Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Επικαιροποίηση των στοιχείων...

https://radioerasitexnes.gov.gr/?fbclid=IwAR3cr8NMboF2-iyprAfpTf18kojgiu7gTDnilnbeogK5VkD7GWTkRc_3ZfU 

Επικαιροποίηση των στοιχείων τους μπορούν και πρέπει να κάνουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες στον παραπάνω σύνδεσμο του υπουργείου.

Άλλο ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και τον εκσυγχρονισμό του κράτους που επιχειρεί και πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό η ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΟΚ, το ότι  υπάρχουν ανάμεσα μας ορισμένα γίδια που εκλαμβάνουν την ενέργεια ως "φακέλωμα" κλπ την προσπερνάμε. Γίδια ήταν, γίδια θα παραμείνουν...

27 σχόλια:

2Mδης είπε...

...Και πάει ο πρόεδρας του συλλόγου δυτικής φούντας να δηλώσει στοιχεία, διακριτικό Ραδιο Συννεφιασμένος Ουρανός με έδρα την Εσφιγμένου... :)

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να έχουμε πρόσβαση στην τελική λίστα με τα βασικά στοιχεία του καθένα (χωρίς τα προσωπικά δεδομένα) Γιατί να ανατρέχουμε σε ξένες "πλατφόρμες¨" τύπου QRZ κλπ. Αντε να δούμε πόσοι είμαστε τελικά γιατί κάποιος μίλησε για 10000 ραδ/χνες στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ελεύθερο γίδι παρά φακελωμένο πρόβατο, παλιά κορεάτικη παροιμία.

Ανώνυμος είπε...

@ 19 Απριλίου 2022 - 1:57 μ.μ. Προσωπικά στοιχεία δεν ζητάει τουλάχιστον τώρα η εφαρμογή, περισσότερα υπάρχουν στις διάφορες σελίδες όπως qrz κλπ. Ήταν μια εφαρμογή που έλειπε.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία φαίνονται ήδη στις υπηρεσίες από την στιγμή που μπαίνουμε στο νέο πληροφοριακό σύστημα μέσω του TAXIS και φυσικά είναι προσβάσιμα μόνο από τις υπηρεσίες του κράτους, όπως γίνεται ήδη με τους φακέλους των ραδιοερασιτεχνών στις ΑΠΥ του ΥΜΕ.
Όσον αφορά για «φακέλωμα», αυτοί που θα πρέπει να φοβούνται είναι οι παράνομοι σταθμοί, οι οποίοι αυτοί είναι στην ουσία που μιλούν για φακέλωμα τύπου CIA, KGB, Στάζι και δεν συμμαζεύεται για να θολώνουν τα νερά (σαν θολούρηδες που είναι) και να φοβούνται οι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει που ζητά επικαιροποίηση στοιχείων συλλόγων και επαναληπτών! Για να δούμε πόσοι έχουν τα απαιτούμενα. Όταν δε δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα να γίνει απογραφή συλλόγων και... προέδρων.

18SV1821 είπε...

Εμείς είμαστε ωραίοι. Μικρή συνδρομή τζάμπα γραφεία ούτε δηλώσεις ούτε υπογραφές. Αμε.

Ανώνυμος είπε...

Ενυπάρχει σε μερικούς εκ φύσεως μια επαμφοτερίζουσα στάση σε ότι αφορά στην νομιμότητα.
Πιστεύουν και δυστυχώς διαχέουν προς τους αφελείς ότι κάθε προοδευτικό βήμα προς το νοικοκύρεμα και την πρόοδο είναι εκ του πονηρού και αποτελεί "φακέλωμα".
Πράγματα που σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες ισχύουν και αποδίδουν εδώ και πολλά χρόνια, για πολλούς δικούς μας "φωστήρες" με υπανάπτυκτα και φοβικά σύνδρομα αποτελούν ταμπού.
Βολεύει μερικούς,θέλω να ελπίζω λίγους, η έλλειψη οργάνωσης, προγραμματισμού και ελέγχου γιατί όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".
Ο σωστός ραδιοερασιτεχνισμός διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες, βάσει των οποίων ο ραδιοερασιτέχνης έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Το "κάνω ότι θέλω" μας πηγαίνει πίσω δεν μας προάγει.Η ψηφιοποίηση δεδομένων είναι διευκόλυνση, πρόοδος και οικονομία χρόνου. Είναι πια καιρός να το καταλάβουμε και να συνταχτούμε όλοι με ότι καλό γίνεται ήδη σε άλλες χώρες .

Ανώνυμος είπε...

@24 Απριλίου 2022 - 11:51 μ.μ. έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι! Και όσο πιο γρήγορα γίνει και η πλατφόρμα του ΣΗΛΥΑ στην ΕΕΤΤ, ακόμη καλύτερα κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

SX2PS με την ευλογία της ,δε μπαινοβγαίνεις πια στο υπουργείο χαλιάμπαλια?

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Άγιο Παισιο έχει κάνει μόκο,πόνεσε λίγο αλλά εντάξει,το κατάπιε,μετά τη πρώτη φορά όλα εύκολα μετά... περαστικά

2Mδης είπε...

Αν κρίνω από τον τρόπο γραφής μάλλον είσαι από τους Πατρινούς που τον ήπιαν με εκείνα τα ανεκδιήγητα διακριτικά που προσπαθήσατε να βγάλετε στον αέρα τότε...

Μάλλον δεν σας έχει περάσει που γίνατε ρεζίλι πανελληνίως.

Ανώνυμος είπε...

Βρε δε λες που είναι και οι πατρινοί κάθε τόσο και ασχολούνται με κάνα διακριτικό στον αέρα και βλέπουν κι έξω ότι υπάρχουν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες.

2Mδης είπε...

Α γειά σου!!!

Τώρα βεβαιώθηκα ότι είσαστε εσείς!

Γιατί μόνο εσείς λέτε ότι κάνετε κάτι αξιόλογο, όλοι λένε που είναι αυτά τα νούμερα που δεν ξέρουν να κάνουν επαφή, που βγαίνουν εκτός μπάντας στα κόντεστ, που βγάζουν διακριτικά στον αέρα χωρίς αδεια κλπ.

Τα χαιρετίσματα μου στον ραδιο Ουρανό! Τι έγινε? Ήρθε το θηρίο που περίμενε??

2Mδης είπε...

ατενζιόν ατενζιόν!

Ενημέρωση προς γίδια που στέλνουν προβοκατόρικα σχόλια με προφανή στόχο να πέσω στην λακούβα και να εκτεθώ σε τρίτους: Δεν την έχω πατήσει από άλλους αητούς εδώ και χρόνια. Νομίζετε θα την πατήσω από τους μπούφους?

Άηντε γίδια...

18SV1821 είπε...

Κοινή άσκηση CB με DMRάδες υπο την αιγίδα του Υπουργείου!
Είδε ότι δεν βγάζει άκρη με τους κοιμισμένους ο Πρόεδρος και τα έκανε πλακάκια με τον Δημητράκη και να τα σεμινάρια να τα υπουργεία να οι ακήσεις σεισμών.
Όσοι ψηφήσατε να κάνει κουμάντο το σόϊ στο σύλλογο καθήστε στην απέξω τώρα.
CB και πάσης Ελλάδος.

Ανώνυμος είπε...

@ 18SV1821
ΔΙΌΡΘΩΣΗ: Δεν είναι κοιμισμένοι,είναι εγκεφαλικά νεκροί !! Αν τραβήξεις την μηχανική υποστήριξη το οικοδόμημα θα σκορπίσει σαν τραπουλόχαρτα.

Ανώνυμος είπε...

DMRαδες και CBδες. Καμια σχέση με τους ραδιοερασιτέχνες. Αντε να ξεκαθαρίσει λιγο το τοπίο.
Α! και μην ξεχάσετε να πάρετε και τους ΟΕΑδες. Την αιχμή του δόρατος !!!!

Προβοκάτορας Μπούφος είπε...

Η ΟΕΑ είναι η βιτρίνα και η εκλογική βάση του προεδρείου μας. Δεν θα αφήσουμε να μας την αρπάξουν οι DMRαδες (Δημητράκηδες) και οι CBers !

Ανώνυμος είπε...

@ Μπούφο
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αν βάλετε το προεδρείο σας σε μια κατσαρόλα και το βράσετε (αφαιρώντας το λίπος) ένα σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν βγάζετε σε καμία περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου πόσο ανάποδοι είναι στην ένωση που ο ΝΚ αντί να συνεργαστεί μαζί τους πήγε με τον Δημητράκη. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν οι εργασίες ρουτίνας σερβίρονται "εντέχνως" σαν νέες δράσεις στο site του συγκεκριμένου συλλόγου,όταν περί της "αιχμής" του "δόρατος" δεν γίνεται πλέον ουδείς λόγος,όταν πουθενά δεν γίνεται καν λόγος για hamfest,όταν έφορος επιτροπής ζωτικής σημασίας συνεργάζεται με άλλον σύλλογο υπό διαφορετική ιδιότητα, όταν,όταν,όταν.........Αυτό σημαίνει, για όσους ξέρουν,ακόμα και για όσους δεν ξέρουν αλλά μπορούν να σκέπτονται και να κρίνουν λογικά ,ότι το σόϊ και οι παρατρεχάμενοι τον τελείωσαν τον σύλλογο. Τώρα θα περιμένουμε να υπογραφεί το πιστοποιητικό θανάτου ...Το οποίο από ότι κυκλοφορεί μεταξύ μελών του ΔΣ δεν θα αργήσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος 10 Μαΐου 2022 - 1:08 π.μ.
Αντε μπας και δούμε άσπρη μέρα. Αντε μπας και γυρίσει πίσω ο διωγμένος κόσμος. Αντε μπας και ξεκολλήσουμε από επίπεδο υποσαχάριας Αφρικής.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία παρατηρείται αθρόα μετανάστευση «μαχητών» της «αιχμής του δόρατος» .Τρείς κι ο κούκος μείναμε.. Λες να αληθεύει ότι τα ποντίκια μυρίζονται τον καταποντισμό και εγκαταλείπουν το πλοίο όπως όπως ;;;

Ανώνυμος είπε...

by the way ποιος ειναι αυτος ο "δημητρακης";

Ανώνυμος είπε...

@ 24 Μαΐου 2022 - 6:22 μ.μ.
Ο "δημητράκης" είναι αυτός που έκοψε τις "δουλίτσες" του ζεύγους γιατί τις πήρε αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαλασε η δηλωση λες και ειναι fuel pass που δεν το περνετε ,ουστ γιδια που δεν ξερετε το 5 to 10 up Και βγαζετε και γλωσσα , λαμογια ! που καταδικαζεται οτι δεν καταλαβαινετε .........μονο για φορητα ειστε (αναλογικα φυσικα γιατι δεν εχετε μυαλο για πααραπνω ) και για ft8 με συρμα η καθετη ,χωρις αντιβαρα γιατι το ακουσατε σε καποιο καφενειο ! ΚΑΦΕΝΕΙΑ !