Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ου γαρ έρχεται μόνον...

Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο  κάλεσε τα μέλη της η ΕΕΡ, με ανακοίνωση της σήμερα το πρωί στις 11 δια του εκφωνητή της SV1HE. 
Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο σωματείο πήρε απόφαση για γενικότερη αντικυβερνητική στάση και επ ευκαιρία του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία άδραξε την ευκαιρία για ανένδοτο αγώνα.


Και μην νομίσει κάποιος ότι η ανακοίνωση ήταν έμπνευση του εκφωνητή. Παλαιότερα του είχα ζητήσει να συμπεριλάβει στις ανακοινώσεις του μια υπενθύμιση για συμμετοχή στα κόντεστ και μου είχε απαντήσει πως ότι ανακοινώνει το παίρνει από το ΔΣ. Και πως σαν σωστός και υπεύθυνος εκφωνητής, γνωρίζοντας ακριβώς τα καθήκοντα του, δεν μπορεί παρά να ανακοινώνει μόνο όσα του λέει το ΔΣ και όχι ότι μου κατέβει στο κεφάλι. 

Με την επιφύλαξη λοιπόν να δούμε και την περίπτωση αυθαιρεσίας από μέρους του εκφωνητή, σε μια τέτοια περίπτωση το ΔΣ θα πρέπει να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση και αποπομπή του από τα καθήκοντα, δεχόμαστε αυτό που ακούσαμε από βραχέα και R1 ως ανακοίνωση της ΕΕΡ προς τα μέλη της: "Όλοι στο συλλαλητήριο!!!" 

Υπενθυμίζω πάντως ότι ο εκφωνητής της ΕΕΡ τυγχάνει και επίτιμο μέλος, δλδ δεν πληρώνει συνδρομή σαν τους υπόλοιπους, οπότε καταλαβαίνετε πως ακριβώς δουλεύει το σωματείο...

11 σχόλια:

Κέντρο Επικ/ων Συλ/ρίου είπε...

Έκκληση προς το block της εερ που συμμετέχει στο συλλαλητήριο να συντονιστούν στο R-1 145,625 shift -600KHz με υπότονο 88,5.
Να οργανωθούμε ρε παιδιά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμμμμμμμμμμ κακιούλες

Ανώνυμος είπε...

Τι γνωμη έχει επ αυτού ο γνωστός συριζαίος συνάδελφος;

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας αγωνιστής από τον καναπέ μακεδονομάχος

2Mδης είπε...

@22 Ιανουαρίου 2019 - 10:42 μ.μ

Αρμοδίως. Δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό είναι έργο των "αιρετών" οργάνων, αν δεν συμφωνείς γιατί μένεις εκεί?

2Mδης είπε...

Με ρωτάνε μέχρι σήμερα όσοι δεν άκουσαν live τις ανακοινώσεις, αν όντως η ΕΕΡ κάλεσε κόσμο στο συλλαλητήριο.
Δυστυχώς, ναι. Εφ΄οσον μέχρι στιγμής δεν υπάρχει "άδειασμα" του εκφωνητή για την ενέργεια του κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων, λογικά συμφωνεί.
Και αυτό δεν έχει σχέση με την ουσία του θέματος, αν ήταν σωστό δλδ να πάει ή όχι κάποιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Το πρόβλημα είναι όταν ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες χρησιμοποιούνται για τέτοια προσκλητήρια από ένα σωματείο...

SV1GRM είπε...

Εάν συνέβη αυτό το ατόπημα (σ.σ. εγώ προσωπικά δεν το άκουσα) τότε έχει γίνει σαφέστατη παραβίαση του άρθρου 15 / ΦΕΚ 1969 - 02 Σεπ. 2011 και μάλιστα η παράβαση έγινε από τον αυτοαποκαλούμενο εθνικό σύλλογο, με έγκριση του ΔΣ, το οποίο "σκίζεται" για την νομιμότητα και την τήρηση των τυπικών διαδικασιών.
Ο "εθνικός σύλλογος" ΔΕΝ βρίσκεται στο απυρόβλητο και για πολλοστή φορά είναι κατώτερος των περιστάσεων, όπως πάντα.
Παρακαλώ να τηρηθεί ο νόμος και να γίνουν τα προβλεπόμενα για σχετικές παραβάσεις, όπως αφαίρεση άδειας εκπομπής για όσο διάστημα ορίζει η προαναφερόμενη υπουργική απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Χθες πάντως δεν είχε ανακοινώσεις στο r1. Το αχτύπητο δίκτυο επικοινωνίας της εερ που θα χρησιμοποιηθεί σε έκτακτες ανάγκες δεν δούλευε καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Γιάννη, έπρεπε να μείνεις να τους γκαζώνεις μήπως και δουλέψει κάποια στιγμή σαν ένωση. Κακώς έφυγες.

Ανώνυμος είπε...

Για τα στοιχειά σχετικά με τον αριθμό των μελών του που παρουσιάστηκαν στην γενική συνέλευση του εθνικού μας εκπροσώπου δεν θα πεις κάτι;

2Mδης είπε...

Όχι, για πες εσύ...