Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

SX3AA video...



Ένα βίντεο από την καλοκαιρινή δραστηριότητα των συναδέλφων του SX3AA στον Ταΰγετο... Δείτε το!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιάνουν σημα οι ασύρματοι των ασθενοφόρων - με τα κινητά τους επικοινωνούν οι διασώστες: https://www.youtube.com/watch?v=QW94sXHhLZ0

Στην εντατική το ΕΚΑΒ: http://www.fire.gr/?p=11062

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Τις καλές εποχές ο προϋπολογισμός του ΕΚΑΒ πήγαινε σε μίζες και παροχές. Όλοι ήταν ευτυχισμένοι, πρώτοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και το συνδικαλιστικό κατεστημένο, μετά οι προμηθευτές του δημοσίου, στο τέλος το κοπάδι που βόλευε τα παιδιά του σε διάφορα παραμάγαζα του δημοσίου.

Τώρα που έσκασε η βόμβα το χρέους διαμαρτυρόμαστε. Ποιος μας φταίει? Μα ο κακός μας ο καιρός. Όλοι μας φταίμε και επειδή δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε πάμε και ψηφίζουμε τους αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να εκδικηθούμε τον γείτονα.

Unknown είπε...

Γιάννη Χρόνια μας Πολλά και σε όσους Γιόρταζαν.

Τι γίνεται με τα αποτελέσματα αυτού του ετζίαν κόντεστ 2014;

Θα τα δούμε πριν βγούμε στην σύνταξη;

Ανώνυμος είπε...

Δυνατή ομάδα και πολύ οργανωμένη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

http://limenika-nea.blogspot.nl/2014/12/t-tetra.html

ναι η αστυνομία παίρνει Tetra και μεις, στο Λιμενικό από την τσέπη μας vhf για να μπορούμε να δουλέψουμε!!!
και οι συνομιλίες με το κέντρο - μετρα τάξης στο 12!!! έτσι για να μας ακούνε όλοι!!! αντε για αλλαγή πάμε και στο 13 στο 14 στο 11 στο 10 και μαζι πάνε και όλοι οι άλλοι, πάντα όμως σε marine συχνότητες που μπορεί να ακούει όποιος θέλει αφού είναι ελεύθερες.
Όσο για το επίσημο prive του Λ.Σ πολλοί το αγνοούν ακόμα και την ύπαρξη του, ειδικά οι νέοι συνάδελφοι αφού η υπηρεσία τα περισσότερα vhf που διαθέτει είναι marine (προφανώς από χορηγία).
Παράλληλα γινόμαστε και παράνομοι αφού τo αγορασμένο από τα χρήματα μας vhf που παίζει και σε αυτή την συχνότητα θέλει άδεια ραδιοερασιτέχνη για να το έχεις την κατοχή σου. Και πάλι όμως δεν λύνετε το πρόβλημα αφού πρώτον δεν διαθέτουν όλοι τέτοια vhf και δεύτερον δεν υπάρχει δεύτερο vhf στο κέντρο για να ακούει και το prive και το 12!!

Costas SV1XV είπε...

"αφού τo αγορασμένο από τα χρήματα μας vhf που παίζει και σε αυτή την συχνότητα θέλει άδεια ραδιοερασιτέχνη για να το έχεις την κατοχή σου"

Ωραία, να παρακολουθήσουν μαθήματα και να δώσουν εξετάσεις για SY. Αφου το κατάφεραν οι κυνηγοί και οι φορτηγατζήδες δεν είναι και τόσο δύσκολο για ανθρώπους εξοικειωμένους με το VHF.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον δεν βγαίνεται στις συχνότητες ρ/ε δεν χρειάζεται άδεια ρ/ε.

HCG/Com είπε...

Για τον "Λιμενικό" που αγανακτεί:

Πότε ζήτησες φορητό Π/Δ vhf και δεν σου έδωσαν...?
Το κουμπάκι "Κ" που έχουν τα sailor βάσεως στο χειροτηλέφωνο και τα midland στην πρόσοψη γιατί δεν έμαθες ποτέ να το δουλεύεις...?
To prive υπάρχει και είναι ΕΝΤΟΣ marine band, αν δεν το ξέρετε να ρωτήσετε κάποιον παλιότερο ή το κέντρο τηλεπικοινωνιών να σας το πει κι όχι να προβάλετε ανόητες δικαιολογίες...
Η λειτουργία dmo που έχουν οι συσκευές τέτρα και που επικοινωνούν απευθείας χωρίς τη μεσολάβηση δικτύου δεν σε καλύπτει μέσα στο λιμάνι...?

Και τελευταίο, με τα βαπόρια πως θα επικοινωνείς, μέσω τέτρα, που αυτά δεν έχουν...?

Καλομάθατε μου φαίνεται εδώ στη Αττική με τα τέτρα, η επαρχία δεν είχε ποτέ τέτοιες "πολυτέλειες" ούτε τις χρειαζόταν...
Για σοβαρευτείτε λέω...

HCG/Com είπε...

Α και κάτι ακόμα για τα διπλά μηχανήματα που αναφέρεις, τα midland έχουν το κουμπί pri και τα sailor το κουμπί DW, μάθε τι δουλειά κάνουν και δεν θα χρειαστείς δυο μηχανήματα στο σηματωρείο σου...

Και με ένα μια χαρά δουλειά θα κάνεις...

Costas SV1XV είπε...

Κυκλοφόρησε το 5-9 Report Δεκεμβρίου 2014.

Volume 157