Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Διεθνές καρναβάλι...

-Εμείς τις απόκριες ντυθήκαμε και παίξαμε κλέφτες και αστυνόμοι!

-Εμείς παίξαμε σεισμοί και πυροσβέστες!!!

-Ουάου!!!

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω τους αδικείς. Μπορεί να έχεις εν γνώση σου όσα γινόντουσαν στην προηγούμενη κατάσταση ΟΕΑ με την κλίκα και την παρεούλα που είχε τον πρώτο λόγο. Ευτυχώς οι συγκεκριμένοι παραμέρισαν και οπωσδήποτε τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο. Τώρα υπάρχει περισσότερο επαγγελματισμός και οργάνωση πριν έπρεπε να είσαι κολλητος για να συμμετέχεις. Μάλλον απέχεις και δεν έχεις ενημερωθεί για όσες αλλαγές έχουν γίνει. Θέλει ακόμα βέβαια ένα γερό ξεκαθάρισμα για νοοτροπίες του παρελθόντος και πρόσωπα, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μην είσαι αρνητικός, είμαστε ακόμα στην αρχή.

2Mδης είπε...

Σε αυτό ελπίζω. Ότι είσαστε στην αρχή. Περιμένω να σας δω στην Αννίτα μαζί με τον Βας-βας πάντα μαζι με το περιβόητο Ινστιτούτο που εδρεύει στην Παύλου Μελά.
Και δεν αδικώ κανέναν. Στο ΔΣ υπάρχουν άτομα που ίδρωσαν, υπερέβαλαν εαυτό για να με κάνουν εχθρό τους και τώρα εισπράττουν το αποτέλεσμα των ενεργειών τους.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι νέος ραδιοερασιτέχνης. Να γραφτώ στις ΟΕΑ? Ναι, όχι, γιατί;

2Mδης είπε...

Πήγαινε κάνε paintball καλύτερα. Πάντως για επικοινωνίες κλπ σε έκτακτη ανάγκη δεν πρόκειται να σε χρησιμοποιήσει κανένας. Ποτέ.
Τα παραμύθια που ακούς βασίζονται μόνο στην άγνοια σου.

Παράδειγμα 1ο: Οι ραδιοερασιτέχνες επικοινωνούν σε σεισμούς όπως του 1999 στην Πάρνηθα που οι επικοινωνίες κατέρρευσαν και τα κινητά τηλέφωνα δεν δούλευαν κλπ κλπ
Μέγα ψέμα. Τα κινητά μπορεί να μην δούλευαν αλλά όλες οι υπηρεσίες είχαν ασυρμάτους και επικοινωνούσαν.
Παράδειγμα 2ο: Οι φωτιές στο Μάτι. Οι ασύρματες επικοινωνίες όντως κατέρρευσαν με επόμενο την παντελή έλλειψη συντονισμού. Κανένας όμως δεν ζήτησε από τους ραδιοερασιτέχνες να παρέχουν τηλεπικοινωνίες παρά τα μνημόνια συνεργασίας, τις δήθεν ασκήσεις, τα παρασημα και τις χαιρετούρες ορισμένων που θεωρούν ότι πρέπει να αυτοπροβάλλονται μέσω των ραδιοερασιτεχνών. Κανένας!
Παράδειγμα 3ο: Ο σεισμός της Καλαμάτας το 1986 αν θυμάμαι καλά. Η επικοινωνία κρατήθηκε μέσω ραδιοερασιτέχνη για κάποιες ώρες που ήταν ντόπιος. Ηθική και υπευθυνότητα είχε, ούτε μνημόνια ούτε παράσημα και βεβαιώσεις.

Ως εκ τούτου αν θέλεις εθελοντικά να προσφέρεις έργο,πήγαινε στην δασοπυρόσβεση, πήγαινε μοίραζε τρόφιμα, νερά ή ρούχα. Πάντως αν ονειρεύεσαι ότι σε έκτακτη ανάγκη θα φωνάξουν τον Χ στην Αστυνομία ή την Πυροσβεστική να τους διαβιβάζει στις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες σε γελάσανε.

Α ναι! Και αν έχεις γνωστούς σε διάφορες υπηρεσίες ΠΥ, ΕΛΑΣ κλπ συζήτησε την περιπτωση μαζί τους ότι και καλά οι ΟΕΑ θα πάνε να τους βγάλουν από την δύσκολη θέση κλπ δικαιούνται και αυτοί λίγη διασκέδαση...
Πιστεύω σε κάλυψα.

Στο μεταξύ παρατήρησε πόσοι από αυτούς που παρασημοφορούν ή παρασημοφορούνται σε τέτοιες δράσεις κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές και θα σου λυθούν επιπλέον απορίες...

Ανώνυμος είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!! στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους θεράποντες ιατρούς του κρατικού ψυχιατρείου Λέρου, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν, μετά από την ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων του ... ""κίτρινου πυρετού στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής και λανθάνοντος εθελοντισμού, έχει προτείνει την εφαρμογή αυστηρής καραντίνας, για τον φόβο εξάπλωσης της επιδημίας και σε άλλες ραδιοερασιτεχνικές περιοχές της χώρας.
Τρέμω ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε 2μίδη, οι "Κίτρινοι ανεκδιήγητοι Ήρωες" όταν βρίσκονται με την παρέα τους, αφηγούνται επικίνδυνες "ηρωικές" ιστορίες αυταπάρνησης και ηρωισμού, όπως έκαναν παλιά οι παππούδες μας για το Αλβανικό μέτωπο ??? Διηγούνται επίσης με ποιόν τρόπο κρατάνε τις τύχες των συμπολιτών τους στα χέρια τους ??? και πως δίχως την δική τους συνδρομή τα πάντα θα κατέρρεαν ???
Η επόμενη άσκηση προτείνω (ως προβλεπόμενο σενάριο), την επίθεση εξωγήινων εισβολέων που έχουν μπλοκάρει όλες τις τηλεπικοινωνίες στη Γη !!!
Ξαφνικά εμφανίζεται η Κίτρινη Ομάδα με τα φορητά στο τσεπάκι και αναλαμβάνουν δράση. Εννοείται ότι οι εξωγήινοι τρομαγμένοι αποχωρούν προς το διάστημα βρίζοντας.
Αμέσως μετά η Κίτρινη Ομάδα (μετά τις φωτογραφίες), θα καταλήξει σε τοπικό μεζεδοπωλείο για να γιορτάσει την παγκόσμια νίκη της !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι η "άσκηση" πραγματοποιήθηκε την περίοδο των Απόκρεων λέτε να ήταν τυχαίο ???

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο που ρωτάει αν πρέπει να γραφτεί σε ΟΕΑ θέλω να του πω, αν θέλει κάποιος να προσφέρει σε όσους υποφέρουν πάει και μοιραζει τρόφιμα πλένει ρούχα μαζευει σκουπίδια καθαρίζει παραλίες βοηθάει άστεγους. Και τόσα άλλα μπορεί να κάνει. Αν θέλει να φοράει στολές και να κρατάει 2-3 ασυρμάτους μάλον είναι στρατόκαβλος και να πάει να το κοιτάξει σε γιατρό. Δεν είναι εθελοντής κομπλεξάρα είναι.

Ανώνυμος είπε...

- ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ: "Γαμώ την ατυχία μου, @&#*@#$& πάλι με τον H%#R τα έβαλα ??? τι ατυχία είναι αυτή" ???
... "όλο μπροστά μου τον βρίσκω" !!!
"θα ακολουθήσω το παράδειγμα του πειρατή στον Οβελίξ ... αμάν πιά
ΥΠΑΡΧΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ: "Υπομονή κ. κυβερνήτα, χθες τελείωσαν οι Απόκριες, προτείνω να επανασχεδιάσουμε την επίθεση, πριν προλάβουν και κάνουν νέα άσκηση. Είναι πολύ δραστήριοι τελευταία, κινδυνεύει η Γαλαξιακή μας κυριαρχία, εξ αιτίας αυτής της διαβολεμένης κίτρινης ομάδας.
Λυγμοί ...

2Mδης είπε...

Λυγμοί?
Από τα γέλια να υποθέσω...

Άσχετο: Προφανώς θα χρησιμοποίησαν το πανάκριβο δίκτυο DSTAR σωστά? Αυτό που στον τελευταίο σεισμό της Ζακύνθου δεν δούλευε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έλεγα ότι ειμαι στρατόκαυλος @12 Μαρτίου 2019 - 11:04 μ.μ. , και πολλά απο όσα λες τα έχω κάνει ήδη και θα τα ξανακάνω στο μέλλον, καθώς είμαι μελος σε συλλόγους. Νόμιζα ότι ένα κομμάτι του Ραδιοερασιτεχνισμού είναι η παροχή βοήθειας σε περιπτώσης έκτακτης ανάγκης όπου τα δίκτυα επικοινωνιας έχουν καταρρεύσει. Άλλωστε μετά τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη υπήρξε μία αναθέρμανση του ραδιοερασιτεχνισμού στην Αμερική με προσανατολισμό προς αυτή την κατεύθυνση. Επομένως για να τροποποιήσω το ερώτημά μου:

Δεν μπορεί ο Ραδιοερασιτεχνισμός τελικά να βοηθήσει σε καταστάσης έκτακτης ανάγκης; (έχουν ξεπεραστεί τα μέσα του, οι υπηρεσίες έχουν ήδη όσα χρειάζονται για επικοινωνίες σε τέτοιες καταστάσεις, κτλ)

ή

Το πρόβλημα είναι "ελληνικό" και εδώ δε δουλεύουν τα πράγματα;

Αν το πρόβλημα ειναι ελληνικό έχουν γίνει κινήσεις για τη διόρθωσή του;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 4:48 μμ
Το μόνο που άλλαξε στην Ελλάδα στο χόμπυ του ραδιοερασιτεχνισμού το τελευταίο διάστημα, είναι η ποιότητα (pixels) των φωτογραφικών μηχανών, ούτως ώστε οι φωτογραφίες να βγαίνουν πιο καθαρές.
Το καρακιτσαριό παραμένει, η απύθμενη φιλοδοξία παραμένει, τα "τζάκια" παραμένουν, οι καβαλοκαλάμιδες παραμένουν, οι βλάκες παραμένουν, οι ανίκανοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην θέση τους αλλα, το χειρότερο από όλα είναι ότι ΟΛΟΙ οι προαναφερόμενοι νομίζουν ότι πάνω από το κεφάλι τους αιωρείται φωτοστέφανο, νομίζουν ότι, έχουν υπερφυσικές δυνάμεις, νομίζουν ότι είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα !!!
Ο γράφων δεν είναι άνθρωπος του καναπέ που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι η κριτική. Ο γράφων είναι πολύ ενεργός σε όλα τα επίπεδα της ζωής του αλλά που παράλληλα έχει αηδιάσει με ΟΛΑ αυτά που βλέπει να γίνονται γύρω του.
Καληνύχτα γενικώς.

2Mδης είπε...

@13 Μαρτίου 2019 - 4:48 μ.μ

Μην συγκρίνεις γενικά ότι γίνεται στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη ή γενικά σε πολιτισμένες χώρες με ότι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη σε καμία περίπτωση. Πρέπει να προσγειωθούμε κάποια στιγμή στην πραγματικότητα. Δυστυχώς εμείς εδώ καταφέρνουμε και τα πιο απλά πράγματα να τα κάνουμε σκ@τά. Βήματα προς το καλύτερο δεν έχουν γίνει ούτε πρόκειται να γίνουν. Από ποιους να γίνουν? Από αυτούς που τρέχουν στην Τατιάνα? Δυστυχώς το πράγμα έχει ξεφύγει.
Μπορεί ΕΝΑ κομμάτι του ραδιοερασιτεχνισμού να είναι η βοήθεια στο σύνολο κλπ αλλά το κυριότερο κομμάτι είναι ιδιοκατασκευή σε συσκευές και κεραίες. Και αυτό απαιτεί όσοι άσχετοι εισέρχονται στον χώρο να βάζουν κάτω τον κώλο τους να μάθουν πέντε πράγματα για να φτάσουν σε ένα επίπεδο.
Εδώ κάποιος φτιάχνει ένα δίπολο στα 40 και πανηγυρίζει σαν να βρήκε εξωγήινη ζωή, λες και έκανε επίτευγμα. Ραδιοερασιτεχνισμός είναι να αναπτύξουμε όσα βρήκαμε στον τομέα μας, για αυτό μας έχουν παραχωρηθεί οι συχνότητες διεθνώς.
Αλλά απο τότε που κάποιοι κύριοι πιάσανε καρέκλα στους συλλόγους -άσχετοι ραδιοερασιτεχνικά- αναγκαστικά τους έσυραν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν: δημόσιες σχέσεις, γλύψιμο σε δημάρχους και συμβούλους, παρασημοφορήσεις και αλληλοβραβεύσεις και εσχάτως εμφανίσεις σε πρωινάδικα. Αυτά μπορεί να είναι γελοία αλλά φέρνουν συνδρομές άρα χρήμα! Και το κακό συνεχίζεται όσο υπάρχουν κορόιδα που τσιμπάνε στην ιδέα ότι θα φορέσουν μια στολή και θα κρατάνε τρία φορητά σε μια "άσκηση" ή θα εμφανιστούν στην τηλεόραση.

Αν υπήρχε σύλλογος με στρατηγικό στόχο την εξέλιξη του ραδιοερασιτεχνισμού σίγουρα θα είμαστε κοντά σε όσα βλέπεις στο εξωτερικό. Εδώ όμως έχουν άλλους στόχους. Αγορές ακινήτων, διαχείριση χορηγιών, κονδυλίων της περιφέρειας, συνδρομών κλπ

Όπως στην γενικότερη κατάσταση κάποιους τους βολεύει το "ποίμνιο" να είναι χαμηλού επιπέδου για να το εκμεταλλεύονται εμφανιζόμενοι ως σωτήρες, έτσι και στα ραδιοερασιτεχνικά υπάρχουν Σωτήριοι που τα φέρνουν στα μέτρα τους. Δλδ δημόσιες σχέσεις και πρωινάδικα.

Πρόσφερε όσο μπορείς με λιγότερους "μεσάζοντες" προς τον συνάνθρωπο και άσε τα λαμόγια να τρέχουν σε ινστιτούτα και Τατιάνες...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 12 Μαρτίου 2019 - 2:35 μ.μ.

Αθώο μου παιδί!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 12 Μαρτίου 2019 - 4:19 μ.μ.

Ας πούμε ότι γίνεται ένας μεγάλος σεισμός. Εκείνη την στιγμή θα συμπαρασταθείς στην οικογένειά σου ή θα συστρατευτείς με την ΟΕΑ για να βοηθήσεις άλλους. Ανάλογα με την απάντηση , πράξε. Θα μου πεις κάθε πότε γίνεται σεισμός αλλά Τατιάνες υπάρχουν κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

@ 2Μδης

Σαφέστατα έχεις δίκιο σε όσα έγραψες, ο ραδιοερασιτεχνισμός ειναι μελέτη, κατασκευή, πειραματισμός κτλ. Όλα αυτά οδηγούν στη γνώση την οποία επιζητά ο καθένας μας και την εμπειρία που αποκομίζει απο την εφαρμογή της γνώσης.

Θεωρώ όμως ότι ειναι στείρο να μην χρησιμοποιούμε έμπρακτα τη γνωση και την τεχνική εξειδίκευση μίας πλευράς του ραδιοερασιτεχνισμού, που πολύ απλά συνοψίζεται στο ότι επικοινωνώ από το σημείο Α με το σημείο Β χωρίς να χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου τρίτου, όταν αυτό χρειαστεί.

Σίγουρα απέχουμε πολύ όπως λες από τις "πολιτισμένες" χώρες αλλά αν για παράδειγμα στην Αμερική που η τεχνολογία (κινητή τηλεφωνία, ίντερνετ) είναι και καλύτερη και φθηνότερη από εδώ, οι ραδιοερασιτέχνες είναι ενταγμένοι σε συστήματα όπως το ARES, το RACES, με την ευλογία της πολιτικής τους προστασίας τους και έχουν ακόμα και με τη στήριξη του υπουργείου Αμύνης τους το σύστημα MARS σαν εφεδρικό σύστημα στρατιωτικών επικοινωνιών στο οποίο συμμετέχουν ραδιοερασιτέχνες, τότε μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς ως προς το πως διαχειρίζονται το δυναμικό των ραδιοερασιτέχνων τους...

Όπως είπα είμαι καινούριος στο χώρο και δεν έχω ιδέα από την κατάσταση η οποία επικρατεί στην Ελλάδα, πιστεύω όμως ότι όταν υπάρχει θέληση για εξέλιξη (ή και αλλαγή) και οι άνθρωποι οργανώνονται με κοινό σκοπό πολλά μπορούν να γίνουν. Άλλωστε συμφέροντα, διαπλοκή, προσωπικό όφελος υπάρχουν παντού και πάντα.

ΥΓ @ Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2019 - 12:03 μ.μ.

Αν γίνει σεισμός και έχω τραυματίες ή άτομα χρήζοντα βοήθεια στην οικογένειά μου το πρώτο που θα κάνω θα είναι να τρέξω να τα βοηθήσω. Αν δεν έχω κινητό σταθερό και ρεύμα δεν θα μπορέσω να ζητήσω βοήθεια παρά μόνο φωνάζοντας. Αν έχω ένα φορητό και γνωρίζω απο πρίν ότι υπάρχει δίκτυο επικοινωνίας στο οποίο μπορώ να έχω πρόσβαση ίσως αυτό να βοηθήσει την κατάσταση μου.

Γενικά δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν ράμπο που θα τρέξει να βοηθήσει τους ανυπεράσπιστους. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι στο να υπάρχει αρχικά ένα δίκτυο το οποίο να συνεχίζει να υπάρχει όταν τα υπόλοιπα καταρρεύσουν και εκπαιδευμένος κόσμος ώστε να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το δίκτυο αυτό. Απο εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει σειρά στην οποία βοηθάς: Οικογένεια, Πολυκατοικία, Γειτονία, κτλ.

2Mδης είπε...

Πολύ σωστά τα λες, όντως έτσι πρέπει να περιμένει κανείς να γίνεται, υπό την βασική προϋπόθεση να λειτουργούν έστω κάποιες διαδικασίες διαφάνειας και δημοκρατίας.

Όταν πχ σε ένα σωματείο κάποιος ζητάει να ενημερωθεί για δαπάνες τις οποίες πληρώνει και το ΔΣ τον πάει για διαγραφή, ή όταν κάποιος πάει να θέσει υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες και το ΔΣ του το απαγορεύει, σε ένα τέτοιο σωματείο δεν μπορείς να έχεις την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Ποτέ δεν θα αλλάξουν.

Και μην νομίζεις ότι τα παραδείγματα που αναφέρω είναι παρατραβηγμένα. Υπάρχουν ΔΣ που έχουν φερθεί ακριβώς έτσι φασιστικά και αυταρχικά σε μέλη τους...

18SV1821 είπε...

Άσχετο αλλά να το πούμε και εδώ. Στο CB βγαίνουν τόσο άσχετοι που δεν μπορούν να διαβάσουν και να καταλάβουν τι γράφει ο νέος ΕΚΚΖΣ. Και λένε ότι η μπάντα άλλαξε και μεγάλωσε.
Στον πίνακα υπάρχει η παραπομπή Ε9 η οποία αναφέρει ρητά τα κανάλια CB από 26.965-27.415.
Ζωα, που δεν μπορείτε να διαβάσετε πέντε γραμμές και θέλετε να βγείτε και στα 27άρια τρομάρα σας δε σας φτάνει η άδεια του ραδιοερασιτέχνη.

2μηδη με συγχωρείς για το άσχετο αλλά διαβάζω στο fb τι γράφουν τα ζώα και φρικάρω.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω και βλέπω όσα δημοσιεύονται τελευταία περί ασκήσεων και πρωινών εκπομπών στις οποίες παραβρίσκονται συγκεκριμένα ατομα και απορώ. ΟΚ όλα στραβά και ανάποδα εκει μέσα αλλά ΕΝΑΣ με λίγο μυαλό δεν υπάρχει να αναρωτηθεί γιατί τόση γελοιότητα σε έναν ιστορικό σύλλογο; Που θα σταματήσει αυτό το πράμα; σε τι άλλο ρόλο θα δούμε την κυρία τρελοκοτσιδού με τον άντρα της να διασύρουν έτσι τους εθελοντές και τον σύλλογο; Μετά την Τατιάνα τι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες, αντί να "προσπαθούμε" (μάταια) να αλλάξουμε κάποιες γελοίες νοοτροπίες και να "προσπαθούμε" (επίσης μάταια) να φέρουμε τα πράγματα σε μία νορμάλ κανονικότητα, δεν είναι πολύ καλύτερα απλά να αγνοήσουμε την γραφικότητα αυτών των ματαιόδοξων αρνητικών πρωταγωνιστών ?
Αλλωστε αυτό που τους κρατάει ζωντανούς είναι η όποια δημοσιότητα, ζουν γι αυτό.
Προσωπικά πιστεύω ότι, αν δεν είχε ανακαλυφτεί η φωτογραφική μηχανή ΟΛΟΙ οι προαναφερόμενοι θα είχαν επιλέξει διαφορετική καριέρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά για την έκτακτη ανάγκη της Κυριακής που θα πάμε στον ημιμαραθώνιο δε λέτε τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

@18SV1821

Ντροπή να αναφέρεσαι έτσι στους CBερς! Λες και το επίπεδο των ραδιοερασιτεχνών ειναι καλύτερο!

Σύντομα θα γεμίσει ο κόσμος CB και θα πουλιούνται στο Σχιστό για 30-40 ευρώ τα ρ/ε μηχανήματα, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

Με κράζεις; Με θαυμάζεις!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί στο Matrix, εμείς στην πραγματική ζωή.
Αυτοί με την Κοκκινοσκουφίτσα, εμείς με τον Κακό Λύκο.
Ολέ ... !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όταν googlάρεις πάνω στον διεθνή (λόγω συνεδρίου) όρο "τρολάρισμα", θα πρέπει(κατευθείαν) να φέρνει πρώτο το blog του 2Μίδη !!!
2-3 παρόμοια blogs να υπήρχαν, ο Σεφερλής θα έμενε άνεργος.
Μωρέ τώρα που το είπα μου ήρθε μιά ιδέα !!!
Μετά την Τατιάνα, μήπως η επόμενη εμφάνιση του θιάσου των εθελοντών, να γίνοταν στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ???
Ολέ 2 ...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που αυτοί παρακαλάνε να γίνει πραγματικός μεγάλος σεισμός για να αρχίσουν (πάλι) να ... βγαίνουν φωτογραφίες ???
Αργεί ο (πραγματικός) Εγκέλαδος και ανησυχούν !!!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα καταλάβουμε ότι έγινε ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ??? ... μα είναι απλό.
Θα δούμε στο internet άπειρες φωτογραφίες με "σκληροτράχηλες" φάτσες, και πολλά πάρα πολλά φορητά γύρω από τα στιβαρά στήθη των "εθελοντών".
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι, κάτι δεν πάει καλά ??? Όχι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν γίνει σεισμός, θα τρέξει η τρελλοκοτσιδού μετά του συζύγου της, τους όψιμους ΟΕΑδες με τα 3 φορητά στο γιλέκο και το Ινστιτούτο να μας σώσουν? Σωτήριος μπορεί να υπάρχει, Σωτηρία όμως ?

18SV1821 είπε...

Πάντως για ένα πράγμα δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. Για ομοφοβία. Στην οεα χωράνε ΟΛΟΙ.

Ήδη του χρόνου θα πάρουν και οι οεα του CB την θέση τους στον Μαραθώνιο. break.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.
Γιατί έτσι μας αρέσει.

GIMEL TAU LTD είπε...

Φωτογραφίες, φωτογραφίες, φωτογραφίες και αποτέλεσμα "ΜΗΔΕΝ"
Τα Αμερικανικά sites, εντυπωσιάστηκαν με την απρεπή συμπεριφορά του πολυφωτογραφιζόμενου υποψήφιου περιφερειάρχη στον Λευκό Οίκο !!! μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί !!!
Δέστε το σχετικό υλικό στο internet, έγινε κι εκεί ρεζίλι.
Πριν λίγες μέρες είχε φωτογραφηθεί στη γνωστή άσκηση EGELADUS 2019 !!!

2Mδης είπε...

Τον Σωτήρη μου θυμίζει. Ή αυτός είναι πιο παπάρας?? Χμμμ...

GIMEL TAU LTD είπε...

Αυτό που έχει πραγματκά αγανακτήσει τους ομογενείς είναι το εξής:"...τι μας τον έφεραν αυτόν εδώ τον άσχετο" !!!
Το δε video στο οποίο φαίνεται να παραγκωνίζει τους πάντες αλλά, κυρίως τους μαθητές, έχει κάνει έξαλλους τους Ελληνοαμερικάνους ομογενείς, καθώς έγινε viral στα Αμερικανικά sites, με πολύ αρνητικά σχόλια !!!
!!!
Αυτός ο μέτριος λοιπόν άνθρωπος, φωτογραφήθηκε κατά κόρον και στην "άσκηση" EGELADUS 2019 και "ενημερώθηκε" για την λειτουργία των συσκευών επικοινωνίας !!!
Τώρα τι κατάλαβε ... άγνωστο !!!

2Mδης είπε...

Καλά δε θυμάσαι μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο κοσμικός ώριμος εθελοντής με δυο αξιωματικούς, γράφοντας ότι και καλά κάτι σοβαρό συζήτησαν?
Τι σοβαρό να συζητήσουν μαζί σου ρε γίδι, που γυρνάς στα πρωινάδικα...

GIMEL TAU LTD είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι, ουδεμία απολύτως σχέση έχω με τις τρέχουσες ραδιοερασιτεχνικές (διεθνείς !!!) δραστηριότητες οι οποίες λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.
Δηλώνω επίσης ότι, δεν εξουσιοδοτώ κανένα άτομο ή ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο να με εκπροσωπεί ή να υπερασπίζεται τα κεκτημένα ραδιοερασιτεχνικά μου δικαιώματα ή την οποιαδήποτε ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητά μου, ενώπιον των Ελληνικών Αρχών ή οπουδήποτε αλλού φορέα.
Με την παρούσα δήλωση θέλω επίσης, με έμφαση να επισημάνω ότι, τα τελευταία (διεθνή !!!) "ραδιοερασιτεχνικά" δρώμενα, δεν υιοθετούνται σε καμία περίπτωση από το σύνολο των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών αλλά μόνο από μία μικρή μερίδα αυτών, οι οποίοι και αναλαμβάνουν 100% το οποιοδήποτε κοινωνικό ή άλλο κόστος.
Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το κοινωνικό σύνολο, για τις οποιεσδήποτε ραδιοερασιτεχνικές γελοιότητες και αστοχίες οι οποίες προβάλλονται με υπερβάλλοντα ζήλο το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση
SV1GRM

ΡαδιοΨηφοφόρος είπε...

Εδώ και 2 Τετάρτες, τα Κίτρινα Γιλέκα της Ελλάδας απόκτησαν δικό τους χώρο στα γραφεία της ΕΕΡ. Λέτε να κατέβουν σαν κόμμα στις υποψήφιες εκλογές; Αν είναι έτσι, περιμένω με αγωνία τις προγραμματικές δηλώσεις.

2Mδης είπε...

Είναι πολυσυλλεκτικός χώρος, ομάδες, ινστιτούτα, σύλλογοι CB...

Ανώνυμος είπε...

Δώστε τα λινκ με τα βίντεο στο λαό!

GIMEL TAU LTD είπε...

Πήγαινε στην σελίδα το υποψήφιου (φωτομοντέλου) περιφερειάρχη και θα τα δεις ΟΛΑ !!!
Εκεί θα δεις τι θα πει βαθύς στοχασμός !!! Επίσης θα καταλάβεις πλήρως τον ορισμό του ΚΙΤΣ !!!
Εκεί θα καταλάβεις ποιοί θα μας "προστατέψουν" στην επόμενη φυσική καταστροφή !!!

GIMEL TAU LTD είπε...

Αυτό που γίνεται εδώ σε αυτό το blog, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ΣΦΟΔΡΗ αναγκαία αντεπίθεση στην μετριότητα και στην ανικανότητα, η οποία έχει γίνει πλέον καθεστώς.
Οχι, υπάρχουν και ικανοί πολίτες σε αυτήν την χώρα οι οποίοι, δυστυχώς, έχουν κάνει πίσω τρομαγμένοι και αηδιασμένοι με όσα γίνονται. Φτάνει πια με τους γραφικούς ...
Τα 145 θύματα δεν έγιναν μάθημα σε κανέναν ???
Αυτοί (αν ήταν δυνατόν), θα φωτογραφίζονταν και πάνω από τα απανθρακωμένα πτώματα στο Μάτι, προκειμένου να προβληθούν.
Επειδή όμως δεν έχω αρκετή ισχύ και επιρροή, ούτως ώστε να αλλάξω τα πράματα, θα αρχίσω από χαμηλά.
Αγαπητέ εθελοντή με τα 3 φορητά στο στήθος, με τους 10 τίτλους στο μπουφάν σου, με τα περίεργα γυαλιά ηλίου που σε κάνουν να δείχνεις σαν τον Rambo, με την στολή παραλλαγής. Εσύ που στις ασκήσεις σώζεις άπειρες ζωές αλλά στο πραγματικό γεγονός, φτιάχνεις σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, σου λέω ότι, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ, παίζεις με πραγματικές ανθρώπινες ζωές και αν οι "επι τόπου" δεν ενδιαφέρονται, δείξε τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεσαι εσύ, γιατί κατά βάθος γνωρίζω ότι τα κίνητρά σου είναι γνήσια και ταπεινά, πρόσεχε όμως ποιοί σε εκμεταλλεύονται.
Σκέψου ...

18SV1821 είπε...

Συγγνώμη είδα τις φωτο απο ημιμαραθώνιο και θέλω να ρωτήσω. Πήραν και μαντρόσκυλο; κάτι σαν τα Κ-9 της αστυνομίας με εξάρτηση κλπ;;

Ανώνυμος είπε...

@ Gimel Tau και προς τους υπόλοιπους διαφωνούντες

Η "αντεπίθεση" όμως δεν μπορεί να είναι επ' αόριστον στη μορφή του "γράφουμε τα κακώς κείμενα σε ένα μπλόγκ".

Διαβάζω διαβάζω διαβάζω, κακώς κείμενα απο ΟΕΑ, οικονομικά σκάνδαλα(;), παρατυπίες, τσιφλίκια κτλ

Πότε θα γίνει κάτι χειροπιαστό; Είναι δυνατόν 5 άνθρωποι όπως λέγεται να κάνουν κουμάντο και 50 που ειναι απ' έξω να μην μπορούν να κάνουν τίποτα και να κλαίγονται;

Είναι ανίκανη, παράτυπη, οικονομικά διαπλεκόμενη η ΕΕΡ? Μηνύσεις, καταγγελίες και "ξεβράκωμα" όσο χρειαστεί. Μέχρι να διαλευκανθεί και να γίνει το σωματείο που πρέπει και οι στόχοι της να είναι η εξέλιξη του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού.

Δεν γίνεται αυτό για χ-ψ λόγους; Και οι 50 να φτιάξουν την ΕΕΡ2. Και απο εκεί και πέρα αν χρειαστεί καταγγελία στην ITU, IARU ή όπου αλλού πρέπει ώστε να σταματήσει να εκπροσωπεί τη χώρα. Ίδρυση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αν χρειαστεί! Ναι πρέπει να πηγαίνουμε ένα παραπάνω βήμα αν θέλουμε την πρόοδο, δεν φτιάχνονται όλα απο τον καναπέ μας. Διαφορετικά οι 5 που κινούν τα νήματα θα συνεχίσουν να τα κινούν και μαγκιά τους!

Εγώ ξέρω ότι όταν χαλάσει ένα εξάρτημα σε μία μηχανή το φτιάχνεις. Αν δεν επιδέχεται επισκευή παίρνεις καινούριο. Διαφορετικά η μηχανή δε δουλεύει και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει!

Μέχρι τότε λοιπόν σταματήστε τη γκρίνια και οργανωθείτε, διαφορετικά, το πως πάει παραπέρα το λαικό ανέκδοτο το ξέρετε!

Λουλούκος


2Mδης είπε...

Εγώ θα μιλήσω γενικά.
Πολλές φορές έχει συμβεί 5 αετονύχηδες ή και λιγότεροι, να κοροϊδεύουν 50 αφελείς ή και περισσότερους. Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο είναι αν στην θέση των 5 αετονύχηδων πρέπει, είναι αναγκαίο, να γίνει κάτι άλλο. Πχ να τους αντικαταστήσουν 5 ή παραπάνω "σώφρονες" που έχουν στόχους και μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο.
Αυτό εξαρτάται από τους πολλούς, οι οποίοι αν είναι αφελείς -ή άσχετοι- μάλλον δεν έχουν στόχους οπότε δεν επιδιώκουν αλλαγές γιατί απλά δεν καταλαβαίνουν. Η μόνη χρησιμότητα αυτού του πλήθους είναι να παραμείνουν θύματα και να τους εκμεταλλεύονται οι 5 αετονύχηδες. Αυτό συμβαίνει σε πολλούς χώρους στην ελληνική πραγματικότητα. Οι αφελείς είναι χρήσιμοι και πρέπει να παραμείνουν αφελείς. Για να τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες οι αετονύχηδες.

2Mδης είπε...

Επι ραδιοερασιτεχνικών θεμάτων για να επανέλθουμε, στο χώρο μας έχει μπει η Σάρα ή Μάρα και το κακό συναπάντημα. Ξέρεις εγώ δεν χαϊδεύω αφτιά, δεν με ενδιαφέρει να ειμαι αρεστός στους πολλούς ούτε κάνω δημόσιες σχέσεις. Άσχετοι κάθε είδους είδαν φως και μπήκαν. Και αυτό κάποιους βόλευε γιατί εισέπρατταν συνδρομές. Μεσαιατζήδες, CB, εξήμισι, PMR, νταλίκες, πρόσκοποι, αδελφές νοσοκόμες, όλοι μέσα, ρίξε την πενηντάρα και έγινες ραδιοερασιτέχνης. Τι σκοπούς και τι στόχους έχουν όλοι αυτοί ραδιοερασιτεχνικά για να επιθυμούν κάτι καλύτερο? Σε τι γλώσσα να τους μιλήσεις για να καταλάβουν?

Και εδώ ακριβώς εμφανίζονται τα λαμόγια. Που μέσα σε αυτό τον συρφετό τάζουν στολές, βεβαιώσεις για το τίποτα, βραβεία, δράση και φούμαρα. Και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την άγνοια του κόσμου για να πείσουν ότι σε μια καταστροφή θα βγει το σωτήριο ζεύγος με την φίλη τους από το "ινστιτούτο" να σώσουν κόσμο.
Τόσα χρόνια μας έτριβαν στα μούτρα τα μνημόνια συνεργασίας και όταν υπήρξε ανάγκη φάνηκε που ακριβώς τους έχουν γραμμένους. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έπαιρνε τις μετρητοίς κάποια φαιδρά άτομα με στολές στα οποία ηγείτο ένας που δεν μπορούσε να ανέβει τις σκάλες?

Ο ραδιοερασιτέχνης έχει συγκεκριμένο αντικείμενο. ΑΝ τον καλέσει η πολιτεία θα κάνει ακριβώς αυτό που είναι το αντικείμενο του με δικά του μέσα. Τίποτα περισσότερο, για το οποίο χρειάζεται όλο αυτό το θέατρο το οποίο πάει να υποκαταστησει πλέον τον ραδιοερασιτεχνισμό. Δεν είναι ούτε ράμπο ούτε υπηρεσία ούτε φοράει στολές και παράσημα. Φτάνει πια το καραγκιοζιλίκι. Αυτό λέμε και στα blogs και στο FB και στις παρέες και θα συνεχίσουμε να το λέμε.

Όσο για διάφορα σωματεία που απέτυχαν στον ρόλο τους και έχουν καταντήσει άντρα περίθαλψης λαμογιών κάθε είδους, απλά απέδειξαν ότι δεν είναι απαραίτητα. Άλλωστε αν δεν υπήρχαν πόσο πιο ασχημα θα ήταν τα πράγματα? Τι έκαναν τόσα χρόνια? Ποιος από την πολιτεία τους αναγνωρίζει? Τα σχετικά νομοσχέδια τα μαθαίνουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Πότε τους κάλεσαν να παρέχουν επικοινωνία? Που? Πουθενά! Όσο και να ψάξετε θα δείτε ότι η σχετική παπαρολογία ανάγεται πριν είκοσι και τριάντα χρόνια, τότε που βάζαμε μέσο για να πάρουμε σταθερό τηλέφωνο.

Ραδιοερασιτέχνες στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι. Και η πλειοψηφία αυτών κάνει το χόμπι μακριά από σωματεία, χωρίς νταβατζήδες για αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στα σωματεία.

2Mδης είπε...

Όσο με αφορά, έδωσα τον αγώνα μου μέσα απο την ΕΕΡ και θεωρώ ότι εξάντλησα την ανοχή μου σε όσα έβλεπα και δυστυχώς πήγαιναν απο το κακό στο χειρότερο. Γνώρισα θαυμάσιους συναδέλφους με τους οποίους συνεργαστήκαμε και κάναμε πράγματα που είχαν επιτυχία. Γνώρισα και συναδέλφους που ήταν εξαιρετικά ομιλητικοί στο παρασκήνιο μα όταν τους χάιδεψαν πατρικά στο κεφάλι και τους πρότειναν βέβαιη καρέκλα έσπευσαν να στρογγυλοκαθήσουν. Γνωρίζοντας ότι υπήρχε απαγόρευση υποψηφιότητας σε εμένα. Αυτό ήταν η κόκκινη γραμμή. Εγώ δεν θα συμμετείχα σε εκλογές που γνώριζα ότι υπήρχε απαγόρευση υποψηφιότητας για τον οποιοδήποτε, ακόμα και με άτομο που θα διαφωνούσα. Όχι σαν υποψήφιος ούτε σαν ψηφοφόρος! Σε ένα σωματείο λοιπόν που το ΔΣ του έχει εκλεγεί υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω καμία άλλη θέση παρά μόνο ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Δεν έχει καμιά ελπίδα τέτοιος σύλλογος να ορθοποδήσει και όσο βλέπω άτομα να το παίζουν εκπρόσωποι του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα περιφερόμενοι ως παλιάτσοι σε πρωινάδικα εγώ χαίρομαι γιατί με δικαιώνουν σε όσα έλεγα.
Μέσα στην ΕΕΡ υπήρξα για πολλά χρόνια, ήμουν εκεί κάθε Τετάρτη και σε κάθε εκδήλωση. Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται και έχω άποψη. Το μόνο που θεωρώ ότι είναι ικανοί να κάνουν ακόμα, είναι να απογοητεύσουν όσους πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Δυστυχώς.
Για αυτό μάθετε να ζείτε χωρίς σωματεία. Φτάνει πια στο κάθε χόμπι να πετάγεται και ένας νταβατζής για να ζητήσει συνδρομή για αυτό που κάνεις. Είτε είναι ραδιοερασιτεχνισμός, εθελοντισμός, CB κλπ. Είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσεις τον δρόμο σε λαμόγια. Όποιος έχει την στοιχειώδη μόρφωση και αντίληψη πλέον μπορεί να απευθύνεται στις αρχές με την ίδια ή καλύτερη αποτελεσματικότητα από κάποια ΔΣ που κοιμούνται όρθια ή έχουν "αλλού" την προσοχή τους.

Μακρυά!

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα γίνει κάτι χειροπιαστό; Είναι δυνατόν 5 άνθρωποι όπως λέγεται να κάνουν κουμάντο και 50 που ειναι απ' έξω να μην μπορούν να κάνουν τίποτα και να κλαίγονται;
..............................................................

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ γιατί αυτοί οι 50 εκλέγουν κάθε φορά τους 5. Διερωτήθηκες γιατί δεν συμμετέχει στις διαδικασίες ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος παρά μόνο οι ίδιοι 50 κάθε φορά?

Το "σπίτι" δεν συμφέρει να επισκευαστεί. Είναι παλιό. Οι προδιαγραφές του (βλέπε καταστατικό) είναι γερασμένες και εκτός εποχής.
Αν υπάρχει "άλλο οικόπεδο" κτίζεις ένα καινούριο σπίτι με τις σημερινές προδιαγραφές. Αν δεν έχεις άλλο οικόπεδο περιμένεις να γκρεμίσει ο χρόνος το παλιό και οι "κληρονόμοι" να απομακρύνουν τα μπάζα και να φτιάξουν κάτι νέο.

Για θυμήσου ακόμα τι μαθαίναμε στο σχολείο. Ότι ο Θεός αποφάσισε να επιλέξει αυτόν ως σωτήρα του ανθρωπίνου είδους αλλά και των άλλων ειδών ζωής από το μεγάλο κατακλυσμό. Μήνυσε στο Νώε να κατασκευάσει μια κιβωτό.

Μέσα σε αυτή τη κιβωτό ο Νώε έβαλε την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τους τρεις γιους του με τις γυναίκες τους καθώς και ζευγάρια από όλα τα ζώα της υφηλίου Μετά από τον κατακλυσμό και τον αφανισμό του διεφθαρμένου γένους των ανθρώπων, η κιβωτός προσάραξε στην κορυφή του όρους Αραράτ, κλπ κλπ.

2Mδης είπε...

Στην κορυφή του Αραράτ θα έχει και τέλειο πέρασμα στα βε...

Να τα λέμε αυτά...

GIMEL TAU LTD είπε...

Επειδή ο ανώνυμος σχολιαστής 22 Μαρτίου 2019 - 11:15 π.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, εάν τεθεί θέμα ίδρυσης ενός κανονικού ραδιοερασιτεχνικού συλλόγου με σύγχρονο καταστατικό, πραγματικά ικανά και αποτελεσματικά στελέχη, με όραμα, με διορατικότητα αλλά κυρίως αποφασιστικότητα, είμαι έτοιμος να προσχωρήσω αμέσως και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από την θέση του απλού μέλους.
Όταν βέβαια λέω ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο δεν εννοώ φυσικά ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ αναποτελεσματικό και ανίκανο σύλλογο αλλά, έναν δυναμικό σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και μακρυά από κακόγουστες εκδηλώσεις και ανούσιες ενέργειες.
Επειδή το μεγαλύτερο έξοδο για την ίδρυση ενός συλλόγου είναι αυτό της έδρας, πληροφορώ τους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχει δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ σχετικού χώρου επ αόριστόν, σε αναγνωρίσιμο δημόσιο χώρο (εκπαιδευτικό ίδρυμα), σχετικού ενδιαφέροντος.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα και όχι μόνο λόγια, ανούσια σχόλια και μίρλα.

Με εκτίμηση
SV1GRM

2Mδης είπε...

Έδρα δηλώνουμε δεν είναι δύσκολο.

Παύλου Μελά 42...

Ανώνυμος είπε...

Έδρα δηλώνουμε δεν είναι δύσκολο.

Παύλου Μελά 42...

+++++++

Καλά πόσους ορόφους έχει το κτήριο αυτό στην Μελά 42 και στεγάζει τόσες .....έδρες????

GIMEL TAU LTD είπε...

Το "ινστιτούτο" Dx Plus, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι !!!

2Mδης είπε...

Με αυτά και με αυτά, η ΕΕΡ δημοσίευσε μια μετάφραση για επικοινωνίες εκτάκτων αναγκών της IARU. Στα πρώτα κεφάλαια ξεκαθαρίζεται τι ΔΕΝ είναι ο ραδιοερασιτέχνης κατά την διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης.
Να δω τώρα κάτι τύπους που κυκλοφορούσαν σαν μεταλλαγμένοι χρυσαβγίτες τι θα κάνουν με τις στολές και τα παράσημα...

Μπράβο πάντως. Επικροτώ!

18SV1821 είπε...

Ελλιπής ο οδηγός της IARU δεν αναφέρει τίποτα για χειροκροτητές στην Τατιάνα.

18SV1821 είπε...

.......εκτός του ότι τώρα με τα CB και τις οεα που είναι στα σκαριά μελετήσαμε πολύ σκληρά για να καταλήξουμε τι στολές θα φοράμε......

2Mδης είπε...

Τα CB αγαπητέ δεν τα καλύπτει η IARU.

Μόνο η ΕΕΡ...

Ανώνυμος είπε...

@ 18SV1821

Σύντομα θα καταργηθούν οι ΟΕΑ των Ραδιοερασιτεχνών και θα υπάρχουν μόνο ΟΕΑ των CB, το οποίο ειναι το σωστό άλλωστε. Επίσης μη βάζετε μυαλό και θα δείτε τι θα γίνει στο μέλλον, τα έχω ξαναπεί, όλοι θα το γυρίσουν στο CB και θα ψάχνεστε! Κράζετε; Θαυμάζετε!

Ανώνυμος είπε...

Στο τελευταίο τεύχος των SV Νέων, στη σελίδα 5 κάτω διαβάζουμε:

"Τέλος και λαμβάνοντας αφορμή από ερωτήσεις μελών μας σας ενημερώνω ότι η Ε.Ε.Ρ. δεν φιλοξενεί στην
έδρα της κανέναν άλλο σύλλογο / ίδρυμα / Μ.Κ.Ο. κ.λ.π. και συνεχίζει να παρέχει εθελοντικά την υποστήριξη τηλεπικοινωνιακής κάλυψης σε δράσεις, στις οποίες συμμετέχουν ή λαμβάνουν υπό την αιγίδα τους κρατικοί φορείς."

Νιώθω μπερδεμένος...

2Mδης είπε...

Μην νιώθεις μπερδεμένος. Έχω δημοσιεύσει το ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο του υπουργείου που αναγράφει καθαρά την διεύθυνση του "ινστιτούτου".

Εκτός αν κάποιος ξεγέλασε το υπουργείο βέβαια!

Εφόσον δεν βλέπεις καθαρή δήλωση ότι, δεν έχουμε σχεση με το τάδε ινστιτούτο που ΚΑΚΩΣ χρησιμοποίησε την διεύθυνση μας στο υπουργείο κλπ κλπ τότε ίσως κάτι συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

@ 2Μδης

Αυτό εννοώ, είδα το έγγραφο που ανάρτησες! Όταν βγαίνεις και λες ότι " η Ε.Ε.Ρ. δεν φιλοξενεί στην έδρα της κανέναν άλλο σύλλογο / ίδρυμα / Μ.Κ.Ο. κ.λ.π" και το "Ινστιτούτο" έχει δηλώσει σε επίσημο έγγραφο ώς έδρα του την ΕΕΡ. τότε κάποιος λέει ψέμματα... Αν λεει το "Ινστιτούτο" δεν πρέπει η ΕΕΡ να κινηθεί νομικά; Αν λεει η ΕΕΡ δεν πρέπει να τα μέλη της να κινηθούν επίσης;

2Mδης είπε...

Τα μέλη αποκλείεται να κάνουν οτιδήποτε. Οι λόγοι αναγράφονται πιο πάνω. Ενημέρωσε με όμως, επειδή εγώ δεν το λαμβάνω το περιοδικό, αν γράφει πουθενά για το θέμα της παρουσίας μελους του ΔΣ ένστολου, να χειροκροτάει στην Τατιάνα. Το έκανε στα πλαίσια απόφασης του ΔΣ ή παραφρόνησε και πήγε για να εκθέσει τις οεα?

Γιατί λογικός άνθρωπος δεν τα κανει αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Δε γράφει πουθενά για το εν λόγω περιστατικό... Ίσως γράφτεί στο επόμενο τεύχος...

2Mδης είπε...

Μπορεί να πάει όλο το ΔΣ. Στην Αννίτα!

Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας...

18SV1821 είπε...

Και μην ξεχνιόμαστε: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ για την ανάδειξη νέου ΔΣ την Κυριακή στα γραφεία του συλλόγου στο Περιστέρι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού απ όλους;

2Mδης είπε...

Παύλου Μελά 42. Όλοι εκεί είναι...