Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.Ρ.UCLA

Ανώτατη διεθνή διάκριση επιφύλασσε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, για Έλληνα ραδιοερασιτέχνη, σχετικά με την δραστηριότητα επιμόρφωσης χειριστών CB, μέσω σεμιναρίων, διαλέξεων και συγγραφής άρθρων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες το γνωστό UCLA, καθιέρωσε έδρα ραδιοσυχνότητας πολιτών αναγορεύοντας συγχρόνως σε επίτιμο Καθηγητή τον γνωστό σε όλους μας και αγαπητό συνάδελφο, ο οποίος θα αναχωρήσει αύριο για τις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να παραβρεθεί σε μια σεμνή τελετή που ετοίμασε το Πανεπιστήμιο για να παραλάβει την διδακτορική τήβεννο.

Με αυτή τους την κίνηση η διεύθυνση του Πανεπιστημίου, θέλησε να επιβραβεύσει την πρωτοφανή διεθνώς παλινόρθωση του CB που επέτυχε εργαζόμενος άοκνα ο αγαπητός συνάδελφος, αλλά και να επιμορφώσει επί των ασυρμάτων επικοινωνιών τους αποφοίτους του UCLA. Για τον σκοπό αυτό ακούγεται πως θα υπάρξει χορηγία ενός σεβαστού ποσού για την ίδρυση από κοινού ελληνοαμερικανικού σωματείου, του ΠΑΣΥΧΕΡ-UCLA με έδρα το Λος Άντζελες και υποκατάστημα στην γνωστή διεύθυνση, στο Περιστέρι.

Ο Παγκόσμιος Σύλλογος Χειριστών UCLA θα ξεκινήσει καμπάνια με νέα σεμινάρια CB-DMR, άρθρα στον διεθνή τύπο, διεκδίκηση φάσματος 120 καναλιών, ενώ τα μέλη του θα φοράνε ειδικές στολές με τον τίτλο του συλλόγου και σήμα την χερούκλα! 

"To ανοιχτό προτεταμένο χέρι συμβολίζει την διάθεση για συνεργασία" δήλωσε συγκινημένος ο βραβευμένος συνάδελφος αναχωρώντας από το Περιστέρι μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες... 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το λέω το ξαναλέω, τα CB θα διαπρέψουν. Πάρτε παράδειγμα οι υπόλοιποι όσο είναι νωρίς!

@18SV1821 δε σε είδα να βάζεις υποψηφιότητα και στεναχωρήθηκα...

18SV1821 είπε...

Βάζω για δήμαρχος αλλού και έτρεχα για τις διατυπώσεις. Πως να τα προλάβω όλα;

Αυτοκράτορας Κλαύδιος είπε...

Στην ΕΕΡ κάνουν εκλογές, επιστρέφουν στο ΔΣ οι ίδιοι.
Στα CB κάνουν εκλογές, επιστρέφει πρόεδρος ο ΝΚ.
Στην Πάτρα κάνουν εκλογές, επιστρέφει στο ΔΣ ο πρωην πρόεδρος.

Έχουμε ένα θέμα με τις ανανεώσεις, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει!

Ανώνυμος είπε...

Μια και αναφέρθηκε η Πάτρα ο τέως πρόεδρος επέστρεψε στο ΔΣ διότι αποτελεί εγγύηση...της ομαλής και ειρηνικής λειτουργίας του συλλόγου! έχει άλλωστε εμπειρία ετών.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΝΚ και ο κάθε SXXXXX ειναι πρόεδρος/ταμίας/μέλος του συλλόγου χειριστών PMR Πέρα Ραχούλας, του συλλόγου προστασίας αδέσποτης κάμπιας και της Ένωσης Ελλήνων Ρετσινοκαταποτών γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί;

Άλλο το ένας σύλλογος/ίδρυμα/φορέας κτλ να εμπλέκεται με ραδιοερασιτεχνικά θέματα (πχ κοινή έδρα) και άλλο το τι κάνουν πέραν της ραδιοερασιτεχνικής τους ιδιότητας ραδιοερασιτέχνες, μελη και μη συλλόγων.

Ανώνυμος είπε...

Τα "πράγματα" γενικώς θα αλλάξουν στο Ελλαδιστάν όταν ο ήλιος θα αρχίσει να ανατέλλει από τη δύση. Μέχρι τότε υπομονή και μη σπαταλάτε άδικα το μελάνι...