Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός...


Μετά την κοινή ανακοίνωση ΕΛΔΟ και NASA για το διαστημικό όχημα που σκοπεύει να στείλει στην Σελήνη η Ελλάδα, άρχισε το δούλεμα και το τρολάρισμα στο Facebook. Τρολάρισμα στον πρωθυπουργό και σε υπουργούς! 

Ωστόσο όταν πρόεδρος της ΕΕΡ με έφεση στα αλουμίνια έγραφε ότι κατασκευάζει διαστημόπλοιο, όλοι μούγκα!

Από αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο σκοτάδι και βορειοκορεατίλα επικρατεί εκεί μέσα... 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το διαστημόπλοιο το κατασκευάζουν γιατί μόνο στη σελήνη θα γλιτώσουν από την οργή του κόσμου.

2Mδης είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έπρεπε να έχει τέτοιο οργανισμό, όπως και βλέψεις για ανάπτυξη διαστημικής τεχνολογίας. Νέοι με όρεξη και γνώσεις υπάρχουν. Εκτός από τους φοιτητές που πρωτοστατούν σε πορείες και καταλήψεις υπάρχουν και αυτοί που έχουν γνώσεις και θέληση να κάνουν πράγματα σε πρωτοποριακούς τομείς όπως είναι το διάστημα.
Πέρα από το τρολάρισμα και την πλάκα λοιπόν -που και αυτή χρειάζεται για να χαλαρώνουμε- ας δούμε και την άλλη πλευρά και ας ευχηθούμε πραγματικά στο προσεχές μέλλον ένα όχημα ελληνικής κατασκευής να πατήσει την Σελήνη...

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι πτυχιούχοι μας φεύγουν στο εξωτερικό για να προσφέρουν σε άλλες οικονομίες εμείς εισάγουμε ότι να είναι από την Μεσόγειο και κάτω, για να τους......αναπληρώσουμε.
Με αυτά τα δεδομένα μη περιμένεις να δεις όχημα ελληνικό όχι στη σελήνη αλλά ούτε στην Πατησίων.

Ανώνυμος είπε...

Το όχημα κατασκευάζεται από την ΕΛΒΟ και είναι στην φάση έκδοσης έγκρισης τύπου για να αρχίσουν οι δοκιμές στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.