Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Παρεμβολές...


"...Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου λόγω της 24ωρης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι διεκδικούν την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Από την πλευρά της, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.
Οι ελεγκτές διαμαρτύρονται ακόμη και για τις συνεχιζόμενες παρεμβολές στις ραδιοσυχνότητες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας..."
Η είδηση είναι από το ΒΗΜΑ, και βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=252492&ct=1
Η απεργία βέβαια ανεστάλει, αλλά την είδηση την αντέγραψα για την τελευταία της παράγραφο. Δεν ξέρω αν το θέμα των παρεμβολών μπήκε ως κερασάκι σε πλήθος οικονομικών αιτημάτων, ή αν είναι από τα πραγματικά προβλήματα του εν λόγω κλάδου. Ελπίζω να σημβαίνει το δεύτερο και να ασχοληθεί κάποιος με όσους παρεμβάλουν, εκπέμποντας όπου βρούν.
Λέτε να καθαρίσουν και τους "εξίμισι"; Που θα βγαίνει μετά ο κάθε πικραμένος;

9 σχόλια:

sv8gke είπε...

Τάκη τα'κούςςςς;;;;για σένα χτυπαει η καμπάνα

Ανώνυμος είπε...

Είτε το ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είτε όχι, το ΥΠΜΕ ας ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του. Δεν χρειάζεται δα να κοπιάσει και πολύ. Ενα απλό έλεγχο μπορούν να το κάνουν και από τα γραφεία τους.
Πως; Μα πηγαίνοντας στις σελίδες όλων των σωματείων και παραβάλλοντας τους επαναλήπτες τους με τους αδειοδοτημένους.

Ανώνυμος είπε...

Ή εισερχόμενοι σε συλλόγους και ελέγχοντας τους ασυρμάτους που είναι σε λειτουργία. Έχω δει σε σύλλογο να δουλεύει το μηχάνημα στο 143... κάτι, στο 146,225 κλπ. Ωραίο παράδειγμα για τους νεοεισερχόμενους στο άθλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΝ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

2Μδης είπε...

Ισως θα έπρεπε να μαζέψουν δυο τρεις καταρχήν και ανάλογα με το πόσο θα συμμαζευτούν ή όχι οι υπόλοιποι, να συνεχίσουν. Αν το κράτος δεν αντιδράσει και τώρα που τα παράπονα γίνονται επίσημα από την ΥΠΑ, νομίζω ότι δεν θα αντιδράσει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να θελω να κανω το δικηγορο των 6,5 αλλα Απο φιλο πιλοτο γνωριζω οτι το προβλημα των παρεμβολων στο ΕΛ Βενιζελος ειναι απο τους ραδιοφωνικους και τηλεοπτικους σταθμους και την ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκπεμπομενη τεραστια ισχυ!! αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει επιλυθει το θεμα ως τωρα. Τα συμφεροντα που κατεχουν τα ΜΜΕ
73 sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

- Δώστε την μπάντα των 45 μέτρων και των 1.95/2.1 μέτρων στο λαό!

- Να φτιάξουν τώρα οι καρεκλοκένταυροι αδεια dj-ηλεκτρονικού-ραδιοερασιτέχνου για όσους βγαίνουν στην φιλόξενη μπάντα των fm με προφορικές συντοπτικές εξετάσεις σε ποικίλο ελαφρολαικό ρεπερτόριο και βαριά λαικά.

- Να σταματήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να παρενοχλούν με δηλώσεις τους όσους βγαίνουν σε άλλες συχνότητες και να επιτραπει η εαρ μπαντ στους ερασιτεχνες των μεσαίων αφού ΑΜ μιλάνε και εκεί.

2Μδης είπε...

και μη χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πιθανό η λεγόμενη ιδιωτική ραδιοφωνία να παρεμβάλει τα αεροπλάνα κλπ. Ακόμη και αν δεν παρεμβάλουν, σίγουρα πρέπει να χαμηλώσουν την εκπεμπόμενη ισχύ τους πάρα πολύ. Οι κεραίες τους στοχεύουν το λεκανοπέδιο άλλωστε...
Πάνος