Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ήρθε η Ώρα μας;


Σίγουρα σας έχει έρθει κάποιο μήνυμα με πληροφορίες για την «Ώρα της Γης»
Αν όχι δείτε εδώ. Εγώ έλαβα από αρκετούς συναδέλφους το μήνυμα και έχω ενημερωθεί. Σκοπός επομένως δεν είναι να σας πω κάτι παραπάνω, γιαυτό θεωρώ ότι είστε ενημερωμένοι.
Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι υπάρχουν ιδέες που μπορούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Γνωστός και μη εξαιρετέος συνάδελφος λοιπόν, μου έκανε πάσα την ιδέα μήπως μπορούμε σαν ραδιοερασιτέχνες να διοργανώσουμε κάτι ή να συμμετέχουμε με χ τρόπο. Υπάρχουν κάποιες ιδέες πχ για εκπομπή με εναλλακτικές μορφές ενέργειας την συγκεκριμένη μέρα κλπ.
Δυστυχώς την δεδομένη στιγμή δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ ή να οργανώσω οτιδήποτε. Θα χαρώ όμως αν βρεθεί κάποιος να το κάνει και θα συμμετέχω με ότι μπορώ. Βάλτε το δημιουργικό μυαλό να δουλέψει, γράψτε, μιλήστε, σχολιάστε. Η ιδέα είναι του Σωτήρη SV1QT στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε εναλλακτικά.
Όπως λέει και η σχετική διαφήμιση, λείπει ακόμα ένας: Εσύ!

3 σχόλια:

2Μδης είπε...

Αν ήθελα να αστειευτώ θα έλεγα ότι ούτως ή άλλως οι περισσότεροι συνάδελφοι συμμετέχουν: Δεν "βγαίνουν" άρα δεν καταναλώνουν ρεύμα!
Ξέρω όμως κάποιον που θα νευριάσει, οπότε δεν το λέω...

Ανώνυμος είπε...

Η καλλίτερη εκδήλωση που μπορώ να σκεφθώ είναι, να δουλέψουμε /Ρ με μπαταρίες.
Εναλλακτικά προτείνω το... οικόπεδο του Σωτήρη - 1QT (εμένα με βολεύει αφάνταστα).
Πάνος

2Μδης είπε...

Απότι λένε, η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση δηλώσεων συμμετοχής στην παραπάνω εκδήλωση.
Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό: Αν αποδειχθεί ότι εμείς είμαστε πρώτοι (που καίμε τα δάση, αφήνουμε τους κυνηγούς να αλωνίζουν, πετάμε τα σκουπίδια όπου βρούμε, έχουμε χωματερές μέσα στα δάση, καταπατούμε για να χτίσουμε κλπ) οι τελευταίοι της εκδήλωσης πως συμπεριφέρονται; Χειρότερα;;;
Υπάρχει χειρότερα;