Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Πλήρωσαν λυχνίες και παρέλαβαν σκυλοτροφή...

Κύκλωμα που πούλαγε κονσέρβες σκυλοτροφής ως σφραγισμένες λυχνίες εκπομπής, εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια μετά την λήξη ραδιοερασιτεχνικής συνάντησης, σύμφωνα με πρώτες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, πούλαγαν ως δήθεν καινούργιες και σφραγισμένες σε κονσέρβα, λυχνίες εκπομπής τύπου 4X150D & 4CX250B, ενώ η κονσέρβα ήταν σκυλοτροφή με παραποιημένη ετικέτα!


Το κύκλωμα δρούσε για χρόνια αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και κανένας αγοραστής δεν γνώριζε το πραγματικό περιεχόμενο της "κονσέρβας" αφού όλοι έκαναν την σχετική αγορά ως απωθημένο των εφηβικών τους χρόνων και ποτέ δεν προχωρούσαν σε κατασκευή, διαφυλάσσοντας την "λυχνία" στην αρχική της συσκευασία. (Αρκετοί κρατάνε τις αρχικές συσκευασίες σε προϊόντα μετά την αγορά τους πχ ζελατίνες σε display ασυρμάτων, νάυλον σε καθίσματα αυτοκινήτου, αυτοκόλλητα πάνω σε φακούς γυαλιών κλπ ενώ κάποιοι αγοράζουν λυχνίες και τις επιδεικνύουν ως υλικά για κάποια κατασκευή που σπάνια αρχίζουν και ποτέ δεν τελειώνουν...)


Η ασφάλεια έφτασε στα ίχνη της σπείρας μετά από καταγγελία αναλφάβητου ρομά, που κατανάλωσε την κονσέρβα -άγνωστο πως βρέθηκε στην κατοχή του- και έκρινε ότι "ήταν ανάλατη, το κράτος δε μας βοηθάει..." κλπ κλπ

Οι έρευνες συνεχίζονται. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα διαπιστώσουν ότι έχουν πέσει θύματα του εν λόγω κυκλώματος να μην καταναλώσουν το περιεχόμενο!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θέλει να πει ο ποιητής αλλά δεν "καταλαβαίνει καρδιά μου"

Αισθαντική δεσποινίς που αγαπάει το CW είπε...

Χρυσό μου, σε παρακαλώ θέλω μια λυχνία για την κρεβατοκάμαρα μου και μία για το σκρίνιο στο σαλόνι. ΓΝΗΣΙΑ. Όχι σκυλοτροφές και αηδίες. ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

really?

ΚΟΚΟΚΩΤΡΩΝΗΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΑΔΙΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕΙΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΗΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗΡΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ BLOK ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΥΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΠΟΙΗΣΤΕ.

2Mδης είπε...

Από βδομάδα σφίγγουν και οι ζέστες...
Τι άλλα? Καλά?