Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σε άλλες ειδήσεις...

Το κοντέινερ στο οποίο στεγαζόταν ο σύλλογος, φέρεται να κλείδωσε ο μέχρι χθες πρόεδρος, στην προσπάθεια του να ματαιώσει την συνεδρίαση του ΔΣ κατά το οποίο υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσουν.

Εκτός αυτού, φέρεται να πρωταγωνιστεί και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο οποίο προσπαθεί να τις θέσει εκτός λειτουργίας. Ενώ εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και αριθμημένες σελίδες καταμέτρησης υλικών του συλλόγου.

Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς πρόεδρος και ΔΣ είναι πλέον στο βιβλίο συμβάντων του τοπικού αστυνομικού τμήματος ενώ εκατέρωθεν ενημερώθηκαν δικηγόροι για τα γεγονότα.

Δυστυχώς επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια Πάτρα ακριβώς συνέβησαν τα παραπάνω, ούτε το ακριβές αντικείμενο του συλλόγου (ορειβατικός πάντως ΔΕΝ είναι)!

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τι γίνεται σε μεγαλύτερους συλλόγους!

Ανώνυμος είπε...

Ύποπτος ο πρώην πρόεδρος,προφανώς θα ήθελε να είναι αιωνίως πρόεδρος,δεν ήθελε να αφήσει την καρέκλα του με τίποτε αλλά << μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι>>

2Mδης είπε...

Επιβεβαιώνεται τελικά ο Καζαμίας. Όπου ανακατεύτηκε ο Παΐσιος ο σύλλογος πήγε στον γκρεμό! Σε αυτό το θέμα εγώ είμαι με τον CYL!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που λύσαμε τα δικά μας ας κράξουμε και τους παραέξω.
Δεν εχω πληροφόρηση για το τι λενε οι άλλοι, εδω ειναι η τοποθέτηση του προέδρου:

https://www.facebook.com/groups/287288531435386/permalink/1244768632354033/

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της Αθήνας επικοινώνησε και στηρίζει τον εκλεγμένο πρόεδρο. Έτσι ακούστηκε στην Πάτρα. Η επανάσταση θα πνιγεί στο ψέμα!

2Mδης είπε...

Ανώνυμε 10:39
Τι έγινε; Πως πάνε οι κονόμες?

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ... δεν είμαι καν στη Πάτρα. Δε ξέρω κανέναν απο τους πατρινούς απλά ετυχε και διάβασα πρώτα το post του προέδρου (CYL) και δεν έχω διαβάσει τίποτα άλλο απο κανέναν. Απλά παρέθεσα το post για ενημέρωση σε οσους δε το έχουν διαβάσει.
Δε ξέρω κανέναν απο τους πατρινους και δε "στηρίζω" ουτε τον cyl ουτε κανένα. Αν μιλάς για κονόμες και όντως έχουν γίνει απάτες με οικονομικά θέματα σαφώς να καταθέσουν ολοι αυτοί την άδεια τους και οχι μόνο να μη πατήσουν σε κανένα σύλλογο, αλλα ούτες ptt ξανά. Είμαστε που είμαστε 5 ανθρωποι, αμα κλεβόμαστε μεταξύ μας και κάνουμε κακό στο ραδιοερασιτεχνισμό ας το γυρίσουμε στο ψάρεμα.

ο 10:39

Ανώνυμος είπε...

Άκούγεται ότι πρέπει να παραιτηθούν όλα τα μέλη του ΔΣ και να μην θέσουν υποψηφιότητα πάλι. Αν δεν ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΕΕΡ που παραιτήθηκαν και μετά ξαναέβαλαν οι ίδιοι, είμαστε σε καλό δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τον σύλλογο της Πάτρας.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι της Ε.Ρ.ΔΥ.Π λόγω του γεγονότος της ανεύθυνης μονομερούς και εν αγνοία του Δ.Σ ενέργειας του πρώην πρόεδρου SV3CYL να αντικαταστήσει το λουκέτο των γραφείων του συλλόγου για τα οποία κλειδιά έχει μόνο αυτός !! αρκετές ήμερες.
Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης. Για αποφυγή συνυπευθυνότητας τυχόν αξιόποινης πράξεως , παρακαλούμε τους συναδέλφους να μην εισέλθουν μέσα στα γραφεία μας.
Η υπόθεση είναι σε κατάσταση εξώδικης διαδικασίας και τα κλειδιά θα παραδοθούν στην Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία θα διενεργήσει έλεγχο μαζί με το Δ.Σ. πριν οτιδήποτε άλλο.

Ο Πρόεδρος SV3GKU και το Δ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι το κείμενο του κ. Κων/νου Κατσαριώτη που αναρτήθηκε στην παλιά σελίδα της Ε.Ρ.ΔΥ.Π είναι γεμάτο ψέματα, ανακρίβειες και συκοφαντίες . Την σελίδα που γράφει δεν την βλέπω γιατί με έχει μπλοκάρει !! γιατί είναι ο μόνος διαχειριστής και συντονιστής επί σειρά ετών. Το κείμενο εκτός από την αλήθεια αποκρύπτει σκόπιμα πολύ σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν για τα οποία θα επανέλθουμε λεπτομερώς σύμφωνα με υπόδειξη της δικηγόρου μας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ
SV3GKU

SV3DCX είπε...

Κάτι σκυλιά γλύφουν εκεί που ξερνούσαν κάποτε βλέπω!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι χαρά που έχουν οι απελθόντες προ πολλού απο τον εν λόγω σύλλογο.

SV3AQO είπε...

Είπε ο Γέροντας...
«…Θα έχετε πρόεδρο και θα είναι σα να μην έχετε».

2Mδης είπε...

Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Παΐσιος, έπεσε περονόσπορος στους συλλόγους και όχι μόνο...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστευω Ας αφήσουμε τον Άγιο Παΐσιο και να δούμε πραγματικά ποια είναι η πραγματική αλήθεια σε όλο αυτό το θέμα και στο τέλος μπορούμε να αναφερθούμε σε πολλά άλλα

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε μείνει κανένας σοβαρός στον σύλλογο. Ο οποίος είχε πλαισιωθεί από μεσαιατζηδες και πειρατές. Φυσικό ήταν κάποια στιγμή να φαγωθούν μεταξύ τους. Ήταν θέμα χρόνου.
Ο παρελθόν πρόεδρος και οι υπόλοιποι του ΔΣ μόνο στην χυδαιότητα με την οποία εκφραζοντουσαν μπορούν να συναγωνιστούν, ίδια πάστα είναι.
Μακριά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ας πάνε στα δικαστήρια και βλέπουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία? Όσοι μπαίνουν στο ΔΣ ενός συλλόγου στην αρχή λένε ότι μπήκαν γιατί τους πίεσαν και δεν ήθελαν κλπ και στην συνέχεια δεν ξεκολάνε με τίποτα. Προσπαθούν παντιοτρόπως να βγάλουν ρίζες στο ΔΣ δεν ξεκολάει ο κώλος τους από την καρέκλα.
Μετά ποιος να πιστέψει ότι δεν έχουν συμφέρον και δεν βάζουν χέρι στο μέλι; Εδώ υπάρχουν μέλη ΔΣ δεκα και εικοσι χρόνια, στην αρχή λένε δεν βάζει άλλος υποψηφιότητα και όταν βάλει κάποιος πάνε να του βγάλουν τα μάτια. Τσιφλίκι τους κάνουν τον σύλλογο και δεν θέλουν έλεγχο δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς. Ρε ουστ απο εκεί, χόμπι κάνουμε και νταβατζήδες δεν χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι κάποιοι απο τους παλαιότερους που έχουν αποχωρήσει, φαίνονται τώρα ότι καραδοκούν στην γωνία.....από αγάπη για τον σύλλογο!!

Ανώνυμος είπε...

"Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε μείνει κανένας σοβαρός στον σύλλογο. Ο οποίος είχε πλαισιωθεί από μεσαιατζηδες και πειρατές. Φυσικό ήταν κάποια στιγμή να φαγωθούν μεταξύ τους. Ήταν θέμα χρόνου."

Ενώ στην ΕΕΡ που είναι όλοι πτυχιούχοι ραδιοερασιτέχνες...τα είδαμε τα χαΐρια τους...

2Mδης είπε...

Στην ΕΕΡ φιλαράκο διοργανώνουν ΔΙΕΘΝΗ συνέδρια με Ινστιτούτα και στέλνουν τα μέλη τους σε εκπομπές κύρους όπως η Τατιάνα!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά, πριν κάτι χρόνια έβλεπα παντού πινακίδες "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ", έχει αυτό το ινστιτούτο καμία σχέση με αυτά ?

2Mδης είπε...

Ουδεμία! Αν δεις σχετικές φωτογραφίες θα καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

Καμια 10αρια λογικοι πήγαν να στρώσουν τα πραγματα και ταβαλαν με τους ψυχάκηδες..Κουράγιο λεβέντες σπασατε το αυγό του ΦΙΔΙΟΥ .....άκου θελατε να φτιάξετε περουσιολόγιο...νάτα τι τραβάτε τώρα..

ΙΕΚ-ΕΕΡ είπε...

Επειδή σε αρκετούς συλλόγους ρ/ε και CB υπάρχουν παραιτήσεις, η Ένωση συνιστά και υπενθυμίζει:

Οι παραιτηθέντες αφήστε να περάσει λίγος καιρός κατά τον οποίο θα λέτε ότι αποχωρείτε, ότι έχετε δώσει αγώνα, ότι βγήκατε χαμένοι κλπ.

Στο διάστημα αυτό ΑΝ βρεθεί κάποιος πρόθυμος να θέσει υποψηφιότητα κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να τον αποτρέψετε. Στην ανάγκη ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ του την υποψηφιότητα, είναι δοκιμασμένη λύση και κανείς δεν θα πάει να σας καταγγείλει στο πρωτοδικείο γιατί θα κλείσει ο σύλλογος και θα φανεί αυτός υπεύθυνος!

Στην συνέχεια αυτοπρωταθείτε να επιστρέψετε υποσχόμενοι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, αναφέρετε τις λέξεις "διαφάνεια, νοικοκύρεμα" και ξαναβάλτε υποψηφιότητα.

Η επανεκλογή σας είναι βέβαιη!
Αν νομίζετε ότι το επίπεδο αυτών που σας ψηφίζουν είναι εμπόδιο στα σχέδια σας να αγκαλιάσετε πάλι την καρέκλα, αναζητείστε να δείτε τι γράφουν στο Facebook: Ότι μας ψεκάζουν, ότι ο Σημίτης λεγόταν Αβουρί, ότι το DNA των Ελλήνων είναι διαφορετικό και πως όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι αλλά όσοι τους ψηφίζουν σοφοί και συνταξιούχοι από τα σαράντα τους.

Do it!

2Mδης είπε...

-Ρε τι μασκαριλίκια είναι αυτά στην Πάτρα???

-Το καρναβάλι εννοείς ε??

-Τώρα ΚΑΙ στο Περιστέρι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος τοχει ξανακανει πολλές φορές με φίλους που τον στηρίζουν,απλός τώρα το τερμάτισε για την καρέκλα. Απαλασετε λόγω ηλικίας και βλακείας

2Mδης είπε...

Συνεχίζεται η κρίση στην Πάτρα παρά τα τάματα στον Παΐσιο...

Ανώνυμος είπε...

Το καράβι περνάει τρικυμία,αλλά μην ανησυχείς σε λίγο θα κοπάσει !! όλα περνάνε τα σκεπάζει ο χρόνος.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε δωρεά ζουρλομανδύα για τον βοειοκορεάτη ,έτοιμος για Δαφνή.

ΕΡΔΥΠ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 17/03/19 στο ΚΑΠΤΕΝ ΚΑΦΕ παρουσία επτά ( 7 ) μελών του Συλλόγου έγινε ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του Δ/Σ βαση του άρθρου 20 και έπειτα από μυστική Ψηφοφορία το νέο Δ/Σ που προέκυψε είναι το εξης΄

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κωνσταντίνος SV3CYL

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κωνσταντίνος SV3ΜΩΡΕΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γιάννης SV3GKK

ΤΑΜΙΑΣ Νάσος SV3DVW

ΜΕΛΟΣ Γεώργιος SV3DVK

ΜΕΛΟΣ Δημήτρης SV3MR

ΜΕΛΟΣ Δημήτρης SV3TYX

Ευχόμαστε στο νέο Δ/Σ καλή επιτυχία 73

Ανώνυμος είπε...

Το SV3ΜΩΡΕΑΣ τι χρονολογίας διακριτικό είναι περίπου...?

Ανώνυμος είπε...

Ε.Ρ.ΔΥ.Π (Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου)

Αποτέλεσμα Εκλογών της 31/3/2019 παρουσία Δικαστικού Λειτουργού

Για Διοικητικό Συμβούλιο

1/ SV3QUB Αντωνόπουλος Γεώργιος 26

2/ SV3GKU Κοντογούρης Αλέξανδρος 24

3/ SV3RJT Καλογιάννης Νίκος 23

4/ SV3GKX Ηλιόπουλος Δημήτρης 19

5/ SY3AZH Κολιόπουλος Νίκος 18

6/ SV3DVK Καίτσας Γιώργος 15

7/ SV3CYL Κατσαριώτης Κώστας 11*

SV3ORU Αντωνόπουλος Αλέξης 11*

SY3CNM Γιαννιώτης Στάθης 11*

SV3PGS Μανώλης Δημήτρης 10

SV3QUD Ντουρούκης Ανδρέας 10

SY3ADB Σκιαδαρέσης Γιώργος 9

SV3IDB Σκούρας Γεράσιμος 2

SY3BEJ Κακαβάς Γιώργος 1

SY3CKA Ηλιόπουλος Παναγιώτης 1

Για Εξελεγκτική Επιτροπή

1/ SV3SFK Μπελαβγένης Γιώργος 19

2/ SV3IEG Κρασσάς Ντίνος 17

3/ SV3GKT Αθανασόπουλος Θεόδωρος 14**

SV3AQN Απατάγγελος Σίφης 14**

SV3DVW Τρυφωνόπουλος Αθανάσιος 10

SV3SFH Δασούκης Γιώργος 1

* Την έβδομη θέση στο Δ.Σ πήρε ο SV3CYL κατόπιν παραιτήσεως του SV3CNM και μετά από κλήρωση μεταξύ των SV3ORU και του SV3CYL.

** Την τρίτη θέση στην επιτροπή πήρε ο SV3GKT κατόπιν παραιτήσεως του SV3AQN άνευ κλήρωσης.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το κοντέηνερ το ξεκλειδώσαμε? Ή να φέρω τον τροχό???

Ανώνυμος είπε...

Ε.Ρ.ΔΥ.Π (Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου)

Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) σε σώμα στις 4/4/2019 και ώρα 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 31/3/2019

Πρόεδρος SV3GKU Κοντογούρης Αλέξανδρος

Αντιπρόεδρος και βοηθός αναπληρωτής γραμματέας SV3QUB Αντωνόπουλος Γεώργιος

Γραμματέας SV3GKX Ηλιόπουλος Δημήτρης

Ταμίας SV3RJT Καλογιάννης Νίκος

Μέλος SY3AZH Κολιόπουλος Νίκος

Μέλος SV3DVK Καίτσας Γιώργος

Μέλος SV3CYL Κατσαριώτης Κώστας