τα "καθίκια". Θέλω την εύρυθμη λειτουργία του μπύρο.
3-Με ενδιαφέρει που όταν ανέλαβα υπήρχαν στις θυρίδες κάρτες που είχαν στείλει οι «μαλάκες» απέξω σε callsign του συλλόγου και κοιμόντουσαν για χρόνια. (όταν άρχισα να τις απαντώ μετά από άδεια της διοίκησης η ….. άλλη διοίκηση μου το απαγόρεψε γιατί το έκανα χειρόγραφα.)
4-Με ενδιαφέρει που χτες μετά από ένα μήνα (ώρα 17,30 δεν ήταν κάποιος στο μπύρο), όταν παρεκάλεσα τον Πρόεδρο να μπει μέσα και να δει στην θυρίδα μου ΔΕΝ υπήρχε ούτε ΜΙΑ κάρτα (όταν στο logbook έχω πάνω από 30.000 QSO) και έχω ζητήσει μέσω OQRS κάρτες εδώ και δυο χρόνια.
5-Με ενδιαφέρει τι πρεσβεύει και τι οδηγίες δίνει η IARU της οποίας είμαστε μέλη για αυτό το θέμα.
Αυτά και κάτι άλλα με ενδιαφέρουν και όχι η αρχομανία όπως έγραψε ένας παραπάνω, ή η μπυραρχία, ή η δόξα ή ο εξευτελισμός που υπέστην από το ΔΣ. Προτιμώ να είμαι αξιοπρεπής απέναντι σε εκείνους που καταλαβαίνουν την έννοια της λέξης. Οι άλλοι δεν με ενδιαφέρουν.
Μιχάλης
SV1MO

2Mδης είπε...

Μιχάλη άκου το σενάριο της επόμενης μέρας:

Σταματάμε να πληρώνουμε τα 40 χιλιάρικα. Το κτίριο δεν κινδυνεύει άμεσα γιατί στοιχίζει 6-7 χιλιάρικα το χρόνο.

Περιορίζονται οι αφανείς δαπάνες, τα τιμολόγια σε συγγενείς μελών του ΔΣ, οι αγορές μηχανημάτων που πάνε απευθείας σε σπίτια μελών του ΔΣ (για να δοκιμαστούν!) οι αγορές και οι σπατάλες που σήμερα δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, τα 500ρικα που πληρώνονται(?) σε διοικητές μονάδων της ΠΑ που φιλοξενούν επαναλήπτες κλπ

Πιθανόν μακροπρόθεσμα να κινδυνέψει και το κτίριο. Πριν γίνει αυτό, η κινητή περιουσία δλδ ότι έχει αγοράσει το ΔΣ αλλά δεν ανακοινώνει πουθενά και κανείς δεν ξέρει τι έχουμε και ΠΟΥ είναι, όσοι έχουν κλειδιά θα πάνε νύχτα και θα αδειάσουν το κτίριο! Όσα μηχανήματα είναι σε σπίτια θα μείνουν εκεί! Άρα κάποιους τους συμφέρει να φύγει κόσμος και να συμβεί το παραπάνω σενάριο.

Μετά θα γίνει ξεκάθαρος ο ρόλος ορισμένων που σήμερα μάχονται υπερ της αδιαφάνειας που επικρατεί και, ΙΣΩΣ ξυπνήσουν όσοι πάνε κάθε χρόνο και τους απαλλάσσουν εν λευκώ στη ΓΣ. Όχι οι "συστημένοι", οι υπόλοιποι...

Επίσης θα γίνει κατανοητό γιατί το ταμείο παραμένει σε συγκεκριμένα χέρια. Ειδικά αν μπουν τίποτα ορκωτοί λογιστές και ψάξουν όλα αυτά τα τιμολόγια δεκαετιών για τα οποία τα μέλη απαλλάσσουν το ΔΣ και διαγράφουν όσους ζητήσουν να τα δουν!

Εφιαλτικό ε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη τι του λες του Μιχάλη για την επόμενη μέρα...νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει...?
Δεν τον ενδιαφέρει ούτε που πάνε τα χρήματα, ούτε αν το ΔΣ είναι αδιάφορο και αδιαφανές, ούτε που δεν παράγει έργο, ούτε καν τον ενδιαφέρει αν τον εξευτέλισαν προσωπικά και τον εκδίωξαν με τον χειρότερο τρόπο...

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μιχάλη, είναι να ξαναχωθεί στο μπυρό, με όποιο κόστος...

Αυτή είναι η νοοτροπία της πλειονότητας των μελών της ένωσης και πολύ καλά θα κάνεις να διαγραφείς από μόνος σου και να μην τους δώσεις την ικανοποίηση να σε διαγράψουν αυτοί στην επόμενη συνέλευση...

SV1MO είπε...

«Ποτέ δεν επεδίωξα να αρέσω στους πολλούς. Αυτά που τους αρέσουν δεν τα γνώρισα και αυτά που εγώ γνωρίζω απέχουν πολύ από το να τα καταλάβουν.»
Επίκουρος
Δια την αντιγραφή
SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Με αυτήν σου την νοοτροπία Μιχάλη, δεν πρόκειται να αρέσεις σε κανέναν πια...
Ούτε σε αυτούς που σε ευτέλισαν και σε απαξίωσαν, ούτε σε αυτούς που προσπάθησαν να στηρίξουν και να σου συμπαρασταθούν όταν κλαψούριζες στο παρόν μπλόγκ, μετά την αποπομπή σου από την θέση του μπύραρχου...

Original και όχι κόπια...

Unknown είπε...

... οι Καλλικάντζαροι πότε σκάνε μύτη ???

SV1MO είπε...

Για τον ανώνυμο 21/12/17 9,56 μμ
Άλλη βαρύτητα έχει η "άποψη" του φιλόσοφου Επίκουρου που υπάρχει εδώ και 2500 χρόνια και διδάσκεται στα Πανεπιστήμια διεθνώς και άλλη βαρύτητα η original γνώμη ενός ανώνυμου άγνωστου που δεν τολμά να την υπογράψει.

Το να διαβάζεις και να αφομοιώνεις ότι διαβάζεις κάνει καλό. Δοκίμασε το καμιά φορά.

Αλλά και το τραγούδι το λέει καθαρά: Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους ...... δεν θα μπορέσουμε.

Κανένας (απ ότι μου έγινε αντιληπτό) δεν προσπάθησε να με στηρίξει έμπρακτα και να μου συμπαρασταθεί, άλλως θα είχαν πάρει άλλη τροπή τα πράγματα. Εγώ το καθήκον (έναντι του εαυτού μου) το έκανα με το παραπάνω και είχα τις συνέπιες εκ μέρους του ΔΣ. Στην περσινή Γενική συνέλευση, σας μίλησα εκτενώς για όσα είχαν γίνει. Κανένας δεν έλαβε τον λόγο για να μου συμπαρασταθεί. Όλοι βιαζόταν να τελειώνουμε για να πάτε για κανένα κρασί. Εσύ που είσαι πιο «τσαμπουκάς» προσπάθησε να αλλάξεις τον νόμο αν νομίζεις ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Για μένα το κεφάλαιο ΕΕΡ σε διοικητικές θέσεις έκλεισε. Υπήρξα μέλος του ΔΣ για ένα μήνα, αρθρογράφος του περιοδικού και με την σελίδα «Η γωνία των DXers» και διαχειριστής του bureau, για κάποια χρόνια. Παρ όλα αυτά αν θελήσει ο Σύλλογος για καμία φασίνα και μπορώ δεν θα αρνηθώ.

Τώρα που το σκέπτομαι, όσοι πέρασαν από το περιοδικό και από το bureau κατά καιρούς, έχουν πάει σπίτι. Τυχαίο???

Παρ όλα αυτά εσύ ξέρεις ποιος είμαι. Είμαι στην διάθεση σου για μια κουβέντα εφ όλης της ύλης σε ένα καφέ. Ίσως σου αλλάξω γνώμη.

Φεύγω για διακοπές επομένως θα τα πούμε ξανά μετά. Καλά Χριστούγεννα.
Μιχάλης
SV1MO

ΥΓ. Για τον Θόδωρο οι καλικάντζαροι είναι 365 μέρες το χρόνο ανάμεσα μας. Μη το ψάχνεις. (αυτό είναι original δικό μου άγνωστε.)







2Mδης είπε...

Άσχετο μεν αλλά αναγκαίο να επισημανθεί: Μιχάλη, ο Επίκουρος και μερικοί άλλοι πρόγονοι μας όπως ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης κλπ ήταν ειδωλολάτρες. Για αυτό και πολλά εξ όσων έχουν πει είναι άγνωστα στους σύγχρονους Έλληνες και απορριπτέα, εν αντιθέση με αποφθέγματα φωτισμένων πατέρων της Ορθοδοξίας όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός που μίλησε για τα "άλλαλα και τα μπάλαλα" του πατρός Παϊσίου που προφήτεψε ότι θα φαίνεται σαν άνοιξη αλλά δεν θα είναι άνοιξη και τόσων άλλων.
Συνιστώ λοιπόν να χρησιμοποιούμε τους λόγους Τους οι οποίοι είναι οικείοι και κατανοητοί στον μέσο Έλληνα και όχι λόγους πλανημένων και βδελυρών ειδωλολατρών όπως ο Επίκουρος...
Η υπομονή έχει και όρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, είπαμε να είμαστε ειλικρινείς...
Μπορεί στο δικό σου θέμα να μην σε στήριξε κανείς, από την άλλη όμως, εσύ στήριξες τον Γιάννη που ζήτησε να μάθει που πάνε τα λεφτά των μελών...?
Όχι φυσικά, γιατί δεν σε ενδιαφέρει αυτό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το μπυρό και όχι η οποιαδήποτε φασίνα (όχι του συλλόγου, αλλά του ΔΣ) σου φορτώσουν και βέβαια κανένα ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα κακώς κείμενα, στα οποία δεν αναφέρθηκες ουδέποτε...

Και στην τελική, ο Γιάννης τουλάχιστον είχε το θάρρος και να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να υποστεί τις συνέπειες του μπούλινγκ των διάφορων παρατρεχάμενων και να διαγραφεί, προκειμένου να στηρίξει την άποψή του...
Και το έκανε όχι από μίσος για την ένωση και ότι αυτή πρεσβεύει, αλλά από αγάπη, μπας και μπορέσει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και να σπάσει το απόστημα του σάπιου κατεστημένου, που ταλανίζει για δεκαετίες το χόμπι και την ένωση και που απομακρύνει τον κόσμο, αντί να τον φέρει στο χόμπι...

Από την άλλη εσύ με την συμπεριφορά σου και την νοοτροπία σου, πράττεις εντελώς τα αντίθετα από αυτά που λες, έχοντας στο μυαλό σου, όχι την βελτίωση του συλλόγου, αλλά την ανάκτηση της θέσης που έχασες με οποιοδήποτε κόστος, στηρίζοντας το σάπιο κατεστημένο με την προσφορά σου και την χρηματική σου συνδρομή, αρκεί να σου προσφέρουν την θέση πίσω, ως "βασιλικό βρέφος σε μανδύα ιππότου" (Καρυωτάκης, για την αντιγραφή)...

Τουλάχιστον εγώ, αυτά έχω καταλάβει από όλα όσα γράφεις και γράφουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, ανώνυμοι ή επώνυμοι...
Αν κάπου έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ διορθώστε με (όχι εσύ Μιχάλη, οι υπόλοιποι)...

Υ.Γ. Όποιος ασυνείδητα ή συνειδητά (ακόμα χειρότερα), απέχει από εκλογές ή αρχαιρεσίες που καθορίζουν το μέλλον του συλλόγου του, του δήμου του, της χώρας του που στην τελική είναι το δικό του μέλλον, νομιμοποιεί τους υπόλοιπους που ψηφίζουν και που βγάζουν κυβερνήσεις, διοικήσεις κλπ (έστω κι αν αυτοί οι υπόλοιποι είναι η μειοψηφία), να ενεργούν εκ' μέρους του...
Γι' αυτό και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, είχαν υποχρεωτική την συμμετοχή στα κοινά...

Unknown είπε...

Όλες αυτές οι πολύ ενδιαφέρουσες συνομιλίες, προτάσεις, αποφθέγματα και παραγωγικές αντιπαραθέσεις, αναφέρονται για το συγκεκριμένο (αποδεδειγμένα πλέον), αποτυχημένο αλλά και αστείο μοντέλο διοίκησης της ΕΕΡ ??? και μάλιστα όταν αυτά γράφονται από άτομα που ξέρουν και την γλώσσα να χειρίζονται και μυαλό διαθέτουν αλλά και τεκμηριωμένη άποψη έχουν !!!
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι, όλοι περιστρεφόμαστε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου), γύρω από μία απύθμενη "τρύπα" και μάλιστα μαύρη, σαν να μην έχουμε κάτι άλλο καλύτερο να ασχοληθούμε στη ζωή μας. Η δικαιολογία ότι ο καθένας (ένθεν κι ένθεν) γράφει τη γνώμη του και την πρότασή του επειδή αγαπάει τον ιστορικό σύλλογο, αποτελεί ανακριβές άλλοθι και για τα δύο αντικρουόμενα μέρη, ο καθένας από τη σκοπιά του. Απωθημένα βγάζουμε όλοι.
Η νοοτροπία του όποιος έχει διαφορετική άποψη, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι, ισχύει μόνο σε καθεστώτα όπως αυτό της Βορ. Κορέας και της ΕΕΡ με τις γνωστές τραγελαφικές περενέργειες και αυταπάτες των "διοικούντων", (λοφία, Μ. Ναπολέοντες, καλάμια κλπ).
Πάντως όταν θέλω να ευθυμήσω (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ), μπαίνω στον 2Μίδη, διαβάζω τα σχόλια, μου φιάχνει η διάθεση και συνεχίζω το παραγωγικό μου έργο.
Σαν να βλέπω επιθεώρηση από "μπουλούκι" της παλιάς εποχής με όλα τα χαρακτηριστικά της.
Η συνέχεια επί της οθόνης ...



2Mδης είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού ξέρει κι άλλο μονοπάτι ...

Ανώνυμος είπε...

Λάθος Γιάννη
The good palikar knows another monopat.

SV1MO είπε...


Φαίνεται ότι δεν ήσουν στην τελευταία ΓΣ. τον Γενάρη.

Δυο άτομα ΔΕΝ ψήφισαν θετικά. Ο ένας ήταν ο Γιάννης και ο άλλος εγώ. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Γιάννης νομίζω. Όλα τα άλλα χεράκια με τα καρτελάκια υψώθηκαν υπερήφανα στον αέρα.

Συμφωνώ ότι πρέπει να συμμετέχουμε στις διαδικασίες για την ανάδειξη της διοίκησης. Αλλά
1-Οταν είναι ένα το ψηφοδέλτιο, και υποψήφιοι είναι όσοι χρειάζονται για να συγκροτηθεί το ΔΣ,
2-Οταν κάποιος βάζει υποψηφιότητα και για πρόεδρος και για μέλος ΔΣ (δηλ όπου κάτσει η μπίλια) ,
3-Οταν η εξελικτική θέλει 3 και οι υποψήφιοι είναι 3, (αλά Πιονκγιάνκ)
Τι να έρθω να κάνω. Να ψηφίσω λευκό? Να ψηφίσω άκυρο? Και στις δυο περιπτώσεις δεν αναδεικνύω την αντίθεση μου. Σκέφτηκα να βάλω στο φάκελο μια φέτα σαλαμάκι. Αλλά ούτε αυτό θα επηρέαζε το αποτέλεσμα. Έτσι προτίμησα να μη χάσω τον χρόνο μου και έμεινα στο σπίτι, όπως και μερικές δεκάδες άλλοι συνάδελφοι.

Βλέπω ότι το «θέμα» bureau σου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Δεν έχω άλλα επιχειρήματα. Καταθέτω τα όπλα.

Απαντώ και τελειώνω (γιατί πρέπει να φύγω) με δυο γνωμικά.
"Ου με πείσεις καν με πείσης" (το η δεν είναι ορθογραφικό λάθος)
"Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"
Καλά Χριστούγεννα
Θα τα πούμε από Δευτέρα.
Η πρόσκληση για καφέ ισχύει.
Μιχάλης
SV1MO



ΥΓ. 2Μιδη θέλουμε μισθό γιατί συντηρούμε το μπλοκ με την αντιπαράθεση μας. Εμείς ανεβάζουμε την επισκεψημώτιτα άρα τον δικαιούμαστε.
Καλά Χριστούγεννα Γιάννη.



Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, πάλι δεν είσαι ειλικρινής και με αναγκάζεις να επανέλθω με στοιχεία...
Μπορεί να μην σήκωσες το χέρι στην ΓΣ, αλλά το έκανες για άλλο λόγο εσύ και για άλλο λόγο ο Γιάννης...

Επιπρόσθετα, οι προτάσεις που καταθέτεις εγγράφως στο ΔΣ κατά την διάρκεια της αποπομπής σου από το μπυρό, αφορούν στο σύνολό τους την λειτουργία του μπυρό και πως αυτή θα μπορούσε (κατά την άποψή σου) να βελτιωθεί...
Τα ίδια ακριβώς βγήκες κι έγραφες στον παρόντα ιστοχώρο...
Και πάλι όλα τα παράπονά σου περιστρέφονται γύρω από το μπυρό...
Για τα υπόλοιπα - και πολύ πιο σημαντικά - προβλήματα που ταλανίζουν την ένωση, ούτε κουβέντα...
Όλα τα ανωτέρω είναι οι λόγοι που επιμένω στο θέμα μπυρό...

Και τέλος η σπουδαιότερη μαρτυρία είναι η συμπεριφορά σου με την οποία, όχι μόνο δεν καταδικάζεις την σάπια νοοτροπία του ΔΣ και όσων των στηρίζουν, αλλά τρέχεις πρόθυμα να πληρώσεις την συνδρομή σου και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, όποτε το ΔΣ καταδεχτεί να ρίξει το βλέμμα του επάνω σου και να σου ρίξει ένα κόκκαλο να γλύψεις...

Αν θες λοιπόν να με πείσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τον θώκο, αλλά για τον σύλλογό σου, κάνε αυτό που πρέπει κι άσε τα γνωμικά, τα αποφθέγματα και τους αρχαίους συγγραφείς , γιατί δεν κοροϊδεύεις κανέναν άλλον, παρά μόνο τον εαυτό σου...

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
κ. Μιχάλη αμάν φθάνει πια με αυτό το μπυρο. Αποφάσισαν να το δώσουν σε άλλους τελείωσε! Και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τουλάχιστον για ακόμα 2 χρόνια δεν έχεις ελπίδες όπως καταλαβαίνω.
Για τα άλλα προβλήματα του συλλόγου δεν τοποθετούμαι, υπάρχουν/με συνάδελφοι που ενδιαφέρονται κυρίως για τη διακίνηση καρτών γεγονός που με 40ευρω που δίνουμε μας αρκεί. Όσοι βέβαια έχουν βλέψεις διοικητικές καλά κάνουν και ασχολούνται αλλά αν το σκέφτονται σοβαρά κάποτε θα πρέπει να βάλουν υποψηφιότητα με οποιονδήποτε τρόπο πχ 2ο ψηφοδέλτιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο από την ΕΕΡ. Από το σημερινό ΔΣ έχει και το μεταφέρει στην ΕΕΡ. Τι πρέπει να κάνει (κατά την ταπεινή μου γνώμη), να μείνει στην ΕΕΡ, να τους πληρώνει και να αγωνίζετε εκ των έσω μπας και βγάλει άκρη. Οχι σαν τον 2μηδη ή τον ΜΟ και τον Γιαμτσίδη(δεν τον γνωρίζω προσωπικά) που την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια και από μακρυά πλέον λένε λένε λένε.

Ανώνυμος είπε...

Προς :
Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2017 - 3:31 μ.μ.

Οι αρχαίοι έβγαζαν αποφάσεις και νόμους και αυτά ήταν τα «κοινά». Δεν έδιναν εξουσιοδότηση με ψήφο για αυταρχισμό όπως σήμερα , μην τα μπερδεύουμε.

SY1BWV

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι η ΕΕΡ, είτε σαν ΔΣ, είτε σαν μέλη που ψηφίζουν και νομιμοποιούν ένα σάπιο ΔΣ...
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για έναν έντιμο άνθρωπο, να ανέχεται τις ρεμούλες, τον αυταρχισμό και την κατάντια ενός σάπιου συστήματος...

Έχει κι ένα δίκιο ο Μιχάλης που αναφέρει συνεχώς το μπυρό, γιατί χωρίς αυτό, πολλά 40άρια και 5οάρια θα είχαν κοπεί...

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη που σκοτώνουν πετυχημένες επιχειρήσεις
αλαζονεία, εφησυχασμός, δεν αλλάζουν έγκαιρα, πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα, υποτιμούν τους μικρούς ή νέους παίκτες, η μη σωστή προετοιμασία των διαδόχων, να διοικεί μέσω του μέλλοντος και όχι μέσω του παρόντος και του παρελθόντος

2Mδης είπε...

Ήρθαν και κάτι ευχές για τον πατέρα Παΐσιο...
ΟΤΑΝ πάω για προσκύνημα θα του τις δώσω...

Unknown είπε...


Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Hellas-Sat 4: Θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2018 Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Hellas-Sat 4: Θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2018

Ο νέος Hellas-Sat, ολοκληρώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Lockheed Martin για τον τελικό έλεγχο (σ.σ environmental testing, ήτοι δοκιμές λειτουργίας με στόχο να διαπιστωθεί η άρτια λειτουργία του σε συνθήκες διαστήματος) πριν να μετακινηθεί στο σημείο εκτόξευσης από το οποίο θα αναχωρήσει για το διάστημα μέσα στο 2018.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!

2Mδης είπε...

Εσυ τώρα κάτι εξυπονοείς...

Unknown είπε...

...όχι δε εννοώ απολύτως τίποτα, απλώς το ανέβασα για να σκάσεις από τη ζήλεια σου. Τελικά είσαι πολύ κακός άνθρωπος !!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήνοντας λίγο ήσυχο τον Μιχάλη να υποθέσω πως ο καζαμίας θα είναι κυρίως γύρω από τα θέματα που διαβάζω;

Ανώνυμος είπε...

Α, ναι καζαμία δεν θα έχει φέτος...?

Πέρσι, μας την έκανες Γιαννάκη...

Ευκαιρία να ρεφάρεις, φέτος...
Με τόσα θέματα στην επικαιρότητα...

SV1MO είπε...



Είπα να σταματήσω την αντιπαράθεση μου με τον άγνωστο που μου τα χώνει κάθε τόσο, αλλά μου έγινε βίτσιο φαίνεται όπως και το …….μπιρο.

Λοιπόν αναφέρομαι στο μπιρο γιατί αυτό κρατά στην ζωή την ΕΕΡ. Όταν φύγει το μπιρο από τα χέρια της ΕΕΡ, (π.χ. όταν δεν θα έχει μετρητά να πληρώσει την συνδρομή της στην IARU) την επόμενη μέρα θα κλίσει. Άλλως τε σε αυτό το πόστο υπηρέτησα και αυτό το πόστο ξέρω. Δεν έχω άποψη για θέματα που μπορεί να είναι σημαντικά αλλά δεν τα ξέρω, γιατί δεν τα έχω χειριστεί. Επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη. Αν υπάρχει άλλος συνάδελφος που έχει άποψη για άλλα θέματα, ας μας φωτίσει, ενυπόγραφα.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ στο μπλοκ. Θα επανέλθω όταν λάβω μια απάντηση στο τελευταίο ερώτημα που ξαναδημοσιεύω, (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ) γιατί την πρώτη φορά δεν έλαβα κάποια απάντηση.

1-Σταματάμε όλοι τις συνδρομές μας.
2-Ο Σύλλογος δεν έχει στο ταμείο ρευστό.
3-Υποθέτω αρχικά θα κόψει τις «ελαστικές» δαπάνες και πρώτο το μπιρό, συντήρηση αναμεταδοτών, το ηλεκτρονικό περιοδικό (που αυτό θα έπρεπε να κοπεί εδώ και χρόνια) τα λειτουργικά έξοδα εντευκτηρίων.
4-Μετά θα κόψει δαπάνες για φως, νερό, τηλέφωνο.
5-Αν συνεχιστεί η κατρακύλα θα έρθει η στιγμή να μη μπορεί να πληρώνει την δόση για την αίθουσα.
ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????????????????
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.!!!!!
Καλή Χρονιά
73 SV1MO

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Μετά... τι σε νοιάζει?

Από πίτα που δεν τρώγεις...


Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη το μπυρό, δεν είναι - και δεν πρέπει να είναι - άλλοθι που καλύπτει τα κακώς κείμενα στην ένωση...
Η κακοδιαχείριση και η αδιαφάνεια σε ένα συλλογικό όργανο από μέρους ενός σάπιου κατεστημένου, όπως επίσης και η αλαζονεία για την κάλυψη των προηγούμενων είναι πολύ σοβαρότερα από το μπυρό και το κάθε μπυρό, γιατί εδώ πρόκειται για διαχείριση χρημάτων που προέρχονται από τις συνδρομές των συναδέλφων...
Συνδρομές που δίνονται για να γίνουν έργα και να προοδεύει ο σύλλογος και όχι για ωφελούνται και να καλοπερνάνε κάποιοι, που λόγω θέσης δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν...
Είναι αδιανόητο να απαγορεύεται η πρόσβαση στις δαπάνες με γελοίες δικαιολογίες και να διαγράφονται μέλη, επειδή ζήτησαν να μάθουν που πάνε τα ωραία τους χρήματα - ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που μετράει και η δεκάρα...

Αν εσένα δεν σε αγγίζουν όλα αυτά και σε ενδιαφέρει μόνο η συλλογή των καρτών σου, συνέχισε να στηρίζεις με την συνδρομή σου την σαπίλα και την αδιαφάνεια, καλυπτόμενος πίσω από την δικαιολογία της ιερής αγελάδας που λέγεται μπυρό...
Να το λες ανοικτά όμως κι όχι να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου κι εμάς, ότι δήθεν κόπτεσαι για το μέλλον του συλλόγου...
Ο σύλλογος δεν είναι μόνο το μπυρό, είναι - κι αν δεν είναι, πρέπει να γίνει - πολλά περισσότερα...
Αλλά θα πρέπει κάποιοι να ενδιαφερθούν γι' αυτό και να παλέψουν με την σαπίλα...
Και δυστυχώς Μιχάλη, δεν νομίζω ότι εσύ είσαι ένας από αυτούς...

SV1MO είπε...


Όποιος έχει στοιχεία περί σαπίλας, στον εισαγγελέα, για να διερευνηθεί το θέμα.
Όποιος έχει στοιχεία για κακοδιαχείριση, αίτημα για Ορκωτούς Λογιστές.
Και εγώ μαζί σας.

Αλλά ποιος θα τα κάνει όλα αυτά, αφού και σε αυτό τον ιδιωτικό μπλοκ γράφετε καλυπτόμενοι από την ανωνυμία σας.

Ευχαριστώ τον 2Μιδη που φιλοξένησε τα ποστ μου χωρίς λογοκρισία τόσο καιρό και ας έγραφα σε διαφορετική κατεύθυνση από τις δικές του απόψεις.

Δυστυχώς δεν καταλαβαινόμαστε. Και ο χρόνος είναι κάτι πολύτιμο για μένα.

Καλή τύχη στην ΕΕΡ και στα μέλη της.

Χρόνια πολλά Γιάννη.

Καλή χρονιά σε όλους.

73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Μιχάλη τώρα συνεννοηθήκαμε...
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τα κακώς κείμενα της ένωσης και δεν θα εμφανιζόσουν ποτέ στο παρόν ιστολόγιο, αν δεν σε διώχνανε κακήν κακώς από την θέση του μπύραρχου...
Όταν πρωτοεμφανίστηκες άλλωστε εδώ και άρχισες τις κλάψες για τον χαμένο σου θώκο, είχα κάνει ένα ποστ που το έκοψε ο Γιάννης και που έλεγα ακριβώς, ότι το μόνο σου μέλημα ήταν πως θα ανακτήσεις την θέση του μπύραρχου και πως αν δεν σε έδιωχναν, δεν θα σε γνωρίζαμε ποτέ εδώ μέσα...
Οι προτάσεις που εμφάνισες για την βελτίωση του μπυρό, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά συγκαλυμμένες μομφές στο πρόσωπο αυτών που σε εκδίωξαν και που είσαι έτοιμος να πάρεις άμεσα και εύκολα πίσω, αρκεί να σου πετάξουν ένα κοκκαλάκι να γλύψεις...

Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο φαιδρό ακούγεται το "κι εγώ μαζί σας", την στιγμή που καλύπτεις με την συνδρομή σου την αδιαφάνεια και είσαι έτοιμος να δώσεις γη και ύδωρ, μόλις το ΔΣ σου σφυρίξει συνθηματικά...
Όσο για την "πολυτιμότητα" του χρόνου σου χρόνου σου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει το ανέκδοτο της χρονιάς στον καζαμία του Γιάννη, αν αποφασίσει να βγάλει φέτος...

Αλλά επειδή ρώτησες κάποια πράγματα και λες ότι δεν πείρες απάντηση, ενώ ο Γιάννης σου έδωσε παραπάνω (και που σκόπιμα, παράβλεψες) θα σου πω και εγώ που αποσκοπεί η μείωση της εισροής των χρημάτων από τις συνδρομές...
Πριν λοιπόν κοπούν οι ελαστικές δαπάνες - το μπυρό (πάντα το μπυρό πρώτα, έτσι Μιχάλη), τα φώτα, τα νερά, τα τηλέφωνα, το περιοδικό, οι επαναλήπτες και εσχάτως οι δόσεις του ακίνητου, θα πρέπει το ΔΣ να κατανοήσει, ότι εκείνο φταίει που ξεκινάει η φθίνουσα πορεία του συλλόγου και να προσπαθήσει να βελτιωθεί, να πάψει να είναι τόσο αυταρχικό και αδιαφανές και να διαγράφει κόσμο, επειδή διαφώνησε μαζί τους ή επειδή άσκησε το νόμιμο δικαίωμα του να ρωτήσει που πάνε τα λεφτά που πληρώνει, καλυπτόμενο πίσω από ένα αρχαίο καταστατικό που γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, αρνείται πεισματικά να αλλάξει...
Γιατί αν δεν γίνουν αυτά και ξεκινήσουν να μένουν τα μηχανήματα στα σπίτια κι όσοι έχουν κλειδιά να μπαίνουν νύχτα και να σηκώνουν τα περιουσιακά στοιχεία της ένωσης - όπως λέει ο Γιάννης - τότε λυπάμαι άλλα στην ένωση όπως την κατάντησαν μέλη και ΔΣ, δεν αξίζει να έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον...

Και όσο για τους εισαγγελείς και τους ορκωτούς λογιστές, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός...έχουν γνώση οι φύλακες...δεν είναι κορόιδα...

Καλή Χρονιά

SV1MO είπε...


Γιάννη, κάτι που ξέχασα στο περασμένο ποστ σαν ιδέα, σαν γνώμη πες την, από το νέο έτος να φιλοξενείς ενυπόγραφα κείμενα. Πιστεύω ότι αυτό θα προσδώσει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και αξιοπιστία στο μπλοκ σου.

Εσύ ούτως ή άλλως γράφεις ενυπόγραφα κάθε φορά, αλλά καλυπτόμενος με την ανωνυμία ο κάθε πικραμένος γράφει ότι θέλει.

Καλή Χρονιά.

Και ένα δώρο στον Ανώνυμο ........φίλο μου

3.- Η ευελιξία ταυτότητας και ανωνυμίας ευνοεί κάποιες φορές την εμφάνιση επικίνδυνων συμπεριφορών, σε φόρουμ, μπλογκ ή κοινωνικά δίκτυα. Άνθρωποι με μεγάλη ευκολία ξεδιπλώνουν συχνά σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Όλο το άρθρο στο:http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/462684/i-anonymia-sto-diadiktyo-den-simainei-asydosia

SV1MO

2Mδης είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη, καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.

Μιχάλη σε ευχαριστώ για την ιδέα, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω να εφαρμόζω αυτό που εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα σε όλον τον ελεύθερο κόσμο.

Άλλωστε μπορώ να σου υποδείξω δεκάδες σελίδες συναδέλφων που γράφουν επώνυμα σαχλαμάρες, ειδικά στο FB, αλλά και σε ιστολόγια παλαιότερα που δεν μακροχρόνισαν...

Εκτός αυτού, υπάρχουν χώροι που μπορούν να απευθυνθούν μόνο επώνυμα, όσοι κατά κανόνα μέχρι σήμερα απευθύνονται αποκλειστικά για να πουν μπράβο, να κολακεύσουν ηγεσίες, να γλύψουν κλπ

Αν και το παρών ιστολόγιο έχει κατηγορηθεί ότι υποκινεί διαμάχες, θυμίζω σε όλους ότι από το 1958 ο χώρος ήταν σε διαμάχη, ας διαβάσουν όσα έχουν γραφεί ή ας πλησιάσουν ηλικιωμένους συναδέλφους εκείνης της εποχής να δείτε τι σέρνει ο ένας στον άλλον μη εξαιρουμένων των τεθνεώτων...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σε ενοχλεί η αλήθεια, φίλε Μιχάλη..?
Μήπως εσύ ο ίδιος δεν έγραφες παραπάνω, ότι έχω δίκιο που στα χώνω...?
Τώρα έγινα πικραμένος κι επικίνδυνος...?

Έπειτα, για δείξε μας ένα ποστ που έκανες στον παρόντα ιστοχώρο, πριν να αποπεμφθείς από το μπυρό...
Για πες μας, όσο ήσουν σε διάφορα πόστα στην ένωση, σήκωνες ή δεν σήκωνες πειθήνια το χεράκι στις ΓΣ...?
Και με πάσα ειλικρίνεια για πες μας, αν δεν σε είχαν διώξει από το μπυρό, θα σε ξέραμε εδώ μέσα ή δεν θα καταδεχόσουν καν να το διαβάζεις (όχι να ποστάρεις κι όλας)...?

Ιάσων Σέκερης
(Αφού θες επώνυμα)...


Ανώνυμος είπε...

Πόσο είναι η συνδρομή στην IARU;

Ανώνυμος είπε...

Η συνδρομή στην IARU είναι περιπου 1200 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλιο του ΑΙΑ ειναι παντα επικαιρο για να μαθαινουμε το παρελθον. Δεν περιεχει μια σκοτεινη περιοδο που διορισθηκε δσ απτο πρωτοδικειο. Καθε τοσο υπηρχαν παρομοια προβληματα οπως φαινεται αλλοτε σε εξαρση και αλλοτε σε υπνωση. Το σωστο θα ειναι να ξυπνησει το δσ και να λυθουν χωρις προβληματα αλλα δεν βλεπω να γινεται πριν την αληθινη ληξη της επιτηρησης το 2060

2Mδης είπε...

«...Η συνδρομή στην IARU είναι περιπου 1200 ευρώ...»

Το ανώτερο 1200€ γιατί... άντε μην...

Είπαμε είναι αυτά που ξέρω και αυτά που κάνω ότι δεν ξέρω...

SV1MO είπε...


Κύριε … Σέκερη,
Οπόταν θελήσεις (από το νέο έτος) είμαι στην διάθεση σου για να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά αν καταδέχεσαι να συνδιαλλαγείς μαζί μου. Και φυσικά και ο Γιάννης ευπρόσδεκτος.
Ο καφές κερασμένος από εμένα.
Καλή χρονιά
SV1MO


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ. Μιχαλη δια της επαγωγικης μεθοδου ειτε δια της εκμαιευτικης ειτε δια της ψυχαναλυσεως κλπ φθασαμε καποιοι στο συμπερασμα πως με την απορριψη - δικαια η αδικα δεν γνωριζω - σου δημιουργηθηκε σοβαρο προβλημα. Ισως αυτο ηταν που σεκανε να αντιδρασεις και να εξετασεις και αλλα θεματα οπως της συμπεριφορας των εκλεγμενων δεινοσαυρων προς τριτους. Μεχρι να αποριφθεις δεν το αντιλαμβανοσουν οπως ισως να μην σε απασχολησε ποτε γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο των μελων παραμενουμε μη τακτικα. Food for thought λοιπον, τα παντα δεν ειναι μονο το μπυρο ημονο καποια αλλη ενασχοληση σε θεση εκτος δσ αλλα προσφορας στην εερ. Υπαρχουν και αλλα πραγματα εκει εξω πλην του μπυρο το οποιο μας ειναι απαραιτητο. Ποτε δεν τους κατηγορω για ατασθαλια διοτι δεν εχω στοιχεια τους προσαπτω θεματα σοβαρα κακης συμπεριφορας και κλεισιματος στονεαυτο τους. Γεγονοτα ασυμβιβαστα μεδιοικηση σωματειου. Ερμης

SV1MO είπε...


Καλησπέρα Ερμή και χρόνια πολλά.
Αποφάσισα να μη ασχοληθώ ξανά με θέματα ΕΕΡ και να αντιδικώ με συναδέλφους γραπτώς. Όπως διάβασες πιο πάνω που απευθύνομαι στον κ. Σέκερη, κερνώ καφέ και τα κουβεντιάζουμε, ΑΝ θες και εσύ φυσικά!!
Στα 68 μου χρόνια σκέπτομαι διαφορετικά από ότι στα 48.
Καλή χρονιά
SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλιο του ΑΙΑ ειναι παντα επικαιρο για να μαθαινουμε το παρελθον.

Για μάθε πόσον καιρό πέρασε στο τρελάδικο μετά την απόρριψη του από την ΕΕΡ, όταν τόλμησε να αναφέρει τα περί ΕΡΒΕ.

Δεν περιεχει μια σκοτεινη περιοδο που διορισθηκε δσ απτο πρωτοδικειο.

Η σκοτεινή περίοδος προκλήθηκε από κυβερνητική παρέμβαση του τότε "Κινηματικού ΠΑΣΟΚ", μέσω προδοτών συναδέλφων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2μδη, εντελώς φιλικά για αναρτήσεις όπως το ανώνυμο 28 Δεκεμβρίου 2017 - 7:10 μ.μ. παραπάνω. Αν και παραθέτει την αληθινή ιστορία του απώτερου παρελθόντος, είναι διχαστικό για τον χώρο μας, προκαλεί στενοχώρια σε επώνυμους συναδέλφους και δεν πρέπει να δημοσιεύεται. Μήπως πρέπει να το διαγράψεις για το καλό του συνόλου.


Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα επιμείνω κι ας μην με δημοσιεύσει ο Γιάννης...
Κύριε Μιχάλη, ρώτησες δημόσια κάποια πράγματα και πήρες επίσης δημόσια δύο απαντήσεις...

Στις ερωτήσεις που σου έκανα εγώ, μπορείς να απαντήσεις, εδώ, δημόσια ή πρέπει να επανέλθω με κεφαλαία και θαυμαστικά...?

Ιάσων Σέκερης

Ανώνυμος είπε...

@28/12/17 7:10μμ βρίσκω τους χαρακτηρισμούς σου απρεπείς αλλά αν μπορείς να μην παθιάζεσαι και να δώσεις περαιτέρω στοιχεία ευχαρίστως να τα μάθουμε.

SV1MO είπε...

Κύριε ...Σέκερη
Η απόφαση μου για την μη συμμετοχή μου σε περεταίρω συζήτηση περί ΕΕΡ είναι αμετάκλητη.
Διατύπωσα κάποιες απόψεις και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να απαντήσω σε ερωτήσεις που αφορούν σε προσωπικά μου θέματα.
Είδα στον ύπνο μου τον προστάτη μας Άγιο Παϊσιο που με την υπόδειξη του είδα το φως το αληθινό. Θα ήταν βλασφημία να παραβώ την νουθεσία του.
Τώρα τι με συμβούλεψε ο Άγιος είναι ιδιωτικά μας θέματα. Σιγά μη τα βγάλω στη φόρα.
Καλό και ευλογημένο το Νέο Έτος.
Μιχαήλ
Και κατά κόσμον SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μιχάλη, σαφώς και δεν υποχρεούσαι να απαντήσεις, όχι μόνο σε προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και σε οτιδήποτε ερωτάσαι και αισθάνεσαι ότι δεν έχεις μια απάντηση να δώσεις...

Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβες, ότι όταν πας να κατηγορήσεις κάποιους για τον τρόπο που σου φέρθηκαν, θα πρέπει πρώτα να είσαι εσύ ο ίδιος άμεμπτος και να μην ενεργείς σαν μνηστήρας που έχασε την κουτάλα και γυροφέρνει απελπισμένος το καζάνι...
Επίσης ελπίζω να κατάλαβες, ότι αφού επέλεξες να "εκτεθείς" επώνυμα σε αυτό το δημόσιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα ερχόταν μοιραία η ώρα να "λογοδοτήσεις" για την συνολική σου πορεία, στο θέμα της συζήτησης...

Μην θεωρήσεις ότι εκμεταλλεύτηκα την ανωνυμία μου για να σου επιτεθώ, αντίθετα, μου είσαι πολύ συμπαθής και σε εκτιμώ πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους μέσα στην ένωση, γιατί και έργο πρόσφερες στο μπυρό και κάποια στιγμή βρήκες το θάρρος να τα σπάσεις με τους καρεκλοκένταυρους...

Σταματώντας εδώ την αντιπαράθεση, θέλω προσωπικά να σου ευχηθώ, υγεία, ευτυχία, μακροημέρευση και καλή Χρονιά...
Και φυσικά σε όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου και σε όλον τον κόσμο...
Ίσως την νέα χρονιά να έχουμε την τιμή να γνωριστούμε και προσωπικά και να πιούμε εκείνον τον καφέ...

Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσκληση για τακτική ΓΣ ΕΕΡ, ένα από τά θέματα "Πρόταση Διαγραφής Μέλους Ε.Ε.Ρ."

2Mδης είπε...

Μπα, δεν θα εννοούν εμένα.
Λες να είναι τόσο χυδαίοι και την ώρα που τους ζητάω οικονομική διαφάνεια να με διαγράψουν?

Τι έχουν να κρύψουν άλλωστε?

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να γνωριζω κατι για τα οικονομικα και γιαυτο δεν τους κατηγορω αλλα γνωριζοντας λιγο για την ποιοτητα καποιων και γνωριζοντας το αξιωμα που ισχυει, δλδ οποιος μη δεινοσαυρος μπει στη διοικηση δεινοσαυριζει η έκπαραθυρωνετε φοβαμαι μπορει να σε διαγραψουν.
Ακομη μπορει να διαγραφουν τον κ. Μιχαλη για ακαταπαυστη προσφορα εθελοντικης εργασιας και λογω αυτης υπερβολικη ενοχληση του δσ. Παρομοιες προτασεις μη γελατε στο παρελθον εγκρινονταν αβλεπι. Ερμης

2Mδης είπε...

Εγώ εγκαίρως, ανακοίνωσα δημοσίως ότι παύω να πληρώνω την συνδρομή μου, άρα να είμαι μέλος της ΕΕΡ.

Η διαγραφή μου προτείνεται με στόχο να συνετιστούν όσα τακτικά μέλη τυχόν, θεωρούν λογική την διαφάνεια στα οικονομικά και διοικητικά του συλλόγου, την οποία ζήτησα με κάθε μέσο.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η προηγούμενη διαγραφή έγινε όταν τους ζητήθηκαν τιμολόγια για τις δαπάνες των 50.000 ευρώ της EUROBANK υπάλληλος της οποίας ήταν συγχρόνως στο ΔΣ του συλλόγου!

Τέλος πάντων όσοι σκοπεύουν να γραφτούν στην ΕΕΡ, ας γνωρίζουν τι ακριβώς επικρατεί εκεί μέσα, πως παίρνονται οι αποφάσεις και ποιοι ξεκοκαλίζουν τις συνδρομές. Οι ίδιοι που με λύσσα και με δόντια φέρνουν για διαγραφή όσους ζητάνε διαφάνεια...

Άσχετο: Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι ο πρόεδρος δεν κάνει για αυτή την θέση. Τώρα αποδεικνύεται εντελώς άβουλος...