Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Επιστολή του SV2RSG στο DX World...


Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό dx-world επιστολή του Μοναχού Ιακώβου SV2RSG, εδώ ακολουθεί η ελληνική της απόδοση:

Αγαπητοί φίλοι Ραδιοερασιτέχνες, 

είμαι ο Μοναχός Ιάκωβος από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους με διακριτικό sv2rsg. 

Γράφω με αφορμή τα όσα κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το Άγιον Όρος, τον Μοναχό Απολλώ και μένα, και ο σκοπός μου είναι η διασάφηση των γεγονότων και η αποκατάσταση της Αλήθειας. 
Σχετικά με την εγκυρότητά μου ως Ραδιοερασιτέχνη υπάρχουν τα σχετικά αρχεία στην Αρμόδια Υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο Αρμόδιο Υπουργείο στην Αθήνα για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει, αν και κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί και σχετικές φωτογραφίες. 
Όσον αφορά το θέμα κάποιας άδειας που κατείχε ο προαπελθών μακαριστός Μοναχός Απολλώ (sv2asp), άδειας από την Ιερά Κοινότητα για Ραδιοερασιτεχνικές εκπομπές, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:



Ποτέ η Ιερά Κοινότητα δεν ασχολήθηκε με κάποιο ενδιαφέρον με το θέμα αυτό, παρά προ 4 ετών. 

Η μόνη άδεια που έλαβε ο μακαριστός Μοναχός Απολλώ ήταν αυτή για θεομηνίες, και άλλες σοβαρού χαρακτήρος περιβαλλοντικές καταστροφές ,με σκοπό την ευρύτερη κατά τόπους ενημέρωση για αντιμετώπισή τους. Εξάλλου κάποια πυρκαγιά στον Άγιον Όρος με φοβερά καταστροφικά αποτελέσματα αποτέλεσε και την διάθεση για κάποια Ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα. Ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ άδεια για Ραδιοερασιτεχνικούς διαγωνισμούς ή καθημερινή δράση, αλλά και ούτε απασχόλησε το ενδιαφέρον της Ιεράς Κοινότητας να ασχοληθεί, μιας και είχε και έχει πολλά πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα να επιλύσει, από αυτά της ατομικής δραστηριότητας ενός μεμονωμένου Μοναχού στο Άγιον Όρος. Λέω μεμονωμένου γιατί δεν είχε κάνει αίτημα τέτοιων δράσεων η Μόνη, σαν Μοναστηριακό αίτημα, στην οποία ανήκε ο Μοναχός Απολλώ. Αυτό αποδείχτηκε και με την πλήρη άγνοια της Κοινότητας σχετικά με τις δράσεις του Μονάχου Απολλώ αλλά και με ό,τι ονομάζεται και πραγματεύεται ο Ραδιοερασιτεχνισμός. Αυτό και μόνο αποτελεί απάντηση για όσους επικαλούνται σχετικές άδειες και παραχωρήσεις. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μοναχός Απολλώ έκανε εκπομπή με location Θεσσαλονίκη και " /A" location στο Άγιον Όρος, ακριβώς γιατί η βάση και ο σταθμός έπρεπε να είναι στην Θεσσαλονίκη και όχι στο Άγιον Όρος.


Η Ιερά Κοινότητα μη έχοντας σοβαρή και αξιόλογη πότε πληροφόρηση περί του θέματος από αυτούς που ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, θεώρησε την χρήση και δράση του Ραδιοερασιτεχνισμού ,κατά της Παράδοσης και άσχετης με τον Μοναχισμό και την Παράδοσή του. Την ίδια ακριβώς στιγμή που το Άγιον Όρος κατακλύζεται από το internet,YouTube, email,αλλά και κάθε ασύρματο και πρόσφατο τεχνολογικό εφεύρημα. Παρότι όλοι λένε mobile και εννοούν κινητό τηλέφωνο ενώ ο προβλεπόμενος όρος είναι radio.


Προσπάθησα με όλη μου την διάθεση και σεβασμό να εξηγήσω και να πληροφορήσω την Ιερά Επιστασία για το θέμα του Ραδιοερασιτεχνισμού ,όταν η Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου με έστειλε ως μέλος της αποστολής για το Μοναστηριακό αίτημα της εγκατάστασης σταθμού.


Την Αποστολή της Μονής Κουτλουμουσίου αποτελούσε ο αντιπρόσωπος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου, ο Μοναχός Ιάκωβος SV2RSG, ο Μοναχός οδηγός και ένας Μοναχός ακόμη, συμμαρτυρούντες το όλο γεγονός της παρουσίασης του αιτήματος. Ως εκπρόσωποι της Ιεράς Επιστασίας για την Ιερά Κοινότητα ήταν ο Άγιος Πρώτος και δύο Επιστάτες Μονών. Φάνηκε αμέσως, η εύλογη, άγνοια του Αγίου Πρώτου και των Επιστατών γενικά για το τι είναι ο Ραδιοερασιτεχνισμός και πως λειτουργεί.  

Παρά την προσωπική μου προσπάθεια με επεξήγηση των όσων κενών ή αποριών υπήρχαν, τελικώς δεν πείστηκε κανείς για τον Παραδοσιακό Ραδιοερασιτεχνισμό, όχι γιατί δεν πείστηκαν αλλά γιατί δεν υπήρχε διάθεση ενασχόλησης με το θέμα.

Απεναντίας μου είπανε πολλά αρνητικά σχόλια για τον Μοναχό Απολλώ και τις Ρ/Ε δράσεις του που για λόγους τιμής και σεβασμού στον απελθόντα αδελφό Μοναχό δεν θα ήθελα να αποκαλύψω. Πολλές φορές μάλιστα δέχτηκα λοιδορίες και συκοφαντήσεις από φίλους του Μοναχού Απολλώ και Ραδιοερασιτέχνες, κυρίως ανώνυμα. 

Όλα όσα προανέφερα δεν είχαν θέση κατηγορίας για κανέναν, απλά θέλω να αποδώσω την Αλήθεια για τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ ανθρώπων που παλεύουμε με τις αδυναμίες, τα πάθη και τον εγωισμό μας, στην διάρκεια του πνευματικού μας αγώνα. 

Τώρα όμως, που ζούμε μια περίοδο Ραδιοερασιτεχνικής αφωνίας από το Άγιον Όρος, λόγω αγνοίας και μερικής ελλείψεως ενδιαφέροντος για αυτήν από την Ιερά Κοινότητα, εξαιτίας  πολλών άλλων σοβαροτέρων θεμάτων,  έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια έκκληση. 
Ως Αγιορείτης Μοναχός και ως Ραδιοερασιτεχνης ταυτόχρονα, προσκαλώ και παρακαλώ όλους όσους αγαπούν το Άγιον Όρος αλλά και την παράδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού, να ενώσουμε τις καρδιές μας και τις φωνές μας με επιστολές ή email προς την Ιερά Κοινότητα, και να παρακαλέσουμε με σεβασμό και αγάπη:

Την από νέου απόφαση της για εκχώρηση αδείας εγκατάστασης Ρ/Ε σταθμού, όχι σε μεμονωμένους Μοναχούς ,αλλά σε όσα Μοναστήρια θελήσουν να εγκαταστήσουν και να χειρίσουν με τον ορισμένο και γνωστοποιημένο Μοναχό Ρ/Ε από την Σύναξη των. 



Με εν Χριστώ Ιησού αγάπη προς όλους 

Μοναχός Ιάκωβος Κουτλουμουσιανός SV2RSG

73


21 σχόλια:

SV2RSG είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι Έλληνες  Ραδιοερασιτέχνες, Θέλω να παραθέσω στην αγάπη σας λίγες σκέψεις σχετικά με κάποιες ψευδείς αναφορές στο πρόσωπό μου.
Ο συνάδελφος sv1dpi έχει ανεβάσει και διαδώσει κάποιες ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την σχέση μου με το Άγιον Όρος. Είμαι Μοναχός της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους και τα τελευταία δύο χρόνια διακονώ σε αποστολή ανακαίνισης ,συντήρησης και ανάπτυξης του Μετοχίου της στο Αηδονοχώρι Σερρών, επ' ονόματι του Τιμίου Προδρόμου. Δεν αποχώρησα από την Μονή Κουτλουμουσίου ούτε από το Άγιον Όρος. Αναλόγως του χρόνου και των εργασιών βρίσκομαι πότε εντός της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου και πότε στο Μετόχι. Επίσης σας αναφέρω ότι ο sv1dpi ούτε με γνωρίζει προσωπικά αλλά δεν γνωρίζει ούτε και τα δρώμενα των Μονών. Οι πράξεις αυτές δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που αγαπούν το Άγιον Όρος, την Πατρίδα, αλλά και την Οικογένεια του Ραδιοερασιτεχνισμού. Μην δίνετε τροφή σε εχθρούς να μας πολεμάνε και να μας διαπομπεύουν χρησιμοποιώντας την φαγωμάρα που δυστυχώς πολλές φορές μας χαρακτηρίζει. Δεν αρμόζει ούτε σε Χριστιανούς. Παράλληλα αναφέρω ότι γίνονται έρευνες για τις ψευδώς αναφερόμενες ως SV2RSG, Ραδιοερασιτεχνικές εκπομπές των τελευταίων ημερών. Παρακαλώ να σταματήσουν τα ψεύδη όσοι τα διαδίδουν και εάν θελουν είναι εύκολο να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Πληροφοριακά λέω ότι σε επόμενη διαστρέβλωση της αληθείας ή ψευδή αναφορά προς το πρόσωπό μου θα ασκήσω δικαιωματικά κάθε νόμιμο μέσο και ενέργεια. Και κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους λογικού ανθρώπου, γιατί τόση διαστρέβλωση της αλήθειας; όσοι αγαπάμε και σεβόμαστε το Άγιον Όρος και αυτό που εκπροσωπεί αλλά και την παράδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού μπορούμε να ενώσουμε τις καρδιές μας και τις φωνές μας μήπως και μεταστραφεί η απόφαση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους και δοθεί άδεια λειτουργίας σταθμού σε όποιο από τα είκοσι Μοναστήρια το ζητήσει. Όχι μεμονωμένα αλλά για όλα.
Με εν Χριστώ Ιησού αγάπη
Μοναχός Ιάκωβος Κουτλουμουσιανός Οικονόμος του Μετοχιου Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου Βισαλτίας 

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρων!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία έκφραση της δυστυχίας, που ζει και βασιλεύει ανάμεσά μας.
Δεν μας αξίζει τίποτα.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να υπάρχουν αξιόπιστες και τεκμηριωμένες διαπιστώσεις.
Η ενημέρωση από τον μονάχο-συνάδελφο που μας δίνει αυτές τις πληροφορίες, βοηθάει στην ενημέρωση μας και στην διατύπωση της κρίσης μας.

SV1NJX είπε...

Στο τευχος Αυγουστου του QST υπάρχει θέμα για το Αγιον Ορος. Το υπογράφει ο Παναγιώτης Βεκίνης KH6VP

GIMEL TAU LTD είπε...

... και σε πολλά περισσότερα sites και περιοδικά θα έλεγα !!!

2Mδης είπε...

Εκτός από ένα! Το οποίο ή φοβάται να δημοσιεύσει το θέμα, ή κοιμούνται όρθιοι...

Αλλά θα μου πεις που να μείνει χώρος? Πρέπει να δημοσιευτούν οι αλληλοβραβεύσεις και οι παρουσίες στα πρωινάδικα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΚΕΑΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

GIMEL TAU LTD είπε...

Ευτυχώς !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας Ιάκωβος, σαν μοναχός με την αγάπη του Χριστού προς όλους είναι ΠΑΡΑ πολύ επιεικής σε όσα αναφέρεται. Οταν έκανα τα Ρ/Ε μαθήματα στους τρείς μοναχούς και εκπομπές με την έγγραφη άδεια του ηγούμενου της μονής μας κάποιος ρουφιάνος Ελληνας Ρ/Ε (φαντάζομαι να καταλαβαίνετε ποιός ήταν) ενημέρωνε τον συγχωρεμένο ASP, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωνε την Ιερά επιστασία και την αστυνομία του Α.Ο. να σταματήσουν οι εκπομπές από το μοναστήρι διαφορετικά θα με συλλάβουν και θα με απελάσουν από το Α.Ο. και φυσικά ο γέροντας μας δια να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα, ελεγε στους αστυνόμους που πήγαιναν να συλλάβουν τον λήσταρχο Αρπέα ότι θα επιλαμβανόταν του θέματος. Φυσικά σταματούσα. Και οποτεδήποτε κάναμε εκπαιδευτικές εκπομπές, πάλι ο ιδιος ρουφιάνος μας κάρφωνε στον ASP και αυτός με την σειρά του πάλι στην Ιερά επιστασία. Για τον ASP το κατανοώ, θα έχανε $$$$$ ο άλλος ο τσάτσος δεν μπορώ να καταλάβω από που ορμώμενος και για ποιόν λόγο ρουφιάνευε. Μάλλον θα ειναι το δεύτερο του χόμπυ. Συν τις δεκάδες ανώνυμες και επώνυμες καταγγελίες προς το προσωπό μου. Εάν θα ανατρέξετε στις προηγούμενες αναρτήσεις του 2μήδη θα τα θυμηθείτε. Και άλλες πολλές ακόμη κακοήθειες, ρουφιανιές κλπ, κλπ, κλπ από την ίδιο εκλεκτό Ρ/Ε. Λυπάμαι για τα κιλά που κουβαλάει. Οπως λέμε 10 κιλά .....λεβέντης.
de SV1RP κατά κόσμον ΑρΠέας

GIMEL TAU LTD είπε...

Κατ αρχήν ο ρουφιάνος ΔΕΝ ήταν μόνο ένας αλλά περισσότεροι. Ήταν δίκτυο !!!
Δεύτερον, ο ρουφιάνος (συνήθως είναι άτομο με μειωμένη αντίληψη), ενεργοποιείται είτε με άνωθεν εντολή, είτε αυτοβούλως και πάντα υπό την προυπόθεση ότι κάποιος διαπράττει μία έκνομη πράξη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμείς δεν την είδαμε τότε αλλά, ούτε και τώρα την βλέπουμε.
Τρίτον, το επίπεδο είχε πέσει τόσο χαμηλά, με τις ανώνυμες επιστολές προς την Ι. Επιστασία αλλά και προς το εξωτερικό, που αν διαβάσει κανείς αυτά τα κείμενα, θα ντραπεί πολύ για την καταγωγή του.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε, στην συνάντησή μας στις Καρυές, με τον γνωστό Σέρβο συνάδελφο Χράνε, η άμεση κατανόηση του θέματος το οποίο συζητήσαμε στο καφενεδάκι του Βασίλη !!! που οι Έλληνες συνάδελφοι (ακόμα και σήμερα), δεν το έχουν κατανοήσει !!! Η δε κίνηση του να σκίσει το έγγραφο το οποίο ήταν έτοιμος να καταθέσει στην Ι. Επιστασία την επομένη το πρωί, με εξέπληξε !!! ο Δημήτρης ήταν μπροστά ...
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το Άγιον Όρος δεν έχει μείνει ραδιοερασιτεχνικά "άφωνο" για τον απλούστατο λόγο ότι, υπάρχουν οι μοναχοί οι οποίοι θα συνεχίσουν το έργο του π. Απολλώ, λίγο διαφορετικά βέβαια αλλά, θα το κάνουν ομαδικά και χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο για κακόβουλα σχόλια προς κάθε κατεύθυνση αλλά, κυρίως προς ίδιο το Άγιον Όρος.
Ο ΑρΠέας, μπορεί κάποιες φορές (τις περισσότερες) να "χάνει λάδια" αλλά σε αυτά που γράφει στο προηγούμενο σχόλιο, ήταν ακριβής !!! περίεργο μεν αλλά ήταν !!!
73 de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Για να σε συλλάβει κάποιος, θα πρέπει να έχεις κάνει κάποια παράνομη πράξη, ή να έχεις παραβιάσει κάποιο νόμο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, μάλλον η γραπτή άδεια του ηγούμενου της μονής, δεν είχε νομική ισχύ - φαίνεται ότι θα έπρεπε να υπήρχε η άδεια ολόκληρης της Ιεράς Επιστασίας, γι αυτό και οι εκπομπές χαρακτηρίστηκαν ως παράνομες και δεν έγιναν ποτέ αποδεκτές, από τους διεθνής ρ/ε φορείς.

Μετά από τόσα χρόνια, βγαίνει επιτέλους η αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

144.650 Αθήνα τώρα μουσικούλα

GIMEL TAU LTD είπε...

..."Η γραπτή άδεια του Ηγούμενου της Μονής, δεν είχε νομική ισχύ" !!!!!
Τι άλλο θα ακούσω και θα δω σ αυτή τη ζωή ???
Στην Τατιάνα, στην Τατιάνα αμέσως ... "συνάδελφε".
Εκεί θα μάθεις όλη την αλήθεια και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις 5 χρόνια.
Ρε "συνάδελφε", πότε και από ποιόν οι προαναφερόμενες εκπομπές, χαρακτηρίστηκαν παράνομες ???
Σε ποιό επίσημο κρατικό έγγραφο το έχεις δει αυτό ??? γιατί εγώ δεν το έχω δει πουθενά.
Ξέρεις κάτι παραπάνω ??? πες το και σε εμάς να ανοίξουμε τα μάτια μας !!! ... αλλά να είναι έγκυρο, όχι φήμες και "ράδιο αρβύλα".

de SV1GRM

GIMEL TAU LTD είπε...

Το σωστό δεν είναι, "γι αυτό οι εκπομπές χαρακτηρίστηκαν ως παράνομες και δεν έγιναν αποδεκτές από τους διεθνείς ρ/ε φορείς" αλλά, Δεν ήταν σύμφωνες με τους κανόνες του διαγωνισμού της ARRL, δηλαδή της Αμερικάνικής αντίστοιχης ένωσης.
Ξέρεις όμως "συνάδελφε" η ARRL, δεν είναι ικανή να νομοθετεί στην Ελλάδα, δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα και καμία εξουσιοδότηση. Το Ελληνικό Κράτος νομοθετεί αυτοβούλως, έχει Σύνταγμα, έχει εκτελεστική εξουσία, έχει τέλος πάντων ότι χρειάζεται να έχει ένα σύγχρονο Ευρωπαικό κράτος για να λειτουργήσει στα πλαίσια της Δημοκρατίας και το Ελληνικό κράτος έχει προβλέψει για το επίμαχο θέμα και μάλιστα επαρκώς.
Να σου υπενθυμίσω όμως και κάτι άλλο (όχι τυχαία), αν παροτρύνεις πολίτες άλλου κράτους να αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους του Ελληνικού κράτους, αυτό είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται πολύ αυστηρά.
Αν λοιπόν δεν γνωρίζεις να μη μιλάς είναι φρονιμότερο, σε διαφορετική περίπτωση, απλά γίνεσαι γελοίος.
Διάλεξε και πάρε, έτσι κι αλλοιώς η γνώμη σου δεν είναι υπολογίσιμη και κατά συνέπεια κάτσε ήσυχα στην απραξία σου και που και που γράφε κανένα σχόλιο για να νοιώθεις "πρωταγωνιστής".
Φιλικά
de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, δεν είχα την πρόθεση να γίνω εριστικός, ούτε να τσακωθώ και να κατηγορήσω κανέναν.
Το αυταπόδεικτο επεσήμανα, ότι δηλαδή αν δεν υπήρχε παράνομη πράξη, δεν θα μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία του Α.Ο, να συλλάβει τον RP κι εσένα και να σας απελάσει.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα τους "κολλούσατε" στη μούρη την έγγραφη άδεια του ηγούμενου της μονής και ούτε οι εκπομπές θα σταματούσαν, ούτε η αστυνομία του Α.Ο, θα μπορούσε να επέμβει.
Αλλά αφού δεν υπήρχε έκνομη πράξη ή παράβαση της νομοθεσίας, γιατί σταματήσατε τις εκπομπές?

Άρα η δραστηριότητα ήταν παράνομη, γιατί δεν υπήρχε η άδεια της Ιεράς Επιστασίας...τα υπόλοιπα, λυπάμαι αλλά είναι φληναφήματα, φίλε GRM.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, εκτιμώ ότι δεν γνωρίζεις το πως λειτουργει ο νόμος στο Α.Ο. Ο ASP δεν φαινόταν ότι αυτός έκανε τις καταγγελίες διότι και ο ίδιος δεν ήταν "νόμιμος" αλλά έβαζε πάντοτε άλλους μπροστά. Διάβασε προσεκτικότερα το κείμενο του πατέρα Ιάκωβου και ευελπιστώ ότι θα καταλάβεις. Ο Αγιος ηγούμενος της μονής είναι χαμηλών τόνων και δεν ήθελε προστριβές με την Ι.Ε. Οσον αφορά το "παπουτσάδικο" ARRL, στα λέει σωστά ο GRM ότι προσπαθεί να επηρεάσει την νομοθεσία στην χώρα μας, υπό των ευλογιών ορισμένων(2-3) Ρ/Ε που χειροκροτούν.
de SV1RP κατά κόσμον ΑρΠέας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο, ο μακαριστός Απολλώ, είχε σίγουρα πολλά κουσούρια, παράνομος όμως δεν ήταν, γιατί διέθετε άδεια εκπομπής από την Ιερά Επιστασία...
Τώρα, αν δεν του την έδωσαν για να κάνει ραδιοερασιτεχνικές εκπομπές, αλλά για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αυτό είναι άλλο θέμα.
Άλλωστε και ο SV1DB, όταν είχε ανέβει κάπου στις αρχές του 70 για dxpedition στο ΑΟ, νομίζω είχε πάρει την άδεια της Ιεράς Επιστασίας.

Εσείς τέτοια άδεια δεν είχατε, γι αυτό και σας έστελναν την αστυνομία να σας συλλάβει και να σας απελάσει.
Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχει να κάνει με την ARRL ή με τον κάθε αλλοδαπό ρ/ε φορέα και τους κανονισμούς του, αλλά με την νομοθεσία του ΑΟ και μόνο.
Και σύμφωνα με αυτήν τη νομοθεσία, ήσασταν παράνομοι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε και ποιός ήταν ο Απολλώ που έστειλε να με συλλάβουν και να με απολάσουν ??? Ο χωροφύλακας των Ρ/Ε εκπομπών του Αγ. Ορους ??? Οπως αναφέρει και ο SV2RSG και όπως σωστά αναφέρεις οι εκπομπές του SV2ASP/A ήταν παράνομες. Το παπουτσάδικο δεν μίλαγε γιατί κονόμαγε από τα κοροιδα. Τον ειχε τυφλώσει όμως τα $$$ και φοβόταν μην τα χάσει.
Αγαπητέ ανώνυμε θα ήθελα να με πάρεις ένα τφ να μου τα εξηγήσεις αφού τα ξέρεις καλύτερα από εμένα
de SV1RP κατά κόσμον ΑρΠέας

Ανώνυμος είπε...

Σεμνάααα ... και η Δυτική Ελλάδα έχει αυτιά και κεραίες !!!
Λοιπόν τώρα κατάλαβα γιατί ο μονόφθαλμος βασιλεύει ανάμεσα στους τυφλούς !!!
Οι φωλιές των ρουφιάνων, βρίσκονται ΠΑΝΤΑ Δυτικά, είτε είναι επώνυμοι, είτε ανώνυμοι.
Υπάρχει μάλιστα και σχολή στην περιοχή, δεν εξηγείται αλλιώς !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο, καταλαβαίνω την οργή σου για τις συμπεριφορές που έγινες αποδέκτης, όμως τα γεγονότα δεν αλλάζουν.
Ο μακαριστός Απολλώ και ο "ρουφιάνος" ραδιοερασιτέχνης που αναφέρεις, έκαναν μία καταγγελία στις αρχές του Α.Ο, όταν αντιλήφθηκαν παράνομη πράξη, όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε πολίτης όταν αντιλαμβάνεται π.χ. να χτίζουν ένα αυθαιρέτο οίκημα.
Δεν εξετάζω το ηθικό κομμάτι (δηλαδή την καταγγελία αυτή καθαυτή), αλλά αν η καταγγελλόμενη πράξη, αποτελεί αδίκημα ή όχι.
Αν δεν αποτελεί αδίκημα, ο νόμος δεν έχει δικαίωμα να επέμβει και αποχωρεί, όπως π.χ. αν αυτός που χτίζει το "αυθαίρετο", αποδείξει ότι έχει άδεια από την πολεοδομία, η αστυνομία δεν μπορεί να σταματήσει το χτίσιμό.
Όπως δεν θα μπορούσε να σταματήσει η αστυνομία του Α.Ο τις δικές σας εκπομπές και να σας απελάσει, αν ίσχυε η άδεια του ηγούμενου της μονής και δεν χρειαζόταν η άδεια ολόκληρης της Ιεράς Επιστασίας.
Το ξέρεις και ξέρεις ότι το έχουν καταλάβει όλοι και θεωρώ ότι είναι ανώφελο να επιμένεις, σε κάτι τόσο προφανές.
Σου ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με την ARRL ή με τον κάθε αλλοδαπό ρ/ε φορέα και τους κανονισμούς του, αλλά με την νομοθεσία του ΑΟ και μόνο.
Και σύμφωνα με αυτήν τη νομοθεσία, ήσασταν παράνομοι.