Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

HAMFEST Αθήνας 2022 ...

 Απελπιστικά μικρή συμμετοχή είχε το φετινό χάμφεστ της Αθήνας που διοργάνωσε η ΕΕΡ. 

Καμία σχέση με προηγούμενες χρονιές που Κυριακή μεσημέρι επικρατούσε το αδιαχώρητο, φέτος έπαιζες μπάλα!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Να σκάσω είμαι...








22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιζε να δεις τις φάτσες τους σε τι κατήφεια ήταν. Ξέρετε ποιους εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε είχαν δημιουργηθεί πάνω από 40 σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα τους οποιους η ΕΕΡ θεωρούσε ότι την ανταγωνίζονται. Τελικά η οικογένεια κατάφερε αυτό που κατηγορούσε τους άλλους. Πραγματικά περίμενα ότι μετα δυο χρόνια αποχης φέτος θα γινόταν χαμός. Πήγα το σαβατο και ήταν αδειο εντελώς. Μη χειρότερα αν και δε το βλέπω.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Οι συγκεκριμένοι άχρηστοι και εντελώς ανίκανοι, σε συνδυασμό με τις κατά καιρούς εισερχομενες "σφήνες" από διάττοντες "αστέρες", UFOs, καβαλιμενα καλάμια, βλήματα, περιφερομενες φίρμες και άλλα "επικουρικά ταμεία", έφεραν τον ιστορικό σύλλογο σε αυτήν την κατάσταση.
Δεν έχετε μπέσα ρε...
Είστε δειλά και κακά ανθρωπάκια...
Θέλετε να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"...
Μετάνιωσα που με κάποιους από αυτούς είχα συνεργασία... δεν πειράζει όμως, ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μενα.
de SV1GRM


Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος μου μπερδεύτηκε και γράφτηκε στον σύλλογο της ΕΕΡ και μετά κατάλαβε ότι άλλος είναι ο σύλλογος του κυρίου Μάκη. Υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω τα χρήματα του να γραφτεί στα citizen band; Δεν έχει χαρακτηριστικό sΥ για τους 27 θέλει μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με μπέρδεψε αυτή ταμπέλα που έγραφε εμβολιαστικό κέντρο. Καθώς είμαι ψέκας, φοβήθηκα μην έχουν στήσει καμιά παγίδα και μου καρφώσουν το μπόλι στα μουλωχτά κι όπως πήγα, τα μάζεψα κι έφυγα...

2Mδης είπε...

@19 Ιουνίου 2022 - 11:27 μ.μ.

Βεβαίως και μπορεί να γίνει μεταφορά του ποσού που έδωσε ο φίλος σου στην ΕΕΡ. Μάλιστα λόγω διαφοράς της τρέχουσας ισοτιμίας με τα ίδια λεφτά καλύπτεις δυο χρόνια στα cb.
Η διαδικασία είναι απλή, επικοινώνησε την Τετάρτη με την κυριά Νατάσα και μην ξεχάσεις να της πεις χαιρετίσματα. Με ευχαριστείς αργότερα...

2Mδης είπε...

Βίντεο και φωτογραφίες από περασμένα χάμφεστ έδωσαν στην δημοσιότητα, προκειμένου να συγκαλυφτεί το φετινό φιάσκο.

Σε μερικές φωτογραφίες μάλιστα εικονίζονται να περιεργάζονται τα εκθέματα συνάδελφοι που έχουν πεθάνει προ πενταετίας!

Τι να πεις...

Ανώνυμος είπε...

Τα τραπεζάκια είχαν τοποθετηθεί με τρόπο αραιά-αραιά, για να μην φαίνεται η απουσία των εκθετών. Το φετινό hamfest μου θύμισε κάτι ξεπεσμένα μαγαζάκια που είναι ένα βήμα πρίν βάλουν λουκέτο και δεν πατάει ψυχή μέσα, που έχουν στο κάθε ράφι δυό-τρεις συσκευασίες από κάθε είδος (τα περισσότερα ληγμένα ή παλιάς τεχνολογίας), αραιά τοποθετημένες μεταξύ τους, για να φαίνονται τα ράφια γεμάτα.

Το Σάββατο το μεσημέρι δυό πιτσιρικάδες, παιδιά ραδιοερασιτεχνών, βολτάριζαν μέσα στην άααααδεια αίθουσα με τα ποδήλατα τους. Εκτός όμως από την μεγάλη απουσία κόσμου την Κυριακή, όπου παλιά συνήθως γινόταν το αδιαχώρητο, αισθητή ήταν και η παντελής απουσία των Κίτρινων γιλέκων που μέχρι πρότινος τους έβρισκες κάτω από κάθε πέτρα. Απών ήταν και ο άλλοτε πανταχού παρών Σωτήριος. Αντ΄αυτών, είχε διακριτική παρουσία ο σύλλογος των CBδων ΠΑΧΥΡΕΣΑ ή ΧΑΠΥΣΕΡΑ (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται, πάντα μπερδευόμουν) με τις ΟΕΑ των CB.

Ο Αρμενιστής-πρώην πρόεδρος ήταν στην αντίθετη άκρη από την γραμματεία του Συλλόγου, εκφράζοντας με κάθε τρόπο έντονα την δυσαρέσκεια του και δυσφορία του με τα τεκτενόμενα.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Αρμενιστής-πρώην πρόεδρος ήταν στην αντίθετη άκρη από την γραμματεία του Συλλόγου, εκφράζοντας με κάθε τρόπο έντονα την δυσαρέσκεια του και δυσφορία του με τα τεκτενόμενα."
που με την σταση του δημιουργησε.

2Mδης είπε...

Εντάξει αυτός απαλλάσσεται λόγω...

Ανώνυμος είπε...

Με τόσο λίγους εκθέτες θα μπορούσαν να το κάνουν και στην Παύλου Μελά να μειώσουν και τα έξοδα. Βέβαια πολλοί δεν θα πήγαιναν για να μην δουν τα μούτρα του ζεύγους. Αν το παρατηρήσατε ελάχιστοι πλησίαζαν το γραφείο της ΕΕΡ ούτε για καλημέρα, πήγαιναν απευθείας μέσα στην αίθουσα. Εγω παραλίγο να την πατήσω καθόταν μαζί τους ένας συνάδελφος που με ξέρει και με φώναξε την ώρα που μπήκα, αλλά έκανα ότι μίλαγα στο τηλέφωνο και απομακρύνθηκα από το στόμα του λύκου. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, θα ήμουν 40 ευρώ φτωχότερος χωρίς λόγο.

18SV1821 είπε...

Και εγώ έκανα ότι δεν είδα τους δικούς μου για να μην πληρώσω συνδρομή για το χαρακτηριστικό. Ότι δώσαμε δώσαμε.

SV1GRD είπε...

Κι εγώ δεν πήγα ούτε και φέτος, είχα άλλες ασχολίες για να πω την αλήθεια. Από τις φωτογραφίες αλλά και φίλους που πήγαν κατάλαβα πως είχε ελάχιστο κόσμο συγκριτικά με παλιά. Το 50άρικο που πλήρωνες για τον πάγκο/χώρο αν κάποτε ήταν πολύ, σήμερα είναι τεράστιο για πολλούς που δεν είναι κανονικοί έμποροι. Πόσο μάλλον το 50/40ρικο της συνδρομής.
73 & GL de SV1GRD

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει να μας πει κάποιος έγκυρα αν θα έχει ο πασυχερα περίπτερο στο φριντισχαφεν;;

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Από ΕΝΩΣΗ έγινε ενωσουλα και στο τέλος θα καταλήξει να την φωνάζουν ΣΟΥΛΑ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά απορώ με τα σχόλια κάποιων που εξεπλάγησαν με την απουσία του κόσμου .
Οι σύλλογοι "σφραγίδα" δεν έχουν κόσμο βρε παιδιά και η Famiglia φρόντισε να διώξει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στο κρεματόριο του Ασπρόπυργου δεν είχε τόση αποχή τόσο φτύσιμο !!! Ακόμα μία ιστορική φούσκα του ζεύγους και των παρατρεχάμενων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν ήταν hamfest κάτι σαν τους μικροπωλητές στις παρυφές της λαϊκής αγοράς θύμιζε.

Ανώνυμος είπε...

23 Ιουνίου 2022 - 1:23 μ.μ.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρμενιστής-πρώην πρόεδρος ήταν στην αντίθετη άκρη από την γραμματεία του Συλλόγου, εκφράζοντας με κάθε τρόπο έντονα την δυσαρέσκεια του και δυσφορία του με τα τεκτενόμενα.

21 Ιουνίου 2022 - 4:00 μ.μ.
Αν ήθελε να δείξει την δυσαρέσκειά του έπρεπε να τα είχαν βρει με τον AER και να έκαναν την ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΩΣΤΗ κίνηση. Αλλά όπου φυσάει ο άνεμος πάει....

Ανώνυμος είπε...

Είστε άδικοι. Κοντά στην Οικογένεια ήταν εφέτος και ο ΜΕΓΑΛΟΣ (His master's voice)

Ανώνυμος είπε...

O aionios proedros