Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Χίλιες και μία δικαιολογίες...

-Αυτός!! Ζήτησε να δει τις δαπάνες! Ποιος τις αποφάσισε και γιατί....

-Δεν είναι δυνατόν! Τι θράσος!! Πες του ότι τις δαπάνες τις ελέγχει η επιτροπή!

-Δεν ζήτησε να ελέγξει, να ενημερωθεί ζήτησε! Είναι υπήκοος! 

-Επέμενε εσύ, ότι αυτά τα ελέγχει η επιτροπή!

-Μα θα με περάσει για βλάκα. Καθαρά μιλάει: θέλει να ενημερωθεί σαν υπήκοος που αποδίδει φόρους δεν ζήτησε να υποκαταστήσει την επιτροπή...

-Δες μήπως έχει ορθογραφικά λάθη στην αίτηση, μήπως ήταν αξύριστος όταν την έφερε... Βρες κάτι! Μια πρόφαση για να τον αποκεφαλίσουμε! Δεν μπορεί ο κάθε υπήκοος να ρωτάει που πάνε τα λεφτά του. Αυτό το ξέρουμε εμείς και η επιτροπή, στους άλλους δεν πέφτει λόγος...

-Μα θα το πιστέψουν οι υπόλοιποι?

-Θα το πιστέψουν! Πες ότι κινδυνεύει η πατρίδα, ότι εμείς εδώ προσφέρουμε αφιλοκερδώς για αυτό και δεν αφήνουμε άλλον να ζυγώσει...

-Τι αχάριστοι! Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μας ευγνωμονούν για την ύπαρξη τους. Αν δεν είμαστε εμείς το χαλιφάτο θα είχε καταντήσει δημοκρατία... 

Οφείλω να διευκρινίσω ότι η παρούσα ανάρτηση αναφέρεται αποκλειστικά σε ένα μικρό χαλιφάτο εκτός συνόρων και οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα και μπλα μπλα μπλα... μπλα μπλα μπλα...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγάζεις συνεχείς ανακοινώσεις για να πάνε τα μέλη να ψηφίσουν, αλλά δεν βγάζεις ανακοινώσεις να πάνε μέλη να υποβάλλουν υποψηφιότητες, είναι προφανείς οι σκοποί: Να ξαναβάλουν οι ίδιοι και να νομιμοποιηθούν με τις ψήφους όσων πάνε να ψηφίσουν.
Οι υποψήφιοι πρέπει να πάρουν το χρίσμα από το Ιερατείο, να είναι κολλητοί ή συγγενείς. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι

Δεν συμφωνώ με την ανάρτηση του Ανωνύμου (23 Μαρτίου 2018 - 5:05 μ.μ.)
Είμαι σίγουρος πως όταν «κατέβουν» 20 νέα ονόματα, που δεν έχουν εμπλακεί ξανά σε θέσεις «κλειδιά», θα ψηφιστούν ΜΟΝΟ αυτοί και σιγά - σιγά θα βάλουν τάξη αρχίζοντας από:

Ανοιχτές συνελεύσεις του ΔΣ (μόνο σαν ακροατές)
Τροποποίηση κάποιων άρθρων του καταστατικού και του ΕΚ
Νέο site,διαδραστικό, ας πούμε ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Αν δεν εμφανιστούν αυτοί οι 10-20 ήρωες, ( γιατί θα αντιμετωπίσουν του λιναριού τα πάθη) τότε νομοτελειακά θα επανέλθουν οι παραδοσιακοί «δεινόσαυροι».

Και κάτι που μόνο σε εμάς συμβαίνει: Ο πρόεδρος της Β-Cola να είναι και μέσα στο στενό πυρήνα της C- Cola. (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

Μίλησα με αρκετούς συναδέλφους όλο αυτό τον καιρό. Ο ένας έχει την Α δικαιολογία, Ο άλλος την Β δικαιολογία. Ο τρίτος την Γ δικαιολογία και πάει λέγοντας. Έτσι δεν γίνεται παιχνίδι, μόνο με κουβέντες σε «πηγαδάκια».


Ανώνυμος είπε...

@8:25 Για να παρουσιασθουν τα 10-20 ατομα προυποθεση ειναι να αλλαξει πτωτα το καταστατικο, αλλιως θα τους φαει η μαρμαγκα και οσοι εχουν ορεξη το γνωριζουν. Απαραιτητο παλι θα ειναι να υπαρξει 2ο ψηφοδελτιο και για εκει δεν νομιζω να προσφερεται καποιος για προεδρος.
Οσοι συζητω εγω περιπου αυτα λενε και οχι τις δικαιολογιες που λες πως σου λενε καποιοι αλλοι.
Μην ψαχνεις / ψαχνουν θυματα. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

@23/3/18 8:25 Θεωρώ πως είσαι καλοπροαίρετος σ' αυτά που γράφεις (αντίθετο του καλοπροαίρετος = βαλτός) για αυτό και απαντώ. Δεν είναι θέμα δικαιολογιών, υπάρχουμε συνάδελφοι που ποτέ δεν θελήσαμε να είμαστε στα ΔΣ, το ίδιο θα κάναμε αν ήμασταν πχ μέλη σε τελείως διαφορετικά σωματεία (όπως των... εφαπλοματάδων hi). Απλά είναι θέμα προσωπικών επιλογών και δεν θέλω αυτό να κρίνεται από τους υπολοίπους, ούτε όταν γίναμε μέλη αναλάβαμε κάποια αντίστοιχη υποχρέωση. Εάν δεν υπάρχουν υποψήφιοι αυτό έχει λυθεί από τη νομοθεσία και είναι γνωστή η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, όχι πάντως σχόλια εις βάρος μας που δεν γνωρίζεις και την κατάσταση ή τις προτεραιότητες μας.
Αν θες όμως και πριν κρίνεις κανέναν μας μπες εσύ υποψήφιος ή πρότεινε τους να μπουν σε άλλο ψηφοδέλτιο όπως γράφτηκε παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ερμή: Δεν είναι απαραίτητο το δεύτερο ψηφοδέλτιο (όπως πίστευα και εγώ κάποτε), αρκεί να συμπληρωθεί το μοναδικό ψηφοδέλτιο με συναδέλφους που θέλουν και ξέρουν να βοηθήσουν. Ο Πρόεδρος είναι ένας και οι υπόλοιποι είναι 6, οπότε….
Το Καταστατικό και ο Ε.Κ δεν πρόκειται να αλλάξουν από το όποιο ΔΣ που τα μέλη του πιστεύουν χρόνια τώρα ότι είναι άψογο. Πρέπει να έρθει ένα άλλο ΔΣ που θα δει τι πρέπει να τροποποιήσει και να φέρει στο σήμερα σε κάτι που συντάχτηκε πριν 50 χρόνια.

Για τον ανώνυμο με τα καλοπροαίρετα και καλοπροαίρετα και τους παπλωματάδες έχω να πω ότι είναι καλύτερο να είσαι απ’ έξω και να πετάς πέτρες στα τζάμια πότε - πότε.
Όμως τον ευχαριστώ που με συντάραξε με τα γραφόμενα του ώστε να σταματήσω να διαβάζω και να γράφω στο μπλοκ τις απόψεις μου σχετικά με τα τεκταινόμενα στον σύλλογο.
Ανήμερα 25 Μαρτίου κατάλαβα ότι καλύτερα να διαγράψω το μπλοκ από τα «αγαπημένα» και να μη χάνω το χρόνο μου προσπαθώντας μέσα από την φιλία, τον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση να βοηθήσω για κάτι καλύτερο.

Παλιά έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν με το χαρακτηριστικό ύφος του «μάγκα» ένα σλόγκαν: «Αυτή η χώρα δεν σώζετε με τίποτα, άμα λάχει να π ΄ με» …

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν.

Ανώνυμος είπε...

"Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη"= Καλούνται τα ταμειακά πληρωμένα τακτικά μέλη δηλαδή ένας στους πέντε να έρθει να ψηφίσει. Οι υπόλοιποι δεν δικαιούστε να ομιλείτε γιατί δεν αλλάξαμε το καταστατικό.

Ανώνυμος είπε...

@25/3/18 10:41 γράφοντας " Έτσι δεν γίνεται παιχνίδι, μόνο με κουβέντες σε «πηγαδάκια»" κρίνεις - υποβιβάζεις άλλους χωρίς να αναγνωρίζεις σε αυτούς να επιλέγουν ελεύθερα αυτό που θέλουν να κάνουν, τους βάζεις ετικέτες με το δικό σου μυαλό και αυτό δεν συνάδει με "προσπαθώντας μέσα από την φιλία, τον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση να βοηθήσω για κάτι καλύτερο" που λες.
Προσωπικά είσαι ελεύθερος να βοηθήσεις ή όχι το σύλλογο, αν δεν βοηθήσεις έμπρακτα πιθανά κάποιος με τη δική σου αντίληψη θα επαναλάβει για σένα " Έτσι δεν γίνεται παιχνίδι, μόνο με κουβέντες σε «πηγαδάκια»".
Παραμένω στο να μη μας κρίνεις και τοποθετούμε χωρίς να σε κρίνω όπως βλέπεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου εσύ μάλλον θα πρέπει να έθεσες τον εαυτό σου υποψήφιο ή στη διάθεση του σωματείου για προσφορά εργασίας, αν δεν το έκανες μην κρίνεις άλλους αλλά μόνο τον εαυτό σου.
Αν θες διάβασε και τα δικαιώματα του εκάστοτε προέδρου στο καταστατικό.


Ανώνυμος είπε...

10-20 ηρωες με τη σημερινη κατασταση δεν προκειται να εμφανισθουν ποτε για ευλογους λογους (εκτος αν ψαχνετε για ανοητους η νεροκουβαλητες) Η απολυτη ευθυνη ειναι του νεου ΔΣ οπως και του προηγουμενου να αλλαξουν το καταστατικο η να ζητησουν διορισμο ΔΣ που θα κανει την αλλαγη μιας και οι προτασεις για νεο καταστατικο ειναι στο ντουλαπι εδω και χρονια. Θυμιζω τα μελη των εκαστοτε δσ απο τοτε παρεβησαν την αποφαση της γσ και δεν αλλαξαν τιποτα πλην... διευθυνσεως. Οταν δε προσφατα δεν τους αρεσε μια αλλη αποφαση γσ παραιτηθηκαν δηθεν για λογους ευθιξιας, στην πραγματικοτητα επειδη λυσσαξαν!
Αν δεν γνωριζουν καποιοι αυτες τις λεπτομερειες αλλα και αλλες τουλαχιστον ας μην προτρεχουν και προτεινουν λυσεις που μενουν ανεφαρμοστες για τη συντριπτικη πλειοψηφιά τωνμελων. Σαν γινουν γνωστες οι υποψηφιοτητες μπορει νά γελασουμε, οι ελαχιστοι νεοι υποψηφιοι βεβαια θα λενε το κανω για το καλο του συλλογου κλπ. Ξεχνωντας παλι ωςδια μαγειας την αποφασηγσ για αλλαγη καταστατικου... Ουσιαστικα ετσι βοηθουν μονο το χαλιφη και καποιους δεινοσαυρους να αρχουν. Ερμης

2Mδης είπε...

Να ενημερώσω το ΔΣ ότι μετά από αρκετό καιρό που είχαν πάψει να έρχονται ενημερωτικά mail από τον σύλλογο, χθες ήρθε ένα που με ενημερώνει για τις εκλογές που διοργανώνουν! Προφανώς από λάθος μου το έστειλαν, αφού την Τετάρτη ο πρόεδρος με ενημέρωσε ότι ισχύει η αφαίρεση παροχών και δικαιωμάτων μου με απόφαση ΔΣ, και δεν μπορώ να συμμετέχω στις εκλογές.
Ας το κοιτάξουν...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τόστειλαν για να ζηλέψεις, χθες εμείς δεν λάβαμε κάτι. Πονηρούλης ο πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

Τι να κυταξουν; ψυχανεμιστηκαν (ειδικα μετα την τελευταια εμφανιση σου) που μπορει να λαβουν καποιο μπουγιουρντι και αντεδρασαν σπασμωδικα. Στοιχημα πως ελαβες / θα λαβεις τηλεφωνημα απο γνωστο τριψηφιο σε ρολο δηθεν συμφιλιωτη. Ερμης

2Mδης είπε...

Δεν ξέρω αν θα στηριχτεί πρόεδρος κοινής αποδοχής, αλλά σίγουρα οι υποψήφιοι θα είναι αυστηρής αποδοχής "άνωθεν".

Με απόφαση ΔΣ αναστέλλονται δικαιώματα στον 2Μδη κατά παράβαση του καταστατικού. Τουλάχιστον.

Δημοκρατικές διαδικασίες δηλαδή, αντίστοιχες με την ιστορία του συλλόγου. Εύγε!!!

Αυτό θα γίνει η μαύρη σελίδα που θα ακολουθεί όσους υπέγραψαν.

Ανώνυμος είπε...

1) Το ανώτατο όργανο του χαλιφάτου είναι η γενική συνέλευση.
2) Η γενική συνέλευση έβγαλε κατά πλειοψηφία μια απόφαση
3) Μέρος του ΔΣ του χαλιφάτου παραιτήθηκε (γιατί δεν τους άρεσε η απόφαση?)
4) Το υπόλοιπο ΔΣ και οι εφεδρικοί ΔΕΝ εφαρμόζουν την απόφαση της Γ.Σ.
5) Τα μέλη του χαλιφάτου δέχονται ότι είναι νόμιμη η παρανομία, αντίδραση καμία.

Οπότε 2Μδη ρούφα το αυγό σου και να είναι μελάτο !!!!

Υ.Γ. Ξέρεις πόσες μαύρες σελίδες έχει το βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του
χαλιφάτου? Τι θα γίνει αν προστεθεί ακόμα μία.

Ανώνυμος είπε...

Εδω υπαρχουν θεματα νομικα κα ηθικα 1 ισχυει αποφαση που δεν εγκριθηκε απο γσ; 2 πως κοιμουνται ησυχα(;) τα μελη δσ οταν η αποφαση τους αποριφθηκε; Θα πεις εδω αγνοουνεπιδεικτικα πρωην αποφαση γσ για αλλαγη καταστατικου...
Ερωτηση ο προεδρος για να εκλεγει χρειαζεται το 50 + 1 των μελων;
Συγγνωμη για τον ατονισμο αλλα δεν συνηθιζω το ατιμο το ανδροιδ. Ερμης

2Mδης είπε...

Εγώ, τα είχα γράψει!

...Περισσότερο από όλους όμως τον υπέσκαπτε ο Μεγάλος Γραμματικός, ευνοούμενος του Χαλίφη που ήθελε και αυτός να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη!

Ο Μεγάλος Γραμματικός πάσαρε στον Βεζίρη να υπογράφει φιρμάνια που τον εξέθεταν στους υπηκόους του....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί και τώρα που δεν υπάρχει ο Μεγάλος Γραμματικός ο Βεζίρης πάλι δεν υπογράφει φιρμάνια? Άρα γουστάρει. Ξέρεις τι είναι να είσαι Βεζίρης?