Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Έλαβαν...

Στις εκλογές που έγιναν σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου για πρόεδρο και νέο ΔΣ στην ΕΕΡ οι υποψήφιοι έλαβαν:
Υποψήφιοι Πρόεδροι Δ.Σ.
Τράϊκος Ιωάννης, SV1GE 54 
Χατζηδημητρίου Ιωάννης, SV1TN 27

Υποφήψια Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Καραπουρναλίδης Στυλιανός, SV1AAU 36
Κουγιουμτζόγλου Χρήστος, SV1IYA 36
Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος, SV1AER 25
Περρωτής Παναγιώτης, SV1/SV2FWV 62
Τασσόπουλος Εμμανουήλ, SV1PMR 28
Φούρλας Δανιήλ, SV1JCZ 45
Χατζηδημητρίου Ιωάννης, SV1TN 34
Χατζημιχαλάκης Μιχαήλ, SV1MO 53

Υποψήφια Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής
Δαρκαδάκης Εμμανουήλ, SV1IW 60
Κατσιμαγκλής Σωτήριος, SV1BDO  56
Μαστροβασίλης Σπυρίδων, SV1RC 47

Εκλέγονται όσοι είναι με μπλε χρώμα στο νέο ΔΣ που θα αναλάβει στο πρώτο 10ήμερο του 2016.
Η Ψηφοφορία έγινε ομαλά, παρά την παρουσία του Αρπέα, η κάλπη άνοιξε στις 10:45 και έκλεισε στις 15:00. Ψήφισαν 85 τακτικά μέλη.
Κατά την έξοδό τους από τα εντευκτήρια, συνελήφθησαν οι SV1AER και SV1PMR με μικροποσότητα ψήφων και ορίσθηκαν αναπληρωματικά μέλη!

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ.18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έχασε ο PMR - μικρή παρηγοριά όταν έχουμε πρόεδρο τον Τράικο.

2Mδης είπε...

Τον PMR τον έφαγε ο Αρπέας. Που τον στήριζε. Έλεγε...

Να του γίνει μάθημα να κόψει τις κακές παρέες.

Ανώνυμος είπε...

Ο 2ος υποψήφιος πρόεδρος πήρε λιγότερους ψήφους για πρόεδρος και περισσότερους για απλό μέλος. Μήπως αυτό πρέπει να τον ανησυχήσει λίγο;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη... χάσαμε!

2Mδης είπε...

Ευχαριστώ τον Σωτήρη SV1BDO για τις φωτογραφίες που έστειλε.
Ειδική μνεία θέλω να κάνω στην τελευταία φωτογραφία που εμφανίζει τον Αρπέα με ύφος -δήθεν- αθώας περιστεράς...
Πως ξεγελάνε οι φωτογραφίες...!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Δυο ενστάσεις: Οι υποψήφιοι δεν ανέπτυξαν τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αν εκλεχτούν,οπότε ψηφίστηκαν ανάλογα των γνωριμιών τους. Δεύτερο, δεν πήραν θέση στο θέμα καταγγελίας εναντίον συναδέλφων που κινδυνεύουν να χάσουν τις άδειες τους από τους αρμόδιους.

SV1BDO είπε...

...."Ειδική μνεία θέλω να κάνω στην τελευταία φωτογραφία που εμφανίζει τον Αρπέα με ύφος -δήθεν- αθώας περιστεράς...Πως ξεγελάνε οι φωτογραφίες...!"

Μα αγαπητέ μου, ο RPέας είναι η προσωποποίηση της αγνότητας. Ειδικά μετά την επιστροφή του από το Αγιον Ορος...(μόνο το φωτοστέφανο του λείπει)

Dx Plus Team είπε...

...και το ράσο !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ARLL ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΠΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Την δέχτηκε κανονικά.

Dx Plus Team είπε...

Συνήθως παραμύθια λένε στα παιδάκια και στους βλάκες. Εσύ πως αυτοπροσδιορίζεσαι ? έτσι κι αλλοιώς όμως και στις 2 προαναφερόμενες κατηγορίες ανθρώπων, πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να έχουμε άπειρη υπομονή. Κουράγιο φίλε μου. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία (παιδί), κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις. Αν ανήκεις όμως στη δεύτερη (βλσκας) , τότε θα πρέπει να σου πω ότι, αυτό θα σε ακολουθεί δε όλη σου τη ζωή..... κουράγιο .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΗΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΦΤΕΣ.

2Mδης είπε...

Εγώ πάντως δεν τους έχω δει με κράνος...

Dx Plus Team είπε...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου
Αφού κάθομαι και ασχολούμαι με ένα άτομο του δικού σου "υψηλού" επιπέδου, είμαι σίγουρα βλάκας. Και τώρα που χάρηκες λοιπόν άντε να κάνεις νανάκια και όταν ξυπνήσεις, φέρε το κουβαδάκι σου και έλα να παίξουμε στην ίδια παραλία.
Θα γράψεις όμως και το ονοματάκι σου, είναι προυπόθεση. Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά, να ξέρουμε με ποιόν τριμάλακα έχουμε να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο 2ος υποψήφιος πρόεδρος πήρε λιγότερους ψήφους για πρόεδρος και περισσότερους για απλό μέλος. Μήπως αυτό πρέπει να τον ανησυχήσει λίγο;

1 Νοεμβρίου 2015 - 6:00 μ.μ

Τότε να συμπληρώσω και εγώ ότι πρέπει να ανησυχήσουν όσοι ήδη μέλη του ΔΣ πήραν λιγότερες ψήφους από νεους υποψηφίους. Όσοι ήταν μέλη σε ΔΣ άλλου συλλόγου και εδώ βγήκαν τελευταιοι και όσοι δεν πατάγανε ποτέ στην ένωση παρά μόνο σε πίτες και σε χάμφεστ και παρόλα αυτά άλλος βγήκε και άλλος όχι. Ας ανησυχήσουν λοιπόν όλοι αυτοί και μετα θα ανησυχήσει και υποψήφιος πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάποια μέλη του ΔΣ εξελέγησαν με λιγότερο από το 50% των ψήφων είναι ψιλά γράμματα!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω τα νυν μέλη του Δ.Σ.να πάρουν πολλές ψήφους γιατί είναι πολλά χρόνια στην επικαιρότητα,όπως και ο ΜΟ που προσφέρει πραγματικό έργο στο BUREAU, αλλά ο AAU πώς έλαβε τόσες ψήφους;;;;;; από που είναι γνωστός, τι έχει προσφέρει στην ΕΕΡ ;;;;;.

2Mδης είπε...

ο AAU πώς έλαβε τόσες ψήφους? τις έλαβε γιατί απλά τον ψήφισαν. Τι θα πει από που είναι γνωστός? Οι εκλογές κρίνονται από τον αριθμό των ψήφων που λαμβάνει ο υποψήφιος και ο αριθμός υποδηλώνει ακριβώς αυτό. Ούτε το πόσο έχει προσφέρει ούτε πόσο γνωστός είναι. Μην τα μπερδεύουμε αυτά.