Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση: ανακοινώνεται ότι θα ανακοινωθεί...

 Τον διπλασιασμό των προανακοινώσεων για την ανακοίνωση της ανακοίνωσης της ένωσης μελετά το Δ.Σ

Συγκεκριμένα, θα αρχίζουν ανακοινώσεις από τις 8 το πρωί της Κυριακής που θα ενημερώνουν για την επικείμενη ανακοίνωση της ένωσης στις 11. Οι ανακοινώσεις θα γίνονται ανά δεκάλεπτο!

Κατά την ανακοίνωση στις 11, αυτή θα επαναλαμβάνεται τουλάχιστον τρεις φορές ώστε όλοι οι ακροατές να κατανοήσουν ότι πρέπει να πληρώσουν την συνδρομή τους εγκαίρως για την εύρυθμη λειτουργεία του συλλόγου (ώστε να μπορέσει ο σύλλογος απρόσκοπτα να διαγράφει τα μέλη που ρωτάνε για χορηγίες, να αγνοεί αποφάσεις ΓΣ και να επιτρέπει μόνο σε 30 μέλη να ψηφίζουν ελέω καταστατικού του προηγούμενου αιώνα κλπ).

Σε περίπτωση που τα μέλη δεν συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα η επανάληψη της ανακοίνωσης θα γίνεται πέντε (5) φορές ενώ, η σχετική προανακοίνωση για την ανακοίνωση των 11 θα αρχίζει από τις 5 τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας...

(Το δημοσίευμα αφορά το σωματείο σφαγέων-εκδορέων Βιγκανοχωρίου Νότιας Βουπρασίας και Νέων Χωρών της Ανατολικής Σαϊγκόν)

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο (που έχουν το κονάκι τους) βασιλεύει...
Ας είναι καλά ο κορονοϊός.
Αναφέρομαι στον Σ.Ε.Β.Ν.Β.& Ν.Χ.Α.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Της ανατολικής Σαϊγκόν ε;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά έχει ανανεωμένο site...αυτό που το πάς ????

Ανώνυμος είπε...

Της νότιας βουπρασίας ε?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις υπεκφυγές και τις ανακοινώσεις. Ο λαός απαιτεί πίτα. Πίτα η Χάος! Φτάνει πιά!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε αδερφέ! Να ανακοινώσουν έγκαιρα τι θα γίνει με την πίτα, στο σπίτι έχει αρχίσει μάχη ρωτάνε καθε μέρα η γυναίκα και τα παιδιά. Που θα πάει η δουλειά πάλι; Μας κοροϊδεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να γίνει ο Σύλλογος κέντρο εμβολιασμού για τον COVID. Ευκαιρία να γραφτούν και νέα μέλη. Και να δώσουν και το κάτιτις παραπάνω. Τώρα αν το μπουκαλάκι θα έχει κανονικό εμβόλιο ή νεράκι τρεχούμενο, δεν ξέρω. Ετσι κι αλλιώς, άλλη μιά παροχή προς τα μέλη θα είναι. Οπως το μπυρό, που πληρώνουμε για να μας στέλνουν κάρτες 4 φορές τον χρόνο, και κάρτες δεν είδαμε.

GIMEL TAU LTD είπε...

Σε νορμάλ κοινωνίες, συνήθως ασχολούνται με τους επιτυχημενους, εδώ ασχολούμαστε με τους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία όπως και να το δεις!!!
Οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ πάλι, γνωρίζοντας τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, νομίζουν ότι είναι πετυχημένοι και συνεχίζουν ακαθεκτοι τον φαυλο κύκλο!!!
Ξυπνηστε ρε ορνια, δείξτε τους την θέση τους στο πάνθεον των αχρηστων, αντί να ασχολείστε με το τι ΔΕΝ κάνουν!!! έτσι κι αλλιώς δεν είναι ικανοί για τίποτα ουσιαστικό. Μόνο βιτρίνα, φιγούρα και αυτοπροβολη είναι, ακόμα να καταλάβετε ότι παρακολουθείτε παράσταση κουκλοθέατρου παιγμενη μάλιστα από μπουλουκι ???

2Mδης είπε...

Από μπουλούκι ε?

Ανώνυμος είπε...

νε

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε μάθαμε τίποτα για την πίτα; Γιατι δεν την κόβουν μεθαύριο τσάκα-τσάκα να πάμε για φαΐ; Αργότερα μπορεί να αγριέψει η καραντίνα.
Θα μπορούσαν (αν ήθελαν) να μοιραζαν πίτα και μπινελίκια στην είσοδο με clikawey και να περνάει ο κάθε συνάδελφος με την οικογένεια του να λαμβάνει.

2Mδης είπε...

Νομίζω για τα μπινελίκια κάτι γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

@SZ5A Club συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δίνουμε στους αποτυχημένους πολύ περισσότερη σημασία απ οτι αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αν διαβάζει εδώ κανένας που είναι μέλος ας πάρει να ρωτήσει τι γίνεται με το φαϊ θα κόψουνε πίτα; Άντε μην πάρω εγώ και γίνει χαμός!

Μινώσαυρος είπε...

Η πίτα ήταν ένα σοβαρό έξοδο σύμφωνα με όσα έλεγαν στο παρελθόν. Ήταν η μία από τις δυο εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο σύλλογος. Θα ήταν τίμιο να ανακοινωθεί 50% μείωση στις συνδρομές αφού δεύτερη χρονιά δεν θα γίνει. Επίσης το χάμφεστ στοιχιζε χιλιάδες ευρώ. Επίσης δεν έγινε και δεν θα γινει και το φετινό. Ποιος ο λόγος να ζητάνε συνδρομές. Μείωση και διαγραφή χρεών για όσο είμαστε στον πάγο. Άλλωστε τα σωματεία βάση ΚΑΔ εισέπραξαν αποζημίωση όσο ήταν σε καραντίνα. Σωστά; Ελπίζω στον απολογισμό να δούμε εγγεγραμμένα τα ποσά στα έσοδα και να μην εξαφανιστούν όπως τα 50 χιλιάρικα.
Για τον σύλλογο της Σαϊγκόν μιλάω μην παρεξηγηθώ.

2Mδης είπε...

Περιμένω τον Δεινόταυρο να σου απαντήσει...

Ανώνυμος είπε...

Τα αθλητικά σωματεία εγγεγραμένα στη Γενική γραμματεία αθλητισμού επιδοτούνται για τα αθλήματα που δρατηριοποιούνται μή λέμε κιότι θέλουμε, ή ότι φανταζόμαστε

Μινώσαυρος είπε...

Σήμερα πάντως δεν είχε ανακοίνωση ούτε τις απαιτούμενες προανακοινωσεις των ανακοινώσεων για την ανακοίνωση της ανακοίνωσης!

Μινώσαυρος είπε...

Τα αθλητικά σωματεία εγγεγραμένα στη Γενική γραμματεία αθλητισμού επιδοτούνται και τα σωματεία που εχουν υπογραψει μνημόνια συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ και τρεχουν σε μαραθώνιους επίσης.

Ανώνυμος είπε...

η αρχη του τελους ερχετε !!! μετανοειτε !!!

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή ανακοίνωσης της ΕΕΡ από FB. 1 Φεβρουαρίου 2021

Ενημέρωση στα μέλη για συνεδρίαση του Δ.Σ.
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης
2. Οικονομικός απολογισμός χρήσης 1/1 – 31/12/2020
3. Τακτική Γενική Συνέλευση 2021
4. Επιτροπές
5. Εξώδικο SV1MO για επιλογή ARRL card checker
6. IARU
7. Κλήρωση δώρων μεταξύ των συμμετεχόντων στην οικονομική εξόρμηση
Λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κατ’ εξαίρεση διαδικτυακά και δεν θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν τα μέλη. Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν κανονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ρ., στην Περιοχή Μελών.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνουν και περιορίζουν σιγά σιγά την πληροφόρηση των απέξω από το ΔΣ, κουτί τους ήρθε η καραντίνα. Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα αποφασίζει ο άγρυπνος πρόεδρος μετά της συζύγου και οι υπόλοιποι θα υπογράψουν τα πρακτικά ότι έγινε ΔΣ ΓΣ εξελεγκτική κλπ. Όμορφα και ωραία.

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε κύριοι φλεβάρης μπήκε και για πίτα δεν είπανε τιποτα. Έχουμε ξεροσταλιάσει να περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Από πίτα που ΔΕΝ θα φας, τι σε νοιάζει αν καεί ???

Λουλούκος είπε...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1)Δημιουργούμε ένα λογαριασμό στο zoom, αν δεν ξέρουμε πως ζητάμε από την τεχνική μας επιτροπή να μας βοηθήσει, στην ουσία είναι μόνο μερικά κλικ. Αν δεν ξέρει ούτε η τεχνική μας επιτροπή ζητάμε από το εγγόνι ή το ανήψι μας.

2)Στέλνουμε το λινκ του zoom στα μέλη μας μέσω email η το δημοσιεύουμε στη σελίδα μας στο φβ.

3)Ο διαχειριστής δίνει λογο μέσω του zoom μόνο στα μέλη του ΔΣ, οι υπόλοιποι απλώς παρακολουθούν (εφ' όσον δεν θέλουμε να δεχθούμε ερωτήσεις). Το ιδανικό είναι να υπάρχει χρόνος όπου και τα μέλη θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις στο τέλος της συνεδρίασης.

4)Μένουν όλοι ικανοποιημένοι και στηρίζουμε τη διαφάνεια. Εναλλακτικά βιντεοσκοπούμε τη συνεδρίαση και την ανεβάζουμε στο youtube σε δεύτερο χρόνο.

Απλά δεν ειναι τα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

@Λουλούκος
Αυτά δεν προβλέπονται στο καταστατικό.-

Ανώνυμος είπε...

Πίτα ρε παιδιά πότε θα κόψετε;Αν είστε χριστιανοί πείτε;

SV1MO είπε...

Για τον "Λούκουλο" 2 Φεβρουαρίου 2021 - 4:39 μ.μ.

Σε ενημερώνω ότι ζήτησα από το ΔΣ να μου επιτρέψει να παρακολουθήσω την διάσκεψή τους με τους όρους που αναφέρεις και μου απάντησε εγγράφως η Διοίκηση : Αντιγράφω:

Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε εξαίρεση για σένα, γιατί τότε θα έπρεπε να κάνουμε εξαίρεση και για τους άλλους,(αναφέρεται στους άλλους 2 συνυποψήφιους) κάτι που πρακτικά δεν είναι δυνατόν να γίνει. Για το λόγο αυτό δεν γίνεται δεκτό το αίτημά σου.

Για τον Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2021 - 7:52 μ.μ.

Ναι αυτά δεν προβλέπονται στο Καταστατικό γιατί το 1994 δεν υπήρχε η δυνατότατα αυτή. Από την άλλη μεριά δεν προβλέπεται και το να πραγματοποιούνται τα ΔΣ με τηλεδιάσκεψη. Όμως γίνονται.

2Mδης είπε...

Γιατί δεν εντυπωσιάζομαι?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα, έχουν ζητήσει και άλλοι δυο να παρακολουθήσουν το ΔΣ από δίκτυο και αυτοί αρνούνται με την δικαιολογία ότι δεν επέτρεψαν στους δυο αρα δεν επιτρέπουν και στον τρίτο.
Τι βλακείες είναι αυτές τι έχουν να κρύψουν;

ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είπε...

Τι άλλα;

ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είπε...

Εγώ θα συμβιβαζόμουν και αν αντι για πίτα έψηναν την τσικνοπέμπτη και τρώγαμε όλοι μαζί μέλη και μη μέλη για το καλό του ραδιοερασιτεχνισμού. Τι λέτε;

SV1MO είπε...


Για Ανώνυμο 3 Φεβρουαρίου 2021 - 4:39 μ.μ.

Αγαπητέ συνάδελφε, δεν γνωρίζω τι έκαναν οι άλλοι 2 συνυποψήφιοι. Υποθέτω ότι και αυτοί θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν κάτι που τους αφορούσε άμεσα, γι' αυτή την τιμητική θέση και την εμπιστοσύνη που θα έδειχνε στο πρόσωπο τους η Διοίκηση, ώστε να τους ξεχωρίσει και να τους προτείνει. Εκτός και αν δεν τους ενδιέφερε και τόσο πολύ το να παρακολουθήσουν το σκεπτικό ή την διαδικασία για την κατάληξη στην τελική απόφαση.

Εμένα που με ενδιέφερε η εξέλιξη της υπόθεσης, ζήτησα την δυνατότητα αυτή. Φυσικά μιας και έριξα εγώ την ιδέα, θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί η Διοίκηση και να προτείνει αθόρυβα για την συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη να επιτρέψει και στους τρεις να την παρακολουθήσουν όσον αφορά στο θέμα #8. Ούτε κάποια εξαίρεση ζητούσα ούτε κάποια χάρη.

Πάνω σ’ αυτά και εις επίρρωση υπάρχει ένα «χαριτωμένο» περιστατικό, αλλά θα το αναφέρω αν χρειαστεί σε επόμενη ανάρτηση. Έτσι για να έχει suspence.
73,73,73,73,73,73,73,73,73,73, κλπ. Αυτό που λέμε "πολλά 73"


Ανώνυμος είπε...

Τι χαριτωμένο περιστατικό;; Είπαν τίποτα για πίτα;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι εφέτος θα δικαιούνται ΕΝΑ κόμματι πίτα οι ταμιακώς εντάξει. Στην είσοδο θα είναι ο αρμόδιος θα ελέγχει την ταμιακή σου κατάστασή και αν είσαι οκ θα σου δίνει χαρτί με το οποίο θα πηγαίνεις στον έφορο πίτας (pie manager) θα δίνεις το χαρτί και θα παίρνεις το κομμάτι σου. Θα το διασταυρώσω για λεπτομέρειες...

ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είπε...

Ρε φίλε με τον πόνο μου παίζεις; Τόσα χρόνια δεν ερχόμαστε όλοι για φαΐ χωρίς να είμαστε μέλη; Εγώ έπαιρνα και για το σπίτι τυροπιτάκια και πίτα για το πρωινό μας.Έτσι και η ενωση έδειχνε ότι είχε κόσμο και εμείς ντερλικώναμε. Δηλαδή αν είναι να έρθουν μόνο τα ταμειακά εντάξει μέλη μόνο το ΔΣ θα πάει. Ενώ αν πουν να ταΐσουν τον κόσμο θα γεμίσει και το μπαλκόνι. Άκου που σου λέω. Εγώ δεν πτοούμε αν ακούσω ότι κόβουν πίτα έφυγα. Θα πάρω και την γυναίκα μου να δοκιμάζει πριν φάω μην είναι τίποτα χαλασμένα.
Ψάχνω και τους άλλους συλλόγους γιατι εδώ μόνο με το περιστέρι ασχολείστε ενώ θα μπορούσαν όλοι μαζί να οργανώσουν ένα λουκούλειο γευμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάτι δεν προβλέπεται από ένα καταστατικό οποιουδήποτε συλλόγου, δεν σημαίνει ταυτόχρονα οτι απαγορεύεται. Αν γινόταν έτσι, τότε κανείς σύλλογος δεν θα λειτουργούσε. Απλά απαγορεύεται να κάνεις κάτι διαφορετικό ή αντίθετο από αυτά που ορίζει το καταστατικό, όπως να εκλέξεις 9μελές ΔΣ, αν πρέπει να είναι 7μελές, να κάνεις εκλογές κάθε 5 χρόνια ενώ το καταστατικό λέει κάθε 2 κλπ. Η εύκολη λύση όσων ΔΣ δεν θέλουν την διαφάνεια ή να απομακρύνουν τα "ενοχλητικά μέλη" είναι να οχυρώνονται πίσω από το καταστατικό του συλλόγου τους και να δημιουργούν ένα αδιαφανές γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο διώχνει όσα μέλη θέλουν να ασχοληθούν με λεπτομέρειες. Δείτε για παράδειγμα τί γίνεται στα αθλητικά σωματεία και τις ομοσπονδίες. Τα ίδια και τα ίδια μέλη της κλίκας σε κάθε σωματείο μονοπωλούν την διοίκηση, γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.
Το κακό είναι γενικό και παντού. Μόνο αν περάσει νόμος που να βάζει όριο στον μέγιστο αριθμό θητειών που μπορεί να εκλεγεί κάποιος σε ένα συλλογικό όργανο υπάρχει ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα.

2Mδης είπε...

Όριο στον μέγιστο αριθμό θητειών είχα προτείνει στις αλλαγές καταστατικού σε έναν σύλλογο που ήμουν, δεν λέω ποιον.

Συγκεκριμένα είχα προτείνει μέχρι δυο συνεχόμενες θητείες και μια τρίτη και τελευταία. Αυτό το είχε προτείνει και μεγάλος αριθμός μελών που έστειλαν εγγράφως και επώνυμα την γνώμη τους για αλλαγές στο καταστατικό.

Δυστυχώς, το ζεύγος που συμμετείχε στα ΔΣ την τελευταία 25ετία (και δυο τρεις σφουγγοκWl@ριοι) αντέδρασαν σθεναρά, με αποτέλεσμα οι προτάσεις των μελών να καταλήξουν στα σκουπίδια και ο σύλλογος (δεν λέω ποιος) να παραπαίει για χρόνια. Το μόνο σταθερό στον εν λόγω σύλλογο η κλίκα που διαχειρίζεται τα πάντα χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Στον εν λόγο σύλλογο είχα προβλέψει τις κινήσεις του ζεύγους ΕΓΓΡΑΦΩΣ και είχα προτείνει λύσεις δυστυχώς όμως δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθώ μεν αλλά ο σύλλογος να πάει στα βράχια.

Τώρα ακόμα και νομοθετική ρύθμιση να υπάρξει περί μείωσης των θητειών σε ένα ΔΣ, είναι αργά να αναστραφεί η πορεία ενός συλλόγου που πλέον δεν έχει κανένα στόχο ή έργο να παρουσιάσει. Οι εναπομείναντες αλληλοκοροϊδεύονται ότι ΘΑ επέμβουν σε καταστροφές κλπ αλλες μπούρδες για να εισπράττουν συνδρομές από wannabe διασώστες και άλλους άσχετους με τον ραδιοερασιτεχνισμό που έχουν εισχωρήσει.

Δυστυχώς το καράβι είναι σε πορεία σύγκρουσης. Με την πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το καράβι είναι σε πορεία σύγκρουσης

Φταίει ο γιαλός που ξεπετάχτηκε μπροστά του ξαφνικά.

Ρε παιδάκι μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αίμα μέσα στις φλέβες τους? Τοματόζουμο έχουν?

GIMEL TAU LTD είπε...

Μάλλον θα φταίει που είναι ανάδρομος ο Ερμής.
Ρε οι άνθρωποι είναι ηλιθιοι, τι δεν καταλαβαίνεις ?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αληθεύει το δημοσίευμα. Οι ανακοινώσεις για την ανακοίνωση της ανακοίνωσης των 11 έγιναν κανονικά ανά πεντάλεπτο και η ανακοίνωση επαναλήφθηκε τουλάχιστον τρεις φορές!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά για πίτα δεν είπαν!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ήμαρτον λίγη πίτα είναι να δώσουν, όχι την ψυχή τους. Να έχουν χάρη που δεν είμαι μέλος αλλιώς θα τους χόρευα στο ταψί. Τόσα χρόνια πηγαίναμε και τρώγαμε όλοι μια χαρα ηταν. Τώρα πως τα έκαναν έτσι απορώ.

Ανώνυμος είπε...

Εχω πανω απο εξι χρονια να πληρωσω συνδρομη Το καταστατικο λεει στα τρια χρονια διαγραφεσε Τι γινετε ρε παιδια με ξεχασατε? ( Στον συλογο παρατηρητων της σαυρας των Ιμαλαιων αναφερομε)

Ανώνυμος είπε...

Κανένα νέο από την πίτα έχουμε;; Με έχει φάει η γυναίκα μου στο σπίτι όλο πότε θα πάμε για φαί ρωτάει και ξανά ρωτάει.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη θα σε ακούσουμε στον αέρα ως SX200BJY ???

18SV1821 είπε...

Ανακοίνωση:
ΟΛΟΙ οι χειριστές CB παρακαλούνται κατά το τρέχων έτος 2021 να χρησιμοποιούν με το διακριτικό τους το πρόθεμα 200 αντί του SV λογω των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση.
Αν κάποιος έχει το διακριτικό 18sv1821 θα πρέπει να λέει 18-200-1821.
Σε περίπτωση "ελεύθερου" διακριτικού όπως Χρήστος και Καρέας, επιβάλεται η χρήση του Χρήστος 200 και Καρέας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον σύλλογο και στην ένωση.

2Mδης είπε...

Βεβαίως και θα με ακούσετε αλλά μόνο στα DMR.
Στις υπόλοιπες συχνότητες θα βγαίνω με το κανονικό διακριτικό.
Άκουσα (από Πάτρα μεριά) ότι τα ειδικά διακριτικά για την επανάσταση θα βγαίνουν κυρίως στα DMR για αυτό...

Ανώνυμος είπε...

@18SV1821

Όχι αυτό δεν ειναι σωστό, το σωστό ειναι 18SX200-1821. Μετά τον κωδικο περιοχής 18 πρέπει να υπάρχουν γράμματα. Απο την άλλη βέβαια στα CB μπορούμε να βάζουμε ό,τι διακριτικο γουστάρουμε έτσι και αλλιώς, πράγμα που ζήλεψατε και στους Ρ/Ε όπως φαίνεται!

2Mδης είπε...

Έτσι. Κάποιος έπρεπε να τα πει...

Ανώνυμος είπε...

Για την γιορτή των ερωτευμένων, θα βγει κανένα ειδικό διακριτικό, ΠΧ sx1LOVESV η θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλευτη ???

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κυριε διαχειριστα δεν δημοσιεύετε ολα τα μηνύματα ?

2Mδης είπε...

???

GIMEL TAU LTD είπε...

Είμαι σε ετοιμότητα επιπέδου 2 για την κακοκαιρία.
Βρίσκομαι συνεχώς πάνω από το κινητό μου τηλέφωνο και παίζω παιχνίδια μέχρι να με καλέσουν να βοηθήσω.
Σε ετοιμότητα SV1GRM.

2Mδης είπε...

Και πολύ καλά κάνεις που είσαι στο τηλέφωνο γιατί οι επαναλήπτες που υποτίθεται είναι για έκτακτες ανάγκες δεν δουλεύουν λόγω κακοκαιρίας.

Η παραμύθα για ραδιοερασιτέχνες που θα αποκαταστήσουν επικοινωνίες το 2021 έχει ξεφτίσει...

Ανώνυμος είπε...

...Και δεν λένε και τίποτα για πίτα αδερφέ! Μην το προσπερνάμε.....

GIMEL TAU LTD είπε...

Μόλις αναψα μια φωτιά για σήματα καπνού, σε περίπτωση ανάγκης.
Φρυκτωρίες καπνού δηλαδή, είναι πιο αξιόπιστες από τους "επαναλήπτες"
Σε περίπτωση πυρκαγιάς, χρησιμοποιούμε Τελαλη με ντουντούκα.