Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Πόσο θα βαθύνει ακόμα ο βόθρος για να τους πάρουν τις άδειες?

Τον "βόθρο" που έχει ανοίξει εδώ και μέρες στο 750 νομίζω όλοι τον έχετε αντιληφθεί. Οι κύριοι που συμμετέχουν εκεί αναλώνονται σε θέματα όπως ποιος είναι κερατάς, ποιον "πήδαγαν" οι Πακιστανοί, ποιου πήδαγαν την γυναίκα στις μία και μισή, ποιος έκλεψε, τι έκλεψε, θα έρθουμε επίσκεψη, θα σε πλακώσουμε, ραντεβού στο χάμφεστ για μαχαιρώματα, θα σε κάνω χαλκομανία και άλλες "τεχνικές" συζητήσεις. Προχθές δυο από αυτούς κατάστρωναν σχέδιο πως θα ανοίξουν το σπίτι κάποιου, λέγοντας στον αέρα ονόματα διευθύνσεις περιγράφοντας την είσοδο κλπ. Εδώ δεν μιλάμε για ραδιοερασιτεχνικό κανονισμό, μιλάμε για ποινικό κώδικα! 

Αυτός είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός σήμερα. Κάθε καρυδιάς καρύδι πληρώνοντας ένα ποσό, πήρε πτυχίο ραδιοερασιτέχνη και θεωρεί ότι πρέπει να λέει στις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες προσωπικά δεδομένα, οικογενειακά θέματα, πόσο την έχει ο τάδε, τι του είπε η γυναίκα του φίλου του, τι ώρα ήταν όταν έφαγε κέρατο κλπ. 

   Για όλα αυτά όμως αρμόδιοι -και υπεύθυνοι- είναι οι αρχές και όσοι από διάφορες επιτροπές καμαρώνουν ότι εποπτεύουν τις συχνότητες. Απορώ βέβαια τι άλλο πρέπει να ακουστεί στον αέρα για να τους πάρουν τις άδειες? Αυτό το αίσχος δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

   Η πολλαπλή ζημιά που γίνεται, το ότι κάποιοι ξερνάνε με όσα ακούνε και αποχωρούν από τις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες δεν τους νοιάζει? Το ότι οι παρεμβολές και τα πατήματα γίνονται πλέον απροκάλυπτα επίσης δεν τους νοιάζει...?

   Έκαναν το λάθος να αναφερθούν στον αέρα για μένα, οπότε θα απαντήσω με απλά λόγια για να το καταλάβουν όλοι ακόμα και οι ανεπίδεκτοι μάθησης. Γιατί στο εν λόγω κύκλωμα φαίνεται να συμμετέχουν και άτομα με έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας σκέψης, ορισμένοι πιθανόν δυσκολεύονται να περπατήσουν και συγχρόνως να μασήσουν τσίχλα! Ο εγκέφαλος τους βραχυκυκλώνει σε τόσο πολύπλοκη δραστηριότητα...

   Ανέφερε λοιπόν ένας εξ αυτών, 
α) ότι με διέγραψαν από την ΕΕΡ,  
β) ότι στα γραφεία της ΕΕΡ κάποιος με "πλάκωσε στο ξύλο", και 
γ) ότι έχω γραφτεί και πάω σε "άλλο" σύλλογο.

Ο "κύριος" αυτός είναι χυδαίος ψεύτης! Ψεύτης και συκοφάντης.

   Για το α) δημοσιεύω στο τέλος της ανάρτησης δυο έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν διαγράφηκα από την ΕΕΡ. Η πρόταση του ΔΣ απορρίφθηκε στην Γενική Συνέλευση. Τέλος. 
Με το δεύτερο έγγραφο αποδεικνύεται ότι οποιαδήποτε απόφαση εναντίον μου, πέραν της διαγραφής, ακυρώθηκε και αυτή μετά τις εκλογές του 2018 με απόφαση του ΔΣ. Ως εκ τούτου είναι χυδαίος ψεύτης και συκοφάντης όποιος διαδίδει ότι με διέγραψαν. Με έγγραφες αποδείξεις παρακαλώ, ψευταράς!

   Πάμε τώρα στο β). Ποτέ και κανένας δεν με έχει πλακώσει στο ξύλο, ποτέ και πουθενά! 

   Κοπρίτες, αποβράσματα και νταήδες που να με έχουν απειλήσει από τον αέρα βεβαίως και υπάρχουν, αλλά όπως όλοι οι κοπρίτες τα αποβράσματα και οι νταήδες μένουν στις απειλές. Όπως και αυτοί που τις υποκινούν -από Καλλιθέα ορμώμενοι- αυτοί που βάζουν φιτιλιές και μετά πέφτουν στα γόνατα και αρχίζουν τις συγγνώμες "δεν φταίω εγώ, ο μπίλης το παρατράβηξε"... 

   Προκαλώ λοιπόν τον "κύριο" αυτόν που λέει στον αέρα ότι "κάποιος κάπου κάποτε" με πλάκωσε, να πει συγκεκριμένα πράγματα και να τα τεκμηριώσει. Αλλιώς ας πάει να πει τι κουτσομπολιά άκουσε στη γειτονιά και να τα μεταφέρει στους βλάκες που τον ακούνε. Που καταπίνουν αμάσητο ότι τους πει...

   Για το γ) ότι γράφτηκα σε "άλλο" σύλλογο και καλά, είναι τουλάχιστον μπούρδα! Ρωτήστε σε οποιονδήποτε σύλλογο αν έχω περάσει έστω και απέξω, όχι αν γράφτηκα όπως λέει ο εν λόγω ψευταράς και μπουρδολόγος. Αλλά είπαμε, βρίσκει ηλίθιους και τα λέει, ηλίθιους και αδαείς που αρέσκονται να ακούνε κουτσομπολιά, πόσο την έχει ο φίλος του ο μίστερ τάδε -έχει ψώνιο να τις μετράει φαίνεται- και ότι άλλο αρρωστημένο κατεβάζει η κεφάλα του. Όταν κάποιος δεν εργάζεται, με τέτοια κουτσομπολιά ασχολείται. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!

   Και οι τρεις ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και απώτερο σκοπό έχει ο "κύριος" που τα λέει, την εξύβριση και την συκοφαντική δυσφήμιση.

Η συνέχεια είναι μονόδρομος...




121 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έλεγε και τα ξαναέλεγε ότι σε διέγραψαν και όλα τα άλλα που γράφεις. Βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από έναν άσχετο που δεν είναι μέλος της ένωσης τι είχε γίνει. Καλά έκανες που τα απάντησες γιατί υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι άσχετοι που τα πιστεύουν. Φτάσαμε στο σημείο να απαντάμε και στα αυτονόητα στον κάθε ψεύτη που πίσω από το μικρόφωνο κατηγορεί τους πάντες.
Τα έγγραφα που δημοσίευσες δεν τα ήξερα ωστόσο.
Ψεύτης με αποδείξεις και με πατέντα ο κύριος!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τον κωρονοιό έχουμε και αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε και την ξεφωνίστρα στο 144.750 να λέει ότι κουτσομπολιά μαθαίνει και να το θεωρεί κατόρθωμα. Μιλάμε για επίπεδο όχι αηδίες.

2Mδης είπε...

Ξεφωνίστρα ε?

Ανώνυμος είπε...

Το SV-Νέα δεν κυκλοφόρησε στην ώρα του. Λέτε ο υπεύθυνος να είναι καραντίνα?

Ανώνυμος είπε...

Το "επίπεδο" γενικώς των "ραδιοερασιτεχνών" στην Ελλάδα, είναι παροιμιώδες !!!
Αποτελεί αντικείμενο σεμιναρίου γραφικότητας, ασχετοσύνης και αυτοπροβολής.
Κάθε φορά που κάποιος προαναφερόμενος "ραδιοερασιτέχνης" πιέζει το PTT, νομίζει ότι πατάει το κουμπί που θα σώσει τον κόσμο !!! θεωρεί εαυτόν ήρωα, superman, αστέρα του Holywood !!!
Αααχ τι κάνουν αυτά τα παιδικά απωθημένα !!!
Τι να σου κάνουν και οι ψυχίατροι, δεν είναι Θεοί.
Κάποια περιστατικά δεν θεραπεύονται ΠΟΤΕ.
Το μόνο που προτείνω είναι διατήρηση ασφαλούς απόστασης από τέτοια περιστατικά και ταυτόχρονη (πραγματική) ραδιοερασιτεχνική δράση. Αφήστε αυτά τα άτομα στην "παιδική χαρά" τους και συνεχίστε υπεύθυνα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η ακροαματικότητα της συγκεκριμένης συχνότητας έχει αγγίξει την θεαματικότητα πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής. Με αυτά και με εκείνα ,έχουν γίνει "νοματέοι". Επίσης πρόσεξα πως μετά την διάδοση όσων ακούγονται εκεί , η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Το αντικείμενο των συζητήσεων έχει αναβαθμιστεί σχετικά , ακούγονται τα call signs , κάτι έχει αλλάξειτέλος πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αφαιρεθεί μια ραδιοερασιτεχνική άδεια πάντως, δίνεται προθεσμία λίγων ημερών για ξήλωμα ΟΛΩΝ των κεραιών, διαφορετικά ακολουθεί δεύτερο πρόστιμο.
Ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Ναι χθες είχαν και ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό. Νόσησαν λέει 250 άτομα σε μια φρεγάτα. Το διάβασε ένας στην εφημερίδα, έτσι κατάλαβε, και το μετέφερε στους υπόλοιπους που προφανώς δεν ξέρουν να διαβάζουν. Είχε πληροφορίες "από μέσα".

Ανώνυμος είπε...

Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το ΔΣ της ΕΕΡ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των εντευκτηρίων κάθε Τετάρτη για 14 μέρες μέχρι και την 25η Μαρτίου, καθώς και την αναβολή της συνεδρίασης του τακτικού ΔΣ που είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Η μέρα που θα ανοίξουν ξανά τα εντευκτήρια θα ανακοινωθεί με ξεχωριστό ενημερωτικό δελτίο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

2Mδης είπε...

Μάλιστα. Έχει αρχίσει να επικρατεί η κοινή λογική...

Ανώνυμος είπε...

144.750 ο οχετός...

Γνωστοί σε όλους πλέον οι εκφωνητές εκεί, έχουν καμία 50αριά άτομα κουρτίνα κάθε βράδυ για να ακούνε τις περιπέτειες τους, άλλοι τους ακούνε και γελάνε και άλλοι κλαίνε. Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά στα websdr. Οι παλικαράδες έχουν δείρει τη μισή Αθήνα και έχουν καβαλήσει την άλλη μισή, από την καρέκλα τους. Το γεγονός αυτό όμως δεν είναι για γέλια, είναι λυπηρό αν όχι εξοργιστικό.

Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο το να είναι κάποιος ραδιοερασιτέχνης προϋποθέτει ένα επίπεδο μιας και ασχολείται με πράγματα που περιέχουν επιστήμη. Ειδικά πλέον που η επικοινωνία είναι εύκολη και δωρεάν. Πως στην Ελλάδα συμβαίνει το ανάποδο; Άρα είτε κάποιοι έχουν ξεμείνει με το πάθος για τα Μεσαία είτε έχουν πρόβλημα στο μυαλό είτε δεν έχουν πάρει είδηση ότι ο κόσμος προχωράει.

Πέρα από όποια πλάκα όμως κάτι πρέπει να γίνει γιατί όσο αυτό συνεχίζεται μας παίρνει η μπάλα όλους.

Ακούς Αντώνη;;;

Ανώνυμος είπε...

Ολο το κατακαθι της ελληνικης κοινωνιας μπορει να το αναζητησει κανεις και να το βρει στα προσωπα 2-3 προσωπων που φερονται σαν κλειδοκρατορες του διαυλου των 144,750 Mhz.Κυρηγματα μισους και ρατσιστικα παραληρηματα απενατι στους μεταναστες,στους ομοφυλοφιλους σε ανθρωπους με διαφορετικο θρησκευτικο η σεξουαλικο προσανατολισμο.. Καθε βραδυ αναλωνονται σε απειλες βρισιες συκοφαντησεις προβαλοντας μεσω των 2m τα κατορθωματα τους.Λεξιλογιο και συμπεριφορα νονων της νυχτας με εξαρσεις απο ενα οχετο χυδαιων εκφρασεων απεναντι σε συναδελφους και σε οσους δεν ταχθηκαν μαζι τους.Αυτος ο κατηφορος δεν γνωριζω που μπορει να φτασει ΟΜΩΣ συγκεκριμενα απο τον SV1NPQ πρεπει να του αφερηθει η αδεια σε περιπτωση που δεν συμμορφωθει στους κανονισμους και στην νομοθεσια των ραδιοερασιτεχνων τηλεπικοινωνιων...Κριμα για οσους/ες θελουν να λεγονται αδειουχοι/ες ραδιοερασιτεχνες και να ανεχονται αυτην την καταστσαση που συμβαινει τον τελευταιο καιρο στην συχνοτητα των 144,750 Mhz.Προτεινω να βγει μια ανακοινωση που να την συνυπογραφει ενα ικανος αριθμος αδειουχων ραδιοερασιτεχνων που να αναδεικνυει την κατασταση της συγκεκριμενης συχνοτητας απαιτωντας την παυση αυτης και να αιτειται την στερηση αδειας του SV1NPQ. FACTA NON VERBA

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το θέμα θα λυθεί όταν ανακαλύψουν τον πατητή και μπουκάρουν να του πάρουν τα μηχανήματα. Ξέρουν ποιος είναι. Είναι ο μιστερ από το σπίτι του στο Περιστέρι εκτός αν είναι απο το πατρικό του ή αν είναι απο το σπίτι της φίλης του στο Φα΄ληρο ή αν έχει πάει σε κάποιον φίλο του. Παίζεται όμως να είναι κάποιος από το Ηράκλειο ή από τον Βύρωνα ή από το Γαλάτσι ή από τον Κορυδαλό ή από την Καλιθέα ή από το Πέραμα ή από τον Πειραιά ή από τη νέα Σμύρνη ή από το Ίλιον ή από τον Ταύρο ή από το Πολύγωνο.... Εκτός αν είναι κάποιος άλλος από την υπόλοιπη Υδρόγειο. Θα βγεί ο παλικαράς με το μηχανάκι να τον πιάσει ώστε να μπορεί να ρουφιανεύει στον αέρα χωρίς να τον πατάνε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλανε να πιάσουν τον πατητή, τόσο βαρβάτοι ραδιοερασιτέχνες που είναι θα είχαν φτιάξει δύο ραδιογωνιόμετρα και με τριγωνισμό θα υποδείκνυαν τουλάχιστον τη θέση του (γιατί τα περι ξύλου είναι αστεία από τους κουραμπιέδες αυτούς). Αν και νομίζω ότι πλέον από αυτά που λένε οι μισοί που κάθονται κουρτίνα τους πατάνε απο τα νεύρα τους.

2Mδης είπε...

Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Ακούμε σταθερά την χαβούζα. Ούτε κουβέντα για την ταμπακέρα. Αντί όσων έλεγε ότι σε έδιωξαν από την ένωση που του έτριψες στα μούτρα τα χαρτιά τώρα το έριξε στην κεραία των μεσαίων που έχει ο GAZ και στην ορθογραφία. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

2Mδης είπε...

Α έτσι λένε? Θα πάω στα φροντιστήρια του Πουκαμισά να μάθω ορθογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν χτυπήσει κόκκινο οι ξεφωνίστρες. Από οικογενειακά, γκομενικά, ειναι ραμολιμέντο ο Γιάννης. Ο Μπίλη είπε ραμολιμέντο τον Γιάννη!! Επαναλλαμβάνω,ο Μπίλη είπε ραμολιμέντο τον Γιάννη!! Ποιος ο Μπίλης. Δείτε τον στο FB να καταλάβετε. Ναι αυτός! Είναι απίστευτοι οι τύποι. Προσπαθουν να δικαιολογηθούν αλλά δεν κρατιούνται με τίποτα. Κάθε τρίτο μικρόφωνο αρχίζουν τα κουτσομπολίστικα.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη δυστυχία. Είναι λυπηρο πόσα διακριτικά έχουν πάει χαμένα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να κάνει ένα πρόχειρο υπολογισμό; Ποιο είναι το ποσοστό των συναδέλφων, που κάνουν σωστή χρήση του διακριτικου τους; Αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11/3 0900πμ. Ένα cd με τα όσα λέγονται εκεί χρειάζεται να σταλεί στον νέο υπουργό για να διαπιστώσει την αδράνεια των υπηρεσιών που προίσταται και να δείτε πως θα ενδιαφερθεί.

2Mδης είπε...

Να στείλουμε να ακούσει ο υπουργός τον NPQ να εξηγεί πόσο την έχει ο πρώην φίλος του? Θα μας θέσουν εκτός νόμου! Όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μάνα μου!!!!! Αυτός είναι που βρίζει και απειλεί τους πάντες; Που λέει για χοντρούς και για ραμολιμέντα; Ήμαρτον! Τώρα τον είδα στο φατσοβιβλίο. lol

GIMEL TAU LTD είπε...

"Επιμύθιο: Η μαλακία σε αυτόν τον τόπο, εκτός από ακαταμάχητη, είναι και επικίνδυνη. Περισσότερο από όλους τους κορωνοϊούς του πλανήτη..."

Ανώνυμος είπε...

Τι μας έκανες ρε Γιάννη, αντί να μαθαίνουμε τις ρουφιανιές και για την Μιράντα ασχολούνται με σένα. Ήμαρτον.

Ανώνυμος είπε...

Τιμητές της ΕΕΡ όσοι λέγανε για κερατάδες και για μαχαιρωματα. Πάλι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα άλλο με ενδιαφέρει λόγω του κορωνοιου. Είπαν τελικά στο 144750 για αυτό το καράβι του ΠΝ με τους 250 νοσούντες από κορωνοιο; Αυτός που είχε πληροφορίες από μέσα είπε ότι δεν ήταν το Υδρα. Αυτό είναι σε καραντίνα το Υδρα, το άλλο έχει 250 με κορωνοιο. Είναι σοβαρά τα πράγματα, είχε πληροφορίες από μέσα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το «από μέσα» έχει διττή έννοια. Μπορεί να εννοούσε μέσα από το Δαφνί. Μην δίνετε σημασία.

Ταβερνιάρισσα είπε...

Η Μιράντα που λένε συνέχεια στο 144750 είναι η ηλικιωμένη κυρία με το σορτσάκι που βλέπω στο φατσοβιβλιο; Ξέρουμε; Μόνο τον Τουταγχαμών βρήκα ποιος είναι. Ας μας εξηγήσει κάποιος την αργκό τους.

2Mδης είπε...

Λοιπόν.
Η μέθοδος να πετάει σκατά στον ανεμιστήρα κάποιος κουτσομπόλης -ξεφωνίστρα όπως πολύ σωστά τον αναφέρουν- είναι πανάρχαια, από καταβολής κουτσομπολιού.

Έτσι από το με διέγραψαν, με πλάκωσαν κλπ τώρα που δημοσίευσα τα έγγραφα κατάπιαν τη γλώσσα τους και πέρασαν σε άλλα ψέμματα και συκοφαντίες.

Παρένθεση. Προπηλακισμός= δημόσια εξύβριση. Για να μαθαίνουν ορισμένοι και να μην παραποιούν όσα γράφω. Δημόσια εξύβριση ή οποία οδηγεί τον δράστη ενώπιον του εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πάμε στο θέμα της κεραίας που υποτίθεται πούλησα στον GAZ χωρίς απόδειξη. Αν είχε λίγο φιλότιμο θα έπρεπε ευθαρσώς να πει ότι μου ζήτησε ένα σχέδιο για να φτιάξει κεραία και εγώ του υπέδειξα να αγοράσει το ANTENNA HANDBOOK ARRL όπως κατά πάγια τακτική συμβουλεύω όλους τους συναδέλφους. Στην συνέχεια του υπολόγισα την κεραία και του υπέδειξα και σημείο αγοράς των υλικών κάποιο κατάστημα στην Ν.Ιωνία. Ο GAZ με παρακάλεσε να τον εξυπηρετήσω αγοράζοντας εγώ τα υλικά τα οποία και πλήρωσε. Τον βοήθησα τόσο στην κατασκευή όσο και στην εγκατάσταση. Δεν του πούλησα κεραία! Τον βοήθησα όσο μπορούσα όπως έχω κάνει με πολλούς συναδέλφους χωρίς να πάρω μισό ευρώ. Το να βγαίνει κάποιος άλλος και να ξεφωνίζει ότι του την πούλησα χωρίς απόδειξη είναι τουλάχιστον πρόστυχο.

Το ότι συντονίζει αλλού από την ρ/ε ζώνη των 160μ το θεωρώ άνευ αξίας μετά τις μετατροπές που έκανε ο κάτοχος για δικούς του λόγους στους οποίους δεν θα επεκταθώ.

Στο θέμα της καταγγελίας σταθμού στην ΕΕΤΤ την οποία χαρακτηρίζει ρουφιανιά ο "συνάδελφος" που ξεφωνίζει τους πάντες.

Η καταγγελία είχε γίνει για λινκ που δούλευε εκτός μπάντας και παρέμβαλε όλους τους σταθμούς στην ζώνη των 2μ μη εξαιρουμένων των επαναληπτών! Το R1 για παράδειγμα έμενε συνέχεια ανοιχτό όσο δούλευε το λινκ στο 146-φεύγα. Ο κάτοχος του είχε ενημερωθεί και αντί συμμόρφωσης, μας είχε υποδείξει να αλλάξουμε ασυρμάτους!! Ένας από τους καταγγέλοντες ήταν και ο SV1GAZ, ο οποίος ακούει τον συνομιλιτή του να με λέει δημοσίως ρουφιάνο χωρίς να τον διαψεύδει. Εγώ δλδ είμαι ρουφιάνος αλλά ο SV1GAZ που επίσης κατήγγειλε τον ίδιο σταθμό για τον ίδιο λόγο όχι! Η διαφορά μας είναι ότι ο GAZ ανέχεται όσα ξεφωνίζει ο συνομιλητής του και συμμετέχει σε αυτά.

Επίσης, ακούστηκε ότι με έδιωξαν από το SVNEA! Από το περιοδικό αποχώρησα δύο φορές. Την πρώτη επανήλθα μετά από παράκληση της υπεύθυνης σύνταξης του περιοδικού και, την δεύτερη επέμενα και σταμάτησα την συνεργασία επιτρέποντας εν λευκώ να αναδημοσιεύουν οτιδήποτε ήθελαν από το μπλοκ. Πράγμα το οποίο και έκαναν. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ότι άλλο ακούγεται είναι ψυχωτικό επεισόδιο.

Θα πρέπει να καταλάβουν όσοι θέλουν να κάνουν τις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες σαν τα μούτρα τους ότι πάντα υπάρχουν όρια. Τα νταϊλίκια και οι συκοφαντίες είναι πέραν των ορίων. Το ίδιο και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αναφέρονται στον αέρα, διευθύνσεις, απειλές κλπ

Όσο για τα πατήματα που γίνονται και αποδίδεται σε εμένα ευθύνη, κατηγορηματικά θεωρώ ότι είναι παράνομα. Εκτιμώ ότι γίνεται από πληθώρα συναδέλφων που αντιδρούν με αυτό τον τρόπο σε όσα ακούγονται πράγμα που αποδεικνύεται και από τις καθημερινές εξαγγελίες ότι "βρέθηκε ο πατητής" και έχει στοχοποιηθεί η μισή Αττική αλλά τα πατήματα συνεχίζονται. Το να ξεφωνίζουν στον αέρα "πόσο βιάγκρα έπαιρνε ο τάδε κερατάς" και μετά να απορούν γιατί δεν επεμβαίνει η ΕΕΤΤ είναι αστείο. Η ΕΕΤΤ αν επέμβει, εκτιμώ ότι, θα πρέπει να αφαιρέσει κανα δύο άδειες για αυτά που ακούγονται...

Τέλος κάτι διαδικαστικό. Στο μπλοκ δημοσιεύω όσο περισσότερα σχόλια έρχονται. Ούτε εγγραφή χρειάζεται ούτε τίποτα, δεν έχω κόψει σχόλια που είναι υπερ του μπάχαλου που έχετε δημιουργήσει. Κάποια που έχουν κοπεί είναι απολύτως εναντίων όσων ξεφωνίζουν και βρίζουν και απλά κόπηκαν για τον τρόπο με τον οποίο το έγραφαν ή γιατί περιείχαν στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν μέσω της νομίμου οδού εναντίον αυτού που χρησιμοποιεί τον ασύρματο για να βρίζει και να συκοφαντεί.

Τα υπόλοιπα αρμοδίως.

SV1GAZ είπε...

Γιάννη.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται πληροφορείσαι κακώς από κάποιους "άγνωστους" "σχολικογράφους". Αντιθέτως με ότι σε "ενημέρωσαν" , εχτές στο 144.750 πληροφόρησα τους παρευρισκομένους ότι το να απευθυνθείς στην αρμόδια υπηρεσία (ΕΕΤΤ) για την επίλυση των προβλημάτων παρεμβολής από τον "γνωστό" Μίλτο εκτός ραδιοερασιτεχνικής ζώνης είναι έννομο δικαίωμα και όχι "ρουφιανιά" . Ενώ όμως φαίνεται να είσαι καλά ενημερωμένος για όλα τα λεχθέντα ,για αυτά που ελέχθησαν από εμένα δεν φαίνεται ότι είσαι επαρκώς . Να σημειώσω επίσης για τους "ραδιοταλιμπάν" του Blog , ότι το όνομα μου δεν αναφέρεται στην καταγγελία της ΕΕΤΤ αν και υποστηρίζω την ορθότητα της . Θα μπορούσα λοιπόν εάν ήμουν κακεντρεχής να συμφωνήσω με την έκφραση "ρουφιανιά" .αλλά δεν το έκανα .
Επίσης κάνω έκκληση να σταματήσει ο εκατέρωθεν "αλληλοσπαραγμός" και να επικρατήσει (τουλάχιστον από αύριο), ή κοινή λογική .Δεν επιθυμώ διαμάχες και συγκρούσεις . Αυτό βέβαια μην το θεωρήσεις αδυναμία μου , αλλά υπεύθυνη και ειλικρινής στάση .Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσω από την συχνότητα (θα χαρούν πολλοί) ,όπως έπρεπε να πράξω από καιρό. Περιμένω την ίδια στάση και από εσένα.
Όχι ανωνύμως ,αλλά επωνύμως
SV1GAZ
ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι ιστορίες που διαδίδονται στο 144.75, με την φρεγάτα του ΠΝ που είναι σε καραντίνα, μήπωως θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τις αρχές;

2Mδης είπε...

Αντώνη, υπάρχει ένα πρόβλημα με εσάς. Λόγω του λεξιλογίου και των χυδαιοτήτων που χρησιμοποιείτε στον αέρα κανείς δεν μπορεί να σας ακούει όλη την ώρα ειδικά αν έχει κόσμο. Οπότε και αυτό που λες, ότι δλδ υποστήριξες ότι η καταγγελία δεν είναι ρουφιανιά κλπ όντως το έμαθα έστω καθυστερημένα σήμερα από συναδέλφους. Για τον Μίλτο και εσύ είχες κάνει καταγγελία και πρέπει να έχω και αντίγραφο. Αν θέλεις στείλε μου την διεύθυνση σου να σου προωθήσω ένα αντίγραφο.

Τώρα για τον αλληλοσπαραγμό και τις συγκρούσεις σας στο 750 εγώ τι λόγο έχω? Εσείς σφάζεστε από καταβολής NPQ πρώτα μεταξύ σας και μετά με όλους τους άλλους. Εγώ πριν λίγες μέρες που μου είπαν ότι σφάζεστε, ήρθα να ακούσω και γινόταν το έλα να δεις. Ετοιμαζόσασταν να πάτε σε ένα διαλυτήριο αυτοκινήτων να τα διαλύσετε και ακουγόταν στον αέρα ονομα, επωνυμο, διακριτικό, σωματική διάπλαση και οικογενειακά του υποψήφιου θύματος. Παλιότερα σφαζόσουνα εσύ με τον NPQ και σε έβριζε χυδαιότατα σε σημείο να απορώ πως ακόμα μιλάς μαζί του. Μετά σφαχτήκατε με τον ΜΝΟ, τα φτιάξατε για μια ημέρα και ξανασφαχτήκατε την επόμενη. Βριζόσαστε και ξεκατινιαζόσαστε στον αέρα λες και δεν υπήρχαν τηλέφωνα να τα πείτε. Μετά σφάχτηκε ο ΜΝΟ με αυτόν που του πούλησε την μπακατέλα και του πήρε το ICOM. Μετά αρχίσατε να στοχοποιείτε συναδέλφους και μη που δεν ήταν παρόντες, υποθέτοντας ότι αυτοί πατάνε.

Όλη η Αθήνα σας πατάει με αυτά που λέτε. Δεν το επικροτώ σε καμία περίπτωση, αλλά είναι λογική εξήγηση. Όπως ο συνομιλητής σου στην συχνότητα έριχνε "τάπες" για να μην ακουστεί ο φίλος του που του έλεγε για τα δικά του κέρατα, όπως έριχνε "τάπα" στον ΜΝΟ αφού του πήρε το ICOM για να του δώσει τον ενισχυτή που δεν δουλεύει, έτσι ακριβώς υπάρχουν και ορισμένοι που σας ρίχνουν τάπα για όσα λέτε.

Επομένως αν δεν θέλεις συγκρούσεις και διαμάχες σταματείστε τις χυδαιότητες. Τα 2μ είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος να έχουν οι συνάδελφοι έναν πομποδέκτη ανοιχτό σε ραδιοερασιτεχνική συχνότητα. Κανείς δεν θέλει να ακούνε τα παιδιά του και οι φίλοι του βρισιές και συκοφαντίες για κανένα λόγο.

Όλους κάποια στιγμή μας έχουν "πατήσει" στον αέρα και όλοι έχουμε αγανακτήσει που μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να τελειώσουμε μια τεχνική συζήτηση με έναν συνάδελφο. Όμως δεν θυμάμαι κανέναν δικό μου συνομιλητή ή φίλο ή συνάδελφο γενικά να τον παρέμβαλαν και αυτός να άρχισε να μιλάει για κερατάδες, για γκόμενες, ότι θα πάει να ανοίξει σπίτια, να απειλεί και να στοχοποιεί από τον αέρα. Κανένας. Ούτε και συ όταν συζήταγες με άλλες παρέες είχες παρεκτραπεί σε τέτοιο βαθμό.

Ανάμεσα σας υπάρχουν συνάδελφοι που εγώ τουλάχιστον δεν τους έχω ακούσει να βρίζουν και να ακολουθούν το παράδειγμα του NPQ. Απορώ γιατί είσαι επιρρεπής και τον τροφοδοτείς με κουτσομπολιά αντί να ακολουθήσεις το παράδειγμα των υπολοίπων. Μόνο εσύ ξέρεις...

Οπότε σταματείστε να ξεκατινιάζεστε, μην δίνετε άλλη τροφή και απομονώστε τυχόν θερμοκέφαλους που έχετε ανάμεσα σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για όσα γίνονται, όλα τα άλλα είναι υποθέσεις.

Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

@14/3/20 01:12πμ με δεκάδες μαγνητοφωνημένα ακούσματα που κυκλοφορούν με εσένα και την παρέα σου και με πολύ περισσότερα ζωντανά ακούσματα μιλάς ακόμα προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; "Κρείττον του λαλείν το σιγάν". Αλλά ας όψεται και η με βαρύγδουπο τίτλο επιτροπή επιτήρησης συχνοτήτων (ή κάπως έτσι) καθώς και οι αρμόδιες αρχές.

SV1GAZ είπε...

Και επανέρχομαι

Και ΒΕΒΑΙΩΣ ποτέ δεν είπα να πάω στο διαλυτήριο αυτοκινήτων ,Τι δουλειά έχω εγώ με το "Εθνικόν Κερατολόγιον" . Εσύ με γνωρίζεις χρόνια . Μοιάζω για νονός της νύχτας (*έστω και ημέρας)? Ακούγομαι για μπουκαδόρος , απατεώνας ,εκβιαστής? Δεν νομίζω .Δεν έχω τέτοιες καταβολές (τώρα αυτοαποκαθηλώνομαι γιατί υπήρχε ένας μύθος και με φοβόντουσαν μερικοί !!). Τώρα για τα γεγονότα με τον Βασίλη δεν θα εισέλθω στην διαδικασία να πω ποιός είχε δίκιο ή άδικο .¨Ήτανε μια ατυχής στιγμή εκ μέρους μου (η ενδεχόμενη συμπεριφορά μου) με μεγάλη δόση εγωπάθειας και αρτηριοσκληρωτισμού . Με τον ΜΝΟ κατέβαλα κάθε προσπάθεια να σταματήσει η διαμάχη αυτή και τελικά τα κατάφερα (έστω και αργά). Και νομίζω ότι και ο MNO δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου .Οι περισσότεροι με χαρακτήρισαν "μα..κα" για αυτήν την ενέργεια μου . Έπρεπε δήθεν να τον ισοπεδώσω .Υπήρξαν και δύο συνάδελφοι όμως που εκθείασαν την πράξη μου και τους ευχαριστώ Είναι η λεγόμενη τραγωδία της μειοψηφίας.
Γιάννη τα χρόνια έχουν περάσει Τα ωραία κυκλώματα με εσένα με τα παιδιά του 145.400 έχουν μάλλον περάσει ανεπιστρεπτί . Και αυτό γιατί χάθηκαν από τον αέρα συνάδελφοι επιπέδου που μπορούσες πραγματικά να μιλήσεις και από μία τάση ψυχαναγκασμού να μιλάμε με οποιονδήποτε για να μην αχρηστεύσουμε τους πομποδέκτες μας (Ο νοών νοείτω). Ίσως τελικά να μην είχα και απόλυτη επίγνωση της αποκλίνουσας συμπεριφοράς μου .
Εν τέλει πρέπει να καταλάβεις ότι ποτέ δεν έτρεφα μίσος ,εμπάθεια ή αντιπάθεια όπως πίστευες . Το αντίθετο μάλιστα . Πάντα θαύμαζα την ευφυία ,το χιούμορ τον ορθολογισμό και τις γνώσεις σου (Εσείς οι υπόλοιποι μην πείτε αμέσως ότι γλύφω....) .Άλλωστε σε μια συζήτηση με τον SV1EOI είχα πεί "Ναι ο Γιάννης παρ' όλες τις αδυναμίες του, θα γινόταν ένα καλό στέλεχος του ΔΣ της ΕΕΡ " ,άσχετα αν σε πείραζα και σου έλεγα ότι θα αδειάσει η ένωση.......... (Είπαμε εσείς μην λέτε ότι τον λιβανίζω .Αυτή είναι η πραγματικότητα.) .Δυστυχώς γερνάω και το νευρικό μου σύστημα ίσως έχει χάσει την ελαστικότητα που κάποτε είχε.

Σε χαιρετώ !!!!
de SV1GAZ

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μας μια χάρη Διομήδη να απαλείψεις τις δήθεν δικαιολογίες, κροκοδείλια κλάματα κλπ. αφού είναι 100% οπαδός, συμμέτοχος και ηγείται θα έλεγα στην κατάσταση που επικρατεί στη συχνότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρόνος θα δείξει.

SV1GAZ είπε...


Προς "ανώνυμους" σχολιαστές.

Αγαπητέ ανώνυμε
Κάθε φορά με εκπλήσσεις με το μίσος και την φανατικούρα σου . Κάθε φορά συνεχίζεις και με εκπλήσσεις με την ιδεοψυχαναγκαστική σου διαταραχή όσον αφορά την στάση σου απέναντι στα γεγονότα ,το μίσος και την ικανοποίηση που λαμβάνεις γράφοντας για εμένα συνεχώς Δεν παραξενεύομαι όμως . Είσαι άλλωστε ένας "ανώνυμος" . Και τι σημαίνει αυτό άραγε. Ένας σχολιαστής που εκμεταλλευόμενος την "ιδιότητα" αυτή γίνεται περισσότερο βίαιος και σκληρός από ότι είναι στην πραγματικότητα .Η ανωνυμία σου σε κάνει να νιώθεις περισσότερο σίγουρος και άφθαρτος από ότι είσαι στην καθημερινή σου ζωή.
Και τι μάλλον είσαι στην καθημερινή σου ζωή? Προφανώς ένας απλός υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας απαθής και αμελής , χαμηλού εισοδήματος και προοπτικής . Πάντα αποθηκεύεις τις καθημερινές καρπαζές από το αφεντικό σου..... στον ψυχικό σου "κουμπαρά" ,τον οποίο γεμίζεις και τον αδειάζεις στον κάθε "επώνυμο" ,πείθοντας τον μετωπιαίο σου λοβό και την κεντρική αύλακα του εγκεφάλου σου , ότι αυτή η καθημερινή σου μιζέρια είναι ονειροειδούς προέλευσης. Τίποτα δεν σου είναι αρκετό , ούτε καν λίγο. Και αυτή η τραγική καθημερινότητα συνεχίζεται αδιάκοπα , μέχρι που ο "πόνος σου" να θυμίζει αυτόν της επέμβασης πλαστικής βουβονοκήλης.
Σε καταλαβαίνω όμως . Το ίδιο θα έκανα και εγώ . Αλλά δεν είμαι , δυστυχώς για εσένα το ίδιο . Το σβέρκο μου δεν είναι κόκκινο και το κοινωνικό και συνειδησιακό μου προφίλ αδιατάραχτο και γιαυτό μπορώ και γράφω ΕΠΩΝΥΜΑ !!! .
.
Feel so sorry for you...
de SV1GAZ

SV1GAZ είπε...


Ηγέτης , οπαδός , συμμέτοχος !!!!

Αγαπητέ άγνωστε , μεταξύ των αγνώστων....

Προφανώς πρέπει να αστειεύεσαι όταν με αποκαλείς ηγέτη του 144.750.WHAAAAT !!!!
Εκτός ορισμένων λαμπερών εξαιρέσεων της επιμάχου συχνότητος , πως θα μπορούσα να είμαι ηγέτης ενός τσούρμου αποφοίτων του δημοτικού (όχι κακό αλλά επιβαρυντικό) με παράλογες και παράδοξες απόψεις ,περιθωριακές ιδεολογίες , ακροδεξιότερων του ακροδεξιού , φανατικών εθνικιστών ,εξολοθρευτών των επί της γης Εβραίων , Πακιστανών , Αφγανών και λοιπόν μειονοτήτων . Οπαδός "πολιτών του 750" που ακονίζουν τις ιερές εθνικές λόγχες τους για να σφάξουν τους απελπισμένους των HOTSPOT , να βιάσουν γυναίκες και παιδιά ,που διαβάζουν Χίο ακόρεστα και ανελλιπώς ? WHAAAAAAT !!!!
Συμμέτοχος στο κυνήγι του Κερατά , "χαρτογράφο του κερατάδικου 1 και2 " ,υμνιστή και Θιασώτη των κακόφημων κολόμπαρων της καψούρας και της εκχυδαισμένης μουσικής που ακούγεται πάνω σε ένα βουνό από τσόφλια φυστικιών , αθλίων πελατών που σηκώνουν το πόδι της ταλαιπωρημένης εργαζόμενης για να παραγγείλουν ένα ποτήρι (συνήθως άπλυτο) νοθευμένου "Περιπατητή" ? Οπαδός μεταφυσικών θεωριών , προλήψεων και γελοίων πολιτικών και κοινωνικών θεωριών , νοσούντων ενόπλων δυνάμεων και βαρύτατων συνομοσιολογικών παρακρούσεων!!!!!!!!!
Βέβαια μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις ακαδημαικού επιπέδου , συμμετέχοντας με την μειοψηφική γνώμη μου. Είναι πρόκληση για εμένα να προσπαθώ να αλλάξω αντιλήψεις βαθιά ριζωμένες σε ανθρώπους περιορισμένου εγκεφαλικού δάσματος.
Απλά ήταν βράδυ , παραπάτησα και έπεσα στο φρεάτιο !!! Τώρα απολυμαίνομαι από τα περιττώματα...

Με περίσσιο σθένος αναφωνώ :
¨Ο Κάρολος Μάρξ είναι(ήταν) μαλάκας"
Από συμπέρασμα συζήτησης στο 144.750.
de SV1GAZ
Καλή Κυριακή και προσοχή στις ... τρύπες.


Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιο sdr να ακούμε το 144.750;
Ήρεμα ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνεις το SDR ; Θα κάνεις υπομονή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα δίνουν δώρο CD με τα καλύτερα του 750.

Ανώνυμος είπε...

Για να ακούς τι? Την μιζέρια!!!
Αν έχεις διακριτικό πήγαινε να κάνεις DX. Είναι πολύ ουσιαστικό και απείρως πιο υγιές.

Καλό βράδυ.

2Mδης είπε...

Ήρεμα παιδιά.

Σε όλα έχετε δίκιο όσα γράφετε. Και καταλαβαίνω πλήρως την αγανάκτηση σας. Προς το παρόν ας βοηθήσουμε την κατάσταση να εκτονωθεί τουλάχιστον στο θέμα αυτών που ακούγονταν στον αέρα.
(Αναφέρομαι σε σχόλια τα οποία έχω κόψει και αφορούν το θέμα.)

Σχετικά με σχόλια που αφορούν τον κορωνοϊό κλπ επίσης κόβονται. Αρμόδια ενημέρωση ΜΟΝΟ από τις αρχές! Μακριά από γιατροσόφια, αλοιφές κλπ απατεώνες.

SV1GAZ είπε...

Πέρι SV1NPQ
Η Αποκατάσταση του Βασίλη !!!
Επειδή πολλοί από εδώ αναφέρονται στον SV1NPQ θα ήθελα να τους διαφωτίσω για ορισμένα πράγματα . Με τον Βασίλη και τα παιδιά του γνωριζόμαστε εδώ και τριάντα χρόνια .Ερχόταν πολλές φορές στο σπίτι μου και όλοι τον καλοδεχόμαστε . Εργαζόταν σε δύο δουλειές 14 ώρες την ημέρα για να τα φέρει εις πέρας. Υπήρξε πάντοτε ένας καλός φίλος,ήρεμος και το σημαντικότερο αληθινός . Τι συνέβει όμως τα τελευταία χρόνια και άλλαξε τόσο πολύ . Λόγος ο "απίστευτος και μοναδικός Κερατάς" , κατά κόσμον SV1EMC . O εν λόγω "κύριος" ενώπιον μου και με "ιδιαίτερη ευχαρίστηση " χαρακτήρισε τον μεν γιό του Γιάννη εμμέσως δε πλην σαφώς "αδελφή" και την κόρη του "θεούσα" έτσι πρός απλή τέρψην .Ο Βασίλης διακαιολογημένα βεβαίως "εξερράγη" Τον κρατήσαμε με νύχια και με δόντια για να μην τον διαμελίσει.Σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά να του γίνει μήνυση που θα κατέβαλε για συκοφαντική δυσφήμιση και όχι μόνο για το θέμα του. ,αλλά και για το θέμα ενός άλλου συνάδελφου που τον αποκαλεί ( Ο SV1EMC) συστηματικά παιδεραστή , αλλά είπαμε να επικρατήσει η ηρεμία , Βέβαια ο SV1EMC αντί να αποτραβηχτεί από ντροπή στο χαμφέστ που έγινε πριν από τρία περίπου χρόνια ,ήρθε στον πάγκο που ήταν ο Βασίλης και μπροστά στα κατάπληκτα μάτια και αυτιά όλων επανέλαβε πάλι τις κατηγορίες .Μετά βίας κρατήσαμε τον Βασίλη .
Όμως δεν σταμάτησε εκεί ο ένοχος .Ξεκίνησε να παρενοχλεί τον Βασίλη από τον "αέρα" συστηματικά .με ρεψίματα και άλλες γαστρεντερικές διαταραχές που ακουγόντουσαν στον αέρα ενώ διαφαινόταν η φωνή του γνωστού "κερατά" επαρκώς. Έγιναν καταγγελίες εναντίον του SV1EMC? Ναι επανειλλημένως στην ΕΕΤΤ από πολλούς συναδέλφους .Το αποτέλεσμα ένα τίποτα . Ο Βασίλης από τότε έχει γίνει διαφορετικός άνθρωπος . ενδεχομένως επιθετικός και απρόσιτος . Είναι ο Βασίλης ένας επικίνδυνος άνθρωπος ? Όχι βέβαια !!!!! Παρ΄όλες τις βαθύτατες μα βαθύτατες διαφωνίες και τον διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων κατηγορηματικά ΟΧΙ !!!! .Απλά είναι ένα μεγάλο παιδί με όλες τις αδυναμίες του και τις αναποδιές του. Ο Βασίλης έχει καλές πλευρές . Ασχολείται μανιωδώς με τον ήχο , με την ιστορία και τις ραδιοερασιτεχνικές κατασκευές . Σπεύδει να σε ευχαριστήσει και να σε καλοδεχτεί πάντα παρότι άνεργος και επομένως κοινωνικά αποκλεισμένως .Ο Βασίλης πολλές φορές ξεστομίζει πράγματα που ούτε καν τα πιστεύει . Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "Ωχ έκανα βλακεία που το είπα αυτό" . Πολλές φορές του έχουνε γίνει συστάσεις για την συμπεριφορά του στο 144.750 . Αλλά πάντα υπάρχει ο SV1EMC που με τα απανωτά ρεψίματα του θα επαναφέρει τον Βασίλη στον "κακό εαυτό του" . Συμβουλή προς όλους εσάς ,είναι να μην κρίνετε τα πράγματα όπως ακούγονται , αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα . Δεν γεννηθήκαμε όλοι ψύχραιμοι ή τουλάχιστον μεσο-μακροπρόθεσμα όλοι ψύχραιμοι .
Αναφέρθηκε επίσης ότι το λίνεαρ που έδωσε ο Βασίλης στον SV1MNO έχει πρόβλημα .Εγώ επικοινώνησα με τον MNO εχτές το βράδυ και με πληροφόρησε ότι δεν υπάρχει κανένα. Άλλωστε ο Βασίλης είχε κάνει δοκιμή ενώπιον μου στο σπίτι του Γιώργου (με μόλις 20 βατ ) και το λίνεαρ έβγαλε ανέτως 700 !! στο 14.285.Μη βλέπετε τα πράγματα αποστειρωμένα και κλινικά . Κυνηγήστε και εσείς τους πατητές και τον ρεψιματία .Και ο Βασίλης θα επανέλθει στον παλιό καλό εαυτό του.Είμαι σίγουρος για αυτό . Εν τέλει η αλήθεια δεν είναι μόνο δική σας υπόθεση .Ανήκει και σε άλλους !!!!
Άκουσα ,έκρινα ,κατάλαβα πολλά
de SV1GAZ

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς!

2Mδης είπε...

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Η οποία δεν συνοδεύεται από οιαδήποτε ένδειξη μεταμέλειας από μέρους του.
Πριν λίγο μου κοινοποίησαν ηχητικό αρχείο στο οποίο αναφέρεται στον αέρα το ονοματεπώνυμο μου μαζί με σαφείς απειλές. Και αναφορές με χυδαιότατο τρόπο σε άτομα της οικογένειας μου.

Αντώνη ποια είναι η γνώμη σου? Να βγω και εγώ στον αέρα να χυδαιολογώ σαν τον Βασίλη? Ή να ενημερώσω άμεσα την ΓΑΔΑ?

SV1GAZ είπε...

Αδιαφορώ . Κάθε ηλίθιος μπορεί να κριτικάρει, να κατηγορήσει, να παραπονεθεί, και οι περισσότεροι ηλίθιοι το κάνουν. !!!!!

de SV1GAZ

SV1GAZ είπε...

Προφανώς Γιάννη επιθυμείς από εμένα μετάνοια και όχι μεταμέλεια . Γιατί η μεταμέλεια είναι το προσχηματικό μεακούλπα ή δήθεν αναγνώριση του λάθους που επιβάλλεται από καταστάσεις , συγκυρίες ,συμφέροντα . Αν θες μετάνοια (προφανώς αυτό) θα μου ζητήσεις να με εξομολογήσεις με το καλιμαύχι ενώπιον όλων των γνωστών "αγνώστων" εκ του άμβωνος . Δυστυχώς όμως δεν έχω διαπιστώσει ως τώρα μια σοβαρή κριτική για το 750 ,τουλάχιστον με κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο ,αλλά μια τεχνικίστικη και συνάμα ρηχή προσσέγγιση των γεγονότων ,με ηχογραφήσεις ,απειλές και δεήσεις στην ΕΕΤΤ να συλλάβει τους "αμαρτωλούς" του 750 καθώς και αιτήματα συλλογής υπογραφών (προς αφαίρεση των αδειών μας) , λες και έχουμε δικτατορία του προλεταριάτου !!!!
Το πως θα πράξεις αφορά την δική σου και μόνο ψυχοδομή .Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις βέβαια που ούτε καν σου περνούν από το μυαλό ,διότι διακατέχεσαι από μια υλιστική θεώρηση της πραγματικότητας . Κοινώς δεν διαθέτεις μια πιο αφαιρετική κριτική αξιολόγηση της κατάστασης .Επίσης αντιμετωπίζεις και "θέματα πολιτικού χειρισμού" των foolowers σου οι οποίοι διψούν για αίμα ,πόνο και δάκρυα . Δεν νομίζω ότι διαθέτεις το ψυχικό σθένος για μια διαφορετική λύση από την ΓΑΔΑ ή οποία (λύση) θα δημιουργούσε πιο στέρεα αποτελέσματα μεσοπρόθεσμα

Φιλικά
de SV1GAZ

2Mδης είπε...

Αναφέρομαι στο θέμα της μεταμέλειας αυτού που υπερασπίζεσαι. Ωραία τα λες εσύ για αυτόν αλλά ο ίδιος τι λέει?

SV1GAZ είπε...

Αυτά αφορούν εμένα βέβαια . για τον Βασίλη (αποφεύγεις να πεις και το όνομα του) δεν γνωρίζω .Θα τον ρωτήσω . Εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου . Είσαστε και οι δύο πολύ εγωιστές για να υπάρξει συμφιλίωση (τυπική βέβαια) χωρίς ιδιαίτερες επεξηγήσεις ,που θα ήταν το απόλυτο καλό . Εγώ βέβαια διαθέτω το ψυχική στάμινα για να "ρίξω τα μούτρα μου" και να συμφιλιωθώ άνευ συμβιβασμών , κάτι που οι πολλοί το εκλαμβάνουν σαν αδυναμία ή σαν "μα..ία" . Αλλά αυτό είναι τόσο σπάνιο που αγγίζει το επίπεδο του θεωρητικού . Είδομεν !! .

Ανώνυμος είπε...

Καλά με την ιστορία του Βασίλη βούρκωσα.
Τύφλα να έχει ο Βασιλάκης Καΐλας. Τον δικαιολογεί ο GAZ και έτσι και δεν τον ξέραμε θα τον πιστεύαμε κιόλας. Λες και δεν τον ακούγαμε τόσες μέρες να βρίζει σαν χαμάλης. Κόβατε και ράβατε Αντωνάκη και όποιος σας άκουγε ξέρναγε. Δυστυχώς σας άκουγαν και παιδιά και από το SDR όλη η Ελλάδα. Είναι ντροπή σου να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και να κάνεις κωλοτούμπες σε κάθε σχόλιο. Με την συμπεριφορά σας δείχνετε το επίπεδο σας αλλά και απλές συνήθειες που κάποιος πρέπει να έχει από το σπίτι του. Κάποιος πχ ξέρει ότι όταν μιλάει δεν μασουλάει συγχρόνως αυτό το μαθαίνει οχτώ χρονών. Αν είναι 70 και δεν το έχει μάθει φταίει το περιβάλλον του. Ασε σε πολύ σοβαροτερα όπως να βρίζει και αντί να τον μαζέψετε τον σιγοντάρετε Αντωνάκη για να κάνετε πλάκα. Άσε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και τις δικαιολογίες είσαστε τυχεροί που στην Ελλάδα λειτουργούν όλα με delay αλλιώς θα είχατε χάσει άδειες και θα αντιμετωπίζατε σοβαρές ποινές φυλάκισης. Α ναι. Για να μην κοκορευτείς (πάλι) ότι εσύ γράφεις επώνυμα ενώ εμείς όχι, να σου υπενθυμίσω ότι εμείς δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους σαν αυτούς που συνάντησες εσύ όταν έπεσες στα περιττώματα όπως γράφεις σε προηγούμενο σχόλιο. Καλές κωλοτούμπες λοιπόν εκεί μέσα.
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

SV1GAZ είπε...


Ανώνυμε

Σου υπενθυμίζω να διαβάσεις το άρθρο που έχω γράψει περί ανωνύμων και τι οποίο περιγράφει ακριβώς το προφίλ σου . Σκληρός και βίαιος , αλλά πίσω από την ανωνυμία πρέπει να είσαι μια χαδιάρικη ήρεμη γατούλα . Από τον τρόπο που γράφεις , αντιλαμβάνομαι το επίπεδο σου (χαμηλών προσδοκιών) . πρέπει να κατανοείς ότι δεν διαθέτεις το ηθικό ή πνευματικό πλεονέκτημα για να κατακρίνεις ούτε τον Βασίλη ,ούτε εμένα.Δεν διαθέτεις ούτε κατά πινέζας μέγεθος επίπεδο για να γράψεις ένα λογίδριο της προκοπής .
Από ότι κατανοώ για να γράψεις επώνυμα κάπου , πρέπει να περιτριγυρίζεσαι από κακοποιούς ? Γελώ πολύ μα πάρα πολύ (χαχαχαχαχαχα) , μου έφτιαξες το κέφι πρωινιάτικα..Τι φθηνή διακαιολογία . Πρώτη φορά το ακούω αυτό !!! Άρα δίκιο έχω όταν λέω ότι είσαι άκακο κατοικίδιο . Σε παρακαλώ να σταματήσεις τις βλακώδεις νομικίστικες μπούρδες περί στέρησης αδειών και ποινών φυλάκισης , γιατί διαφορετικά θα σε ανακηρύξω σε "Μέγα του Έθνους κενολογικό και επειδικτικό Μπουρδολόγο - Παραδοξολόγο-) , κάτι σαν Λίτσα Πατέρα ας πούμε προς το χειρότερο βέβαια. Και επειδή απειλείς συνεχώς πρέπει να γνωρίζεις ότι είμαι σε θέση *λόγω ειδικότητος" , να ιχνηλατώ την ψηφιακή σου "ανωνυμία" . Γνωρίζω ποιός είσαι και τι καπνό φουμάρεις . Δεν έχεις έστω την απλή λογική να εξαφανίσεις το ψηφιακό αποτύπωμα σου .έστω με ένα πρόγραμμα της σειράς ας πούμε το "HIDE MY IP" ή έστω να χρησιμοποιήσεις έναν VPN Server . Εγώ όμως είμαι ένας άνθρωπος της ειρήνης , ένα παιδί των λουλουδιών ,που επιζητά πάντα την ανταλλαγή σχολίων. Θα σου σύστηνα επίσης να μην βγαίνεις (βγαίνετε ,για να μην κλαίγεσαι πάλι) και παρενοχλείτε το 750 . Πέρα από ότι είναι λάθος ,διατρέχεις (διατρέχετε) τον ίδιο κίνδυνο (με εμένα?) για αφαίρεση αδείας και διοικητικό πρόστιμο.
Επίσης να σε συμβουλεύω να μην ξενυχτάς για να γράφεις (αυτά τα ¨κοσμήματα" λόγου και ύφους) , αλλά να κοιμάσαι νωρίς καλά(πιες και κάνα GERIATRIC) ,γιατί η αυπνία χειροτερεύει την ήδη άθλια εκφραστική σου εικόνα........Εν τέλει δεν χρειάζεται στην περίπτωση σου να μου δείξεις τους φίλους σου . Οι άνθρωπο επηρεάζονται από φίλους και όχι τα πρωτόζωα !!!!!!!!!!! ??????
Φιλικά
de SV1GAZ

SV1GAZ είπε...


Και τελικά αναφωνώ με περίσσιο Θάρρος

Καλύτερα τα περιττώματα , από τα μικροαστικά επεξεργασμένα λύματα !!!!!!!

"Μάρτυς μου ο Θεός"
de SV1GAZ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Διομήδη να τον τσιγκλάμε για περισσότερη ψυχανάληση ή όχι; Γιατί παίρνει εύκολα θάρρος αρχικά απολογητικά μετά δεν ξέρω δεν άκουσα ποιο μετά δικαιολογώ τους φίλους μου κλπ. πιο μετά απέκτησε και ειδικότητα λέει στην ιχνηλασία ψηφιακών σημάτων κλπ. Θα έλεγα μη δημοσιεύεις τίποτα δικό του (από τις μεγαλύτερες τιμωρίες) ώστε να παραμείνει στο 750. Οι άλλοι βέβαια δεν χρειάζεται ούτε να ακούτε εκεί, όταν δεν θα έχουν ακροατήριο θα πάψουν να νομίζουν ότι από αυτό καταξιώνονται...

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε GΑΖ γιατί θα μας τρελάνεις στο τέλος.

Διαβάζω ένα σωρό ασυνάρτητες μακροσκελείς αναρτήσεις σου γι αυτό ας πάμε τα πράγματα σε μία σειρά.

Γίνεται μπάχαλο στο 750, και ακούγονται πράγματα ανεπίτρεπτα τόσο από το νόμο όσο και από τη ραδιοερασιτεχνική δεοντολογία; ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Λες οτι ο NPQ είναι καλό παιδί και για όλα φτάει ο EMC που του προσέβαλε την οικογένεια. Αν λοιπόν του προκάλεσε τέτοια ζημιά δύο δρόμοι υπάρχουν. Εφ' όσον υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό του κάνεις μήνυση και τον τραβάς στα δικαστήρια όσο πάει. Διαφορετικά εφ' όσον ξέρεις που μένει κανονίζεις να βρεθείτε και ή λύνεται το πρόβλημα ή κάποιος μένει χωρίς δόντια. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Γιατί θα πρέπει όλοι εμείς να ανεχτούμε σε μία ραδιοερασιτεχνική συχνότητα αυτό τον οχετό επειδή ο NPQ έχει ψυχολογικά με τον EMC ή με όποιον άλλο έχει. Λέει απαράδεκτα πράγματα όπως και πολλοί άλλοι εκεί μέσα; Αυτό μου αρκεί εμένα για να σχηματίσω την άποψή μου και δε θα μου την αλλάξεις με το να μου τον παρουσιάζεις ως κακόμοιρο, γιατί όποιος προβαίνει σε τέτοιες πράξεις και δίκιο να έχει το χάνει. Αν ο NPQ έχει κάποιον άλλο λόγο που συμπεριφέρται έτσι, πχ ψυχικής υγείας, ας φροντίσετε εσείς οι φίλοι του να απέχει από τον αέρα. Ένα γκρουπάκι στο βάιμπερ είναι ότι πρέπει να για σας τα λέει και να ξεδίνει.

Ο Διομήδης καλά κάνει και αναφέρει το ζήτημα και καλά θα κάνουν να υπάρξουν καταγγελίες σε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές. Και αν θίγεται ο NPQ ας τον πάρει τηλέφωνο να του πεί τα παράπονά του, όχι να κάθεται σαν την κατίνα να ξεφωνίζει στον αέρα απαράδεκτα πράγματα για πρόσωπα και οικογένειες. Άμα διαθέτεις ψυχική στάμινα λοιπόν βοήθησε το φίλο σου και άσε το "ψυχικό σθένος" των άλλων.

Όσο για το ότι "λόγω ιδιότητας" θα βρείς την ταυτότητα κάποιων εδώ, θα σε παρακαλέσω να μην τα λες αυτά δημόσια γιατί είναι τουλάχιστον αστεία και εδώ οι περισσότεροι προσπαθούμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση. Ακούς εκεί Hide my Ip....

Λουλούκος

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ δε θα έφευγα από καμία συχνότητα που θα έπαιζε τέτοιο ξεκατίνιασμα, θα έπαιρνα και ποπ κορν και θα καθόμουν να γελάω.
Αυτό που με κάνει να φεύγω είναι όλοι οι βαρεμένοι θρησκόκαυλοι παΐσιοι, χρυσαυγίτες κτλ. Ο μέσος συνάδελφος είναι απλά εμετικός.

SV1GAZ είπε...

Αγαπητέ Λουλούκο.

Εγώ δεν προσπάθησα να παρουσιάσω σαν όσιο τον NPQ απλά αποτύπωσα το πρόβλημα Του έχουν γίνει εκατοντάδες συστάσεις και από εμένα και από άλλους συναδέλφους του 750 , για τον εμμονικό τρόπο που αντιμετώπιζε τα γεγονότα . Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε έως μέχρι πριν από μια εβδομάδα πείσθηκε λόγω των γεγονότων να σταματήσει . Ο τρόπος και τα λεγόμενα του στο 750 ήταν ανεπίτρεπτα . Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι . Δυστυχώς είχαμε συνηθίσει επί τρία χρόνια την συγκεκριμένη κατάσταση και από μια πλευρά είμαστε συνένοχοι και συναυτουργοί. Από την άλλη θα μπορούσατε να υποβάλετε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τον NPQ ή θα έπρεπε ή ΕΕΤΤ να παρέμβει αυτεπάγγελτα !! Ονειρική υπόθεση μάλλον . Τώρα τα απαράδεκτα πράγματα που αναφέρεις ,αν εννοείς περί Χρυσής αυγής , εξολόθρευσης μεταναστών , θρησκευτικών παραληρημάτων ,ήμουν έκτος και ριζικά αντίθετος σε όλα αυτά .Και πως να τον βοηθήσω τον NPQ ? Να τον δείρω ? Να τον καταραστώ? Να τον ανατινάξω? ΄Αν δεν καταλαβαίνει δεν μπορώ να τον βοηθήσω . Ναι συμφωνώ ο Διομήδης καλά έκανε και το ανάφερε γιατί νομίζω τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχει συνετιστεί . Πάντως αν κάποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου (για περισσότερες λεπτομέρειες )πάντα ειρηνικά βέβαια ,το τηλέφωνο μου είναι 6974575032 μέχρι τις 12 το βράδυ .
Φιλικά
de SV1GAZ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω εδώ κυρίως για να μαθαίνω ραδιοερασιτεχνικές ειδήσεις, σχόλια κλπ Δεν μου αρέσει να διαβάζω τις δικαιολογίες και το έργο δήθεν διάσωσης-δικαιολόγησης που ανέλαβε εις εκ των... συνεταίρων εκεί, όταν θα περάσει λίγος καιρός πάλι τα ίδια θα κάνουν εκεί οι ίδιοι άνθρωποι. Μπορώ χωρίς να συνδέομαι να τον αποκλείσω;

Ανώνυμος είπε...



Ο GAZ φαινεται να μην εχει ασθενη μνημη αλλα επιλεκτικη..Αληθεια ξεχασες που μεχρι προχθες επικροτουσες το ψεκασμα των μεταναστων στα συνορα του Εβρου λεγοντας "καλα τους κανανε" οταν σου ανεφερε το γεγονος ο NPQ...Αληθεια GAZ ποσες φορες εχει χρησιμοποιησει μειωνοτικους χαρακτηρισμους για τους μεταναστασες; Να σου θυμισω GAZ οτι η χρηση του ορου "λαθρομετανστης/ρια" εχει απαγορευτει απο τον Αρειο Παγο εδω και εναμιση χρονο ή μηπως δεν το γνωριζες;Αληθεια ο NPQ σε ολο αυτον το ατυπο διαλογο,γιατι δεν εμφανιζεται; αντιμετωπιζει καποιο προβλημα με τα δακτυλα του και δεν μπορει να πληκτρολογησει;και στο κατω κατω της γραφης εσυ σαν την παρουσιαζεσαι;σαν οπαδος των αποψεων του;σαν υπστηρικτης του;σαν εξουσιοδοτημενος ατιπροσωπος του;σαν συνηγορος του;σαν δικηγορος του;σαν τι;..

2Mδης είπε...

@ Ανώνυμος
5:43 μ.μ. (πριν από 13 λεπτά)

Φαντάζομαι αστειεύεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Κατοπιν του αρ.πρωτ 3144/25-7-18 εγγραφου του κ.Υπουργου Δικαιοσυνης,Διαφανειας κ Ανθρωπινων Δικαιωματων αναφορικα με τη δοκιμη χρηση του ορου "λαθρομεταναστης" και σε εκτελεση της με αρ.πρωτ. 8191/26-7-18 παραγγελιας της κ.Εισαγγελεως του Αρειου Παγου,παρακαλουμε οπως οταν γινεται αναφορα σε υπηκοο τριτης χωρας,που εχει εισελθει στο ελληνικο εδαφος χωρις τις νομιμες διατυπωσεις,νσ χρησιμοποιειται αντι του ορου "λαθρομεταναστης" ο ορος "παρατυπος εισερχομενος στη χωρα" ή "προσφυγας" ή "μεταναστης" ή "οικονομικος μεταναστης" ή "αιτων ασυλο",προκειμενου,αφενος να αποτραπει η χρηση μειωτικων για την προσωπικοτητα των ανθρωπων χαρακτηρισμων και λεξεων και αφετερου να αποφευχθουν φαινομενα ξενοφοβιας και ρατσισμου.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 750

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνεις πάντως και πραγματάκια στο 750. Για την κεραία χάι-εντ και την ντισκονάιτ για παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Για ενηλίκους μη ραδιοερασιτέχνες
http://sv1rvl.ddns.net:8901/

Ανώνυμος είπε...

Έπειτα από καταγγελίες ραδιοερασιτεχνών και ακροατών, οι οποίοι ανέφεραν στις αρμόδιες αρχές συνεχείς παρεμβολές ήχων σωματικών λειτουργιών εντός του ραδιοερασιτεχνικού φάσματος, κλιμάκιο της ΕΕΤΤ, με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, πραγματοποίησε επιδρομή σε οικεία υπόπτου ατόμου. Εντός ειδικά διαμορφωμενου δωματίου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές ραδιοεπικοινωνιας καθώς και ψυγείο επαγγελματικου τύπου και διαστάσεων, επιμελώς κρυμμένο εντός ντουλάπας. Στο εσωτερικό του ψυγείου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός μπυρών καθώς και αεριουχων αναψυκτικών. Τα αποδεικτικά στοιχεία θα σταλούν στη διεύθυνση εγκληματολογικων ερευνών, ενώ θα κληθούν ως μάρτυρες κύριοι, των οποίων η μελέτη σχετικά με το μέγεθος των οργάνων του ανδρικού αναπαραγωγικου συστήματος, υπέστη κωλυμα.

Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν...... είπε...

Εμένα ακόμα με απασχλεί το θέμα των 250 νοσούντων από κορωνοϊό στην μυστική φρεγάτα του ΠΝ. Ντάξι; Τι έγινε τελικά; Είπαν κάτι στις ειδήσεις; Ντάξι; Δεν μπορεί να έλεγε μπούρδες ο άλλος. Ντάξι;. Είχε πληροφορίες απόρρητες από μέσα και τις ανακοίνωσε με πάσα μυστικότητα στο 144,750.Ντάξι;
"250 θετικά στον κορωνοϊό και τα έχουν σε καραντίνα στην φρεγάτα! Ντάξι;"

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο 17 Μαρτίου 2020 - 7:18 μ.μ.:

Το συνθετικό "λάθρο", αποδίδει στην Ελληνική γλώσσα μια παράνομη πράξη, καθώς και το πρόσωπο που την διαπράττει.
Π.χ λαθροθηρία - λαθροθήρας, λαθρεμπορία - λαθρέμπορος, λαθροχειρία - λαθρόχειρας, λαθρεπιβίβαση - λαθρεπιβάτης.
Το ότι κάποια φασιστερά στοιχεία της δικαιοσύνης, συνομολόγησαν με την προηγούμενη φασιστερή κυβέρνηση, για να μην προσβάλλονται οι λαθρολάγνοι υποστηρικτές της, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι Έλληνες, θα απεμπολίσουμε την γλώσσα μας ή θα αδιαφορήσουμε για την διαπιστωμένα παράνομη πράξη της λαθραίας εισβολής των αλλοφύλων, με σκοπό την δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.
Εξάλλου υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του πρόσφυγα πολέμου (με αναφορά στην χώρα πρώτης εισόδου) και του οικονομικού μετανάστη και τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία οι ανωτέρω, θα πρέπει να εισέρχονται στις χώρες υποδοχής.
Αλλά όποιος ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα του κατεστημένου και υποστηρίζει την πατρίδα του, βαπτίζεται αυτομάτως, φασίστας και ρατσιστής.
Ε, όχι δεν θα σας κάνουμε το χατήρι. Λαθρομετανάστες είναι κι όχι πρόσφυγες ή μετανάστες. Προσπαθούν να μπουν παράνομα στον τόπο μας, οπότε, λαθρομετανάστες.
Αν σας αρέσει.

Υ.Γ. Γιάννη ξέρω ότι πολιτικής σκοπιμότητας συζητήσεις δεν επιτρέπονται στον ραδιοερασιτεχνισμό και θα καταλάβω αν δεν θες να δημοσιεύσεις το σχόλιο. Απλά δεν ανέχομαι άλλο, την φασιστερή νοοτροπία κάποιων, που θέλουν να αλλάξουν μέχρι και την Ελληνική γλώσσα, για να μην προσβάλλονται τα φασιστερά αυτάκια τους και οι ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν σωρηδόν στην πατρίδα μας.

2Mδης είπε...

Δημοσιεύω ΟΛΑ τα σχόλια που έρχονται. Άσχετα αν διαφωνώ ή συμφωνώ με αυτά που γράφουν. Αυτά που δεν επιτρέπονται στον ραδιοερασιτεχνισμό αφορούν τις συχνότητες, όχι το διαδίκτυο.

Όσο για τον άλλο με την φρεγάτα που μόνο αυτός ξέρει και διαλαλεί, είναι τυχερός που τα λέει στην Ελλάδα. Στην Ταϊβάν κατά την περίοδο του κορωνοϊού έβαλαν 100.000USD πρόστιμο για fake news που διαδίδονταν με οποιοδήποτε μέσο και, 10.000USD σε όποιον έκοβε βόλτες στο δρόμο κατά την απαγόρευση.

Ανώνυμος είπε...


Προς τον ανώνυμο ( Ε.....) Μαρτίου 2020 - 4:16 μ.μ

Ο 4285/2014 προβλέπει ότι τιμωρείται όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.Τιμωρείται επίσης όποιος συγκροτεί ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των ανωτέρω πράξεων Στις ανωτέρω περιπτώσεις προβλέπεται, ρητώς η χρήση της λέξης λαθρομετανάστης.

Η λέξη ‘λαθρομετανάστης' που χρησιμοποιούν πολλοί για να αναφερθούν σ'έναν μετανάστη είναι όρος που δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς και στερεί από τους μετανάστες την ανθρώπινη υπόστασή τους. Η χρήση της λέξης ‘λαθρομετανάστης’ με πρόθεση την ταπείνωση, την εκμετάλλευση,τον εξευτελισμό ή την προσβολή ατόμου ή ατόμων συνιστά παράνομη διάκριση.

Κατάλαβες Ε..... ;;

2Mδης είπε...

Συγγνώμη για την αργοπορία δημοσίευσης του σχολίου 8:11, 7:22, 4:16. Απλά ήμουν offline για κάποιες ώρες σε περιοχή που δεν παρέχει δίκτυο...

Ανώνυμος είπε...


δεκτή η συγγνώμη σου..δεν το γνώριζα ότι ήσουνα εκτός δικτύου

Υ.Γ. : Μην το δημοσιεύσεις ή εαν θες μπορείς να το κάνεις κιόλας.

2Mδης είπε...

Δημοσιεύτηκε ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο 18 Μαρτίου 2020 - 8:11 μ.μ.

Όλοι γνωρίζουμε τον "αντιρατσιστικό" νόμο. Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ρατσιστικότατος, μόνο για τους Έλληνες.
Αλλά όσους νόμους και να βγάλουν οι αντεθνικές κυβερνήσεις, οι έννοιες, η ουσία και τα νοήματα της Ελληνικής γλώσσας δεν αλλάζουν, όσο κι αν το θέλουν και το προσπαθούν οι ανθέλληνες.
Όποιος παράνομα εισέρχεται σε οποιαδήποτε χώρα, στην Ελληνική γλώσσα θα ονομάζεται για πάντα λαθρομετανάστης, όπως και η φυλή που ζει νομαδικά και παρασιτικά εις βάρος των κατοίκων ενός τόπου, θα ονομάζεται για πάντα στην Ελληνική γλώσσα γύφτοι και όχι ρομά.
Αρκετά με τα φασιστερά μασκαρέματα των παραβατικών εξωγενών και αλλόφυλων πληθυσμιακών ομάδων.
Καταστρέψατε την χώρα!!!

Ανώνυμος είπε...


Προς τον ευαίσθητο νομομαθή συνάδελφο 18/3/20 08¨11 μ.μ. έχω να παρατηρήσω ότι την λέξη «λαθρομετανάστης» εγώ δεν την χρησιμοποιώ για να μειώσω κανέναν απλώς με βοηθά στο να αντικαθιστώ τον όρο : Ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΧΕΡΣΑΙΑ ΦΥΛΑΚΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΄Η ΠΟΛΙΤΗ.
Αντί να χρησιμοποιούμε 40 λέξεις χρησιμοποιούμε μια σύνθετη (λάθρο-μετανάστης)
Αλήθεια, τον ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ πώς να τον αποκαλούμε, για να μη θίξουμε την ανθρώπινη υπόσταση του.
Αυτά που περιγράφεις στο ποστ (Η χρήση της λέξης ‘λαθρομετανάστης’ με πρόθεση την ταπείνωση, την εκμετάλλευση,τον εξευτελισμό ή την προσβολή ατόμου) είναι αποκυήματα της φαντασίας. Είναι στο μυαλό κάποιων, που δίνουν στις λέξεις όποια ένια θέλουν.
Αν αποκαλέσεις κάποιον ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ μπορεί να τον ταπεινώσεις Γι αυτό πρέπει να λες από τώρα : (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΕΞΑΓΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ Ή ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΔΑΣΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ)
Δηλαδή να αλλάξουμε την έννοια των λέξεων και να «περιγράφουμε» αυτό που θέλουμε να πούμε. Άντε λοιπόν να καταργήσουμε από τα λεξικά λέξεις όπως, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ Η ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ, ΛΑΘΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ γιατί όλα αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους και τους εξευτελίζουμε.
Και κανένα λεξικό να ανοίγουμε πότε-πότε.

Ανώνυμος είπε...



Προς τον Ανωνυμο 19/03/20 10:39 π.μ.

Εαν δεν σ'αρεσουν οι νομοι στην χωρα που ζεις ως αναφορα την νομοθεσια περι μταναστευτικου και ραδιοερασιτεχνικων κανονισμων π.χ.να εκπεμπεις στα 2m με ισχυ εως 100W και στα βραχεα εως 400W.Μπορεις καλιστα να μεταναστευσεις στις ΗΠΑ,μονο που εκει καθε φορα που θα κανεις την χρηση του ορου λαθρομετανστη θα πληρωνεις προστιμο και 250.000$

Ανώνυμος είπε...

Λάθρα = κρυφά οπότε δεν υπάρχει κάτι υποτιμητικό στη χρήση του, ούτε πχ το λαθραναγνώστης είναι υποτιμητικό. Εάν κάποιος λέγοντας λαθρομετανάστης εννοεί κάτι ρατσιστικό αυτό μακριά από εμάς. Αλλά αν κάποιος εύθικτος δεν του αρέσει ας μην το χρησιμοποιεί αλλά ας έχει υπόψη ότι μετανάστης είναι κάποιος κατά την πρώτη είσοδο του σε μία χώρα (παράνομος ή μη), αυτοί που φθάνουν εδώ από τη γείτονα και δεν είναι υπήκοοι της πρώτα πρώτα είναι παράνομοι.
https://el.wiktionary.org/wiki/λαθρο-
Αλλά για να μείνουμε στο θέμα, διαβάζοντας το καταλαβαίνει κανείς ότι ενώ πήγε να δικαιολογήσει αυτόκλητα ή κατόπιν συνεννοήσεως με ομοίους του ο "αδειούχος" (που αγνοεί βασικές οδηγίες του νόμου να καλεί τους παραβάτες να σταματούν αυτού του είδους εκπομπές ή θα έλεγα να απέχει) έπεσε στο λάθος και τους έδωσε όλους με διακριτικά, λεπτομέρειες με το νι και το σίγμα κλπ. Κινδυνεύει τα γραπτά του αν μεταφερθούν στις αρχές και τον καλέσουν να πρέπει να τα επαναλάβει καλώς εχόντων των πραγμάτων (με το ζήλο που τα έγραψε). Κατήγορος λοιπόν και όχι υπερασπιστής όπως κάποιος έγραψε, να τον χαίρονται. Άμα έχεις τέτοιους φίλους...

Ανώνυμος είπε...

Προς 19-03-2020 10:39

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ !!!
ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ..
ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

Υ.Γ. : αποχωρώ απο το παρόν blog γιατί η συζήτηση αποπροσαντολίζεται..
δυστυχώς το 750 θα παραμείνει η πληγή των 2m

πολλά 73 σε όλους σας

Ανώνυμος είπε...



Εγκαταλείπω επίσης με την σειρά μου γιατί σχόλια μου που προηγούνται από τα δημοσιευμένα,δεν εμφανίζονται(δεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά ούτε το πλήθος των χαρακτήρων ξεπερνούν το όριο των 4000).Πιθάνον υπάρχει ένα φιλτράρισμα σχολίων και ο κάτοχος του blog προσπαθεί να φτιάξει και να διαμορφώσει γραμμή.Όπως κι αν έχει εγώ δεν προτίθεμε να συνεχίζω να δημοσιεύω κάτα από αυτούς τους όρους..

Καλή σου συνέχεια Γιάννη

2Mδης είπε...

Καμία γραμμή δεν θέλω να φτιάξω, έκοψα 14 σχόλια (μέχρι στιγμής) που επαναλαμβάνουν πράγματα που έχουν γραφτεί προηγουμένως, ενδεχομένως από τους ίδιους σχολιαστές. Νομίζω ότι ακούστηκαν και οι δυο απόψεις επί του μεταναστευτικού, θέμα άσχετο με την ανάρτηση.
Καλό είναι να μην ξεφεύγουμε και να μην κουράζουμε.

Ανώνυμος είπε...


Αφήνουν τις πόλεις και πάνε στο χωριό,αυτοί που μέχρι προχθές έκραζαν τους Σύριος και έλεγαν:"γιατί δεν κάθονται να πολεμήσουν στην χώρα τους;"
Εσωτερικοί πρόσφυγες δηλαδή.Ρε παιδιά γιατί δεν κάθεστε στις πόλεις να πολεμήσετε τον αόρατο εχθρό;;
Όσα φέρνει η ώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η φιλολογία για τους (λαθρό ή μη) μετανάστες. Εμένα θα με ενδιέφερε όμως η ουσία του θέματος σχετικά με αυτά που ακούγονται (μέχρι πρότινος) στο 144750. Υπήρξε αντίστοιχος ζήλος για να σταματήσουν; Έγιναν κάποιες συστάσεις από τους συλλόγους; Πως είδατε την ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών; Γράψατε τόσα σχόλια ζητώντας να σταματήσει ο χαμός που γινόταν; Τέλος πάντων τι κάνατε ακριβώς για την κατάσταση; Πως έγινε και εκτονώθηκε το θέμα;

Ανώνυμος είπε...

@ 19/3/20 10:17 Πως να μην εκτονωθεί; Αφού όσα έγραψε εδώ επώνυμα κάποιος, αποτελούν απόδειξη, παραδοχή και καταγγελία με διακριτικά μέρους των όσων λέγονταν εκεί. Τους έκαψε. Συστάσεις από συλλόγους μάλλον δεν έγιναν αφού οι σύλλογοι σχεδόν δεν λειτουργούν (και προ κορονοιού) το ίδιο και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφόρησε το SV Νέα τεύχος 180.

Έχει και χρονογράφημα του SV8RMA για έναν κακό blogger, τον Ρα2δικαστή, που τον έπιασαν και τον διέγραψαν. Ναι Διομήδη, εσένα εννοεί.

2Mδης είπε...

Α δεν γνωρίζω. Ούτε το sv nea παίρνω ούτε τον συγκεκριμένο "χρονογράφο" έχω ακουστά.
Αν γράφει ότι με διέγραψαν, εμπίπτει στην κατηγορία των αισχρών συκοφαντών τόσο αυτός όσο και το ΔΣ που του το επέτρεψε ενώ γνωρίζει την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Βλακείες γράφει ο τύπος όχι χρονογράφημα. Σε διατεταγμένη υπηρεσία από το προηγούμενο ΔΣ μέχρι εδώ ήταν. Κακώς δημοσίευσαν ότι έγραφε σίγουρα δεν είχαν ύλη για το περιοδικό. Το νέο ΔΣ να προσέξει τι εικόνα βγάζει προς τα έξω, τέτοιες βλακείες ας τις ανεβάσει όποιος θέλει σε δικό του χώρο. Άκου χρονογράφημα ο βλάκας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς συμφωνώ με το ποστ του 22/3/20 - 10:06 και λέω δυστυχώς γιατί τον γνωρίζω και δεν περίμενα τέτοιο "χρονογράφημα". Δεν "κατεβάζω¨" το περιοδικό εδώ και καιρό, αλλά το κατέβασα αυτή τη φορά μόνο για αυτό το άρθρο. Αφού το διάβασα διέγραψα την λήψη που μόλις έκανα. Κρίμα.

2Mδης είπε...

Διάβασα πριν λίγο τo "χρονογράφημα" του sv8rma. Ξερατά και αηδίες, λίαν επιεικώς! Κρίμα για το νέο ΔΣ και τις εξαγγελίες του...

Παρατήρηση: Από το περιοδικό λείπουν τα αποτελέσματα του FD2019 και του VHF CONTEST 2019 που η ΕΕΡ καμαρώνει ότι τα διοργανώνει κάθε χρονιά. Τι έγινε? Δεν έμεινε χώρος από τα ξερατά και τις μυθοπλασίες?

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο χιουμοριστικό κείμενο, δεν ξέρω αν θα το έβαζαν σε κάποια εφημερίδα γυμνασίου, ο / οι υπεύθυνος ύλης κανονικά θα έπρεπε να το κόψει και ας ήταν λιγότερες οι σελίδες. Τώρα φαντάζομαι καταλαβαίνουν οι συνάδελφοι αλλά και οι διοικούντες γιατί δεν πάμε η πλειονότητα μας στις γ.σ. : Γιατί και εκεί το επίπεδο δεν στέκεται στο ύψος του.
υ.γ. ο συντάκτης του κειμένου αλλού γράφει ρα2 και αλλού ράδιο για την ίδια περίπτωση, μη καταφέρνοντας να τηρήσει κάποια συνοχή. Βέβαια οι όποιες μας παρατηρήσεις αν ληφθούν υπόψη ίσως τα επόμενα κείμενα του να είναι πιο προσεγμένα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για το θέμα ποιότητας και αυτό είναι που κατά την ταπεινή μου γνώμη χρειάζεται να απασχολήσει το νέο ΔΣ. Ποιότητα, ήθος ραδιοερασιτεχνικό, σεβασμός στον συνάδελφο είναι από τα λίγα θέματα που αν τα καταφέρουν θα αρχίσουν να βλέπουν κόσμο στις ΓΣ. Οι μέχρι τώρα διοικήσεις δεν προσπάθησαν κάτι παρόμοιο ή τουλάχιστον δεν το προσπάθησαν πολύ (τα λέω ευγενικά). Φαίνεται δε να μην τους απασχόλησε ο ελάχιστος αριθμός τακτικών μελών στις ΓΣ διότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να αλλάξει κάτι, όπως και αντί να εντείνουν τις ραδιοερασιτεχνικές οργανώσεις και δράσεις τη λειτουργία επιτέλους του shack κλπ. αυτοί παρέμειναν στην όποια συντήρηση των επαναληπτών και κυρίως στην υπέρμετρη υποστήριξη (γιατί άραγε) δραστηριοτήτων όπως οι οεα που δεν προβλέπονται στο κατ/κό, δεν αποφέρουν κάτι στο σωματείο παρά μόνο ίσως κάποια ευχαρίστηση να αισθάνονται όσοι τρέχουν με τα vhf στον... ώμο ή ίσως και να νομίζουν πως καταξιώνονται. Κάτι που δεν με αφορά αλλά στην ΕΕΡ δεν προσφέρει κάτι αυτή η δράση πάντα κατά τη γνώμη μου. Αν θέλει λοιπόν το νέο ΔΣ κάποια αλλαγή ας αρχίσει από την παροχή του shack πρώτα στα μέλΑυτά και δεν θα ξαναενοχλήσω.η και έπειτα αυτά θα συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις και θα κυκλοφορεί το SV.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι και οι παλιές διοικήσεις και η σημερινή με την ολιγόμηνη δράση της, δεν θέλουν (για κάποιους λόγους) ή δεν μπορούν να καταλάβουν απλά πράγματα. Θα απαριθμήσω μερικά.
1) Αλλαγή , τροποποίηση, ανανέωση, καταστατικού.
2) Κατάργηση του «κράτους εν κράτει» με το ακρωνύμιο ΟΕΑ.
3) Δημιουργία shack με ένα σετ μηχανήματα σοταρισμένο που να δουλεύει σε ένα κλειστό χώρο και συμμετοχή του σε κάποια σημαντικά contests.
4) Κατάργηση έκδοσης περιοδικού και δημιουργία σύγχρονου διακρατικού site που θα μπορεί να φιλοξενεί ότι και το περιοδικό.
5) Ανάθεση και συντήρηση των αναμεταδοτών στους πλησιέστερους τοπικούς συλλόγους με εξαίρεση αυτών του νομού Αττικής.
6) Αξιοποίηση του απόλυτου πλεονεκτήματος που έχει σήμερα η ΕΕΡ έναντι άλλων συλλόγων της Χώρας και είναι «εργαλείο» που θα προσελκύσει νέους συναδέλφους δηλ του QSL BUREAU.
Τα μέχρι σήμερα δείγματα της νέας διοίκησης με κάνουν να μην ελπίζω σε τίποτα. Η δικαιολογία: «είναι νωρίς ακόμα» η απάντηση είναι: «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται»

GIMEL TAU LTD είπε...

Αγαπητέ φίλε
Το να "σοτάρεις" ένα shack, δεν είναι καλό πράμα διότι αμέσως μετά θα πρέπει να ρίξεις τα κρεμμύδια, τα καρότα και τις πατάτες. Το λάδι το ρίχνεις στο τέλος όταν θα το σβήνεις με το κρασί !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ SZ5A CLUB η απάντηση είναι του Καΐάφα "Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων".
(Όταν λέμε Καΐάφα , εννοούμε τα Λουτρά Καΐάφα. Σωστά κατάλαβες)

Ανώνυμος είπε...

@25/3/20 9:36 συμφωνώ στις 6 προτάσεις σου και αυτές είναι το ζητούμενο. Δεν συμφωνώ με τη βιασύνη σου (είναι δύσκολο σε ένα "καθεστωτικό" καθεστώς να γίνουν αλλαγές από τη μία μέρα στην άλλη) αλλά σημειώνω ότι η νέα διοίκηση δεν εμφανίσθηκε ξαφνικά από το πουθενά. Ήταν στην πλειοψηφία της παρούσα σε προηγούμενες γσ αλλά συμμετείχε και στην τότε δήθεν προσπάθεια αλλαγής κατ/κού που είχε τη γνωστή άδοξη κατάληξη χωρίς να αντιδράσει (η πλειοψηφία της νέας διοίκησης τήρησε τότε σιγή ασυρμάτου στην επιβολή άνωθεν αλλαγής μόνο της δ/νσης). Επομένως χρειάζεται χρόνος -όπως γίναμε τώρα ακόμη περισσότερος- και θα δείξουν που το πάνε. Δηλαδή αν θα μείνουν σε απλές αλλαγές πχ ανοικτά δσ (ελάχιστοι τακτικοί πηγαίνουν αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα) ή θα πάνε σε αλλαγή κατ/κου το οποίο είναι αναγκαίο να γίνει. Νομίζω ο επόμενος χρόνος θα δείξει αν θέλουν ή μπορούν να αλλάξουν κάτι. Σε κάθε περίπτωση θα αξιολογηθούν από τη ραδιοερασιτεχνική κοινότητα και αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε μπουχός η ξεφωνίστρα από το 750. Ξέρουμε που κουτσομπολεύει πλέον ο μέγιστος αυτός ραδιοερασιτέχνης των μεσαίων κυμάτων; Να πληροφορηθούμε τέλος πάντων για οικογένειες κερατάδες και όλο αυτόν τον πλούτο γνώσεων που διαθέτει.

SV1GAZ είπε...


Κορυφαία κουλτούρα

Βλέπω με μεγάλη δυσαρέσκεια , ότι μερικοί εδώ προσπαθούν να αναζωπυρώσουν το θέμα του 750 , Ιδίως ο τελευταίος ανώνυμος ο οποίος προσπαθεί να δώσει κάποιο νόημα στην άχαρη ζωή του αλλά και να εξαγνίσει τυχόν παρατυπίες του παρελθόντος του , παρακολουθώντας τον "μπουχό" (λεξιλόγιο εξαρτημένου χρήστη παραισθησιογόνων ουσιών του πρώτου στενού ,παράλληλου στη Βερανζέρου και δεξιά του ΟΚΑΝΑ"). Επειδή αυτός ο τρόπος έκφρασης μου "ακούγεται γνωστός" , δεν πιστεύω να είσαι ένας από τους βάκιλους που έχουν δραπετεύσει από τον δοκιμαστικό σωλήνα και παραφέρονται στο 750 ???

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το θέμα καιρό και έχω πλήρη άποψη.
Όλο αυτό που συμβαίνει στην συχνότητα 144,750 μόνο όμορφο δεν είναι και προσβάλει όλους τους ραδιοερασιτεχνες σαφώς η αλήθεια είναι στο ενδιάμεσο γιατί κάποιοι τα πηραν όταν κάποιοι τους "έδωσαν" στεγνά στην ΕΕΤΤ για κάποιο λινκ που είχαν εκτός μπάντας, η απειλές μείνανε από συχνότητα σε συχνότητα όταν κάποιοι στο 750 άρχιζαν έβριζαν γυναίκες οικογένειες δίναν διευθύνσεις στον αέρα από κατοικίες.
Φτάσανε σε σημείο να δίνουν ακόμη και ραντεβού θανάτου μεταξύ γεροντοπαλικαρων που την είδαν ράμπο.
Σαφως και δεν είναι σωστό να πατάνε να βρίζουν κάποιοι σε καμία συχνότητα αλλά και εκείνοι που μιλάνε εκεί έχουν κατηγορήσει στον αέρα όποιον άνθρωπο κρατάει μικρόφωνο
Ήθελα να πάρω κάποια στιγμή άδεια ραδιοερασιτεχνη αλλά δυστυχώς βλέπω ότι ποιο όμορφα μιλούν εκτός πάρα εντός και δεν το βλέπω να μου χρειάζεται.
Θεωρώ ότι αυτή η ραδιοερασιτεχνικη ντροπή πρέπει τελειώσει και από της δυο πλευρές..
Ενας μορφωμένος άνθρωπος είναι πραος και δεν φέρετε σαν παιδί του δημοτικού . Επειδή και οι δύο πλευρές διαβάζουν τα σχόλια θα τους παρακαλούσα να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το θέατρο που σατιρίζει την κοινότητα των Vhf..
Φιλικά Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Gaz δεν δικαιούσε να μιλάς. Είσαι από τους πρωτεργάτες του μπάχαλου και ακόμα και τώρα σε τρώει ο κ.... να τα ακούσεις. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση σου θα αποχωρούσε μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη. Εσυ όμως φαίνεται δεν έχεις άλλο καλύτερο να κανεις παρά καφενείο στον αέρα. Αρκεί να συζητάς και να περνάει η ώρα με οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Πήγαινε σε κάποιο κανάλι cb γιατί ραδιοερασιτεχνης δεν είσαι. Όσο για τα πατήματα είναι από αυτούς που εξοργίζει κάθε φορά. Κατά καιρούς έχεις πει ότι βρήκες ότι σε πατάει ο ένας ή ο άλλος. Και τι έκανες; Τίποτα, πηγες καρφώςες άλλους δυο μη αδειούχους για να επιβεβαιώσεις την φήμη σου. Άλλη φορά έλεγες ότι πηγες με το φορητό έξω από το σπίτι του Σωτήρη και μετά κοκοκο. Κάθε μισή ώρα κατηγορείς διαφορετικούς ανθρώπους. Συνέχισε έτσι. Εκτίθεσαι.

SV1GAZ είπε...

Ανώνυμε Μπαχαλάκια...

Αχαχαχαχαχαχαααα . Εξοργίζονται ? Ποιοί τα ανθρωπάρια που κλάνουνε , βρίζουνε βάζουνε ηχογραφήσεις στο 750 . Μάλλον δεν τους έχεις ακούσει . Πρόκειται περί περιθωριακών αμοιβάδων που έχουν διαφύγει του εργαστηρίου , το ίδιο επικίνδυνοι όπως και ο κοροναιός . Τώρα ραδιοερασιτέχνης είμαι τουλάχιστον τυπικά είτε το θες , είτε όχι ( ε γίνε και φραπέ) . Τα παράπονα σου στον ΕΕΤΤ .Διαφορετικά ΜΌΚΟ !!! Και να σου πω δεν νομίζω να είσαι κανείς από αυτούς που πατάνε , γιατί τέλος η υπομονή άγνωστε αρχαιοπτέρυξ . Επίσης σου συνιστώ να κοιμάσαι τα μεσημέρια διότι το γαλακτικό οξύ και η κορτιζόλη που συσσωρεύεται στο κρανίο σου (ςγκεφαλική θυρίδα έχεις και όχι μυαλό) , πυκνώνει την βλακεία και την νενέκικη καταγωγή σου . Ρε σεις πάρτε το χαμπάρι .Είσαστε πολλοί μικροί για να τα βάλετε μαζί μου . Περιοριστείτε στην καθημερινή γρίνια και στην κακομοιριά σας ραδιοπιλάλες !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιο είναι αυτό το ξιπασμένο περίτριμμα ?

SV1GAZ είπε...



Προς Ανώνυμο (12 Μαΐου 2020-11:19 π.μ)

Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στον Θεό:
" Θεέ μου κάνε τους εχθρούς μου γελοίους "
Και ο θεός με εισάκουσε.


Βολταίρος 1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

Καλημέρα σας .....

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που αναγνωρίσατε τον εαυτό σας.
Ποιος χαρακτηρισμός σας έκανε να αντιληφθείτε ότι αναφέρομαι στο πρόσωπό σας?
Σας ταιριάζει καλύτερα το ξιπασμένος ή το περίτριμμα?
Καλήμερα σας

SV1GAZ είπε...


Ανώνυμε

Ομοίως και εγώ χαίρομαι που έγινα η αφορμή και αναγνωρίσατε τον εαυτό σας στο "γελοίος" και "εχθρός" , που όντως αναφέρεται σε εσάς χωρίς "πλάγιους" διπλωματικούς
αυτοσχεδιασμούς .


Καλησπέρα σας......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου αναγνωρίζω ότι έσφαλα.
Θεώρησα (αδίκως βέβαια) ότι η προσευχή απευθύνονταν σε εμένα.
Η υπογραφή του Αρουέ παράπεσε στην μικρή οθόνη του κινητού μου.
Υπόσχομαι να μην σας ενοχλήσω ξανά ώστε ελεύθερα πλέον να επιστρέψετε στον νερολακο του 750 με την έγκριτη συντροφιά σας.

SK

SV1GAZ είπε...

Ανώνυμε

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την "άδεια" που μας δίνεις απλόχερα και γενναιόδωρα να γυρίσουμε στον "νερόλακο" του 750 . Πάντα είχα την αίσθηση ότι περιτρiγυρίζομαι (εδώ) από σκληρά νεοφιλελεύθερα , παλαιοκαπιταλιστικά φασιστόμουτρα του στυλ "δεν δικαιούσαι να μιλάς " και "είστε ελεύθεροι να μιλάτε στο 750" . Παρόλα αυτά γουστάρετε και μια δικτατορία του προλεταριάτου και λαικά δικαστήρια , αν κρίνω από τα καραγκιοζιλίκια που επί δύο μήνες επιδίδεστε στο 750 , προσπαθώντας μιας και δεν σας βγαίνει με την ΕΕΤΤ, να αποδώσετε δικαιοσύνη , Στις αυταρχικές συμπεριφορές αυτές και την συντηρητικούρα και τον ψευτοτσαμπουκά σας ορέ άθλια νενέκια, εγώ απαντάω "Δεν πάτε να .....τε όλοι σας " ανώνυμες ψευτοραδιο-κουτσομπόλες και λοιποί της προσκολήσεως .

SV1GAZ είπε...


Αγαπητέ ανώνυμε .

Επειδή ο Διομήδης ή Δημετρίδης δεν φαίνεται να δημοσιεύει την απάντηση μου (μάλλον δεν την καταλαβαίνει , ε έχει και μια "δημοκρατική" ευαισθησία) , θα το πω και αλλιώς (ζιπαρισμένο). Ευχαριστούμε για την άδεια που μα δίνεις για να βγούμε ξανά στον "νερόλακο του 750 .Πως και πως το περιμέναμε .Ομοίως σου εύχομαι να βγείς και εσύ από τον σκουπιδόλακο των Λιοσίων αυτού του Blog ! Και για τον χαρακτηρισμό "έγκριτης συντροφιάς" , άιντε σου εύχομαι και SK !!!!!!!! Αχαχαχααααααααα

Χαίρετε

SV1GAZ είπε...



Πιο απλά γιατί μας έκοψε η αρχισυνταξία .

Κύριε μου ανώνυμε . Είστε SK και γράφετε στο blog? Αδυνατώ να το καταλάβω ,αν και κάτι είχα υποπτευθεί από το ύφος (something supernatural) ....

2Mδης είπε...

Ναι γκαζ, συγγνώμη που δεν ήμουν απίκο να δημοσιεύσω τα βαθυστόχαστα σχόλια που έγραψες, έχω και δουλειά ξέρεις...

SV1GAZ είπε...


Διομήδη

Σε ευχαριστώ που δημοσίευσες τα βαθυστόχαστα σχόλια μου όπως λες .Έπρεπε όμως η συντακτική ομάδα του Blog να είναι ενεργή όλο το 24ωρο , διότι διενέξεις και συγκρούσεις συμβαίνουν όλες τις ώρες . Τώρα για να διασκεδάσουμε λίγο , θα ήθελα να πληροφορήσω τους συναδέλφους , ότι πρώτη η ICOM και κατόπιν πληροφοριών που έχει για τη κατάσταση στο 750 αποφάσισε να μην διαθέτει τους καινούργιους πομποδέκτες V /U με το 144.750 ανοικτό . Και αυτό για να προστατέψει ηλικιωμένους , γυναικόπαιδα και άλλες ευπαθείς ομάδες από κακοτοπιές . Νομίζω ότι και οι άλλες , μεγάλες εταιρίες θα πράξουν το ίδιο . Δεν ξέρω τι θα πράξουν οι κινέζικοι κολοσσοί TYT ,BAOFENG και Anytone .Επίσης να πληροφορήσω τους αγαπητούς συναδέλφους ότι , θα κυκλοφορήσουν τα επεισόδια του 750 σε ειδική έκδοση "144,750 Greatest Hits Vol 1" σε διπλή κασετίνα και δειγματοληψία 320 kbs . Παραγγελίες ενταύθα!!!!!!!!

Καλημέρα σας

SV1GAZ είπε...


Να συμπληρώσω ότι η παρουσίαση της εν λόγω συλλογής θα γίνει στο Hamfest της ΕΕΡ Ιουνί ου .Θα διαθέτουμε μεγάλο περίπτερο και spesial events με ελέφαντες , χιμπατζήδες ,ζογκλερ ,σκυλιά και διαφόρων τύπων ερπετά .Ο αγαπητός Διομήδης θα λάβει τιμητική διάκριση για την αποκάλυψη και ανάδειξη του θέματος , καθώς και ενυπόγραφη αφιέρωση στην συλλογή που θα λάβει (δεν θέλω να πω από ποιόν θα είναι η υπογραφή )αααααχαχα



Καλημέρα σας

SV1GAZ είπε...


Έχω σοβαρές υπόνοιες Διομήδη , ότι με τιμωρείς δια της μεθόδου της χρονοκαθυστερήσεως .Και αυτό για να με αποθαρρύνεις να αρθρολογώ εις το σεβαστό Blog.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είναι της ειδικότητός μου θα πρότεινα αλοπεριδόλη.

SV1GAZ είπε...


Βρε μπαγάσα Διομήδη γράφεις και ως ανώνυμος ε . Λίγοι ξέρουν την θαυματουργή αλοπεριδόλη !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/mUSVMqoGgcQ

Αφιερωμένο στην παρέα του 144750 και ειδικά στον gaz

SV1GAZ είπε...

Καλημέρα φίλε μου

Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση !!!!!
Ομοίως σου χαρίζω το κάτωθι κομματάκι με πολύ αγάπη!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=bQ7YMHWa0go


73's

Ανώνυμος είπε...

Χατζιδάκης και Γκάτσος να υποθέσω.....
Και είς ανώτερα κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχνάς.. 40 σταγόνες το πρωί

SV1GAZ είπε...

Λάθος. Είναι εμπνευσμένο από George Gershwin και Leonard Bernstein γιατί η κατάσταση εδώ θυμίζει "West side story"






Καλημέρα και καλό μήνα !

Ανώνυμος είπε...

Έχω πάρει ποπκόρν και παρακολουθώ συζήτηση στο 144750 με θέμα λάμπατους ενισχυτές. Μέχρι στιγμής κερδίζει ο gaz. O άλλος επαναλαμβάνει ότι διδάχτηκε και ξέρει κλπ αλλά δεν ξέρει τα βασικά.

Ανώνυμος είπε...

Κολημα με τα λαμπατα. Εγώ συζήτηση που ο ένας σε κάθε φράση λεει εξηντα «λοιπον» και ο άλλος ογδοντα «ετσι» δεν μπορώ να παρακολουθησω.

SV1GAZ είπε...

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τις παρατηρήσεις . Θέμα μας ήταν οι λαμπάτοι ενισχυτές Audio , οι οποίοι εμπλουτίζουν το αρχικό περιεχόμενο της πηγής με υψηλές αρμονικές παραμορφώσεις αρτίας τάξεως με αποτέλεσμα την χαρακτηριστική γλυκύτητα και ευφωνικότητα των λαμπάτων ενισχυτών . Οι ενισχυτές με λυχνίες έχουν την τάση ενίσχυσης ζυγών πολ/σιων μιας συχνότητας π.χ. 440 Ηz σε 880 Hz ( επί 2 ) , σε 1760 ( επί 4 ) και πάει λέγοντας . Έτσι η νότες βγάζουν τις αρμονικές στις επόμενες οκτάβες και το ακουστικό αποτέλεσμα στο αυτί είναι σαφώς πιο ευχάριστο και "μουσικό" . ( 440 ΛΑ τρίτης οκτάβας , 880 ΛΑ τέταρτης , 1760 ΛΑ πέμπτης ............ ) . Τα τρανζιστορικά ενισχύουν και τις περιττές αρμονικές πχ 440 ( επί τρία 1320 πού είναι μεταξύ της νότας μι και της φα της πέμπτης οκτάβας που ακούγεται ενοχλητικά πάνω από την ΛΑ ( που όμως είναι πολύ υποβιβασμένη γιατί τα τρανζιστορικά έχουν πολύ χαμηλές παραμορφώσεις σε λογικές παροχές ισχύος ) . Η ιδιομορφία των λαμπάτων ενισχυτών επιδεινώνεται με τους λεγόμενους Single Ended ,όπου χρησιμοποιείται μια λυχνία ανά κανάλι (συνήθως τρίοδος ΄845 , 211 ,300b 2α3 ). Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε λαμπάτος είναι κακός σε σχέση με έναν τρανζιστορικό . Απλά δεν είναι επαρκώς μουσικά "ουδέτερος". Και για το τέλος ο Θερμιονικός θόρυβος των λυχνιών έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ενισχυτικές μονάδες με υψηλό θόρυβο (-80db έναντι 100 και πλέον ενός τρανζίστορ) ,που αλλοιώνει περαιτέρω την μουσική πληροφορία . Κοινώς βάζουμε πιάνο αλλά βγαίνει κάτι άλλο που μοιάζει με πιάνο .

Ευχαριστώ και καλημέρα (χωρίς λοιπόν και έτσι) !!!!

2Mδης είπε...

Βάζω και εδώ το σχόλια από άλλη ανάρτηση για να είναι συναφές με το 144,750.

Σύμφωνα με δηλώσεις του GAZ υπάρχει υπόκοσμος και οργανωμένο έγκλημα στην παρέα του:

Άσε τις διαπιστώσεις GAZ και μίλα μας πάλι για αυτά που είσαι δυνατός: Για την συμμορία που έχουν συστήσει οι φίλοι σου για να καίνε περιουσίες και οχήματα. Ο απόστρατος, ο τροχονόμος και ο μπιλάρας με το βάλτερ το P38. Ο άλλος με τις βόμβες και τους εμπρησμούς.

Εσύ τελικά αυτή τη δουλειά κάνεις, μπαίνεις σε παρέες και ότι μαθαίνεις το διατυμπανίζεις "με εχεμύθεια" πάντα δεξιά και αριστερά.

Άσε λοιπόν τον Νίτσε και τις συμβουλές σου για άλλους. Εσύ μόνο στη ρουφιανιά όσων σε κάνουν παρέα είσαι δυνατός!

Κόψε λοιπόν τα ανώνυμα σχόλια και βγες στο 144750 να τους τα πεις κατάμουτρα όσα γράφεις και θέλεις να εμπλέξεις άλλους. Ρουφιάνε.