Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Νέα από την διαβούλευση...

Επιτυχημένη είναι η κινητοποίηση των ραδιοερασιτεχνών σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με σκοπό να θέσει υπό διωγμό τον ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα. 

Εξ'όσων γνωρίζω, βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν ενημερωθεί από συναδέλφους και συλλόγους από όλη την Ελλάδα, το θέμα δεν είναι πλέον άγνωστο και, ειδικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η ενημέρωση έχει φτάσει σε ανώτατο επίπεδο...

Από εδώ και πέρα θα δείξει κατά πόσο όλα έγιναν λόγω σκοπιμότητας, δλδ να εκλείψει ο ραδιοερασιτεχνισμός στην Ελλάδα, ή λόγω προχειρότητας και άγνοιας...

Αυτό που διαπίστωσα και μακάρι να κάνω λάθος, είναι η άποψη ορισμένων σχετικά με την πρόταση της 100% συμφωνίας των ιδιοκτητών, ότι είναι ακραίο ενώ αν ήταν πχ 51% θα ήταν καλύτερα. Πιστεύω ότι αν περάσει ως προαπαιτούμενο οποιοδήποτε ποσοστό έγγραφης συμφωνίας, αυτό θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με την πρόταση του 100%. Πιστεύω δλδ ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα υπογράφει. Επομένως ζητούμενο θα πρέπει να είναι η πλήρης απαλοιφή ως προαπαιτούμενο δικαιολογητικό της έγγραφης συμφωνίας των ιδιοκτητών. Αλλιώς χάθηκε το παιχνίδι...

Όσοι έχετε πρόσβαση σε βουλευτές και ενημερώσατε, επιμείνετε σε αυτό!!! 

Θα ήθελα να σχολιάσω και μια βλακώδη -κατά την γνώμη μου- άποψη, συναδέλφων-απολογητών της κυβέρνησης. Λένε ότι τίποτα δεν άλλαξε, ο νόμος προϋπήρχε! Και παρασύρουν ορισμένους να πιστεύουν ότι αν περάσει το σχετικό άρθρο, όλα θα συνεχίσουν όπως τώρα, κανένας δεν θα έρθει να ρωτήσει αν έχουμε ή όχι την σύμφωνη γνώμη των συνιδιοκτητών κατά 100%... Μέγα λάθος!

Σε περίπτωση ελέγχου του σταθμού μας κατόπιν καταγγελίας οποιουδήποτε, ο έλεγχος θα ξεκινάει από τον φάκελο μας στον οποίο θα πρέπει να έχουμε καταθέσει ήδη την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης. Αλλιώς θα πέφτει πρόστιμο! Και ξήλωμα εντός προθεσμίας γιατί δεν έχουμε ΟΛΑ τα δικαιολογητικά.

Ως εκ τούτου, αγνοείστε όποιον -ηλίθιο και πανίβλακα θα έλεγαν ορισμένοι, εγώ όμως δεν εγκρίνω τέτοιους χαρακτηρισμούς- συριζαίο ραδιοερασιτέχνη κόπτεται να βγάλει το μαύρο άσπρο!

Απαντήστε του ότι αυτό το μέτρο είναι δρακόντειο και οπισθοδρομικό, αποφεύγοντας να τον χαρακτηρίσετε κολλημένο κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, όρθιο δίποδο ή παπάρα. Αυτά, καλό είναι να αποφεύγονται... 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απολογητές σήμερα δεν είναι απλά ηλίθιοι και πανίβλακες αλλά εχθροί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με την πληρη εξαιρεση μασ απο το νεο νομο, αλλωστε και ο υπο αντικατασταση νομος μας εξαιρουσε. Δεν συμφωνω για το βλακασ γιατι θα προκειται για οργανωμενο κομματοσκυλο. Που επιπλεον αγνοει οτι ηπολιτικη πρεπει να μενει εκτοσ χομπι. Χωρις να ξερω για ποιον προκειται λεω θα πρεπει να ντρεπεται, ποιος ξερει τι ουφο ειναι και τι καπνο φουμαρι... Ερμησ

2Mδης είπε...

Ερμή! Και οι υπόλοιποι που σχολιάζετε και λέτε οτι ο εν λόγω είναι κομματόσκυλο. Και ηλίθιος. Κολλημένος με παρωπίδες και ανθρωποδιώχτης. Νούμερο που γκρίνιαζε πάντα. Δεν ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ να τον αποκαλείτε έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε βόδι?

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, μήπως ξέρει κάποιος να μας πει ποιός τελικά σκότωσε τον Κεννεντυ ???

Ανώνυμος είπε...

Και που πήγαν τα 50 χιλιάρικα. Μια και αρχίσαμε τις ερωτήσεις.....

Ανώνυμος είπε...

Αμείλικτα τα ερωτήματα.
Σε ποιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ emergency κατάσταση πήραν μέρος οι ΟΕΑ της ΕΕΡ τα τελευταία 20 χρόνια ??? Το μοίρασμα σάντουιτς και νερών πέρσι στο Καπανδρίτι δεν μετράει. Ήθελε πολύ κουράγιο αυτή η ... υπέρβαση !!!

Costas SV1XV είπε...

Συνεργασία με ΟΑΣΠ και Νομαρχία στον σεισμό του 1999, αν θυμάμαι καλσ. Και για τον λόγο αυτό πήρσμε την εξαίρεση αδειοδότησης κεραιών.

73 DE SV1XV

Costas SV1XV είπε...

Κάποιοι τα είχαν προβλέψει εδώ και 25 χρόνια:

There is no future in radio communications and therefore it is unlikely that the youngsters of tomorrow will be interested in it as a hobby

Περισσότερα για την απίστευτη αυτή δήλωση από την διοίκηση του Science Museum εδώ: http://www.ipernity.com/doc/777361/47671500.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Άλλο πράγμα το ενδιαφέρον του κοινού και τελείως άλλο η μοναδική παγκοσμίως απόπειρα δια νόμου κατάργησης του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα μας. Ο μόνος ίσως που δεν συμφωνεί με αυτό θα πρέπει να είναι το άτομο που σχολιάστηκε παραπάνω. Ακόμη και αν εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε το γιατί, αυτός θα έχει τους λόγους του.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα σοι ο Θεός !!!
Ακόμα μία άσκηση των ΟΕΑ τελείωσε και όλα πήγαν καλά, όλοι σώοι και αβλαβείς !!!
Ούτε ένας τραυματίας, ούτε μία αστοχία, όλα πήγαν by the book !!! ... στην άσκηση, δηλαδή στην εικονική πραγματικότητα.
Στην αληθινή ζωή όμως τα πράματα γίνονται λίγο ... διαφορετικά, λίγο ... όσο πατάει η γάτα.

SV1DB είπε...

Πολύ Ησυχία πριν την "καταιγίδα" που έρχεται ...

Ανώνυμος είπε...

Όντως πολύ ησυχία "ο Παππάς "ετοιμάζεται να το ξεφουρνίσει!!

Hello είπε...

Πρός Costas SV1XV 25 Νοεμβρίου 2018 - 2:14 μ.μ
Ο μοναδικός που έβλεπε και βλέπει 30 χρόνια μπροστά είναι ένας και μοναδικός. Ο Κώστας SV1DC