Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Της Τατιάνας...

update 21/2/2019 Ιδού η έδρα του Ινστιτούτου! Τι έκπληξη! Και εγώ που νόμιζα ότι εκεί πλήρωναν τα μέλη της ΕΕΡ!!!




Και με την παρουσία της ΕΕΡ στην Τατιάνα, ως χειροκροτητές-γλάστρες, μπήκαμε μια χαρά στο 2019. 
Με τα CB τώρα, υπάρχει μια υποβόσκουσα αντίδραση, αν κρίνω από τα σχόλια που έρχονται και μερικά είναι πολύ δεικτικά για πρόσωπα που κατέχουν θέσεις αλλά, θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη του φαινομένου. Άλλωστε η ΕΕΡ πάντα ήταν πολυσυλλεκτική αρκεί να έπεφταν συνδρομές ή μισθώματα στο χάμφεστ και ήξεραν να κάνουν τα στραβά μάτια...





Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα της Τατιάνας στην οποία προσέτρεξαν ένστολα τα μέλη της ΟΕΑ-ΕΕΡ να χειροκροτήσουν. Μαζί με το περίφημο Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών Φυσικών Καταστροφών το οποίο διοργανώνει και Διεθνές συνέδριο κλπ κλπ. Το Ινστιτούτο!! ΔΙΕΘΝΕΣ συνέδριο!!!!  Διεθνές συνέδριο διοργανώνει το Ινστιτούτο που πήγε στην Τατιάνα μαζί με τα μέλη της ΕΕΡ...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό: Που ακριβώς είναι η έδρα του Ινστιτούτου? Υπάρχει μια σελίδα στο Facebook και υπάρχει και ένα blogspot στο οποίο αναφέρεται πρόεδρος, αντιπρόεδρος κλπ αλλά έδρα δεν αναφέρεται πουθενά, μόνο κάποιες σελίδες στο Facebook!! Ολόκληρο Ινστιτούτο! Η έδρα που είναι??? Από την στιγμή που έχει πρόεδρο σημαίνει έχει ΔΣ, καταστατικό, μέλη, ΕΔΡΑ.


Περιμένω απάντηση. Για να μην συμπεράνει κάποιος καχύποπτος ότι υπάρχει ένας περιφερόμενος θίασος που αυτοπροσδιορίζεται με βαρύγδουπους τίτλους και πουλάει φούμαρα. Και παρασύρει σε Τατιάνες ως χειροκροτητές άτομα που ψοφάνε για προβολή και παρασύρουν μαζί σοβαρά -υποτίθεται- σωματεία ή ομάδες. Να μάθουμε που έχει έδρα, τι είδους εγκαταστάσεις φιλοξενούν το περιβόητο αυτό Ινστιτούτο το οποίο διοργανώνει και ΔΙΕΘΝΗ συνέδρια (και πηγαίνει και στην Τατιάνα!!!). Για να πάνε εθελοντές ρωτάω. Εθελοντές που αυτή την στιγμή ίσως είναι επιφυλακτικοί, τόσα λαμόγια κυκλοφορούν...


Απλό λοιπόν το ερώτημα: Που είναι η έδρα του Ινστιτούτου? οέο? 

????????????????????????????
.

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η έδρα του ινστιΤΟΥΤΟΥ, είναι mobile δηλ.μεταφερόμενη ανάλογα με την εκπομπή που θα τους φωνάξουν για γλάστρες.
Πολλά τα λαμόγια τελικά.
Εγώ όμως θα σου πω κάτι πιο απλό, κάνε zoom στο πρόσωπο της εξουσιοδοτημένης εκπροσώπου (αυτή που μίλησε στην Τατιάνα),παρατήρησέ την για λίγα δευτερόλεπτα και πες μου ... αυτό το άτομο με τα καλοβαμμένα νύχια και εμφάνιση βραδυνής εξόδου, είναι αυτό που θα σε σώσει από μία φυσική καταστροφή ???
Είναι το άτομο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη ???
Μίλησε για 1 λεπτό !!! και ότι είπε το διάβαζε. Δεν ήταν ικανή να πει οτιδήποτε χωρίς κείμενο.
Μα καλά υπάρχουν τόσα πρόβατα που ακολουθούν τέτοιους "ηγέτες" ???

Ανώνυμος είπε...

Βικιπαίδια: KOΠΑΔΙ, 1. το πλήθος, η συγκέντρωση πολλών ζώων μαζί (όχι απαραίτητα στην Τατιάνα). 2. Το σύνολο αιγοπροβάτων.
Βικιπαίδια: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Αυτός που συμπεριφέρεται με υστεροβουλία η οποία πηγάζει από την χαμηλού επιπέδου νοημοσύνη του.

Αυτοκράτορας Κλαύδιος είπε...

Ινστιτούτο? Και εγώ είμαι αυτοκράτορας! Ζω για την στιγμή που θα πουν στην πίτα ότι πήγαμε στην Τατιάνα. Και για το διεθνές συνέδριο που θα κάνει το ινστιτούτο σε συνεργασία με την εερ.
Ότινάναι!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την Τατιάνα τι ??? δεν ξέρεις ??? Άνοιξαν όλες οι πόρτες !!!
Το "ΤΕΘΡΙΠΠΟΝ ΑΡΜΑ - ΚΤ 2018" !!! και ακολουθεί το "HAWAII 5-0" - O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ - Η Άλωση της Πόλης - Ο Καραγκιόζης φούρναρης - Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι κ.α.
Οχι είδατε εσείς οι κακοί ?
Όταν ξέρεις να ανοίγεις πόρτες !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν η συμμετοχή στον ΤΕΘΡΙΠΠΟΝ ΑΡΜΑ-ΚΤ 2019 είναι σαν την "έντονη" και "δυναμική" παρουσία στην Τατιάνα, τότε βλέπω στον επόμενο σεισμό να αλείβουν φυστικοβούτυρο στα σαντουιτς των πυροσβεστών !!!
Είναι κι αυτό μιά μορφή επικοινωνίας.
... και την ξέρουν καλά αυτή την τέχνη, για το φυστικοβούτυρο εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε όλοι Αννίτα στον Εψιλον περιμένοντας την επόμενη εμφάνιση της ΟΕΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα από ότι ξέρω, έχουν κλείσει συμβόλαιο με το "ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ" και κάνουν πρόβες. Κακώς περιμένεις να τους δεις στο ΕΨΙΛΟΝ, κακώς ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ όλοι έχετε γνώμη και άποψη αλλά δεν είδα ΕΝΑΝ να τοποθετηθεί για το κεντρικό θέμα της εκπομπής ή να ρωτήσει τον Σωτήρη την γνώμη του επ αυτού. Για την άλλη που γέννησε χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος λέω, μην κάνετε τους χαζούς!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος από τα ΟΕΑ να μας πει υπεύθυνα αν είναι επιχειρησιακά κατάλληλη για το λίβιγκρουμ η KUMTEL που πουλάνε στην Αννίτα??

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω υπάρχει εσωτερικός δάκτυλος να απαξιωθούν οι ΟΕΑ της ΕΕΡ για να πάνε όλοι στις ΟΕΑ CB!

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μένιο Φουρθιώτη το παλεύουμε ή μπα?

Ανώνυμος είπε...

Πες μου αλήθεια αγαπητέ "εθελοντή" της Τατιάνας.
Πραγματικά πιστεύεις ότι με αυτή την δομή, με αυτή την "ηγεσία", με αυτή την "εκπαίδευση" που νομίζεις ότι έχεις, με αυτή την νοοτροπία και με αυτές τις πρακτικές, είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε ακραίες έκτακτες συνθήκες και να σώσεις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες ???
Όχι φυσικά και βέβαια δεν είσαι.
Το περίεργο όμως είναι ότι, σε έχουν πείσει για το αντίθετο και νομίζεις πως είσαι ο ... Superman. Φυσικά και δεν είσαι.
Τι πρέπει να γίνει αγαπητέ "εθελοντή" της Τατιάνας για να καταλάβεις ότι, η γελοιοποίηση σε έχει αγκαλιάσει και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα ?
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο βλάκας !!!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο αφελής !!!
Ποιό ακριβώς πρόβλημα νομίζεις ότι λύνεις όταν κρεμάς το φορητό στην μόστρα, σαν κλαρινογαμπρός η σαν τον τρελό του χωριού ??? και ποζάρεις στα social media σαν cart postal της 10ετίας του 50 ???
Γιατί αδικείς τόσο πολύ τον εαυτό σου ???


Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω σενάριο, δεν είναι μακρυά:
- "Να σου πω ένα ανέκδοτο" ?
- Για πες ...
- "ΟΕΑ"
- Χα χα χαχαχα κλαίωωωω

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να είσαστε όσο πιο κοντά γίνεται, με τον τίτλο της ομάδας και παράλληλα να το δείτε και ως μία επαγγελματική αποκατάσταση, στις δύσκολες εποχές της ανεργίας με εξασφαλισμένη την δημοσιότητα, τότε πρέπει να σχηματίσετε "δυναμικές" υποομάδες και να παίρνετε μέρος στην εκπομπή της Νικολούλη "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ".
Εκεί μάλιστα, υπάρχουν (τηλεοπτικά) έκτακτα περιστατικά, αυτά με το οποία ασχολείστε είναι τακτικά και ο τίτλος που θα ταίριαζε στην ομάδα, με τα θέματα που καλύπτει είναι:
Κοινωνική
Ομάδα
Τακτικών
Αποστολών

Για δες με προσοχή τα αρχικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Φτωχά πράγματα στην πίτα. Πολλοί έλαμψαν δια της απουσίας τους, ευτυχώς ήταν ο βαψομαλιάς εκεί και σπάσαμε πλάκα. Καλά πάνε τα cb, πολλοί γεροντοκρατία, και λόγω εκλογών είχαμε και επισκέψεις από περσόνες. Δεν πλήρωσα συνδρομή, έκανα το παγόνι...

2Mδης είπε...

Και μετά το αναζωογονητικό αυτό σαββατοκύριακο, επανερχόμαστε στο ερώτημα:

Που ακριβώς είναι η έδρα του περίφημου Ινστιτούτου με το οποίο έσπευσαν να συνεργαστούν οι εθελοντές?

18SV1821 είπε...

Γιατί; ο σύλλογος CB έχει έδρα;

2Mδης είπε...

Βεβαίως και έχει. Στην Παύλου Μελά. Στο Περιστέρι...

2Mδης είπε...

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, είναι στα σπάργανα και όπου νάναι ανακοινώνεται, ένα νέο ινστιτούτο, το ΙΕΚ-ΕΕΡ.

Ινστιτούτο Εύρεσης Κορόιδων - Εκμετάλλευσης Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών

Σκοπός του νέου φορέα, να βρει θύματα που πάσχουν από εθελοντισμό για να πουλάνε μούρη και να κάνουν δημόσιες σχέσεις οι επιτήδειοι...

Το ινστιτούτο είναι υπό την αιγίδα της Τατιάνας.

2Mδης είπε...

Ο χρήστης Εθελοντής νιώθει μαλάκας με το Ινστιτούτο στην τοποθεσία Τατιάνα :(

Αισθαντική δεσποινίς που το δουλεύει το CW είπε...

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ
Πού είναι η εδρα? ΕΔΩ!! (1-0)
Μωρά μου καλα το πατε, το επόμενο πλατώ θα είναι της Αννίτας. Στα Παρατράγουδα.
Πανωλεθρία.

Ανώνυμος είπε...

Πως μας κατάντησαν 2-3 σούργελα και 2-3 κολοσφουγγάριοι

2Mδης είπε...

@ Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Θα σου ...
.................. ..............
δώσεις pse

20 Φεβρουαρίου 2019 - 2:44 μ.μ. Διαγραφή

Τα γνωρίζω. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Από πέρυσι που γινόντουσαν παρεμβολές στο R1 και διέδιδε (συν γυναιξί) ότι τις έκανα εγώ(!!!) Από τότε τους συμπάθησα ιδιαιτέρως και φέρομαι ανάλογα.
Δεν χρειάζεται να απορούν λοιπόν, ίδρωσαν για να με κάνουν εχθρό τους!

Για τις φωτογραφίες από την Τατιάνα περίμενε. Ίσως τις δημοσιεύσουν στο επόμενο τεύχος...

2Mδης είπε...

Τελικά είχαμε και λιποθυμικά επεισόδια στο ΤΕΘΡΙΠΠΟΝ ΑΡΜΑ! Αξιωματικοί της ΠΥ λιποθύμησαν από τα γέλια όταν αντίκρισαν τις αυτοσχέδιες στολές εθελοντών με κρεμασμένα φορητά, παράσημα, την Άρτα και τα Γιάννενα κλπ
Η είδηση ότι το τέθριππον άρμα θα παρελάσει ως καρναβαλικό άρμα στην Τατιάνα διαψεύστηκε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη κάτσε λίγο γιατί θα τρελαθώ.
Πως γίνεται, για το ίδιο θέμα που όλοι είδαμε και "θαυμάσαμε", να υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις ???
Πως γίνεται ένα γεγονός που σε κάποιους ξεπερνάει κατ΄πολύ τα όρια της υπέρμετρης φιλοδοξίας και του καρακιτσαριού, κάποιοι άλλοι να αισθάνονται (για το ίδιο γεγονός) ότι ανέβηκαν ως πρωταγωνιστές, στην κορυφή του κόσμου ???
Αν αυτό δεν είναι η έννοια του Δελαπατρίδη, τότε σίγουρα ζώ σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Τελικά είναι σωστό το ρητό που λέει ότι, στην θάλασσα επιπλέουν ΜΟΝΟ οι φελλοί και οι κουράδες !!!

Ανώνυμος είπε...

Από πέρυσι που γινόντουσαν παρεμβολές στο R1 και διέδιδε (συν γυναιξί) ότι τις έκανα εγώ

Καλά σου έκανε, γιατί εσύ τον θεωρούσες φίλο σου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι πολλές εθελοντικές ομάδες αφιερώνουν πιο πολύ χρόνο στη προβολή τους παρα στις δράσεις τους. Εχει μια λογική γιατί θες να γίνεις γνωστός για να πάρεις χορηγίες για εξοπλισμό που χρειάζεσαι αλλα κανένας δημόσιος φορέας δε θα σου χορηγήσει. Επίσης ο κάθε τσακωμένος, πικραμένος που νιώθει οτι είναι ο αρχιδιασωσταράς ιδρύει τη δική του ομάδα με εξασφαλισμένο το προεδριλίκι και τη τροφοδότηση του εγωισμού του. Αμα λάχει βάζει και τη γυναίκα του στο κόλπο, οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί να τη βρίζει την ΕΕΡ αλλα έχει πάρει μαθήματα. Βάζει και 2-3 έντιμους να τρέχουνε και να βγάζουν τη τεχνική δουλειά και τσακ... ετοιμες οι φωτογραφίες, παρασημοφορήσεις, απονομές πλακετών κτλ. Δε χωράνε οι τοίχοι τις ανούσιες "βραβευσεις" και πλακέτες, απο αυτες που γίνονται μονο και μονο για τη φιέστα και ομαδικα σε όλους ανεξαιρέτως απο κατι περιφέρειες κτλ, ετσι για να έχουμε να βγαίνουμε φωτος και να τσιμπάνε οι εταιρείες να μας δίνουν εξοπλισμό. Αυτά βεβαια ισχύουν στο γνωστο χωριό της Ζουαζιλάνδης, οχι εδω στο Ελλάντα, μη μπερδευτείτε με καμμια Αχ-S-F Ελλας(λες κ υπάρχει και αλλού στον κόσμο Αχ-S-F).
Στα ιδια πρότυπα και η Κιουρία Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ανωτάτης Facebook-ικής και Blogspot-ικής Κοσμοδιάσωσης με όλες τις κρίσιμες σελίδες υπο μόνιμη κατασκευή. Χοντρά κονέ. Καλό είναι η ΕΕΡ να έχει επαφές με εθελοντικές ομάδες, χρειάζεται και για την εκπαίδευση των εθελοντών και τις σωστές πρακτικές επικοινωνιών και για ενδεχόμενη ανάγκη. Εκπαιδεύω εθελοντικές ομάδες στις βασικές αρχές επικοινωνιών και μάλιστα σε έκτακτες ανάγκες. Έκτακτη ανάγκη δεν είναι βεβαια να αβαντάρουμε το φίλο μας το Δήμαρχο στις εκδηλωσεις του και να παριστάνουμε τις γλάστρες στην 'κάλυψη' της εμποροπανηγύρεως. Οι εκπαιδεύσεις αυτές θα μπορούσαν να έχουν ενα μικρό κόστος αρα και ενα μικρό έσοδο για την ΕΕΡ η θα μπορούσαν να 'ανταλλάσονται' με μαθήματα πρωτων βοηθειών.
Βασική σημείωση: Εθελοντικές ομάδες θεωρούνται οι ανεξάρτητες ομάδες εθελοντών που πληρώνουν συνδρομή και τα έξοδα απο τη τσέπη τους. Οι ομάδες των δημων στελεχώνονται απο εργαζόμενους στους δημους, παρατρεχάμενους, προεκλογικούς χειροκροτητές πολλοί απο τους οποιους πληρώνονται έξτρα. Εκει θες δε θες θα παρεχεις καλυψη και στον αγωνα δρομου Ανω Μαχαλά και στη κοπή πιττας και στον απολογισμό του θεάρεστου εργου του δημαρχάρα, και στο καρναβάλι και στη παρέλαση, και στο μοιρασμα λαγάνας κτλ κτλ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=1720&aid=6634&id=0
des edo Idafk diethinsi

Ανώνυμος είπε...

Προς Ο/Η Ανώνυμος 21 Φεβρουαρίου 2019 - 11:27 π.μ.
Δεν φταις εσύ που είσαι που είσαι m@l@l@k@s έτσι γεννήθηκες
www.radiosansfrontiere.net

Ανώνυμος είπε...

Προς Ο/Η Ανώνυμος 21 Φεβρουαρίου 2019 - 11:27 π.μ
Όταν ξυπνήσεις, κοίτα την φάτσα σου στον καθρεφτη και πριν φτύσεις ρώτα την

- Γιατί μείναμε 80 άτομα στην ΕΕΡ? ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΣ....
- Γιατί δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο της"διαγραφής"του 2μηδη?
- γιατί ο 2μηδης δεν πήρε ποτέ απάντηση στα ερωτήματα που έκανε στην ΓΣ?

ΡΕ που είναι η μεγάλη κινητοποίηση για τον νόμο, όταν είπαμε πως στην χώρα υπάρχουν 10.000 ραδιοερασιτέχνες και τελικά μαζέψαμε 1500 υπογραφές και αυτές όχι ραδιοερασιτεχνών
ΔΗΛΑΔΗ κάτω του 10% σιγά τα αίματα ...


Βγήκες φωτογραφίες με ΟΛΑ τα κόμματα, έτσι στα γεράματα θα λες να ήξερα ΟΛΟΥΣ αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα και τους φιλούσα τον k@LO για να βγω φωτογραφίες μαζί τους

- κλάψε για τα δήθεν μνημόνια συνεργασίας με τις υπηρεσίες που αλήθεια τι λένε μέσα?
- κλάψε για τους επαναλήπτες μας σαράβαλα που φταίει πάντα o άλλος ο φαλακρός αν και έχει φύγει εδώ και 10 χρόνια πλέον,
- κλάψε που το ΣΕΓΑΣ έκανε δοκιμές TETRA στον μαραθώνιο,
- κλάψε που για να κρύψεις την ανικανότητα σου θες απλά να ψοφήσει του γείτονα η κατσίκα!

ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ φτύσε αλλά όχι τον καθρεφτη, φτύσε προς τα πάνω και περίμενε να πέσουν στα μούτρα σου .

Φυσικά όλα αυτά είναι για ένα φανταστικό σύμπαν που δεν είναι στο ελλάντα στον οποίο δεν μας περνάτε για μ@λ@κες..

2Mδης είπε...

Ήρεμα!
Όπως βλέπετε βγαίνει άκρη. Έχει έδρα τελικά το Ινστιτούτο. Στην Παύλου Μελά 42 στο Περιστέρι.

Δεν είναι τίποτα αεριτζήδες που δηλώνουν φούμαρα! Άλλωστε αυτό βγαίνει από επίσημο έγγραφο του υπουργείου, δεν είναι δυνατόν να λένε ψέματα. Υπογράφει Υπουργός από κάτω!

Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς. Το κτίριο πληρώνεται κανονικά από τα κορόιδα...

Τώρα εξηγούνται οι γλάστρες στην Τατιάνα.

2Mδης είπε...

Παρακαλώ πολύ, διακρίνω οργή σε πολλά σχόλια και δυστυχώς δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω. Προτείνω να μεταφέρετε αρμοδίως την γνώμη σας ΑΝ θέλετε κάποια στιγμή να λειτουργήσει το σωματείο σωστά και όχι σαν άντρο ανάπτυξης και περίθαλψης αεριτζήδων.

Διαφορετικά ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κύριοι νομίζω ότι σε λίγο καιρό οι ομάδες ΟΕΑ Ραδιοερασιτεχνών θα αποτελούν παρελθόν.
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα αντικατασταθούν από τις ομάδες εκτάκτων αναγκών των CBερς. Αυτό θα συμβεί καθώς οι CBερς έχουν τα παρακάτω, που δυστυχώς λείπουν από πολλούς ραδιοερασιτέχνες:

1)Πάθος για αυτό που κάνουν.
2)Ομοψυχία - ομαδικότητα.
3)Θέληση και όρεξη να προσφέρουν
4)Πλήθως συμμετεχόντων

Το μόνο που τους λείπει είναι η τεχνική εξειδίκευση αλλά πιστεύω ότι και αυτή θα έρθει με τον καιρό.

18SV1821 είπε...

Τελικά συστεγάζονται ΕΕΡ, CB και ινστιτούτο; Τρία σε ένα;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το έγγραφο- απάντηση του Υπουργείου προς ένα ινστιτούτο !!! το οποίο (ινστιτούτο) κατά την αποστολή του αιτήματος δήλωσε διεύθυνση Π. Μελά 42 !!!
Αυτό, κατά το ποινικό δίκαιο, ονομάζεται απάτη.
Δηλαδή ένα "ινστιτούτο" έστειλε ένα αίτημα προς το Υπουργείο με παντελώς ψευδή στοιχεία ???
Εσύ πάλι υπουργέ μου πριν υπογράψεις ένα χαρτί, δεν ελέγχεις καν τον αποστολέα ???
Τόσα λαμόγια κυκλοφορούν.
Εγώ πάντως κρατάω και μία επιφύλαξη. Δεν μπορεί να πάτησε τέτοια "πεπονόφλουδα" ο "Εθνικός σύλλογος".

Ανώνυμος είπε...

H αθώα εκδοχή είναι ότι κάποιοι επιτήδειοι δήλωσαν έλλειψη έδρας (και πιθανώς νομικής υπόστασης) την έδρα της ΕΕΡ για τους δικούς τους λόγους.
Υπάρχει άραγε ΑΛΛΟ ενδεχόμενο;
Αληθεύει ότι μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ εμφανίζονται ως συνεργάτες του Ινστιτούτου που δηλώνει ως έδρα της τα γραφεία της ΕΕΡ;
Βεβαίως και αληθεύει.
Μόλις φάνηκε η κορυφή του παγόβουνου. Προφανώς βρέθηκε τρόπος να εισπράττουν κάποιοι -συγχαρητήρια τι άλλο; μέσω τρίτων που δεν έχουν έδρα ούτε νομική υπόσταση.

Ήταν που θα άλλαζαν τα πράγματα με το νέο ΔΣ που προέκυψε από τους παραιτηθέντες του προηγούμενου ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ... κάτσε να το καταλάβω λίγο ... Ενα ινστιτούτο που δεν έχει έδρα, πιθανώς νομική υπόσταση, εμφανιζόμενο από το πουθενά, συστεγάζεται (φιλοξενείται) στα γραφεία του "Εθνικού συλλόγου" (ερήμην των μελών του), παίρνει μέρος σε αποφάσεις... Αυτό λοιπόν το "ινστιτούτο" οργανώνει παγκόσμια συνέδρια !!! μοιράζει "συγχαρητήρια", αναθέτει ρόλους και κάνει δημόσιες σχέσεις σε επίπεδο KUMTEL και φίλτρων νερού, παρασύρει τον μοναδικό "Εθνικό σύλλογο" σε απονενοημένα διαβήματα, όπως Τατιάνα και ποιός ξέρει που αλλού ...
Δεν ξέρω, χάθηκα ... έχω καταλάβει καλά ???
Εδώ κάτι δεν κολλάει ...

Ανώνυμος είπε...

Φανταστειτε τι άλλο γίνεται εκεί με συλλόγους cb που επίσης δεν έχουν έδρα και τα προεδρεία τους είναι κοινά με της ΕΕΡ. Έφυγε ο 2μδης και αλωνίζουν !

18SV1821 είπε...

O πρόεδρος των CB, ο πρόεδρος της ΕΕΡ και η πρόεδρος του Ινστιτούτου στην Παύλου Μελά 42.
Τι δεν καταλαβαίνεις?

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52352345_2309703475746895_4491691443995279360_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=2c73519765bb9978b0c613d8cc17d386&oe=5CE6736D

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 21 Φεβ 11:27 . Για να μην είσαι ανώνυμος θα υποθέσω οτι σε λένε Αντρέα αλλα λόγω της λάσπης που ρίχνεις σε εναν απο τους λίγους τεχνικά ενεργούς ρ/ε ντρέπεσαι να πεις οτι γράφεις στο blog του.

Δε χρειάζονται οι διευκρινίσεις. Χορτάσαμε μνημόνια συνεργασίας φωτογραφίες και πλακέτες με μηδενικό αντίκρυσμα. Δεν είμαι ούτε μέλος ούτε υποστηρικτής της ΕΕΡ και ούτε θα είμαι οσο βλέπω τέτοια κατάντια τύπου Τατιάνας. Αυτό δε σημαίνει ομως οτι θέλω να κλείσει. Εξάλλου είμαι πολυ νεος ρ/ε και δε με ενδιαφέρει τα μαλλιοτραβηματα σας που κρατάνε απο παλιά. Θα ήθελα να εξυγειανθεί και να δυναμώσει και να μας κάνει όλους να θέλουμε να είμαστε μέλη της και να μην ανοίγουμε 15 συλλόγους σε μια πόλη για να εχει ο καθένας το παρεάκι του και να πουλάει ανωτερότητα και προεδριλίκια. Δε ξέρω κανέναν προσωπικά απο το ΔΣ αλλα θα ήθελα 1-2 2μΔηδες εκεί μέσα να προσφέρουν τον ορθολογισμό τους και το ανιδιοτελές πάθος τους για το χόμπυ. Αυτό λείπει. Το πάθος και η ανιδιοτέλεια. Υπάρχουν πολλά λάθος κίνητρα. Να φτιαξω το βιογραφικό μου, να είμαι πρόεδραρα, να μπω στο μάτι του Α, να πατήσω τον Β που του τα έχω μαζεμένα απο τότε, να τους δείξω εγω τους άσχετους, να κάνω δημοσιες σχέσεις και να ανταλλάξω περισσότερες άχρηστες πλακέτες και ψεύτικες βραβεύσεις, να τους δώσω τη χαρά να με προσκυνήσουν. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς.

Οι CBer κάνουν μια χαρά τη 'δουλειά' τους και το χόμπυ τους. Η κοινη δεξαμενή ρ/ε και cbers είναι κάτι το λογικό. Γιατί μας ενοχλεί; Ποιο πολύς κόσμος ξέρει τα CB απο τους ρ/ε. Λες σε καποιον ασχολουμαι με τον ρ/ε και οι ερωτήσεις του είναι. α)Τι μουσική βάζεις; και αφου λιγο του εξηγείς Β)ααα, τα CB που λέμε;

Εμείς προφανώς κάτι κάνουμε λάθος ολα αυτά τα χρόνια και -ειμαστε διχασμένοι -δε μας ξέρει και δε μας εκτιμάει κανείς -δεν έχουμε πιέσει να έχουμε ενα ξεκάθαρο νομικο πλαίσιο για κεραιες, ληψη εκτων ρ/ε ζωνων κ.α. με αποτελεσμα να μας τρέχει ο κάθε γείτονας και ο κάθε αστυνομικός γιατί είτε εκπεμπουμε ραδιενεργεια είτε είμαστε κλεφτες και παραβιαζουμε το φοβερο απόρρητο τον ελέυθερων αναλογικών τους επικοινωνιων αφου μπορούμε να τους ακουμε.


Μήπως το ινστιτούτο είναι απλά γείτονες της ΕΕΡ; Ε, δε θα βοηθήσεις το γείτονα σου; Εκτός αν απλά χρησιμοποιούν το Μπυρό για τη διεκπαιρέωση της αλληλογραφίας όπως τόσο καλά ξέρει να κάνει η ΕΕΡ, χαχα.

Τάσος (οχι της ΕΕΡ), sv1.

Ανώνυμος είπε...

Μην διαδίδετε ανακρίβειες. Ο σύλλογος ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. δεν έχει τον ίδιο πρόεδρο με την ΕΕΡ. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του στο φεισμπουκ να ενημερωθείτε για τη σύνθεση του ΔΣ του!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανένας αν ο σύλλογος ΚΔΟΑ (Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Άγνοια), έχει έδρα στην Π.Μελά 42 ???

Ανώνυμος είπε...

Η - κατά τα άλλα - συμπαθέστατη κυρία του ινστιτούτου, φαίνεται ότι έχει φιλοδοξίες να προσφέρει στα κοινά...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210505990365400&set=pcb.10210506023126219&type=3&__tn__=HH-R&eid=ARDyBO6_ERYfp6i2Dm3NedU0hjdh4S1_i1SmbdFQHUHbhGIAHoMyY6XnbAkRsQycY4pnHcEkyrrgL2fN

Τι καλύτερο λοιπόν, από την συνεργασία με έναν σύλλογο ιστορικό - μια συνεργασία που μπορεί να αποβεί χρήσιμη και για τις δύο πλευρές...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210532061617165&set=pcb.10210532062177179&type=3&__tn__=HH-R&eid=ARBvAjftVyavF4fG8ZClIEmURb1Qcg3w1MEzcv6yCtfy0mZc_Pm6R5UMyL6VG8ZvoC4skwmk1Mys2CAu

Γιατί το κατηγορείτε...?

Ανώνυμος είπε...

Prego Coffee & Bar. Παύλου Μελά 45-47, 12131 Περιστέρι Αττικής

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν αυτά στην ΕΕΡ. Ενώ σε συλλόγους της επαρχίας όλα είναι μέλι γάλα. Στην Πάτρα για παράδειγμα.....

Ανώνυμος είπε...

Κλειδωμένο κοντέινερ διαβάζεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μαγαζί είναι καταλυμένο εδώ και κάτι χρόνια και δεν αφήνουν οι υπέρτατες δυνάμεις να αλλάξει κάτι. Μια ομαδούλα κάνει ότι θέλει και αν κάποιος πάει να κουνηθεί, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Δεν υπάρχει γιατρειά, γιατί δεν αναλαμβάνει κάποιος να λύσει τον "γόρδιο δεσμό". Όλα θα αλλάξουν με την τροποποίηση του Καταστατικού ηλικίας 50-60 ετών.

Όμως από τότε μου γράφτηκε κλείστηκε μέσα στην «κιβωτό της διαθήκης» μέσα στην οποία φυλάσσονται και οι πέτρινες πλάκες που ήταν γραμμένες οι δέκα εντολές που είχε παραδώσει ο ίδιος ο Θεός στον Μωυσή.

Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι το τοποθέτησαν κάτω από τις πέτρινες πλάκες. Άντε τώρα να τις σηκώσεις.

18SV1821 είπε...

Νέα από τον ΠΑΣΥΧΕΡΑ:

Κανένα από τα μέλη του παρόντος ΔΣ δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που προκηρύχθηκαν για τον Μάρτιο.

Στο μεταξύ σε ίδια λύση προσανατολίζονται και στην ΕΡΔΥΠ.

Υπάρχει όμως το κακό προηγούμενο της ΕΕΡ όπου οι παραιτηθέντες ξανα-ανέλαβαν το ΔΣ και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει πραγματικά.

Φαίνεται πάντως ότι πλην της ΕΕΡ, στους αλλους συλλόγους κάτι γίνεται.

Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά για τις καινούριες στολές που θα φοράμε όταν μιλάμε στα CB δεν λέτε τίποτα! Θα επεμβαίνουμε και στις καταστροφές να επικοινωνούμε με pmr. Αμέ!

Ανώνυμος είπε...

Τι στολές;

2Mδης είπε...

Στην Παύλου Μελά 42 ρώτα. Στο ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ινστιτούτο Διαχείρισης προιόντων καπνού και ημερήσιου τύπου Αθηνών (περίπτερο).
Εδρα: Διασταύρωση Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Κηφισίας γωνία.
Διανυκτερεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα CB δεν είναι PMR αγαπητέ 27 Φεβρουαρίου 2019 - 11:19 μ.μ., το γνωρίζετε πολύ καλά άλλωστε!

Βγάζετε μένος ενάντια στα CB? Μήπως οι άνθρωποι των CB έχουν αξιοζήλευτη συνοχή και συνεργασία και καταφέρνουν να απολαμβάνουν το καθεαυτό χόμπι τους χωρίς να αναλώνονται σε έριδες και ίντριγκες;

2Mδης είπε...

Εγώ πάντως διαπιστώνω πως σε όλα τα χόμπι όσοι ασχολούνται το απολαμβάνουν.
Οι έριδες αρχίζουν όταν κάποια λαμόγια προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν για να εισπράξουν συνδρομές.

Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προσπαθούν να τους εκπροσωπήσουν και να τους καθοδηγήσουν με αποκλειστικό σκοπό να κάνουν δημόσιες σχέσεις για δικό τους όφελος.

Αν έλειπαν διάφοροι νταβατζήδες από τα χόμπι όλα θα ήταν καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το "ΙΔΡΥΜΑ" φαίνεται να έχει και νομική υπόσταση και ΔΣ και καταστατικό και έδρα. Τουλάχιστον αυτά δείχνουν τα επίσημα δημοσιεύματα.

2Mδης είπε...

Ναι? Περιμένουμε διακαώς να μάθουμε! Που είναι λοιπόν η έδρα του Ινστιτούτου??

2Mδης είπε...

Φόρεσε ο άλλος την στολή με τα σήματα της πολιτικής προστασίας, του συλλόγου, της ομάδας, κόντρα το διακριτικό, πουλάδες, οπλόσημα, τηλεπικοινωνίες με έντονα γράμματα και βγηκε στο δρόμο.
-Τι έγινε, του λέει ένας γνωστός, πάλι άσκηση έχετε σήμερα ή παρασημοφόρηση?
-Όχι μωρέ, για το καρναβάλι την έβαλα...

2Mδης είπε...

Τελικά πρέπει να το έχω το προφητικό! Μου έστειλαν λινκ με εθελοντή ΟΕΑ από sv2 που έκανε ακριβώς αυτό που γράφω στο απο πάνω σχόλιο. Δλδ φόρεσε την στολή του και πήγε στο καρναβάλι! Μετά ανέβασε τα καμώματα του στο FB.
Εύγε που δικαιώνομαι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Σχετικά με την έδρα του περίφημου ινστιτούτου με ενημέρωσε συνάδελφος ότι στο τρέχον svnea υπάρχει η αποψη ότι κανένας άλλος δεν φιλοξενείται στην Παύλου Μελά εκτός της ΕΕΡ. Να διευκρινήσω ότι εγώ ΔΕΝ λαμβάνω το περιοδικό, τελευταία φορά διάβασα το 2017 οπότε και σταμάτησα να κάνω κάθε χρήση ως μέλος της ΕΕΡ. Αυτό εύκολα μπορούν να το διαπιστώσουν από τον server του σωματείου.

Στο επίμαχο θέμα βέβαια κάποιος ψεύδεται. Ή η κυρία που δήλωσε σε επίσημο έγγραφο ως διεύθυνση της την Π.Μελα 42 ή οι κατοικούντες στην Π.Μελά που δηλώνουν ότι δεν την φιλοξενούν. Σε κάθε περίπτωση κάτι τρέχει και τα απλά μέλη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.