Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Βρε ποιοι να είναι?

Την περασμένη χρονιά, όπως και πριν λίγα εικοσιτετράωρα, κάποιος (ή κάποιοι) προσπάθησαν να δημιουργήσουν σύγχυση εκπέμποντας σε ψηφιακά mode με το διακριτικό του SV2RSG/Α

Είναι άγνωστο προς το παρόν ποιος (ποιοι) κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση. Ωστόσο όταν πήρε ο SV2RSG την άδεια του το 2015, ήταν γνωστοί αυτοί οι "συνάδελφοι"που εναντιώθηκαν, που διέδιδαν ψεύδη, που έκαναν καταγγελίες, που έγραφαν "ανώνυμες" επιστολές στην επιστασία, που εμπόδιζαν με κάθε μέσο τις εκπομπές του. Ήταν συγκεκριμένοι και γνωστοί σε όλους. Και όσο ο Ιάκωβος ήταν στο στόχαστρο αυτών των κύκλων, αυτοί που τον στήριξαν ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Καλό είναι οι όψιμοι υποστηρικτές του μοναχού από το Άγιο Όρος, να απευθυνθούν σε αυτούς τους κύκλους, τους γνωρίζουν ποιοι είναι, είναι αυτοί που τους κρατούσαν σε απόσταση όσο ζούσε ο Απολώ, είναι αυτοί που είχαν αυτοχριστεί θεματοφύλακες και δερβέναγες στο ποιος θα μιλήσει με το Άγιο όρος και ποιος θα πάρει κάρτα, και να τους συστήσουν να σταματήσουν να εξευτελίζουν τον ραδιοερασιτεχνισμό με τα καμώματα τους.

Ίσως έτσι εξιλεωθούν για τα πέντε χρόνια που αγνοούσαν τον συνάδελφο Ιάκωβο για να μην κακοκαρδίσουν τους εν λόγω δερβέναγες που συν τοις άλλοις ήταν και μια δεξαμενή ψήφων για διεκδικητές της προεδρίας σωματείου που, επίσης απέφευγε να στηρίξει τον Ιάκωβο παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος...

Μέχρι τότε, να είστε επιφυλακτικοί στις ενδεχόμενες ψηφιακές εκπομπές με το διακριτικό του μοναχού Ιάκωβου, ο SV2RSG/A εκπέμπει μόνο σε φωνή ή CW. Και δυο φορές επιφυλακτικοί με όσους εξαφανίζονται στην ανάγκη και εμφανίζονται όταν περάσει η φουρτούνα!

19 σχόλια:

GIMEL TAU LTD είπε...

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με αυτά που συμβαίνουν στα Ελληνικά ραδιοερασιτεχνικά πράματα !!!
Το γεγονός ότι ο μοναχός Ιάκωβος θα βγει στον αέρα μετά από πολύ καιρό, έτυχε πολύ ενθουσιώδους υποδοχής από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, εκτός ... της Ελλάδας !!!
Κανένα σχετικό άρθρο, κανένα σχόλιο, καμία αναφορά, προβοκάτσιες, fake εκπομπές, ίντριγκες, κουτσομπολιά και αισχρά ψέματα.
Με αφορμή αυτήν την επανεμφάνιση του μοναχού στον αέρα διαπιστώθηκε ότι, τελικά το πιο έγκυρο σημείο για να ενημερωθεί ένας Έλληνας ραδιοερασιτέχνης για παρόμοια γεγονότα αλλά και για πολλά άλλα, είναι το blog του 2μίδη.
Είναι εξαιρετικά τραγικό να ενημερωνόμαστε εμείς οι Έλληνες ότι, ο SV2RSG/A θα βγει στα 20m από sites και blogs του εξωτερικού και να μη γίνεται απολύτως καμία αναφορά από Ελληνικούς συλλόγους !!! και μεμονωμένους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες.
Κύριοι (και κυρία), είστε πραγματικά αξιολύπητοι. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά, εκτός των άλλων, είστε ανάξιοι για οποιοδήποτε "ηγετικό" αξίωμα αλλά και επικίνδυνοι. Απορώ πως δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα οι συνάδελφοι !!!
Τέλος πάντων και όπως θα έχετε διαπιστώσει, τα γεγονότα τρέχουν και εσείς απλώς παρακολουθείτε μίζερα ανθρωπάκια από την κλειδαρότρυπα σαν φτωχοί συγγενείς, ανήμποροι για το παραμικρό.
Αυτά τα γράφει ο "ταραξίας" SV1GRM με πλήρη επίγνωση και με απόλυτη τεκμηρίωση.
Λυπάμαι για όλα όσα έκανα όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία πλέον θέλω να ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θα τα συμπεριλάβω στις αναμνήσεις μου.
Ανόητοι και μικροί, δεν θα δείτε ποτέ καθαρή εικόνα.

de SV1GRM




Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι ?
Η απόφαση της ΔΕΔΔΗΕ για την πτώση του πύργου στο δίκτυο μέσης τάσης, με αποτέλεσμα εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας να μείνουν χωρίς ρεύμα 2 χωριά, έχει βγει ?
Έχει οριστεί πράξη διοικητικού προστίμου για τους υπαίτιους ?
Η οικονομική ζημιά τακτοποιήθηκε προς την ΔΕΔΔΗΕ ?
Η δικόγραφία σε ποιό ακριβώς στάδιο βρίσκεται ? αλλά τι ρωτάω ? θα μάθω μόνος μου, ένα τηλέφωνο θα κάνω, σιγά το πράμα !!!

Ανώνυμος είπε...

Η πειθαρχική επιτροπή Μηχανολόγων Δυτικής Ελλάδος δεν έπρεπε να κάνει κάτι σχετικά ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πύργος έπεσε ρε παιδιά; Πότε έγινε αυτό; Τελευταίος τα μαθαίνω. Παρακαλώ όποιος θέλει να ενημερώσει σχετικά με το συμβάν.
Ευχαριστώ.

2Mδης είπε...

Στον σύλλογο συγγραφέων ανωνύμων επιστολών δυτικής Ελλάδας. Έπεσε ένας πύργος με κεραίες πάνω σε πυλώνα μέσης τάσης και δεν έμεινε άγιος...
Απότι είπαν είχαν μείνει 3-4 χωριά χωρίς ρεύμα χειμωνιάτικα μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
Κατόπιν βέβαια βγήκαν διάφοροι και είπαν ότι τους έλεγαν ότι δεν τον είχαν δέσει σωστά και θα έπεφτε αλλά δεν έδωσαν σημασία. Ήξεραν αυτοί...

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλάβαιναν να ενημερώσουν προετοίμαζαν ηλεκτρονικό δσ δείξτε κατανόηση.
Για τον πύργο δεν ξέρω πολλά αλλά με το φτψχό μυαλό μου ξέρω πως τους πύργους τους βάζεις μακριά από γραμμές ρεύματος προβλέποντας ακόμη πως αν πέσουν δεν θα φθάσουν εκεί. Ή δεν το σκέφτηκαν, ή τον έβαλαν νύχτα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τώρα αυτά, με την σχετική δικογραφία τι γίνεται ? σχηματίστηκε ? προχωράει ? κουκουλώθηκε ? ποιός θα πληρώσει την ζημιά ? το δημόσιο ?
Όλα τα άλλα είναι νάχουμε να λέγαμε.
Για την ταμπακιέρα εγώ θέλω να μάθω.

Ανώνυμος είπε...

Με την βοήθεια του Θεού και όλων των Αγίων, ο πύργος θα ξανασηκωθεί. Το θέμα είναι πότε θα ξαναπάει κάποιος εκεί!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο SV2RSG ενημερώνει σχεδόν πάντα μερικές μέρες πριν βγει στον αέρα, σε ποιες μπάντες και ποια modes. Τώρα θα βγει στις 7-10 Μαΐου στα 20m CW/SSB.
https://www.dx-world.net/sv2rsg-mt-athos/

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω τα όσα καταθέτει στην ανάρτηση του ο GRM. Πιστεύω ότι θα ευχαριστούν τον κορονοϊό που ήρθε και στην χώρα και έτσι υπάρχουν τα προσχήματα "μένουμε σπίτι και το ρίχνουμε στο facebook" Καμιά πρωτοβουλία για ειδικά χαρακτηριστικά όπως όλη η Ευρώπη, κυρίως οι Ισπανοί και τώρα οι Ρώσοι. Υπάρχει απόλυτη σύμπνοια στη διοίκηση για την ΑΠΟΛΥΤΗ απραξία.
Ευτυχώς που υπάρχει και το "έγκριτο" περιοδικό που θα βγει σε 2 μήνες και θα μάθουμε τι ανδραγάθημα έκαναν τα "κίτρινα γιλέκα". Κρίμα. Καμιά παραίτηση?

GIMEL TAU LTD είπε...

Παραίτηση !!! μα τι λες τώρα ?
Αυτοί αντιθέτως νομίζουν ότι παράγουν έργο και ότι θα αφήσουν και παρακαταθήκη !!!
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που συμβαίνουν γυρω τους.
Οι άνθρωποι κοιμούνται με τα τσαρούχια και ονειρεύονται ότι είναι διάσημοι και απαραίτητοι !!!
Καμμία ενέργεια, καμμία πρωτοβουλία, καμμία κίνηση.
Άσε δε που άμα αντιληφθούν οποιαδήποτε σχετική κίνηση ή πρωτοβουλία στον χώρο την οποίαν δεν ελέγχουν, την υποβιβάζουν και την απαξιώνουν με "επιχειρήματα" καθεστώτων του ΄50.
Είναι ο μόνος Ρ/Ε σύλλογος στον κόσμο που ενώ δεν παράγει απολύτως κανένα έργο, βγάζει τόσες πολλές φωτογραφίες προβάλλοντας ασήμαντα γεγονότα με εντελώς ηλίθιους πρωταγωνιστές !!!
Κύριοι (και κυρία), μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε στον δικό σας κόσμο, εμείς όμως δεν θα σας κάνουμε παρέα. Φύγαμε και ακόμα τρέχουμε ...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν αύριο Τετάρτη θα ανοίξουν τα εντευκτήρια ή το πάμε κατά Σεπτέμβρη. Στο site δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. (Φαίνεται ότι ο κορονοϊός δεν επιτρέπει την ενημέρωση του site από απόσταση.) Στο κάτω-κάτω "no news, good news"

2Mδης είπε...

Μόνο στο paypal είναι ανοιχτά νομίζω. Για πληρωμές...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2μηδη έχεις απόλυτο δίκιο. Η δραστηριότητα της ΕΕΡ περιορίζεται στην αποστολή mail, που αφορούν την διαφήμιση των special call άλλων ενώσεων. Καθώς και την προτροπή να πληρώσουμε ηλεκτρονικά την συνδρομή μας. Το φετινό 40άρι το κλαίω, αφού κάρτα ακόμη δεν έχω δει και μάλλον δεν προβλέπεται. Ούτε hamfest-σάουνα δεν θα έχουμε. Φωτεινή εξαίρεση ο σύλλογος της Πάτρας, που έτρεξε ένα ειδικό διακριτικό για την περίσταση. Μάλλον φέτος θα μεγαλώσει το αποθεματικό του συλλόγου. Είδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Paypal ξε paypal έχουν μείνει πολύ πίσω οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Σχεδόν πλέον η μοναδική επίδειξη γίνεται με μπουφάν και όχι με τεχνολογία. Δες ας πούμε το σημερινό δσ, δεν λέω να συνδεθούμε όλοι αλλά θα βγει σε youtube χλωμό μάλλον.Προσωπικά δίνω διορία μέχρι τέλους έτους μετά θα σκεφθώ αν ανανεώσω.

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι ενσυνείδητα πάνε το μαγαζί για φούντο. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρο τους. Όλοι περνούν συχνά από το FB.

Ανώνυμος είπε...

SV2RSG/A Святая Гора Афон Монастырь Кутлумуш. Монах Иаковос, SV2RSG/A будет активен со Святой Горы Афон, 7 - 10 мая 2020. Он будет работать на диапазоне 20м, CW, SSB.


Ανώνυμος είπε...

@8/5/20 7:27 ;;; Πάντως ευχάριστη η εμφάνιση πάλι /Α στις συχνότητες ας είναι καλά ο μοναχός 73

2Mδης είπε...

@ Σύλλογος σ.α.ε.

Ευχαριστώ. Δώστε μου χρόνο να το διαχειριστώ.