Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Στη Θήβα το χάμφεστ!

Στην Θήβα θα γίνει το χάμφεστ της Αθήνας του χρόνου, σύμφωνα με βάσιμες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες!

Μετά την Ελευσίνα, το ΔΣ αποφάσισε να απομακρύνει σταδιακά το χάμφεστ της Αθήνας από την Αθήνα, με απώτερο σκοπό να αποκεντρώσει κάποιες δραστηριότητες και σε βάθος δεκαετίας να φτάσει στο Σουφλί!

Η ραδιοερασιτεχνική κοινότητα βοά ενθουσιασμένη καθώς έτσι θα ενισχυθεί τόσο ο τουρισμός, όσο και η πειρατική ραδιοφωνία απ'άκρη σε άκρη αφού θα αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός με τα μοναδικά εκθέματα που βλέπαμε τόσα χρόνια στο Περιστέρι.

Στις λιγοστές φωνές που βλέπουν με σκεπτικισμό την σταδιακή απομάκρυνση του χάμφεστ από την Αθήνα -πάντα υπάρχουν κακοήθεις- απάντησε αποστομωτικά εξέχων μέλος του ΔΣ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του:
"Αθήνα δεν είναι μόνο η Ελευσίνα!"

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σηκωθείτε ΟΛΟΙ όρθιοι.
Το Ι.Δ.Α.Φ.Κ (μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής), εξέδωσε ανακοίνωση για την Γενοκτονία των Ποντίων !!!
Κανονικά Θα έπρεπε να προταθεί ως το ινστιτούτο με την πιο παραγωγική ομάδα για το έτος 2018 αλλά, ...

2Mδης είπε...

Σοβαρά???!!!

Φαντάζομαι αυτό θα έγινε στην έδρα του Ινστιτούτου με κάθε επισημότητα. Όχι?

Ανώνυμος είπε...

Σουφλί;
Δεν είναι και άσχημα! Ένα τσιγάρο δρόμος...!

SV7/SV1OBY

ΕΡΔΥΠ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς ενημέρωση των μελών μας.

Σήμερα 22/5/2019 Τετάρτη είχαμε την εβδομαδιαία σύναξη των μελών και φίλων του συλλόγου μας στα γραφεία μας Αριστογείτονος 1. Ήμασταν εκεί παρόντες 7 μέλη του Συλλόγου και συζητούσαμε τρέχοντα θέματα. Περί της 9 η ώρα το βράδυ εισέρχεται στα γραφεία μας ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαριώτης SV3CYL. Μετά από μικρή παραμονή του εκεί εισέρχεται στον χώρο του σταθμού (radio suck) και αρχίζει αιφνιδίως , απροειδοποίητα και άνευ προγενέστερης ενημέρωσης του Δ.Σ για την εν λόγω πράξη του, αλλά και των παρόντων, να ξηλώνει καλώδια και συσκευές από τον εξοπλισμό του σταθμού μας.

Παρά την έντονη διαμαρτυρία των παρόντων αλλά και 3 μελών του Δ.Σ αφαίρεσε συσκευές μαζί με τα καλώδια τους και αποχώρησε ερήμην μας. Εκλήθη η άμεση Δράση και έγινε καταγραφή του συμβάντος από την ομάδα Δίας.

Πιθανόν ο Σταθμός μας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και ότι αυτό συνεπάγεται σε ότι αφορά την ευθύνη μας στο τομέα της πολιτικής προστασίας για συμβολή μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

ΕΡΔΥΠ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ το μέλος του Συλλόγου μας Κωνσταντίνος Κατσαριώτης SV3CYL εκτός της προσφυγής μας στην Δικαιοσύνη, παραπέμπεται σε επόμενη τακτική η έκτακτη Γενική Συνέλευση με την ερώτηση της διαγραφής του από μέλος του Συλλόγου μας. Η παραπομπή του γίνεται λόγω ανάρμοστης, υβριστικής και απαξιωτικής συμπεριφοράς κατ εξακολούθηση προς μέλη του Συλλόγου μας είτε κατ ιδίαν είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Για τον χρόνο πραγματοποίησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα υπάρξει νεότερη απόφαση του Δ.Σ

Επίσης το Δ.Σ αποφάσισε την παύση του από δραστηριότητες και δράσεις του Συλλόγου μας έως ότου αποφανθεί η Γενική Συνέλευση

Εκ του Δ.Σ

2Mδης είπε...

Αυτά από που είναι? Από την ερδυπ-ιδρυτικά ή από την ερδυπ-χριστός ανέστη??

2Mδης είπε...

Τελικά είναι από το νέο ΔΣ.

Λοιπόν. Εξ όσων γνωρίζω, υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πρώτα από όλα πρέπει το ΔΣ να καλέσει σε απολογία το μέλος και να μην αποφασίσει ερήμην του την παραπομπή του για διαγραφή.
Δεύτερον, πρέπει να επιπλήξει εγγράφως και να ειδοποιήσει το μέλος για τις αιτιάσεις του και σε καμία περίπτωση να μην επιβάλει την μεγαλύτερη ποινή που προβλέπει το καταστατικό απ ευθείας.
Τρίτον, πρέπει να ειδοποιήσει το μέλος εγγράφως για την απόφαση του να τον παραπέμψει για διαγραφή σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.
Και το κυριότερο: Η αναγραφή του ονόματος μαζί με την κατηγορία δημοσίως αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση και έχει συνέπειες. Αν ο κύριος Κατσαριώτης κινηθεί νομικά για αυτό τον λόγο, δλδ ότι αναρτήσατε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τις κατηγορίες, χάσατε από χέρι!

Καλό είναι πριν γίνουν τέτοιες κινήσεις να συμβουλεύεστε κάποιον νομικό (αν συμβουλευτήκατε και σας είπε ΟΚ, αλλάξτε δικηγόρο) γιατί αν οι κινήσεις σας δεν περιγράφονται επακριβώς από το καταστατικό, από κατήγοροι θα βρεθείτε κατηγορούμενοι.

Γνώμη μου είναι ότι τέτοιες κινήσεις από ΔΣ είναι πάντα εναντίον του συλλόγου και λειτουργούν μόνο αρνητικά. Υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα...

Ανώνυμος είπε...

"Παρά την έντονη διαμαρτυρία των παρόντων αλλά και 3 μελών του Δ.Σ αφαίρεσε συσκευές μαζί με τα καλώδια τους και αποχώρησε ερήμην μας"

Τελικά ήταν ερήμην ή ήταν εκεί και διαμαρτυρήθηκαν, δεν κατάλαβα!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα έψαξα και είδα ότι πραγματικά το ham fest θα γίνει στην Ελευσίνα;;; Είμαστε σοβαροί;

2Mδης είπε...

Σοβαρότατοι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρώτη φορά θα είναι...?
Γινόταν για πολλά χρόνια στον Ασπρόπυργο, σε ένα κλειστό γυμναστήριο...
Πόσο πιο μακριά δηλαδή, είναι η Ελευσίνα...?

Ένα τσιγάρο δρόμος...κυριολεκτικά...

2Mδης είπε...

Γιατί η Θήβα μακριά είναι; Ούτε καπουτσίνο δεν προλαβαίνεις να πιεις στο ταξίδι κι έφτασες!

Ανώνυμος είπε...

Εμάς απο Πελοπόννησο μας εξυπηρετεί,αποκέντρωση μπράβο στην ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ψυχιατρικά τα έχει πια το ΕΚΑΒ μην ξαναπάρετε την Άμεση Δράση...αν θέλετε να ξεμπερδέψετε.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο όλο και λιγότερος κόσμος στην έκθεση. Φοβάμαι πως φέτος θα είναι ακόμα πιο μειωμένη η προσέλευση με αυτή την επιλογή. Ειλικρινά κρίμα, τα τελευταία 5 χρόνια έχει χαλάσει πολύ και οι φίλοι του χόμπυ έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το hamfest της Αθήνας. Πέρσι τα μισά περίπτερα ήταν άσχετα με ραδιοερασιτεχνισμο, από μεταχειρισμένα laptop μέχρι και κινητά τηλέφωνα.. για να μην αναφέρω τη σαβούρα από χαλασμένα εξαρτήματα και φορητά..

Ανώνυμος είπε...

Φέτος θα υπάρχει πάγκος με τομάτες ΑΑ ποιότητα!!
Όποιος προλάβει.