Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Σιγά τη συνέλευση...

Γίνεται αύριο η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΕΡ. Μέχρι τώρα πάντως οι περισσότεροι συνάδελφοι ρώταγαν για την πίτα κι όχι για τη συνέλευση! Ένα περίεργο πράγμα: Στην πίτα πάνε όλοι στην συνέλευση ελάχιστοι!
Νομίζω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να τα αντιστρέψουν. Να ανακοινώσουν κοπή πίτας, και μόλις μαζευτούν όλοι να γίνει συνέλευση. Μόνο που δεν θα πρέπει να διαρρεύσει γιατί θα χαλάσουν όλα. Ξέρετε έχουμε και συνάδελφους που δεν κρατάνε μυστικό ρε παιδί μου! Να, ο άλλος έμαθε κάτι για συνάδελφο και βγήκε και το συζήταγε στο Ρο ένα. Ψιθυριστά, να μην τον ακούσουν…
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι για να έρχεται περισσότερος κόσμος στη συνέλευση θα πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα: Πρώτα απόλα να μπαίνουν θέματα που να δημιουργούν αψιμαχίες. Παράδειγμα, να ζητηθεί η δειγματοληπτική εξέταση «παλιών» ραδιοερασιτεχνών στο CW. Να προταθεί αύξηση των συνδρομών κατά 100% στα «παλιά» μέλη και έκπτωση 80% στους νεοεισερχόμενους! Να κραχτούν δημοσίως όσοι κακαρίζουν το διακριτικό τους στα πάηλαπς, και όσοι χρησιμοποιούν κιλοβατικά λίνεαρ με «σύρμα». Να απαγορευτεί ρητώς το κάπνισμα στην αίθουσα, να φύγουν τα αναψυκτικά, οι καφέδες, και να προσφέρεται μόνο σαλέπι.Το κλειδί κι εδώ το κρατάνε αυτοί που δεν έρχονται! Αυτοί που διαμαρτύρονται για τα πάντα, παντού (εκτός από την συνέλευση). Θα πρέπει να πειστούν να έρθουν και να εξωτερικεύσουν την γνώμη τους. Να φωνάξουμε και μη μέλη να μας εκθέσουν τις απόψεις τους και να τους βάζουμε φιτιλιές: «Θυμάσαι τι σου είχαν πει πριν από σαράντα χρόνια; Πέστα! Τι, θα τους φοβηθείς;…»
Δεν μπορεί ακόμα και στην συνέλευση τριώροφης πολυκατοικίας στον Κωλονό να αρπάζονται από τα μαλλιά, και εμείς να μην μπορούμε να διοργανώσουμε μια πετυχημένη συνέλευση με δυο κλωτσοπατινάδες...
Δικαιούμαστε λίγη διασκέδαση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ιωάννη. Με έκανες και γέλασα απο καρδίας, παρόλη τη κούραση μου σήμερα και τη βροχή που "έφαγα" επί ώρες στα Δολιανά.
Σωτήριος SV1HER

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν έπεσε ξύλο;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά... όσο και να το θέλατε ξύλο δεν έπεσε. Η Γσ εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε για ένα ραδιοερασιτεχνικό σωματείο.
6146