Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

SV1RL (sk)

Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Τζελατίδης SV1RL, που είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΕΕΡ.

Ο SV1RL ήταν πρόεδρος όταν πήγα για πρώτη φορά στα γραφεία της Ένωσης το 1988 και αιτία που έφυγα από την ΕΕΡ για μερικά χρόνια αργότερα... Ήταν οι καιροί που οι ραδιοερασιτέχνες χωριζόντουσαν σε "διψήφιους" και "τριψήφιους" όπως αργότερα σε SV και SW. Ωστόσο αρκετά χρόνια αργότερα βάλαμε στην άκρη τις διαφωνίες μας και συζητούσαμε τόσο τα ραδιοερασιτεχνικά όσο και τα διοικητικά θέματα του συλλόγου στα οποία είχε πραγματικά τεράστια εμπειρία.

Πριν λίγους μήνες πέρασε από το εργαστήριο και μου έφερε κάποιους ρελέδες RF και αρκετή γραμμή UT141. "Πάρτα και είμαι σίγουρος ξέρεις να τα αξιοποιήσεις..." 
Σήμερα μαθαίνω είχε παραδώσει στην ΕΕΡ και το αρχείο από την θητεία του στο ΔΣ...

Δημήτρη καλό ταξίδι...

(Η φωτογραφία είναι από την προπερασμένη κοπή πίτας στα γραφεία της ΕΕΡ στο Περιστέρι.)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο την σελιδα της ΕΕΡ

Δημήτρης Τζελατίδης SV1RL S.K.
Μετά λύπης μας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Δημήτρης Τζελατίδης SV1RL δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Δημήτρης ήταν μέλος της Ε.Ε.Ρ. από το 1982. Από το 1987 έως το 1993 ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη διετία 1998-1999 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου. Από το 1987 έως το 2005 περίπου ήταν ο εκπρόσωπός μας στην IARU R1 και είχε συμμετάσχει ενεργά σε πολλά συνέδριά της. Πρόσφατα μάλιστα παρέδωσε στη Γραμματεία το πλήρες αρχείο του από την εποχή εκείνη.
Ο Δημήτρης ήταν ενεργό μέλος της Ε.Ε.Ρ., δεν έλειψε σχεδόν από καμία Γενική Συνέλευση, απ’ όσο γνωρίζουμε, και πάντα ήταν πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του. Είναι σίγουρο ότι θα λείψει σε όλους εμάς, που τον γνωρίζαμε και τον εκτιμούσαμε ιδιαίτερα.Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 100 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.