Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Παρών...!

Μέρος σχολίου μου σε προηγούμενη ανάρτηση:
"....Προσπάθησαν να με αγνοήσουν (δεν διαβάζουμε μπλόγκ) προσπάθησαν να με χλευάσουν ( μην διαβάζετε τους βόθρους) προσπάθησαν να με πολεμήσουν με την επίθεση στα γραφεία, θα λυσσάξουν αλλά θα χάσουν! Γιατί απλά είμαστε στο 2018 όχι στην ΕΣΣΔ του ψυχρού πολέμου..."
1 Ιανουαρίου 2018 - 6:15 μ.μ.
 Διαγραφή






42 σχόλια:

2Mδης είπε...

Σχόλια επιθετικά, ρεβανσιστικά και προβοκατόρικα δεν δημοσιεύονται. Στην παρούσα φάση ΟΛΟΙ θα πρέπει να φερθούν υπεύθυνα.

Σχετικά με την παραίτηση των μελών του ΔΣ θεωρώ ότι ήταν σωστή και συνεπής με την μέχρι τώρα στάση τους.

Βέβαια αυτό θα δημιουργήσει προσωρινή βλάβη στην λειτουργία του σωματείου σαν αυτή που υποτίθεται προκαλούσαν οι αναρτήσεις μου. Θα πρέπει να δεχτούμε επομένως ότι προκειμένου να επιτευχθεί ένας ευγενής στόχος, αξίζει να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους που προσωρινά προκαλούν βλάβη. Στόχος του ΔΣ είναι να τονίσουν την ευθιξία τους, στόχος δικός μου να τονίσω την ανάγκη διαφάνειας.

Για κάποιους που είπαν ότι πετροβολάω το σπίτι μας, απαντώ ότι το σπίτι χρίζει ριζικής ανακαίνισης ώστε να χωρέσει περισσότερους και κυρίως αυτούς που διώξαμε με ενέργειες ή παραλείψεις.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτούς που ανατίναξαν την γέφυρα του Γοργοπόταμου -ελληνική ήταν, φτιαγμένη από το υστέρημα των εργαζομένων- πως εναντιώθηκαν στην πατρίδα, στο σπίτι τους. Είχαν και αυτοί έναν ανώτερο στόχο...

Σχετικά με όσα γράφουν στην ανακοίνωση, δλδ ότι δεν έφερα επιχειρήματα κλπ, θεωρώ ότι δεν πρέπει να επαναλάβω εδώ όσα είπα για ταξίδια μη μελών που πληρώθηκαν από το ταμείο, για αγορά ραδιοφάρου που δεν εγκαταστάθηκε ποτέ, για "κενό σε έλεγχο συγκεκριμένης δραστηριότητας" του σωματείου κλπ. Αν αυτά δεν υποδεικνύουν "λάκκο" τι άλλο θέλουν? Να φέρω τιμολόγια που οι ίδιοι κρύβουν? Πως γίνεται κάποιος που έχει κρυμμένα στην τσέπη του κάποια χαρτιά να ζητάει από εμένα να τα εμφανίσω???

Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ότι έγραψα, το είπα και στην ΓΣ, ήταν αξιολόγηση των αιρετών μελών του ΔΣ για την ανεπάρκεια τους σε θέματα διαχείρισης και διαφάνειας. Τέλος.

Καιρός να αλλάξουμε... κεφάλαιο!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά πρέπει κι εσύ να είσαι ντόμπρος, γιατί τα γραπτά μένουν.
Είχες πει ότι παύεις να πληρώνεις την συνδρομή σου, άρα και να είσαι μέλος της ένωσης.
Το έγραψες λοιπόν εκ' του ασφαλούς, νομίζοντας ότι θα διαγραφείς και τώρα τι;

Μην νομίζεις ότι κάποιοι θα το ξεχάσουν - οφείλεις πέρα από τα επινίκια, ή να τηρήσεις αυτά που εσύ ο ίδιος έγραψες, ή να εξηγήσεις τους λόγους που δεν θα τηρήσεις αυτά που έγραψες.
Αλλιώς δεν θα διαφέρεις από αυτούς που "αποκαθήλωσες".

2Mδης είπε...

Όλα θα γίνουν.

Το ότι θα σταματήσω να πληρώνω την συνδρομή μου το έγραψα στις 30 Νοεμβρίου αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, πριν καν συνεδριάσουν στις 4 Δεκεμβρίου να αποφασίσουν την δίωξη μου. Ούτε εκ του ασφαλούς, ούτε ηρωική έξοδο όπως διατείνονται ορισμένοι.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Σε κάθε περίπτωση ότι γίνει θα έχει συνέπεια με την μέχρι τώρα στάση μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσω υπόγειες διαδικασίες την στιγμή που φωνάζω για διαφάνεια...

Υπομονή.

Διαβάζω τα σχόλια σας με προσοχή.

SV1NJX είπε...

Μια επίσημη (;) ενημέρωση για τα τεκταινόμενα, ποιός θα μας δώσει ?

Ανώνυμος είπε...

Το απελθων δσ οπως καταλαβαινω ακολουθουσε με καρμπον τους τροπουςδιοικησης των προηγουμενων. Τροποι που αποτι διαβαζω δεν εφαρμοζονται ουτε σε συνοικιακα σωματεια. Οι υποψηφιοι του νεου δσ θα πρεπει πρωτα απολα να ειναι ετοιμοι για χρηστη διοικηση και διαφανεια, ανοικτοι σε οποιον ζητησει στοιχεια. Αν κρατησουν αυτη τη συμπεριφορα θα εχει αλλαξει κατι. Οι προηγουμενοι για ευνοητους λογους ανεθεταν εργασιες σε εξαιρετικα λιγα ατομα που τα εμπιστευονταν και ηταν μελη του... δσ. Συνεπως καποιες εργασιες και πολλες λεπτομερειες θα ειναι αγνωστες στους νεους και για αυτο χρειαζεται να πλαισιωθουν απο πολλους και να μην ειμαστε απαιτητικοι τον πρωτο χρονο. Το θεμα ειναι να λειτουργει η ενωση φιλικα προς ολους, με πληρη διαφανεια, να αυξανονται τα μελη και να αναπτυξει ραδιοερασιτεχνικες δρασεις. Ερμης

Unknown είπε...

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τους ακριβείς λόγους της παραίτησης του Δ.Σ. ??? γιατί δεν πιστεύω να μείνουν στην τυπική ανακοίνωση της 28ης Ιανουαρίου !!!
Αλήθεια, γιατί παραιτήθηκε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. ??? !!!

SV1BDO είπε...

Γιάννη, εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τον σύλλογο, τότε η μόνη επιλογή που έχεις είναι να βάλεις υποψηφιότητα για μέλος στην Εξελεγκτική επιτροπή και θεσμικά πλέον, μέσω της ΕΕ, να ασκήσεις τον έλεγχο στα οικονομικά αλλά και να παρουσιάσεις την "κακοδιαχείριση" που συνεχώς υπονοείς με τα γραφόμενα σου.
Εάν δεν σε ενδιαφέρει πλέον η ΕΕΡ, τότε ρίξε "μαύρη πέτρα" πίσω σου και άφησε αυτούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να κρίνουν και να κρίνονται.
Εύχομαι η απόφαση σου να είναι προϊόν ψύχραιμης και ώριμης σκέψης, και όχι απόφαση εν θερμώ.

73, Σωτήρης SV1BDO

2Mδης είπε...

Σωτήρη σε ευχαριστώ, εκτιμώ την γνώμη σου, προσπαθώ να κάνω όσα λες στην τελευταία σου παράγραφο.

Μια διευκρίνιση... Η εξελεγκτική επιτροπή νομίζω δεν παραιτήθηκε όποτε και δεν τίθεται θέμα υποψηφιότητας μου. Έχω καταλάβει κάτι λάθος;

SV1BDO είπε...

Γιάννη, απ όσο γνωρίζω, στα 60 χρόνια της ΕΕΡ, πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το καταστατικό είναι κάπως ασαφές στο συγκεκριμένο θέμα και χρειάζεται ερμηνεία από νομικό, εξειδικευμένο στα Σωματεία. Συγκεκριμένα το άρθρο 24 του καταστατικού αναφέρει:

Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελείται εκ 3 μελών, εκλέγεται δε ομού μετά το ΔΣ υπό της ΓΣ ανά 2ετία.... κλπ κλπ Το θέμα εδώ είναι ποιά φράση είναι ισχυρότερη α) Εκλέγεται ΟΜΟΥ μετά το ΔΣ (δηλαδή μαζί) ή β) ανά 2ετία

Κατά την γνώμη μου είναι το α), αλλά αυτό θα πρέπει να το διευκρινίσει κάποιος νομικός.

2Mδης είπε...

Ναι είναι ένα θέμα. Νομίζω πάντως ότι είναι ανεξάρτητο σαν όργανο, όποτε εφόσον δεν συντρέχει λόγος δεν αλλάζει η εξελεγκτική επιτροπή στην παρούσα φάση...

SV1BDO είπε...

Γιάννη, εάν εφαρμοστεί το δικό σου σκεπτικό, τότε δεν χρειάζεται να εκλεγεί ξανά Πρόεδρος, καθώς και αυτός εκλέγεται ξεχωριστά από την ΓΣ. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο SV1GE δεν παραιτήθηκε.

2Mδης είπε...

Ακριβώς έτσι είναι. (Κατά την γνώμη μου...)

2Mδης είπε...

Συμπληρώνοντας το προηγούμενο σχόλιο και επανερχόμενος στο υπάρχον καταστατικό, θέμα εκλογής νέου προέδρου ΔΕΝ υφίσταται.

Πρόεδρος είναι ο SV1GE.

Μπορεί να είμαι ο τελευταίος που θα τον ήθελε για πρόεδρο, όμως βάση καταστατικού και εφόσον δεν παραιτήθηκε παραμένει πρόεδρος.

Δυστυχώς το απελθών ΔΣ έκανε επιπόλαιες κινήσεις κατά συρροήν. Σκόνταψαν πάνω στο καταστατικό που δεν ήθελαν να αλλάξει!!

Εκλογές επομένως μόνο για μέλη ΔΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μισό λεπτό βρε παιδιά...
Αφού ο πρόεδρος εκλέγεται από το ΔΣ και αφού το ΔΣ παραιτήθηκε, πως νομιμοποιείται ο παλαιός πρόεδρος να παραμένει στη θέση του...?

Το νέο ΔΣ, μπορεί να θέλει να εκλέξει άλλον πρόεδρο, της αρεσκείας του...
Για δείτε το λίγο...

2Mδης είπε...

Ο πρόεδρος εκλέγεται από το ΔΣ σε αλλά σωματεία. Στο καταστατικό της ΕΕΡ ο πρόεδρος εκλέγεται από τα μέλη.

Αδιέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

Στα μέτρα του το είχε φτιάξει το καταστατικό, ο Γεράρδος...

Ήξερε τι έκανε...

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό το νέο ΔΣ πρέπει να αρχίσει από μια πρόταση για την αλλαγή του καταστατικού. Αλλά αυτή τη φορά, όχι "για τα μάτια" όπως την προηγούμενη φορά.

Είναι προτιμότερη αυτή η ενέργεια από την γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας.

Κατά τα άλλα κ. Σωτήρη, νομίζω ότι δεν χρειάζεται στη παρούσα φάση κάποιος Μάθιου Νίμιτς μεταξύ του Γιάννη και της ΕΕΡ. Αφού πήρε τον δρόμο της η υπόθεση, άσε να δούμε πως θα εξελιχτεί.

Κοίταξε να στρέψεις αλλού την προσοχή σου.....

Ανώνυμος είπε...

Η παραίτηση κάποιων μάλλον ήταν τακτικισμός κάτι θα έχουν μελετήσει που θα φανεί αργότερα. Φοβού τους δεινόσαυρους που παραιτούνται.
Βλέπω ο κ. Σωτήρης (που δεν απαντά σε ανώνυμα σχόλια) συνεχίζει προσωπικές παραινέσεις στο μπλογκ, αντί του ορθού να στείλει προσωπικό e-mail. Αν και δεν θα απαντήσει του θυμίζω αντί να δίνει συμβουλές σε άλλους, να αναλογιστεί τις ευθύνες του ως προέδρου επιτροπής για το κατ/κό. Όταν κρέμασαν όσους είχαν καταθέσει προτάσεις έκανε κάποιες παρεμβάσεις ή το αποσιώπησε;

Ανώνυμος είπε...

Φοβου τους δεινοσαυρους ακομη κιαν παραιτουνται, καλο. Αν και νομιζω εκτιθενται περισοτερο με τις πραξεις τους τελευταια. Κατα τα αλλα οσο παραμενει το καταστατικο Γεραρδου (τον οποιο δεν κατηγορω, το εφτιαξαν πριν 60 χρονια) στο δεινοσαυρισταν δεν προκειται να αλλαξει κατι. Στην μη αλλαγη βοηθουν παντα τα εκαστοτε μελη δσ, ασχετα αν γραφουν δεξια αριστερα οτι προσπαθουν και εργαζονται για το καλο της εερ. Οποιος θελει το καλο της εερ αλλαζει το καταστατικο της πρωτα για να την προστατεψει απο τους επιτηδιους. Μετα μπορει να εργαστει για την προσελκυση παλαιων και νεων μελων. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως άρχισε να φυσά φρέσκος καθαρός αέρας στην ΕΕΡ μετά τα τελευταία γεγονότα. Έτσι το Δεινοσαυριστάν προσκαλεί τα μέλη της ΕΕΡ να στελεχώσουν ξανά (γιατί άραγε?) τις επιτροπές. Μόνο που η σχετική αίτηση που βρίσκεται στον σύνδεσμο που περιέχεται στο μειλ :

Βρείτε την αίτηση εδώ http://www.raag.org/LH2UpLoads/ItemsContent/110/110.pdf

έχει διεύθυνση (ακόμα) στην Οδό Αχιλλέως 60. Δια της παρούσης ενημερώνουμε τον συντάκτη το μειλ ότι η νέα διεύθυνση της ΕΕΡ είναι στην Π. Μελά στο Περιστέρι.

Υστερόγραφο: Θα ήταν τόσο δύσκολο αντί να εκτυπώσουμε την αίτηση, να την συμπληρώσουμε χειρόγραφα και να την ταχυδρομήσουμε σε λάθος διεύθυνση, να συμπληρωνόταν ηλεκτρονικά και να αποστελλόταν ηλεκτρονικά? Ας μην ήταν σε «φορμα» Ας ήταν με ένα μειλ. Είμαστε στο 2018 και όχι στο 1998

2Mδης είπε...

Δια το τυπικόν πάντως και για να αποφευχθεί η παραπλάνηση:

Οι επιτροπές σύμφωνα με τον υπάρχοντα κανονισμό στελεχώνονται από εθελοντές που καταθέτουν εγγράφως την πρόθεση τους στο ΝΕΟ ΔΣ.

Όταν το ΔΣ είναι "υπηρεσιακό" δλδ έχει ως σκοπό την διενέργεια εκλογών άμεσα, σημαίνει ότι οι εθελοντές θα πρέπει να ανανεώσουν την αίτηση τους προς το ΔΣ που θα προκύψει σε δυο μήνες από σήμερα.

Καλό θα είναι επομένως να αποφεύγονται κινήσεις εντυπωσιασμού και δημοσίων σχέσεων, το νέο ΔΣ θα απευθυνθεί στα μέλη μια και καλή μετά το πέρας του Χειμώνα...

Ευχαριστώ για τα σχόλια που στέλνετε, ευχαριστώ και για την κατανόηση σας που δεν τα δημοσιεύω.

Εκτιμώ την γνώμη σας...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για το καλεσμα αλλα αν δεν αλλαξει πρωτα το καταστατικο δεν εχει νοημα να στελεχωνεις επιτροπες. Ειναι κατι σαν τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Σε αναμονη λοιπον επισημης ενημερωσης για τις προθεσεις του νεου δσ. Ερμης

Unknown είπε...

Κάτσε να δούμε πόσο "ΝΕΟ" θα είναι !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για να δηλώσεις ότι θέλεις να συμμετάσχεις στην ΤΑΔΕ επιτροπή, δεν ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις από πριν τι καθήκοντα και τι υποχρεώσεις έχεις πρόθεση να αναλάβεις?

Ποια θα είναι η δομή του φορέα, αν θα ενεργείς αυτοβούλως, μετά από κάποια κατεύθυνση που θα πάρεις αρχικά, ή θα σου λένε από το όποιο ΔΣ, κάνε τούτο ή κάνε εκείνο.

Ακόμα θα πρέπει να ξέρω ποιος θα αξιολογήσει τις αιτήσεις που θα κάνουν οι εκατοντάδες συνάδελφοι. Με ποια κριτήρια?
Αυτή η ριμάδα η διαφάνεια έχει αγκάθια….

Αν κρίνω από την ανακοίνωση, όπου το έντυπο που καλούμαστε να συμπληρώσουμε έχει την προ τριετίας διεύθυνση της ΕΕΡ καταλαβαίνω πόσο "στο πόδι" γίνονται όλα.

Συμβουλή: Καλό θα ήταν το τετραμελές «υπηρεσιακό» ΔΣ να εργαστεί ώστε να γίνουν γρήγορα οι εκλογές, να σχηματιστεί «κυβέρνηση» και μετά σιγά- σιγά οργανώνονται τα υπόλοιπα ανάλογα με τις προτεραιότητες κατά περίσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΕ μετά τις ανακοινώσεις σε λούζει κανονικά από τον αέρα και χωρίς να εισαι παρόν. Ωραίο παράδειγμα μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι γίνεσαι "επίτιμος"

Ανώνυμος είπε...

Από την σελίδα της ΕΕΡ έχουν αρχίσει να εξαφανίζουν δραστηριότητες που οργάνωσε ή συμμετείχε ο bjy. Δεν θέλουν καμία σχέση μαζί του πλέον. Ούτε στα σεμινάρια τον αναφέρουν ούτε στις φρυκτωριες η στο περιοδικό.
Έτσι έκαναν και στην CCCP με τους διαφωνούντες στο κόμμα τους εξαφάνιζαν ακόμα και σε φωτογραφίες δίπλα στο Λένιν. Τους έτρωγε το σκοτάδι!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...
Δεν αποδομείται ένα καθεστώς δεκαετιών, έτσι εύκολα...
Γιάννη το νου σου...

Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα ο Ιζνογκούτ έχει περάσει τη νοοτροπία του και στους άλλους. Αλλά για να σοβαρευτούμαι, αν είναι αλήθεια τα παραπάνω (2/2/18 4:01) ντροπή τους.

2Mδης είπε...

Αρκετοί συνάδελφοι με τους οποίους μιλάω τελευταία, εκφράζουν την απορία για την επίσημη απάντηση του ΔΣ σχετικά με το ερώτημα για τις δαπάνες της τεχνικής επιτροπής.

Ακούστηκε στην περσινή ΓΣ το επαναλαμβάνω και εδώ για να υπάρχει γραπτό:

Με την υπ αριθμόν 2017-01/002 απόφαση το Δ.Σ. απέρριψε το αίτημα. Δλδ ο ελεγχόμενος απέρριψε το αίτημα από τακτικό μέλος να ελεγχθεί!

Γεννιούνται ερωτήματα κατά πόσον τα υπόλοιπα μέλη (μη τακτικά) μπορούν να ενημερωθούν για τις δαπάνες, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνει το ΔΣ στο υπάρχον καταστατικό ο μόνος τρόπος να δει κάποιο μέλος που δαπανώνται τα χρήματα του είναι να γίνει τακτικό, στη συνέχεια να βάλει υποψηφιότητα στην εξελεγκτική επιτροπή και αν εκλεγεί μπορεί να δει τις δαπάνες!

Με λίγη τύχη σε 3200 χρόνια όλα τα μέλη με τη σειρά τους, μπορούν να ενημερωθούν, ας μην φωνάζουμε...

2Mδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

SV1GAP είπε...

Σε ενώσεις, συνεταιρισμούς που διαχειρίζονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ο καθένας (χωρίς είσοδο/log-in) μπορεί να διαβάσει τα πάντα. Οι δε Γ.Σ. απομαγνητοφωνούνται και όλα τα πρακτικά (όλων των επιτροπών) δημοσιεύονται. Η είσοδος/log-in είναι μόνο για πιο προσωπικές πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ειχε γίνει τόση φασαρία με τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ, εάν τον άφηναν στην ησυχία του, εφ' όσον ο 2μηδης είχε δηλώσει εγγράφως οτι θέλει να διαγραφεί απο την ΕΕΡ. Ελα μου ντε που ήθελαν να τον διαγράψουν πανηγυρικά και με την σύμφωνη γνώμη των προβάτων, για να εχουν να λένε. Συμπέρασμα οι παραιτηθέντες (ας πούμε όλοι-όλες) ενοχλήθηκαν (για προσωπικό ή για άλλο λόγο ή τους έμπαινε στο ρουθούνι τους ????????????) και δεν τον ήθελαν στα πόδια τους. ..... την φάγανε και παραιτήθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Για τον "Ανώνυμο 29 Ιανουαρίου 2018 - 12:35 π.μ" σου απαντώ κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου
1ο Που ειδες την ντομπροσύνη των 5 παραιτηθέντων ????
2ο Προσπάθησε να διαγραφεί αλλά δεν τον άφησαν
3ο Να εξηγήσει τι ??? Το ότι άλλαξε γνώμη ???? Εδώ κοτζάμ Τσίπρας το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ
4ο Δεν αποκαθήλωσε κανέναν, αλλά είδαν ότι δεν τους βγήκε και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί ήξεραν ότι μετά θα τους πη...σε. Και καλά θα τους έκανε. Τον Ιζνογκούντ δεν τον πήρε η μπάλλα. Ηταν στην απέξω

Ανώνυμος είπε...

Το μαγαζάκι δουλεύει σαν να μη συνέβη τίποτα. Αντί να σηκώσουν τα μανίκια και να τρέξουν τα φλέγοντα θέματα απλά ……φέεεεετα…….. που έλεγε μια διαφήμιση.

Άντε και καλά κρασά.

(Το δε site εξακολουθεί να έχει στα «ΝΕΑ» το hamfest του Μαΐου του 2010, και την εκτόξευση του Arisat του 2011)

Άντε και καλά τσίπουρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι μέλος της Ενωσης, αλλα πραγματικά αν έκανες καμια κίνηση και έβγαινες εστω απλό μέλος στο ΔΣ, θα γραφόμουν την άλλη μέρα στην Ενωση.(υποθετω δε μπορώ να γραφτώ και στο καπάκι να ψηφίσω). Οχι για τα ωραία σου τα μάτια, αλλα γιατί συμφωνω με το σκεπτικό σου σε πολλά πράγματα. Δε ξερω ιστορίες, παρασκήνια κτλ, δεν ασχολουμαι χρόνια και δε τα παρακολουθώ αλλα αξίζει κάποιος να σε ψηφίσει και να στηρίξει μια προσπάθεια απο άτομα σα και του λόγου σου.

sv-ένας, παλιός SW δε ντρέπομαι να το πω, χαχα.

Unknown είπε...

Στην Ν. Δημοκρατία, διέγραψαν τον Αντώναρο με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς κοινοποίηση προς τον διαγραφόμενο, για να προετοιμάσει την απολογία του και χωρίς να του ανακοινώσουν (επισήμως), την αιτία διαγραφής.
Νέα ήθη, νέες τακτικές.
Φεβρουάριος του 2018, Ελλάδα, Ευρώπη !!!
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η ΕΕΡ !!!

Το Πειραχτήρι είπε...

Καλά, οι άλλοι τέσσερεις δικαιολογούνται, αλλά δεν κατάλαβα γιατί παραιτήθηκε ο SV1TN. Για συμπαράσταση στην κα Νατάσα?

Μάλιστα χθές έμαθα ότι η Νατάσα έστειλε με email ένα μανιφέστο σε περιορισμένο κύκλο μελών, όπου παραπονιέται ότι τα μέλη την θεωρούν "κλεφτη" ή "πιθανώς κλέφτη", πακέτο με αποσπάσματα από το παρόν μπλόγκ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκαναν και παραιτήθηκαν όσοι παραιτήθηκαν μονομιάς. (Έπρεπε να είχε παραιτηθεί και ακόμα ένας, ο κυρίως υπεύθυνος για την κατάσταση που δημιουργήθηκε). Από εκεί και μετά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για το μέλλον της ΕΕΡ να ΜΗΝ αναπαράγουμε δηλώσεις- απόψεις- των ατόμων αυτών. Ας κλείσουμε αυτή την σελίδα και ας προσπαθήσουμε οι υπόλοιποι να ανοίξουμε μια νέα σελίδα, ποιο φωτεινή.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν το μάθατε. Ορίστηκε επιτέλους η πολυπόθητη ημερομηνία για την κοπή της πίτας της ΕΕΡ. Θα είναι στις 25/2/18.
Κανένας από το «υπηρεσιακό» ΔΣ δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε.
«εδώ ο κόσμος καίγεται και το .. μαλλί χτενίζεται»


Ανώνυμος είπε...

Ακούω για εκλογές τον Απρίλη αλλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της ΕΕΡ. Θεωρείται φυσιολογικό αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 14/2/18, που κάνει κάποια ερώτηση στο παρών μπλοκ,
Πρώτον φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι για την διοίκηση της ΕΕΡ όλα είναι φυσιολογικά, και λογαριασμό δεν δίνει σε κανένα, γιατί έτσι.
Δεύτερον ας απευθύνει το ερώτημα στο υπηρεσιακό ΔΣ, όπου υπάρχει πρόεδρος, αντιπρόεδρος κλπ.
Και τρίτον ας πάει στην κοπή της πίτας που ανακοινώθηκε ως σημαντικότερο γεγονός από τις αρχαιρεσίες. Εκεί θα βρει την ηγεσία για να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι.
Τώρα τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν, αν και πότε θα γίνουν εκλογές. Το πολύ πολύ να έχουμε υποψηφίους τους παραιτηθέντες. Απλά πράγματα.