Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Χαρίστε γιατί χανόμαστε...

 Λοιπόν... Έχουμε ευχάριστα νέα! 


Σύμφωνα με βάσιμες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, χαρίζονται κατά 50% οι συνδρομές 2020 και 2021 σε όλα τα μέλη, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ στις 3/5/2021.

Η απόφαση ελήφθη με την αιτιολογία της πλήρους αδράνειας του συλλόγου τα δυο τελευταία χρόνια και της μείωσης των παγίων εξόδων αφού δεν οργανώθηκαν εκδηλώσεις, απολύθηκε η καθαρίστρια, μηδενίστηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος, δεν υπήρξαν ταχυδρομικά έξοδα κλπ.

Άγνωστο είναι τι θα γίνει με όσους έσπευσαν ήδη να πληρώσουν τις συνδρομές τους αφού από την απόφαση δεν διευκρινίζεται αν θα τους επιστραφούν τα χρήματα ή αν θα υπάρξει 50% έκπτωση από τις δυο επόμενες χρονιές...

Αν σκεφτεί κανείς ότι κατά τα χρόνια της κρίσης που ΟΛΑ υπέστησαν μείωση, η συνδρομή παρέμενε ακριβή, κάλλιο αργά παρά ποτέ η απόφαση που είναι άξια συγχαρητηρίων...

Θα επανέλθουμε με νεότερα...

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για ποιους μιλάμε;

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

Ναι παιδιά ισχύει.. Το είπαν στις ανακοινώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο σύλλογο μιλάμε? Επίσης αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να πάρει δημοσιότητα και να κάνουμε κάτι με τον 439.200 του Υμηττού, υπάρχει πρόβλημα χρόνια τώρα με πειρατές που βγαίνουν στον αέρα βρίζουν, απειλούν και απασχολούν τον αναμεταδότη με βλαστήμιες και τραγούδια, καντε ακρόαση μετα τις 11 το πρωί και θα καταλάβετε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η αναφορά σε συναδέλφους που "βιάστηκαν" να πληρώσουν τις συνδρομές των δύο αυτών ανενεργών ετών. Φαντάζομαι οτι το Δ.Σ. δεν θα "εκμεταλευτεί' την συνέπεια όσων πλήρωσαν ξεχωρίζοντας τα μέλη σε δύο κατηγορίες. Των βιαστικών συνεπών κορόιδων και των ...άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, με εκείνο το εξώδικο τι έγινε? Κουκουλώθηκε?

2Mδης είπε...

Ε ναι! Το μόνο είναι?

Ανώνυμος είπε...

@17/5/21 9:57 πολύ βιάζεσαι να προβάλεις τις σκέψεις σου πρόσεχε μη σκοντάψεις. Γίνε ποιο συγκροτημένος και θα βγεις κερδισμένος, παίζει να την έχεις πατήσει...

Ανώνυμος είπε...

εμένα γιατί μου τα ζητάνε όλα ? 3 χρονιές χωρίς καμία έκπτωση .... ή δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά εκεί μεσα......... για να πάρω τις κάρτες μου, αλλιώς δεν.....
ας τις κάνουν κονφετί και να τις βάλουν σε επίμαχο σημείο τους.....
ρε παιδιά στα πόσα χρόνια μας διαγράφουν για να υσηχάσουμε και να μην μας ενοχλούν...??

2Mδης είπε...

Πέφτω από τα σύννεφα!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσφατη πληροφορηση. Προ ενος λεπτου απο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ.
Δεν υπαρχει καμία τέτοια ανακοίνωση για εκπτωση συνδρομης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ! Έτσι είπε το μέλος του ΔΣ;
Ρε το μπαγάσα το φυλάει για έκπληξη!
Να δεις που θα κόψουν και πίτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου και εγώ αυτό κατάλαβα! Μίλησα με ένα μέλος του ΔΣ και μου τα μάσαγε...

Ανώνυμος είπε...

@17 Μαΐου 2021 - 7:32 μ.μ.
χαχαχαχα... έκλαψα απο τα γελια!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα βγάλουν κουπόνια επιστροφής του 50% της συνδρομής, άκουσα....

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι αυτά που πέφτουν πάνω τους εδώ και καιρό δεν είναι ούτε χοντρές σταγόνες βροχής ούτε χαλάζι

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια σωστή απόφαση του ΔΣ. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι όταν λένε δεν ξελένε. Τι θα πει δεν υπάρχει έκπτωση; Αφού το είπαν!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι. Η έκπτωση θα ανακοινωθεί επισήμως λίαν συντόμως, εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά. Είναι άξιο συγχαρητηρίων το ΔΣ για την απόφαση του που τελικά αναγνωρίζει ότι δεν πρέπει να χρεωθούν τα μέλη για τα δυο χρόνια απραξίας.
Όπως το κράτος φρόντισε να πληρώσει μέρος μισθών και μισθωμάτων σε επιχειρήσεις και υπαλλήλους έτσι και το ΔΣ (και μπράβο του) αποφάσισε να μειώσει κατά 50% τις συνδρομές. Αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για το απλό μέλος και δεν κοιτάνε μόνο να το ξεζουμίζουν. ΑΝ δεν νοιάζονταν θα ζητούσαν (θα είχαν το θράσος) τις συνδρομές ακέραιες και θα υπενθύμιζαν κάθε λίγο να πάμε να πληρώσουμε. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα τους λέγαμε και εμείς "πάρτε τα να μην σας χρωστάμε" και δεν θα ξαναπατάγαμε να δούμε τα μούτρα τους.
Οπότε σωστά έπραξαν. Ε Υ Γ Ε !!!!!

2Mδης είπε...

I fall from the clouds...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, σε ερώτηση μου προς μέλος του Δ.Σ της Ε.Ε.Ρ. πήρα την απάντηση πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ (έκπτωσης 50 %) και όποιος διαδίδει κάτι τέτοιο ειναι κακόβουλος. Δεν ξέρω απο που αντλείτε την σιγουριά οτι σύντομα θα ανακοινωθεί. Σίγουρα αυτό είναι το πρέπον αλλά ούτε ανακοίνωση έγινε για αυτό, ούτε κάποιο μέλος του Δ.Σ. το επιβεβαιώνει μιάς και δεν μπορεί να γίνει Δ.Σ. λόγω των περιορισμών COVID-19. Μπορεί βέβαια να γίνει Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη αλλά και για αυτό δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Μπορεί εμείς να το ευχόμαστε και να είναι ευσεβής μας πόθος αλλά οι απαντήσεις που πέρνουμε δεν δείχνουν (προς το παρόν) τέτοια πρόθεση.

Ανώνυμος είπε...

«......αλλά οι απαντήσεις που πέρνουμε δεν δείχνουν (προς το παρόν) τέτοια πρόθεση.....».
Α ρε μπαγάσα ξέρεις και μας το φέρνεις λαού-λαου για να μην πανηγυρίσουμε από τώρα!
Ας είναι και έτσι, σε παραδέχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Και πίτα θα κόψουμε, θα δείτε!!!

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Αντί του πραγματικού γεγονότος στα Γεράνεια, προτίμησαν την "άσκηση".
Αυτοί ήταν ΠΑΝΤΑ, τώρα θα αλλάξουν ?

2Mδης είπε...

Που να τρέχουν τώρα? Έχει και ανηφόρες...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Αυτά τα "σήματα" καπνού πάνω από το λεκανοπέδιο, τι είναι ???

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

"ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν μήνυμα δεν είναι άσκηση.
Παρακαλούνται όλα τα στελέχη των Ε. Τ. Α. Κ. (Επίλεκτα Τμήματα Αντιμετώπισης Καταστροφών) να βρίσκονται σε επιλεγμένο σημείο του σπιτιού τους και σε συνεχή καθαρή ακρόαση και επαγρύπνηση στις προκαθορισμενες συχνότητες επικοινωνιών , αναμένοντας σχετικές οδηγίες για αμεση παρέμβαση από τους επικεφαλής, οι οποίοι θα ενημερώνονται υπεύθυνα από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και οι οποίοι στην συνέχεια, αφού αξιολογησουν την κατάσταση, θα δίνουν το έναυσμα για εκτίμησεις και διαβούλευση (on air), για να ακουστούν όλες οι απόψεις.
Ο συναγερμός θα λήξει μόλις το ανακοινώσει το σαλόνι της διοίκησης, όπου αφού ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην "υπερπροσπαθεια", θα προβεί σε απονομή συγχαρητηριων και βραβείων."
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στελέχη, μόλις ακούσουν κάτι σχετικό στην τηλεόραση η διαβάσουν κάτι στο Internet και παρουσιαζει ενδιαφέρον, να το αναφέρουν ΑΜΕΣΩΣ στο επικεφαλής σαλόνι.
Επίσης όσοι από τα στελέχη συγκατοικουν με άτομα έχοντα ικανότητες πρόβλεψης (καφετζού δες, χαρτοριχτρες κλπ), να το θέσουν υπ όψιν των επικεφαλής.
Σας ευχαριστούμε για την υπευθυνότητα και αυταπάρνηση την οποίαν δείχνετε στις δύσκολες στιγμές.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς γελάμε και τρολαρουμε, αυτοί όμως νομίζουν ότι επιτελούν σοβαρό και υπεύθυνο έργο.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε κανένα νέο για την πίτα μήπως?

Ανώνυμος είπε...

Στην πίτα έχεις μείνει? Στη Καλλιθέα γίνεται χαμός!! θα έχουμε γάμους

Ανώνυμος είπε...

η νύφη λένε θα είναι ινδός!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα η νύφη είναι Έλληνας, ο γαμπρός είναι ινδός.

Ανώνυμος είπε...

Ο γαμπρός ε?