Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Σκύψτε ευλογημένοι!!

Φαίνεται ότι τα τελευταία επεισόδια, ξυπνάνε την παραβατική συμπεριφορά γενικότερα! Έλαβα και δημοσιεύω προς γνώση σας την παρακάτω επιστολή, ώστε άμεσα να προταθούν μέτρα για τον σωφρονισμό του συναδέλφου...


"Καλημέρα Γιάννη,


έχω να καταγγείλω στο ανώτατο ραδιοερασιτεχνικό συμβούλιο την παραβατική συμπεριφορά συναδέλφου ραδιοερασιτέχνη:

Χθες κυριακή, βρισκόμουν στην Πεντέλη, πλησίον της Ι. Μονής Αγ. Παντελεήμωνος προκειμένου να κάνω επαφές στα 2μ. Ο περί ου ο λόγος ραδιοερασιτέχνης ήρθε με την παρέα του, για να πετάξουν... αεροπλάνα! Δηλώνω εξαρχής ότι η συμπεριφορά των άλλων ήταν άψογη και μόνο ο συγκεκριμμένος ραδιοερασιτέχνης με ενοχλούσε. Αρχικά οδηγούσε τα αεροπλάνα να περνάνε πάνω από το κεφάλι μου!, Μετά μου ζήτησε να χαμηλώσω τις κεραίες. Ξεπερνώντας και τον εαυτό του σε θράσος, πλησίασε κάποιον που είχε παρκάρει με το τζιπ του παραπέρα και μιλούσε στο κινητό με τη φίλη του επί ώρες (συνεπώς ήταν φίλη του διότι, κανείς δε μιλά με τη σύζυγο τόσο πολύ). Πήγε και του είπε λοιπόν να πάει πέρα το τζιπ διότι, θα προσγειωθούν αεροπλάνα! Ο άνθρωπος έφριξε και αναχώρησε...Μετά και αφού δεν ήταν δυνατόν να κάνω qso με τα ιπτάμενα σε επικίνδυνη απόσταση αεροπλάνα, με πλησίασε ο περί ού ο λόγος και μου είπε (πάντα σε πληθυντικό για να καταλάβετε ποιός είναι): Σκύψτε!

Όπως καταλαβαίνεις με ζώσανε τα φίδια! Τα μάζεψα αμέσως και όπου φύγει-φύγει... Ακόμη δεν έχω καταλάβει τί εννούσε. (Σ.σ. φτάνει που καταλάβαμε εμείς!) Επιπλέον σας ενημερώνω ότι το θράσος του έχει ξεπεράσει τα όρια. Παλαιότερα έστελνε την RF του σε διαφόρους τεχνητούς δορυφόρους. Πρόσφατα άρχισε να την στέλνει και σε φυσικούς όπως η σελήνη.

Μαζέψτε τον. Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες εκ του μακρόθεν, για να μην θίξω τους άλλους παρευρισκομένους.


Παναγιώτης."

Στην τελευταία φωτογραφία εικονίζεται ο δράστης - να ποζάρει στο φακό μοναχού από παρακείμενη σκήτη- λίγο πριν τρομοκρατήσει τα θύματα του!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H κοιλιτσα μου ξεχωρίζει και εκ του μακροθεν hi hi.
73 SW1JGW

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. ΠΕρασαμε καλα αν και ηταν λιγο λογω βροχης. Επισης δυστυχως στο 144300 ακουστηκε μονο ο sv1qt Οι υπολοιποι μαλλον ηταν σε οικογενειακες υποχρεωσεις λογω ημερας

Ανώνυμος είπε...

Οταν είδα το θέμα νόμιζα πως θα είχαμε μια συνεισφορά στην διάσημη και αγαπητή καλλιτέχνιδα Κατερίνα Σπάθη για την 24-χρονη επέτειο από τη δημιουργία της ομώνυμης ταινίας αλλά ευτυχώς γελάστηκα οικτρά.

Και επειδή μας αφορά όλους σας διαβάζω και μια σχετική προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τις ημέρες που περνάμε:

http://www.evrytan.gr/ENCYKLOPAIDIA0/prosopa2/Kosmas_Aitolos.htm

1. Θάρθει καιρός που θα δεθεί ο κόσμος με μια λινιά κι' οι άνθρωποι, όσο μακριά κι' αν είναι θα μιλούν εύκολα συνατοί του σαν νάναι στον πλαϊνό οντά κι' ας είναι ο ένας στην Πόλη κι' ο άλλος στη Μοσχοβιά.

Δηλαδή εμείς οι ραδιοερασιτέχνες είμαστε οι φορείς του αρμαγεδώνα :)Ιδίως αυτοί που κάνουν DX με ΤΑ !


27. Θάρθει καιρός που δεν θ' ακούτε τίποτε.

Ναι έχει πέσει η διάδοση τόσο χαμηλά που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Sw1JGW!


"θα έρθει ο καιρός που θα κάνει ο διάβολος το γύρο του κόσμου με την κολοκύθα του"

http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2732

Καταγγέλω το συνάδελφο εν λόγω ότι με παρέσυρε στη χρήση του διαβολικού εναέριου επαναλήπτη και μάλιστα ζήτησε και QSL κάρτα για την επαφή μου.

Ζητώ να έρθει στο σωστό δρόμο πλέον ο συνάδελφος και να απαρνηθεί την ατραπό που διάγει.

73 sv1eex

2Μδης είπε...

Προτεινόμενα μέτρα τιμωρίας:
α. Να δεθεί, φιμωθεί κλπ και να υποχρεωθεί να ακούει στο πανελλαδικό!
β. Να του δέσουν τα μάτια και να τον υποχρεώσουν να ακούσει την Σάσα Μπάστα να τραγουδάει!
γ. Να συμμετέχει σε συζήτηση περί της "ομοουσίου τριάδος" στο 145,475.
δ. Σε περίπτωση επιοίκειας να γίνει χρήση των κλασσικών τρόπων βασανισμού: βραστά αυγά στις μασχάλες, πίσσα και πούπουλα, ανάγνωση βιβλίων του Λιακόπουλου, επιλεγμένων άρθρων του 5-9 κλπ

sv8gke είπε...

β. Να του δέσουν τα μάτια και να τον υποχρεώσουν να ακούσει την Σάσα Μπάστα να τραγουδάει

Για να είναι μεγαλύτερο το μαρτυριό του να βάλουμε την σάσα στα γονατά μου όταν τραγουδάει;
Ρε μανία αυτό το παιδί με τα ιπτάμενα αντικείμενα....πα πα πα πα.