Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μόνο για την Τατιάνα να χειροκροτάει...

Πριν λίγες μέρες μέλος του ΔΣ της ΕΕΡ ανέβασε στο FB κάτι φωτογραφίες με τον δήμαρχο της Ελευσίνας και μεταξύ άλλων σχολίαζε ότι χρησιμοποιεί ποδήλατο για τις μετακινήσεις του. Του θύμισα λοιπόν ότι ο ίδιος και το ΔΣ της ΕΕΡ είχε πάρει απόφαση να μην παρκάρουν ποδήλατα στην είσοδο. (Είχαν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και το μόνο που απασχολούσε τότε το ΔΣ ήταν που έβαζα το ποδήλατο στο πλάι της σκάλας όπου δεν εμπόδιζε φυσικά κανέναν και πήραν την σχετική απόφαση)

Το μέλος του ΔΣ αφού απάντησε κάτι άκυρο για μια μηχανή στα προηγούμενα γραφεία, αντιλήφθηκε προφανώς ότι έφασκε και αντί-έφασκε και πήγε έσβησε το σχόλιο μου για να μην εκτεθεί άλλο. 

Έτσι είναι, χαχαχά και χουχουχού και γλυψίματα και σαλιαρίσματα για δημόσιες σχέσεις αλλά όταν πάρουμε απάντηση τρέχουμε χεσμένοι να σβήσουμε σχόλια μην μας καταλάβουν και πιο έξω...

Και για να μην χαθεί και η ουσία, του πρότεινα ότι αν είχαν μυαλό, αντί να κυνηγάνε τα ποδήλατα θα έπρεπε να είχαν βάλει πέντε δέστρες για αυτά και, να προέτρεπαν και άλλους να μην πηγαίνουν με αυτοκίνητο όπως τα μέλη του ΔΣ που παρκάρουν φαρδιά-πλατιά μπροστά στην είσοδο.

Όταν βλέπετε πλέον σχόλια στον εν λόγω, να ξέρετε ότι είναι μόνο όσα τον συμφέρουν. Τα υπόλοιπα που τον βάζουν στη θέση του τα σβήνει!



1 σχόλια:

2Mδης είπε...

Στο μεταξύ ανησυχώ...
Τόσες χαζομάρες δείχνει η τηλεόραση αλλά δεν έχουν ξαναπάει μέλη των ΟΕΑ να χειροκροτήσουν γμτ...