Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

SZ8L ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙΟ φάρος Δουκάτο στην Λευκάδα έχει ενεργοποιηθεί από τον τοπικό σύλλογο 4 φορές. Κατά την διάρκεια αυτών των ενεργοποιήσεων μας έχουν επισκεφτεί πολλοί ραδιοερασιτέχνες Έλληνες και ξένοι. Σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις μας επισκέφτηκε ο συνάδελφος IZ0KBW Luigi από την Ιταλία.

Γνωριστήκαμε, κουβεντιάσαμε αρκετά, ανταλλάξαμε απόψεις και βγάλαμε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί. Ο Luigi ενθουσιάστηκε από την γνωριμία μας και γενικότερα από την όλη παρουσία του J48LH. Γυρνώντας στην Ιταλία έγραψε ένα άρθρο στο Ιταλικό περιοδικό της ARI το RadioRivista (τεύχος Οκτωβρίου 2011).

Είναι ένα άρθρο που περιγράφει γενικότερα την επίσκεψη του στην Ελλάδα, το πως μπορεί κάποιος Ιταλός να εκπέμψει νόμιμα από εδώ ή να ενεργοποιήσει ένα φάρο και φυσικά αναφέρεται στο μεγαλύτερο μέρος στην επίσκεψη του στον φάρο Δουκάτο και την γνωριμία με την ομάδα του J48LH, καθώς και την δυνατότητα να μπει στο log του σταθμού πραγματοποιώντας επαφή με τον vhf σταθμό στα 2 μέτρα με qrb τα 23cm όπως αναφέρει.

Luigi σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αν και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τώρα τελευταία..

SV8GKE Μιχάλης

www.iconsart.gr/sv8gke

9 σχόλια:

2Μδης είπε...

Καλό μήνα με καλά νέα...
Άλλη μια αναφορά ξένου εντύπου για δραστηριότητα Ελλήνων συναδέλφων μας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τέτοιου είδους δραστηριότητες έχουν προβληθεί επανειλημένα από το ιστολόγιο μου. Είναι μια επιβεβαίωση ότι είμαστε σε καλό δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λευκάδας και το Μιχάλη ιδιαίτερα. Με τη συνεχή παρουσία στις συχνότητες, της πολλές και βραβευμένες συμμετοχές στους διαγωνισμούς και το κυριότερο το ήθος τους, κοσμούν την μικρή ραδιοερασιτεχνική μας κοινότητα. Μπράβο και ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους.
6146

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θέμα για συζήτηση γίναμε...!

Πάντα τέτοια...!

SV1OBY

sv8gke είπε...

Γιάννη η Ε.Ρ.Λευκάδος σε ευχαριστεί που για άλλη μια φορά γίνεσαι "χορηγός επικοινωνίας"..

Γνώριζα την ύπαρξη του συγκεκριμένου άρθρου από καιρό αλλά μόλις σήμερα ήρθε στα χέρια μου σκαναρισμένο.

Να τονίσω μόνο πως η Λευκάδα είναι απλά ο πυρήνας, αν δεν είχαμε και τους φίλους εκτός Λευκάδος που μας στηρίζουν πάντα δεν θα κάναμε και πολλά πράγματα.

Σημασία έχει ότι έχουμε βρει τον τρόπο και ξεπερνούμε τις δυσκολίες...φωτό 10 !!

Γκιώνης είπε...

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Γκιώνης

sv3auw είπε...

Μπράβο Μιχάλη, πάντα τέτοια.
Ακόμα και QRO!!!

SV1NJX είπε...

Μπράβο κι απο μένα. Οσοι αγαπάνε το χόμπι, φαίνονται και φυσικά διακρίνονται.

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ο Γκέκας

ΟΑΑ

sv8gke είπε...

http://www.arifrascati.it/
lefkas-grecia-sv8-
arlhs-gr-060/


Γραψίματος συνέχεια!