Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Συγκλονίζει...

Συγκλονίζει το δράμα προέδρου, που του την "φόρεσε" ο γραμματέας του συλλόγου του για να του πάρει την καρέκλα...

Ανάστατα τα μέλη συλλόγου, όπου η εσωστρέφεια και η μάχη για την καρέκλα λαμβάνει διαστάσεις αντίστοιχες με την διαδοχή βυζαντινού θρόνου.

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί τόσος ζήλος να αναλάβουν καθήκοντα στο ΔΣ μέλη του, που μόλις πριν λίγους μήνες παραιτήθηκαν, και φοβέριζαν ότι θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους για να αποδείξουν ότι δεν τους νοιάζει το ταμείο. 

Ωστόσο ακόμα και παραιτούμενοι, μερικοί εξ αυτών,  είχαν σφιχταγκαλιάσει το ταμείο πράγμα που θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές αφού είναι βέβαιο ότι θα εκλεγούν, βάση σχεδίου που απαγόρευε σε οποιονδήποτε αντιφρονούντα να θέσει υποψηφιότητα...

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο κύριος υπεύθυνος της 5μηνης κρίσης, αυτός που συνέτασσε κείμενα και τα πάσαρε στον πρόεδρο να τα υπογράψει, είναι πλέον εναντίον του προέδρου κατηγορώντας τον ότι υπέγραφε ότι του έδιναν!!! Και μαζί με αυτόν και μια δυο καραμπινάτες περιπτώσεις, που επαληθεύουν στο έπακρο την γνωστή φράση που περιγράφει, την έχθρα των ευεργετημένων προς τους ευεργέτες τους...

Είναι δεδομένο ότι ο σύλλογος πάει για φούντο μετά από τις εξελίξεις αφού εκτός των άλλων απεδείχθη ότι το ΔΣ είναι εντελώς άχρηστο, μια χαρά κύλησαν τα πράγματα και χωρίς αυτούς, 5 μήνες...

Μοναδική ελπίδα πλέον να αποδειχθεί πως όποιος πρόδωσε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, όπως ο γραμματέας τον πρόεδρο, θα προδώσει και τους επόμενους, ενδεχομένως και τους μέχρι τώρα εντολείς του που τον κατευθύνουν ώστε οι οικονομικές ενέργειες τους να παραμείνουν μακριά από έλεγχο, γεγονός που είναι και η αιτία για όλα όσα συνέβησαν...

(Εννοείται ότι αναφέρομαι σε σύλλογο ιθαγενών που έχει ως έδρα την Γη του Πυρός στον Νότιο Ειρηνικό, το ΔΣ του οποίου κατευθύνεται από την κυρά Τασία, μια άσχετη με το αντικείμενο, ελέω Θεού Ταμία...)

14 σχόλια:

2Mδης είπε...

Και κάπως έτσι θα γίνουν "εκλογές".

Γιατί αν άφηναν να βάλει υποψηφιότητα ο "αντάρτης" θα τον πίνανε κανονικά. Θα έβγαζε στη φόρα όλα όσα έχουν γίνει και θα έστελνε αρμοδίως ορισμένα λαμόγια...

Ευτυχώς για αυτούς υπάρχουν ιθαγενείς που θα τους ψηφίσουν.

(Εννοείται μιλάω για λαμόγια στην Γη του Πυρός, όχι δικά μας...)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως στηρίζω Τάκη SV2FWV. Σε 2 DXpeditions που τον είχαμε στα οικονομικά ήταν υπόδειγμα!

Τάκη μην μασάς..

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια ήταν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Τώρα θα είναι και πραγματικός χαλίφης με σκήπτρο και κορώνα.
Τα υπόγεια ρεύματα έκαναν την δουλειά τους μέσα σε λίγα χρόνια.
Στα λέγαμε μικρέ αλλά εσύ ήσουν αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Μασάνε άλλοι......

Ανώνυμος είπε...

Ρε που το έχω ξαναδεί αυτό το σχόλιο 3 Μαΐου 2018 - 8:25 μ.μ.....?

Αααααα, τώρα θυμήθηκα...

https://prnt.sc/jdd9g1

2Mδης είπε...

Και τι σχέση έχει η ΕΕΡ με το σύλλογο στη Γη του πυρός??
Να δεις αυτός ο αθεόφοβος ο Γιαμτσιδης θα ετοιμάζει εκεί dxpedition... Αν και τώρα που το σκέπτομαι αφού έχει τέτοια κάψα με τα εσωτερικά της ΕΕΡ γιατί δεν πληρώνει συνδρομές τόσα χρόνια?

τεως κορόϊδο (μέλος) είπε...

Πόσο γελοίοι θα είναι να μαζευτούν όλοι οι υποψήφιοι με δυο τρεις κολητούς και μετά να ανακοινώσουν ότι εγιναν εκλογές και βγήκαν προεδροι και μελη ΔΣ στο σύλλογο.
Μακριά!
Μέχρι εδώ ήταν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως γίνεται ο παραιτηθείς (λόγο ευθιξίας) γραμματέας, να αναβαθμιστεί (με την υποστήριξη κάποιων κολλητών) σε πρόεδρος?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να μη σε νοιάζει.

2Mδης είπε...

Ναι ρε φίλε.
Τα όρια ευθιξίας είναι ανάλογα το πόστο.
Είδε ότι ο πρόεδρος δεν θίχτηκε όσο ο ίδιος σαν γραμματέας και σου λέει θα γίνω πρόεδρος να έχω μεγαλύτερα ποσοστά αναισθησίας!
Τι τα θες? Αυτοί οι Γητοπυριανοί δεν έχουν καθόλου φιλότιμο...

Ανώνυμος είπε...

Το 1965 κάποιοι έσπευσαν να θέσουν υποψηφιότητα και να στελεχώσουν την κυβέρνηση μετά την παραίτηση Παπανδρέου, βγάζοντας από το αδιέξοδο το παλάτι που κινούσε τα νήματα.
Η ιστορία και ο λαός τους θυμάται ως αποστάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος 4 Μαΐου είπε "Η ιστορία και ο λαός τους θυμάται ως αποστάτες."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ε και ???? Ήταν στα πράγματα μέχρι που ο Θεός τους κάλεσε κοντά του. Αλλά άφησαν πίσω παιδιά και εγγόνια και σε λίγο δισέγγονα που θα συνεχίσουν.

Και η ζωή συνεχίζετε στο Γκρεκοστάν....

Καλό βόλι.

Ανώνυμος είπε...

Έλαβον:

SV2FWV: 57
SV1GE: 34

SV1EIG: 74
SV1HER: 56
SV1KP: 56
SV1AHW: 50
SV1PMR: 44
SV1JCZ: 50
SV1QVW: 39

SV1BDO: 83
SV1PMQ: 71
SV1AMY: 72

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρόμαστε.
Περιμένω αντιδράσεις μόνο από τον AHW.
Ελπίζω και εύχομαι να μη παραιτηθεί σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

@8:40 καλα ειλικρινα περιμενεις απο καποιον εντος δσ να αντιδρασει; Οτι θα φιλτραριστηκαν κατα το δοκουν το σκεφτηκες;